Büyük göğüslerle nasıl yaşanır?
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Büyük göğüslerle nasıl yaşanır?
Bu soru uzun zamandır 4 veya daha fazla göğüslü kadınların nasıl yaşadığı sorusuyla işkence görüyor. Bunun pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir tanesinin sahibine sordum, zamanla konuşmaya alışırsın... Ama yine de anlayamıyorum, aynı ağırlık ve hacimde.
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Re: Büyük göğüslerle nasıl yaşanır?
Bence her şeyden önce muhtemelen her zaman sutyen giymeleri gerekiyor. Evdeyken, uyurken bile. İkincisi hijyen. Üçüncüsü, iç çamaşırı ve gardırop. Normal kıyafetler, ceketler, kazaklar vb. hepsi standart figürlere göre tasarlanmıştır. Bu, neredeyse her şeyin sipariş üzerine yapılması gerektiği anlamına gelir. Sıradan bir ceket veya rüzgarlık işe yaramaz; neredeyse sipariş üzerine yaptırmanız gerekir. Bu, artık markalı, yüksek kaliteli ürünleri giyemeyeceğiniz anlamına gelir.
Bu muhtemelen büyük bir sikle yaşamakla aynı şeydir. Açık avantajları var ama dezavantajları da var. Ve kim bilir daha neler var - artıları mı eksileri mi?
Bence her şeyden önce muhtemelen her zaman sutyen giymeleri gerekiyor. Evdeyken, uyurken bile. İkincisi hijyen. Üçüncüsü, iç çamaşırı ve gardırop. Normal kıyafetler, ceketler, kazaklar vb. hepsi standart figürlere göre tasarlanmıştır. Bu, neredeyse her şeyin sipariş üzerine yapılması gerektiği anlamına gelir. Sıradan bir ceket veya rüzgarlık işe yaramaz; neredeyse sipariş üzerine yaptırmanız gerekir. Bu, artık markalı, yüksek kaliteli ürünleri giyemeyeceğiniz anlamına gelir.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- helikopter9, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evimde yaşayan bir komşum var, 6 ve hatta daha fazlası var... Web kamerasına gitti... şimdi para kazanıyor)) ve böyle yaşıyor
- These users thanked the author Şaşvaşa for the post (total 2):
- helikopter9, seksforumu_
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
Böyle muhteşem formlar için web kamerası kullanmanın mükemmel bir yarı zamanlı iş ve güvenilir olduğunu düşünüyorum)Sashavasha: ↑15 Mar 2024, 22:18 Evimde yaşayan bir komşum var, 6 veya daha fazla komşusu var... Web kamerasına gitti... şimdi para kazanıyor)) ve böyle yaşıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 8 months
Ama boynum ağrıyor, evet.
Bilmiyorsanız saçma sapan yazmayın. Eşim 5 beden ve 65 kg ağırlığında. Normal mağazalarda giyiniyor ve sipariş üzerine hiçbir şey dikmiyor. En büyük zorluk sütyen bulmakta yaşanıyor ama yine de bu bir trajedi değil. Sadece ihtiyacın olan şeyler her mağazada bulunmuyor.Vasyanitsa: ↑15 Mar 2024, 22:12Bu muhtemelen büyük bir sikle yaşamakla aynı şeydir. Açık avantajları var ama dezavantajları da var. Ve kim bilir daha neler var - artıları mı eksileri mi?4 veya daha fazla göğüse sahip kadınların nasıl yaşadığı sorusu uzun süredir tartışılıyor. Bunun pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir tanesinin sahibine sordum, zamanla konuşmaya alışırsın... Ama yine de anlamadım, aynı ağırlık ve hacimde.
Bence her şeyden önce muhtemelen her zaman sutyen giymeleri gerekiyor. Evdeyken, uyurken bile. İkincisi hijyen. Üçüncüsü, iç çamaşırı ve gardırop. Normal kıyafetler, ceketler, kazaklar vb. hepsi standart figürlere göre tasarlanmıştır. Bu, neredeyse her şeyin sipariş üzerine yapılması gerektiği anlamına gelir. Sıradan bir ceket veya rüzgarlık işe yaramaz; neredeyse sipariş üzerine yaptırmanız gerekir. Bu da markalı, markalı, yüksek kaliteli ürünleri artık kötüleyemeyeceğiniz anlamına geliyor.
Ama boynum ağrıyor, evet.
- These users thanked the author Anatolik for the post (total 4):
- Fargal94, seksforumu_, Zorba Carrie, Nick1979
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Domuzlara değer veriyorsanız evet, sıradan bir dolgulu ceket de işinizi görecektir. Ya da unisex ve herkese uyan tek beden gibi bir şey satın alırsanız.
Neyin sportif olduğu konusunda zaten sessizim. Size hangi spor salonunu giyeceğinizi söyleyelim. 6 beden göğüslerle pistte koşun. Beş dakika içinde üzerinizden çıkacaklar. Sipariş vermek için böyle bir şey icat etmemiz gerekiyor.
Bu nasıl giyindiğine ve neden giyindiğine bağlı . Diyelim ki eşiniz bir devlet memuru. Ve erkek takım elbise gibi bir şey giymeniz gerekiyor, ancak yalnızca etekle, pantolonla değil. Ya da gerçekten polis için çalışıyorsa ve omuz askısı takıyorsa. Ve her zamanki şekil ona uymuyor; iki beden daha büyük alması gerekecek ve bu ona asılacak. Ve kolları dizlere kadar inecek. Ve elbette tüm bunların değiştirilmesi gerekiyor.Anatolich: ↑15 Mar 2024, 22:43 Bilmiyorsan saçma sapan yazmana gerek yok. Eşim 5 beden ve 65 kg ağırlığında. Normal mağazalarda giyiniyor ve sipariş üzerine hiçbir şey dikmiyor. En büyük zorluk sütyen bulmakta yaşanıyor ama yine de bu bir trajedi değil. Sadece ihtiyacın olan şeyler her mağazada bulunmuyor.
Ama boynum ağrıyor evet.
Domuzlara değer veriyorsanız evet, sıradan bir dolgulu ceket de işinizi görecektir. Ya da unisex ve herkese uyan tek beden gibi bir şey satın alırsanız.
Neyin sportif olduğu konusunda zaten sessizim. Size hangi spor salonunu giyeceğinizi söyleyelim. 6 beden göğüslerle pistte koşun. Beş dakika içinde üzerinizden çıkacaklar. Sipariş vermek için böyle bir şey icat etmemiz gerekiyor.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
- These users thanked the author Ded for the post (total 3):
- Nick1979, helikopter9, Denchik42
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 2 months
4 beden göğüslü bir kızım vardı, çok acı çekti. Uzun süre koşamadı; birçok spor da ona kapalıydı. Kısacası acı çektim.
- These users thanked the author Fritz for the post:
- helikopter9
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post