Anne ve oğul ensest
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
Re: Anne-oğul ensest
3 yaşında neler hatırlayabileceğini hayal bile edemezsin.. .
- These users thanked the author Mart for the post:
- Utangaç bebek
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
Pek çok şey. Tamamen değil, parça parça elbette. Ama şaşırtıcı derecede çok şey hatırlıyorum. Neden yaştan bahsediyorum? - ebeveyn cinsiyeti Çok net hatırlıyorum. Ve bunun kız kardeşim doğmadan önce olduğunu hatırlıyorum. Görünüşe göre bunu "başardıkları" anı tam olarak hatırlıyorum. Ve sonra - basit aritmetik - kız kardeşim 3,5 yaş daha genç.
Kız kardeşimin doğduğu zamanı hatırlıyorum - babam ve ben doğum hastanesine gittik - onu bize pencereden gösterdiler.
Eh, pek çok gündelik sahneyi hatırlıyorum.
Kız kardeşimin doğduğu zamanı hatırlıyorum - babam ve ben doğum hastanesine gittik - onu bize pencereden gösterdiler.
Eh, pek çok gündelik sahneyi hatırlıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 6 months
Mesela , Ben henüz 4 yaşındayken satılan ailemin kulübesini hatırlıyorum. Odayı ve içindeki eşyaları detaylı bir şekilde hatırlıyorum. Kapılarda ne tür bir kilit olduğunu hatırlıyorum. Bir gün kapının nasıl çarpıldığını ve kapıları içeriden açabilmem için benden açık pencereye tırmanmamı istediklerini hatırlıyorum....
Ve ÇOK DAHA FAZLASI....Ve aslında neden Bir çocuğun 3 yaşındayken yaşananları hatırlaması gerekmez mi? Belki 2 yaşımdayken olan olayları hatırlıyorumdur? Sadece tam olarak 3 değil 2 yaşında olduğumu hatırlamıyorum.
n... ..,Mesela ben......3 yaşımda olan her şeyi hatırladığımı söylemeyeceğim ama bazı anları detaylı bir şekilde hatırlıyorum.
Mesela , Ben henüz 4 yaşındayken satılan ailemin kulübesini hatırlıyorum. Odayı ve içindeki eşyaları detaylı bir şekilde hatırlıyorum. Kapılarda ne tür bir kilit olduğunu hatırlıyorum. Bir gün kapının nasıl çarpıldığını ve kapıları içeriden açabilmem için benden açık pencereye tırmanmamı istediklerini hatırlıyorum....
Ve ÇOK DAHA FAZLASI....Ve aslında neden Bir çocuğun 3 yaşındayken yaşananları hatırlaması gerekmez mi? Belki 2 yaşımdayken olan olayları hatırlıyorumdur? Sadece tam olarak 3 değil 2 yaşında olduğumu hatırlamıyorum.
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 2):
- Mart, Biyel kolu
-
- Sürtünmeler
3 olduğundan emin misinUtangaç Bebek: ↑07 Jan 2024, 13:50.....,Örneğin, ben......Bunu söylemeyeceğim Ben 3 yaşımdayken olan her şeyi hatırlıyorum ama bazı anları detaylı olarak hatırlıyorum.
Örneğin, ben henüz 4 yaşındayken satılan ailemin yazlık evini hatırlıyorum. Odayı ve içindeki eşyaları detaylı bir şekilde hatırlıyorum. Kapılarda ne tür bir kilit olduğunu hatırlıyorum. Bir gün kapının nasıl çarpıldığını ve kapıları içeriden açabilmem için benden açık pencereye tırmanmamı istediklerini hatırlıyorum....
Ve ÇOK DAHA FAZLASI....Ve aslında neden Bir çocuğun 3 yaşındayken yaşananları hatırlaması gerekmez mi? Belki 2 yaşımdayken olan olayları hatırlıyorumdur? Sadece tam olarak 2 yaşında olduğumu hatırlamıyorum, tam 3 değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 10 months
Hatırlamıyorum ne zaman annemle kadınlar hamamına gittiğimi, teyzelerimle buhar odasında olduğumu, süpürge kokusunun başka bir şey gibi koktuğunu hatırladım. Kesinlikle 7 yaşımdan önceydi. eskimiş.
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- Biyel kolu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 6 months
Bu sadece güven değil. Bu kanıtlanmış bir gerçektir: Annemle babam yazlıklarını Yeni Yıl’dan önce sattılar... O zamanlar 3,5 yaşındaydım. Ama sonbaharda kulübedeki olayları hatırlıyorum...Anne: ↑07 Jan 2024, 13:563 olduğundan emin misinUtangaç Bebek: ↑07 Jan 2024, 13:50.....,Burada , mesela ben......3 yaşımdayken olan her şeyi hatırladığımı söylemeyeceğim ama bazı anları detaylı olarak hatırlıyorum.
Mesela annemle babamın anılarını hatırlıyorum Ben hala oradayken satılan yazlık 4 yıl yoktu. Odayı ve içindeki eşyaları detaylı bir şekilde hatırlıyorum. Kapılarda ne tür bir kilit olduğunu hatırlıyorum. Bir gün kapının nasıl çarpıldığını ve kapıları içeriden açabilmem için benden açık pencereye tırmanmamı istediklerini hatırlıyorum....
Ve ÇOK DAHA FAZLASI....Ve aslında neden Bir çocuğun 3 yaşındayken yaşananları hatırlaması gerekmez mi? Belki 2 yaşımdayken olan olayları hatırlıyorumdur? Sadece tam olarak 2 yaşında olduğumu hatırlamıyorum, tam 3 değil.
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
- Mart
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 5 months
Веро-ника, Веро-ника,
- These users thanked the author profi28 for the post:
- seksforumu_
-
- Göz teması kurmak
- Registered for: 1 year 4 months
Annenle seks tuhaf görünebilir ama diğer yandan sana normal bir şekilde öğretecek, anneni sevmekten korkmamayı öğretecek!
- These users thanked the author Yatıştırıcı for the post:
- Stas99rus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 6 months
Şu anda uyuyamıyorsan bana özel mesaj yaz konuşalım)
- These users thanked the author 1020 for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
https://i.ibb.co/NVbfty6/Screenshot-20240406-193301-Gallery.jpg
https://i.ibb.co/sH0tLvY/Screenshot-20240406-194722-Chrome.jpg
https://i.ibb.co/grd1XcJ/Screenshot-20240406-192623-Gallery.jpg
https://i.ibb.co/B3qcg3z/Screenshot-20240406-192539-Gallery.jpg
https://i.ibb.co/VJnQGVR/Screenshot-20240406-192847-Gallery.jpg
https://i.ibb.co/sH0tLvY/Screenshot-20240406-194722-Chrome.jpg
https://i.ibb.co/grd1XcJ/Screenshot-20240406-192623-Gallery.jpg
https://i.ibb.co/B3qcg3z/Screenshot-20240406-192539-Gallery.jpg
https://i.ibb.co/VJnQGVR/Screenshot-20240406-192847-Gallery.jpg
- These users thanked the author olur for the post (total 2):
- sağırlığın, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
9 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Bu konuda sana tamamen katılıyorum, annem sana asla kötü bir şey öğretmeyecek ve zevk bu ilişkilerde tamamen farklıOldsnake2104: ↑10 Dec 2022, 21:52 Bana göre anne-oğul arasındaki sekste kötü ya da utanç verici bir şey yok. Pis bir fahişeyi mi yoksa bir fahişeyi mi sikmek daha iyi?
9 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Bu konuda sana tamamen katılıyorum, annem sana asla kötü bir şey öğretmeyecek ve zevk bu ilişkilerde tamamen farklıOldsnake2104: ↑10 Dec 2022, 21:52 Bana göre anne-oğul seksinin kötü ya da utanç verici bir yanı yok. Pis bir fahişeyi mi yoksa bir fahişeyi mi sikmek daha iyi?
6 yaşında bile hatırlayamıyor siki sert, o bir hayalperest ve genç bir mastürbasyoncu
- These users thanked the author Stas99rus for the post (total 2):
- Sibiryak89, olur
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 1 year 2 months
Bir psikolog olarak Oedipus kompleksi ve genel olarak ensest hakkındaki hikayeleri okumak veya izlemek benim için çok ilginç, PM’deki hayatımdan benzer hikayeleri size anlatabilirsem sevinirim, tabiri caizse bilimsel ilgi gösteriyorum)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 1 year 1 month
-
- En güçlü orgazm!
Ancak...
Hmm... çocukluğun çok canlı izlenimleri. Annem ayağa kalkıp arkadaşıyla konuşuyor. Annemin elini tutarak yanında duruyorum. Gözlerimin önünde annemin arkadaşının dizleri vardı, hatırlayabildiğim kadarıyla gözlerimin altında, ama tam olarak değil - pek ilgimi çekmediler. Ama ilgimi çeken ve hatırladığım şey, annemin arkadaşının güçlü kalçalarının mini eteğinin gölgesinde kaybolduğu yukarıya bakmamdı. Pek minicik değil ama... o zamanın modasına göre yaklaşık uyluğun ortasına kadar. Ve hâlâ midemdeki her şeyin heyecandan kasıldığını hatırlıyorum. O zaman penisimin sertleşip dikleşmediğini hatırlamıyorum.
Ancak...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
Eğer onunla oynarsanız, daha erken işe yarayacaktır. 4 yaşındaki çocuğunu büyüten annelerin videolarıStas99rus: ↑16 Apr 2024, 22:08Bu konuda sana tamamen katılıyorum, annem sana asla kötü bir şey öğretmeyecek ve zevk bu ilişkilerde tamamen farklıBana göre anne ile oğul arasındaki sekste kötü veya utanç verici bir şey yok. Pis bir fahişeyi mi yoksa bir fahişeyi mi sikmek daha iyi?
9 dakika 28 saniye sonra gönderildi:Bu konuda sana tamamen katılıyorum, annem sana asla kötü bir şey öğretmeyecek ve zevk bu ilişkilerde tamamen farklıOldsnake2104: ↑10 Dec 2022, 21:52 Bana göre anne-oğul seksinin kötü ya da utanç verici bir yanı yok. Pis bir fahişeyi mi yoksa bir fahişeyi mi sikmek daha iyi?6 yaşında penisi bile hatırlayamıyor sertleşin, o bir hayalperest ve genç bir mastürbasyoncu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 8 months
6 yaşında hiçbir şey zorlaşmaz ama mastürbasyon yapmak çok kolaydır - anaokulunda sessiz bir saatte yola düştüm.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 10 months
5 yaşımda sertleştim - hayatımın geri kalanında bunu hatırlıyorum - çocuk teknesinde yıkandım - annem banyo yaptı
- These users thanked the author alexbarsik for the post (total 2):
- Oleg257, olur
-
- Göz teması kurmak
- Registered for: 1 year 3 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 11 months
Ensesti anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum! Bir anne-oğul ya da bir baba-kız nasıl sevişebilir? Bu yanlış. Böyle olmamalı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Farklı durumlar var. Ben şahsen bunu hoş karşılamıyorum ama bazı koşullar altında anlayabileceğimi düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 264 Views
-
Last post by onanist1982
-
- 0 Replies