Anne ve oğul ensest

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Aurelius’un
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Anne ve oğul ensest

Unread post by Aurelius’un »

Herkese merhabalar, iyi yazlar!
Yakın zamanda 30 yaş civarında birçok genç annenin yaklaşık 8 yaşından 16 yaşına kadar çocuklarıyla yani oğullarıyla yakın bir ilişki içinde olduğu konusunu keşfettim. yaş, ergenlikten sonra karşı cinse karşı merakın ve çekiciliğin başladığı an.
Çoğunlukla, çok aktif çocukların ilk ilgi odağı onlarla akraba olan kadınlardır: Anneler, Teyzeler veya Kız kardeşler... .
Eğer çocuk 12 yaşın altındaysa, o zaman onun ilgi alanlarını açıklayarak ve tatmin ederek başlarlar... Bu, basit bir konuşma, kadının bazı kısımlarını inceleme gibi eylemleri içerebilir. kişisel cinsel eğitim için vücut, mastürbasyon ve hatta cinsel ilişkinin kendisi eğitim amaçlıdır.
Ya da 12 yaş ve üzeri, ergenlik çağındaki bir gencin ergenlik döneminde cinsel aktivite göstermeye başlamasıyla başlar. Röntgencilik, fanteziler, iç çamaşırlarına ilgi ve tüm bunlara sık ve yoğun mastürbasyon eşlik ediyor.
Özellikle psikolojik açıdan, yaşamış, yaşayan ve devam eden kadınlarla konuşmayı son derece merak ediyorum. benzer deneyimler yaşamak için.
Lütfen buraya foruma yazın veya Bana PM’den yazın. Yanıtınız için son derece minnettar olacağım ve gerekirse size gizliliği garanti edebilirim.
İnsanlardan rica ediyorum Böyle bir deneyimi olmayan ancak yalnızca kişisel nitelikte fantezileri olan kişilerin hikayelerinden kaçınmaları ve bu konuyla gerçekten ve doğrudan ilgili olan kişilere zaman ve fırsat vermeleri gerekiyor.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz!
Last edited by Aurelius’un on 02 Jul 2022, 13:13, edited 2 times in total.
These users thanked the author Aurelius’un for the post (total 5):
Fargal94, Pol66, Stas99rus, Polonya, Andrey Lukashov
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months
 Re: Seks eğitimi

Unread post by Utangaç bebek »

Avreliy: 01 Jul 2022, 00:26 Herkese merhabalar, iyi bir yaz dilerim!
Geçenlerde 30 yaş civarında birçok genç annenin yaklaşık 8-16 yaşlarından başlayarak çocuklarıyla yani oğullarıyla yakın bir ilişki içinde olduğu konusunu keşfettim. ergenlik sonrası dönemde karşı cinse karşı merakın ve çekiciliğin başladığı an.
Çoğunlukla çok aktif çocukların ilk ilgi odağı onlarla akraba olan kadınlardır: Anneler, Teyzeler veya kız kardeşler ....
Eğer çocuk 12 yaşın altındaysa, o zaman onun ilgi alanlarını açıklayarak ve tatmin ederek başlarlar. Bu, basit bir konuşma, bir konu üzerinde çalışma gibi eylemleri içerebilir. kadın vücudunun bir kısmı, mastürbasyon ve hatta cinsel ilişkinin kendisi bile eğitim amaçlı, kişisel cinsel eğitim amaçlı bir eylemdir.
Ya da 12 yaş ve üzeri, ergenlik çağındaki bir gencin cinsel davranışlar sergilemeye başlamasıyla başlar. ergenlik dönemindeki aktivite yoluyla: Röntgencilik, fanteziler, alt iç çamaşırına ilgi ve tüm bunlara sık ve yoğun mastürbasyon eşlik ediyor.
Özellikle psikolojik açıdan bakıldığında, bu kadınlarla konuşmayı son derece merak ediyorum. Benzer deneyimler yaşadım, yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.
Lütfen buraya foruma yazın veya kişisel bir mesaj gönderin. Yanıtınız için son derece minnettar olacağım ve gerekirse gizliliğinizi garanti edebilirim. Benzer deneyimi olmayan, ancak yalnızca fantezileri olan kişilere soruyorum kişisel nitelikteyse hikayelerinizden kaçının ve bu konuyla gerçekten ve doğrudan ilgisi olan kişilere zaman ve fırsat verin.
Hepinize teşekkür ederiz. anlayışınız!
......Merhaba......İşte bir oğlum var. Üç yaşında......Ama oğlumla yakın bir ilişki yaşayacağıma dair hiçbir fikrim yok.....

44 saniye sonra gönderildi:
Avreliy: 01 Jul 2022, 00:26 Herkese merhaba ve iyi bir yaz geçirmenizi dilerim!
Geçenlerde kendim için birçok kişinin ilgileneceği bir konu keşfettim Yaklaşık 30 yaşlarındaki genç anneler, ergenlikten sonra karşı cinse karşı merak ve çekiciliğin başladığı yaklaşık 8-16 yaşlarından itibaren çocuklarıyla, yani oğullarıyla yakın bir ilişki içindeydiler.
Çoğunlukla, çok aktif çocukların ilk ilgi odağı onlarla akraba olan kadınlardır: Anneler, Teyzeler veya Kız Kardeşler....
Çocuk 12 yaşın altındaysa başlarlar, o zaman ilgi alanlarını açıklamak ve tatmin etmek .... basit bir konuşma yapmak, bir kadının vücudunun bir bölümünü incelemek gibi eylemleri içerebilir, mastürbasyon ve hatta eğitim amaçlı, kişisel cinsel eğitim amaçlı cinsel ilişkinin kendisi.
Ya da 12 yaş ve üzeri, ergenlik çağındaki bir gencin ergenlik döneminde cinsel aktiviteyi şu yollarla göstermeye başlamasıyla başlar: Röntgencilik, fanteziler, iç çamaşırlarına ilgi ve tüm bunlara sık ve yoğun mastürbasyon eşlik eder.
Tamamen psikolojik açıdan. Bu açıdan, benzer deneyimler yaşamış, yaşamış ve yaşamaya devam eden Kadınlarla konuşmayı son derece merak ediyorum.
Lütfen buraya foruma yazın veya bana kişisel bir mesajla yazın. İlginiz için son derece minnettar olacağım. yanıt verebilirim ve gerekirse gizliliğinizi garanti edebilirim.
Benzer deneyimi olmayan kişilerden ricam, yalnızca kişisel nitelikteki fanteziler, hikayelerinizden kaçının ve gerçekten ve doğrudan akraba olduğunuz kişilere zaman ve fırsat verin bu konuya.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederim!
......Merhaba......İşte ben bir oğlun var. O üç yaşında......Ama oğlumla yakın bir ilişki kuracağıma dair hiçbir fikrim yok.....
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 5):
Aurelius’un, Eliza, Keskin, Sibiryak89, SwetaSw
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Üç yaşına gelene kadar merhaba deme. Oğlum ve ben birlikte uyuduk, 11 yaşından itibaren uykusunda kıçıma sürttü, boşalmaya başladı. Geceliğimde uyuyordum ve bir şekilde kıçımı açığa çıkardım. Oğul külotunu[/url] ve zaten çıplak olan penisini bana sürttü. 14 yaşında beni gerçekten becerdin. Anneleri yakınlardayken hamile kalıp onlara bulaştırabilecek bazı gençleri neden sikeyim ki? Şimdi 26 yaşında, evli ama beni istiyor ve sahip. Neden? Diye sordum. Eşim benim verebileceğimi vermiyor. Mesela gelinin kıçından verilmesi tabu. Tanıkların önünde bu mümkün değil, Allah göstermesin.
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Gusk suyu »

Gelininizi de büyütmeye başlıyorsunuz.
These users thanked the author Gusk suyu for the post:
Manfred
Uzakta
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Uzakta »

Veronika: 01 Jul 2022, 08:20 Üç yaşındayken ona söyleme. Oğlum ve ben birlikte uyuduk, 11 yaşından itibaren uykusunda kıçımı ovuşturdu ve boşalmaya başladı. Geceliğimde uyuyordum ve bir şekilde kıçımı açığa çıkardım. Oğul külotunu indirdi ve artık çıplak olan penisini bana sürttü. 14 yaşında beni gerçekten becerdin. Anneleri yakınlardayken hamile kalıp onlara bulaştırabilecek bazı gençleri neden sikeyim ki? Şimdi 26 yaşında, evli ama beni istiyor ve sahip. Neden? Diye sordum. Eşim benim verebileceğimi vermiyor. Mesela gelinin kıçından verilmesi tabu. Tanıkların önünde bu imkansız, Allah korusun birilerinin görmesini sağla.
Avatardaki gerçekten sensen, o zaman zerre kadar şaşırmadım onun hâlâ seni siktiğini.
Sekste her şeye hazır bir annesi varken neden beyni çöken bir eşe ihtiyacı olsun ki?
These users thanked the author Uzakta for the post (total 2):
Veronika, Ded
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kendisini çok beğeniyor, bir subay eşi, benim ondan aşağı olduğumu düşünüyor.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Atlas, Sibiryak89, Vik.ruba80, Emilia
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114

Unread post by Belediye »

Dinleyin, ben bir erkeğim ve annemle ensest ilişki yaşadım 13-14 yaşındaydım, tam hatırlamıyorum. Artık evliyim ve eşim de "aile akşamlarına" katıldı. Psikolojik bir konu hakkında sizi tam olarak ilgilendiren şey nedir? Eşim de ancak 19 yaşındayken ensest ilişki yaşadı.
These users thanked the author Belediye for the post (total 3):
Mart, Sibiryak89, Evgeniy7519
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
 Re: Anne-oğul ensest

Unread post by Esnek »

Ben, annemin favorisi olarak, 14 yaşımda bu uygulamaya tam erişim elde ettim. Onu içeride hissetmek bir şeydi ve onunla ilk orgazm kesinlikle muhteşemdi! Uzun süre hayallerin gerçekleşeceğine inanamadım. Yani annelerinizi güvenle sevebilirsiniz, eğer onlar da bunu kabul ederse elbette. On kişiden 3 veya 4’ünün bunu umursamayacağını düşünüyorum. Bir annenin oğlu için yapmadığı, hatta kendini ona vermediği şeyler.
These users thanked the author Esnek for the post (total 3):
Adam07, Aurelius’un, Mart
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Piero »

Utangaç Bebek, Acele etme... Bekle bir on yıl daha. Düzgün bir penise sahip olduğunda, külotundan fırlayacak şekilde durduğunda, ilk ipucunda seni sikmeye hazır olduğunda - o zaman arzularına bakacaksın! Ve düşünceler ortaya çıkacak, arzu ve şehvet...
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
Adam07, Shompol34
djin028
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by djin028 »

annemle değil elbette ama teyzemle uzun zamandır istiyordum
These users thanked the author djin028 for the post:
Mart
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 4 years

Unread post by HATA »

djin028, her şey nasıl sonuçlandı?
Anadolu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by Anadolu »

Veronica, Herkesin gizli arzuları vardır ve o vardır, o sadece gerçekte olduğu kişi olmaktan korkuyor.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aona kim? O bunu biliyor, sen bir erkeksin, ona yardım et.
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Piero: 03 Jul 2022, 08:45 Utangaç Bebeğim, Acele etme .. Bir on yıl daha bekleyin. Düzgün bir penise sahip olduğunda, külotundan fırlayacak şekilde durduğunda, ilk ipucunda seni sikmeye hazır olduğunda - o zaman arzularına bakacaksın! Ve düşünceler ortaya çıkacak, arzu ve şehvet...
...Hayır, bu bir seks meselesi değil, bir prensip meselesi ....oğlumla seks YOK.
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580

Unread post by yarışçı »

Piero: 03 Jul 2022, 08:45 Utangaç Bebeğim, Acele etme .. Bir on yıl daha bekleyin. Düzgün bir penise sahip olduğunda, külotundan fırlayacak şekilde durduğunda, ilk ipucunda seni sikmeye hazır olduğunda - o zaman arzularına bakacaksın! Ve düşünceler, arzu ve şehvet ortaya çıkacak...
Onu çıplak karnınızın üstüne koyduğunuzda ayartılma aniden gelebilir)))
These users thanked the author yarışçı for the post:
Evgeniy7519
Çocuk gösterisi
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Çocuk gösterisi »

Herkese merhabalar, iyi yazlar!
Yakın zamanda 30 yaş civarında birçok genç annenin yaklaşık 8 yaşından 16 yaşına kadar çocuklarıyla yani oğullarıyla yakın bir ilişki içinde olduğu konusunu keşfettim. yaş, ergenlikten sonra karşı cinse karşı merakın ve çekiciliğin başladığı an.
Çoğunlukla, çok aktif çocukların ilk ilgi odağı onlarla akraba olan kadınlardır: Anneler, Teyzeler veya Kız kardeşler... .
Eğer çocuk 12 yaşın altındaysa, o zaman açıklayarak ve ilgi alanlarını tatmin ederek başlarlar.... bu, basit bir konuşma, metnin bazı kısımlarını inceleme gibi eylemleri içerebilir. kadın bedeni, mastürbasyon ve hatta eğitim amaçlı cinsel ilişki, kişisel cinsel eğitim için.
Ya da 12 yaş ve üzeri, ergenlik çağındaki bir gencin ergenlik döneminde cinsel aktivite göstermeye başlamasıyla başlar. Anlamı: Röntgencilik, fantaziler, iç çamaşırlarına ilgi ve tüm bunlara sık ve yoğun mastürbasyon eşlik ediyor.
Tamamen psikolojik açıdan bakıldığında, yaşamış, yaşayan ve hala devam eden kadınlarla konuşmayı son derece merak ediyorum. benzer deneyimlerim var.
Lütfen buraya foruma yazın veya bana kişisel bir mesajla yazın. Yanıtınız için son derece minnettar olacağım ve gerekirse gizliliğinizi garanti edebilirim.
Lütfen Böyle bir deneyimi olmayan, yalnızca kişisel nitelikte fantezileri olan kişilerin hikayelerinden uzak durmaları ve bu konuyla gerçekten ve doğrudan ilişkisi olan kişilere zaman ve fırsat vermeleri gerekiyor.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz!

Aslında tuhaf görünebilir ama bu konuyla ilgili 80’e yakın videom var, gerçekten ilgi çekici olanlar için telgrafımdan bakabilirsiniz.
These users thanked the author Çocuk gösterisi for the post (total 4):
MaximOdin, seksforumu_, Alaverde229, muhammed
VladdalV
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by VladdalV »

Veronica ve ilk sekse nasıl ulaştınız? ? Peki nasıl gitti?
petr.sidorov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by petr.sidorov »

Detayları bekliyoruz... :)
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Hız Adamları »

Veronika: 01 Jul 2022, 08:20 Üç yaşındayken ona söyleme. Oğlum ve ben birlikte uyuduk, 11 yaşından itibaren uykusunda kıçımı ovuşturdu ve boşalmaya başladı. Geceliğimde uyuyordum ve bir şekilde kıçımı açığa çıkardım. Oğul külotunu indirdi ve artık çıplak olan penisini bana sürttü. 14 yaşında beni gerçekten becerdin. Anneleri yakınlardayken hamile kalıp onlara bulaştırabilecek bazı gençleri neden sikeyim ki? Şimdi 26 yaşında, evli ama beni istiyor ve sahip. Neden? Diye sordum. Karısı izin vermiyor verebileceğim şeyler. Mesela geline kıçını vermek tabu. Tanıkların önünde bu mümkün değil, Allah kimseyi görmesin.
Ne kadar iyi bir adamsın sen. Oğlunuzla olan bu ilişkiniz sırasında başka erkekleriniz var mıydı?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Elbette vardı. Oğlum bazen oradaydı.
These users thanked the author Veronika for the post (total 9):
Cidden, Mart, Audi, Sibiryak89, annem adam yaptı, Vik.ruba80, Shompol34, Biyel kolu, Emilia
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Oldsnake2104 »

Bana göre anne ile oğul arasındaki cinsel ilişkide kötü ya da utanç verici bir şey yoktur. Pis bir fahişeyi mi yoksa bir fahişeyi mi sikmek daha iyi?
These users thanked the author Oldsnake2104 for the post (total 4):
Mart, Timas0, Stas99rus, Evgeniy7519
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bunu eleştirmeye gerek yok çünkü İncil’de vardı. Anneler her zaman oğullarını sevmişlerdir ve seks, sevginin en yüksek tezahürüdür.
These users thanked the author Veronika for the post (total 8):
annem adam yaptı, Slogancı, Shompol34, Duster1979, Tolkala, Stas99rus, Evgeniy7519, Dal
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by Alex366 »

Bütün aile sikişiyor ve sikişiyor (oğlu, annesi, babası, torunu) Her şeyi anlıyorum, 100 erkeği bile, ama bu somut bir abartı. Bunun olabileceğini bile bilmiyordum, seks yok, sokağa çık, ilk sarhoşu yakala.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Merak mı ediyorsunuz: evet, anneler oğullarına veriyorlar, oğullarına veriyorlar, peki ya kızlarını siken babalar bu iyi mi? Kızların beyni çöküyor. Onun asıl hazinesi, en sevdiği kişi olan babası tarafından yüzsüzce alınmış.. Bunu hiç düşünmediniz mi hukukçular, yoksa onu bana annem verdi, hepiniz ormana gitmelisiniz..
These users thanked the author Veronika for the post (total 9):
Audi, Güzel, annem adam yaptı, Vik.ruba80, Shompol34, Duster1979, Emilia, Paul Oakenfold, Evgeniy7519
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by Alex366 »

Bu, her türden sapık için kabul edilemez ve onların ne yapacakları umurlarında bile değil. Küçük çocuklar konusunda sessizim, bunlar insan değil, yakılacak çok az var, acı çekmeleri için işkence görmeleri gerekiyor)
These users thanked the author Alex366 for the post:
Airsex
Garik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Garik »

İlginç konu. bana özel mesaj gönder
MaximOdin
Göz teması kurmak
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by MaximOdin »

Hangi telgraf ve nasıl görüntülenir?
These users thanked the author MaximOdin for the post:
seksforumu_
Angelina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Angelina »

Oğlum 4 yaşında. Bazen ona dokunabiliyorum. Ve seks yoktu. Oğlu olan ebeveynlerle konuşacağım
These users thanked the author Angelina for the post (total 2):
Sibiryak89, Mishanya090
S.E.R.A.F.II. M
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by S.E.R.A.F.II. M »

Bir anne-oğul sevgisi çok parlak bir duygu.
Dürüst olmak gerekirse annelerini siktiklerini yazanları anlamıyorum.
Bu sikişmek değil. Bu, sizi doğuran yerli rahme dönüş. Ve bu gerçekten bir zevk.
These users thanked the author S.E.R.A.F.II. M for the post (total 2):
Stas99rus, Evgeniy7519
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Aleks366: 10 Dec 2022, 22:58 Bu, her türden sapık için kabul edilemez ve onların ne yapacakları umurlarında değil. Küçük çocuklar konusunda sessizim, bunlar insan değil, yakılacakları çok az, acı çekmeleri için onlara işkence yapılmalı
Katılmıyorum Bu. Eşimin ve benim bir oğlumuz olmadığı için bunu anlayamayabilirim ama bir kızımız var ve o zaten bir yetişkin ve hatta onun zaten kendi çocuğu var.
Ama eğer oğul annesine bir kadın nesnesi olarak ilgi gösteriyorsa ve anne ileri doğru bir adım atıyorsa ve güzel bir şekilde, kabalık ve şiddet olmadan, giriş niteliğinde çocuğa cinsel eğitim dersleri veriyorsa, bence bu onun sokakta bilgi alıp köşelerde mastürbasyon yapmasından çok daha iyi. Şahsen ben bir oğlum olsa ve eşim onunla bu şekilde iletişim kursa sorun etmezdim.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
Alex7515, Stas99rus, Mart
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Yardım etmek »

Evet burada ciddi tartışmalar var.
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Piero: 03 Jul 2022, 08:45 Utangaç Bebeğim, Acele etme .. Bir on yıl daha bekleyin. Düzgün bir penise sahip olduğunda, külotundan fırlayacak şekilde durduğunda, ilk ipucunda seni sikmeye hazır olduğunda - o zaman arzularına bakacaksın! Ve düşünceler, arzu ve şehvet ortaya çıkacak...
Hayır, üzgünüm, benim ve oğlum için bu bir TABU. ASLA!
Benim için ebeveynler ve çocuklar genellikle TABU’dur.
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Tpoo »

Crossy’le tanışalım. Evlidir.
Bir annesi vardır. O bir sanatçı. Çok sevgi dolu. Çocukluğundan beri annesiyle aynı yatakta uyuyordu. Onun önünde çıplak olmaktan utanmıyordu. Erkek arkadaşlarının gözü önünde sikişti.
Taliplerden birinin kafası karışıp annesini küçük düşürmeye çalıştığında annesi için ayağa kalktı. Ona vurdu ve dışarı attı. Sonra annesiyle yattı ve annesi yeleğinin içinde ağladı. Daha sonra seks üzerine sohbetler başladı. Yatıyor ve elini belden aşağısını okşuyor. Dayanamadı. Penisini çıkardı ve okşamaya başladı. Annem onu ​​eliyle aldı ve hadi çekelim. Sonra oğlunu kendi üzerine yatırdı ve o da ona girdi. Ve bitirdi.
Bundan sonra ilişki yeni bir seviyeye ulaştı. Önceleri kızların yanına gelmesine izin vermiyordu ama sonrasında ona eş aramaya başladı. En iyi arkadaş olduğu eski sınıf arkadaşım olan çalışanımı yanıma aldım. Çocuk onun önünde hareketsiz kalmıştı.
Bir dizinin üzerinde annesi, diğer dizinde ise karısı oturuyordu. Eliyle her iki göğsünü de okşadı.
Crossie biseksüel. Çok kadınsı görünüyor. Öncü kampında gönüllüyken benimle yattı.
Sonra annesi ve karısı bana bu görevi verdi. Bir kadın gibi giyindim ve makyaj yaptım - bir patlama ile patladı.
These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
Stas99rus, Airsex
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Bunu kendim deneyimlemedim ama tamamen anlıyorum!
Neden birçok insanın reddedildiği hiç açık değil, bu bir gizem...
Tahmin ediyor olabilirim ama sanırım öyle tuhaf.
Genel olarak - ensestle ilgili herhangi bir olumsuz tepki bana tuhaf geliyor.
Tüm argümanlar tek kelimeyle özetlenebilir - doğum kontrolü!

Ve bu da hepsi.....
Ahlak, etik ve diğer uydurma kelimeler? Yani onları dövmeye gerek yok, bunlar şarta bağlı ve kişiye bağlı.
Natalya
Göz teması kurmak
Registered for: 2 years

Unread post by Natalya »

İnsanların birinin deliğine kimin sopa soktuğu konusunda neden bu kadar endişelendiğini anlamıyorum)
These users thanked the author Natalya for the post (total 11):
Vik.ruba80, annem adam yaptı, Maxik90, Ahah, Delmek, Duster1979, Biyel kolu, Tolkala, seksforumu_, Elenarus, Mart
ensest
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by ensest »

Anne veya kızı hakkında konuşmak isteyenler @vagermq telegramına yazsın
Gavrila
Göz teması kurmak
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Gavrila »

Annemle 7 m2’lik bir odada yaşıyorduk. aynı yatakta uyudum. Onunla ilk kez 6 yaşındaydı. son kez 10 yıl. sonra evlendi. ama bu günleri keyifle hatırlıyorum.
These users thanked the author Gavrila for the post:
seksforumu_
Denchik42
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Denchik42 »

Belki bu şekilde yetiştirilmedim ama bunun kötü olduğunu düşünüyorum.
These users thanked the author Denchik42 for the post:
alexey.bro
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Anne »

Gavrila: 07 Jan 2024, 08:47 Annemle birlikte 7 metrekarelik bir odada yaşıyorduk. aynı yatakta uyudum. Onunla ilk kez 6 yaşındaydı. son kez 10 yıl. sonra evlendi. ama bu günleri zevkle hatırlıyorum.
6 yaşında neler hatırlayabileceğini hayal edemiyorum.
These users thanked the author Anne for the post (total 2):
Stas99rus, SwetaSw
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

Anne: 07 Jan 2024, 09:29 6 yaşındayken neleri hatırlayabilirsiniz.
aslında bunu yapabilirsiniz. Bu beni şaşırtmadı. En canlı olaylar ve izlenimler hafızaya kazınır ve kalır. Mesela anaokulundan arkadaşımla nasıl çilek çalmaya gittiğimizi açıkça hatırlıyorum. Ve bu kesinlikle 6 yaşındayken oldu, daha sonra değil. Çünkü 7 yaşında okula gittik ve artık okulda gelin-damat oyunu oynamıyorduk. 6 yaşıma kadar ablamla aynı yatakta yattığımı çok iyi hatırlıyorum. Peki hangi oyunları oynadık? Ve bu kesinlikle 6 yaşından önceydi. Çünkü kız kardeşim doğum yaptığında bebeğin doğum hastanesinden evimize nasıl getirildiğini hatırlıyorum, kanepeye oturup bu bebeğe baktım. Kesinlikle en geç 6 yaşındayım çünkü anaokulundaki öğretmenlerin benimle “Aa amca gelmiş” diye dalga geçtiğini hatırlıyorum. En canlı anılar belleğe yazılır. Belki de onları daha sonraki yaşlarda hatırlamaya devam ettiğimiz ve sabitleştikleri için
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”