Bize ilk seksinizi ve nasıl hissettiğinizi anlatın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bize ilk seksinizi ve duygularınızı anlatın
ilk defa bir kızı tamamen soyduğumda şaşkınlık ve hayranlıktan ellerimi kullanmadan külotumun içine girdim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Ne duygu. Soyunmadan bile ona sarılmaya ve ovuşturmaya başladı. Her ikisi de seks havasındaydı, artık bakire değildi. Üzerinden bir şey çıkarmaya bile vakit bulamadan doğrudan külotunun içine girdi.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- Fargal94, Morpheus, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 3 months
İlk kez 15 yaşımdayken yaşadım. Ben bakireyim, kız arkadaşım da 15 yaşında ve aynı zamanda bakireyim. Hiç kimse bir şey yapamadı ve nasıl yapılacağını bilemedi. Doğa Ana çığlık atsa bile bize yardım edin.
Yerleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Boyutu orta olmasına rağmen çok kalın değil. Ancak içeri girmek mümkün değildi. İçeri girmeye çalıştım ama giremiyorum. Sanki duvara çarpıyormuşum gibi hissediyorum. Acıyor ama içeri girmeye çalışıyorum. Arkadaşım da çığlık atıyor, acı çekiyor.
Sonuç olarak ilk seferinde duvarı kırmak mümkün olmadı. Penis sadece şişmiş. Üstelik çok şişmişti, hatta korkmuştu. Seks üç gün ertelendi.
Sonraki denemem başarılı oldu, nasıl girdiğimi anlamadım. Birkaç hareketle arkadaşımın karnına düştüm.
Sonraki seferler beklendiği gibiydi. Poz klasiklere göre zirvedeydi.
Yerleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Boyutu orta olmasına rağmen çok kalın değil. Ancak içeri girmek mümkün değildi. İçeri girmeye çalıştım ama giremiyorum. Sanki duvara çarpıyormuşum gibi hissediyorum. Acıyor ama içeri girmeye çalışıyorum. Arkadaşım da çığlık atıyor, acı çekiyor.
Sonuç olarak ilk seferinde duvarı kırmak mümkün olmadı. Penis sadece şişmiş. Üstelik çok şişmişti, hatta korkmuştu. Seks üç gün ertelendi.
Sonraki denemem başarılı oldu, nasıl girdiğimi anlamadım. Birkaç hareketle arkadaşımın karnına düştüm.
Sonraki seferler beklendiği gibiydi. Poz klasiklere göre zirvedeydi.
- These users thanked the author Şalun 2010 for the post (total 3):
- Juravl, Morpheus, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 3 years 1 month
Farklı şehirlerdendik ve internette tanıştık. Yanına geldim, yemek yedim ve seks yaptım. Hızlı, garip, utangaç
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
İlk cinsiyet Okuldan beri müdürün sekreteriyle birlikteyim. Aynı zamanda yarı zamanlı laboratuvar asistanıydı. O evli ve ben evliyim. Ama iş gezisindeyken seviştiler. Nostalji.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
- Morpheus, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Başka yok o senin kocan mı oldu?Miyav: ↑25 Aug 2023, 05:4816 yaşımdayken bir arkadaşımı ve sınıf arkadaşımı kıskanıyordum: Bir erkek arkadaşı vardı, uyumaya başladılar ve bana ne kadar havalı olduğunu söyleyip duruyordu. öyleydi... Bu arada sınıftan bir çocuk bana kur yapmaya çalıştı, oldukça yakışıklıydı ve aptal değildi, ben de ondan hoşlanıyordum. Ve dördümüz okuldan sonra sohbet ediyorduk, ona sordum: “Lyosh, benim erkek arkadaşım olmak ister misin?” Utanmıştı ama bir arkadaş ve bir arkadaş bir araya geldi: “Elbette rüya görüyor! uzun zamandır..." ve bunun gibi şeyler. Sonuç olarak evde kimse yoktu ve “yanlış anlaşılmaları gidermek” için benim evime gittik. İkisi de inanılmaz derecede utangaç, soyunmuş ve battaniyenin altına girmişler... Beceriksiz okşamalar, ilk gerçek heyecan... Sonra Doğa Ana ve içgüdüler yardımcı oldu. Biraz korktum: "BU gerçekten içime girecek mi?" Evet, biraz acıdı ama uzun sürmedi ve bir erkeğin penisinin içimdeki ilk hissini asla unutmayacağım! O zaman her fırsatta seviştik, birbirimizin anatomisini inceledik, yatakta "akıllı" kitap ve dergiler okuduk, deneyler yaptık, deneyim kazandık. Ve bu durum okulun sonuna kadar devam etti; başka erkek arkadaşım olmadı.![]()
![]()
![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
18 yaşındaydım. Diskodaki bir kızla yürüyordum. İkimiz de ne istediğimizi anladık. 5. katta yaşıyor. 4.5’te girişte durduk. Öpüşüyoruz, ellerimiz poposuna sarılıyor, göğüslerini sıkıyoruz. Neredeyse diz boyu olan dar bir elbise giyiyor. Elbisenin altına uzanıp onu kaldırmaya başladı. Taytlar ve külotlar var, onların aracılığıyla en önemli yere dokunuyorum. Pantolonumun fermuarını açıyor, ben de onun taytını ve külotunu aşağı çekmeye başlıyorum. Arkasını dönüyor, köpek gibi duruyor, elleri kutunun üzerinde (girişte patates depolamak için kutular vardı), ben bu resme bakarken kendisi penisimi eliyle alıp içine soktu. Uzun süre sevişmedim, yaklaşık beş dakika. İçeri girdi. Elbiselerimizi giydik, tekrar öpüşmeye başladık, hemen penisimi çıkardı, çömeldi ve ağzına aldı. Berbat. Elbisesini tekrar boynuna kadar kaldırdım. Sutyenimin kopçasını açtım ve göğüslerimi sıkmaya başladım. Sonra tekrar köpek pozisyonuna geçmek istiyor ama dönmesine izin vermiyorum, amını görmek istiyorum. Taytını ve külotunu çıkarıyorum. "Böyle mi istiyorsun?" diyerek külotunu çıkarmaya yardım ediyor ve hepsini çantasına koyuyor. Bir kutunun üzerinde çıplak popo oturuyor. Bacakları açın, düğmeleri açık sutyen ve boynun etrafındaki elbise. Gösteri harika! İçeri girip sikişiyorum. Uzun zaman oldu ve ben yine onun içine giriyorum. Tekrar giyinir giymez komşu kapıyı açtı ve "Ah, sensin, başkası sandım" dedi. Sonra da gözetleme deliğinden seksi gözetleyip gözetlemediğini merak ettik.
- These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Morpheus, çiçek hastalığı
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 1 year 8 months
İlk sefer uzun bir hazırlık süreciydi, tanıştık, öpüştük, seviştik. Fimosis hastasıydım, seksin işe yaramayacağından korkuyordum. Sünnet oldum ve 16 yaşımda sünnet olduğum için iyileşmem uzun zaman aldı. Sonra her şeyi klasik bir pozla denemeye karar verdik ve sonra her şey başladı, farklı denemeler vb. Ve ilk defa ikisi de çıplak bir şekilde yataktaydım.
10 saniye sonra gönderilir:
İlk kez uzun bir hazırlık süreci yaşadık, tanıştık, öpüştük, seviştik. Fimosis hastasıydım, seksin işe yaramayacağından korkuyordum. Sünnet oldum ve 16 yaşımda sünnet olduğum için iyileşmem uzun zaman aldı. Sonra her şeyi klasik bir pozla denemeye karar verdik ve sonra her şey başladı, farklı denemeler vb. Ve ilk defa yataktaydım, ikisi de çıplaktı.
10 saniye sonra gönderilir:
İlk kez uzun bir hazırlık süreci yaşadık, tanıştık, öpüştük, seviştik. Fimosis hastasıydım, seksin işe yaramayacağından korkuyordum. Sünnet oldum ve 16 yaşımda sünnet olduğum için iyileşmem uzun zaman aldı. Sonra her şeyi klasik bir pozla denemeye karar verdik ve sonra her şey başladı, farklı denemeler vb. Ve ilk defa yataktaydım, ikisi de çıplaktı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Orientation: biseksüel
16 yaşımda ilk seksimi yaptım. Hiç hoşuma gitmedi, herkes kan olacağını ve acı olacağını yazdı ama gerçekte sadece biraz acı vericiydi ve kan yoktu. O zaman hiçbir şey yaşamadım. Daha sonraki zamanlarda durum daha iyiye doğru değişti
- These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post (total 2):
- Sibiryak89, Morpheus
-
- Nirvana’dayım
İlk seferinde neredeydi, kimdi?Rastgele Tatyana: ↑12 Jun 2024, 13:20 İlk seksimi 16 yaşımda yaptım. Hiç hoşuma gitmedi, herkes kan olacağını ve acı olacağını yazdı ama gerçekte sadece biraz acı vericiydi ve kan yoktu. O zaman hiçbir şey yaşamadım. Bir dahaki sefere durum daha iyiye doğru değiştiğinde
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Orientation: biseksüel
Evde her şey vardı. En iyi adamla (o bir erkek değildi)
- These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post (total 2):
- Sibiryak89, İskender
-
- Nirvana’dayım
Açıkçası herkesin kendine ait
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Rastgele Tatiana, Venüs
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 11 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
İlk seferim Beğenmedim. Bu, 16 yaşımda olduğum zamandı. Yatılı okulda okudum. Kızlar hafta sonu için odadan çıkıp eve gittiler ama ben kaldım. Uzanıp kitap okuyordum. Aniden yan odadan paralel sınıftan bir çocuk içeri giriyor. Yatağıma oturup elini battaniyenin altına koydu. Onu dışarı itmeye çalıştım ama beni hipnotize ediyor gibiydi. Ben itiraz etmeye bile fırsat bulamadan, o tamamen battaniyenin altına girmişti. Hala yakışıklı olsaydı iyi olurdu ama hayır, ondan hiç hoşlanmadım. Ama gönderemedim, nedenini bilmiyorum, şimdi pişmanım. Genelde 10-15 dakika çalıştı, bitirdi ve gitti. Huşu içindeydim, acı çekmiyordum, seks sırasında hiçbir şey hissetmedim. Tatsız ve utanç vericiydi. Daha sonra külotumda kan buldum.
- These users thanked the author FunTick for the post (total 3):
- Morpheus, Sibiryak89, Tolkala
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
ilk deneyimim tamamen geleneksel değildi, ilk olarak Bu Angola’da Oldu , siyah bir fahişeyle. Denize yeni çıkmaya başladım, ilk seferlerimden biriydi; 20-21 yaşlarındaydım ve hâlâ bakireydim. Ama bu konuyu bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum, bu yüzden kararımı verdim. Teorik olarak iyice gazlanmıştı, elbette sarsıldı ama pratik yoktu. Böyle çıplak bir siyah kadını ilk gördüğümde, onun vücudu, genç, güzel, pürüzsüz cildi karşısında şaşkına dönmüştüm. Hemen her şeyi denemek istedim ve sonra bir dahaki sefere işe yarayacağını düşünüyorum. Hemen söyleyeyim, o sadece akıllıydı. Gerçekten kaçmak istiyordu, birkaç kez geldi, hatta bir kez bir şey sıktı, sadece yüzüne birkaç damla çarptı. Ondan sonra bana prezervatifle harika bir oral seks yaptı, ama o kadar harikaydı ki, orada ne yaptığını bilmiyorum, sik o kadar çok ısı yaydı, o kadar hoştu ki. Biraz dinlendikten sonra ona nüfuz etme zamanı gelmişti. Her şey harika gitti, sanki bunu ilk kez yapmıyordum, sanırım hala bakire olduğumu anlamadı. Tek üzücü şey iletişim kuramamamızdı, dil engeli. Ama Güçlü horoz’u tekrarlamaya devam etti. Ondan sonra olaylar olmaya başladı, bir sürü kadın vardı. Ondan sonra daha çok melez kız çıktı ve kimse hakkında kötü bir şey söyleyemem, hepsi çok lezzetli, düzenli ve temizdi.
- These users thanked the author Xlebniy for the post (total 2):
- Morpheus, Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1335 Views
-
Last post by Şalun 2010