https: //youtu.be/k2AUt6QBALc?si=_of-1zjQF0zWcWBl
Şişman yaşlı kadınları kim yaladı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Şişman yaşlı kadınları kim yaladı?
))))
Last edited by Venüs on 28 Mar 2024, 21:22, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 10 months
Ve çok mutluyuz.
Aferin, sanırım cevabı buldum o zaman. Bana bu şekilde geldi. Zaten ilgi görmeyeceğimi düşünüyordum.Strecoza: ↑28 Mar 2024, 20:52 ))) Birkaç gündür benimle dalga geçiyorsun))) ve cevap bu
Enchantress’i gördün mü? Çivi ile yay hakkında yazdım ve görünüşe göre sessiz kalacağımı düşündüm. Beni iyi tanımıyorsun. Ancak kafasını duvarlara vurmaya başladığında onu yalnız bırakacağım.
Önce sen düşün, sonra yaz, mutlu olacaksın
Ve çok mutluyuz.
-
- Nirvana’dayım
Last edited by Venüs on 28 Mar 2024, 21:21, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 6 months
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Nick1979, Venüs
-
- Nirvana’dayım
Daha fazlasını vereceğinizden şüphem yok. Forumumuz sizin için bir çıkış noktası gibidir. Ve biz olmadan yaşayamayacağını görüyorum. Görüyorsunuz artık ben de favoriler arasındayım
İleriye bakacağım seni görmek için. Umarım Eustace kıskanmaz. Tartışmamızda yer almaması çok yazık.Strecoza: ↑28 Mar 2024, 21:01))) Harika, eğer bir şey olursa seni kesinlikle hatırlayacağım. uygun konu dikkatinizi çeker. İki haftadır burada beni düşünüyorsun ve unutmadın. Artık sana bir nevi borcum olduğu ortaya çıktı, ama borç geri ödenebilir))) Her şeyi vereceğim, belki daha da fazlasınıVe biz de çok mutluyuz.
Daha fazlasını vereceğinizden şüphem yok. Forumumuz sizin için bir çıkış noktası gibidir. Ve biz olmadan yaşayamayacağını görüyorum. Görüyorsunuz artık ben de favoriler arasındayım
-
- Nirvana’dayım
))) Aslında tesadüfen bu konuyu şimdi gördüm ve seni hatırladım ve Enchantress, kendi başıma girdim, onu hatırlamadım bile))) Eustace’in kim olduğunu bilmiyorumNick1979: ↑28 Mar 2024, 21:06İleriye bakacağım seni görmek için. Umarım Eustace kıskanmaz. Tartışmamızda yer almaması çok yazık.))) Bu harika, kesinlikle hatırlayacağım eğer gözünüze çarpan uygun bir konu varsa. İki haftadır burada beni düşünüyorsun ve unutmadın. Artık sana bir nevi borcum olduğu ortaya çıktı, ama borç geri ödenebilir))) Her şeyi vereceğim, belki daha da fazlasını
-
- Nirvana’dayım
Yalan söylemek iyi değil. Eustace’i tanımıyorsun bile
Bu tuhaf beni bu özel konuda hatırladığını. Daha aktif olduğum başkaları da var.Strecoza: ↑28 Mar 2024, 21:18))) Aslında tesadüfen bu konuyu şimdi gördüm ve seni hatırladım ve kendi başına içeri giren Büyücü Kadın onu hatırlamadı bile))) Eustace’in kim olduğunu bilmiyorumNick1979: ↑28 Mar 2024, 21:06İleriye bakacağım seni görmek için. Umarım Eustace kıskanmaz. Tartışmamızda yer almaması çok yazık.
Yalan söylemek iyi değil. Eustace’i tanımıyorsun bile
-
- Nirvana’dayım
Yollarımız asla kesişmedi ve asla kesişmeyecek.
36 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Aktif olduğun konuları okumuyorum. Sadece konularımdan biri olan Pin up’ta yollarımız kesişti. Ben paylaştığımda sen aktif olarak ona resim attın, ben de attım. Sen ve ben orada en aktif olanlardık. Birbirlerini sevdiler ama iletişim kurmadılar. Hepsi bu kadar.
Yollarımız asla kesişmedi ve asla kesişmeyecek.
36 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
))) Eustace hakkında yazmayı unuttum, dün beni evlatlıktan reddetti. Yani şimdi bir dahaki sefere kimi tartışacağınızı bilmiyorum))) ama ben değil - bu kesin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 3 months
Strecoza, Avatarında çok güzel bir kız var . Bu tip kızlardan gerçekten hoşlanıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
Strecoza, birisi seni orada ısırdı, değil mi? Vajinist stopudoova!
bu arada, henüz yayınlamaya başlamadın mı? Hikayelerini okurdum

-
- Nirvana’dayım
. Tabiri caizse forumu çeşitlendirmeye, reytingini yükseltmeye çalışıyorlar.
Evet, yol boyunca biri onları ısırdı

-
- Nirvana’dayım
))) Natasha gibi başarılı olamayacağım)))) Kendim hakkında hiç yazmadım ve büyük ihtimalle yapmayacağım. O yüzden hikayelerimi beklemeyin. Onlardan hoşlanmayacaksın

-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Yusufçuk. Bence. Bu gerçekten boşuna! Natasha, o bir söz yazarı, Melodrama’da çok iyi. Okuyucu endişeleniyor, sempati duyuyor, kendine has bir tarzı var. Tanya da var. Bir sonraki kütüphanede!!! O da yayınlamaya başladı. Korkularla çok uğraştım. Freddy Krueger orada dinleniyor, bir yandan da gergin bir şekilde sigara içiyor. Sonra her şey biraz daha düzgünleşti ve gerilim türüne kaydık ama bu da sorun değil. Okuyanların hiçbiri bir şey anlayamıyor, herkes birbirini öldürmüş, çocukları kimsenin bir şey anlayamadığı ama herkes beğeniyor ve devamını bekliyor. Özellikle son hikayesini çok beğendim. Ve bence iyi iş çıkaracaksın. Üstelik bana çok harika bir mini monolog anlattın. Kız arkadaşınızın 8 Mart’taki yıldönümü hakkında. Çok iyi devam edebilirdi. İyi bir aksiyon filmi olur. Yaklaşık olarak bu kadar. Silikon göğüslerinizi çıkardıktan sonra saldırganınız, sizi taciz eden Erkek olan Ahbap’tı. Tüm restoran güvenliğini yataklara dağıttı ve Restoran işletmecisini Cooney’i yapmaya zorladı. Her şey üzücü bir şekilde bitmeliydi. Ama sonra O ortaya çıktı. Seni yakaladım. Henüz bilmiyordun. Ne iyi bir dostum! Mentenok bir çıngırakla size umut verecek. Seni oturttu. Mavi şeritli beyaz bir arabanın içinde. Ve çatıda bazı ışıklar. O anda sana ateşten bir araba gibi göründü. Ve homurdanıyor ve herkesi korkutan garip sesler çıkarıyor! Seni kaderle buluşmaya taşıdım! Uzun zamandır araba kullanıyorsun. Uzaklarda bir şehrin ışıklarını görene kadar onun Vorkuta olduğunu bile bilmiyordunuz! Sonra mavi çizgili Beyaz atınızın yiyeceği bitti ve beş gün boyunca tundrada tamamen yalnız kaldınız, Mentenok sizi yalnızca sürtünmeyle çalışan Ten’iyle ısıttı. Yol boyunca bir protein içeceği aldınız (. bu arada 7 kilo almışsın.) ! Yedinci gün, şafak vakti, sisli pencereden dışarı baktınız ve arkasında dans eden mutlu, çıplak bir Ahbap ile tundrada yarışan bir KAMAZ gördünüz, ne kadar da kız kardeşime benziyor, diye düşündünüz, o da muhtemelen çok mutludur!! ! Eve giderken. Birkaç kez karşılaştınız. Tatlı kız. Bağlandı ve hepsi dondurmaya bulandı. dişlerinin arasında bir çakmak varken. Onu bıraktın. Soğuk hava deposuna. Dondurmanın başka bir kısmı için. Kötü büyücü Büyücü!!! Seni baştan çıkarmaya çalışan ve radyoda bir pozisyon için sana rüşvet veren. Ama senin seçtiğin kişi. Mavi şeritli Beyaz bir araba üzerinde tundrada güvenle yürüdüm, Kırmızı ve Mavi ışıkları farklı yönlere, kaderinize doğru fırlattım. Peluş Terlikler giyiyordu. Ve şöyle düşündün: Sevgili Tapochkin!!! Ama bu başka bir hikaye.

-
- Nirvana’dayım
Eustace, ))) Söyle bana ne içiyorsun ?))) Yoksa tekerlekler mi seni böyle itti?
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
- Registered for: 3 years 2 months
-
Автор темыMihail06
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
Geçen yıl bu şişman yaşlı kadını yarım saat içinde yaladım ve birkaç kez ağzıma boşaldı.
https://i.postimg.cc/VkSccP6p/IMG-20240510-142318-736.jpg
https://i.postimg.cc/VkSccP6p/IMG-20240510-142318-736.jpg
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыMihail06
- Sürtünmeler
Doğru, St. Petersburg’un Nevsky semtinde yaşıyor, 27 yıldır dul.
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 6 months
Bir kadınım vardı, daha doğrusu hala var, 66 yaşında. Çok tombul ama oral seks yapmayı seviyor ve ben de onun için bunu zevkle yapıyorum

Yapı bu konunun ilk mesajındakiyle aynı ama o kadar eski değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
- Registered for: 3 years 2 months
Canlı hatırladıklarım arasında arşivimdeki en iyisi Galina, kaç yıldır düşündüm, 70 kopek falan, torunu yaklaşık 17 yaşındaydı, fotoğrafı o kadar buruşuk, dolu olarak sakladım. ölçülüydü, ama en iyisi temiz, temiz her zaman güzel kokardı ve ev mükemmel derecede temizdi .... O kadar katıydı ki okulda biyoloji öğretmeni olarak çalıştı ... Gençliğinde pek güzel görünmüyordu, öyleydi güzel, pekala, bu kırışıklıklar....... tüm bu leziz pişirme temizliğini temizlikten yazabilirsin .. .
Onun poposunu ve kıçını yaladım....
Bir şekilde ona, kıçını yalamama izin ver dediğimi hatırlıyorum, sırıttı, peki, süper uzan...... Hiçbir şey kaybetmedim ama bunun için işimi bitirmedi, sanırım o beni içimden suçladılar, sonra ayrıldılar, beni evden attılar...... yani, bu büyükannelerin en iyisiydi..
Evet, sevmediklerim bu konuları biliyorum, ben olgun kadınları seviyorum, en sevdiğim yaş 69-85 arası..... adeta uv Pok ile
Onun poposunu ve kıçını yaladım....
Bir şekilde ona, kıçını yalamama izin ver dediğimi hatırlıyorum, sırıttı, peki, süper uzan...... Hiçbir şey kaybetmedim ama bunun için işimi bitirmedi, sanırım o beni içimden suçladılar, sonra ayrıldılar, beni evden attılar...... yani, bu büyükannelerin en iyisiydi..
Evet, sevmediklerim bu konuları biliyorum, ben olgun kadınları seviyorum, en sevdiğim yaş 69-85 arası..... adeta uv Pok ile
-
Автор темыMihail06
- Sürtünmeler
O kadar yaşlı bir kadını yalamak istiyorum ki, beni gerçekten heyecanlandırıyor
https://i.postimg.cc/tCPYKSQ4/1324426556445938cfef.jpg
https://i.postimg.cc/tCPYKSQ4/1324426556445938cfef.jpg
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 2 months
Hiçbir zaman yaşlı ya da şişman insanları yalamadım. Ve ben buna pek istekli değilim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1860 Views
-
Last post by Afonya
-
- 3 Replies