Mahallenin çocukları neden birdenbire benim için uğraşmaya karar verdiler?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Svetlana Sladkova
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 2 months
 Mahallenin çocukları neden birdenbire benim için uğraşmaya karar verdiler?

Unread post by Svetlana Sladkova »

Cumartesi öğleden sonra kapım çaldı. Yukarı çıktım ve altıncı kattan komşum Andryushka (askerden sonra ikinci veya üçüncü sınıfta okuyordu) ve bizim evimizden olmayan iki arkadaşı vardı. Biraz üzüldüm ama beni gerçekten neşelendirdiler. Ve rulo sipariş ettiler, pizza getirdiler ve sevdiğim müziği açtılar (Factory, Maxim, Gems, vb.) ve biz de onunla dans ettik ve şarap içtik. Harikaydı. Hava karardığında sokakta havai fişekler başladı ve Andryushka şöyle dedi: "Svet Teyze, bu senin için." Meğer arkadaşlarından biri havai fişek patlatmak için özel olarak alt kata sokağa inmiş. Lanet olsun, kendimi o kadar harika hissettim ki, sanki bir peri masalında gibiydim!!! Genellikle arkadaşlarım ve ben tatillerde oturup konuşuruz ama burada gerçekten aşırıya kaçtılar. Neden aniden bunu yapmaya karar verdiler? Artık sürekli WhatsApp veya VK üzerinden yazıp çeşitli konularda sorular soruyorlar. Üçü de farklı şeyler soruyor
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Orientation: heteroseksüel
 Re: Mahallenin çocukları neden birdenbire benim iyiliğim için canlarını sıkmaya karar verdiler?

Unread post by Maaş »

SvetlanaSladkova: 06 Apr 2022, 22:39 Cumartesi öğleden sonra kapı zilim çaldı. Yukarı çıktım ve altıncı kattan komşum Andryushka (askerden sonra ikinci veya üçüncü sınıfta okuyordu) ve bizim evimizden olmayan iki arkadaşı vardı. Biraz üzüldüm ama beni gerçekten neşelendirdiler. Ve rulo sipariş ettiler, pizza getirdiler ve sevdiğim müziği açtılar (Factory, Maxim, Gems, vb.) ve biz de onunla dans ettik ve şarap içtik. Harikaydı. Hava karardığında sokakta havai fişekler başladı ve Andryushka şöyle dedi: "Svet Teyze, bu senin için." Meğer arkadaşlarından biri havai fişek patlatmak için özel olarak alt kata sokağa inmiş. Lanet olsun, kendimi o kadar harika hissettim ki, sanki bir peri masalında gibiydim!!! Genellikle arkadaşlarım ve ben tatillerde oturup konuşuruz ama burada gerçekten aşırıya kaçtılar. Neden aniden bunu yapmaya karar verdiler? Artık sürekli WhatsApp veya VK üzerinden yazıp çeşitli konularda sorular soruyorlar. Üçü de farklı şeyler soruyor
Farklı şeyler soruyorlar, bu neyle ilgili? Ayrıca seks konularıyla ilgili bir forum var gibi görünüyor, ancak şu ana kadarki hikayenize göre teyzenizin moralini yükseltmeye ve onu bir konuda tebrik etmeye gelenler sadece erkekler... :voprosy:
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 5 months
 Re: Mahallenin çocukları neden birdenbire benim iyiliğim için canlarını sıkmaya karar verdiler?

Unread post by helikopter9 »

Üç adam Sveta Teyze’ye yaklaşıyor. Bu ilginç.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
Maaş, Kovboy2
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Maaş »

helicopt9: 06 Apr 2022, 23:31 Üç adam Sveta Teyze’ye yaklaşıyor. Bu ilginç.
Ama Sveta Teyze neler olduğunu anlamıyor... niyetlerini ancak Sveta Teyze’nin fotoğrafını görürsek anlayabiliriz. Sveta Teyze’ye bunu şunu söylemek isteyip istemediklerini anlayabilirler :)
Sveta Teyze, adamları değerlendirmek için kişisel mesajında ​​fotoğraf çeker misin Tamamen niyetlerim, kendiniz için değil :)
Miki Fare
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Miki Fare »

Ya da belki de adamlar yeni gelmiştir, dışarıda hava kötüdür ama burası hafif, sıcak ve neşeli. Görünüşe göre rahatsız eden erkekler değil Sveta Teyze.
DorovAL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by DorovAL »

Umarım Sveta Teyze bize o çocukların niyetini anlatır
These users thanked the author DorovAL for the post:
Maaş
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Eh, Sveta Teyze, Sveta Teyze... Adamlar sana çok güveniyorlardı... :bel_flag:
alexey.merkulov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by alexey.merkulov »

Böyle bir durumda şunu hatırlamanız gerekir: “Biri size ilgi gösteriyorsa, o zaman ya sizi kandırmak ya da sikmek istiyor demektir.”
Durumlar farklı olsa da)
Zhenina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 3 years

Unread post by Zhenina »

Birisi birisini kandırmak istiyor ama bu kesin değil.
ms240690
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 2 months
 Re: Neden mahallenin çocukları birdenbire benim iyiliğim için kendilerini rahatsız etmeye karar verdiler?

Unread post by ms240690 »

Sıradan insan minnettarlığı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”