Mahallenin çocukları neden birdenbire benim için uğraşmaya karar verdiler?
-
Автор темыSvetlana Sladkova
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 2 months
Mahallenin çocukları neden birdenbire benim için uğraşmaya karar verdiler?
Cumartesi öğleden sonra kapım çaldı. Yukarı çıktım ve altıncı kattan komşum Andryushka (askerden sonra ikinci veya üçüncü sınıfta okuyordu) ve bizim evimizden olmayan iki arkadaşı vardı. Biraz üzüldüm ama beni gerçekten neşelendirdiler. Ve rulo sipariş ettiler, pizza getirdiler ve sevdiğim müziği açtılar (Factory, Maxim, Gems, vb.) ve biz de onunla dans ettik ve şarap içtik. Harikaydı. Hava karardığında sokakta havai fişekler başladı ve Andryushka şöyle dedi: "Svet Teyze, bu senin için." Meğer arkadaşlarından biri havai fişek patlatmak için özel olarak alt kata sokağa inmiş. Lanet olsun, kendimi o kadar harika hissettim ki, sanki bir peri masalında gibiydim!!! Genellikle arkadaşlarım ve ben tatillerde oturup konuşuruz ama burada gerçekten aşırıya kaçtılar. Neden aniden bunu yapmaya karar verdiler? Artık sürekli WhatsApp veya VK üzerinden yazıp çeşitli konularda sorular soruyorlar. Üçü de farklı şeyler soruyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Orientation: heteroseksüel

Farklı şeyler soruyorlar, bu neyle ilgili? Ayrıca seks konularıyla ilgili bir forum var gibi görünüyor, ancak şu ana kadarki hikayenize göre teyzenizin moralini yükseltmeye ve onu bir konuda tebrik etmeye gelenler sadece erkekler...SvetlanaSladkova: ↑06 Apr 2022, 22:39 Cumartesi öğleden sonra kapı zilim çaldı. Yukarı çıktım ve altıncı kattan komşum Andryushka (askerden sonra ikinci veya üçüncü sınıfta okuyordu) ve bizim evimizden olmayan iki arkadaşı vardı. Biraz üzüldüm ama beni gerçekten neşelendirdiler. Ve rulo sipariş ettiler, pizza getirdiler ve sevdiğim müziği açtılar (Factory, Maxim, Gems, vb.) ve biz de onunla dans ettik ve şarap içtik. Harikaydı. Hava karardığında sokakta havai fişekler başladı ve Andryushka şöyle dedi: "Svet Teyze, bu senin için." Meğer arkadaşlarından biri havai fişek patlatmak için özel olarak alt kata sokağa inmiş. Lanet olsun, kendimi o kadar harika hissettim ki, sanki bir peri masalında gibiydim!!! Genellikle arkadaşlarım ve ben tatillerde oturup konuşuruz ama burada gerçekten aşırıya kaçtılar. Neden aniden bunu yapmaya karar verdiler? Artık sürekli WhatsApp veya VK üzerinden yazıp çeşitli konularda sorular soruyorlar. Üçü de farklı şeyler soruyor

-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 5 months
Re: Mahallenin çocukları neden birdenbire benim iyiliğim için canlarını sıkmaya karar verdiler?
Üç adam Sveta Teyze’ye yaklaşıyor. Bu ilginç.
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
- Maaş, Kovboy2
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Re: Mahallenin çocukları neden birdenbire benim iyiliğim için canlarını sıkmaya karar verdiler?
Sveta Teyze, adamları değerlendirmek için kişisel mesajında fotoğraf çeker misin Tamamen niyetlerim, kendiniz için değil :)
Ama Sveta Teyze neler olduğunu anlamıyor... niyetlerini ancak Sveta Teyze’nin fotoğrafını görürsek anlayabiliriz. Sveta Teyze’ye bunu şunu söylemek isteyip istemediklerini anlayabilirler :)
Sveta Teyze, adamları değerlendirmek için kişisel mesajında fotoğraf çeker misin Tamamen niyetlerim, kendiniz için değil :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ya da belki de adamlar yeni gelmiştir, dışarıda hava kötüdür ama burası hafif, sıcak ve neşeli. Görünüşe göre rahatsız eden erkekler değil Sveta Teyze.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 3 months
Umarım Sveta Teyze bize o çocukların niyetini anlatır
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Eh, Sveta Teyze, Sveta Teyze... Adamlar sana çok güveniyorlardı...

-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Böyle bir durumda şunu hatırlamanız gerekir: “Biri size ilgi gösteriyorsa, o zaman ya sizi kandırmak ya da sikmek istiyor demektir.”
Durumlar farklı olsa da)
Durumlar farklı olsa da)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 3 years
Birisi birisini kandırmak istiyor ama bu kesin değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Neden mahallenin çocukları birdenbire benim iyiliğim için kendilerini rahatsız etmeye karar verdiler?
Sıradan insan minnettarlığı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 1140 Views
-
Last post by SüperSanya
-