Daha doğru bir soru şu şekilde olabilir: Bu toplantıda kim kiminle sikişmek ister veya kim bunu yapmak ister? kendilerini kime verirler.Strecoza: ↑15 May 2024, 11:08 Forum üyelerinin buluşmasıyla ilgili burada defalarca yazdım. İlk kez foruma kaydolduktan birkaç ay sonraydı. Ama buradaki insanlar ketumdur, kimse tanışmak istemez. Evet, istemiyorlar ve istemiyorlar ama eğer böyle bir toplantı olsa kimleri görmek istersiniz?
Şahsen ben Hooligan Carrie ve Xenophon ile tanışmayı çok isterim. ve umarım er ya da geç onlarla tanışırım.
Eustace, Nick1979, Varga, Natalie ve tabii ki Pierrot’a bakmak ilginç olurdu. Onlarla gerçek hayatta sohbet edin.
Genel olarak, bu toplantıda görmek istediğim herkesi listeleseydim liste çok geniş olurdu...
Ve forum üyeleri toplantısında kimleri görmek istersiniz? , aniden mi oldu?
Forum üyelerinin buluşması.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Forum üyelerinin toplantısı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
Evet, buradaki tüm forum üyelerini çok iyi tanıyorum. Teslim olmak istediğini biliyorum. Ancak bunun için başka bir toplantıya ihtiyacınız var. Eşcinsellerin bir toplantısı ve geleneksel bir toplantıyı kastettim. Kadınların erkeklerle, erkeklerin de kadınlarla ilgilendiği bir yer.pekala: ↑17 May 2024, 09:25Daha doğru bir soru şu olabilir: Bu toplantıda kim kimi becermek ister veya kim kendini vermek ister? kime.Strecoza: ↑15 May 2024, 11:08 Burada forum üyelerinin toplantısı hakkında birden fazla kez yazdım. İlk kez foruma kaydolduktan birkaç ay sonraydı. Ama buradaki insanlar ketumdur, kimse tanışmak istemez. Evet, istemiyorlar ve istemiyorlar ama eğer böyle bir toplantı olsa kimleri görmek istersiniz?
Şahsen ben Hooligan Carrie ve Xenophon ile tanışmayı çok isterim. ve umarım er ya da geç onlarla tanışırım.
Eustace, Nick1979, Varga, Natalie ve tabii ki Pierrot’a bakmak ilginç olurdu. Onlarla gerçek hayatta sohbet edin.
Genel olarak, bu toplantıda görmek istediğim herkesi listeleseydim liste çok geniş olurdu...
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Mongoose ve Devil. Dürüst olmak gerekirse Mongoose’tan histeri beklemiyordum. Bana her zaman sakin göründü ve Şeytan, o Şeytan. Hatta sınır dışı edilmemle ilgili başka bir konu bile yayınladı... Bana öyle geliyor ki PND’ye kayıtlı.
-
- Sürtünmeler
Ben biseksüelim, tamamen eşcinsel değilim) Hatamı fark ettim. Biraz farklı: Hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin bu toplantıya kaydolmak istediği ve hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin altında bu toplantıda yer almak istediği daha doğru bir soru olacaktır.Strecoza: ↑17 May 2024, 09:29Evet, buradaki tüm forum üyelerini çok iyi tanıyorum. Teslim olmak istediğini biliyorum. Ancak bunun için başka bir toplantıya ihtiyacınız var. Eşcinsellerin bir toplantısı ve geleneksel bir toplantıyı kastettim. Kadınların erkeklerle, erkeklerin de kadınlarla ilgilendiği yer.Daha doğru bir soru şu olabilir: Bu toplantıda kim kimi becermek ister veya kim kendini vermek ister? kime.Strecoza: ↑15 May 2024, 11:08 Burada forum üyelerinin toplantısı hakkında birden fazla kez yazdım. İlk kez foruma kaydolduktan birkaç ay sonraydı. Ama buradaki insanlar ketumdur, kimse tanışmak istemez. Evet, istemiyorlar ve istemiyorlar ama eğer böyle bir toplantı olsa kimleri görmek istersiniz?
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ve bu konu zaten özellikle forum üyelerinden hangisiyle seks yapmak istediğinizi soruyordu, ancak neredeyse hiç kimse oraya özel olarak bir şey yazmadı. .
))) Bu farklı bir konu. Benimki de bundan yarım saat sonra yayınladım))) Bu konu sadece bir toplantı anlamına geliyordu. Seks için değil, ama seks özel bir şey değil, karşılıklı arzuyla elbette.pekala: ↑17 May 2024, 09:38Ben biseksüelim, tamamen eşcinsel değilim) Hatamı fark ettim. Biraz farklı: Hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin bu toplantıya kaydolmak istediği ve hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin yönetimi altında bu toplantıda yer almak istediği daha doğru bir soru olacaktır.Strecoza: ↑17 May 2024, 09:29Evet, buradaki tüm forum üyelerini çok iyi tanıyorum. Teslim olmak istediğini biliyorum. Ancak bunun için başka bir toplantıya ihtiyacınız var. Eşcinsellerin bir toplantısı ve geleneksel bir toplantıyı kastettim. Kadınların erkeklerle, erkeklerin de kadınlarla ilgilendiği yer.Daha doğru bir soru şu şekilde olabilir: bu toplantıda kim kimi becermek ister veya kim vermek ister kendilerine.
Ve bu konu zaten özellikle forum üyelerinden hangisiyle seks yapmak istediğinizi soruyordu, ancak neredeyse hiç kimse oraya özel olarak bir şey yazmadı. .
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: aseksüel
Dragonfly, yazılarını okuyorum ve hayret ediyorum. Özeleştiri eksikliğiniz var, yani eksiklerinizi görmüyorsunuz. İnan bana, sende var ve birçoğu var, ama gerisini görüyorsun ve ne olduğunu ve ne olduğunu gösteriyorsun. İncil’i okumaya başlamanızın zamanı geldi, bu size çok şey öğretecek ve kişiyi disipline eden ve geliştiren aynı özeleştiriyi öğretecek. Sen iğrenç bir insansın, sadece hayatta bir masken var ya da aynı derecede iğrenç bir masken var. Sana tıp diplomasını kim verdi bilmiyorum, bunu hak etmiyorsun çünkü düzgün bir insan değilsin ve kirlisin. Hastalarınıza üzülüyorum, onları tedavi etmiyorsunuz, yaralıyorsunuz. Sana karşı aşağılama dışında hiçbir duygu yok.
Evet, forum üyelerinin toplantısına gitmeniz tehlikelidir. Sonuçları korkunç olabilir.
Evet, forum üyelerinin toplantısına gitmeniz tehlikelidir. Sonuçları korkunç olabilir.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
Bu forum seks hakkındadır, buradaki insanlar neredeyse sadece seks konularında iletişim kurarlar ve bir araya geldiklerinde forum üyeleri sessizce barışçıl bir şekilde konuşup çay mı içecek? :ayyy:Strecoza: ↑17 May 2024, 09:44))) Bu farklı bir konu. Benimki de bundan yarım saat sonra yayınladım))) Bu konu sadece bir toplantı anlamına geliyordu. Seks için değil, ama seks özel bir şey değil, karşılıklı arzuyla elbette.Ben biseksüelim, tamamen eşcinsel değilim) Hatamı fark ettim. Biraz farklı: Hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin bu toplantıya kaydolmak istediği ve hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin yönetimi altında bu toplantıda yer almak istediği daha doğru bir soru olacaktır.Strecoza: ↑17 May 2024, 09:29
Evet, buradaki tüm forum üyelerini çok iyi tanıyorum. Teslim olmak istediğini biliyorum. Ancak bunun için başka bir toplantıya ihtiyacınız var. Eşcinsellerin bir toplantısı ve geleneksel bir toplantıyı kastettim. Kadınların erkeklerle, erkeklerin de kadınlarla ilgilendiği yer.
Ve bu konu zaten forumun hangi üyesiyle seks yapmak istediğinizi özel olarak soruyordu, ancak neredeyse hiç kimse oraya özel olarak bir şey yazmadı. . n
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Ahah. Benzer toplantılara defalarca katıldım. Bana inanmayabilirsin ama erkekler genellikle fareler kadar sessiz otururlar. Forumlarda neredeyse Casanova olanlar bile aktif ve rahatlar)))
Ve seks hakkında konuşmaya başladığımda... kızarıyorlar ve başka tarafa bakıyorlar... Utangaçlar.
Ama toplantıdan önce, forumlarda... Bütün konuşulanlar sadece üçlü grup hakkında. Metamorfozlar böyledir.
Gerçeklik ve sanallık tamamen farklı şeylerdir.
pekala: ↑17 May 2024, 09:48Bu forum seks hakkındadır, buradaki insanlar neredeyse sadece seks konularında iletişim kurarlar ve bir araya geldiklerinde forum üyeleri sessizce barışçıl bir şekilde konuşup çay mı içecek?Strecoza: ↑17 May 2024, 09:44))) Bu farklı bir konu. Benimki de bundan yarım saat sonra yayınladım))) Bu konu sadece bir toplantı anlamına geliyordu. Seks için değil, ama seks özel bir şey değil, karşılıklı arzuyla elbette.
Ben biseksüelim, tamamen eşcinsel değilim) Hatamı fark ettim. Biraz farklı: Hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin bu toplantıya kaydolmak istediği ve hangi forum üyesinin, forum üyelerinden hangisinin yönetimi altında bu toplantıda yer almak istediği daha doğru bir soru olacaktır.
Ve bu konu zaten forumun hangi üyesiyle seks yapmak istediğinizi özel olarak soruyordu, ancak neredeyse hiç kimse oraya özel olarak bir şey yazmadı. . n![]()
))) Ahah. Benzer toplantılara defalarca katıldım. Bana inanmayabilirsin ama erkekler genellikle fareler kadar sessiz otururlar. Forumlarda neredeyse Casanova olanlar bile aktif ve rahatlar)))
Ve seks hakkında konuşmaya başladığımda... kızarıyorlar ve başka tarafa bakıyorlar... Utangaçlar.
Ama toplantıdan önce, forumlarda... Bütün konuşulanlar sadece üçlü grup hakkında. Metamorfozlar böyledir.
-
- Sürtünmeler
150 gram C2H5OH içeren içecekler ve hareket eden her şeyi sikerler)Strecoza: ↑17 May 2024, 09:56Bu forum seks hakkındadır, buradaki insanlar neredeyse sadece seks konularında iletişim kurarlar ve bir araya geldiklerinde forum üyeleri sessizce barışçıl bir şekilde konuşup çay mı içecek?Strecoza: ↑17 May 2024, 09:44 ))) Bu farklı bir konudur. Benimki de bundan yarım saat sonra yayınladım))) Bu konu sadece bir toplantı anlamına geliyordu. Seks için değil, ama seks özel bir şey değil, karşılıklı arzuyla elbette.
Ve bu konu zaten forumun hangi üyesiyle seks yapmak istediğinizi özel olarak soruyordu, ancak neredeyse hiç kimse oraya özel olarak bir şey yazmadı. . n![]()
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Sarhoşken erkeklerle seks yapmaktan hoşlanmıyorum. Bensiz bu tür bir seks.pekala: ↑17 May 2024, 10:04150 gram C2H5OH içeren içecekler ve hareket eden her şeyi sikerler)Strecoza: ↑17 May 2024, 09:56
Bu forum seks hakkındadır, buradaki insanlar neredeyse sadece seks konularında iletişim kurarlar ve karşılaştıklarında forum üyeleri sessizce huzur içinde konuşup çay mı içecek?![]()
-
- Sürtünmeler
Sonra forumlarda en çok bağıranların hayatta kompleksleri olan kişiler olduğu fikri doğrulanıyor.Strecoza: ↑17 May 2024, 10:16Sarhoşken erkeklerle seks yapmaktan hoşlanmıyorum. Bu tür bensiz bir seks.150 gram C2H5OH içeren içecekler ve hareket eden her şeyi sikerler)Strecoza: ↑17 May 2024, 09:56
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ve gerçek hayatta bu kişi gerçektir. Gerçek hayatta iletişim kurarken düşünmeye zaman yoktur. Forumdaki pek çok kişiye komik gelen şakalar, onlarla tanıştığınızda aptalca ve aptalca görünüyor. Forumda yakışıklı bir adam, diğer erkeklerle karşılaştırıldığında öne çıkmadığını anlıyor. Toplantıya gelen kızların pek çok erkeğin sandığı gibi yaşlı olmadığı, korkutucu olmadığı ve aptal olmadığı ortaya çıktı.
Bulunduğum toplantılarda. Her zaman erkeklerden daha fazla kadın vardı.
Birçoğu kayboluyor.
Bunun o kadar da kategorik olması gerekmiyor. Forumlarda her türden farklı insan var. Seks hakkında bir anon yazmak her zaman gerçek hayatta bunun hakkında konuşmaktan daha kolaydır. Bir kişinin iletişim kurarken muhatabının imajını çizdiğine inanılıyor, ancak bu yalnızca kısmen doğrudur. Çizilen görüntü değil, bireysel özelliklerdir.
Ve gerçek hayatta bu kişi gerçektir. Gerçek hayatta iletişim kurarken düşünmeye zaman yoktur. Forumdaki pek çok kişiye komik gelen şakalar, onlarla tanıştığınızda aptalca ve aptalca görünüyor. Forumda yakışıklı bir adam, diğer erkeklerle karşılaştırıldığında öne çıkmadığını anlıyor. Toplantıya gelen kızların pek çok erkeğin sandığı gibi yaşlı olmadığı, korkutucu olmadığı ve aptal olmadığı ortaya çıktı.
Bulunduğum toplantılarda. Her zaman erkeklerden daha fazla kadın vardı.
Birçoğu kayboluyor.
-
- Sürtünmeler
Bilmiyorum, şahsen ben forum üyelerini her zaman şöyle hayal ederim: güzel ve baştan çıkarıcı, forumda eski, korkutucu ve aptal insanlarla iletişim kurma arzum kesinlikle yok.Strecoza: ↑17 May 2024, 10:37Bunun o kadar da kategorik olması gerekmiyor. Forumlarda her türden farklı insan var. Seks hakkında bir anon yazmak her zaman gerçek hayatta bunun hakkında konuşmaktan daha kolaydır. Bir kişinin iletişim kurarken muhatabının imajını çizdiğine inanılıyor, ancak bu yalnızca kısmen doğrudur. Çizilen görüntü değil, bireysel özelliklerdir.
Bulunduğum toplantılarda. Her zaman kadınlar erkeklerden daha fazla olmuştur.
Çok kişi kaybolmuştur.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bu arada onu forum üyelerinin toplantısına da davet etmelisin. Bir striptizci olarak. Onun cazibesini seviyorum.
))) Ahaha. Bu sabahtan beri burada yine Alenka’nın peşindesin)))) Anladığım kadarıyla zaten seçimini yapmışsın.
Bu arada onu forum üyelerinin toplantısına da davet etmelisin. Bir striptizci olarak. Onun cazibesini seviyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seks-pozitif topluluklarda kaç kez buluşma akşamları topladık - her zaman daha fazla kız var (bir vaka dışında) ve onlar daha açık.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
herkesin kendi fetişleri vardır XDDeepface: ↑17 May 2024, 09:44 Yusufçuk, yazılarını okuyorum ve hayret ediyorum. Özeleştiri eksikliğiniz var, yani eksiklerinizi görmüyorsunuz. İnan bana, sende var ve birçoğu var, ama gerisini görüyorsun ve ne olduğunu ve ne olduğunu gösteriyorsun. İncil’i okumaya başlamanızın zamanı geldi, bu size çok şey öğretecek ve kişiyi disipline eden ve geliştiren aynı özeleştiriyi öğretecek. Sen iğrenç bir insansın, sadece hayatta bir masken var ya da aynı derecede iğrenç bir masken var. Sana tıp diplomasını kim verdi bilmiyorum, bunu hak etmiyorsun çünkü düzgün bir insan değilsin ve kirlisin. Hastalarınıza üzülüyorum, onları tedavi etmiyorsunuz, yaralıyorsunuz. Sana karşı aşağılama dışında hiçbir duygu yok.
Evet, forum üyelerinin toplantısına gitmeniz tehlikelidir. Sonuçlar vahim olabilir.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ah, bugün baştan çıkarıcı forum üyeleri hakkında yazıyorsun. Çok beklenmedik.
Artık bilişsel uyumsuzluk yaşıyorum. Elbette seni özel olarak takip etmedim, ama forumda seninle birçok kez karşılaştığımda, tüm fantezilerin... tamamen eşcinseldi ve bu sadece eşcinsel seks değildi; bir tür garajlar ve marjinal karakterlerdi.Ben şahsen forum üyelerinin her zaman güzel ve baştan çıkarıcı olduğunu düşünürüm,
Last edited by Venüs on 17 May 2024, 10:54, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
Gerçek hayatta sıfırdan bir bağlam oluşturmanız gerekir (bir durumda masaya bir cıvata koyamazsınız) bar - bakın ne kadar iyiyim)
Kimin kimin için çalıştığını ve boş zamanlarında ne yaptığını bir toplantı için anlamanız gereken şey budur, böylece buluştuklarında sorulacak bir şeyler olur
ayrıca forumda kendinizi hemen forumda buluyorsunuz. belirli bir konunun bağlamı ve mesaj için yaşam deneyiminizi ve fantezilerinizi seçmek daha kolaydırStrecoza: ↑17 May 2024, 10:37 Ve gerçek hayatta bu kişi gerçektir. Gerçek hayatta iletişim kurarken düşünmeye zaman yoktur. Forumdaki pek çok kişiye komik gelen şakalar, onlarla tanıştığınızda aptalca ve aptalca görünüyor. Forumda yakışıklı bir adam, diğer erkeklerle karşılaştırıldığında öne çıkmadığını biliyor.
Gerçek hayatta sıfırdan bir bağlam oluşturmanız gerekir (bir durumda masaya bir cıvata koyamazsınız) bar - bakın ne kadar iyiyim)
Kimin kimin için çalıştığını ve boş zamanlarında ne yaptığını bir toplantı için anlamanız gereken şey budur, böylece buluştuklarında sorulacak bir şeyler olur
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Uzun süredir burada iletişim kuranlar birbirleri hakkında çok şey biliyor ve kimin geleceği ve neyin ilginç olacağı konusunda genel bir fikre sahipler. Burada sahteler var ama sahteler toplantılara gitmiyor.Alyosha: ↑17 May 2024, 11:02ayrıca forumda kendinizi hemen forumda buluyorsunuz. belirli bir konunun bağlamı ve mesaj için yaşam deneyiminizi ve fantezilerinizi seçmek daha kolaydırVe gerçek hayatta bu kişi gerçektir. Gerçek hayatta iletişim kurarken düşünmeye zaman yoktur. Forumdaki pek çok kişiye komik gelen şakalar, onlarla tanıştığınızda aptalca ve aptalca görünüyor. Forumda yakışıklı bir adam, diğer erkeklerle karşılaştırıldığında öne çıkmadığını biliyor.
Bir toplantıda kimin kimin için çalıştığını ve boş zamanlarında ne yaptığını anlamanız gereken şey budur, böylece buluştuklarında sorulacak bir şeyler olur
-
- Sürtünmeler
Ben biseksüelim, tamamen eşcinsel değilim. Bu nedenle fantezilerim çeşitlidir. Ancak, heteroseksüel iletişim norm olduğundan ve normu tartışmak sıkıcı olduğundan, adil cinsiyetin temsilcilerini forumlarda tartışmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum, fantezi uçuşu yok, her şey birkaç tür şablona bağlı. Faulün eşiğindeki, hatta bazen sınırların biraz ötesindeki konuları tartışmak ilginçtir.Strecoza: ↑17 May 2024, 10:54Artık bilişsel uyumsuzluk yaşıyorum. Elbette seni özel olarak takip etmedim, ama forumda seninle birçok kez karşılaştığımda, tüm fantezilerin... tamamen eşcinseldi ve bu sadece eşcinsel seks değildi; bir tür garajlar ve marjinal karakterlerdi.Ben şahsen forum üyelerinin her zaman güzel ve baştan çıkarıcı olduğunu düşünürüm,
- These users thanked the author evet peki for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Sen burada sadece bir tane var, bu yüzden ben şahsen çok sık, yalnızca eşcinsel konularını tartışan biseksüeller arasında sıkıcı ve ilgisiz hale geliyor. Üstelik burada kendimi yabancı hissediyorum.Ancak adil cinsiyetin temsilcilerini forumlarda tartışmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum
-
- ön sevişme
Forumu sık sık ziyaret etmiyorum ve diğerleri hakkında daha az bilgim var, ancak tanışıp denemek isterim Hiçbir soru sorulmadan kabul edileceğimi bilerek bazı isteklerimi gerçekleştir. Ve tabii ki yeni tanıdıklar edinin.
Fakat gerçekleştirilemeyen tek boynuzlu atları tartıştığımız bu konu, tam da gerçek toplantılarda aptal sessizliğe yol açan şeydir.
Genel olarak, faulün keskinliği iletişimi öldürür. gerçekte :bilinmiyor:
6 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
eh, bilmiyorum, buna alışkınım fantezilerin gerçekleşmesine doğru, istenen ve elde edilen veya denenen bir şeyi yaptığınızda bu hayatın neşesidirBen biseksüelim, tamamen eşcinsel değilim. Bu nedenle fantezilerim çeşitlidir. Ancak, heteroseksüel iletişim norm olduğundan ve normu tartışmak sıkıcı olduğundan, adil cinsiyetin temsilcilerini forumlarda tartışmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum, fantezi uçuşu yok, her şey birkaç tür şablona bağlı. Faulün eşiğindeki, hatta bazen sınırların biraz ötesindeki konuları tartışmak ilginç.Strecoza: ↑17 May 2024, 10:54Artık bilişsel uyumsuzluk yaşıyorum. Elbette seni özel olarak takip etmedim, ama forumda seninle birçok kez karşılaştığımda, tüm fantezilerin... tamamen eşcinseldi ve bu sadece eşcinsel seks değildi; bir tür garajlar ve marjinal karakterlerdi.Şahsen ben forum üyelerinin her zaman güzel ve baştan çıkarıcı olduğunu düşünürüm,
Forumu sık sık ziyaret etmiyorum ve diğerleri hakkında daha az bilgim var, ancak tanışıp denemek isterim Hiçbir soru sorulmadan kabul edileceğimi bilerek bazı isteklerimi gerçekleştir. Ve tabii ki yeni tanıdıklar edinin.
Fakat gerçekleştirilemeyen tek boynuzlu atları tartıştığımız bu konu, tam da gerçek toplantılarda aptal sessizliğe yol açan şeydir.
Genel olarak, faulün keskinliği iletişimi öldürür. gerçekte :bilinmiyor:
6 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Genelde sıkıcı olmaya başladı, çünkü tüm bu eşcinsel tartışmaları bir periyle seks yapmakla aynı fanteziye benziyor. goblin veya kahretsin))Strecoza: ↑17 May 2024, 11:21Buradaki tek kişi sen değilsin, bu yüzden kişisel olarak yalnızca gey konularını tartışan biseksüeller arasında sık sık sıkılıyor ve ilgisiz kalıyorum. Buna ek olarak, burada kendimi gereksiz hissediyorum.Fakat adil cinsiyetin temsilcilerini forumlarda tartışmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Şahsen bana gelince, asla yabancılarla grup seks yapmayacağım. Birçok nedenden dolayı.
Evet ve sadece seks, sırf seks uğruna, forum üyelerinden hiçbiriyle de seks yapmayacağım. Burada hoşlandığım bir adam var. Onunla ilk buluşmada seks yapardım ama o tüm forum boyunca burada yalnız. Evet, benden hoşlandığı ve benimle seks yapmak istediği de bir gerçek değil.
Yani, forum üyelerinin toplantıları daha çok iletişim amaçlıdır ve mutlaka seksle ilgili değildir. Bu tür toplantılardan sonra seksin kendisi de mümkündür, ancak bu daha ziyade bir istisnadır...
Genel kurul toplantısında dileklerimin hayata geçirilmesi söz konusu olmayacaktır. Bu tür kaç toplantım oldu, asla seks partileriyle bitmedi. Seks istiyorsanız, o zaman açıkça özellikle seks uğruna özel biriyle tanışmalısınız. Grup seks istiyorum, grup seks için katılımcıları seçmem gerekiyor.
Şahsen bana gelince, asla yabancılarla grup seks yapmayacağım. Birçok nedenden dolayı.
Evet ve sadece seks, sırf seks uğruna, forum üyelerinden hiçbiriyle de seks yapmayacağım. Burada hoşlandığım bir adam var. Onunla ilk buluşmada seks yapardım ama o tüm forum boyunca burada yalnız. Evet, benden hoşlandığı ve benimle seks yapmak istediği de bir gerçek değil.
Yani, forum üyelerinin toplantıları daha çok iletişim amaçlıdır ve mutlaka seksle ilgili değildir. Bu tür toplantılardan sonra seksin kendisi de mümkündür, ancak bu daha ziyade bir istisnadır...
-
- ön sevişme
o zaman toplantı hakkında konu oluşturmanın pek bir anlamı yok, çünkü çoğu isteyecek belirli koşullar altında buluşmak Ve eğer "sadece sohbet etmek" için buluşursak - cinsel olmayan ortak ilgi alanlarına sahip olduğum kendi arkadaş çevrem var
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 1 year 1 month
Tamamen destekliyorum! Neden böyle konular açıyorsunuz...?Alyosha: ↑17 May 2024, 11:53 o zaman bir toplantıyla ilgili konu oluşturmanın özel bir anlamı yok çünkü çoğu belirli koşullar altında buluşmak isteyecek
Ve eğer "sadece sohbet etmek" için buluşursak - benim de kendime ait bir fikrim var cinsellik dışında ortak ilgi alanlarına sahip olduğum arkadaş çevrem
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Hiç kimse bu tür toplantılara katılmaya zorlanmaz. Herkes çıkıp çıkmayacağına kendisi karar verir. Gerek yok, gitmeyeceksin. İlgilenenler ve gelmek isteyenler gelecektir.
Sadece burada spesifik bir toplantı değil, prensipte bu tür toplantıların yapılması olasılığı tartışıldı.
Bu konu kişisel olarak sizin için oluşturulmadı . Uzun süredir forumda olanlar için iletişim çemberi burada. Gerçek hayattaki toplantılar yalnızca başka bir iletişim düzeyine giden yoldur.
Hiç kimse bu tür toplantılara katılmaya zorlanmaz. Herkes çıkıp çıkmayacağına kendisi karar verir. Gerek yok, gitmeyeceksin. İlgilenenler ve gelmek isteyenler gelecektir.
Sadece burada spesifik bir toplantı değil, prensipte bu tür toplantıların yapılması olasılığı tartışıldı.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Burada gerçekten tanışmak istediğim birçok ilginç insan var. Seks için değil. Sadece sohbet etmek için.
Ama bugün değil. Bugün kimseyle birlikte olmak istemiyorum.
Görünüşe göre moralim bozuk.
Sabah fark ettim ki, bunca zamandır burada konuştuğum insanların çoğuyla tanışmak istemiyorum, bunun için de bir sebep yok. Onlar konusunda tamamen hayal kırıklığına uğradım. Çok nadir istisnalar dışında neredeyse hepsinde ve biriyle tanışırsam bu yüz yüze oluyor.
Sabah da yazdığım gibi. Forum üyelerinin toplantıları birdenbire ilgimi çekmeye başladı. Forum fazlasıyla yeterli. İçeri girdim, karıştırdım, kapattım...
Ama bugün değil. Bugün kimseyle birlikte olmak istemiyorum.
Görünüşe göre moralim bozuk.
Sabah fark ettim ki, bunca zamandır burada konuştuğum insanların çoğuyla tanışmak istemiyorum, bunun için de bir sebep yok. Onlar konusunda tamamen hayal kırıklığına uğradım. Çok nadir istisnalar dışında neredeyse hepsinde ve biriyle tanışırsam bu yüz yüze oluyor.
Sabah da yazdığım gibi. Forum üyelerinin toplantıları birdenbire ilgimi çekmeye başladı. Forum fazlasıyla yeterli. İçeri girdim, karıştırdım, kapattım...
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 1 year 1 month
Ve sadece sohbet etmek istemiyorum. .. (tabii ki karşılıklı sempati ile)
Forum üyelerinin buluşması fikri gerçekten hoşuma gitti.
Ve sadece sohbet etmek istemiyorum. .. (tabii ki karşılıklı sempati ile)
- These users thanked the author gözler for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
O halde başka bir konu oluşturmanız sizin için mantıklı olacaktır; hangi forum üyesi hangi forum üyesini sikti. Ve onu derecelendir. Buna göre forum üyesi forum üyesini takdir etsin.Strecoza: ↑17 May 2024, 11:21nBuradaki tek kişi sen değilsin, dolayısıyla kişisel olarak, yalnızca gey konularını tartışan biseksüeller arasında sık sık sıkıldığımı ve ilgisiz kaldığımı hissediyorum. Buna ek olarak, burada kendimi gereksiz hissediyorum.Ancak adil cinsiyetin temsilcilerini forumlarda tartışmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: aseksüel
Bu konu da tüm forum konuları gibi sadece başka bir fantezi. Tanışmak, anonimliği ortadan kaldırmak, gerçekte kim olduğunu göstermek anlamına gelir. Ve birdenbire forumda olduğunuz kişi olmazsınız ve birdenbire hayattaki her şey forumda yazdığınız gibi olmaz. Ve artık sadece bir hayalperest değil, aynı zamanda bir yalancısınız, çünkü forumda öyle olduğunu yazmıştınız.
Evet, toplantıdan sonra forumu terk etmeniz gerekiyor, çünkü her zaman bundan hoşlanmayan, kırgın veya kızgın olan ve bunun böyle olduğunu tartışarak söylentiler yaymaya başlayacak insanlar olacak, bunu vb. yaptım. Daha da kötüsü, forumdaki kişinin anonimliğini kaldıracaklar ve gerçek bir fotoğraf yayınlayacaklar. Peki beni anlıyor musunuz, bu buluşabileceğiniz forumun konusu değil. Pek çok kişinin arkadaşlarına bu tür forumlarda bulunmanın birçok kişi için tabu olduğunu söylediğini sanmıyorum.
Evet, toplantıdan sonra forumu terk etmeniz gerekiyor, çünkü her zaman bundan hoşlanmayan, kırgın veya kızgın olan ve bunun böyle olduğunu tartışarak söylentiler yaymaya başlayacak insanlar olacak, bunu vb. yaptım. Daha da kötüsü, forumdaki kişinin anonimliğini kaldıracaklar ve gerçek bir fotoğraf yayınlayacaklar. Peki beni anlıyor musunuz, bu buluşabileceğiniz forumun konusu değil. Pek çok kişinin arkadaşlarına bu tür forumlarda bulunmanın birçok kişi için tabu olduğunu söylediğini sanmıyorum.
- These users thanked the author Derin yüz for the post (total 2):
- Ahah, Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years
Herkese merhaba siz de yeni diyebilirsiniz. Buraya çok şey yazdınız ama sonuç ne oldu? Toplantı mı vardı? Yoksa listelere dahil olmak hâlâ mümkün mü?)))
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Venüs’le tanışırdım, ilginç bir kadın olduğundan eminim)))
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Venüs’le tanışırdım, ilginç bir kadın olduğundan eminim)))
-
- Nirvana’dayım
Acanthus Cennet Barut Collection Otel Şile’de..... Hepsi burada!!! ve hadi eğlenelim!!! çocukça değil!!! :deli:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Diğer forumlarda aldığım benzer toplantı deneyimlerini paylaşmak istiyorum. Forumda iletişim kurarken, iletişim kuranların tam bir anonimliği vardır. Ve bazıları için bu bir tür hoşgörüdür - kaba ve hatta kaba olabilirsiniz. Yine de iddialar tamamen sözlü olacak,
bu da göz ardı edilebilir. Kişisel bir toplantıda bu tür davranışlar öngörülemeyen sonuçlara yol açabilir. Forumun tüm üyeleri, kişisel bir toplantı sırasında tamamen yok edilecek olan belirli bir ortak ortak imajı geliştirir - başka bir hayal kırıklığı. Bazı
forum üyeleri seks havasında olacak, ancak çoğu buna karşı temkinli davranacak - böyle bir zevkin nasıl biteceğini asla bilemezsiniz... Buna
buna
ilgili pek çok küçük şey de eklemeliyiz toplantının koşulları... Kısacası hayal kırıklıkları kaçınılmaz! Neden gerekli?
bu da göz ardı edilebilir. Kişisel bir toplantıda bu tür davranışlar öngörülemeyen sonuçlara yol açabilir. Forumun tüm üyeleri, kişisel bir toplantı sırasında tamamen yok edilecek olan belirli bir ortak ortak imajı geliştirir - başka bir hayal kırıklığı. Bazı
forum üyeleri seks havasında olacak, ancak çoğu buna karşı temkinli davranacak - böyle bir zevkin nasıl biteceğini asla bilemezsiniz... Buna
buna
ilgili pek çok küçük şey de eklemeliyiz toplantının koşulları... Kısacası hayal kırıklıkları kaçınılmaz! Neden gerekli?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Ahah
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 3800 Views
-
Last post by Alexsss