Forum üyelerinin sınıflandırılması
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
Forum üyelerinin sınıflandırılması
Son zamanlarda forumdayım ama kendim için yerel sakinlere dair belli bir sınıflandırma yaptım. Yani, seviyelerine bağlı olarak forum kullanıcıları şu nesneyle cinsel ilişkiye girmeye hazırdır:
1 Seviye - Aşırı.
Nesne maddi veya hayali dünyada var - o halde evet! Pencere kenarında bir ficus bile - dünyadaki her şey sikilebilir!
2 Ur - Kimse vermez.
Sarhoşlarla, evsizlerle, yaşlılarla, çocuklarla ve annelerle seks hakkındaki müdavimler.
Nesne canlı - evet! Ve kaç yaşında olduğu (sıfırdan sonsuza kadar) ve nasıl göründüğü ve koktuğu umrunda değil - berbat!
3 Ur - Ayrım gözetmeden. Açıkta kalan cinsel organlar ve benzerleriyle ilgili konuların müdavimleri.
Nesnede en azından çok itici olmayan bir şey var ve sohbet edebilir veya hayal kurabilirsiniz - evet! Ve öyle olacak!
4 Sv - Normal.
Nesnenin görünümü genel olarak normal, çekici, temiz (ve uygun cinsiyet veya vücut tipi gibi bazı genel stereotipleri karşılıyor) ve normal kokuyor - harika, hadi kabul edelim! Bana iki tane ver, ya da daha iyisi, daha da iyisi!
5 - Son derece seçici.
İşin burası daha ilginç hale geldiği yer (kişisel olarak benim için). Burada yukarıdakilerin hepsi artık bir kişi için yeterli değil. Ve sıradan sempati de. Ve farklılıklar başlıyor.
Sınıflandırmaya katılıyor musunuz veya eklemek veya açıklığa kavuşturmak istediğiniz bir şey var mı?) Kendinizi hangi tür veya düzeyde sınıflandırırsınız?)
1 Seviye - Aşırı.
Nesne maddi veya hayali dünyada var - o halde evet! Pencere kenarında bir ficus bile - dünyadaki her şey sikilebilir!
2 Ur - Kimse vermez.
Sarhoşlarla, evsizlerle, yaşlılarla, çocuklarla ve annelerle seks hakkındaki müdavimler.
Nesne canlı - evet! Ve kaç yaşında olduğu (sıfırdan sonsuza kadar) ve nasıl göründüğü ve koktuğu umrunda değil - berbat!
3 Ur - Ayrım gözetmeden. Açıkta kalan cinsel organlar ve benzerleriyle ilgili konuların müdavimleri.
Nesnede en azından çok itici olmayan bir şey var ve sohbet edebilir veya hayal kurabilirsiniz - evet! Ve öyle olacak!
4 Sv - Normal.
Nesnenin görünümü genel olarak normal, çekici, temiz (ve uygun cinsiyet veya vücut tipi gibi bazı genel stereotipleri karşılıyor) ve normal kokuyor - harika, hadi kabul edelim! Bana iki tane ver, ya da daha iyisi, daha da iyisi!
5 - Son derece seçici.
İşin burası daha ilginç hale geldiği yer (kişisel olarak benim için). Burada yukarıdakilerin hepsi artık bir kişi için yeterli değil. Ve sıradan sempati de. Ve farklılıklar başlıyor.
Sınıflandırmaya katılıyor musunuz veya eklemek veya açıklığa kavuşturmak istediğiniz bir şey var mı?) Kendinizi hangi tür veya düzeyde sınıflandırırsınız?)
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
- Nick1979, Sibiryak89, Tavşan
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 1 year
- Orientation: heteroseksüel
Re: Forum üyelerinin sınıflandırılması
4) sıradan bir görünümüm var, ancak çoğu zaman belirli bir görünüme sahip olduğumu söylüyorlar. Bir kız bana yazdı ve çok güzel bir cildim olduğunu, yumuşak ve kırışıksız olduğumu ve zaten 30 yaşında olduğumu söyledi, dün kasada kasiyer bana genç bir adam dedi, çok hoş hissettirdi)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
AmberaMaze, KENDİNİ hangi seviyede gördüğünü merak ediyorum ? :soru:
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 5 months
Seviye 6 - ruhlarla, succubilerle ve diğer herkesle seks

- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Devam etmek
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Frostdemon, oo, sınıflandırmaya dahil edilmesini öneririm )) yalnızca onların da sınıflandırılması gerekir
- neyle, hangi koşullarla ve yalnızca diğer dünyayla veya insanlarla da izin verilir)
- neyle, hangi koşullarla ve yalnızca diğer dünyayla veya insanlarla da izin verilir)
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- Don Şeytanı
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 1 year 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her şeyin cinsel açlığın derecesine bağlı olduğunu düşünüyorum, ancak benim dünyamda toplumdan izole edilmesi gereken insanlar 4’ün altında
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Ahah. Mastürbasyon seviyesindeyim))) ve uyarılma için yukarıdaki birinciden beşinciye kadar olan tüm seviyeler bana uygun...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Yün, sağırlığın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seviye 7 de eklenebilir. "Sınıflandırıcılar - analistler" - diğerlerini bazı düzeylere göre sınıflandıranlar
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 3800 Views
-
Last post by Alexsss
-
- 17 Replies