)) Ben de şimdi zevkle bir şeyler emmek isterim :cat2 : çalışmak yerine
4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 4 months
Yani ne, elinizde hiç tatlı hastanız yok mu? :göz kırp:

-
- Nirvana’dayım
))) Hangi elin altında? Sağın altında mı, solun altında mı?))) Sağın altında hayır...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bunun gibi sigaralar, sigaralar vardı
Uydurmayacağım, hatırlamıyorum (
Bunun gibi sigaralar, sigaralar vardı
-
- Nirvana’dayım
Fargal94, Oh, Winston içiyorum, zayıf ve GLOSHKA için Kent çubukları satın alıyorum.
Çıkartılabilir panelleri olan bir GLOSHKA satın aldım. Çok güzel.
Çıkartılabilir panelleri olan bir GLOSHKA satın aldım. Çok güzel.
-
- Nirvana’dayım
VARG_, ))) Az önce şiirinizi dinledim . Harika))) sesin neden bu kadar üzgün?
Tekrar kaydet, dinleyeceğim.
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Şimdi tekrar dinledim. Hayal ürünüm sandım ama hayır, sesin üzgün mü yoksa sesin hep böyle mi? Ah, harika ayet)))
Tekrar kaydet, dinleyeceğim.
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Şimdi tekrar dinledim. Hayal ürünüm sandım ama hayır, sesin üzgün mü yoksa sesin hep böyle mi? Ah, harika ayet)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 1 year 4 months
Sorun nedir? Eğer istiyorsan, o zaman onu alıp emmelisin! :göz kırp:
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 9 months
Başka kelimelerle anlatacağım )) Forumlardan başka hayat yok mu?Hooligan Carrie: ↑13 May 2024, 02:01Soruyu yeniden ifade edeceğim. Neden insanların forumlardan başka hayatlarının olmadığına karar verdiniz? Belki de gerçekten yoktur, kim bilir... Peki neden onun var olmadığına, başka bir hayata karar verdiniz?
-
- Orgazm!
Hayır, her zaman değil. Şiir okuduğumda oluyor.
Üzücü mü?
Hayır, her zaman değil. Şiir okuduğumda oluyor.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 4 months
Ve biliyorum ki 35+ yaşında zaten hemen hemen aynı
Doğru. Bir kadının partner bulmasının kolay olduğunu söylüyorlar : wink:
Ve biliyorum ki 35+ yaşında zaten hemen hemen aynı

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Nereye yazacağımı bilmiyorum, buradan soracağım.... Uzun zamandır foruma giremedim (((... sayfa tam yüklenmemiş ve pasif durumdaydı...) . herkes bunu yaşadı mı, yoksa "şanslı" olan tek kişi ben miyim?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 4 months
İnternet muhtemelen çöktü, evet. .Natali_Natali: ↑13 May 2024, 19:55 Nereye yazacağımı bilmiyorum, buradan soracağım.... Uzun zamandır foruma giremedim(((... sayfa tam yüklenmemiş ve aktif değilmiş gibi görünüyordu) .... bunu herkes yaşadı, yoksa tek "şanslı" olan ben miyim?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
ve bir şey daha... sakın bana taş atma... bugün 4alla’ya kaydolmaya çalıştım... ama "anonim" bir tarayıcı aracılığıyla... Tor aracılığıyla... ama buraya kim yazdı, Jolly Anlaşıldı mı? ... millet, Tor tarayıcısı üzerinden kayıt gerçekten işe yaramıyor.... bir tür saçmalık...
Rakip bir forumda böyle bir "koruma derecesi" var mı? kimden geliyor bu? kullanıcıların kendisinden mi?.....
"Belirsiz şüpheler yüzünden kıvranıyorum" (c)...
ve her ihtimale karşı şunu da ekleyeyim.... rakip bir foruma benim adıma kayıt olmanız mümkün değil!!!! Eğer her şey sizin için gerçekten çok karmaşıksa, tarayıcıdan başlayarak bile, o zaman kahretsin, istemsizce folyo şapka takmayı düşüneceksiniz.....
Rakip bir forumda böyle bir "koruma derecesi" var mı? kimden geliyor bu? kullanıcıların kendisinden mi?.....
"Belirsiz şüpheler yüzünden kıvranıyorum" (c)...
ve her ihtimale karşı şunu da ekleyeyim.... rakip bir foruma benim adıma kayıt olmanız mümkün değil!!!! Eğer her şey sizin için gerçekten çok karmaşıksa, tarayıcıdan başlayarak bile, o zaman kahretsin, istemsizce folyo şapka takmayı düşüneceksiniz.....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Nick1979, Eustace
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 10 months
Yine ne demek istiyorsun) ve ne sıklıkla kavga ediyorsun?))
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali,
Neden buna ihtiyaçları var? Sahte oluşturup birbirleriyle iletişim kuramayan diğer kullanıcılar var.
RKN’nin onları engellememesi için kanunlara uygun hareket ettikleri gerçeğinin arkasına saklanıyorlar. Ama bunların hepsi bahane.
Seksle ilgili bir forum, seksin tüm biçimleri hakkında konuşmak anlamına gelir.
Neden buna ihtiyaçları var? Sahte oluşturup birbirleriyle iletişim kuramayan diğer kullanıcılar var.
RKN’nin onları engellememesi için kanunlara uygun hareket ettikleri gerçeğinin arkasına saklanıyorlar. Ama bunların hepsi bahane.
Seksle ilgili bir forum, seksin tüm biçimleri hakkında konuşmak anlamına gelir.
-
- Nirvana’dayım
Anlamıyorum, gerçek... bu nasıl bir forum ve Kayıt olmak imkansızsa kim tarafından “kontrol ediliyor”?
Ben değilim şimdi sahtelerden bahsediyorum diyorum... foruma kayıt olamadım ve bunun hakkında yazdım...
Anlamıyorum, gerçek... bu nasıl bir forum ve Kayıt olmak imkansızsa kim tarafından “kontrol ediliyor”?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Nick1979, Eustace
-
- Nirvana’dayım
Görüyorsunuz ki görmek istedikleri kişiler kendileri adına hesap açıyorlar. Örneğin, sizin için yaratmayı teklif ettiler.
Zaten anladığınız gibi, forum şu kişi tarafından yönetiliyor: normal değil. Ve oraya kaydolmak çok zor.Natali_Natali: ↑13 May 2024, 20:51ni Şimdi sahtelerden bahsetmiyorum... Foruma kayıt olamadım ve bunun hakkında yazdım...
Anlamıyorum, gerçek... bu nasıl bir forum ve kayıt olmak imkansızsa"kontrol edilen" kim?
Görüyorsunuz ki görmek istedikleri kişiler kendileri adına hesap açıyorlar. Örneğin, sizin için yaratmayı teklif ettiler.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 4):
- Venüs, Christmas_Christmas, seksforumu_, Eustace
-
- Nirvana’dayım
ama oraya kaydolmak imkansız olsa bile... o zaman kahretsin.... gerek yok. .. bu, forumun kullanıcılara ihtiyacı olduğu anlamına gelir(((....
Benim için bir şey yaratmana gerek yok!!! Şimdilik istersem bunu kendim yapabilirim.... daha doğrusu yapabileceğimi düşündüm...
ama oraya kaydolmak imkansız olsa bile... o zaman kahretsin.... gerek yok. .. bu, forumun kullanıcılara ihtiyacı olduğu anlamına gelir(((....
- Nick1979
-
- Orgazm!
Akıllı telefon kullanıyorsanız, o zaman her şey... zaten ona ihtiyacı olan kişinin "kancasında"dır))
Neden bu kadar saklambaç?))Natali_Natali: ↑13 May 2024, 20:28 4all’a kaydolun... ancak "anonim" bir tarayıcı aracılığıyla... Tor aracılığıyla..
Akıllı telefon kullanıyorsanız, o zaman her şey... zaten ona ihtiyacı olan kişinin "kancasında"dır))
-
- Nirvana’dayım
Büyük ihtimalle kendi kullanıcılarını seçiyorlar. kendi türü, bu yüzden bu kadar katı bir ılımlılık var.
Eğer orada kullanıcılara ihtiyaç duyulsaydı, o zaman üç buçuk zil sesi olurdu) Sürekli bizimle oturmuyorlar orada sıkılıyorlar. Kullanıcı olsa bile konuşacak bir şey yok. Kayıt için en azından pasaport bilgilerinin gerekmemesi iyi.Natali_Natali: ↑13 May 2024, 20:58Benim için bir şey yaratmana gerek yok!!! Şimdilik istersem bunu kendim yapabilirim.... daha doğrusu yapabileceğimi düşündüm...
ama oraya kaydolmak imkansız olsa bile... o zaman kahretsin.... gerek yok. .. bu, bunun için forum kullanıcılarına ihtiyaç duyulduğu anlamına gelir(((....
Büyük ihtimalle kendi kullanıcılarını seçiyorlar. kendi türü, bu yüzden bu kadar katı bir ılımlılık var.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- Venüs, Christmas_Christmas, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
ama eğer sadece kaynağa kayıt olamazsam... o zaman bir şekilde idare ederim....
eh, hatta üstelik ben olmasaydım, o forum... çok fazla kullanıcı var, bu yüzden açıkça gereksiz olurdum, daha doğrusu öyleyim, çünkü kayıt işe yaramıyor...
damn... neden yapayım ki? Şimdi bahane mi üreteceğim? Ne için? Lanet olsun, kayıt olamadığım ilk kaynak bu....
ve eğer durum buysa.... Bahane üretmeyeceğim... ve her zamanki gibi... hoşçakal , kahretsin, mektup yaz... Tekrar ediyorum, rakip bir kaynakta değilim ve bir hesap belirirse o ben değilim ve o "karakterin" benimle hiçbir ortak yanı olmayacak...
Bu sadece bir çeşit tekme, kaydolmak imkansız, ama yine de rakip bir foruma neden akıllı telefon aracılığıyla kaydolmak istemediğimi açıklamam gerekiyor..... bir tür oyun.. Orada herhangi bir sertifikaya ihtiyaç var mı? bir psikiyatristten mi, yoksa narkologdan mı? Belki bir uygulayıcıdan buna ihtiyacınız var? alaycılık, eğer kimse anlamıyorsa
kahretsin ... Hiçbir işe yaramadığını anlıyorum... ama hangi tarayıcı aracılığıyla veya hangi gadget aracılığıyla kaydolmak istediğim benim kişisel işim... akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar, hatta bilgisayar.... bir kez daha , BU BENİM KİŞİSEL İŞİM.. .VARG_: ↑13 May 2024, 21:00Neden bu kadar saklambaç ?))Natali_Natali: ↑13 May 2024, 20:28 4all’a kaydolun... ancak "anonim" bir tarayıcı aracılığıyla... Tor aracılığıyla..
Akıllı telefon kullanıyorsanız, o zaman her şey...zaten ona ihtiyacı olan kişinin "kancasına" bağlıdır))
ama eğer sadece kaynağa kayıt olamazsam... o zaman bir şekilde idare ederim....
eh, hatta üstelik ben olmasaydım, o forum... çok fazla kullanıcı var, bu yüzden açıkça gereksiz olurdum, daha doğrusu öyleyim, çünkü kayıt işe yaramıyor...
damn... neden yapayım ki? Şimdi bahane mi üreteceğim? Ne için? Lanet olsun, kayıt olamadığım ilk kaynak bu....
ve eğer durum buysa.... Bahane üretmeyeceğim... ve her zamanki gibi... hoşçakal , kahretsin, mektup yaz... Tekrar ediyorum, rakip bir kaynakta değilim ve bir hesap belirirse o ben değilim ve o "karakterin" benimle hiçbir ortak yanı olmayacak...
Bu sadece bir çeşit tekme, kaydolmak imkansız, ama yine de rakip bir foruma neden akıllı telefon aracılığıyla kaydolmak istemediğimi açıklamam gerekiyor..... bir tür oyun.. Orada herhangi bir sertifikaya ihtiyaç var mı? bir psikiyatristten mi, yoksa narkologdan mı? Belki bir uygulayıcıdan buna ihtiyacınız var? alaycılık, eğer kimse anlamıyorsa
-
- Orgazm!
Bunu yukarıdan gelen bir işaret olarak kabul edin...çünkü böyle engeller var.
O zaman belki gol atıp unutabilirsiniz?Natali_Natali: ↑13 May 2024, 21:13kahretsin... Hiçbir işe yaramadığını anlıyorum.... ama hangi tarayıcı aracılığıyla veya hangi gadget aracılığıyla kaydolmak istediğim benim kişisel işim... akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar, hatta bilgisayar.... bir kez yine, BU BENİM KİŞİSEL İŞİM...
ama eğer yeterince iyi kayıt yaptıramazsam, sadece kaynağa kaydolurum.... o zaman bir şekilde idare ederim....
Bunu yukarıdan gelen bir işaret olarak kabul edin...çünkü böyle engeller var.
-
- Nirvana’dayım
ve kızmayın çünkü... Birkaç hafta önce benim hakkımda o kadar çok şey yazdığını ve benim zaten orada olduğumu gösterdiler bana...
nSana tamamen katılıyorum)) .... senden sadece kişisel bir ricam, eğer forumunda benim kılığına girmiş bir kullanıcı görürsen, o zaman burada sana zaten gittiğimi ve mutlu bir şekilde iletişim kurduğumu "çığlık atmak" için acele etme. orada....
ve kızmayın çünkü... Birkaç hafta önce benim hakkımda o kadar çok şey yazdığını ve benim zaten orada olduğumu gösterdiler bana...
-
- Orgazm!
Az önce challa ile ilgili hikayeleri olan tanıdık bir ava ve Nata takma adını gördüm. Hepsi bu kadar.)
Kendi başına yürüyen bir kedi gibiyim. İstiyorum - buradayım. Orada olmasını istiyorum. Ve ben istiyorum - ve buna paralel olarak burada da var; ruh halinize ve ilginize göre))
Ve konuşmak için hiçbir yere gitmedim ya da "bağırın" "bizimki ya da sizinki")))Natali_Natali: ↑13 May 2024, 21:40tamamen size katılıyorum)))... sadece sizden kişisel bir ricam, eğer forumunuzda benim kılığına girmiş bir kullanıcı görürseniz, o zaman burada size zaten gittiğimi "çığlık atmak" için acele etmeyin ve orada mutlu bir şekilde iletişim kuruyorum...O zaman belki gol atıp unutabilirsiniz?
Bunu yukarıdan gelen bir işaret olarak düşünün...çünkü öyle engeller var.
ve kızmayın, çünkü... Birkaç hafta önce benim hakkımda zaten orada olduğumu yazdığını görmüştüm...
Az önce challa ile ilgili hikayeleri olan tanıdık bir ava ve Nata takma adını gördüm. Hepsi bu kadar.)
Kendi başına yürüyen bir kedi gibiyim. İstiyorum - buradayım. Orada olmasını istiyorum. Ve ben istiyorum - ve buna paralel olarak burada da var; ruh halinize ve ilginize göre))
- These users thanked the author MENZİL_ for the post:
- Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 9 months
peki, nasıl bitti?)
Strekozyulka’yı hâlâ kendi burjuvazilerine almıyorlar mı?)
19 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Kievli şunu ifade etti:.. . Belgorod’un çöken bir girişindeki insanların ölümünden duyulan memnuniyet (bu yorum mümkündü).
uygun açıklamayı aldı.
ve belli bir Kök... hayal etti "siyaset".
Strekozyulka’yı hâlâ kendi burjuvazilerine almıyorlar mı?)
19 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
özel olarak baktı.Hooligan Carrie: ↑12 May 2024, 22:39 Bu arada, gösterdiğin ekran görüntüsünü neden umursadılar? Galaksinin en iyi, en nezih forumunda neden bir skandal yaşandı?
Kievli şunu ifade etti:.. . Belgorod’un çöken bir girişindeki insanların ölümünden duyulan memnuniyet (bu yorum mümkündü).
uygun açıklamayı aldı.
ve belli bir Kök... hayal etti "siyaset".
-
- Nirvana’dayım
))) Asla almazlar. Bir haftadır ağlıyorum))) geceleri de ağlıyorum. Geceleri bir eşarpla.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Zorba Carrie, seksforumu_, Nick1979
-
- En güçlü orgazm!
Dinleyin, orospu çocukları forumunda - kullanıcılar, öyle oluyor kendileri için de biraz para kazanabilirler..)
-
- Nirvana’dayım
))) Para kötüdür))) insanları mutsuz eder. Paranın olmaması başka bir konudur. Bir anda pantolonum mutlulukla doldu.
))) Para kötüdür))) insanları mutsuz eder. Paranın olmaması başka bir konudur. Bir anda pantolonum mutlulukla doldu.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
))) Bu konuyu gördüm)) Bunun bir tür dolandırıcılık olduğunu anlıyorum ama ne tür olduğunu anlamıyorum.
-
- Nirvana’dayım
ne yapılması gerekiyor?...
ne... bin ruble!!!... evet , 20 kopek ödeyeceğim. Bir serçeyi tarlaya sürüyorum... ve o kadar çok para var ki!!!
ne yapılması gerekiyor?...
- Eustace
-
- En güçlü orgazm!
7’den sonra gönderildi dakika 24 saniye :
Ve serçeler granit kırıntılarının arasında geziniyordu..
nKendilerine bir çukur kazdılar..
ve sadece kafaları dışarıdaydı, küçük Saidikler..
ne kadar kuru banyolar..
Ve siz.. onları kovalayın..
mastürbasyon yap.. ve fotoğraflı rapor hazırla..)
7’den sonra gönderildi dakika 24 saniye :
Bir bankta oturuyordum, dondurmayı ısırıyordum..Natali_Natali: ↑ Tarlaya bir serçe sürüyorum..
Ve serçeler granit kırıntılarının arasında geziniyordu..
nKendilerine bir çukur kazdılar..
ve sadece kafaları dışarıdaydı, küçük Saidikler..
ne kadar kuru banyolar..
Ve siz.. onları kovalayın..
- These users thanked the author Pierro for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
Pierrot, nerede yaşadığını bilmiyorum ama benim şehrime ve benim bölgeme uçuşlar oldu. Hem konut sektöründe hem de insan kayıplarının olduğu altyapı tesislerinde...
Belgorod’daki gibi değil elbette.
İHA saldırılarıyla ilgili uyarılar günde birkaç kez geliyor. Ve aslında şehre yaklaşırken pek çok şeyi vuruyorlar...
Bir forumun olması da iyidir Belgorodlu üye "dost canlısı bir hayalete" yanıt vermedi. Ama özünde söylediği şey bir miktar politikaydı.
Pierrot, nerede yaşadığını bilmiyorum ama benim şehrime ve benim bölgeme uçuşlar oldu. Hem konut sektöründe hem de insan kayıplarının olduğu altyapı tesislerinde...
Belgorod’daki gibi değil elbette.
İHA saldırılarıyla ilgili uyarılar günde birkaç kez geliyor. Ve aslında şehre yaklaşırken pek çok şeyi vuruyorlar...
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Başka sorum yok....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- seksforumu_, Eustace, Alice
-
- En güçlü orgazm!
VARG_, filozof
alınma, yoksa şimdi yolun kenarına sürükleneceksiniz..
düşünceyi daha net formüle edin, ne söylemek istiyordunuz?
Tatyana doğru yazmış: "pislik". Ve politikanın bununla hiçbir ilgisi yok.
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
n Elimde bin tane var, eğer öyleyse..)
alınma, yoksa şimdi yolun kenarına sürükleneceksiniz..
düşünceyi daha net formüle edin, ne söylemek istiyordunuz?
Tatyana doğru yazmış: "pislik". Ve politikanın bununla hiçbir ilgisi yok.
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Peki, sen ne yapmaya hazırsın... bin ruble için?
n Elimde bin tane var, eğer öyleyse..)
- These users thanked the author Pierro for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
Benim formüle edecek hiçbir şeyim yok. Adam ya da "pislik" bir sinire dokunmak istedi. Ve moderatör bunu gördü. Ve ne tür bir şeker ambalajının sarılacağı başka bir konudur.
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post