Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by Kral Kuş »

Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak biliyorum: bazı olaylar ve bir dizi yasak sonrasında, çeşitli sebeplerden dolayı, bazı insanlar arkadaşlarını, hatta sanal sevgililerini kaybettiler. Hepimiz buraya gelelim. Haydi giriş yapalım, önceki takma adlarınızı yazalım (tabii ki isteğe bağlı) veya PM’ye hoş geldiniz. Kendi tarafımdan: Orada Zogu I olarak tanınıyorum ve bilinen olaylardan sonra, durumun kötü olduğu bölgeden bir kızımı kaybettim.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 7):
fare zehiri, Erkekler2024, Polonya, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Karalama, Tanya, Vik.ruba80
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months
 Re: Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

İlk giriş yapan ben olacağım ama takma ad yazmayacağım, ihtiyacı olan kişiye özel mesajla sorulacak, öğrenecekler :bel_flag:
Erogen’e çok sık olmasa da ara sıra giderim.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 7):
fare zehiri, Kral Kuş, Erkekler2024, Sibiryak89, Vik.ruba80, Sergey.v, Anatoly.sessizce
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 2 years 2 months
 Re: Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by Erkekler2024 »

Geçen yılın ekim ayından beri Erogen’i ziyaret etmedim. Ve bir arzu bile yok. Tekrar uzayacağından korkuyorum. Bataklık. Eski dostlarımı görmek istesem de direniyorum. Buradan en az iki tane daha var. İstedikleri takdirde kendileri buraya gelip check-in yapabilirler.
These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
fare zehiri, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by fare zehiri »

Oradaydım. Mart 2020’den Nisan 2022’ye kadar. Daha sonra süresiz uzaklaştırma cezası aldı.
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 3):
Erkekler2024, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Sibiryak89
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Wolffr »

ve görünüşe göre oradaydım ve bu forumu unutmuşum))
ama orada yasaklı değilim!!! :göz kırp:
These users thanked the author Wolffr for the post:
Vik.ruba80
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

Peki erojen başka ne işe yarar?
These users thanked the author içinde for the post:
Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

fare zehiri: 25 Apr 2023, 17:55 Oradaydım. Mart 2020’den Nisan 2022’ye kadar. Daha sonra süresiz olarak yasaklandı.
Acaba neden yasaklandı? :soru:
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

niqk: 25 Apr 2023, 19:29
fare zehiri: 25 Apr 2023, 17:55 Oradaydım. Mart 2020’den Nisan 2022’ye kadar. Daha sonra süresiz olarak yasaklandı.
Acaba neden yasaklandı? :voprosy:
Her türden amcıkla düzenli olarak kavga ettiğin, kuralları çiğnediğin ve küfür ettiğin için.
These users thanked the author fare zehiri for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

fare zehiri, hmm, bu bir şeyin işareti sıcak mizaç.. . İlk başta ben de çok heyecanlandım ve
yasaklar aldım. Doğru, ölümcül değil. Sonra kültürel ve kibar iletişimin çok daha ikna edici göründüğünü fark ettim...
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Utangaç bebek »

Bir zamanlar "Erogen" forumundaydım.....Ömür boyu yasaklandım.....Nedenini hatırlamıyorum ve ilgimi çekmedi....Forum sansürlendi, ama Sansürü tanımıyorum.. ...Bu yüzden "Erogen"i hemen unuttum......,Orada lakabım neydi? - Hatırlamıyorum bile.....
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Kral Kuş
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

Utangaç Bebek, Bu araştırmayla birlikte tüm sohbet sona erdi deli ! Peki, onun o olmadığını öğren ve sonra ne olacak? Yargılayacak mısın? Sonra cümle infaz edildi)))
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Utangaç bebek »

Lubitel123: 26 Apr 2023, 00:02 Utangaç Bebek, Bu araştırmayla tüm Sohbet çılgına döndü! Peki, onun o olmadığını öğren ve sonra ne olacak? Yargılayacak mısın? O zaman ceza infazdı)))
Aslında soruşturmalarla ilgilenmiyorum. Sadece umurumda değil: Eh, “Erogen”deydim, yani sahne geçti.....
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lubitel123: 26 Apr 2023, 00:02 Utangaç Bebek, Bu araştırmayla tüm Sohbet çılgına döndü! Peki, onun o olmadığını öğren ve sonra ne olacak? Yargılayacak mısın? O zaman ceza infazdı)))
ve eğer solcu bir adam fotoğrafınızı burada yayınlayıp bunun kendi fotoğrafı olduğunu söyleseydi nasıl tepki verirdiniz?

Yani ateş edecek kimse yok.. :unknown: cellatımız kaçtı.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Zorba Carrie
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki, söyle ben, o burada olsaydı bile ona gerçekten ne yapardın? Belki hâlâ başka bir takma adla buradadır
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rynda: 25 Apr 2023, 19:11 erogen hâlâ çalışıyor mu?
evet, bir VPN ile giriş yapabilirsiniz.

4 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Lubitel123: 26 Apr 2023, 00:31 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki, söyle bana, o burada olsaydı bile ona gerçekten ne yapardın? Belki şu anda başka bir takma adla buradadır
Onunla hiçbir şey yapmak gibi bir amacım yok. Az önce bu fotoğrafın ona ait olmadığını, burada paylaştığını ve Lerunya’nın oltaları mahvettiğini yazdım.
Erojende de benim fotoğraflarım var, çok şükür çok fazla yok ve görünüşe göre değilmiş çok güzel ama açıkçası benim için fotoğraflarınızı başka birinin takma adıyla görmek şok edici.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Sibiryak89
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, yapma çok fazla endişelenirseniz birisi fotoğraflarınızı çalar. İnternette yayınlanan her şey artık sizin değil.
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
Esinti, Üstü kendinize saklayın
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kardeş: 26 Apr 2023, 01:32 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , fazla endişelenme, birisi senin fotoğraflarını da çaldı. İnternette yayınlanan hiçbir şey artık sizin değil.
görmezsem iyi olur..
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Ayrıca not edeceğim. Ben oradaydım sonra ya bir aksaklık oldu ya da bir şey oldu ve sonunda uzun süre içeri giremedim ve bir daha geri dönmedim. Gerçi işe yaradığını forum üyelerinden öğrendim
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Kral Kuş, aryamari, Sibiryak89, Geçit
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Marion »

Merhaba! Erogen’de aynı takma adla ve üstelik IRL’deydim. Engelleme sırasında aynı avatar sonsuza kadar orada kaldı. Çalışmalarının Liters ve diğer portallarda kendini tanıtması nedeniyle engellendi. Tartışmalara çok nadir giriyorum; birisinin engellendikten sonra irtibatlarımı kaybetmesi ihtimaline karşı buraya bir not yazacağım. Kişisel mesajla cevap verdiğim beni hatırlıyorlar, ben de sizi hatırlıyorum ve orada anlaşmaya varamadığım herkese cevap vermekten mutluluk duyacağım.
These users thanked the author Marion for the post (total 6):
Karalama, Kral Kuş, Wolffr, Sibiryak89, Vik.ruba80, Ahah
admin
Yönetici
Total posts: 1509
Registered for: 8 years 5 months

Unread post by admin »

Marion: 01 May 2023, 13:28 Liters ve diğer portallarda eserlerinin kendi tanıtımını yaptığı için engellendi.
Bunu yapabiliriz, hatta bir bölümümüz bile var Edebiyat
These users thanked the author admin for the post (total 3):
Karalama, Marion, Vik.ruba80
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

admin: 01 May 2023, 13:47 Bunu yapabiliriz, hatta Edebiyat bölümümüz bile var
Teşekkür ederim, az önce bu bölümde bir konu yayınladım.
Maalesef , Bağlantı ve kapak resimleri ekleyemiyorum. O yüzden gerçekten ilgilenenlerden yardım isteyeceğim.
These users thanked the author Marion for the post:
Sibiryak89
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Marion: 01 May 2023, 17:05 Teşekkür ederim, az önce bu bölümde bir konu yayınladım.
Maalesef bağlantı ve kapak görselleri ekleyemiyorum. Bu yüzden gerçekten ilgilenenlerden yardım isteyeceğim.
buraya bu veya başka bir yükleyici aracılığıyla fotoğraf eklemeniz gerekiyor. Yerel çalışmıyor
https://ru.imgbb.com/
Marion
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Wolffr: 01 May 2023, 17:08 Bu veya başka bir yükleyici aracılığıyla fotoğrafları buraya eklemeniz gerekiyor. Yerel kapalı
Henüz bağlantı paylaşmama izin verilmiyor.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Marion: 01 May 2023, 17:20 Henüz bağlantı paylaşmama izin verilmiyor.
burada fotoğrafları yüklersiniz ve size bir bağlantı verilir. Daha sonra bunu kopyalayıp mesajınıza yapıştırırsınız, hepsi bu. Yardım edebilir miyim? :göz kırp:
Marion
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Wolffr, yani kapaklar ilk mesaja eklenmiştir , onları hemen gördüm. Sadece TS yeni, onları kendisi görmüyor. Sadece kendinize bakın, oradalar.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Marion, Sibiryak89
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Kral Zogu, kapakları gördüm ve doğru gördüm uzak. Bu yüzden ona yardım etmemiz gerekiyor.
Marion
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Wolffr: 01 May 2023, 17:43 Kral Zogu, kapakları görüyorum ve onları hemen gördüm. Bu yüzden ona yardım etmemiz gerekiyor.
Bana http olmadan bağlantılar gönderdi, bunları zaten konuya gönderdim. O halde yardım edelim)
Wolffr, Marion
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by HATA »

Ben de oradaydım ama seni her şeyden yasakladılar
These users thanked the author HATA for the post:
Kral Kuş
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Erogen’deydim, admine şaka yaptım, ömür boyu yasakladılar, çok arkadaşım vardı ve özelde yeterince sır vardı, alıştım 😊. Burada neredeyse hiç tehdit yok, ancak uyarı 1,2, vuruldu😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Kral Kuş, Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet, burası muhtemelen en düzgün forum... :shamp:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
admin, Sibiryak89
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Erogen’le ilgili PM’de birkaç mesaj aldım. Alıntılarda hala çok "ilginç" bir durum var. Adlandırılamayan olayların başlamasından sonra (veya belki biraz daha erken), açıkça zoraki bahanelerle, Ukrayna’daki kullanıcıların işlevlerini yasaklamaya ve kesmeye başladılar - ve bu ülkeden çok sayıda harika kız vardı (I’ Bazılarını güvenle listelemeye hazırım). Bu bilgi doğruysa, örneğin "L" harfiyle başlayan takma adı olan bir kız bu nedenle yasaklandı. Bu arada, buradaki yönetim, durumu "engellendi" olarak değiştirmeden kullanıcıları sık sık yasaklıyor, bu nedenle kişinin ortadan kaybolduğunu veya foruma girmesine izin verilmediğini anlayın. Bana bazı Ukraynalıların artık tamamen farklı takma adlar altında buraya taşındığını fısıldadılar. Bunun birkaç nedeni olabilir ve bunları sıralamanın bir anlamı yoktur. Muhtemelen birisi burada hayata sıfırdan başlamaya çalıştı ama aynı zamanda farklı bir takma adla erojenlerden birine ait olduğu belirlenen kendi fotoğraflarını yanlışlıkla yayınladı. Buradaki çok sayıda paranoyak ve anonimliği kaldıranların olduğu göz önüne alındığında, böyle bir durumda insanların mazeret üretmesi zordur. Kimseyi kişisel olarak suçlamıyorum ama durum oldukça gerçek ve çoktan gerçekleşmiş gibi görünüyor.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Karalama
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Orada da bir lakabım var, burada da aynı, suç yazmadım, hiçbir şeyden utanmıyorum. Evet, Ukrayna’dan Odessa’dan kızlar vardı, çok güvene dayalı bir ilişki vardı🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Karalama
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kral Zogu: 08 May 2023, 06:10 Bu bilgi doğruysa, örneğin "L" harfiyle başlayan takma adı olan bir kız bu nedenle yasaklanmıştır.
En sevdiğiniz ya da ne? Lyubimka Ukraynalı değil. Kendisi Moskovalı.
Orada oturan çok sayıda Ukraynalı insan var. Hem Rusya Federasyonu’ndan hem de Ukrayna’dan herkesi yasaklıyorlar, ikamet ettiği ülke önemli değil.
Yine havanda su dövüyorsun.. neden?..
Kendine yeni bir hayat düzenle. . nerede??.. forus sapıklığında??)) Neden?)) Anlamı?? Yapacak başka bir şey yok mu??)) Ve neden E..’nin 4 yıl önceki eski fotoğraflarını paylaşma ihtiyacı duyuyorsun!!.. eğer o açığa çıkmaktan bu kadar korkuyorsa?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Geçit, Zorba Carrie
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Andrey57115 »

Uzun süre Erogen’deydim ama oradaki yöneticiler o kadar yediler ki sabrım tükendi, onlar hakkındaki gerçeği açıkça ifade ettim ve bu yüzden yasaklandım.)))) İki sanal sevgilimi kaybettim.
These users thanked the author Andrey57115 for the post:
Kral Kuş
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 May 2023, 07:02 Favori mi yoksa ne? Lyubimka Ukraynalı değil. Kendisi Moskovalı.
Genel olarak ondan değil başka bir kızdan bahsediyoruz. Kimsenin takma adını yazmıyorum, asla bilemezsiniz. Ama buna benzer durumlar oluyor değil mi? Yönetimin menşe ülkesine ve kişisel düşmanlığa dayalı dırdır ve saldırganlıklarından kesinlikle eminim. time=1683518528 user_id=5795]Yine havanda su dövüyorsun.. neden?..
Ne demek “tekrar”? Tamam, eğer bu kadar sinir bozucuysa duracağım.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 May 2023, 07:02 Kendiniz için yeni bir hayat düzenleyin.. nerede??.. forumda sapıklar??)) Neden?)) Anlamı?? Yapacak başka bir şey yok mu??))
Ama yine de, burada hepimizin (sen, ben, başkası) oturmasının ne anlamı var? sapıkların forumu?? )) Neden?)) Gerçekten, yapacak başka bir şey yok mu??))
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Karalama
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kral Zogu: 08 May 2023, 06:30 Ayrıca bazı kızlar hakkında ve belki sadece Erogen’li kızlar hakkında değil. Göçmenler konusunda, o forumun yönetimine ve bu konuda bildiklerime dair başka bir başarıyı daha önce dile getirmiştim. Belki de Lerunchik’le ilgili hikaye buradan geliyor ve şüphelidir?
Ne kadar şüpheli? Lerunchik kullanıcısı tarafından burada yayınlanan fotoğrafların Erogen’den Lyubimka takma adlı bir kullanıcıya ait olduğunu zaten öğrenmiştik.
Eh, bunlar farklı insanlar, büyükannene gitme. Ama siz en bilgiliyi oynamaya devam ediyorsunuz.
Kral Zogu: 08 May 2023, 09:46 Yönetim tarafından menşe ülkeye ve kişisel düşmanlığa dayalı olarak dırdır ve saldırganlığın söz konusu olduğundan eminim.
nSıcak ile yumuşak karışımı karıştırmayın)
Kişisel bir tutum ya da uyruğa dayalı bir ayrımcılık söz konusu değil, kuralların lafzına çok katı, hatta bazen aşırı bağlılık söz konusu. Eğer kırarsan, şapkayla vurulursun.
Başlangıçta orada olanlar tam bir saçmalıktı. Ve pek çok siyasi uzmanın hamama gitmesi şaşırtıcı değil.
These users thanked the author fare zehiri for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kral Zogu: 08 May 2023, 09:46
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 May 2023, 07:02 Favori mi yoksa ne? Lyubimka Ukraynalı değil. Kendisi Moskovalı.
Genel olarak ondan değil başka bir kızdan bahsediyoruz. Kimsenin takma adını yazmıyorum, asla bilemezsiniz. Ama buna benzer durumlar oluyor değil mi? Yönetimin menşe ülke ve kişisel düşmanlık nedeniyle dırdır ettiğini ve saldırganlığını kesinlikle biliyorum.
Daha fazlasını bulamadım E. ile fotoğraflar burada.. burada fotoğraflar kız olduğu iddiasıyla yayınlanıyorsa, bu genellikle internetten indirilir.
Sizi doğru anlayamadığım için özür dilerim.
Evet, gerçekten yasaklıyorlar herkes orada. Ukrayna konusunda bana öyle geliyor ki, onu zaten buraya sürüklediler.. E’de bu askeri çatışma nedeniyle çok perişan olan kullanıcılar tanıyorum, ancak bir nedenden dolayı yasaklanmadılar ve hala orada sakin bir şekilde iletişim kuruyorlar..
Genel olarak, buradaki hepimizin (sen, ben, başka biri) sapıklar forumunda oturmamızın ne anlamı var??)) Neden?)) Gerçekten, yapacak başka bir şey yok mu??))
bunu bağlamdan çıkardınız.
İnsanlar istedikleri yere oturabilir ve en çok sevdikleri kişiyle iletişim kurabilir.
Ama bunun yeni bir şekilde yaşaması için sahte bir hikaye, yeni bir kişilik bulun.. komik))) gerekçenin kendisi saçma görünüyor.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Kral Kuş, fare zehiri
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

fare zehri, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, tamam, her şey açık, biraz heyecanlandım bir yerde, bir yerde küçük bir hata yaptım... Ya da belki birisi bana bilerek yanlış bilgi verdi. Hepimiz insanız. Bir daha bu konuya dokunmayacağım.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, fare zehiri
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 3 years

Unread post by Maksimum »

Ben de oradayım ama öldüğünü görüyorum ve burada da pek bir hareketlilik yok.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Erogen forumu güzel. Bir zamanlar öyleydi. Yaklaşık 6 yıl orada kaldım. 16’dan 22’ye kadar. Altın yıllar 17-20’dir. Moderatörün kadın olduğu zamanlar. Çok çevre dostu bir ortamdı. Çok sayıda ilginç kullanıcı. İlginç konular. İlginç tartışmalar. Daha sonra moderatörün bir erkeğe değişmesiyle durum daha da kötüleşmeye başladı. Moderatör bir yandan akıllı değil ama diğer yandan alçaktır, forumu toplama kampına çevirmiştir. Bir yanda Varna, bağlantı kopması gibi tamamen küçük bir ihlal nedeniyle tokatlanabilir ya da herhangi bir ihlal ya da açıklama yapılmadan bile süresiz yasaklanmaya gönderilebilirken, diğer yanda olası tüm kuralları ihlal eden forum kullanıcıları vardı ve bunlar bunun için hiçbir şeyim yok. Tüm ılımlılık doğrudan yönetimin kişisel sempatisine ve ruh haline bağlı olmaya başladı. Son yıllarda forum çok zayıfladı. Birçok ilginç forum üyesi yasaklandı ve bazıları da ayrıldı. Aynı türden temalar ortaya çıkmaya başladı ve açıkça parmaklarını emdi.