Spor salonlarını kim sever?)
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
Spor salonlarını kim sever?)
Erkekler, kızlar, egzersiz ekipmanları hakkında ne düşünüyorsunuz? Onlarla, tanıdıklarla veya sadece düşüncelerle, fantezilerle ilgili ne gibi ilginç hikayeler var?) Sık sık kime bakarsınız?)
Spor salonunun atmosferini seviyorum. Güç, enerji, kendini geliştirme arzusu, güzel erkekler ve kızlar :)
Burada kim aynı?)
Spor salonunun atmosferini seviyorum. Güç, enerji, kendini geliştirme arzusu, güzel erkekler ve kızlar :)
Burada kim aynı?)
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 6):
- Sibiryak89, Peru’da, Venüs, VidaFIX, wikisistemler, Tsverg
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Spor salonlarını kim seviyor?)
Kızlara sıkı efsanelerle bakmak her zaman güzeldir
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Nick1979, Peru’da, Devam etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Ayrıca çok kısa bir spor üst ve kısa, dar bir şort giydiğinizde, neredeyse sahildeymiş gibi izlemesi de güzel) görülmeye değer bir manzara

- These users thanked the author Peru’da for the post (total 2):
- Devam etmek, Tsverg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Salonda sergilenen her şey aslında evde aylarca süren yoğun çalışmalarla elde ediliyor. Kural olarak, spor salonuna gidenler zaten sıkı bir gövdeye sahip olan veya zaten ince bir bele ve sıkı bir kıça sahip olanlardır. Tüm bunları başarmak için spor salonuna gitmenin hiçbir faydası yok. İnsanlar çoğunlukla gösteriş yapmak için salona gidiyorlar. Ve salonun atmosferine güç ve enerji değil, saldırganlık ve hakimiyet adını veriyorum.
İnsanlar evde bazı somut sonuçlar elde ediyor ve ardından salona gelip sonunda hepsinin karşılığını alıyorlar. onların eserleri. Ve bu sporcuların her biri etrafta dolaşıyor ve kendisini aynı türden diğer sporcularla karşılaştırıyor - ister daha kötü ister daha iyi olsun. Ve tabii ki, oraya fiziksel şekil kazanma umuduyla gelen göbekli ve şişman kadınlara da küçümseyerek bakıyor.
Genel olarak, herhangi bir spor salonunda atmosfer aslında çok kötüdür. Ve eğer biri gerçekten iyi bir fiziksel forma sahip olmak istiyorsa, bunu evinden alması gerekir. Yığılmış dambıllar, kavisli bir çubuk ve bir dizi ağırlık satın alın. Birkaç beş kilogram, sekiz adet iki kilogram, altı adet birer kilogram ve altı adet yarım kilogram. Bu yeterli olacaktır.
Ve iki gün üst üste kırk dakika evde çalışın ve bir gün dinlenin. Antrenmandan önce bir muz yiyin, antrenmandan sonra bir bardak sütle seyreltilmiş 40 gram laktomin aldığınızdan emin olun. Ve hepsini özel bir spor çalkalayıcıda iyice çalkalayın. Laktomin aslında saf haliyle proteindir. Üstelik tüm bu spor beslenmesine para harcamanıza da gerek yok, sütlü laktomin size yetiyor. Ve antrenmandan sonra, laktomin içtikten sonra hiçbir şey yemeyin. Özellikle karbonhidratlar. Ve bunu çok isteyeceksiniz.
Kırk dakikalık bir antrenman sırasında en az bir litre su içtiğinizden emin olun. Ve yediğiniz yemeğin kalori içeriğini saymaya başladığınızdan emin olun. Ve kendini kandırmadan. Kurabiyeler ve Coca-Cola dahil aldığınız her şeyi sayın. Prensip olarak neredeyse istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz. Ama hepsini hesaba katmalısın. Ve günde 1500 kilokaloriden fazlasını yiyemeyeceğiniz gerçeğine rehberlik edin. Karşılaştırma için tütsülenmiş sosis, peynir, tereyağı ve beyaz ekmek içeren bir sandviçin yaklaşık 600 kilokaloriye mal olacağını söyleyeceğim. Yani, iki sıradan sandviç neredeyse günlük diyetinizdir.
Anlamak için, performansı korumak için vücudun 1200-1300 kilokalori civarında bir yere ihtiyacı olduğunu söyleyeceğim. Ve vücut daha fazlasını yedekte bırakacak. Mide ve kıçta. Kilo vermek isteyenlerin ise tükettiğinden daha fazla kilokalori harcaması yeterli. Başka bir deyişle daha az yiyin.
İdeal olarak vücudun metabolizmasını artırmanız gerekir. Yani yiyecekleri daha hızlı sindirmesi ve buna bağlı olarak ona daha fazla enerji harcaması için. Yani, içine konan her şeyi ateş kutusuna atsın, kıçına ve midesine koymasın.
İnsanlar evde bazı somut sonuçlar elde ediyor ve ardından salona gelip sonunda hepsinin karşılığını alıyorlar. onların eserleri. Ve bu sporcuların her biri etrafta dolaşıyor ve kendisini aynı türden diğer sporcularla karşılaştırıyor - ister daha kötü ister daha iyi olsun. Ve tabii ki, oraya fiziksel şekil kazanma umuduyla gelen göbekli ve şişman kadınlara da küçümseyerek bakıyor.
Genel olarak, herhangi bir spor salonunda atmosfer aslında çok kötüdür. Ve eğer biri gerçekten iyi bir fiziksel forma sahip olmak istiyorsa, bunu evinden alması gerekir. Yığılmış dambıllar, kavisli bir çubuk ve bir dizi ağırlık satın alın. Birkaç beş kilogram, sekiz adet iki kilogram, altı adet birer kilogram ve altı adet yarım kilogram. Bu yeterli olacaktır.
Ve iki gün üst üste kırk dakika evde çalışın ve bir gün dinlenin. Antrenmandan önce bir muz yiyin, antrenmandan sonra bir bardak sütle seyreltilmiş 40 gram laktomin aldığınızdan emin olun. Ve hepsini özel bir spor çalkalayıcıda iyice çalkalayın. Laktomin aslında saf haliyle proteindir. Üstelik tüm bu spor beslenmesine para harcamanıza da gerek yok, sütlü laktomin size yetiyor. Ve antrenmandan sonra, laktomin içtikten sonra hiçbir şey yemeyin. Özellikle karbonhidratlar. Ve bunu çok isteyeceksiniz.
Kırk dakikalık bir antrenman sırasında en az bir litre su içtiğinizden emin olun. Ve yediğiniz yemeğin kalori içeriğini saymaya başladığınızdan emin olun. Ve kendini kandırmadan. Kurabiyeler ve Coca-Cola dahil aldığınız her şeyi sayın. Prensip olarak neredeyse istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz. Ama hepsini hesaba katmalısın. Ve günde 1500 kilokaloriden fazlasını yiyemeyeceğiniz gerçeğine rehberlik edin. Karşılaştırma için tütsülenmiş sosis, peynir, tereyağı ve beyaz ekmek içeren bir sandviçin yaklaşık 600 kilokaloriye mal olacağını söyleyeceğim. Yani, iki sıradan sandviç neredeyse günlük diyetinizdir.
Anlamak için, performansı korumak için vücudun 1200-1300 kilokalori civarında bir yere ihtiyacı olduğunu söyleyeceğim. Ve vücut daha fazlasını yedekte bırakacak. Mide ve kıçta. Kilo vermek isteyenlerin ise tükettiğinden daha fazla kilokalori harcaması yeterli. Başka bir deyişle daha az yiyin.
İdeal olarak vücudun metabolizmasını artırmanız gerekir. Yani yiyecekleri daha hızlı sindirmesi ve buna bağlı olarak ona daha fazla enerji harcaması için. Yani, içine konan her şeyi ateş kutusuna atsın, kıçına ve midesine koymasın.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Bana egzersizler, aletler, spor beslenmesi ve kaloriler konusunda talimat vermenize gerek yok, konumuz bu değil, kocam yaşıyor ve Bunu nefes alıyorum ve bu spor salonuna ilk gidişim değil.
26 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
26 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Kesinlikle yanlış. Yine sınırlı çan kulenize mi bakıyorsunuz? Kocam ve ben spor salonunda iyi bir figür ve fiziksel şekil elde ediyoruz. Kişisel olarak evde ders çalışmak sıkıcıdır ve dikkat dağıtıcı pek çok şey vardır. Bazen çocuksuz ders çalışsam da artık hiç yapamıyorum. Spor salonunda geçirdiğim birkaç yıl boyunca mükemmel bir figür ve fiziksel kondisyon elde ettim. Şimdi doğum izninden sonra yaklaşık altı aydır bunu yapıyorum ve sonuçlardan memnunum. Spor salonuna genel olarak ihmal edilmiş (benim için) bir durumda gelmeme rağmen. Bunu evde başaramazdım. Hatta spor salonunda zihinsel olarak rahatlıyorum. Havalar ısındığında temiz havada koşuya başlamak iyi olur.
Bana egzersizler, aletler, spor beslenmesi ve kaloriler konusunda talimat vermenize gerek yok, konumuz bu değil, kocam yaşıyor ve Bunu nefes alıyorum ve bu spor salonuna ilk gidişim değil.
"Kişisel fikrime göre" eklemeyi unutmuşsunuz . Nedir bu kategorik ifadeler yine? Benim için spor salonundaki atmosfer harika, bunu açılış yazımda yazmıştım ve spor salonlarıyla ilgili her şeyi seviyorum. Bunu tartışmak için bu konuyu açtım. Sizin için pek iyi değilse herkes için nihai gerçek değildir.Genel olarak, herhangi bir spor salonunda atmosfer aslında çok kötüdür.
26 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Ne tür bir sandviçtir bu kadar büyük, kaç gram ve kat? Neden tereyağı, peynir ve sosis bir araya getiriliyor, bu nasıl bir dehşet? Ben öyle sandviç yemem. Oturup bu gramla normal bir şekilde yemek yemek ve kendinizi büyük miktarlarda yüksek kalorili yiyecek atıklarıyla doldurmamak daha iyidiryaklaşık 600 kilokalori olacaktır.
26 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Belki bazı erkekler/erkekler için bu doğrudur. Harika.saç gömlek: ↑09 May 2024, 10:21 Ben de salonun atmosferine güç ve enerji değil, saldırganlık ve hakimiyet derdim.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
- Sibiryak89, Zorba Carrie, Ivankzn
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Bir ara pilatese ve spor danslarına gitmiştim)) Kazadan önce artık sadece havuzda yüzüyordum.
Makinelerde antrenman yapmak benim için monoton ve sıkıcı bir aktivite. Kendini beğenmiş erkeklerden ve özellikle de kadınlardan hoşlanmıyorum. Atletik erkekleri seviyorum, zayıf olanları bile, ama kaslı olanları sevmiyorum. Bu kişisel olarak benim için geçerli. Kişisel zevkim.
Makinelerde antrenman yapmak benim için monoton ve sıkıcı bir aktivite. Kendini beğenmiş erkeklerden ve özellikle de kadınlardan hoşlanmıyorum. Atletik erkekleri seviyorum, zayıf olanları bile, ama kaslı olanları sevmiyorum. Bu kişisel olarak benim için geçerli. Kişisel zevkim.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Devam etmek, Sibiryak89, Eustace
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 5 months
Evde şınav çekiyorum, karın kaslarımı güçlendiriyorum

- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Devam etmek
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Strecoza,
Sınıfları seviyorum Grup programlarından daha fazla egzersiz makinesi var. Çünkü kendi hızımda ve kendi rahat yükümle) ve genel olarak kuvvet antrenmanını seviyorum. Bir keresinde adım atmıştım, su aerobiği - bana göre değil, bireysel bir yaklaşım yok, başlangıçta aptalsın, bunu veya bu unsuru nasıl doğru yapacağını bilmiyorsun - peki, ne halt. Bir çeşit yaygara. Ben de havuzu seviyorum ama bazı nedenlerden dolayı oraya gidemeyecek kadar tembelim)
Yüksek tanklara dayanamıyorum, evet, atletik, biçimli bir vücuda ve orta kaslara sahip olanlar tam olarak doğru!
Sınıfları seviyorum Grup programlarından daha fazla egzersiz makinesi var. Çünkü kendi hızımda ve kendi rahat yükümle) ve genel olarak kuvvet antrenmanını seviyorum. Bir keresinde adım atmıştım, su aerobiği - bana göre değil, bireysel bir yaklaşım yok, başlangıçta aptalsın, bunu veya bu unsuru nasıl doğru yapacağını bilmiyorsun - peki, ne halt. Bir çeşit yaygara. Ben de havuzu seviyorum ama bazı nedenlerden dolayı oraya gidemeyecek kadar tembelim)
Yüksek tanklara dayanamıyorum, evet, atletik, biçimli bir vücuda ve orta kaslara sahip olanlar tam olarak doğru!
Last edited by Devam etmek on 09 May 2024, 13:33, edited 1 time in total.
- Venüs, Sibiryak89, Tip
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
Çul, uzun zamandır böyle gülmemiştim uzun süre :ROFL :
40 dakika evde dambıllarla sallanıyor
:- D
Sadece 20 dakika kadar ısınıyorum, kaloriler herkes için ayrıdır, cinsiyete, fiziksel aktiviteye vb. bağlı olarak bir formül kullanılarak hesaplanır. Eğer bir kişi laktominin yanı sıra günde 40 mg metan, günaşırı propiyonat ve trenbolon da alıyorsa, 40 dakikanızda hiçbir şey pompalamayacak ve aldığınız 1500 kaloriden dolayı yorgunluktan ölecektir :- D :lol:
Annemin sporcusu, kahretsin... Bu arada senin hakkındaki fotoğraf)))
40 dakika evde dambıllarla sallanıyor

Sadece 20 dakika kadar ısınıyorum, kaloriler herkes için ayrıdır, cinsiyete, fiziksel aktiviteye vb. bağlı olarak bir formül kullanılarak hesaplanır. Eğer bir kişi laktominin yanı sıra günde 40 mg metan, günaşırı propiyonat ve trenbolon da alıyorsa, 40 dakikanızda hiçbir şey pompalamayacak ve aldığınız 1500 kaloriden dolayı yorgunluktan ölecektir :- D :lol:

- These users thanked the author Polonya for the post (total 2):
- Devam etmek, Eustace
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Katılıyorum, yalnızca yarım saat ısınma + kardiyo yapıyorum)) ardından normal ağırlıkla yaklaşık bir saat daha kuvvet antrenmanı yapıyorum)
Bu BİR konuda haklı, düşük fiziksel aktiviteye sahip ve kısa boylu bir kız için 1500 - bende olan tam olarak bu, tüketim günde yaklaşık 1500. İri, fiziksel olarak aktif bir adam için elbette hiçbir şey)
Last edited by Devam etmek on 09 May 2024, 13:41, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- Polonya
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
AmberaMaze, ))) Burada herkesin kendi işi var zevklerde bile değil. Spor yapmayı kastediyorum. Sekiz yıldır koşuyorum. Sprinter. Birkaç kez uzun mesafeler denedim ama bana göre değildi. Sıkıcı. Ah, arkadaşım kalıyor. Kısaca konuşamıyordu ve konuşmak istemiyordu.
Havuzda yüzmek tüm kasları çalıştırır ve eklemleri korur, ancak çamaşır suyu berbattır. Bu nedenle havalar ısınır ısınmaz açık sularda yüzmeye başlıyorum ama bir tür havuza çekilmem veya birinin tekneye çarpma tehlikesi de var.
Havuzda yüzmek tüm kasları çalıştırır ve eklemleri korur, ancak çamaşır suyu berbattır. Bu nedenle havalar ısınır ısınmaz açık sularda yüzmeye başlıyorum ama bir tür havuza çekilmem veya birinin tekneye çarpma tehlikesi de var.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Devam etmek, Sibiryak89
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
1 saat 21 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Koşmaya gelince, ben de daha çok kalanlardanım (her ne kadar profesyonel bir koşucudan kesinlikle uzak olsam da). Ama yavaş koşmayı, daha uzun mesafeler koşmayı, doğayı düşünmeyi, kulaklıkla müzik dinlemeyi ve düşüncelere dalmayı seviyorum. Ve dayanıklılık geliştirmeyi seviyorum. Kısa süre önce 10 dakikalık bir koşudan ölmeniz harika bir şey ve bugün yarım saat ve her şey yolunda) Bazen bir çeşit aralıklı koşu yapabilirim - eğer isterseniz bir değişiklik için kısa süreli hızlanmalar yapabilirim. Ayrıca sıcak yaz yağmurunda koşmak da eğlencelidir: )
1 saat 21 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar kaldı? bunu ne miktarda yapıyorsunuz? Peki sonuçlar nasıl?
- Sibiryak89, Venüs, Eustace
-
- En güçlü orgazm!
Ve sonra bunun ne olduğunu ayrıntılı olarak açıklayın. Daha sonra tüm artıları ve eksileri, neye hazırlıklı olmanız gerektiğini ve riski alırsanız neye kaydolduğunuzu ayrıntılı olarak anlatın. Ve sonra tüm yolu ayrıntılı olarak açıklayın - hiçbir koşulda terk edilmemesi gereken düzenli eğitim ve bu kas kütlesini kazanmak için üç boğazda ne yemeniz gerektiği. Ve sadece yemek yemeyin, aynı zamanda doğru BZHU oranıyla doğru şekilde yiyin. Ayrıca çok fazla uyumanız gerektiğini de söyleyin. Bu, çok yemek yemenin ve çok antrenman yapmanın yanı sıra.
Yani bu durumda herhangi bir işten bahsetmiyoruz. Çünkü bu işe gidecek zaman yok; antrenman yapman, sık sık yemek yemen ve sonra da çok uyuman gerekiyor. Ayrıca aynı zamanda vücudun tüm bunlardan erken ölmemesi için gerekli ilaçları da alın. İdeal olarak, haftada bir test yapın ve bir doktora görünün.
Kısa bir süre sonra bazı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Ama önce çok kilo alacaksın. Ancak yağ tabakasının altında aynı güzel, yontulmuş pazı büyüyecek. Ve sonra kendinize zarar vermeden parkuru yetkin bir şekilde tamamlamanız gerekecek. Kurstan kurtulmak için gerekli bazı ilaçları alın. Tekrar bir doktora görünün ve test yaptırın. Her şey yolundaysa kurutma işlemine başlayın. Bu çok hassas bir şey - biriken pazı değil, biriken yağı yakacak şekilde kurutmanız gerekir. Bu çok sorumlu bir süreçtir.
Ve tüm bu aşamalarda sağlığınızı büyük ölçüde riske atma olasılığınız çok yüksektir. Ve hepsi güzel bir bisukha uğruna, yazın kısa kollu tişörtle böyle yürüdüğünüzde, kızlar ve erkekler sizi bakışlarıyla takip ettiğinde erkeklerin kıskanç bakışları uğruna. Ve sokakta yürüyüp beğeni topluyorsunuz.
Tüm bunların yasa dışı olduğu gerçeğine ve hatta Ceza Kanunu’nda bununla ilgili bir madde bile bulunduğuna bir kez daha dikkatinizi çekmek istiyorum.
Ben şahsen bunu hiç yapmadım ve sağlığımı riske atmak istemiyorum. Ancak salondaki kaslı adamların çoğu etkileyici gövdelerine bu şekilde kavuştu. Bu spor salonunda çalışan antrenörler dahil. Hem erkekler hem de kadınlar.
Burada sadece yeniden forma girmek isteyen sıradan insanlardan bahsediyoruz. Ve kızların, fitness salonundaki bir antrenör gibi asla bu kadar ince bir bele ve bu kadar sıkı bir kıça sahip olamayacağınızı anlamaları gerekiyor. Ya da sözde orada antrenman yapan fitness kızları gibi.
Çünkü oraya giderseniz en azından bunun için önce işinizi bırakmanız gerekir. Ve eğer çocuklarınız varsa onları yatılı okula göndermeniz gerekecek. Çünkü çocuklar ve çok güzel bir vücut uyumsuz şeylerdir.
Erkekler için de durum aynıdır; tam zamanlı çalışma ve biçimli bir gövde de uyumsuz şeylerdir.
Hayır, Yalan söylüyorum! Belki!
Yirmi yaşındaysanız ve akşam işten sonra spor salonuna gidiyorsanız. Çok yüksek bir doğal testosteron seviyeniz var ve sağlığınız ve genetiğiniz iyi. Ve önümüzdeki beş yıl boyunca vücudunuza ne kadar kötü davranırsanız davranın, vücudunuz ona yaptığınız her şey için sizi affedecektir. Herhangi bir çıkık, burkulma, uykusuzluk, alkol, aşırı yeme; bunların hepsi bir noktada düzelecek.
Peki ya vücudunuza güç antrenmanı ve protein de verirseniz Bir bardak sütlü laktomin içersen sana eğitim için yeterli bir bitsukha yetiştirir. Eğitim ne kadar zor olursa olsun bitsukha büyüyecektir.
Fakat otuz yaşın üzerindeyken tüm bunların işe yarayacağını düşünmeyin. Hatta bazıları için yirmi beşin üzerinde.
Yani...
Eğer yirmi yaşında değilseniz ve sağlığınızı riske atıp kursa gitmek istemiyorsanız , o zaman iyisin. Geriye kalan tek şey, kulübenin herhangi bir yerinde ortaya çıkmaktan utanmayan, hafifçe şişmiş gövden için bu gelecek üzerinde çok ve sıkı çalışmak.
Ve kendini önceden hazırlaman gerekiyor. çünkü eğitimin DÜZENLİ olması gerekir. Ve bu düzenliliğin başlangıçta en az bir ay olması gerekir. Yani, bir AY boyunca antrenman ritmini - iki gün antrenman - bir gün dinlenme - sürdürmeniz GEREKİR. Ve böylece bir ay boyunca. Ve umrunda değil!
Ve tatiller ve hafta sonları ne olursa olsun. Yorgun olmanıza, işyerinde sarhoş olmanıza veya üşütüp hasta olmanıza bakılmaksızın. Umurumda değil! Plana göre eğitim olmalı! Ve tüm bunların içinde en zor şey, bir karınızın, çocuklarınızın, işinizin ve birine karşı bazı yükümlülüklerinizin olduğunu hesaba katmaktır.
Ve eğer tüm bunlara bir ay boyunca kahramanca katlandıysanız , o zaman vücudunuz metabolizmanızı yeniden inşa etmeye başlayacaktır. Hormonal seviyeleri yeniden oluşturun. Belki siz bile bundan pek hoşlanmayacaksınız; yoksunluk belirtileri ortaya çıkacak. Baş ağrısı, genel uyuşukluk, yorgunluk. Bütün bunlara katlanmak zorundayız. Ve tüm bunlara uykuyla cevap verin. Ve hiçbir durumda eğitimden vazgeçmeyin. Ve yaklaşık bir ay sonra vücut, yüklediğiniz antrenmanlara uygun kas kütlesi oluşturmaya başlayacak. Yani ölmemek için. Çünkü sahip olduğunuz bitsuha, vücudunuza yüklediğiniz yüklere yetmiyor.
Ayrıca bir şeyi de hatırlamanız gerekiyor.
Genellikle böyle yapıyorlar. Profesyonel sporcular hakkında konuşun. Sporu bırakırlarsa veya antrenmanı bırakırlarsa hızla şişmanlarlar. Aynı şey sizi de bekliyor. Biraz sallanırsan ve sonra bir nedenden dolayı vazgeçersen, daha önce şişmanlamadığın boyutlarda çok şişmanlayabilirsin.
Pekala, yani...
nYukarıdakilerin hiçbiri kırışıkla tamamen bağdaşmaz. Burada öfkenizi kaybetmemek çok zor; spor salonu zaten sahip olmadığınız zamanın çoğunu alıyor. İşte bu yüzden evde kendinizle savaşmak daha kolaydır. Evde daha az zaman alır, kendinizi yaralamama veya herhangi bir şeyi burkmama şansınız daha yüksektir.
Spor salonunda egzersiz ekipmanlarını ve ekipmanlarını sürekli olarak birisiyle paylaşırsınız. Birisi seni sürekli itiyor.
Ayrıca başkalarına bakıyorsun ve dambıl sana küçük ve kız gibi geliyor. Ve daha ağır bir dambıl alırsınız - sizden daha zayıf ve sizden daha fazla ağırlık kaldıran adamlar vardır. Peki neden daha kötüsün!?
Antrenman sırasındaki yaralanmalar tehlikelidir çünkü bir şeyi çekersen veya ona zarar verirsen bir ay veya daha uzun süre antrenmandan uzak kalırsın. Ve tüm başarılarınız boşuna. Ve sonra yeniden. Bu nedenle, evde bir şekilde daha güvenilir ve doğrudur.
Ve bu yüzden insanların spor salonuna artık antrenman yapmak için değil, başarılarını göstermek ve başkalarının başarılarına bakmak için gittikleri ortaya çıktı.
Tam bir gösteriş fuarı.
Ve salonda bulamayacağınız huzur ve sessizlik içinde forma girmeniz gerekiyor.
Yani, evde.
Bütün bunları anlamayan insanların beyinleriyle oynuyorsun . İlk olarak, hipertrofik, pompalanmış kas kütlesi ve sadece sıkı yapılı güçlü adamlarla sporcuları hemen ayırmanız gerekir. Ve bilmeyenlere, sadece etkileyici boyutlara kadar kas kütlesi oluşturamayacağınızı açıklayın. Ve eğer onu hâlâ gerçekten istiyorsanız, o zaman çalışmanız gerekir.Polk: ↑09 May 2024, 13:33 40 dakika evde dambıllarla sallanıyor
Sadece 20 dakika kadar ısınıyorum, kaloriler herkes için ayrıdır, cinsiyete, fiziksel aktiviteye vb. bağlı olarak bir formül kullanılarak hesaplanır. Eğer bir kişi, laktomininizin yanı sıra günde 40 mg metan, günaşırı propiyonat ve trenbolon da alırsa, 40 dakikanızda hiçbir şey pompalamayacak ve aldığınız 1500 kaloriden dolayı yorgunluktan ölecektir
Annemin kası, kahretsin... Bu arada senin hakkındaki fotoğraf)))
Ve sonra bunun ne olduğunu ayrıntılı olarak açıklayın. Daha sonra tüm artıları ve eksileri, neye hazırlıklı olmanız gerektiğini ve riski alırsanız neye kaydolduğunuzu ayrıntılı olarak anlatın. Ve sonra tüm yolu ayrıntılı olarak açıklayın - hiçbir koşulda terk edilmemesi gereken düzenli eğitim ve bu kas kütlesini kazanmak için üç boğazda ne yemeniz gerektiği. Ve sadece yemek yemeyin, aynı zamanda doğru BZHU oranıyla doğru şekilde yiyin. Ayrıca çok fazla uyumanız gerektiğini de söyleyin. Bu, çok yemek yemenin ve çok antrenman yapmanın yanı sıra.
Yani bu durumda herhangi bir işten bahsetmiyoruz. Çünkü bu işe gidecek zaman yok; antrenman yapman, sık sık yemek yemen ve sonra da çok uyuman gerekiyor. Ayrıca aynı zamanda vücudun tüm bunlardan erken ölmemesi için gerekli ilaçları da alın. İdeal olarak, haftada bir test yapın ve bir doktora görünün.
Kısa bir süre sonra bazı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Ama önce çok kilo alacaksın. Ancak yağ tabakasının altında aynı güzel, yontulmuş pazı büyüyecek. Ve sonra kendinize zarar vermeden parkuru yetkin bir şekilde tamamlamanız gerekecek. Kurstan kurtulmak için gerekli bazı ilaçları alın. Tekrar bir doktora görünün ve test yaptırın. Her şey yolundaysa kurutma işlemine başlayın. Bu çok hassas bir şey - biriken pazı değil, biriken yağı yakacak şekilde kurutmanız gerekir. Bu çok sorumlu bir süreçtir.
Ve tüm bu aşamalarda sağlığınızı büyük ölçüde riske atma olasılığınız çok yüksektir. Ve hepsi güzel bir bisukha uğruna, yazın kısa kollu tişörtle böyle yürüdüğünüzde, kızlar ve erkekler sizi bakışlarıyla takip ettiğinde erkeklerin kıskanç bakışları uğruna. Ve sokakta yürüyüp beğeni topluyorsunuz.

Tüm bunların yasa dışı olduğu gerçeğine ve hatta Ceza Kanunu’nda bununla ilgili bir madde bile bulunduğuna bir kez daha dikkatinizi çekmek istiyorum.
Ben şahsen bunu hiç yapmadım ve sağlığımı riske atmak istemiyorum. Ancak salondaki kaslı adamların çoğu etkileyici gövdelerine bu şekilde kavuştu. Bu spor salonunda çalışan antrenörler dahil. Hem erkekler hem de kadınlar.
Burada sadece yeniden forma girmek isteyen sıradan insanlardan bahsediyoruz. Ve kızların, fitness salonundaki bir antrenör gibi asla bu kadar ince bir bele ve bu kadar sıkı bir kıça sahip olamayacağınızı anlamaları gerekiyor. Ya da sözde orada antrenman yapan fitness kızları gibi.
Çünkü oraya giderseniz en azından bunun için önce işinizi bırakmanız gerekir. Ve eğer çocuklarınız varsa onları yatılı okula göndermeniz gerekecek. Çünkü çocuklar ve çok güzel bir vücut uyumsuz şeylerdir.
Erkekler için de durum aynıdır; tam zamanlı çalışma ve biçimli bir gövde de uyumsuz şeylerdir.
Hayır, Yalan söylüyorum! Belki!
Yirmi yaşındaysanız ve akşam işten sonra spor salonuna gidiyorsanız. Çok yüksek bir doğal testosteron seviyeniz var ve sağlığınız ve genetiğiniz iyi. Ve önümüzdeki beş yıl boyunca vücudunuza ne kadar kötü davranırsanız davranın, vücudunuz ona yaptığınız her şey için sizi affedecektir. Herhangi bir çıkık, burkulma, uykusuzluk, alkol, aşırı yeme; bunların hepsi bir noktada düzelecek.
Peki ya vücudunuza güç antrenmanı ve protein de verirseniz Bir bardak sütlü laktomin içersen sana eğitim için yeterli bir bitsukha yetiştirir. Eğitim ne kadar zor olursa olsun bitsukha büyüyecektir.
Fakat otuz yaşın üzerindeyken tüm bunların işe yarayacağını düşünmeyin. Hatta bazıları için yirmi beşin üzerinde.
Yani...
Eğer yirmi yaşında değilseniz ve sağlığınızı riske atıp kursa gitmek istemiyorsanız , o zaman iyisin. Geriye kalan tek şey, kulübenin herhangi bir yerinde ortaya çıkmaktan utanmayan, hafifçe şişmiş gövden için bu gelecek üzerinde çok ve sıkı çalışmak.
Ve kendini önceden hazırlaman gerekiyor. çünkü eğitimin DÜZENLİ olması gerekir. Ve bu düzenliliğin başlangıçta en az bir ay olması gerekir. Yani, bir AY boyunca antrenman ritmini - iki gün antrenman - bir gün dinlenme - sürdürmeniz GEREKİR. Ve böylece bir ay boyunca. Ve umrunda değil!
Ve tatiller ve hafta sonları ne olursa olsun. Yorgun olmanıza, işyerinde sarhoş olmanıza veya üşütüp hasta olmanıza bakılmaksızın. Umurumda değil! Plana göre eğitim olmalı! Ve tüm bunların içinde en zor şey, bir karınızın, çocuklarınızın, işinizin ve birine karşı bazı yükümlülüklerinizin olduğunu hesaba katmaktır.
Ve eğer tüm bunlara bir ay boyunca kahramanca katlandıysanız , o zaman vücudunuz metabolizmanızı yeniden inşa etmeye başlayacaktır. Hormonal seviyeleri yeniden oluşturun. Belki siz bile bundan pek hoşlanmayacaksınız; yoksunluk belirtileri ortaya çıkacak. Baş ağrısı, genel uyuşukluk, yorgunluk. Bütün bunlara katlanmak zorundayız. Ve tüm bunlara uykuyla cevap verin. Ve hiçbir durumda eğitimden vazgeçmeyin. Ve yaklaşık bir ay sonra vücut, yüklediğiniz antrenmanlara uygun kas kütlesi oluşturmaya başlayacak. Yani ölmemek için. Çünkü sahip olduğunuz bitsuha, vücudunuza yüklediğiniz yüklere yetmiyor.
Ayrıca bir şeyi de hatırlamanız gerekiyor.
Genellikle böyle yapıyorlar. Profesyonel sporcular hakkında konuşun. Sporu bırakırlarsa veya antrenmanı bırakırlarsa hızla şişmanlarlar. Aynı şey sizi de bekliyor. Biraz sallanırsan ve sonra bir nedenden dolayı vazgeçersen, daha önce şişmanlamadığın boyutlarda çok şişmanlayabilirsin.
Pekala, yani...
nYukarıdakilerin hiçbiri kırışıkla tamamen bağdaşmaz. Burada öfkenizi kaybetmemek çok zor; spor salonu zaten sahip olmadığınız zamanın çoğunu alıyor. İşte bu yüzden evde kendinizle savaşmak daha kolaydır. Evde daha az zaman alır, kendinizi yaralamama veya herhangi bir şeyi burkmama şansınız daha yüksektir.
Spor salonunda egzersiz ekipmanlarını ve ekipmanlarını sürekli olarak birisiyle paylaşırsınız. Birisi seni sürekli itiyor.
Ayrıca başkalarına bakıyorsun ve dambıl sana küçük ve kız gibi geliyor. Ve daha ağır bir dambıl alırsınız - sizden daha zayıf ve sizden daha fazla ağırlık kaldıran adamlar vardır. Peki neden daha kötüsün!?
Antrenman sırasındaki yaralanmalar tehlikelidir çünkü bir şeyi çekersen veya ona zarar verirsen bir ay veya daha uzun süre antrenmandan uzak kalırsın. Ve tüm başarılarınız boşuna. Ve sonra yeniden. Bu nedenle, evde bir şekilde daha güvenilir ve doğrudur.
Ve bu yüzden insanların spor salonuna artık antrenman yapmak için değil, başarılarını göstermek ve başkalarının başarılarına bakmak için gittikleri ortaya çıktı.
Tam bir gösteriş fuarı.
Ve salonda bulamayacağınız huzur ve sessizlik içinde forma girmeniz gerekiyor.
Yani, evde.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
saç gömlek,
Yanlış, yanlış ve bir kez daha yanlış. Konuyu anlamadan insanların beynini karıştırmaya çalışan sizsiniz. Her zaman nasıl bir sözlü ishal oluyorsunuz? Her şeyin karıştığı, insanların, atların.
Yanlış, yanlış ve bir kez daha yanlış. Konuyu anlamadan insanların beynini karıştırmaya çalışan sizsiniz. Her zaman nasıl bir sözlü ishal oluyorsunuz? Her şeyin karıştığı, insanların, atların.
Sadece buna katılıyorum, gerisini kesin bıçağın altında. Buna sıradan öz disiplin denir ve bunda doğaüstü hiçbir şey yoktur. Çalışabilir, çocuk yetiştirebilir, bir sürü başka şey yapabilir ve bunu vücudunuzu geliştirmeyle birleştirebilirsiniz. Düz tanklara ne dersiniz bilmiyorum ama ince bir bele, dolgun bir kalçaya ve güçlü ve hatta belirgin kaslara sahip olmak oldukça mümküneğitim DÜZENLİ olmalıdır. Ve bu düzenliliğin başlangıçta en az bir ay olması gerekir. Yani, bir AY boyunca antrenman ritmini - iki gün antrenman - bir gün dinlenme - sürdürmeniz GEREKİR. Ve böylece bir ay boyunca. Ve umrunda değil!
Ve eğer tüm bunlara bir ay boyunca kahramanca katlandıysanız , o zaman vücudunuz metabolizmanızı yeniden inşa etmeye başlayacaktır. Hormonal seviyeleri yeniden oluşturun. Belki siz bile bundan pek hoşlanmayacaksınız; yoksunluk belirtileri ortaya çıkacak. Baş ağrısı, genel uyuşukluk, yorgunluk. Bütün bunlara katlanmak zorundayız. Ve tüm bunlara uykuyla cevap verin. Ve hiçbir durumda eğitimden vazgeçmeyin. Yaklaşık bir ay sonra vücut, yüklediğiniz antrenmanlara uygun kas kütlesi oluşturmaya başlayacak.
Last edited by Devam etmek on 09 May 2024, 22:02, edited 4 times in total.
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/0N0KM6Dt/345645.png
Вот пример посчитанной еды во время тренировок.
Ниже выложу щас еще парочку.
У меня есть специальная программа написанная какой то теткой-программером. Программка самодельная но толковая. Я в ней разобрался и ее использую. Она мне нравится. А на картинке просто эксельный файл в который я конвертнул из этой программы свое меню за определенный день.
Вот интерфейс этой программы:
https://i.postimg.cc/ZY8YTkPc/11111111.png
А это еще парочку примеров посчитанной еды за день:
https://i.postimg.cc/50Zg47vc/2222222.png
https://i.postimg.cc/bNfg45pk/33333.png
Отправлено спустя 45 минут 21 секунду:
И это только одна какая то проблема - скажем бросить курить или просто похудеть, то есть меньше жрать.
А тут если говорить о физических упражнениях и наращивании мышечной массы вообще идет речь о целом комплексе - считать еду.
Правильно есть. То есть есть часто и понемногу. И даже этого мало - нужно подбирать еду что бы белка было больше чем жиров. Но и не слишком много а иначе можно серьезно покалечить организм.
Но кроме этого еще нужно много спать. А значит ложиться спать вОвремя.
Давайте посмотрим что это такое на пальцах...
Допустим берем мужика. Работа у него фулл тайм. То есть с девяти до пяти.
Чтобы в девять быть на работе живя в Москве надо встать в семь утра. Час на то чтобы помыться и позавтракать и час чтобы добраться до работы.
Далее...
В пять ты уходишь с работы.
В шесть вечера дома.
В половине седьмого вечера ты в зале.
С половины седьмого до восьми ты в зале.
В половине девятого ты дома.
Но скорее всего в девять. Это реальнее.
В одиннадцать ты должен уже спать потому что в семь вставать и потому что ты занимаешься в зале и тебе нужно высыпаться иначе никакая бицуха расти не будет и ты будешь невыспанным и усталым.
Ну и чо!?
На все про все у мужика остается два часа - с девяти до одиннадцати вечера. За это время нужно и поужинать, и в телек попялиться, и жену трахнуть, и ребенку сказку прочитать, и выслушать про проблемы ребенка пОдростка. И гвоздь забить и забившуюся ванну прочистить, и фен починить.
А у тебя еще есть друзья и родственники которые зовут в гости. У тебя еще есть тачка у которой нужно менять резину или гнать ее в автосервис или ехать оформлять страховку или еще что то там. А еще есть шопинг который ты должен время от времени делать и покупать себе трусы носки и еду в холодильник.
А еще есть сверхурочная работа от которой нельзя отказаться. А еще есть командировки. А еще есть корпоративные мероприятия которые нежелательно пропускать. А еще есть форсмажоры когда надо ехать скажем в Госуслуги по району и решать какие то организационные вопросы связанные с жильем или еще с чем то. А еще есть родительские собрания, а еще есть...
Перечислять дальше?
Все Ваши выкладки они щас звучат из уст студента универа которого содержат родители и который себе не стирает трусов и носков и который не знает что почем из того что лежит в холодильнике.
В реальной жизни зал и семья с детьми это вещи несовместимые. Либо мужик должен быть настоко богат что он все проблемы заливает деньгами и таким образом освобождает себя практически от всего. И занимается своими делами. А домом занимаются нанятые люди.
И жену в том числе так выходит что тоже кто нибудь ебет. Ну охранник там или водитель.
Вот пример посчитанной еды во время тренировок.
Ниже выложу щас еще парочку.
У меня есть специальная программа написанная какой то теткой-программером. Программка самодельная но толковая. Я в ней разобрался и ее использую. Она мне нравится. А на картинке просто эксельный файл в который я конвертнул из этой программы свое меню за определенный день.
Вот интерфейс этой программы:
https://i.postimg.cc/ZY8YTkPc/11111111.png
А это еще парочку примеров посчитанной еды за день:
https://i.postimg.cc/50Zg47vc/2222222.png
https://i.postimg.cc/bNfg45pk/33333.png
Отправлено спустя 45 минут 21 секунду:
Людям очень сложно почти невозможно бросить курить. Люди не могут устоять от вкусной еды и разжираются до непотребных размеров. Все прекрасно понимают, что безобразно выглядят, но все равно ничего не могут с собой поделать. Люди не могут устоять от алкогольной зависимости, знают что если выпить то будет хорошо и приятно и не могут от этого устоять.AmberaMaze: ↑09 May 2024, 21:57 Соглашусь только с этим, остальное под нож накуй. Это называется обычная самодисциплина и ничего в этом сверхъестественного нет. Можно и работать и растить детей и делать ещё до кучи дел и совмещать это с построением тела. Не знаю как насчёт прямо танков, но осиную талию, раскачанную жопу и крепкие и даже выдающиеся мышцы иметь вполне реально
И это только одна какая то проблема - скажем бросить курить или просто похудеть, то есть меньше жрать.
А тут если говорить о физических упражнениях и наращивании мышечной массы вообще идет речь о целом комплексе - считать еду.
Правильно есть. То есть есть часто и понемногу. И даже этого мало - нужно подбирать еду что бы белка было больше чем жиров. Но и не слишком много а иначе можно серьезно покалечить организм.
Но кроме этого еще нужно много спать. А значит ложиться спать вОвремя.
Давайте посмотрим что это такое на пальцах...
Допустим берем мужика. Работа у него фулл тайм. То есть с девяти до пяти.
Чтобы в девять быть на работе живя в Москве надо встать в семь утра. Час на то чтобы помыться и позавтракать и час чтобы добраться до работы.
Далее...
В пять ты уходишь с работы.
В шесть вечера дома.
В половине седьмого вечера ты в зале.
С половины седьмого до восьми ты в зале.
В половине девятого ты дома.
Но скорее всего в девять. Это реальнее.
В одиннадцать ты должен уже спать потому что в семь вставать и потому что ты занимаешься в зале и тебе нужно высыпаться иначе никакая бицуха расти не будет и ты будешь невыспанным и усталым.
Ну и чо!?
На все про все у мужика остается два часа - с девяти до одиннадцати вечера. За это время нужно и поужинать, и в телек попялиться, и жену трахнуть, и ребенку сказку прочитать, и выслушать про проблемы ребенка пОдростка. И гвоздь забить и забившуюся ванну прочистить, и фен починить.
А у тебя еще есть друзья и родственники которые зовут в гости. У тебя еще есть тачка у которой нужно менять резину или гнать ее в автосервис или ехать оформлять страховку или еще что то там. А еще есть шопинг который ты должен время от времени делать и покупать себе трусы носки и еду в холодильник.
А еще есть сверхурочная работа от которой нельзя отказаться. А еще есть командировки. А еще есть корпоративные мероприятия которые нежелательно пропускать. А еще есть форсмажоры когда надо ехать скажем в Госуслуги по району и решать какие то организационные вопросы связанные с жильем или еще с чем то. А еще есть родительские собрания, а еще есть...
Перечислять дальше?
Все Ваши выкладки они щас звучат из уст студента универа которого содержат родители и который себе не стирает трусов и носков и который не знает что почем из того что лежит в холодильнике.
В реальной жизни зал и семья с детьми это вещи несовместимые. Либо мужик должен быть настоко богат что он все проблемы заливает деньгами и таким образом освобождает себя практически от всего. И занимается своими делами. А домом занимаются нанятые люди.
И жену в том числе так выходит что тоже кто нибудь ебет. Ну охранник там или водитель.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
SaygıPolk: ↑09 May 2024, 13:33 saç gömleği, yapmadım uzun süre böyle güldü![]()
40 dakika evde dambıllarla sallanıyor![]()
![]()
![]()
Sadece 20 dakika kadar ısınıyorum, kaloriler herkes için ayrıdır, cinsiyete, fiziksel aktiviteye vb. bağlı olarak bir formül kullanılarak hesaplanır. Eğer bir kişi laktominin yanı sıra günde 40 mg metan, günaşırı propiyonat ve trenbolon da alıyorsa, 40 dakikanızda hiçbir şey pompalamayacak ve aldığınız 1500 kaloriden dolayı yorgunluktan ölecektir :- D :lol:![]()

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Çocukları baş üstü yatağa yatırmayı bitirdim ve bir öğrenci gibi cehenneme gideceğim. Vay. Daha doğrusu, henüz pek iyi oynamadığım için ders çalışmaya. Daha sonra akşam yemeğinden kalan bulaşıkları sabah saat iki civarında yıkayın. Benim için her şey basit, senin için neden her şey bu kadar karmaşık, anlamıyorum :) Ve hayatın sıkıcı bir saçmalık olarak algılanması. Sanırım bir şeyin zor olduğu gerçeği hakkında pek fazla düşünmüyorum. Ve nasıl eğlenileceğini de biliyorum.
Neden bazı insanlar şişmanlıyor, diğerleri sarhoş oluyor, fuhuş yapıyor veya başka bir şey; hiçbir fikrim yok, muhtemelen aptallar.
n14 dakika sonra gönderilir 53 saniye:
İnanmayabilirsiniz ama ben bir öğrenci ya da erkek değilim, iki küçük çocuğu olan, ortalama otuz yaşında sıradan bir kadınım. Dışarıdan, yani doğdu. Yabancı bir ülkede büyükanneler veya diğer akrabalar olmadan. Ve spor yapmayı, çocukları, günlük yaşamı, masa ve video oyunları oynamayı, bir şeyler yazmayı, okumayı ve biraz ekstra para kazanmayı başarıyorum. Bazen ders çalış. Günde üç kez pişirin, genellikle PP. İki sırt ısırmasından sonra hastanın sırtını tedavi edin. Ve hala yapılacak bir sürü şey var. Her şeye vaktiniz yok, hokkabazlık yapmalısınız. Evet ve uykuyla ilgili bir sorun var - günde ortalama 4-5 saat uyumanız gerekiyor. Ve son 8 yılda kocam ve ben, asgari düzeyde işçi katılımıyla, bakıma muhtaç bir durumdan üç yenileme yaptık. Daha doğrusu sonuncusunu artık hep birlikte bitiriyoruz. Kocam tam zamanlı çalışıyor. Ve bazen yeniden işlemeyle bile. Doğum izninden önce ben de ilk doğduğum güne kadar Papa Carlo gibi davrandım. Doğum iznim için para kazandım. O zamanlar hala hayatta olan annem sayesinde - ilk başta, evet, hala sağlam bir şekilde ayaklarımın üzerinde durana kadar boynuna asıldım. Annemin ve sevgili patronumun, çelik topları olan kadınların şahsında örnekler vardı - bir şekilde farklı yaşamanın mümkün olduğu düşüncesi bir şekilde aklıma gelmedi. İşten sonra çoğunlukla spor salonuna giderdim veya video oyunları oynardım. Aslında hiçbir zaman kurumsal etkinliklere katılmadım; meslektaşlarımla özel bir dostluğum yoktu. Hem kocam hem de ben bunun için kendimizi azarlıyoruz - yaklaşık ayda bir içki içip uyuyabiliriz, ancak sabahları hasta olmamak için çok fazla değil. Ve arkadaşlarla ayda bir kez birbirimizi görürsek sorun olmaz. Ve çocuklarım bağımsız, tıpkı benim doksanlı yıllarda iki işte çalışan annemden bağımsız olduğum gibi - iki yaşındayken biri nasıl giyineceğini biliyordu, örneğin diğeri nasıl giyineceğini tamamen biliyordu. Ve ben süper bir kadın değilim, sıradan bir kadınım, Rusya’da böyle pek çok kadın var. Muhtemelen kafası benden daha sağlıklı, çok fazla sapma yok.Vasyanitsa: ↑09 May 2024, 22:43 Bütün hesaplamalarınız artık anne babası kendisine destek olan, külotunu ve çoraplarını kendi yıkamayan, buzdolabında ne kadar olduğunu bilmeyen bir üniversite öğrencisinin ağzından çıkıyor.
Çocukları baş üstü yatağa yatırmayı bitirdim ve bir öğrenci gibi cehenneme gideceğim. Vay. Daha doğrusu, henüz pek iyi oynamadığım için ders çalışmaya. Daha sonra akşam yemeğinden kalan bulaşıkları sabah saat iki civarında yıkayın. Benim için her şey basit, senin için neden her şey bu kadar karmaşık, anlamıyorum :) Ve hayatın sıkıcı bir saçmalık olarak algılanması. Sanırım bir şeyin zor olduğu gerçeği hakkında pek fazla düşünmüyorum. Ve nasıl eğlenileceğini de biliyorum.
Neden bazı insanlar şişmanlıyor, diğerleri sarhoş oluyor, fuhuş yapıyor veya başka bir şey; hiçbir fikrim yok, muhtemelen aptallar.
n14 dakika sonra gönderilir 53 saniye:
Ve hiçbir şey yok, kahretsinsaç gömlek: ↑09 May 2024, 22:43Ne olmuş yani!?
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Anatolik
-
- En güçlü orgazm!
Fakat iki şeyi hatırlamanız gerekiyor; bir kısrak kadar sağlıklısınız, bu sadece sizin bonusunuz. Sonsuz cephane gibi. Ve bunun herkes için geçerli olmadığını unutmamalıyız. Herkes buna sahip değil. Birçoğu çok daha az şanslı.
İkinci nokta ise bu sonsuz kartuşların gerçekte sonsuz olmamasıdır. Bir gün bunların sonu gelecek. Ve bunu her zaman hatırlamalıyız. Tüm uykusuzluklarınız, burkulmalarınız, burkulmalarınız, her türlü taciziniz - tüm bunlar, sonsuz kartuşlar bittiğinde kendini belli edecek.
Profesyonel sporcular tüm bunları çok iyi biliyor ve bu yüzden kendilerine antrenör tutuyorlar. Kesinlikle rejimlerini izlemeleri için. Beni ne zaman uyuyacağıma, ne zaman antrenman yapacağıma, ne zaman dinleneceğime zorladılar. Gerektiğinde şişeyi alıp, dinlenemediğinizde dinlenmenize izin vermemek. Ve bunların hepsi, kural olarak, bu dünyada hiç kimsenin kendini geliştirmeyi başaramaması nedeniyle - kişi zayıftır. Ve kendine her zaman şu soruyu sorar: Neden böyle yaşamalıyım? /> Evet cevabını veriyor!
Peki sigarayı bırakacak mısın?
- Evet!
Güzel ve çekici kadınları becermeyi bırakacak mısın?
- Evet!
Peki parti bunun yapılması gerektiğini söylerse canını verecek misin? yapılacak mı?
/> Ve cevap verdi - elbette vereceğim ama neden böyle bir hayatım var!?
Konuya devam edersem, ben Yukarıdaki gibi konuşmalar duyduğumda benim hem İsviçreli hem de trompetçi olduğumu söylediklerini söyleyeceğim. Ve her şeyi yapmayı başarıyorum, şunu ve bunu. Ve her şeyden mutluyum ve her şey benim için berbat oluyor, sonra bunları dinlemekten sıkılıyorum. Ve daha da fazlası, birisiyle bu konu hakkında tartışırken.
İnsanların aslında çok ihmal edildiğini daha sık görüyorsunuz. Özellikle de herkesi tam tersine ikna etmeye çalışanlar.
Yani mucizeler gerçekleşmez. Bu yüzden insanlar bazı şeyleri birbirlerine devretmek için evleniyorlar. Yani ortak sorun yığınını ikiye bölerek daha etkili bir şekilde çözmek. Biri yemek pişiriyor, diğeri alışverişe gidiyor. Biri çamaşır yıkıyor, diğeri daireyi süpürüyor. Biri evdeki her şeyi tamir ediyor. Diğeri ortalıkta hiçbir şeyin kalmaması için düzeni sağlıyor. Biri ütü yapıyor, diğeri çöp ve su tesisatından sorumlu. Vesaire.
Sorumlulukların eşit olarak dağıtıldığı bu arka planda, aniden birisi, örneğin balo salonu dansına gitmek istiyor. Ve diğeri salona. Aynı anda çalışmaz. Bu arzusunu ancak bir kişi gerçekleştirebilir. Zaman ve sorumluluklar kauçuk değildir. Birinin arzusunu gerçekleştirebilmesi için diğeriyle yarı yolda buluşması ve sorumluluklarını alması gerekecek.
Yani sadece biri spor salonuna gidecek. Veya balo salonu dansına. Her ikisi de başarılı olamayacak. Her şeyde bu böyle.
Spor salonuna sorunsuz gittiğinizi söylediğinizde, saat tam beşte işten çıkıp çocuklarını anaokulundan alan bir koca görüyorum. Daha sonra yol üzerinde bir markete rastlar. Bu yüzden akşam yemeğini pişiriyor. Çocukları besler. Onlarla çalışıyor. Daha sonra çamaşır makinesinden kıyafetleri çıkarmaya gidiyor. Ve bir şeyi ütülüyor ve dolaba bir şeyler yerleştiriyor. Ve tüm bunlar olurken sen çok güzelsin, koridorda kıçını döndürüyorsun.
Ya da tam tersi - yukarıdakilerin hepsini yapıyorsun ve çok yakışıklı ve neşeli kocan ortalıkta dolaşıyor salon ve yerel kadınlar ona bakıyor ve evli olsun ya da olmasın fal bakıyor.
Yukarıdakilerin hepsi tek bir kaynağa bağlıdır: sağlığınıza. Sağlığı ona izin verirken sen ona eziyet ediyorsun. Gerçekten umursamamak ve bunun böyle olması gerektiğini düşünmek. Aksi nasıl olabilir!?AmberaMaze: ↑10 May 2024, 00:30 İnanmayabilirsiniz ama ben öğrenci ya da erkek değilim, ortalama otuz yaşında, iki küçük çocuğu olan sıradan bir kadınım. Dışarıdan, yani doğdu. Yabancı bir ülkede büyükanneler veya diğer akrabalar olmadan. Ve spor yapmayı, çocukları, günlük yaşamı, masa ve video oyunları oynamayı, bir şeyler yazmayı, okumayı ve biraz ekstra para kazanmayı başarıyorum. Bazen ders çalış. Günde üç kez pişirin, genellikle PP. İki sırt ısırmasından sonra hastanın sırtını tedavi edin. Ve hala yapılacak bir sürü şey var. Her şeye vaktiniz yok, hokkabazlık yapmalısınız. Evet ve uykuyla ilgili bir sorun var - günde ortalama 4-5 saat uyumanız gerekiyor. Ve son 8 yılda kocam ve ben, asgari düzeyde işçi katılımıyla, bakıma muhtaç bir durumdan üç yenileme yaptık. Daha doğrusu sonuncusunu artık hep birlikte bitiriyoruz. Kocam tam zamanlı çalışıyor. Ve bazen yeniden işlemeyle bile. Doğum izninden önce ben de ilk doğduğum güne kadar Papa Carlo gibi davrandım. Doğum iznim için para kazandım. O zamanlar hala hayatta olan annem sayesinde - ilk başta, evet, hala sağlam bir şekilde ayaklarımın üzerinde durana kadar boynuna asıldım. Annemin ve sevgili patronumun, çelik topları olan kadınların şahsında örnekler vardı - bir şekilde farklı yaşamanın mümkün olduğu düşüncesi bir şekilde aklıma gelmedi. İşten sonra çoğunlukla spor salonuna giderdim veya video oyunları oynardım. Aslında hiçbir zaman kurumsal etkinliklere katılmadım; meslektaşlarımla özel bir dostluğum yoktu. Hem kocam hem de ben bunun için kendimizi azarlıyoruz - yaklaşık ayda bir içki içip uyuyabiliriz, ancak sabahları hasta olmamak için çok fazla değil. Ve arkadaşlarla ayda bir kez birbirimizi görürsek sorun olmaz. Ve çocuklarım bağımsız, tıpkı benim doksanlı yıllarda iki işte çalışan annemden bağımsız olduğum gibi - iki yaşındayken biri nasıl giyineceğini biliyordu, örneğin diğeri nasıl giyineceğini tamamen biliyordu. Ve ben süper bir kadın değilim, sıradan bir kadınım, Rusya’da böyle pek çok kadın var. Muhtemelen kafa olarak benden daha sağlıklı.
Çocukları başüstü yatağa yatırmayı bitirdim ve bir öğrenci gibi cehenneme gideceğim. Vay. Daha doğrusu, henüz pek iyi oynamadığım için ders çalışmaya. Daha sonra akşam yemeğinden kalan bulaşıkları sabah saat iki civarında yıkayın. Benim için her şey basit, senin için neden her şey bu kadar karmaşık, anlamıyorum :) Ve hayatın sıkıcı bir saçmalık olarak algılanması. Sanırım bir şeyin zor olduğu gerçeği hakkında pek fazla düşünmüyorum. Ve nasıl eğlenileceğini de biliyorum.
Neden bazı insanlar şişmanlıyor, diğerleri sarhoş oluyor, fuhuş yapıyor veya başka bir şey - Hiçbir fikrim yok, muhtemelen aptallar.
Fakat iki şeyi hatırlamanız gerekiyor; bir kısrak kadar sağlıklısınız, bu sadece sizin bonusunuz. Sonsuz cephane gibi. Ve bunun herkes için geçerli olmadığını unutmamalıyız. Herkes buna sahip değil. Birçoğu çok daha az şanslı.
İkinci nokta ise bu sonsuz kartuşların gerçekte sonsuz olmamasıdır. Bir gün bunların sonu gelecek. Ve bunu her zaman hatırlamalıyız. Tüm uykusuzluklarınız, burkulmalarınız, burkulmalarınız, her türlü taciziniz - tüm bunlar, sonsuz kartuşlar bittiğinde kendini belli edecek.
Profesyonel sporcular tüm bunları çok iyi biliyor ve bu yüzden kendilerine antrenör tutuyorlar. Kesinlikle rejimlerini izlemeleri için. Beni ne zaman uyuyacağıma, ne zaman antrenman yapacağıma, ne zaman dinleneceğime zorladılar. Gerektiğinde şişeyi alıp, dinlenemediğinizde dinlenmenize izin vermemek. Ve bunların hepsi, kural olarak, bu dünyada hiç kimsenin kendini geliştirmeyi başaramaması nedeniyle - kişi zayıftır. Ve kendine her zaman şu soruyu sorar: Neden böyle yaşamalıyım? /> Evet cevabını veriyor!
Peki sigarayı bırakacak mısın?
- Evet!
Güzel ve çekici kadınları becermeyi bırakacak mısın?
- Evet!
Peki parti bunun yapılması gerektiğini söylerse canını verecek misin? yapılacak mı?
/> Ve cevap verdi - elbette vereceğim ama neden böyle bir hayatım var!?
Konuya devam edersem, ben Yukarıdaki gibi konuşmalar duyduğumda benim hem İsviçreli hem de trompetçi olduğumu söylediklerini söyleyeceğim. Ve her şeyi yapmayı başarıyorum, şunu ve bunu. Ve her şeyden mutluyum ve her şey benim için berbat oluyor, sonra bunları dinlemekten sıkılıyorum. Ve daha da fazlası, birisiyle bu konu hakkında tartışırken.
İnsanların aslında çok ihmal edildiğini daha sık görüyorsunuz. Özellikle de herkesi tam tersine ikna etmeye çalışanlar.
Yani mucizeler gerçekleşmez. Bu yüzden insanlar bazı şeyleri birbirlerine devretmek için evleniyorlar. Yani ortak sorun yığınını ikiye bölerek daha etkili bir şekilde çözmek. Biri yemek pişiriyor, diğeri alışverişe gidiyor. Biri çamaşır yıkıyor, diğeri daireyi süpürüyor. Biri evdeki her şeyi tamir ediyor. Diğeri ortalıkta hiçbir şeyin kalmaması için düzeni sağlıyor. Biri ütü yapıyor, diğeri çöp ve su tesisatından sorumlu. Vesaire.
Sorumlulukların eşit olarak dağıtıldığı bu arka planda, aniden birisi, örneğin balo salonu dansına gitmek istiyor. Ve diğeri salona. Aynı anda çalışmaz. Bu arzusunu ancak bir kişi gerçekleştirebilir. Zaman ve sorumluluklar kauçuk değildir. Birinin arzusunu gerçekleştirebilmesi için diğeriyle yarı yolda buluşması ve sorumluluklarını alması gerekecek.
Yani sadece biri spor salonuna gidecek. Veya balo salonu dansına. Her ikisi de başarılı olamayacak. Her şeyde bu böyle.
Spor salonuna sorunsuz gittiğinizi söylediğinizde, saat tam beşte işten çıkıp çocuklarını anaokulundan alan bir koca görüyorum. Daha sonra yol üzerinde bir markete rastlar. Bu yüzden akşam yemeğini pişiriyor. Çocukları besler. Onlarla çalışıyor. Daha sonra çamaşır makinesinden kıyafetleri çıkarmaya gidiyor. Ve bir şeyi ütülüyor ve dolaba bir şeyler yerleştiriyor. Ve tüm bunlar olurken sen çok güzelsin, koridorda kıçını döndürüyorsun.
Ya da tam tersi - yukarıdakilerin hepsini yapıyorsun ve çok yakışıklı ve neşeli kocan ortalıkta dolaşıyor salon ve yerel kadınlar ona bakıyor ve evli olsun ya da olmasın fal bakıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yakın zamanda tanıdığım bir komşu kızı, fitness eğitmeni kocasını kovdu ve ondan boşandı: onun periyodik olarak orada müşterilerle ilişkisi olduğu ve spor salonu açılmadan önce seviştiği ortaya çıktı. Sonra ona şunu söylediler: ne istedin? Tüm eğitmenler zaman zaman müşterilerle yatar.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Ben de Beni her zaman arayan uzak bir kız kardeş - ah, kocamın işte ne kadar genç, güzel, atletik kızları olduğunu hayal edebiliyor musun? (spor salonunda değil ama spor yapıyor ve spor salonunda yaşıyor) Eh, onun adına sevindim, onun yerinde olsaydım lahanadaki keçi gibi mutlu olurdum, ama o bile yavaşlıyor . Sadece yerel bir fahişeyi sikti ama normal kızlara dokunmadı. En azından bir tane güzel, güzel bir tane getirirdi ama hayır) Bundan sonra işi bıraktığını, öyle biri olmadığını, ailesini kaybetmekten korktuğunu söylüyor. Bir insanın ne tür zevkleri vardır? Ya da bana öyle söylüyor
Maalesef kısrak sağlığı diye bir şey yok. Ve bizim gibi insanlar uzun yaşamıyor. Çünkü Carlo’nun ailemizdeki babalarının neredeyse tamamı ancak 60 yaşında eşiği geçtikten sonra öldü. Hatta çok az insan 70 yaşına kadar yaşadı.
Evet, doğru, dönüşümlü olarak ikisi de. Aile hayatı aşırılıklar değil, uzlaşmalardır. Seninle her şey aşırı uçlara varıyor.Vasyanitsa: ↑10 May 2024, 01:06 Ve tüm bunları yaparken siz çok güzelsiniz, koridorda kıçınızı döndürüyorsunuz.
Ya da tam tersi; siz yukarıdakilerin hepsini yapıyorsunuz ve kocanız da öyle yakışıklı ve enerjik, koridorda dolaşıyor
4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Evet, prensipte bunun anlaşılması gerekir. Adamın etrafında bir sürü güzel bayan var ve ona daha birçok kez vereceğim :)) ve ya anla, affedip durumu bırak ya da evlenme)ne istiyordun? Tüm eğitmenler periyodik olarak müşterilerle yatar.
Ben de Beni her zaman arayan uzak bir kız kardeş - ah, kocamın işte ne kadar genç, güzel, atletik kızları olduğunu hayal edebiliyor musun? (spor salonunda değil ama spor yapıyor ve spor salonunda yaşıyor) Eh, onun adına sevindim, onun yerinde olsaydım lahanadaki keçi gibi mutlu olurdum, ama o bile yavaşlıyor . Sadece yerel bir fahişeyi sikti ama normal kızlara dokunmadı. En azından bir tane güzel, güzel bir tane getirirdi ama hayır) Bundan sonra işi bıraktığını, öyle biri olmadığını, ailesini kaybetmekten korktuğunu söylüyor. Bir insanın ne tür zevkleri vardır? Ya da bana öyle söylüyor
-
- Orgazm!
bu sadece spor salonlarında değil, sanırım erkeklerin ve kadınların çalıştığı her alanda geçerli.Hooligan Carrie: ↑10 May 2024, 01:21 Tanıdığım bir komşu kızı, yakın zamanda fitness eğitmeni olan kocasını kovdu ve ondan boşandı: Ortaya çıktı ki, kocasının periyodik olarak oradaki müşterilerle ilişkisi olduğu ve spor salonu açılmadan önce seviştiği ortaya çıktı. Sonra ona şunu söylediler: ne istedin? Tüm antrenörler periyodik olarak müşterilerle yatar.
-
- Nirvana’dayım
Teorik olarak evet. Pratik olarak....ve spor salonunda flört yüzdesi daha yüksektir: ham bedenler, dar giysiler, enerji, dürtü..... Burası hâlâ herkesin tepeden tırnağa koruyucu giysiler giydiği bir kimya laboratuvarı değil ve keskin bir reaktif kokusu var))) )
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Devam etmek
-
- En güçlü orgazm!
nBunların hepsi birbiriyle uyumsuz şeyler. Özellikle siz ve kocanız işe gidiyorsanız.
Tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için evlenmemeniz ve çocuk sahibi olmamanız gerekiyordu. O zaman ordunun dediği gibi operasyonel alana sahip olursunuz. Zamanınızın efendisisiniz, mali açıdan bağımsızsınız, kimseye hiçbir borcunuz yok. Ve sen amının metresisin ve istediğin kişiyle, istediğin zaman yatarsın.
Bütün bunların pek çok avantajı var ama dezavantajları da var; kimse seni desteklemiyor. İşe giden ve eve para getiren bir koca şeklinde kendi kişisel köleniz yok. Bu nedenle bir süre çalışmayabilirsiniz bile.
Yalnız kaldığınızda, isteklerinizi karşılamak için çok çalışmanız gerekir. Tabii ara sıra seks için para saçacak bir adam da bulabilirsiniz. Ancak bunların hepsi düzensizdir ve maaş şeklinde değildir. Her on günde bir kartınıza bir miktar para aktarmayacak. Sana bir yüzük verdiğinde bu seni bir yere götürür. Yine de hayatınızdaki temel şeyler için para kazanmanız gerekecek.
Ve bu büyük bir eksi. Çünkü çok ve çok çalışmanız gerekecek ve bu iş tüm zamanınızı tüketecek ve istediğinizi yapacak zamanınız olmayacak. Eve gidip bir sandalyeye oturmak isteyeceksiniz. Ve ev işlerini yalnızca hafta sonları yapın. Çünkü hafta içi hiç güçleri kalmayacak.
İşte bu yüzden çoğu kadın evliliği seçiyor. Bir koca olduğunda ve bu zorlu işe gidip ailenin çok ihtiyacı olan parayı kazandığında. Yeterli para varsa kadının çalışmasına bile gerek yok. Gerçi doğum iznindeyken ve evde çocukla birlikte kaldığı süre boyunca hala çalışmıyor.
Yani bunların hepsi kadınların kendi kendini organize etme ve her şeyi yönetme ve her yere zamanında gitme yeteneği hakkındaki ıslak fantezileri.
Yarın şu veya bu kendine güvenen ve enerjik kadın, kocası ve çocukları tarafından terk edilecek ve sonra her şey ortaya çıkacak. Her şeyin neye dayandığı netleşecek anlamında. Ve her şey paraya dayanıyor. Kocanın kazandığı. Ve eğer bu damlama kurursa, o zaman kadınların tüm çabaları, istekleri ve mega projeleri mahvolacak.
Bu aile modeli bizim tarafımızdan icat edilmedi ve değişmek de bize düşmez. BT. Ailede tek başına birinin para kazandığı ve bir başkasının ev ve aileyle ilgilendiği yüzyıllardır doğrulanmıştır. Ve çalışanın mutlaka bir erkek olması da şart değil. İsterseniz rolleri değiştirebilirsiniz. Ancak bazı nedenlerden dolayı çoğu kadın hâlâ işi değil aileyi seçiyor.
Fakat bunların hepsini bir araya getirmek ve işin yanı sıra bir erkeği ev işleriyle ilgili bir şeyler yapmaya zorlamak çok kötü bir uygulamadır. Ayrıca bir kadın için evi bazı hobileriyle birleştirmek de iyi bir şeye yol açmaz. Erkek arkadaşlar edinir. Yan tarafta biriyle seks yapmak. Kocasıyla karşılıklı anlayış kaybı ve sonuçta boşanma.
Hem erkeklerin hem de kadınların öncelikle kendilerini, yani hayatlarından gerçekten ne istediklerini anlamaları gerektiğini düşünüyorum. Ve evlenmeden önce, bunu şimdi yapmaya değip değmeyeceğini dikkatlice düşünün.
Bazı erkek veya kadınlar hakkında söyledikleri gibi, henüz çalışmadıklarını (veya yeterince zamanları olmadığını) söylerler. Bu da kişinin belki de çocukluğundan beri hayalini kurduğu dileklerini henüz gerçekleştiremediği anlamına gelir. Birisi spor salonuna gitmek, eğlenmek ve karşı cinsin dikkatini çekmek istiyordu. Birisi pilot ya da başka bir şey olmak istiyordu. Birisi kariyer yapmak ve ünlü olmak istiyordu. Veya zengin.
Ve bence bu kişilerin evlenmesi kontrendikedir. Çünkü o zaman hayatları boyunca bunu hatırlayarak üzülecekler. Yapamayacağımı söylüyorlar, beceremedim, nedense evlendim ve her şey ters gitti.
Sorun ben değilim, sorun senin aşırılıkların. Bir aile ve çocuklar istiyorsunuz, spor salonunda kıçınızı döndürmek, sağlıklı beslenmek (aksi takdirde spor salonuna gitmek anlamsızdır), yemek yemek, yemek pişirmek, markete gitmek ve etraftaki her şeyi yapmak istiyorsunuz. ev...AmberaMaze: ↑10 May 2024, 01:49 Evet, aynen öyle, dönüşümlü olarak ikisi de. Aile hayatı aşırılıklar değil, uzlaşmalardır. Seninle her şey aşırılıklara varıyor.
nBunların hepsi birbiriyle uyumsuz şeyler. Özellikle siz ve kocanız işe gidiyorsanız.
Tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için evlenmemeniz ve çocuk sahibi olmamanız gerekiyordu. O zaman ordunun dediği gibi operasyonel alana sahip olursunuz. Zamanınızın efendisisiniz, mali açıdan bağımsızsınız, kimseye hiçbir borcunuz yok. Ve sen amının metresisin ve istediğin kişiyle, istediğin zaman yatarsın.
Bütün bunların pek çok avantajı var ama dezavantajları da var; kimse seni desteklemiyor. İşe giden ve eve para getiren bir koca şeklinde kendi kişisel köleniz yok. Bu nedenle bir süre çalışmayabilirsiniz bile.
Yalnız kaldığınızda, isteklerinizi karşılamak için çok çalışmanız gerekir. Tabii ara sıra seks için para saçacak bir adam da bulabilirsiniz. Ancak bunların hepsi düzensizdir ve maaş şeklinde değildir. Her on günde bir kartınıza bir miktar para aktarmayacak. Sana bir yüzük verdiğinde bu seni bir yere götürür. Yine de hayatınızdaki temel şeyler için para kazanmanız gerekecek.
Ve bu büyük bir eksi. Çünkü çok ve çok çalışmanız gerekecek ve bu iş tüm zamanınızı tüketecek ve istediğinizi yapacak zamanınız olmayacak. Eve gidip bir sandalyeye oturmak isteyeceksiniz. Ve ev işlerini yalnızca hafta sonları yapın. Çünkü hafta içi hiç güçleri kalmayacak.
İşte bu yüzden çoğu kadın evliliği seçiyor. Bir koca olduğunda ve bu zorlu işe gidip ailenin çok ihtiyacı olan parayı kazandığında. Yeterli para varsa kadının çalışmasına bile gerek yok. Gerçi doğum iznindeyken ve evde çocukla birlikte kaldığı süre boyunca hala çalışmıyor.
Yani bunların hepsi kadınların kendi kendini organize etme ve her şeyi yönetme ve her yere zamanında gitme yeteneği hakkındaki ıslak fantezileri.
Yarın şu veya bu kendine güvenen ve enerjik kadın, kocası ve çocukları tarafından terk edilecek ve sonra her şey ortaya çıkacak. Her şeyin neye dayandığı netleşecek anlamında. Ve her şey paraya dayanıyor. Kocanın kazandığı. Ve eğer bu damlama kurursa, o zaman kadınların tüm çabaları, istekleri ve mega projeleri mahvolacak.
Bu aile modeli bizim tarafımızdan icat edilmedi ve değişmek de bize düşmez. BT. Ailede tek başına birinin para kazandığı ve bir başkasının ev ve aileyle ilgilendiği yüzyıllardır doğrulanmıştır. Ve çalışanın mutlaka bir erkek olması da şart değil. İsterseniz rolleri değiştirebilirsiniz. Ancak bazı nedenlerden dolayı çoğu kadın hâlâ işi değil aileyi seçiyor.
Fakat bunların hepsini bir araya getirmek ve işin yanı sıra bir erkeği ev işleriyle ilgili bir şeyler yapmaya zorlamak çok kötü bir uygulamadır. Ayrıca bir kadın için evi bazı hobileriyle birleştirmek de iyi bir şeye yol açmaz. Erkek arkadaşlar edinir. Yan tarafta biriyle seks yapmak. Kocasıyla karşılıklı anlayış kaybı ve sonuçta boşanma.
Hem erkeklerin hem de kadınların öncelikle kendilerini, yani hayatlarından gerçekten ne istediklerini anlamaları gerektiğini düşünüyorum. Ve evlenmeden önce, bunu şimdi yapmaya değip değmeyeceğini dikkatlice düşünün.
Bazı erkek veya kadınlar hakkında söyledikleri gibi, henüz çalışmadıklarını (veya yeterince zamanları olmadığını) söylerler. Bu da kişinin belki de çocukluğundan beri hayalini kurduğu dileklerini henüz gerçekleştiremediği anlamına gelir. Birisi spor salonuna gitmek, eğlenmek ve karşı cinsin dikkatini çekmek istiyordu. Birisi pilot ya da başka bir şey olmak istiyordu. Birisi kariyer yapmak ve ünlü olmak istiyordu. Veya zengin.
Ve bence bu kişilerin evlenmesi kontrendikedir. Çünkü o zaman hayatları boyunca bunu hatırlayarak üzülecekler. Yapamayacağımı söylüyorlar, beceremedim, nedense evlendim ve her şey ters gitti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 9 months
Hiçbir hikaye yoktu ama bakıyorum...
Aslında oradaki bayanlar pek çekici değil ama gerçekten harika olan birkaç sporcu kadın var!!! Ve onların ziyaret programları çoğunlukla benimkiyle örtüşüyor. O yüzden tövbe ediyorum, günahkarım, özür dilerim
Ziyaret ediyorum düzenli olarak.AmberaMaze: ↑09 May 2024, 00:18 Erkekler, kızlar, egzersiz ekipmanları hakkında ne düşünüyorsunuz? Onlarla, tanıdıklarla veya sadece düşüncelerle, fantezilerle ilgili ne gibi ilginç hikayeler var?) Sık sık kime bakarsınız?)
Burada kim aynı?)
Hiçbir hikaye yoktu ama bakıyorum...
Aslında oradaki bayanlar pek çekici değil ama gerçekten harika olan birkaç sporcu kadın var!!! Ve onların ziyaret programları çoğunlukla benimkiyle örtüşüyor. O yüzden tövbe ediyorum, günahkarım, özür dilerim

- These users thanked the author Anatolik for the post (total 2):
- Devam etmek, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
dilerseniz laboratuvarlarda karıştırabilirsiniz)) Orada kolluk kuvvetlerinde görev yaptım aynı zamanda sıkı bir kıyafet kuralıdır, ama "Santa Barbara" tam bir saçmalıktır)))Hooligan Carrie: ↑10 May 2024, 19:54Teorik olarak - Evet. Pratik olarak....ve spor salonunda flört yüzdesi daha yüksektir: ham bedenler, dar giysiler, enerji, dürtü..... Burası hâlâ herkesin tepeden tırnağa koruyucu giysiler giydiği bir kimya laboratuvarı değil ve keskin bir reaktif kokusu var))) )
- These users thanked the author Polonya for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
saç gömleği, tüm gücümle kendimi geri çektiğimde kaba olmayın, çünkü gönderilerden bu kişinin benden daha yaşlı olduğunu, hatta büyük olasılıkla ileri yaşta olduğunu görüyorum. Bu nedenle sizden ricam, artık gönderilerime yanıt vermeyin, bunun yerine beni acil bir duruma atın ki onları göremeyin bile. Artık sana cevap vermemeye, seni beslememeye çalışacağım, ama uzun süre yetmeyebilirim, senin saçmalıklarını okuyarak, kesinlikle hayatımla ilgili bir tür saçmalığı ağzından kaçırmak istiyorsun ki bunu yapmıyorsun. bir bok biliyorum. Eğer beni dinlemiyorsan... biliyorsun, Rusça müstehcenliklerle ilgili o kadar çok kitap-sözlük var ki, senin için bundan alıntılar yükleyeceğim ve bana gücenmene bile gerek kalmayacak, yani, bana söylediğin gibi - kitaplara küfretmezler ya da alınmazlar)
19 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Tatlı bir blog yazarı Bella Poarch var, çok güzel bir kız, ama onun orduda görev yaptığını öğrendiğimde ve onun üniformalı bir fotoğrafını gördüğümde, sadece - "peki, offf, vay be!" etrafında ne tür tutkuların kaynadığını hayal edebiliyorum, hem de sadece erkeklerin katılımıyla değil)
https://i.postimg.cc/VsDvsGBw/scale-1200-1.jpg
На меня как то одна инспекторша симпотичная наехала. Вот сижу, слушаю ее ,,недовольства", а а самой мысли совершенно не о предмете обсуждения. А если бы я работала с ней бок о бок ваще оооой...
19 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Ohhh, üniformalı ciddi erkekler ve kadınlar genellikle ateşlidir, yalnızca bu yüzden ciddi Santa Barbara oynayabilir)
Tatlı bir blog yazarı Bella Poarch var, çok güzel bir kız, ama onun orduda görev yaptığını öğrendiğimde ve onun üniformalı bir fotoğrafını gördüğümde, sadece - "peki, offf, vay be!" etrafında ne tür tutkuların kaynadığını hayal edebiliyorum, hem de sadece erkeklerin katılımıyla değil)
https://i.postimg.cc/VsDvsGBw/scale-1200-1.jpg
На меня как то одна инспекторша симпотичная наехала. Вот сижу, слушаю ее ,,недовольства", а а самой мысли совершенно не о предмете обсуждения. А если бы я работала с ней бок о бок ваще оооой...

Last edited by Devam etmek on 11 May 2024, 00:42, edited 1 time in total.
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
AmberaMaze: ↑11 May 2024, 00:20 Saçlı gömlek, ne zaman kabalık yapmamak için tüm gücümle kendimi tutuyorum, çünkü paylaşımlardan kişinin benden daha yaşlı, hatta büyük olasılıkla ileri yaşta olduğunu görüyorum. Bu nedenle sizden ricam, artık gönderilerime yanıt vermeyin, bunun yerine beni acil bir duruma atın ki onları göremeyin bile. Artık sana cevap vermemeye, seni beslememeye çalışacağım, ama uzun süre yetmeyebilirim, senin saçmalıklarını okuyarak, kesinlikle hayatımla ilgili bir tür saçmalığı ağzından kaçırmak istiyorsun ki bunu yapmıyorsun. bir bok biliyorum. Eğer beni dinlemiyorsan... biliyorsun, Rusça müstehcenliklerle ilgili o kadar çok kitap-sözlük var ki, senin için bundan alıntılar yükleyeceğim ve bana gücenmene bile gerek kalmayacak, yani, bana söylediğin gibi - kitaplara küfretmezler veya darılmazlar)
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
Komik .....Güç yapılarının bununla ne alakası var?))) KORUMA, koruyucu giysiler hakkında yazıyorum. Ve kolluk kuvvetlerinin üniforması değil. Bu arada, sadece sen hizmet etmedin.
-
- En güçlü orgazm!
Bu insanların kesinlikle kendilerine kıskançlıkla bakacak birine ihtiyaçları var. Daha serin hissetmek için. Ancak sokakta veya ulaşımda böyle bir sporcu yalnızca bir tişört giyiyor olsa bile bunu herkes anlamayacak ve herkes takdir etmeyecektir.
Ama salonda bu bir tamamen farklı bir konu. Eğer salona bira göbeği olan sıradan, gelişmemiş bir kişi geliyorsa, kimin ona benzediği ve kendisinin neye benzediği umrunda değil demektir. Ve salondaki bu şişman erkekler ve kadınlar, biçimli gövdelerine, pazılarına ve kalçalarına bakarak kendilerini depresyona sürüklüyorlar. Ve bu gövdelerin, pazıların ve kalçaların sahiplerinin tam da buna ihtiyacı var. Aslında bunun için salona geldiler - kıskanç bakışları fark etmiyormuş gibi davranmak için. Ve umursamıyorlar gibi görünüyor. Ama aslında bu onlar için çok güçlü bir motivasyon.
Aslında bu, tüm bunları başarmak için yapılması gereken tüm çalışmaların ödülü. Ve genel olarak başka bir şey yok. Bu odada çok az sağlık var. Tüm bu sporcuların ve krizlerin onlarda yeri yok; çıkıklar, yaralanmalar, burkulmalar. Bazı insanlar tansiyon hastasıdır, bazıları ise aşırı protein tüketiminden dolayı karaciğerlerine zarar vermiştir. Birçok insanın böbrekleri ve diğer iç organlarıyla ilgili sorunları vardır. Yine şişen bu kasların sürekli beslenmesi ve yük verilmesi gerekir, aksi takdirde vücut, yük azlığından dolayı ihtiyaç duymadığı fazla kaslardan kurtulmaya başlayacaktır.
Genel olarak profesyonel sporlara eşlik eden her şey.
Bu arada , Buna her zaman şaşırmıştım ve Oraya gidenlerin kendilerini onaylamak için tüm bu sallanan sandalyelere ihtiyaç duyduğuna bir kez daha ikna oldum.Hooligan Carrie: ↑10 May 2024, 19:54 spor salonunda flört etme yüzdesi daha yüksek: vücut gerginliği, dar kıyafetler, enerji, motivasyon.
Bu insanların kesinlikle kendilerine kıskançlıkla bakacak birine ihtiyaçları var. Daha serin hissetmek için. Ancak sokakta veya ulaşımda böyle bir sporcu yalnızca bir tişört giyiyor olsa bile bunu herkes anlamayacak ve herkes takdir etmeyecektir.
Ama salonda bu bir tamamen farklı bir konu. Eğer salona bira göbeği olan sıradan, gelişmemiş bir kişi geliyorsa, kimin ona benzediği ve kendisinin neye benzediği umrunda değil demektir. Ve salondaki bu şişman erkekler ve kadınlar, biçimli gövdelerine, pazılarına ve kalçalarına bakarak kendilerini depresyona sürüklüyorlar. Ve bu gövdelerin, pazıların ve kalçaların sahiplerinin tam da buna ihtiyacı var. Aslında bunun için salona geldiler - kıskanç bakışları fark etmiyormuş gibi davranmak için. Ve umursamıyorlar gibi görünüyor. Ama aslında bu onlar için çok güçlü bir motivasyon.
Aslında bu, tüm bunları başarmak için yapılması gereken tüm çalışmaların ödülü. Ve genel olarak başka bir şey yok. Bu odada çok az sağlık var. Tüm bu sporcuların ve krizlerin onlarda yeri yok; çıkıklar, yaralanmalar, burkulmalar. Bazı insanlar tansiyon hastasıdır, bazıları ise aşırı protein tüketiminden dolayı karaciğerlerine zarar vermiştir. Birçok insanın böbrekleri ve diğer iç organlarıyla ilgili sorunları vardır. Yine şişen bu kasların sürekli beslenmesi ve yük verilmesi gerekir, aksi takdirde vücut, yük azlığından dolayı ihtiyaç duymadığı fazla kaslardan kurtulmaya başlayacaktır.
Genel olarak profesyonel sporlara eşlik eden her şey.
-
- Orgazm!

Evet ve güvenlik güçlerinde görev yapmış olmam - ben’ Övünmüyorum, mevcut siyasetin ışığında bu benim utancım
koruyucu giysilerin bununla ne alakası var? Bunun sizi, çalışanların laboratuvarlarda ilişki yaşamasının cazibesinden kurtardığını mı düşünüyorsunuz?Hooligan Carrie: ↑11 May 2024, 02:25Komik ......Güvenlik güçlerinin bununla ne alakası var?))) KORUMA, koruyucu giysiler hakkında yazıyorum. Ve kolluk kuvvetlerinin üniforması değil. Bu arada, sadece sen hizmet etmedin.

Evet ve güvenlik güçlerinde görev yapmış olmam - ben’ Övünmüyorum, mevcut siyasetin ışığında bu benim utancım
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 6 months
Bazen spor salonuna gidersiniz ve orada sadece bench press’in enerjisi, güç, gerginlik vardır, terlediğinizde (iyi bir şekilde, kötü kokmayan bir şekilde) ve hemen bir demir parçasını alıp çekmek istiyorsunuz
Sadece egzersiz yapmak için ilham almakla kalmıyorum, aynı zamanda gün içindeki gerginlikten de kurtuluyorum
Evde egzersiz yapmak daha çok otuzbir çekmek gibidir, ancak disipline sahipseniz ve sonuç alırsanız harikasınızdır
Ama yine de sikeyim mi?, şişkin bir vücut bir yol gibidir iletişim (sözlü değil) derler ki, bakın: Yakışıklıyım ve evde heyecanlanmak bir tür sağlıksız narsisizmdir
İşaretlere gelince - test (analist olarak çalışıyorum, bunu onaylıyorum)
Ancak herkesin kendi metabolizması vardır ve beslenmeniz başkaları için uygun olmayabilir
https://i.postimg.cc/YSNhStTP/IMG-20240511-090148-786.jpg
https://i.postimg.cc/L81JrtD2/IMG-20240511-090149-023.jpg
https://i.postimg.cc/VNPJ1JZM/IMG-20240511-090149-145.jpg
Forumdaki diğer erkekleri bilmiyorum , ama benim için aynı şey)) elbette, aşırılıkları dışlamaya değer, ancak genel olarak bu doğal bir davranışVasyanitsa: ↑09 May 2024, 10:21 Ben de salonun atmosferine güç ve enerji değil, saldırganlık ve hakimiyet derdim.
Bazen spor salonuna gidersiniz ve orada sadece bench press’in enerjisi, güç, gerginlik vardır, terlediğinizde (iyi bir şekilde, kötü kokmayan bir şekilde) ve hemen bir demir parçasını alıp çekmek istiyorsunuz
Sadece egzersiz yapmak için ilham almakla kalmıyorum, aynı zamanda gün içindeki gerginlikten de kurtuluyorum
Evde egzersiz yapmak daha çok otuzbir çekmek gibidir, ancak disipline sahipseniz ve sonuç alırsanız harikasınızdır
Ama yine de sikeyim mi?, şişkin bir vücut bir yol gibidir iletişim (sözlü değil) derler ki, bakın: Yakışıklıyım ve evde heyecanlanmak bir tür sağlıksız narsisizmdir
İşaretlere gelince - test (analist olarak çalışıyorum, bunu onaylıyorum)
Ancak herkesin kendi metabolizması vardır ve beslenmeniz başkaları için uygun olmayabilir
https://i.postimg.cc/YSNhStTP/IMG-20240511-090148-786.jpg
https://i.postimg.cc/L81JrtD2/IMG-20240511-090149-023.jpg
https://i.postimg.cc/VNPJ1JZM/IMG-20240511-090149-145.jpg
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Ben de senin yanında olurdum, eğer paylaşımındaki fotoğraf olmasaydı burada neden bu kadar çıplaklık var? İnsanların bunu paylaşmalarının istendiği alakalı konular var, bu konu bununla ilgili değil ve başkalarının cinsel organlarına bakmayı sevmiyorum. Ve genel olarak vücutlarınızın fotoğraflarını yayınlamanızı istemedim. Sayın teşhirciler, hepinizden bu tür fotoğrafları ilgili konulara göndermenizi rica edebilir miyim?
- Zorba Carrie
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 2 months
Yaklaşık 5 yıl önce spor salonuna gittiğimi hatırlıyorum, orada çalışan bir kadın vardı ve o her zaman tayt ve dar kompresyon kıyafetleri giyiyordu. Bu yüzden onu çeşitli egzersizler yaparken izlemeyi seviyordum ve kıçını pompaladığında çok güzel bir manzaraydı ve çok heyecan vericiydi. Bir keresinde onun yanında antrenman yapıyordum ve bakışlarım her zaman doğrudan ona odaklanıyordu ve istemsizce penisim bir süngü gibi dikildi ve o da bunu fark etti. Çok utanmıştı ve kıkırdayarak bunun genç bir adamdan kendisine gelen iyi bir iltifat olduğunu söyledi. Genel olarak aynı akşam onun evinde tutkulu seks yaptık.
- These users thanked the author Sashkalovessya for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Didudo, Devam etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Spor salonumuz bir şekilde tadilat nedeniyle kapatılmıştı ve birkaç aylığına başka bir spor salonuna gitmek zorunda kaldık, grupta genç bir kız da vardı. Genel olarak beğendim. Bir iki kez yakalandım. Hafif ve tekniği açıkça başlangıç seviyesinde, genel olarak kimse kızların onlarla eşleşmesinden hoşlanmaz... ama durum farklı, bir görevi veya bağları çözme sürecinde sarılmak falan zorunda kaldım (dövüş sanatlarını kim uygularsa anlayacaktır - perçinleyin) ve bu yüzden güzel kokuyordu, cildi, saçları. Güzeldi))
- These users thanked the author Didudo for the post:
- Devam etmek
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years 1 month
Kızlar, TZ’de insanlar size baktığında genel olarak nasıl hissediyorsunuz?
Özellikle makinede bacak kaldırma hareketlerini yaptığınızda başkalarının bakışları sizi heyecanlandırıyor mu?
Özellikle makinede bacak kaldırma hareketlerini yaptığınızda başkalarının bakışları sizi heyecanlandırıyor mu?
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Ama en azından neredeyse hiçbir zaman açıkça bakmamaları iyi. Evet, şu anda bakacak pek bir şeyim yok. Ben de açıkça bakmamaya ve kimseyi utandırmamaya çalışıyorum. Ama ben de ara sıra gizlice başkalarına göz atıyorum)) Güzel bir figür estetik açıdan hoş göründüğünde kimin ne yaptığını merak ediyorum.
Pek çok insan hiç utangaç değil; örneğin kızlar onun önünde duracak salonun ortasında durup herkesin görebileceği şekilde popolarıyla çömelirler ya da erkekler salonun ortasında ayağa kalkıp sallanırlar) muhtemelen dikkatleri dağıtırlar, bunu yapamam))
Erkeklerin yardıma koşması, bench’i hareket ettirmem veya ağırlık taşımam ya da katılımın diğer belirtilerini göstermem güzel, sadece beyler) Başka neleri seversiniz? Spor salonları - iyi insanlar genellikle oraya gider, herkes birbirine saygı duyar.
Özellikle size bakmalarına dayanamıyorum egzersiz yaptığımda. Bu beni çok karıştırıyor. Eğer egzersiz izin veriyorsa, genellikle spor salonunun en göze çarpmayan köşelerinde antrenman yapıyorum. Hatta deadlift veya squat yaparken arkamdan köşeme geldiklerinde kaybolmamak için kendimi toparlıyorum ve arkamdan birinin popoma dikkat edeceğini düşünüyorum.Peccatum_inc: ↑11 May 2024, 18:37 Kızlar, TK’da insanlar size baktığında genel olarak nasıl hissediyorsunuz?
Ama en azından neredeyse hiçbir zaman açıkça bakmamaları iyi. Evet, şu anda bakacak pek bir şeyim yok. Ben de açıkça bakmamaya ve kimseyi utandırmamaya çalışıyorum. Ama ben de ara sıra gizlice başkalarına göz atıyorum)) Güzel bir figür estetik açıdan hoş göründüğünde kimin ne yaptığını merak ediyorum.
Pek çok insan hiç utangaç değil; örneğin kızlar onun önünde duracak salonun ortasında durup herkesin görebileceği şekilde popolarıyla çömelirler ya da erkekler salonun ortasında ayağa kalkıp sallanırlar) muhtemelen dikkatleri dağıtırlar, bunu yapamam))
Erkeklerin yardıma koşması, bench’i hareket ettirmem veya ağırlık taşımam ya da katılımın diğer belirtilerini göstermem güzel, sadece beyler) Başka neleri seversiniz? Spor salonları - iyi insanlar genellikle oraya gider, herkes birbirine saygı duyar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Ağırlık kaldırmaya gittiğimde aslında kimseye bakmadım, antrenmanıma odaklandım. Bir kız görüş alanına girdiğinde infaz tekniğini fark ediyordu. Bir keresinde bir kızın amuda kalkma hareketini izlediğimi hatırlıyorum) ... Kendisi uzun değil ama uyumlu bir şekilde gelişmiş, güzel ve iyi bir tekniğe sahip, amatör bir sanatçı olmadığı açıktı. Ve kızlar koridorda onlara bakarak utanmamalı
- These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
- Devam etmek, Polonya
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 2 months
AmberaMaze, odanın atmosferini seviyorum. Sürekli kadınların bakışlarını yakalıyorsunuz, fındıklarına, vücutlarına bakıyorsunuz. Külot giymeyen ve dar taytlarının içinde pastaları görünen amatörler de var.) (Kadınlar külot giymediklerini mi, yoksa bunu bir uzmanla mı yaptıklarını bilmiyorlar mı diye hep merak etmişimdir.)
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 10 months
Annem spor salonuna gitmeyi çok seviyor, yerel antrenörler ona yardım etmeye istekli
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 44 Replies
- 1026 Views
-
Last post by Eustace
-
- 1 Replies