Kızların hayatında spor.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızların hayatında spor.
Spor ve beden eğitimi birbiriyle bağlantılıdır. Özellikle okulda.
Orada beni çıplak bir fizik öğretmeninin gördüğünü hatırlıyorum, ilk defa bir yabancı beni hem arkadan, hem eğilmiş, hem de önden görmüştü.
Şok yaşadım , Bankta oturdum ve kendime yardım ederek bitirdim. İnanılmaz bir duygu yaşadım. Akrabalarım dışında kimse beni çıplak görmedi. Sonra genç, yakışıklı bir adam beni arkadan derinden eğilmiş gördü (elimi çantama götürüyordum), sonra önden içeri girdiklerini duyunca hiçbir şeyi örtmeyi düşünmeden doğruldum. Onlar bana bakarken ben sersemlemiş bir halde durdum.
Onun zaten bir yetişkin olduğunu söyleyerek gittiler ve bir daha geç kalmasın diye de gittiler. Bilmiyorum ama alt karın bunu gerektiriyordu. Bitirdim. O zamandan beri teşhircilik arzusu ortaya çıktı. Sonra okula gidiyoruz külot yok Cadde boyunca yürüdüm. Ve bugüne kadar bu formlar artık orada olmasa da kendimi fakir hissediyorum. Hala güzelim. Kendimi elbette çıplak göstermek istiyorum.
Orada beni çıplak bir fizik öğretmeninin gördüğünü hatırlıyorum, ilk defa bir yabancı beni hem arkadan, hem eğilmiş, hem de önden görmüştü.
Şok yaşadım , Bankta oturdum ve kendime yardım ederek bitirdim. İnanılmaz bir duygu yaşadım. Akrabalarım dışında kimse beni çıplak görmedi. Sonra genç, yakışıklı bir adam beni arkadan derinden eğilmiş gördü (elimi çantama götürüyordum), sonra önden içeri girdiklerini duyunca hiçbir şeyi örtmeyi düşünmeden doğruldum. Onlar bana bakarken ben sersemlemiş bir halde durdum.
Onun zaten bir yetişkin olduğunu söyleyerek gittiler ve bir daha geç kalmasın diye de gittiler. Bilmiyorum ama alt karın bunu gerektiriyordu. Bitirdim. O zamandan beri teşhircilik arzusu ortaya çıktı. Sonra okula gidiyoruz külot yok Cadde boyunca yürüdüm. Ve bugüne kadar bu formlar artık orada olmasa da kendimi fakir hissediyorum. Hala güzelim. Kendimi elbette çıplak göstermek istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Kızların hayatında spor.
4. sınıftan 11. sınıfa kadar koştum. Daha sonra üniversitede koştum. Sprinter. 9. sınıfa kadar voleybol oynadı, hatta takım kaptanlığı bile yaptı. Bugün bile hala yüzüyorum.
Saatlerce yüzebilirim, kendimi suda balık gibi hissediyorum. Havuza gidiyorum.
Saatlerce yüzebilirim, kendimi suda balık gibi hissediyorum. Havuza gidiyorum.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Wolffr, çiçek hastalığı
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Senin figürünü hayal ediyorum, gözlerimi ondan alamıyorum. Sadece gym.tt’deyim. Peki üniversitenin hangi bölümünde okudum acaba? Ama mekanik matematikle ilgili bilmeceleri sevdiğime göre? Artık matematik öğretmeniyim. Üniversiteden sonra çoğunlukla öğretmen olduk. Bizimki bir fizikçi ve buna göre. Neden böyle düşünüyorum; mantıksal düşünen bir beyniniz var. O zamanlar oraya gitmemiş olmam çok yazık, bilgisayar teknolojileri orada doğup gelişti.
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Yani tek başına mı yoksa koşuyor musun? çift? Ama 15’e dayanamadım. Sende de sinek var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Havuz harika. Eşim havuzu çok seviyor ve nefesini tutarak havuz boyunca yüzebiliyor. Ergenliğinden beri sigara içiyor olmasına rağmen
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Geçit
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bir çift daha iyidir. Biri ısınacak, diğeri koşma hızını yavaşlatacak. Ve 15 km sonra - bir ödül gibi, samanlıkta, rahatlamış..., ah, hayal ettim ve kadın etkilenebilir, yarın komşumu alıp yarışa gideceğim, km’yi tahmin edemiyorum, ama terk edilmiş bahçelerdeki ağaçlara koşacağız, onu kendim sürükleyeceğim.
51 saniye sonra gönderildi:
Bu arada sigara içenler için Akciğerlerin daha iyi geliştiğini kendimden biliyorum.
Bu arada sigara içenler için Akciğerlerin daha iyi geliştiğini kendimden biliyorum.
- These users thanked the author Veronika for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Orgazm!
Önce yalnız, sonra kız kardeşlerimle. Sinek koşuyor)))Veronika: ↑01 Apr 2023, 15:57 Senin figürünü hayal ediyorum, gözlerimi ondan alamıyorum. Sadece gym.tt’deyim. Peki üniversitenin hangi bölümünde okudum acaba? Ama mekanik matematikle ilgili bilmeceleri sevdiğime göre? Artık matematik öğretmeniyim. Üniversiteden sonra çoğunlukla öğretmen olduk. Bizimki bir fizikçi ve buna göre. Neden böyle düşünüyorum; mantıksal düşünen bir beyniniz var. O zamanlar oraya gitmemiş olmam çok yazık, bilgisayar teknolojileri orada doğup gelişti.
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:Yani tek başına mı yoksa koşuyor musun? çift? Ama 15’e dayanamadım. Sineğiniz var mı?
-
- Nirvana’dayım
Ben de çocukluğumdan beri sigara içiyorum. Sigara içmek elbette zararlıdır, ancak kişi pratikte hareket etmediğinde ve her şeyi yediğinde daha da zararlıdır. Sağlık için. Yüzmek çok faydalıdır. Tüm kaslar çalışır ve eklemlere aşırı yüklenmez.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Orgazm!
Kocam ve ben bir zamanlar bu rotada yürüdük, iyi vakit geçirdikVeronika: ↑01 Apr 2023, 16:06 Bir çift daha iyidir. Biri ısınacak, diğeri koşma hızını yavaşlatacak. Ve 15 km sonra - bir ödül gibi, samanlıkta, rahatlamış..., ah, hayal ettim ve kadın etkilenebilir, yarın komşumu alıp yarışa gideceğim, km’yi tahmin edemiyorum, ama terk edilmiş bahçelerdeki ağaçlara koşacağız, onu kendim sürükleyeceğim.
Bu arada sigara içenlerin akciğerlerinin daha iyi geliştiğini kendimden biliyorum.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Seninle iyi. Ama mağazaya gitmemiz gerekiyor. Yakında döneceğim, sıkılma. Sensiz hasretim ve çekileceğim komşuma Gidip unutana kadar, Komşuyu. Oğlumu balkonda beni sikerken görünce bana şantaj yapmaya çalıştı. Eski bir hikaye. Şantajlara boyun eğip teslim oldu. Daha sonra yanına gitmeye dayanamadığım ve o da evli olunca yan girişte oturuyor (Şehir gazında elektrikçi). Bazen saat 22.00’de geliyordum. Kusura bakmayın, ampul bitti, fırın çalışmadı. Benimle iletişime geçmenize pek memnun olmadım. Ve karısı Lyudmila çok kıskanç bir kadındır. Peki kim kime şantaj yapıyor? Lada’ya olan borcumu ödemeyi düşünüyorum ama kaybettim. Ve kumar borcu gibi kaybedilen bir borç da bir namus borcudur. Kocası affedecek, çok daha az öğrenecek. Bu kendinize bir mazeret, bir gerekçe. Ama kadın her zaman haklıdır.
Tamam koşuyorum, yoksa ampul yakında patlayabilir mi?
Tamam koşuyorum, yoksa ampul yakında patlayabilir mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
- Registered for: 2 years 1 month
Okulda üç yıl tekvando yaptım. Hatta sarı kuşak bile aldım) Şimdi, evdeki tahtaları saymıyorum - çömelme uzanmaları, kayak yapmaya ve snowboard yapmaya gidiyorum (özellikle kışın tatilimin bir kısmını - dağlara gitmek için ayırıyorum) ve geçen yıl bir spor motosikleti satın aldım) ) Doğru, iklimimiz nedeniyle binmek için çok az zaman var)) )
- These users thanked the author Lerunçik for the post:
- fare zehiri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Nirvana’dayım