renge, kokuya ve reaksiyona göre)
İlk oral seksiniz mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Re: İlk oral seksiniz mi?
Holigan Carrie,
Ama Aynı zamanda neredeyse hiçbir olumsuz sonucu yoktur. Sadece hoş bir tat ve düşünce kolaylığı)
Ama Aynı zamanda neredeyse hiçbir olumsuz sonucu yoktur. Sadece hoş bir tat ve düşünce kolaylığı)
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
- Fargal94, Onizm, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
16 yaşındaydı, 5 yaş büyüktü, beni zorladı) Dilimin ucuyla denedim) Dudaklarımla dokunmak istemedim) İnledi, hoşuna gitti... Yapmayacağım tiksinti ya da zevk olduğunu söyle... Ama bunu sevmemekten daha çok beğendim))
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 1 year 6 months
Mmm... Bunu çok iyi hatırlıyorum. 20 yaşımdayken ilk kez yaladım. Tabii ki sevdiğim kızla. Her nasılsa her şey kendi kendine oldu. Öpüştüler, sonra o onun göğüslerini okşamaya başladı, ben de daha aşağıya inmek istedim... Bu çok hoşuma gitti! Tadı, kokusu ve sürecin kendisi. O zamandan beri cunnilingus’un hayranı oldum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Bunu ilk kez 19 yaşımdayken bir sınıf arkadaşımla denedim, bir gün evimde bir grupla oturup dinleniyorduk, akşam geç olmuştu ve herkes çoktan eve gitmeye hazırlanıyordu ve ardından Natasha onunla tanışmamış olmamıza ve en ufak bir ipucu bile olmamasına rağmen benimle kalacağını bana güçlendirdi, buna aldırış etmediğimi söyledim, erkek arkadaşının onu terk ettiği ve intikam almak istediği ortaya çıktı ona ve bana oral seks yapmaya başladı, o kadar derin ki bunu sonsuza dek hatırladım, alışkanlıktan dolayı, ağzına girdim, görünüşe göre buna hiç karşı değildi ve penisimin tüm gücünü emdiğini anlıyorum ve onu iyi sikmek için en az 15 dakika dinlenmen gerekiyor, ona oral seks yapmaya karar verdim (bunu daha önce hiç kimseye yapmamış olmama rağmen), ama dedikleri gibi, hepimiz adamı izliyoruz, mükemmel bir şekilde benden gerekli olduğunu anladım, genel olarak süreci başlattım, o sırada koku ve tiksintiyi düşünmedim, çünkü alkol altındaydım, onu aç bir köpek gibi hızlı ve özenle yalamaya başladığımda hemen beni durdurdu ve aceleyle bir yere gitmeye gerek olmadığını, ancak daha yavaş yapmaya çalışın, belli yerlere dikkat edin dedi, o anda klitorisin ne olduğunu, nerede olduğunu ve genel olarak nasıl okşanacağını öğrendim. , iyice karıştım, çığlık attı ve inledi, kıvrıldı ve karnını büktü, bazen bacaklarına kramp giriyordu ve biraz durmak istedi, Noya durmadı, hepsi yaklaşık 40 dakika sürdü, akıyordu ve inliyordu , işim bittiğinde üzerime tırmandı ve sevişmeye başladık, üniversitedeyken hiç böyle zevkler yaşamadığını söyledi, ondan sonra eskisi gibi iletişim kurmaya devam ettik ama tanıştığımızda bana her zaman içtenlikle gülümsedi) Ben yapmadım’ Bundan kimseye bahsetmemek, bence tüyler ürpertici ve bu konuyu bıraktım, şimdi karımla ve bu da yalamayı sevdiğim ikinci kız, bunu neden bu kadar iyi yaptığımı hep şaşırdı, tabii ki yapmadım’ Ona bu hikayeyi anlatmıyorum ama her zaman 2 orgazm yaşıyor: Cooney ile klitoral ve vajinal ve seksten.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
22 yaşında... birkaç gün önce arkadaşlarım tarafından sikilen ve genel olarak nemfoman eğilimi olan bir kız oral seks yapıyordu, ona üstümde durmasını söyledim ve 69 pozisyonunda amını yalamaya başladım) Ben ilktim, ondan önce böyle değildi)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
Kokudan utanmaya gerek yok; kızlar osurukları bile her zaman hoş kokar. Kızların oral seks sırasında osurmasını isterim ama bazı nedenlerden dolayı utangaçlar
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
İlk oral seks için adamı biraz zorlamak zorunda kaldım. Am yalayıcı olarak damgalanmak istemiyordu.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Üzgünüm, ama neden "amcık yalayıcı olarak damgalanmaktan korkan" bir adama ihtiyacınız var? Peki, korkmaya devam etsin... Ve denizde bir sürü balık var.
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 1 year 11 months
İlk kez bir kıza yaptığımda, şimdi nasıl olduğunu hatırlıyorum, bu nektarla birlikte ekşi, bal gibi viskoz, ağzınıza boşalıyor ve inliyor, kıvranıyor, kedi gibi kıvrılıyor, sonra bir şekilde basmakalıp oldu, ama gerçek bal bir kız bunu ilk kez denediğinde küstahlaşıp suratınıza oturmaları çok yazık

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
Gelecekteki karımı ilk kez yaladığımda, bu uzun zaman önceydi, dürüst olmak gerekirse, biraz utanç verici falandı ve pek de ustaca değildi. Ama bunlar sadece ilk seferler. Sonra da muhtemelen birçokları gibi, "saat gibi" ya da "günaydın" gibi. Ve evet, dilinizle bir kadını orgazma ulaştırmak YÜKSEK bir şey!
- These users thanked the author Geniş for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
Hepsini yemek istemiyorum...
- These users thanked the author homa515 for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
En son bir arkadaşım üzerime böyle oturduğunda inleyip şöyle bağırmıştı: “Beni baştan çıkaran sensin orospu çocuğu, istemedim, evliyim!!!”
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
yanılıyorsunuz, o zaman boynunuza otururlar! Ve yüzüstü oturmak onlara baş ağrısı veriyor)))Vlad38: ↑01 May 2024, 23:41 İlk kızıma bunu yaptığımda, şimdi nasıl olduğunu hatırlıyorum, bu nektarla ekşi, bal gibi viskoz, ağzınıza boşalıyor ve inliyor, kıvranıyor, kedi gibi bükülüyor, sonra bir şekilde basmakalıp oldu, ama gerçek tatlım, bir kızın bunu ilk kez denemesi, ne yazık ki küstahlaşıyorlar ve çoktan yüzünüze oturuyorlar![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Bir arkadaşım vardı, özel bir şeyi yoktu, seks ve hepsi bu, ama uzun süre ona oral seks için yalvardı ama sonra bir şekilde kabul etti, hiç bu kadar harika bir oral seks yapmamıştım. Ama bunu tekrarlamayı kabul etmedi ve sonra sadece yalarsan kabul etmem gerektiğini söyledi (daha önce hiç yalamamıştım), sonra onsuz yaladım ve beni de döndürdü askılı
- These users thanked the author Sohaty for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 3 months
Standart oral seks hakkında konuşmayacağım çünkü... kocamdan önce olan her şey ve buna bu kelimeyi demek günahtır))) hiçbir zevk duygusu yoktu, ama kocamla tanıştığımda zaten kalbimin derinliklerinden fışkırttım)) muhtemelen size de söyleyeceğim deneyimlerime göre bir kızla lezbiyen seks yaptık ve burada - o zaman oral seks hiç işe yaramadı, hetero olduğum gerçeği göz önüne alındığında duygular çok havalı ve heyecan verici)) ama deneyim harikaydı))
- These users thanked the author bebek tatlım for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 2 months
Hiçbir şok ya da korku yoktu. Ruth Dixon’ın kitabındaki her şeyi okudum ve edindiğim bilgileri uygulamaya koymanın hayalini kurdum. Tam o sırada bakire olduğu ortaya çıkan bir kızla tanıştım. Uzun bir süre benimle kur yaptı, ilk başta öpücükler vardı, sonra göğüslerime, sonra sutyenime dokunmama izin verdi ve bir süre sonra oral seks yapmayı kabul ettim. Sinemadaydık ve öyle bir sahne vardı ki, ona bunu yapsam sakıncası olur mu diye sordum. O aldırmadı) Ve çok geçmeden karşılıklı zevk için vajinasını dilimle keşfettim
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
İlk oral seksim yurttaydı) Bir kızın yanına geldim, seks yapmayı planlıyorduk, rüyaydı ilk seks Çok heyecanlandım. Soyunduk ve onunki birinci katta olduğu için başkasının yatağına uzandık. sırtında onu öptüm ve vücudunu okşadım. aşağıya indim, belki buna gerek yoktur çünkü ağzına sokmaz dedi, ne istersem dedim bacaklarını yana yaydım ve kendimi ona bastırdım. amcık, siktir, o kadar çok kokuyordu ki, ilk amcığın kokusunu asla unutmayacağım, diliyle dilini yaladım, bana inledi, o kadar ilginçti ki, aynı şekilde tutkuyla dudaklarından öptüm ve amını yaladı, öyle bir vızıltı duydu ki, sonra klitorisini yavaşça emdim, dilimle sürdüm, hoşuna gitti ve yalamayı nerede öğrendiğimi sordu. sıcaktı ve bir dakikada bitirdim
- These users thanked the author Artem877 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 1 month
İlk kez oral seks yaptılar, ben gençken. Muhteşemdi ve gerçekten çok eğlendim.
- These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post (total 2):
- Fargal94, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
Sanırım hepsinin aklına ilk seni becermek geldi. , ve ancak o zaman bakıp evleniyorsunHooligan Carrie: ↑29 Aug 2023, 13:12I düşünüyordum... Umarım bana oral seks yapan herkesin benimle evlenme hedefi yoktur.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post