4ALL forumundan herkes buraya gelebilir

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir

Post by Zorba Carrie »

Eustace: 07 May 2024, 16:03
Kaynağınızda yalnızca bir tane yakışıklı adam tanımlayabiliyorum ama o da yakında buraya dönecek.
Google’da araştırdım onu hiçbir şey bulamadı. Ne kadar yakışıklı bir adam??? :crazy:
Ha)) Google’da nasıl arama yaptığınızı merak ediyorum değil mi? "Yakışıklı" kelimesine göre:?))))))
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 2 years 1 month

Post by Eustace »

Hooligan Carrie: 07 May 2024, 16:07 Ha)) Google’da nasıl arama yaptığınızı merak ediyorum. Kelimeye göre "yakışıklı:?))))))
Yakışıklı holigan. :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Zorba Carrie »

Eustace: 07 May 2024, 16:08
Ha)) Hatta ilginç, Google’ı nasıl kullandınız? Kelimeye göre "yakışıklı:?))))))
Yakışıklı holigan. :-D
Güzel soyadı - "Hooligankin" )))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Hooligan Carrie: 07 May 2024, 16:10 Güzel soyadı - "Hooligankin" )))
:-D
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 8 months

Post by Venüs »

Zhabramen, Tamam Oksana. Şimdi size daha önce anlattıklarımı açıklamaya çalışacağım. Senden hoşlanıyorum. Forumunuz değil, siz. Ne kadar çabaladığını gördüm. Az sayıda kullanıcısı için önce onlarla çocuk gibi ilgileniyor, sonra aktiviteyi artırmaya çalışıyor. Nata’nız harika hikayeler yazıyor. Yarışmalar ilgi çekici. Çifte hesap aynı zamanda ciddi ve mütevazı görünmek isteyen ama aynı zamanda hamamböceklerini de dışarı çıkarmak isteyenler için ilginç bir çözümdür. Cinsiyet onayı, muhatabın cinsiyetinin önemli olduğu kişiler için de ilginç bir fikirdir. Bunların hepsi gerçekten çok ilginç, ancak birkaç hata yaptınız. Kaynak yönetiminin çalışmalarını kullanıcılarla tartışamazsınız, onların bu sürece müdahale etmesine izin veremezsiniz. Öneriler memnuniyetle karşılanır, ancak çalışma hakkında tartışma yapılmaz. Birisine zorbalık yapılmasına veya dışarı atılmasına izin vermemelisiniz. Alevler kesinlikle bastırılıyor.
Şimdi moderatörlere geçelim. Moder cezalandırıcı bir pozisyon değildir. Moderatör forumu geliştirir. Kardeşin sen de konu açıp kaçacaksın. Orada sana yazıyorlar, cevap ver. Beğenin, tembel olmayın. Burada konularıma gidin, en karşıt görüşleri severim. Tamamen çöp hariç herkese veriyorum. Beğeni bedava, kişi memnun, kardeşiniz de yazıyor ve başarı duygusuyla ayrılıyor. Yenilere beğeniler verin, daha çok beğeniler yapın, onlara dikkat edin. Bunlar gibi ek hesaplarınız var mı? Kişinin kendine dikkat etmesine izin verin, çünkü eski zamanlayıcılar onu hemen kabul etmeyecek ve size bir trol gibi görünse bile yeni gelenlerin çürümesine izin vermeyecektir. Daha yakından bakın, bir süre sonra sonuçlar çıkarın ve sonra onunla istediğinizi yapın. Forumu kullanıcılarla doldurduğunuz sürece her kişi önemlidir.
Yüzlerce hesap oluşturabilir ve bunlardan kendinize yazabilirsiniz, ancak bunları eski forumun gerçek kullanıcıları olarak gösteremezsiniz. Bunların yerine kullanıcı hesaplarından yazamazsınız. Vanya’nızın yaptığı gibi kişisel yazışmaları yayınlayamazsınız.
Ayrıca kullanıcıların peşinden koşup intikam alamazsınız. Elbette üç buçuk kullanıcınız buna göz yumacak ve hatta Natasha’nız gibi insanlar ellerini çırpacak, ancak geri kalanlar bundan hoşlanmayacak.
Bu sizin kişisel forumunuz olsa bile, siz işteler. Siz bir yetkilisiniz ve sıradan bir kullanıcı için affedilebilir olan şey sizin için affedilemez.
Forum üyelerinize daha fazla ilgi gösterin, kaba olmayın, forum üyelerinizin kötü şeyler yapmasına izin vermeyin, böylece bunu yaparsınız. mutlu ol.
Yasağımın kaldırılmasıyla artık seninle işkence yapmayacağım. Yasaklandı ve yasaklandı. Haksız yere yasakladığın son kişinin benim olduğundan emin ol.
:grust:
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Eustace: 07 May 2024, 16:06 O damlacıkları getirdim
))) Hangi damlacıklar? Nerede? :cat2:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Strecoza: 07 May 2024, 16:29
O damlacıkları getirdim
))) Hangi damlacıklar? Nerede? :cat2:
Oksana için Eğitim Programınızı okudum ve kendim içtim! :( :cat1:
These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
Venüs, Yün, Nick1979, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Zorba Carrie »

Eustace: 07 May 2024, 16:35 eğitim programınızı okuyun,
Hangi eğitim programı?! Bu tam bir tez. Cidden!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Eustace, Venüs, Nick1979
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Oksanka!!! sizden forum fonundan Dragonfly’a 500 ruble. Talimatlar için!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Nick1979, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Zorba Carrie »

Eustace: 07 May 2024, 16:38 sizden 500 ruble Forum fonundan Yusufçuk
500 ruble Öncelikle bu tür talimatlar için yeterli değil ve ikincisi, bir yıl boyunca ödeyecekler . Her ne kadar ben ne yapsam da, "ödeme"...Onlar beleş yükleyiciler. Sonuçta sıcağı başkasının elleriyle tırmıklamaya alışkınız.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Eustace, Nick1979, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Eustace, ))) Ahah. Sana burada zaten söyledim. Erojen bloke edildiğinde ve ona yalnızca VIP aracılığıyla erişim mümkün olduğunda, yenisini aramaya başladım. Google’da araştırdım ve ilk sıralarda bu ve Chall vardı. Oraya buraya kaydoldum. Orada olduğu gibi burada da saatte bir mesaj olmak üzere etkinlik vardı ama "Bir köpek tarafından becerildim" ve "Bir köpeği beceriyorum" gibi konular vardı "Beni sikecek bir köpeği nerede bulabilirim" " "Köpeğimi kim sikmek ister"
Meydan okuma daha makuldü ama Vaginist’in temaları da aptalca.
Kaydoldum ve orada burada oturuyorum. Konulara yazıyorum. Yaklaşık bir saat sonra orada engellendim ve mesajlarım silindi. Sessizce. Hiçbir uyarı veya açıklama olmadan.
Ve burada sonunda gerçek bir kişinin ortaya çıktığını yazdılar. Bir ay sonra burada sadece tek bir gerçek kadının olduğunu ve onun da benim olduğunu yazdılar.
Kimse zoofilleri buradan kovmadı. Onlar için ayrı bir forum oluşturdular. Bunun aynısı ama tamamen hayvanat bahçesi. Aktif bağlantıyı takip edin. Birkaç ay sonra buradaki hayvanat bahçesi tamamen ortadan kayboldu.
Etkinlik ivme kazanmaya başladı ve kural olarak çevrimiçi kayıtlı kullanıcı sayısı 15’ten az, konuklarla birlikte bu sayı hiçbir zaman 40’tan az olmuyor. Çoğunlukla yüzün altında ve yüzün üzerinde.
Şimdi her zevke ve renge göre kadınlar, erkekler ve sapıklar var.
Ve en azından üç buçuk kullanıcı vardı ve bu yüzden öyle. Üstelik bunlar bir buçuk yıl önce orada bulunan kullanıcılarla aynı.
Eğer o zaman beni yasaklamasaydı, çağrısının da aktif olacağını düşünüyorum. Eğer beni kışın yasaklamasaydı, şimdi de yasaklamasaydı. Ya da yasağı kaldırıldı.
Oksana, forumunun baş düşmanı.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Eustace, Nick1979
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Strecoza: 07 May 2024, 17:15düşünüyorum
Anladım!!! Bir Şey talep ediyorum!!! Masraflı!!! Dikkatli olun, kendinizi fazla övmeyin!!! :)
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
Venüs, Nick1979, Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 3 years

Post by Nick1979 »

Zhibramen: 07 May 2024, 14:22 Strecoza, evet. orada sana ihtiyaç var mı?) Genel görüşü söylüyorum) Forum yönetimi daha da öyle...
Sorma, içeri almazlar...

Kurnaz olsaydın - yavaş yavaş keşke kayıt olsaydım ve yanmasaydım) Ve sen yağlamadan herkesin külotunun içine tırmandın)
Üç buçuk kişiden genel görüş :ROFL: :ROFL: Klonlarınızın geri kalanı.

Neden yapmadınız? Aramıza gizlice mi kayıt oldun? Ve hemen. Hesabın yalnızca bir günlük deneyimi vardır ve tüm olaylardan haberdardır. Kendini yakıyorsun
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
Eustace, Venüs, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Bolobolka’yı gördüm ve hatırladım. 4 ay sonra forum aktif hale gelince eskilerin neredeyse tamamı bana karşı çıktı. Ve Bolobolchik, bu forumu kurtarmak için yasaklanmam gerektiğini yazdı ve insanlar onu beğendi ve forumu kurtarmak için yasaklanmam gerektiği yorumunu yaptı. Bolobolchik birkaç ay sonra özür diledi. Yorumlarda hemen herkese kötü davranıştan dolayı süresiz yasaklama ile destek verenler, birileri gölgeye dönüştü.
Kamuoyu her zaman doğru ve doğru değildir. Özellikle de kalabalığın görüşü buysa. Ama aktivite yaratıyorlar. Faydaları var.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Nick1979, Zorba Carrie
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Nick1979: 07 May 2024, 17:25
Strecoza, evet . orada sana ihtiyaç var mı?) Genel görüşü söylüyorum) Forum yönetimi daha da öyle...
Sorma, içeri almazlar...

Kurnaz olsaydın - yavaş yavaş keşke kayıt olsaydım ve yanmasaydım) Ve sen yağlamadan herkesin külotunun içine tırmandın)
Üç buçuk kişiden genel görüş :ROFL: :ROFL: Klonlarınızın geri kalanı.

Neden yapmadınız? Aramıza gizlice mi kayıt oldun? Ve hemen. Hesabın yalnızca bir günlük deneyimi vardır ve tüm olaylardan haberdardır. Kendini yakacaksın
artı konu kıçla ilgili! :ROFL:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Nick1979, Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nick1979 »

Strecoza: 07 May 2024, 17:27 Bolobolka’yı gördüm ve hatırladım. 4 ay sonra forum aktif hale gelince eskilerin neredeyse tamamı bana karşı çıktı. Ve Bolobolchik, bu forumu kurtarmak için yasaklanmam gerektiğini yazdı ve insanlar onu beğendi ve forumu kurtarmak için yasaklanmam gerektiği yorumunu yaptı. Bolobolchik birkaç ay sonra özür diledi. Yorumlarda hemen herkese kötü davranıştan dolayı süresiz yasaklama ile destek verenler, birileri gölgeye dönüştü.
Kamuoyu her zaman doğru ve doğru değildir. Özellikle de kalabalığın görüşü buysa. Ama aktivite yaratıyorlar. Bunun bir faydası var.
Sakin olun artık))) Oradaki herkesi unutun. Evet, yasakladılar ve yasakladılar.
Yine de forumları ölüyor.
Bu sadece tek kişilik bir gösteri, daha doğrusu bir aktris)))
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nick1979 »

Eustace: 07 May 2024, 17:27 plus Kıçın konusu!
Hayır, bu onun için can sıkıcı bir konu.
Eh, o da kıçını görmek istiyor çok fena, bununla birlikte ortaya çıkan tüm sonuçlara bakılırsa, kelimenin her anlamıyla, o zaman bir havlu sermek zorundasın :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Eustace, Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Eustace, ))) Kendinizi övemezsiniz , kimse övmeyecek))) çoğunlukla sadece azarlıyorlar ve sadece sen bana canım diyorsun. Bu çok güzel :cat2:
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Nick1979, Eustace, Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nick1979 »

Eustace: 07 May 2024, 16:38 Oksanka!!! sizden forum fonundan Dragonfly’a 500 ruble. Talimatlar için!! :crazy:
Daha fazlasını isteyin)))
Gerçi onun sayesinde burada böyle bir aktivite var
nForumları karıştırdı, bir tane açmak istedi ama tam tersi oldu.
Bölünmüş kişiliğiyle bu normal :-D :-D : -D
Eustace, Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Nick1979: 07 May 2024, 17:29 Sakin olun artık
)))) Kadınlar hakkında hiçbir şey anlamıyorsunuz. Tıpkı eski sevgilimle olduğu gibi. Kimi kaybettiklerini anlamaları gerekiyor)))) eski sevgililer, kendine saygısı olan her kız için acı verici bir konudur
These users thanked the author Venüs for the post:
Nick1979
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Nick1979: 07 May 2024, 17:33 Bu arada forumları karıştırdı, yükseltmek istedi ama tam tersi oldu.
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
These users thanked the author Eustace for the post:
Nick1979
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nick1979 »

Strecoza: 07 May 2024, 17:35 )))) Kadınlar hakkında hiçbir şey anlamıyorsun. Tıpkı eski sevgilimle olduğu gibi. Kimi kaybettiklerini anlamalılar)))) eski sevgililer, kendine saygısı olan her kız için acı verici bir konudur
Evet, zamanla anlayacaklar)))) farkındalık Kimi kaybettiklerini hemen anlamıyor)))
Yani kimi kaybettiklerini anlayacaklar ama çok geç olacak)))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nick1979 »

Eustace,
Evet, yaptım İş yerinde tek başına çalışıyor, bölünmüş bir kişiliğe sahip, karşımızda bir şey söylüyor ama ofiste bambaşka bir insan var.
Bu arada kafa da aynı. Kahretsin, belki de tek kişidir :shock: :shock: :shock: :-D :- D
Venüs, Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nick1979 »

Strecoza,
Oksanka iki hesapla saldırı başladı)))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Amfetamin: 07 May 2024, 18:24
Kaydoldum ve orada burada oturdum
evet, özellikle de yöneticilerden sizi oraya kaydetmelerini istediğinizde, çünkü... başaramadın)

Kısacası, yerel halkın kulağına dökersin, onlar da ellerini çırparlar)
İşte hikayem. Bu yazı bundan bir yıl önce yazılmıştı, bu konunun ilk sayfasında, bu konu ilk çıktığında, inanmayanlar bakabilir. Geçen yılın 1 Mayıs tarihli gönderisi:

6 yıl boyunca Erogen’i kullanıyordum, ondan önce de 3-4 yıl boyunca Sextails’i kullanıyordum. Bu tür forumlara alıştım ve Erogen’in engellenmesi ve oraya sadece VPN ile gitmenin mümkün olması üzerine alternatif aramaya başladım. Buraya ve sohbet forumuna aynı anda kayıt oldum. Hâlâ burada oturuyorum ama bir saat içinde beni yasaklamaya başladılar. Üstelik beni sessizce yasakladılar ve tüm paylaşımlarımı sildiler. Çok fazla yoktu, yaklaşık 5-6 kişi. Çeşitli konularda yazdım ve Buratino’nun çeşitli sorularını yanıtladım. Pinokyo bir forum üyesinin takma adı değildir. Takma adı hatırlamıyorum. Pinokyo onun caddesinde. Son yazım yalvarma konusuyla ilgiliydi. Burada da yalvardı. Birkaç gündür yemek yemediğini ve kart numarasını yazan kişi. Yani Buratino tercüme ettiğini ve başkalarının da yardım ettiğini yazmıştı ama ben onun bir dolandırıcı olduğunu yazdım. Çünkü bu reklamı daha önce başka kaynaklarda görmüştüm. Bu dilenci de burada birden fazla kez ortaya çıktı. Bu yazıdan sonra yasaklandım. Yukarıda da yazdığım gibi sessizce beni yasakladılar. Yani, aynı anda iki forumda oturuyordum ve ona geçtiğimde, kaza yaptığımı ve tekrar giriş yapmaya çalıştığımı düşündüm, ancak giriş yapamadım ve şunu söyleyen bir yazı vardı: Girişte sorun yaşıyorsanız moderatöre yazın. Hesabımı etkinleştirdiğim e-posta adresinden oturum açmayla ilgili sorun hakkında yazdım ve forumu taramaya başladım ve ancak o zaman mesajlarımın silindiğini fark ettim. Üstelik dolandırıcının dilenci konusu kaldı, Buratino’nun paylaşımı orada kaldı ama benim mesajım yoktu. Ve tam da bu mesajdan dolayı beni yasakladıklarını ve dolandırıcının forumun moderatörü olduğunu anladım. Resmi konumunuzu insanları kandırmak için kullanamayacağınızı söyleyen öfkeli bir mektup yazdım. Anlaşılan mektubum okunmuş ve dilenci konusu silinmiş.
Peki ne diyeyim. Tabii ki kırıldım ve birkaç günümü forumda dolaşarak geçirdim. Forum bir çöplük. Benim huzurumda, forum üyeleri doğal olarak birkaç gün boyunca birbirlerine üç mektup gönderdiler ve kimse onları yasaklamadı, kimse küfür içeren mesajları silmedi. Oh, görünüşe göre kaynaktaki tek hareket olduğu için onu silmediler. Geri kalan zamanda üç kişi, günde üç kez, üç dakika boyunca oraya geldi. Hiçbir şey kaybetmediğim için rahatladım. Foruma göz atmayı bıraktım.
Ancak daha sonra oraya birkaç kez gittim. Altı ay sonra orada hiçbir şey değişmedi. Aynı çöplük, aynı üç kişiyle. Forum moderatörü bir dilenci olduğunda iyi bir şey beklemenin bir anlamı yok.

Meğerse Pierrot’dan önce Oksana’ya dilenci demiştim. Onu tanımıyorken bile. Ama sonra çiviyi kafama vurdum.
Bu arada, yükleyici Vanya orada küfür ediyordu. Daha sonra kışın bana ve diğer üç forum üyesine küfreden kişi. Kültürel Vanya))))

14 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Amfetamin,

Oksana, bu yazıyı geçen yıl mayıs ayında yazmıştım. Anlatılan olaylar geçen yılın sonbaharıdır. İlkbaharda yazdığımda da aynıydı, sonbaharda da aynıydı. Kışın da durum aynı. Senin için hiçbir şey değişmiyor. Ben oradayken hareket vardı ama sessizlik vardı.
Yaz aylarında birisi forumunuzu anlattığında, üç kişinin günde üç kez, üç dakika boyunca oturum açtığını da yazacaktır.
Ve bu kadar iç karartıcı bir istikrar size hiçbir şey öğretmez.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Amfetamin, sohbet başına 17 ziyaretçi. Misafirlerle birlikte ayrıldım, 9 kayıtlı kişi kalmıştı.
Yaz aylarında günde üç kez üç değil iki kişi gelecek diye düşünüyorum.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 6 months

Post by Yün »

Strecoza, altı yıldır göğüslerini görmedik aylar çünkü siyasi mücadeleleriniz için :cry:
These users thanked the author Yün for the post (total 3):
Venüs, Alice, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Bolbol, Bir ay önce burada Vaginist fotoğraf sergimi üçe katladı , üç gün fotoğraflarım buradaydı, vücudun her yeri))) Ve onu keşfedip oraya gittiğimde bana küfretmeye başladı. Konunun tamamını silmek ve onu yasaklamak zorunda kaldım. Vajina uzmanı uyumuyor, tüm fotoğraflarımı topluyor, bu yüzden artık burada kimse göğüslerimi göremeyecek. :bilinmiyor:
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 11 months

Post by Pierro »

Strecoza: 07 May 2024, 20:15 dilenci dolandırıcı forumun moderatörüdür
Bir şeyi mi karıştırıyorsun?
Bunun doğru olması üzücü.. öyle düşük bir nokta..
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Pierro: 07 May 2024, 21:13
dolandırıcı, sohbet forumunun yöneticisidir
Bir şeyi mi karıştırıyorsun?
Bunun doğru olması üzücü .. ne kadar kötü bir nokta ..
Bu hikayeyi bir yıl önce anlatmıştım ve olay 2022 sonbaharında gerçekleşti. Teorimin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama dolandırıcıya yalvarma konusunda beni yasakladılar. Bu da burada çıktı, belki tipin beyanını hatırlarsınız; "Üç gündür yemek yemedim, bilincimi kaybediyorum, bana biraz para gönderin, her şeyi sonra geri vereceğim "
Vajinist’in o sırada zaten burada olduğunu hesaba katarsak, o zaman Oksana orada olabilir ve o gerçekten bu dolandırıcılığı yürütüyor olabilir. Beni durup dururken yasakladılar. Yazdığım konular tarafsızdı. Vajinist bana bir şeyler sormaya başladı, ona cevap verdim ve bir anda yasaklandım. Birdenbire ve postaya yazdığımda kimse bana cevap vermedi. Paylaşımlarımı sessizce yasakladılar ve sildiler. Sanki hiç orada olmamışım gibi.
O zamanlar forumdaki varlığımın izlerinden geriye sadece Vaginist’in benden alıntı yaptığı sorular kaldı, hepsi bu.

29 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Pierro, Vaginist’i henüz tanımadığım zamanlarda bu versiyona sahiptim ve artık onu çok iyi tanıdığım için benim versiyonum da sadece güçlendirildi. Vajinist, şüpheci yapısıyla kimseye hiçbir şeyi tercüme etmez.
Ve o zaman konuştuğumuzda, fotoğraf istemeye bile vakti olmamıştı ya da belki o sırada istememişti. . Bana sanki yeniymişim gibi sorular sordu, ben de cevap verdim ve aniden yasaklandım, bu da dolandırıcıların konusuna girdi.
Ve yaklaşık bir hafta sonra, birkaç gün boyunca gerçekten kavga ettiler. Bir tane şah matları var. Yükleyici Vanya fena halde küfretti. İkincisini hatırlamıyorum ama ben de karşılık olarak küfrettim ve hepsinin üstünde mor vardı. Sanki bu normalmiş gibi.
Genel olarak Vaginist’in para aktardığını yazdığı dolandırıcı başlığından banlandım, ben de onun dolandırıcı olduğunu ve herhangi bir şey aktarmaya gerek olmadığını yazdım ve ben tüm gönderilerle birlikte forumdan silindi.

5 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Kayıttan hemen sonra neredeyim?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Pierro, tabii ki kış olaylarından sonra, bir onlara iftira attığımı düşünürdüm. Misilleme olarak, ama gerçek şu ki, yazım çatışmadan 8 ay önce yazılmıştı. O zamanlar Oksana’yı tanımıyordum, Vaginista’yı da tanımıyordum ve Vaginista’nın buradaki takma adı Rynda ile olan çatışma daha sonra başıma geldi.
Ve bu konuyu açan da ben değildim. Az önce gördüm ve görüşmeye katılma hikayemi anlattım. Bu arada, konu içinde insanların ortada hiçbir sebep yokken nasıl yasaklandığını anlatan yazılar da var, nedenini öğrenmek için yazmışlar ama kimse cevap vermemiş.

23 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Pierro, Peki, belki senin bir versiyonun vardır? Bir saat içinde yasaklandım. Adamlar birkaç gün boyunca küfrettiler ve kimse onları birkaç gün boyunca yasaklamadı, hatta hiç yasaklamadı. Vanya hâlâ orada.
Yasağımdan yaklaşık bir ay sonra Veronica’mız orada eğleniyordu. Muhtemelen yaklaşık bir hafta. İlk başta günlük konuşmada ve sonra Vaginist’te böyle küfretti ve ancak o zaman yasaklandı. Ve bu arada Vanya o zaman da ona küfretmişti. Bu onların kültürü)))) O zamanlar orada gerçekten bir çöplük vardı.
Sanırım bir dilenciyle ilgili bir paylaşımım nedeniyle banlandım ve forumdan silindim. Mat Vanya oradaydı ve kimse onu ovuşturmuyordu. Görünüşe göre bunların hepsi normaldi.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 11 months

Post by Pierro »

Strecoza, Pinokyo’dan bu kadar çok bahsedilmesi şaşırtıcı ..)
These users thanked the author Pierro for the post:
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Pierro: 07 May 2024, 22:38Pinokyo hakkında..
Orada neredeyse hiç kimse yoktu. Pinokyo. Aradan Natasha ve belki birkaç kişi daha geçti. Diyelim ki Vanya’yı yalnızca biriyle tartışırken gördüm, hepsi bu. Yani neredeyse hiç ortaya çıkmadı. O saatte akşam gelip inceleyeceğim ve yaklaşık 10 dakika sonra o gün orada yazılanların hepsini okuyacağım. Muhtemelen beş dakika içinde bile, çünkü müstehcen dilin içinde geziniyordum.
Gönderimi anlaşmazlığımdan 8 ay önce yazdığımı anlıyorsunuz; bu bir intikam değildi.

7 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Pierro, Bu arada az önce o gönderiye baktım, orada 12 kişi beni beğendi. Oksanka’da dahil. Görünüşe göre bu olayları hatırlıyor.

2 dakika 44 saniye sonra gönderildi: Pierro, Natasha Çıplak.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Amfetamin: 07 May 2024, 22:55 Pierrot ile birlikte bir yusufçuk bombalıyor)))) Orada zaten dolandırıcılar var))) Yarın ne olacak diye endişeleniyorum) Biri bombalandı, diğeri de)
İki kırgın insan da burada oturuyor ))))

Ve ben bu mesajı yazıyorum ve yusufçuk önceki mesajları yeniden yazıyor)))) durumu görebilirsiniz "Düzenlendi"))) Peki, değil mi? seni aptal)
Konudaki ilk sayfayı aç - mesajım oradan. O zaten bir yaşında. O zaman seni tanımıyordum. Ha, bu arada, ondan hoşlandın.
Söyle bana, ama yasaklı listende sıfır mesaj içeren çok sayıda engellenen mesaj var. Bu kadar ilginç olan neyi ihlal ettiler? Vanya’nız oradaki herkese sakince küfrediyorsa ve hala hayatta ve iyi durumdaysa?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Amfetamin: 07 May 2024, 23:04 Strecoza, endişelenme, Eğer mesajlar doğası gereği reklam ise ve kullanıcı yaratma amacı reklam ise silinir diye hayal gücünüzü kullanın. Yönetimin bu mantığı var. Açık...
Eğer spam gönderenleri burada yasaklama listesine koyarsak, bu yılda 50 sayfa olur ve kişi başına 20-30 takma adınız olur. bir buçuk yıl. Bunlar spam gönderen değil, çok az.

2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Amfetamin ve ben tamam reklam yapmadım O zaman neden yasaklandım? Peki o zaman neden mektuplara cevap vermedin? Cevaplayacak bir şeyin var mıydı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Amfetamin: 07 May 2024, 23:09 Strecoza, birini ölçmek iyidir başkasının kedisi) "Buradayız", "keşke biz"))) Bugün buradasın, yarın yoksun ve bu forumla hiçbir ilgin yok) Bakın, bir sonraki konuda bir büyükanne oluyor becerdin. Bu da sizin o kadar övündüğünüz emeklerinizin sonucu mu??? Pekala, güzellik)

Yani "mööö") yapmanıza gerek yok)
senden bıktım. Bu ayın sonunda forumunuzun boş olacağını kabul edin :grust:
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 5 months

Post by Fargal94 »

Amfetamin: 07 May 2024, 23:09 Strecoza, birini ölçmek iyidir başkasının kedisi) "Buradayız", "keşke biz"))) Bugün buradasın, yarın yoksun ve bu forumla hiçbir ilgin yok) Bakın, bir sonraki konuda bir büyükanne oluyor becerdin. Bu da sizin o kadar övündüğünüz emeklerinizin sonucu mu??? Peki, güzelim)

Yani "mööö") yapmana gerek yok)
neden Burada bir fahişe mi yetiştiriyorsun, tartışacak kimse yok mu? Ben şahsen ibneleri, anne sikenleri ve kızlarını baştan çıkaranları pek kutlamıyorum, ancak sitenin özelliği bu. Ve tüm doğrular başka yerde aranmalı!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Eustace
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Fargal94: 07 May 2024, 23:17
Strecoza, iyi başkasının amını karşılaştırın) "Buradayız", "keşke biz"))) Bugün buradasınız, yarın yoksunuz ve bu forumla hiçbir ilginiz yok) Bakın, bir sonraki konuda, bir büyükanne sikiliyor. Bu da sizin o kadar övündüğünüz emeklerinizin sonucu mu??? Peki, güzelim)

neden Burada bir fahişe mi yetiştiriyorsun, tartışacak kimse yok mu? Ben şahsen ibneleri, anne sikenleri ve kızlarını baştan çıkaranları pek kutlamıyorum, ancak sitenin özelliği bu. Ve tüm dürüstler başka yerde aranmalı!
Bu Oksanka ve meydan okuma. İnsanlar forumumuzu eleştiriyor ve kendilerini övüyorlar. Tamamen küstahlaştı.
These users thanked the author Venüs for the post:
Eustace
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 5 months

Post by Fargal94 »

Strecoza: 07 May 2024, 23:22
Amfetamin: 07 May 2024, 23:09 Strecoza, kendinizi başkasının amıyla karşılaştırmak güzel) "Biz buradayız", "keşke biz"))) Bugün buradasınız, yarın yoksunuz ve bu forumla hiçbir ilginiz yok ) Bakın bir sonraki konuda bir büyükanne sikiliyor. Bu da sizin o kadar övündüğünüz emeklerinizin sonucu mu??? Peki, güzelim)

neden Burada bir fahişe mi yetiştiriyorsun, tartışacak kimse yok mu? Ben şahsen ibneleri, anne sikenleri ve kızlarını baştan çıkaranları pek kutlamıyorum, ancak sitenin özelliği bu. Ve tüm dürüstler başka yerde aranmalı!
Bu Oksanka ve meydan okuma. İnsanlar forumumuzu eleştiriyor ve kendilerini övüyorlar. Tamamen küstahlaştı.
Peki neden provokasyonlara kanıyorsun?
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Eustace
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Venüs »

Fargal94: 07 May 2024, 23:24
Fargal94: 07 May 2024, 23:17 neden bir fahişe yetiştirmek için buradasın, tartışacak kimse yok? Ben şahsen ibneleri, anne sikenleri ve kızlarını baştan çıkaranları pek kutlamıyorum, ancak sitenin özelliği bu. Ve tüm dürüstler başka yerde aranmalı!
Bu Oksanka ve meydan okuma. İnsanlar forumumuzu eleştiriyor ve kendilerini övüyorlar. Tamamen küstah.
Peki, neden provokasyonlara kanıyorsun?
n
neden burada zina yapıyorsun, tartışacak kimse yok? Ben şahsen ibneleri, anne sikenleri ve kızlarını baştan çıkaranları pek kutlamıyorum, ancak sitenin özelliği bu. Ve tüm dürüstler başka yerde aranmalı!
Bu Oksanka ve meydan okuma. İnsanlar forumumuzu eleştiriyor ve kendilerini övüyorlar. Tamamen küstah.
peki neden kışkırtıcı oluyorsun?
İlişkiler Hadi öğrenelim. Beni orada sebepsiz yere tekrar tekrar yasakladı. Bir ay önce onun hakkında yazdığın, onun dürüst olmadığı ve forumda yapacak bir şey olmadığı konusunda haklıydın.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”