ama yine de senin bir korkak olduğunu düşünüyorum..) burası Strekozyulka bir randevu için 200 km öteye koşuyor..
4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
gerçi ben de Pinokyo’nun... yalnız, hatta çevrimiçi..
ne kadar kaba..
gerçi ben de Pinokyo’nun... yalnız, hatta çevrimiçi..
-
- Nirvana’dayım
Kaba olmadığımı biliyorsun ama bu tahta parçası özel bir durum(
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 6 months
Bu aptal Varg ve Vaginist harika. O, yarım yamalak filozofumuz gibi sinsice değil, açık bir şekilde bir şeyleri kastetmişti.
-
- En güçlü orgazm!
Strecoza,
işte huzursuzluk one)
ir düşünürü taciz etmek iyidir, o zaten çok fazla çabalamış..)
işte huzursuzluk one)
ir düşünürü taciz etmek iyidir, o zaten çok fazla çabalamış..)
-
- Nirvana’dayım
Kimseyi gölgede bırakmayacağım ama bana öyle geliyor ki havalı bir şeyin yeterince beyni yok(
Ve bazen basitlik hırsızlıktan daha kötüdür(
Ve bazen basitlik hırsızlıktan daha kötüdür(
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, Artık unutulmaz Vladimir Volfych’e benziyorsun. )
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
))) Ahaha. Eustace’im))) Orkide başka bir tane arasın
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Pierro, ))) hatırladım))) harika bir adam vardı. Onunla bir keresinde bir ayakkabı mağazasında tanışmıştım. Televizyonda nasılsa gerçek hayatta da öyleydi.
-
- En güçlü orgazm!
Gerçekten çıldırıyorum... Zaten Alyonka’yı ne zaman ve nereye götüreceğimi düşünüyordum... ve bu... tam bir saçmalık, anlaşılan o ki..
otamam, ayrılan tükürüğü toplayalım... Saf olmayı bırakmalıyız..)
bu bir tür hile mi?
Gerçekten çıldırıyorum... Zaten Alyonka’yı ne zaman ve nereye götüreceğimi düşünüyordum... ve bu... tam bir saçmalık, anlaşılan o ki..
otamam, ayrılan tükürüğü toplayalım... Saf olmayı bırakmalıyız..)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 3 months
Pierro, 00’a kadar hala zamanın var. Düşün. .. umudumu kaybetmiyorum..
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 8 months
Düşüncelerinle ilgili başka neyle beni rahatsız ediyorsun?
Evet, aferin! )
-
- Nirvana’dayım
))) Neden peşimden koşuyorsun? Açıkça açıklayabilir misiniz? ya da ne?))) Cabernet benim hesabım değil, artık orada hesabım yok ve asla olmayacak. Bana inanmıyorsan Oksana’ya sor. Orada biri beni mi kopyalıyor? Benim sorunum değil, senin de değil. O kadar kötü müyüm? Ah, o kadar iyi misin? O yüzden benden uzak dur. Hatırlamayın, bahsetmeyin, tartışmayın. Unutmak.VARG_: ↑07 May 2024, 00:23Evet, aferin! )VARG_, ) )) Seni aldatmaz. Seni kendi bokuna batırıyor))) ve düzenli olarak batırıyor, zaten kendi bokuna bulanmış durumdasın ve sakinleşmiyorsun.![]()
Benim hakkımda bir şeyler uydurup dışkılamaya koşuyorsun.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
yeni başlayanlar için ban’ı kaldırın, ben de sikeyim sözünü kestim... .. Evet, imza da orada olurdu!!!
-
- En güçlü orgazm!
Dünkü aile sözleşmesi performansını bir kez daha hatırladım..
kardeşim geldi mi, yoksa Oksanka.. kardeşmiş gibi davrandı..
ve sözde gelmeyen bilge golyan balığı Varg’ bunu göremiyorum)
çünkü Strekozyulka’yı slop ile kovalamak güvenli..
ama.. Oksanka hakkında objektif bir değerlendirme yapmak endişe verici..
bu yüzden bırakın gösteriyi.. devam etmek..)
kardeşim geldi mi, yoksa Oksanka.. kardeşmiş gibi davrandı..
ve sözde gelmeyen bilge golyan balığı Varg’ bunu göremiyorum)
çünkü Strekozyulka’yı slop ile kovalamak güvenli..
ama.. Oksanka hakkında objektif bir değerlendirme yapmak endişe verici..
bu yüzden bırakın gösteriyi.. devam etmek..)
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Alyonka kendini yukarı çekti, Tanya’yı bekliyoruz!!!
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Fargal94, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Bu asla azarlamadı. Her zaman korunur.
Bundan önce Varg, benzer karakterlerin kendisini rahatsız ettiğini yazmıştı. Orada beni arıyorlar, benim gibi insanları buluyorlar, sonra da bundan rahatsız oluyorlar. Ama... büyük pişmanlıklarına ya da hayal kırıklıklarına rağmen bu kişinin ben olmadığı ortaya çıktı.
Bundan önce arkadaşlarının yazdıklarıma inanmadığını yazmıştı. Buna inanmıyorlar ama bunun suçlusu benmişim gibi görünüyor.
Bundan önce anlaşmazlıklar yüzünden aklımı kaybettiğimi yazmıştı ve aynı zamanda bokumu kaybettiğimi de yazmıştı. Hiçbir zaman öfkemi kaybetmedim ya da umurumda olmadı. Her zaman argümanlarla desteklenen anlamlı bir diyalog yürütüyorum. Parçalanıp birleşenler Varg ve benzeri dar görüşlü karakterlerdir. Çünkü tartışma olmadan bir tartışmaya başlıyorlar ve sonra kural olarak aptalca görüşlerini mümkün olan her şekilde haklı çıkarmaya çalışıyorlar, ancak başaramıyorlar ve hakarete varıyorlar.
Bu arada ben hiçbir zaman hakaret etmedim herhangi biri. Moronlar, yozlaşmışlar, aptallar, hiçlikler, alçaklar ve sürtükler hakaret değil, kişinin davranış modelinin tek kelimeyle tanımlanmasıdır.
Sıklıkla yazdığım tek şey eğer akıllı değilseniz tartışmadan önce Google’da aramanız gerektiğidir. boşuna yazıyorum. Zekaları yok çünkü Google’da bile arama yapamıyorlar.
O forumda Elden Ele diye bir karakter var. Yasaları kendisi çıkarıyor ve bunları diyalogda kullanıyor. Tam bir aptal.
Varg ve onun gibilerin hafif düzeyde demans hastası olduklarından şüpheleniyorum.
Felsefe üzerine bir kitap okudu ve kendisini bir filozof olarak görüyor. Üstelik ben ona bir kitabın yetmediğini yazdım, sen ona filozof olmadığını yazdın ama kişi buna inanmaya devam ediyor.
Aslında onun adına üzülüyorum. Onu çok kaba bir şekilde kullanıyorlar.
Dün Alena’yı gördün mü? O da benim ruhum için gelmişti, Varg’a verdiği beğeniden belliydi ama Alena halkın buna karşı olduğunu, senin de ona karşı olduğunu hemen anladı. Flört etti ve uçup gitti. O çok akıllı.
Dün burada Pinokyo’yu çarmıha germeye çalıştılar ama ben ona izin vermedim. Zavallı adama da üzüldüm.
En büyük kusurum fazla nazik olmam.
Varg, burada Oksana’nın sözlerini kelimesi kelimesine tekrarladı. Burada forumları azarladığım gerçeğiyle ilgili bir şarkı başlatan oydu. Evet oldu, kışın beni azarladı. Üç gün ve bu kadar. Ve tüm forum değil, Oksana ve bir grup nefretçi. Ve ismiyle açıkça azarladı. Orada onlar hakkında düşündüğüm her şeyi anlattım ama birleştiler. Kötü şeyleri sessizce yapabilirler, başka bir şey değil.
Bu asla azarlamadı. Her zaman korunur.
Bundan önce Varg, benzer karakterlerin kendisini rahatsız ettiğini yazmıştı. Orada beni arıyorlar, benim gibi insanları buluyorlar, sonra da bundan rahatsız oluyorlar. Ama... büyük pişmanlıklarına ya da hayal kırıklıklarına rağmen bu kişinin ben olmadığı ortaya çıktı.
Bundan önce arkadaşlarının yazdıklarıma inanmadığını yazmıştı. Buna inanmıyorlar ama bunun suçlusu benmişim gibi görünüyor.
Bundan önce anlaşmazlıklar yüzünden aklımı kaybettiğimi yazmıştı ve aynı zamanda bokumu kaybettiğimi de yazmıştı. Hiçbir zaman öfkemi kaybetmedim ya da umurumda olmadı. Her zaman argümanlarla desteklenen anlamlı bir diyalog yürütüyorum. Parçalanıp birleşenler Varg ve benzeri dar görüşlü karakterlerdir. Çünkü tartışma olmadan bir tartışmaya başlıyorlar ve sonra kural olarak aptalca görüşlerini mümkün olan her şekilde haklı çıkarmaya çalışıyorlar, ancak başaramıyorlar ve hakarete varıyorlar.
Bu arada ben hiçbir zaman hakaret etmedim herhangi biri. Moronlar, yozlaşmışlar, aptallar, hiçlikler, alçaklar ve sürtükler hakaret değil, kişinin davranış modelinin tek kelimeyle tanımlanmasıdır.
Sıklıkla yazdığım tek şey eğer akıllı değilseniz tartışmadan önce Google’da aramanız gerektiğidir. boşuna yazıyorum. Zekaları yok çünkü Google’da bile arama yapamıyorlar.
O forumda Elden Ele diye bir karakter var. Yasaları kendisi çıkarıyor ve bunları diyalogda kullanıyor. Tam bir aptal.
Varg ve onun gibilerin hafif düzeyde demans hastası olduklarından şüpheleniyorum.
Felsefe üzerine bir kitap okudu ve kendisini bir filozof olarak görüyor. Üstelik ben ona bir kitabın yetmediğini yazdım, sen ona filozof olmadığını yazdın ama kişi buna inanmaya devam ediyor.
Aslında onun adına üzülüyorum. Onu çok kaba bir şekilde kullanıyorlar.
Dün Alena’yı gördün mü? O da benim ruhum için gelmişti, Varg’a verdiği beğeniden belliydi ama Alena halkın buna karşı olduğunu, senin de ona karşı olduğunu hemen anladı. Flört etti ve uçup gitti. O çok akıllı.
Dün burada Pinokyo’yu çarmıha germeye çalıştılar ama ben ona izin vermedim. Zavallı adama da üzüldüm.
En büyük kusurum fazla nazik olmam.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
Alenka, Alınma. Her zaman olmasa da sana normal davranıyorum.
Buradaki ilk çatışmamızı hatırlıyorum. Küçük bir karakter, bunun evlilik yıldönümü olduğunu söyleyerek övündü. Hepimiz oybirliğiyle kendisini tebrik ettik. Tebrikleri kabul etti ancak kutlamak için karısının yanına gitmedi, herkese asılmaya başladı. İlk önce bana. Onu hemen eşime, sonra da sana gönderdim. Onunla flört etmeye başladın ve onu karısına da gönderdin, ama bunun nasıl yapılmaması gerektiği konusunda kavga ettikten sonra... Genel olarak burada olmayan aptal bir karakter yüzünden geç saatlere kadar bile kalan aptalca bir tartışma. Aslında, çatışmaların geri kalanının hepsi aptalcaydı.
11 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Alenka, Senden bir isteğim var. Orada Varg’ı etkile, yoksa burada kendini rezil edecek. Burada aşağılanıyor. Ben, Pierrot. Eustace onun hakkında konuştu. Zorba Carrie ona açıkça dedikoducu olduğunu söyledi.
O aptal değil, entelektüel seviyesini kastediyorum. Akıllıca davranmaz ve kabadır. Bir şeyler bulacak. Doğal olarak bu benim hakkımda iyi bir şey değil ve o da haber vermek için buraya koşuyor.
İnsanların aptal olmadığını, dedikoducu olmadıklarını, benim şahsımı umursadıklarını anlamıyor ama onun dedikodusu ondan zaten bıktım.
Enerjisini barışçıl bir yöne yöneltmesine izin verin.
Onun için gerçekten üzülüyorum ama nefretine tepki vermeden duramıyorum ve eğer yapmazsa onu buradan kapmaya devam edecek’ sakin ol.
Buradaki ilk çatışmamızı hatırlıyorum. Küçük bir karakter, bunun evlilik yıldönümü olduğunu söyleyerek övündü. Hepimiz oybirliğiyle kendisini tebrik ettik. Tebrikleri kabul etti ancak kutlamak için karısının yanına gitmedi, herkese asılmaya başladı. İlk önce bana. Onu hemen eşime, sonra da sana gönderdim. Onunla flört etmeye başladın ve onu karısına da gönderdin, ama bunun nasıl yapılmaması gerektiği konusunda kavga ettikten sonra... Genel olarak burada olmayan aptal bir karakter yüzünden geç saatlere kadar bile kalan aptalca bir tartışma. Aslında, çatışmaların geri kalanının hepsi aptalcaydı.
11 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Alenka, Senden bir isteğim var. Orada Varg’ı etkile, yoksa burada kendini rezil edecek. Burada aşağılanıyor. Ben, Pierrot. Eustace onun hakkında konuştu. Zorba Carrie ona açıkça dedikoducu olduğunu söyledi.
O aptal değil, entelektüel seviyesini kastediyorum. Akıllıca davranmaz ve kabadır. Bir şeyler bulacak. Doğal olarak bu benim hakkımda iyi bir şey değil ve o da haber vermek için buraya koşuyor.
İnsanların aptal olmadığını, dedikoducu olmadıklarını, benim şahsımı umursadıklarını anlamıyor ama onun dedikodusu ondan zaten bıktım.
Enerjisini barışçıl bir yöne yöneltmesine izin verin.
Onun için gerçekten üzülüyorum ama nefretine tepki vermeden duramıyorum ve eğer yapmazsa onu buradan kapmaya devam edecek’ sakin ol.
-
- Nirvana’dayım
Zhabramen, Oksana, keşke sahtelerin gerçek olsaydı, Buraya gelip beni rahatsız edemezsin. Oraya tekrar kaydolacağımı umuyor musunuz? Aksi takdirde forum üyeleriniz beni arıyor ve bulamıyor. Umuyorum bile. Kayıt olmayacağım.
Ve asla sormayacağım. Bu hesapların yasağını kaldırın. İnadına onları yasakladın. Bunlardan herhangi biri benim için önemli değil ve sonra geleceğim, ama değilse sahtekarlıklarınızla oturun. Sanırım forum üyelerinizin çoğu bunları ben olmadan zaten çözdü.
3 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Gillman, Ve yasağımı kaldırdığında burayı işaret et. Çünkü artık forumunuza bakmıyorum. Daha önce gerçek insanları okumuştum ama sahtelerin birbirleriyle nasıl iletişim kurduğuyla ilgilenmiyorum.
Ve asla sormayacağım. Bu hesapların yasağını kaldırın. İnadına onları yasakladın. Bunlardan herhangi biri benim için önemli değil ve sonra geleceğim, ama değilse sahtekarlıklarınızla oturun. Sanırım forum üyelerinizin çoğu bunları ben olmadan zaten çözdü.
3 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Gillman, Ve yasağımı kaldırdığında burayı işaret et. Çünkü artık forumunuza bakmıyorum. Daha önce gerçek insanları okumuştum ama sahtelerin birbirleriyle nasıl iletişim kurduğuyla ilgilenmiyorum.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 7 months
*lezzetli osuruk

- These users thanked the author zayıf bağırsak for the post (total 2):
- Amfetamin, Acı ile
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 4 months
Bir çeşit saçmalık. Düğünler... Aslında gülüyorum.

Bir çeşit saçmalık. Düğünler... Aslında gülüyorum.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Venüs, Acı ile, Eustace
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 4 months
Eh, bunu sadece kim duyurdu elbette :evet:
Ağladım forumda tabii ki çok büyük, 20’den fazla resmi düğün var

Eh, bunu sadece kim duyurdu elbette :evet:
- These users thanked the author Yün for the post (total 2):
- Acı ile, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Ama seni duydum.
Oradaki kullanıcılarınıza artık beni orada istemediklerini söyleyin. Orada değilim ve olmayacağım.
Güle güle. :hırçın:
))) Kim bunlar? Acc yazabilir misiniz? yoksa bunlar sizin sahte hesaplarınız mı, artı iki sürüngen ve üç kırgın kişi mi?))) Toplam 6 kişi. Görünüşte aktif bir forum istemiyorsunuz. Ay sonunda pişman olacaksınız.
Ama seni duydum.
Oradaki kullanıcılarınıza artık beni orada istemediklerini söyleyin. Orada değilim ve olmayacağım.
Güle güle. :hırçın:
-
- Nirvana’dayım
ana rağmen doğru yazıyorsunuz, forumda düğün başlı başına saçmalık
))) Oksanka’nın son günlerde forumunu sahte reklamlarla doldurduğunu düşünürsek, düğünlerinin birçoğunun sessiz sedasız gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. kendim)))
ana rağmen doğru yazıyorsunuz, forumda düğün başlı başına saçmalık
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Last edited by Venüs on 07 May 2024, 14:39, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Zhabramen, Oksana, sana zaten yazdım on kez, sana bir daha kayıt olmayacağım. Tüm hesaplarımın yasağını kaldır, sonra içeri gireceğim. Değilse, küçük bir köpek gibi peşimden koşmayın ve karar vermekte gecikmeyin. Boş forumunuza gitmeyeceğim ve önümde dizlerinizin üzerinde sürünseniz bile ay sonuna kadar burası boş olacak.
Ne bekliyorsunuz? Pierrot ne zaman gelip sana yüzüncü kez dilenci diyecek? Hakaret etmiyor - maça maça diyor. Buraya yalvarmaya geldin.
Hadi yapalım şunu. Akşama kadar düşünürsün. Kardeşine danışabilirsin. Sizinki yeterli. Natasha, Alena, Tanya’ya danışabilirsiniz. Her ne kadar anlaşmazlıklarımız olsa da bunlar yeterliydi. Klaus’a sorarsan o da yeterli. Serge ve 2024. Nika. Özel mesajla sor ve kararını ver.
Akşam yasağımı kaldırdığında buraya yaz. Yarın sabahın çok erken saatlerinden itibaren bile çok geç olacak. Yarın yasağımı kaldırsan bile gelmeyeceğim.
Şimdilik bir düşün.
Hadi yapalım şunu. Akşama kadar düşünürsün. Kardeşine danışabilirsin. Sizinki yeterli. Natasha, Alena, Tanya’ya danışabilirsiniz. Her ne kadar anlaşmazlıklarımız olsa da bunlar yeterliydi. Klaus’a sorarsan o da yeterli. Serge ve 2024. Nika. Özel mesajla sor ve kararını ver.
Akşam yasağımı kaldırdığında buraya yaz. Yarın sabahın çok erken saatlerinden itibaren bile çok geç olacak. Yarın yasağımı kaldırsan bile gelmeyeceğim.
Şimdilik bir düşün.
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Düşün.
Okasana bu mesajlar bizzat size yönelikti. Bunları kişisel bir mesajla yazardım ama burada çok fazla hesabınız var ve her zaman farklı hesaplardan giriş yapıyorsunuz. Bu bir ültimatom değil, bir tekliftir. Benim peşimden koştuğuna göre yanıldığını anlıyorsun demektir. Kendiniz karar veremiyorsanız tavsiye alın. Hiç acelem yok. Ama yarına kadar beklemeyin. Yarın geç olacak. Ve bana sessizce kaydolmamı söyleme, sessizce kaydolmayacağım. Ya yasaklama süresinin dolduğu ibaresiyle ya da hiçbir ifade olmadan yasağımı kaldırırsınız ya da yasağı kaldırmazsınız ve peşimden koşmayı bırakırsınız.
Düşün.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 4 months
Teşekkür ederim, içeri girmekten kaçınacağım. Kaynağınızda yalnızca bir yakışıklı adamı tanımlayabiliyorum ama o da yakında buraya dönecek. Ve böylece... burada da bir o kadar yakışıklı insan var. Evlilik saçmalığı olmadan.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Venüs, Eustace, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Zhibramen, az önce sana baktım. Misafirler dahil her sohbette 20 kişi bulunmaktadır. Benimle birlikte sadece 30 kayıtlı ve 70 misafir vardı.
Şimdi kapatacağım ve 19 kişi kalacak. Bir gerçeği dile getiriyorum.
Şimdi kapatacağım ve 19 kişi kalacak. Bir gerçeği dile getiriyorum.
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Google’da araştırdım ama yapmadım’ hiçbir şey bulamadım. Ne kadar yakışıklı bir adam??? :deli:Hooligan Carrie: ↑07 May 2024, 15:20 Kaynağınızda yalnızca bir yakışıklı adamı tanımlayabiliyorum ama o da yakında buraya dönecek.
-
- Nirvana’dayım
Strecoza, Tatlım, o damlacıkları getirdim!!! Normal Tüm?
geçilemezler.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 104 Replies
- 3850 Views
-
Last post by Sibiryak89
-