Natasha, sen.. hadi daha iyi olalım!
Tüm bu soğuk demir parçalarına.. çıplak vücudunuzda.. pek sıcak olmayan bazı barakalarda ihtiyacınız yok.. brr!!!

Natasha, sen.. hadi daha iyi olalım!

i Şimdi evimde uzanıyorum... yumuşak kanepelerde))))... ve barakalarda diz çökmüyorum)))... ve üzerimde hiç zincir yok artık ben... tıpkı gelecekteki kocamla tanıştığım gibi, zarar görmemesi için tüm mücevherlerimi çıkardım....Pierro: 04 May 2024, 21:21Natasha, sen.. hadi iyileşelim! Tüm bu soğuk demir parçalarına ihtiyacınız yok.. Çıplak vücudunuzda.. pek sıcak olmayan bazı barakalarda.. brr!!!

piercinglerimi çıkardım... mahrem yerlerde mi??

Göbek deliğimde piercing yok... ama her iki bileğimde ve her iki ayak bileğimde de... "bilezikler" vardı... öyle ki... kaldırılacak.... yani, bir nevi "sonsuza kadar"... Üniversite boyunca onlarla birlikte gittim)))... ama hiçbir şey sonsuza kadar olmuyor... artık üzerimde bu süslemeler yok...

haydi buraya gidelim... pedikürün bir fotoğrafı! battaniyenin altından çıkan parmak uçlarınız.. hadi sizi bir yıldız yapalım!)

ayak bileklerinin bir fotoğrafını yayınla :lütfen:

kahretsin... yine, parmakların, ayak bileklerinin vb. her şeyi fotoğrafın altına koy... Diğer konularda bunun hakkında çok şey okudum zaten... ayrıca, kesinlikle tarihin yazılı olduğu bir kağıt parçası saklaman gerekiyor ve imza....Pierro: 05 May 2024, 22:06 Natali_Natali,
nNatasha, parmakların fotoğrafı nerede?
hadi zımparalayalım, gerekiyorsa boyayalım.. ve.. yayınlayalım!)

bu manikür eğitimi tam oldu..... Bekliyorum Bu sonsuz, yok edilemez "üç hafta boyunca gomalak" ve çiçeklerle "tırnak sanatı" olmadan, sadece bakımlı, renksiz tırnaklarla başlama eğilimi için.

Sadece sana itiraf ediyorum.. Muhtemelen ateşim çıktığında aldığım ilaçlardan kaynaklanıyor. .. Kısacası ilaçlara karşı alerji (((,,,,

Zaten hazırım... ve bir tane bile yok)))....Eustace: 06 May 2024, 21:27 Her şeyin geçeceğini biliyorum ve sen bizi yeni bir hikayeyle sevindireceksin.![]()

Kime danışabilirim? Söyle bana, şimdi açıklayacağım!!!

örneğin... Yine rüyamda Tanya’mı gördüm... ve bu sefer pek iyi değil ... bu yüzden onunla ilgili tüm parçaları Tarih’ten çıkarana kadar hiçbir şey yayınlamayacağım... Bu tür rüyalardan bıktım (((,,,,