Kaç kadınla birlikte olduğumu bilmiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kaç kadınla birlikte olduğumu bilmiyorum
Anonim.
M.36
Benim gibi insanlar için "hareket eden her şeyi siktir et" diyorlar. Neredeyse böyle. Gerçekten herhangi bir kızla ve kadınla, ince, düzgün vücutlu, uzun boylu vb. seks yapabilirim. Bütün kadınlar kendi yollarıyla iyidir. Bir keresinde bir kız bana sayım yapıp yapmadığımı sordu ve ben de 100’den sonra saymayı bıraktığımı söyledim. İşte böyle. Ve kaç kadınla birlikte olduğumu bilmiyorum.
Sadece seks yapmayı seviyorum.
M.36
Benim gibi insanlar için "hareket eden her şeyi siktir et" diyorlar. Neredeyse böyle. Gerçekten herhangi bir kızla ve kadınla, ince, düzgün vücutlu, uzun boylu vb. seks yapabilirim. Bütün kadınlar kendi yollarıyla iyidir. Bir keresinde bir kız bana sayım yapıp yapmadığımı sordu ve ben de 100’den sonra saymayı bıraktığımı söyledim. İşte böyle. Ve kaç kadınla birlikte olduğumu bilmiyorum.
Sadece seks yapmayı seviyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anonim. M.36. Benim gibi insanlar için "hareket eden her şeyin canı cehenneme" derler. Neredeyse...
Mesele seks aşkı değil, bunun bir tür bağımlılık olduğu gerçeğidir. Senin için kızları eldiven gibi değiştirmek sportif bir ilgi gibi)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Yanıt: Anonim. M.36. Benim gibi insanlar için "hareket eden her şeyin canı cehenneme" derler. Neredeyse...
Konunun yazarının Don Juan veya Casanova kompleksine sahip olduğu açık değil mi? Bütün fark, ilk olarak kime zevk vermeye çalıştığınızdır: kendinize mi yoksa cinsel partnerinize mi?
- These users thanked the author Gemma for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
eğer bir kadın iterse bana iki kez vurur - eksi, o zaman bu manzaradan hızla boşalıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
Anonim, bu Korkunç İvan’dı, en büyüğü Caligula Nero Sadam Hüseyin’in oğlu Uday Büyük Petro’ydu, Mısır’ın Meryem’iydi, en azından tövbe etti, bu adamların sonu kötü oldu..
Size tavsiyem bundan sonra her şeye bir son verin. Dünya, herkes kiminle yattığını hatırlayacak, durup motorları durdur demek daha iyi...
Orada gerçeği yazmadım, bir gram bile yalan... ... o yüzden sana daha iyi bak
Senin yerinde ben yeni bir hayata başlardım
n28 saniye sonra gönderildi:
Anonim, kadınlar yaşlı mıydı?
Size tavsiyem bundan sonra her şeye bir son verin. Dünya, herkes kiminle yattığını hatırlayacak, durup motorları durdur demek daha iyi...
Orada gerçeği yazmadım, bir gram bile yalan... ... o yüzden sana daha iyi bak
Senin yerinde ben yeni bir hayata başlardım

n28 saniye sonra gönderildi:
Anonim, kadınlar yaşlı mıydı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Re: Kaç kadınla birlikte oldum bilmiyorum
Elimde 98 tane vardı (bir liste tutuyorum).
Bunların yaklaşık 2/3’ü para için fahişeler.
Çok mu yoksa az mı?
Bunların yaklaşık 2/3’ü para için fahişeler.
Çok mu yoksa az mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Miktar, kalite anlamına gelmez! Seks yaptığınız birçok kadın vardı, ancak yalnızca birlikte iyi hissettiğiniz ve kendilerini harika hissedenleri hatırlıyorsunuz! Ancak bu ne yazık ki nadirdir!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Orientation: biseksüel
sıradan bir hikaye. Herkesi hatırlayamazsınız, özellikle de tek gecelik ilişkileri. Miktar hiçbir şey ifade etmiyor. Kalite de. Bunların hepsi oldukça öznel.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Yeterli değil. Muhtemelen bir de bilanço tutuyorsunuzdur?
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Çift 33
-
- En güçlü orgazm!
Örneğin, hangi ayda olduğunu yazıyorum bir sonraki temas kuruldu ve en çok haziran ayında düzüştüğümü biliyorum (ikinci sırada, garip bir şekilde Aralık).
Hayır, ama sadece istatistikleri seviyorum.
Örneğin, hangi ayda olduğunu yazıyorum bir sonraki temas kuruldu ve en çok haziran ayında düzüştüğümü biliyorum (ikinci sırada, garip bir şekilde Aralık).
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Orientation: biseksüel
Eksiksiz istatistikler için belirli bir kadın veya bir grup kişinin harcamalarını takip etmek de gereklidir

- These users thanked the author XiaH for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Borç ve alacak konusuna keyifle güldüm, sigara içenler gibi, sigara içmek zararlıdır, harcamalar ve şikayetler, orospu sigara içmek için ayda 4,5 bin ve fahişeler için araba tekerleğiniz var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211

40-kova’da bir yerde, 2-3 fahişeyi saymadan herkesi hatırlamadığımı fark ettiğimde saymayı bıraktım. Yüze yakın, belki 80, belki 120, hiç fark etmez. Uzun zamandır birlikte olduğunuz veya özellikle bir şeyle tanınanları, oral seks yeteneklerini hatırlıyor musunuz)) Hatta bazılarıyla kocalarından gizlice iletişim halinde kalıyoruz. Genellikle seks olmadan, ancak nüksetme her zaman mümkündür
Fahişeler sayılmaz

40-kova’da bir yerde, 2-3 fahişeyi saymadan herkesi hatırlamadığımı fark ettiğimde saymayı bıraktım. Yüze yakın, belki 80, belki 120, hiç fark etmez. Uzun zamandır birlikte olduğunuz veya özellikle bir şeyle tanınanları, oral seks yeteneklerini hatırlıyor musunuz)) Hatta bazılarıyla kocalarından gizlice iletişim halinde kalıyoruz. Genellikle seks olmadan, ancak nüksetme her zaman mümkündür

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
25 yaşımda 50 saydım ve isimlerini ve görünüşlerini hatırladım ve sonra bir şekilde her şey dönmeye başladı ve sonunda 45 yaşına geldiğimde kesinlikle 100’den fazlası vardı. Ama daha azını hatırlıyorum yarısı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
-
- Nirvana’dayım
Bu neden?FUCKYAMATERITY: ↑05 Feb 2023, 04:34Fahişeler olarak kabul edilmez;)Bunların yaklaşık 2/3’ü para için fahişeler.
...
-
- En güçlü orgazm!
Bu bir şekilde sportmenliğe aykırı. Sıcak kebap yerine hazır dondurulmuş hamburger gibi))
-
- Nirvana’dayım
Peki niceliksel yönü baz alırsak ama ben umarım bunun fiziksel ve niteliksel yönüyle ilgili değildir?FUCKYAMATERITY: ↑09 Feb 2023, 14:26Bu bir şekilde sportmenliğe aykırı. Sıcak kebap yerine hazır dondurulmuş hamburger gibi))Bu neden?
-
- En güçlü orgazm!
Niteliktir, nicelik bir gelenektir. Bana partide herkese her şeyi, en azından birkaç sürtüşmeyi sırf eğlence olsun diye verdiklerini anlattı. Ve sonra sadece birkaçıyla tam seks yaptım. Resmi olarak sekiz yeni adamla sikiştiler ama gerçekte +2. Peki beni emen ama sikişmeyen kişiyi de saymalı mıyım? Yarım Razik için mi?

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Yaklaşık 50 tane vardı... ama son üç dört yılda nicelik değil, nitelik istiyorum, bütün kızların bu kadar farklı, ilginç olması, kendi tarzlarında kokmaları, kendi tarzlarında inlemeleri çok güzel , bu çok heyecan verici, beklenti ve bu çiğneyen pilicin nasıl ilginç bir şekilde boşaldığı veya nasıl berbat, çok ilginç, ben de gideceğim Seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
Ayrıca tasarruf etmeyi de seviyorum zaman );
Hamburgerleri seviyorum.FUCKYAMATERITY: ↑09 Feb 2023, 14:26Bu bir şekilde sportmenliğe aykırı. Sıcak kebap yerine hazır dondurulmuş hamburger gibi))Bu neden?
Ayrıca tasarruf etmeyi de seviyorum zaman );
-
- En güçlü orgazm!
Ayrıca hamburgere karşı değilim, her yemek kendi şartlarına göre güzeldir. :akıllı: Kısa bir iş gezisine çıktığında veya tüm metresleri meşgul olduğunda neden olmasın. Ama ben ön sevişmeyi tercih ediyorum, özellikle de o kadar uzun olmadığı için, genellikle ilk buluşmada.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 1647 Views
-
Last post by Mancuso
-
- 26 Replies