Karısını aldattığı için heyecanlanıyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Yaşlı Adam Pokhabych
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Karısını aldattığı için heyecanlanıyor

Unread post by Yaşlı Adam Pokhabych »

Konulardan birinde, bir gün karımla nasıl tartıştığımı ve onun eski kocasına doğru gittiğini anlatmıştım. Sabah eve döndüm ve veda etmek için onunla bir kez daha bilerek yattım. Ve o andan itibaren karımın sadakatsizliğine dair düşüncelerin beni heyecanlandırmaya başladığı ortaya çıktı. Bazen ondan biriyle nasıl seks yaptığına dair ayrıntılı "uyku öncesi hikayeleri" anlatmasını istemeye başladı. Hikâyeler bitmeye veya kendini tekrar etmeye başlayınca, bir kenarda macera aramaya başladılar. Birkaç kez eski sevgilisinin yanına giderek kavga ettiklerini söyledi. Bazen ilgi belirtileri gösteren biriyle tanıştım. Ne yazık ki bu pek sık olmadı ve son zamanlarda tamamen ortadan kalktı. Ancak kaba düşünceler periyodik olarak kafamı heyecanlandırıyor. Ama artık karım seks konusunda pek aktif değil. Bazen elbette birisiyle yatmayı başardığı durumları simüle etmeyi başarıyor. Bu tür toplantılardan sonra tutku yeniden alevleniyor, çılgınca seks yapıyoruz.
İlginçtir ki, bir yandan da karısıyla seks yapma konusuna kapılan pek çok kişi var. Buna ihanet demek zor çünkü... Gerçek ihanetin, bir şeyi gerçekten değiştirmeyi düşündüğünüzde ve seksin sadece eğlenceli olduğunda gerçekleştiğini anlıyoruz.
Bana eşleri aile dışında seks yapmaya nasıl teşvik ettiğinizi anlatın, deneyiminizi paylaşın.
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
 Cevap: Eşim beni aldatıyor

Unread post by Firavun faresi »

Hottabych! Birbirinden tamamen farklı iki metniniz var!....... Bir saat içinde her şeyin anlamı ne kadar çabuk değişiyor!
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andrey Lukashov »

Yaşlı Adam Pokhabych: 03 May 2024, 18:17 Konulardan birinde karımla nasıl kavga ettiğimi ve onun eski kocası için ayrıldığını anlatmıştım. Sabah eve döndüm ve veda etmek için onunla bir kez daha bilerek yattım. Ve o andan itibaren karımın sadakatsizliğine dair düşüncelerin beni heyecanlandırmaya başladığı ortaya çıktı. Bazen ondan biriyle nasıl seks yaptığına dair ayrıntılı "uyku öncesi hikayeleri" anlatmasını istemeye başladı. Hikâyeler bitmeye veya kendini tekrar etmeye başlayınca, bir kenarda macera aramaya başladılar. Birkaç kez eski sevgilisinin yanına giderek kavga ettiklerini söyledi. Bazen ilgi belirtileri gösteren biriyle tanıştım. Ne yazık ki bu pek sık olmadı ve son zamanlarda tamamen ortadan kalktı. Ancak kaba düşünceler periyodik olarak kafamı heyecanlandırıyor. Ama artık karım seks konusunda pek aktif değil. Bazen elbette birisiyle yatmayı başardığı durumları simüle etmeyi başarıyor. Bu tür toplantılardan sonra tutku yeniden alevleniyor, çılgınca seks yapıyoruz.
İlginçtir ki, bir yandan da karısıyla seks yapma konusuna kapılan pek çok kişi var. Buna ihanet demek zor çünkü... Gerçek ihanetin, bir şeyi gerçekten değiştirmeyi düşündüğünüzde ortaya çıktığını ve seksin sadece eğlenceli olduğunu anlıyoruz.
Bana eşleri aile dışında seks yapmaya nasıl teşvik ettiğinizi anlatın, deneyiminizi paylaşın.
Kısacası karı koca birbirlerine mümkün olduğunca güvenmeli ve birbirlerinden sır saklamamalı; koca hiçbir durumda kıskançlık yapmamalıdır. Bir eş seksi olmalı ve seksi sevmeli.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Ded
Artem877
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Artem877 »

Eşim var, aldatmıyor, ilkinin kim olduğunu konuşuyorduk, bahçede nasıl öpüştüğünü, tek eliyle sütyenini nasıl çıkardığını anlattı. o
These users thanked the author Artem877 for the post (total 3):
Yaşlı Adam Pokhabych, Fedor36, Ded
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”