Konulardan birinde, bir gün karımla nasıl tartıştığımı ve onun eski kocasına doğru gittiğini anlatmıştım. Sabah eve döndüm ve veda etmek için onunla bir kez daha bilerek yattım. Ve o andan itibaren karımın sadakatsizliğine dair düşüncelerin beni heyecanlandırmaya başladığı ortaya çıktı. Bazen ondan biriyle nasıl seks yaptığına dair ayrıntılı "uyku öncesi hikayeleri" anlatmasını istemeye başladı. Hikâyeler bitmeye veya kendini tekrar etmeye başlayınca, bir kenarda macera aramaya başladılar. Birkaç kez eski sevgilisinin yanına giderek kavga ettiklerini söyledi. Bazen ilgi belirtileri gösteren biriyle tanıştım. Ne yazık ki bu pek sık olmadı ve son zamanlarda tamamen ortadan kalktı. Ancak kaba düşünceler periyodik olarak kafamı heyecanlandırıyor. Ama artık karım seks konusunda pek aktif değil. Bazen elbette birisiyle yatmayı başardığı durumları simüle etmeyi başarıyor. Bu tür toplantılardan sonra tutku yeniden alevleniyor, çılgınca seks yapıyoruz.
İlginçtir ki, bir yandan da karısıyla seks yapma konusuna kapılan pek çok kişi var. Buna ihanet demek zor çünkü... Gerçek ihanetin, bir şeyi gerçekten değiştirmeyi düşündüğünüzde ve seksin sadece eğlenceli olduğunda gerçekleştiğini anlıyoruz.
Bana eşleri aile dışında seks yapmaya nasıl teşvik ettiğinizi anlatın, deneyiminizi paylaşın.
Karısını aldattığı için heyecanlanıyor
-
Автор темыYaşlı Adam Pokhabych
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Cevap: Eşim beni aldatıyor
Hottabych! Birbirinden tamamen farklı iki metniniz var!....... Bir saat içinde her şeyin anlamı ne kadar çabuk değişiyor!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kısacası karı koca birbirlerine mümkün olduğunca güvenmeli ve birbirlerinden sır saklamamalı; koca hiçbir durumda kıskançlık yapmamalıdır. Bir eş seksi olmalı ve seksi sevmeli.Yaşlı Adam Pokhabych: ↑03 May 2024, 18:17 Konulardan birinde karımla nasıl kavga ettiğimi ve onun eski kocası için ayrıldığını anlatmıştım. Sabah eve döndüm ve veda etmek için onunla bir kez daha bilerek yattım. Ve o andan itibaren karımın sadakatsizliğine dair düşüncelerin beni heyecanlandırmaya başladığı ortaya çıktı. Bazen ondan biriyle nasıl seks yaptığına dair ayrıntılı "uyku öncesi hikayeleri" anlatmasını istemeye başladı. Hikâyeler bitmeye veya kendini tekrar etmeye başlayınca, bir kenarda macera aramaya başladılar. Birkaç kez eski sevgilisinin yanına giderek kavga ettiklerini söyledi. Bazen ilgi belirtileri gösteren biriyle tanıştım. Ne yazık ki bu pek sık olmadı ve son zamanlarda tamamen ortadan kalktı. Ancak kaba düşünceler periyodik olarak kafamı heyecanlandırıyor. Ama artık karım seks konusunda pek aktif değil. Bazen elbette birisiyle yatmayı başardığı durumları simüle etmeyi başarıyor. Bu tür toplantılardan sonra tutku yeniden alevleniyor, çılgınca seks yapıyoruz.
İlginçtir ki, bir yandan da karısıyla seks yapma konusuna kapılan pek çok kişi var. Buna ihanet demek zor çünkü... Gerçek ihanetin, bir şeyi gerçekten değiştirmeyi düşündüğünüzde ortaya çıktığını ve seksin sadece eğlenceli olduğunu anlıyoruz.
Bana eşleri aile dışında seks yapmaya nasıl teşvik ettiğinizi anlatın, deneyiminizi paylaşın.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Ded
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 2 months
Eşim var, aldatmıyor, ilkinin kim olduğunu konuşuyorduk, bahçede nasıl öpüştüğünü, tek eliyle sütyenini nasıl çıkardığını anlattı. o
- These users thanked the author Artem877 for the post (total 3):
- Yaşlı Adam Pokhabych, Fedor36, Ded
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post