Karısını satıcı kadınla aldattı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karısını satıcı kadınla aldattı
Bu dün oldu. Sarhoş bir adam, uzun süredir bana ilgi gösteren satıcı Alina’dan konyak almak için mağazaya girdi ama ben buna pek dikkat etmedim. İhtiyaç duyulan konyağın arka odada bırakıldığını ve yüksekte durduğunu söyledi. Benden onu almama yardım etmemi istedi. Kutuyu çıkarıp arkama döndüğümde, o zaten sutyeninin içindeydi ve tatlı C-cup’ı bana bakıyordu. Saniyeler içinde aletim dışarı fırladı ve pantolonum indi. Kıdemsiz araştırmacımı onun dar yarığına sokmaktan başka seçeneğim yoktu. Bugün bana fotoğrafını gönderdi ve Salı günü değişeceğini ve ziyaret için beklediğini yazdı. İşler böyle... Karısı hiçbir şey bilmiyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Karısını satıcıyla aldattı
Peki kadının bilmesi mi gerekiyor?
Chernyavyi: ↑09 Aug 2020, 11:03 Dün oldu. Sarhoş bir adam, uzun süredir bana ilgi gösteren satıcı Alina’dan konyak almak için mağazaya girdi ama ben buna pek dikkat etmedim. İhtiyaç duyulan konyağın arka odada bırakıldığını ve yüksekte durduğunu söyledi. Benden onu almama yardım etmemi istedi. Kutuyu çıkarıp arkama döndüğümde, o zaten sutyeninin içindeydi ve tatlı C-cup’ı bana bakıyordu. Saniyeler içinde aletim dışarı fırladı ve pantolonum indi. Kıdemsiz araştırmacımı onun dar yarığına sokmaktan başka seçeneğim yoktu. Bugün bana fotoğrafını gönderdi ve Salı günü değişeceğini ve ziyaret için beklediğini yazdı. Bunlar... Kadın hiçbir şey bilmiyor
Peki kadının bilmesi mi gerekiyor?
-
Ne bilmesi gerektiğini bilmiyorum ama yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum...
-
- Nirvana’dayım
Pekala, eğer öyle hissediyorsan, devam et! Daha sonra foruma yazmayı unutmayın...Chernyavyi: ↑10 Aug 2020, 10:14 ]Ne yapması gerektiğini bilmiyorum ama yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Peki diğer müşteriler o sırada ne yapıyordu? Salatalık turşusu için kaba tuz almak için uğrayan yaşlı bir kadın mı, bir kutu kola almak için uğrayan bir kamyon şoförü mü, enerji içeceği seçen yaklaşık 15 yaşında bir oğlan mı?Chernyavyi: ↑09 Aug 2020, 11:03 zaten sütyenini giymişti ve tatlı üç parçası doğrudan bana bakıyordu
-
burası orta büyüklükte bir mağaza ve orada birkaç satıcı var . Görünüşe göre malzeme odası hakkında da bir şey okumamışsın. Tabii ki her şey çok hızlı gelişti çünkü 15 yaşındaki bir çocuk enerji içeceği için içeri girebiliyordu.
-
-
- Nirvana’dayım
ne kadar berbattı...)
[/quote]
Ve daha ayrıntılı olarak? Nasıl? Nerede? Kaç kere?...
[/quote]
Ve daha ayrıntılı olarak? Nasıl? Nerede? Kaç kere?...
-
Ben 3 kez geldim, o 5. Şu ana kadar gecenin yarısında sadece beşikte eğlendik)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 496 Views
-
Last post by hhuyyuii
-
- 8 Replies