Sanırım dün eşim beni aldattı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Eşimin dün beni aldattığını düşünüyorum

Unread post by Alexsss »

Womanslave: 15 Sep 2023, 10:04
Kadınköle, Evet burada tüm forum zaten biliyor))))
Öyle oluyor ki, bilen herkes uzun zamandır biliyor ama koca bilmiyor . Sanki dedikoduya inanmıyor ve sevdiği kişiyi sadakatin standardı olarak görüyor...
Tartışmıyorum, bazen akıllı bir kadın bir zamanlar öğretmişti ben... Karın olsan bile başkasında gördüm... Yine de bir şey yok diyorsun... Evet belki istedim... ama olmadı, koymadım) ))
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

Alexssss: 15 Sep 2023, 10:11
Alexssss: 15 Sep 2023, 09:35 Kadınköle, Evet, tüm forum zaten güncel))))
Bunu bilen herkes uzun zamandır biliyor ama kocası değil. Sanki dedikoduya inanmıyor ve sevdiği kişiyi sadakatin standardı olarak görüyor...
Tartışmıyorum, bazen akıllı bir kadın bir zamanlar öğretmişti ben... Karın olsan bile diğer tarafta gördüm... Yine de bir şey yoktu diyorum.. Evet belki istedi.. ama olmadı, koymadım)) )
Zamanım olmadı.. .
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Kadınköle, Вот вот)
Wercom
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Wercom »

Evgeny (iğrenç zorba): 09 Jun 2021, 17:31 Oktum, böyle kadınları nereden soyuyorsun? Sızdıran bir amcıkla evlenirsen neden şaşırırsın? O halde sürtük kız arkadaşları varsa evinde ne görmeyi bekliyorsun? Melekler ve melekler mi? Eğer kadının bir şeytansa onun da gerçekten halesi var mı!? Siz zavallı köylüler, sizi gizli eşcinseller olarak etiketlediklerini düşünmediniz! Neden sordun ki? Evet, sadece şapkasını başkasının sperminin yerine koydu, bilmeden ona oral seks yaptın ve her şey hazır. Sikini sikti ve o her yere geldi, sevgilini şeker dudaklarından ve yanaklarından öptün. Peki, sikişinin spermi ne kadar lezzetli?
Forumu karıştırdın, urkaganlara gidiyorsun, orada am yalamıyorlar, değil mi? penise vb. dokunmamak, tam olarak sizin yönünüz bu
These users thanked the author Wercom for the post:
sapık
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

"Karım dün beni aldattı
Ben de bugün onu aldattım
Ve henüz kasım ayı
Yılbaşı gecesinde ne olacak?"
These users thanked the author Beluga for the post:
Zhora Kuni
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Zhora Kuni »

Womanslave: 15 Sep 2023, 09:31 Karımın bir yandan da biriyle sikiştiğinin farkında mısın?
Karım bunu benden saklamıyor. Kocasının bunu yeterince karşılayacağından, skandal yaratmayacağından, onu aldatmakla suçlamayacağından ve en önemlisi kocasıyla olan ifşaatlarının mahvolmayacağından eminse, başka hiçbir kadının kocasından sır saklamayacağını düşünüyorum. aile.
nAslında kocasını hiç aldatmamış çok az kadın var. Neredeyse herkes bunu bir sır olarak saklıyor ama kocası mutlu bir şekilde dolaşıyor ve boynuzlar uzamaya devam ediyor :)
These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
Anna Dimitrova
Anna Dimitrova
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Orientation: biseksüel

Unread post by Anna Dimitrova »

Peki, sağlığınıza evet!
These users thanked the author Anna Dimitrova for the post:
Vik.ruba80
Ajan 177
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Ajan 177 »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Hâlâ ondan ayrılamıyorum...
Fortniter
Anonymous: 10 Nov 2019, 00:06 Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü Onu o kadar çok seviyorum ki hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorum. Hala ondan ayrılamıyorum...
Karımın kulübe gitmesine izin vermemeliydim
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by Andryuşa »

Agent177: 24 Nov 2023, 13:45 Eşimin kulübe gitmesine izin vermemeliydim
Karımla birlikte kulübe gitmeliydim, o zaman anlardım kesinlikle. Hatta belki kendi eliyle başkasının sikini çok sevdiği karısının amına bile yönlendirirdi. Ve böylece sadece tahminler ve entrikalar :)
İstediğinizi yapmaktan çekinmeyin, her şey yoluna girecek :)
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689

Unread post by 0dlb0 »

Andrey.Poromonov: 22 Jun 2022, 19:34 büyük bir lastik alet çıkardılar ve gittiler.... Bu durum hafifletici bir neden olabilir mi?)
n kauçuk x.y - hafifletici durum? :dumayu:
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Konu 4 yıllık. Bir tür hayalet, onu sahte atıcı yarattı, ama kaç tane ifşaat, anlaşmazlık, savaş, mızrak kırıldı...
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709

Unread post by Christmas_Christmas »

Evgenii-SPb,
neden bu kategorik olarak o kadar hızlı ki... insanlar sadece tarihin "kahramanlarına" ne olduğunu öğrenmekle ilgileniyorlar... konunun kendisi sonsuzdur... peki, kim karısını hiç aldatmadı ki? ..
Şaka yapıyorum...
yoksa şimdi yine kahretsin...beni evime yönlendirecekler...kahretsin buraya yazabilirim yoksa bu da mı "Yarı-zorla oral seks" konusunda olduğu gibi yalnızca seçilmiş birkaç kişi için bir "parti"..
lanet olsun... konunun %100’ü bu, 4 yaşında olmasına rağmen... ve zavallı yazar büyük olasılıkla çoktan boşanmış ve yeni bir aile kurmuştur..
ama ben bununla ilgilenmiyorum.... şimdi öyle görünüyor ki burada bile forumun "koz" üyeleri konuşabiliyor) ))
Yine şaka yapıyorum
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Sibiryak89, Vik.ruba80, Fargal94
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Natali_Natali,
Kategoriklik yok. Lütfen konuyu başlatan kişinin forum üyelerinden gelen tek bir mesaja yanıt vermediğini unutmayın.
Ve sen de canım, mütevazı olma ve her türlü koz ve benzeri şeylere dikkat etme. Sen de yeni başlayan değilsin))
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704

Unread post by Bekçi »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Sanırım dün eşim beni aldattı. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha sonra uzanıp uykuya daldı. Elimi amının üzerine koydum, külotundan belli oluyor, demek ki orada yıkanmış. Bugün yarım gün uyudu, tanımadığı bir numara onu birkaç kez aradı, sonra bütün akşam biriyle yazıştı. Ne yapmalı Bilmiyorum, onu çok sevdiğim için hiçbir şey fark etmiyormuş gibi yapıyorum. Neyse, ondan ayrılamam...
onu boyalı orospu hayatından at
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709

Unread post by Christmas_Christmas »

Watchman: 06 Dec 2023, 15:15 o boyalı orospu hayatından çıkar
kesinlikle.. ayrıca onun ardından "Defol!" diye bağırmasına da izin ver ve "Kambur sırtta rüzgar var!"
ama peki ya...."ikinci bir şans ver"..
Anlıyorum.. koca.. eğer o tarafta hile yaptıysa, sonra toplumun gözünde kahraman! ama eğer karısı aldatıyorsa.. o zaman o pis bir fahişedir... ve başka çaresi yoktur....
Ama cidden.. konu gerçekten "eski"dir.. oluşturulduğunda. .. o kadar çok zaman geçti ki ... çocukları birinci sınıfa başlamış.. ya da tam tersi okulu bitirmişler... ve biz hala yazıyoruz.. yazıyoruz.. yazıyoruz...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Vik.ruba80
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704

Unread post by Bekçi »

Natali_Natali: 06 Dec 2023, 15:20 o kirli fahişe
doğal olarak
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272

Unread post by EVLER »

Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

Natali_Natali: 06 Dec 2023, 15:20 Eğer hile yaparsanız toplumun gözünde bir kahramansınız demektir! ama eğer karısı hile yaparsa... o zaman o pis bir fahişedir... ve başka yolu yoktur....
Bu doğru.
Yapmıştım.. İlkine uzun süre dokunamadım “bundan” sonra, sonra kendimi aştım, bir nevi affettim, barıştım ama yine de o düşünce aklımdaydı onun eğlenceli olduğunu..
nSonunda, zorlama bir bahaneyle onu terk etti ve asıl sebep, kafasındaki bu düşünceydi.
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396

Unread post by homa515 »

Bilmiyorum, eğer karısı aldatırsa, o zaman koca fark etmez. Asıl mesele küçük şeyleri ortadan kaldırmaktır, kocam sık sık ve uzun süre seyahat eder. bu taraftan.
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

Kadınların stresini atmalı, bu yüzden evliliği bozmak aptalca, her şey olabilir, benimki de Tanrı’nın karahindibası, ama sana eski sevgilimle tanıştığımı söylemiştim, beni sarhoş etti ve farklı pozisyonlarda sikti , peki, ne var bunda, diye itiraf etti, cennet gibi, eh, bazen şeytan aklını karıştırır Baba, neden bunu yenisiyle değiştiriyorsun da senden önce kimse yenisini yırtmadı!? burada hormonal dengesizliğin de tesadüf olabileceğini anlamalısınız, o zaman birini uzun süre bırakmamalısınız, evet, birlikte dinlenmeye, kurumsal bir partiye de, dans etmeye ve eğer bırakırsanız 4 yöne de, kesinlikle söylüyorum...
misafirler
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Unread post by misafirler »

Ve karımın başkaları için bacaklarını açması hoşuma gidiyor. Yıllardır ondan bunu yapmasını istedim, şimdi daha önce denemediğine pişman oluyor.)
These users thanked the author misafirler for the post (total 2):
hükümet38, Alex7515
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

gosti: 02 May 2024, 00:10 Ve karımın başkaları için bacaklarını açması hoşuma gidiyor. Yıllardır ondan bunu yapmasını istedim, şimdi ise daha önce denemediği için pişman oluyor)
Evet, katılıyorum, bunların hepsi temel prensipler geçmiş, kadınların istismarı, çoğu zaman evde çalışmanın ve yoksulluğun yükü altındalar, kendilerine zaman yok ve seks gençlik ve sağlık iksiri, ondan sonra kadınlar kelebekler gibi uçuyor, pembe ve mutlu, sadece kıçlarını döndürüyorlar , kalçalarını bir gemi karması gibi sallıyorlar.
İşten arkadaşımı bir şekilde sevdim, hadi gidelim O ve onun arkadaşı ve ben benimkiyle hamama gittik, kızlarla sikişmeye başladılar ve benimki her şeyi izliyordu , peki, sanırım kaltak sana istediğini vereceğim, benimki üzerime tırmandı, arkadaşıma bağırdım, ışığı kapattım ve bana katıldım, ona arkadan girdim, çenem düştü ve başka bir çift hissettiğinde erkek elleri kalçalarında ve başka bir penis vajina girişine dayanıyordu, eliyle onu amının içine itti, beni tırmaladı ve bir kedi gibi iki penisinin üzerinde kıvrıldı, sonra bütün yıl onu ne kadar iyi parçaladığımı hatırladı. hamam, aslında sanki arkadaş hiç var olmamış gibiydi, işte sürtük :oops:
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Alex7515
Xander
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by Xander »

İlk üç satırı okudum. Sen aptal bir istismarcısın, tam bir Gandon’sun (hiç de değil). Uzun elbiseli bir boynuzlu...
Anneni seviyorsun ve annenin eteğinin altından asla çıkamayacaksın. Aptal enayi.
Eğer yanılıyorsan Siper:...

13 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Yapacak başka bir şeyin yok, Elini onun amının üzerine koydu, siktir, Peki sen neyi başarmaya çalışıyorsun? A? Ayrılmak için bir neden mi arıyorsunuz? Terk edilmiş Kurban olan sen değilsin. ... A?
Siktirdim, erkekler umurumda, siz neredesiniz?.....

8 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Çok fazla metin ve çok az anlam var. .... insanlar, kahretsin, Brain You Dunn, yani, ne.... ?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”