[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir - Page 14 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Belirli şeylere basit, tamamen profesyonelce tepki veriyorum. Örneğin normal bir telefon görüşmesi. Her şey yolunda, şaka yapıyoruz, gülüyoruz ve sonra muhataptan biri "anahtar" kelimeyi söylüyor. hiçbiri değil. diyelim ki "patlayıcılar" ve bot otomatik olarak konuşmayı kaydetmeye başlıyor. Vakaların %99’unda kimsenin bunu dinlemeyeceği ve sunucuların belirli bir süre sonra sıfırlanacağı açıktır. Ya da belki birisi ilgilenir
Fakat biz buna dikkat etmiyoruz. Kendi kendimize şaka yapıp duruyoruz
hepsi bu, konuyu kapattık.... Artıları, sizin de söylediğiniz gibi, kelimenin adı "Anahtar" evet
Bir meslektaşımla tanıştığıma memnun oldum. Haklısın, adı farklı Ama konu kapandı, katılıyorum
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 2):
[quote=Eustace post_id=347310 time=1710503648 user_id=21266] [quote="Jolly Roger" post_id= 347305 time=1710503351 user_id=23298] Belirli şeylere basit, tamamen profesyonelce tepki veriyorum. Örneğin normal bir telefon görüşmesi. Her şey yolunda, şaka yapıyoruz, gülüyoruz ve sonra muhataptan biri "anahtar" kelimeyi söylüyor. hiçbiri değil. diyelim ki "patlayıcılar" ve bot otomatik olarak konuşmayı kaydetmeye başlıyor. Vakaların %99’unda kimsenin bunu dinlemeyeceği ve sunucuların belirli bir süre sonra sıfırlanacağı açıktır. Ya da belki birisi ilgilenir Fakat biz buna dikkat etmiyoruz. Kendi kendimize şaka yapıp duruyoruz [/quote] hepsi bu, konuyu kapattık.... Artıları, sizin de söylediğiniz gibi, kelimenin adı "Anahtar" evet :-D [/quote] Bir meslektaşımla tanıştığıma memnun oldum. Haklısın, adı farklı :) Ama konu kapandı, katılıyorum
Oksanka, ona çok dikkat etmeni öneririm ve ona göz kulak ol. Tabu konulara dikkat çeken konulara dikkat ederseniz bu sizi boğar ve bu konuların adandığı konudan uzaklaştırır. Onu aktif hale getirecek hiçbir şeyi küçümsemiyor evet, ama ne pahasına olursa olsun ve ne pahasına olursa olsun.
[ref=#0000ff]Oksanka[/ref], ona çok dikkat etmeni öneririm ve ona göz kulak ol. Tabu konulara dikkat çeken konulara dikkat ederseniz bu sizi boğar ve bu konuların adandığı konudan uzaklaştırır. Onu aktif hale getirecek hiçbir şeyi küçümsemiyor evet, ama ne pahasına olursa olsun ve ne pahasına olursa olsun.
Büyücü: ↑15 Mar 2024, 15:24Oksanka, ödeme yapmanı öneririm ona dikkat edin ve ona göz kulak olun. Tabu konulara dikkat çeken konulara dikkat ederseniz bu sizi boğar ve bu konuların adandığı konudan uzaklaştırır. Kendisini aktif hale getirecek hiçbir şeyi küçümsemiyor evet ama ne pahasına olursa olsun.
))) Sen benim iyiliğimsin :cat1: Kaynağınızda moderatör olmamı iki kez teklif ettiniz. Gerçekten benimle ilgilenmiyor muydu? Her nasılsa miyop
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Büyücü post_id=347330 time=1710505479 user_id=21115] [ref=#0000ff]Oksanka[/ref], ödeme yapmanı öneririm ona dikkat edin ve ona göz kulak olun. Tabu konulara dikkat çeken konulara dikkat ederseniz bu sizi boğar ve bu konuların adandığı konudan uzaklaştırır. Kendisini aktif hale getirecek hiçbir şeyi küçümsemiyor evet ama ne pahasına olursa olsun. [/quote]
))) Sen benim iyiliğimsin :cat1: Kaynağınızda moderatör olmamı iki kez teklif ettiniz. Gerçekten benimle ilgilenmiyor muydu? Her nasılsa miyop :jr1l:
[quote=Strecoza post_id=347336 time=1710505976 user_id=15698] canım, bana kaynağında moderatör olmamı iki kez teklif ettin. Gerçekten benimle ilgilenmiyor muydu? Bir şekilde miyop [/quote] ciddi değildi, rahat ol.
[quote=Büyücü post_id=347338 time=1710506033 user_id=21115] [quote=Strecoza post_id=347336 time=1710505976 user_id= 15698] canım, kaynağında moderatör olmamı bana iki kez teklif ettin. Gerçekten benimle ilgilenmiyor muydu? Her nasılsa miyop [/quote] ciddi değildi, rahat ol. [/quote]
)) ) ) Ah, sadece aynı fikirde olmak istedim))) Ama bu ciddi değil, ciddi değil
Oksanka: ↑15 Mar 2024, 15:21
4allcoin geliyor...para birimi forumda) geliştirilmekte olan ürün)
Kendinizi gittikçe daha derine gömdüğünüzü anlıyorum!!!!! Sexo’yu zaten bir yerlerde gördüm, onsuz hiçbir şey yapamazsınız, Sexo satın alın ve sonra yazın, onlar da şu anda oturup sigara içiyorlar, alıcıları bekliyorlar, acaba nasıl bitecek, yükselişiniz ?????
[quote=Oksanka post_id=347327 time=1710505302 user_id=19980] 4allcoin geliyor...para birimi forumda) geliştirilmekte olan ürün) [/quote] Kendinizi gittikçe daha derine gömdüğünüzü anlıyorum!!!!! Sexo’yu zaten bir yerlerde gördüm, onsuz hiçbir şey yapamazsınız, Sexo satın alın ve sonra yazın, onlar da şu anda oturup sigara içiyorlar, alıcıları bekliyorlar, acaba nasıl bitecek, yükselişiniz ????? :dumayu:
Eustace: ↑15 Mar 2024, 16:13
Daha önce seks gördüm
Peki yine de kediyi beslemek zorunda mıydınız?)
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Sequayfian’ların içerik görüntüleme konusunda kısıtlaması vardır)
Şunu yapmak ister misiniz? başkalarının eşlerini izle, et)
These users thanked the author Hımmm for the post:
Oksanka: ↑15 Mar 2024, 15:21Strecoza, 4allcoin geliyor.. .currency (forumda) ürün geliştirme aşamasındadır)
Fakat para birimi, eğer gerçekse, eğer bir “cüzdana” aktarılabiliyorsa, bu zaten çok ciddi. "Sadece kuruş" olsa bile. Devlet böyle şeylere izin vermez ve asla affetmez. Chall’e karşı ilk şikayet parayla ilgili, bir tür pedofili değil ve forum bir daha asla hiçbir şekilde yapılmayacak :)
[quote=Oksanka post_id=347327 time=1710505302 user_id=19980] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], 4allcoin geliyor.. .currency (forumda) ürün geliştirme aşamasındadır) [/quote] Fakat para birimi, eğer gerçekse, eğer bir “cüzdana” aktarılabiliyorsa, bu zaten çok ciddi. "Sadece kuruş" olsa bile. Devlet böyle şeylere izin vermez ve asla affetmez. Chall’e karşı ilk şikayet parayla ilgili, bir tür pedofili değil ve forum bir daha asla hiçbir şekilde yapılmayacak :)
Jolly Roger: ↑15 Mar 2024, 16:21
Fakat eğer para birimi gerçekse, bir “cüzdana” aktarılabiliyorsa bu zaten çok ciddidir. "Sadece kuruş" olsa bile. Devlet böyle şeylere izin vermez ve asla affetmez. Chall’e karşı ilk şikayet bir tür pedofili değil, parayla ilgiliydi ve forum bir daha hiçbir şekilde yapılmayacak
[quote="Jolly Roger" post_id=347379 time=1710508919 user_id=23298] Fakat eğer para birimi gerçekse, bir “cüzdana” aktarılabiliyorsa bu zaten çok ciddidir. "Sadece kuruş" olsa bile. Devlet böyle şeylere izin vermez ve asla affetmez. Chall’e karşı ilk şikayet bir tür pedofili değil, parayla ilgiliydi ve forum bir daha hiçbir şekilde yapılmayacak [/quote] :iyi: :ROFL: :ROFL:
Hmmmm, kısa değil, anlamlı değil. Her türlü cevaba izin verilir. Para birimi forumu tamamlayacak ancak sınırlandırmayacak. Kayıt olduktan sonra kurallar dahilinde dilediğinizi yapabilirsiniz. İçeriği görüntülemek için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez. Bahse girerim ki)
[ref=#804000]Hmmmm[/ref], kısa değil, anlamlı değil. Her türlü cevaba izin verilir. Para birimi forumu tamamlayacak ancak sınırlandırmayacak. Kayıt olduktan sonra kurallar dahilinde dilediğinizi yapabilirsiniz. İçeriği görüntülemek için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez. Bahse girerim ki)
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], kurallarımızı beğendiğine sevindim= ) Onları takip ederseniz ne tür bir zarafet olacağını hayal edebiliyor musunuz :nasuku:
[quote=Eustace post_id=347387 time=1710510213 user_id=21266] yani, HİÇBİR ŞEY!!! [/quote ] İronik olmayın) her neyse. Sağ taraftan yaklaşın)
Oksanka, Bu arada!!! Oleg Tinkov gibi bir sekreter başlatabilirsin!!!, şöyle bir şeye benzeyecek, "4allcoin aldığın sürece benimle mastürbasyon yapabilirsin", yani kızlar için elbette Alice gibi :çılgın:
These users thanked the author Eustace for the post:
[ref=#0000ff]Oksanka[/ref], Bu arada!!! Oleg Tinkov gibi bir sekreter başlatabilirsin!!!, şöyle bir şeye benzeyecek, "4allcoin aldığın sürece benimle mastürbasyon yapabilirsin", yani kızlar için elbette Alice gibi :çılgın:
[quote=Oksanka post_id=347385 time=1710510106 user_id=19980] Hmmmm, kısa değil, anlamlı değil. Her türlü cevaba izin verilir. [/quote] Hmmm) clear) anlaşılır) Fakat bazen asılsız bir cevap anlaşmazlığa son verir) ve siz hamamı var)
[quote=Eustace post_id=347399 time=1710512466 user_id=21266] [quote=Oksanka post_id=347389 time=1710510423 user_id= 19980] Sağ taraftan yaklaşın) [/quote] ve eğer uçlarımız doğru değilse! :-D [/quote]
))) Bana sonunu göster, ben de sana bakıp doğru olup olmadığını söyleyeyim ya da değil :cat2:
[quote=Strecoza post_id=347403 time=1710513461 user_id=15698] )) Bana sonunu göster, ben de sana bakıp doğru olup olmadığını [/quote] ancak Düğünden sonra söyleyeyim!!! :ayyy: :cat1:
[quote=Eustace post_id=347404 time=1710513615 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=347403 time=1710513461 user_id= 15698] )) Bana sonunu göster, ben de sana bakıp doğru olup olmadığını söyleyeyim [/quote] ancak Düğünden sonra! !! :oops: :cat1: [/quote]
))) Yani bu düğünün yapılacağı anlamına geliyor :cat2: ol Annemi arayıp onu mutlu edeceğim
4Hepsi. Beni gücendirdiler. İhtiyacım olanı yazdım ve bunun bir dizi mektup olduğu ortaya çıktı. Neden alay edesiniz ki? Erişimi engellediler ve hepsi bu. Neden beni sarhoş bir aptal gibi gösteriyorsun?
These users thanked the author Veronika for the post:
4Hepsi. Beni gücendirdiler. İhtiyacım olanı yazdım ve bunun bir dizi mektup olduğu ortaya çıktı. Neden alay edesiniz ki? Erişimi engellediler ve hepsi bu. Neden beni sarhoş bir aptal gibi gösteriyorsun?
Veronika: ↑15 Mar 2024, 19:55
4Tümü. Beni gücendirdiler. İhtiyacım olanı yazdım ve bunun bir dizi mektup olduğu ortaya çıktı. Neden alay edesiniz ki? Erişimi engellediler ve hepsi bu. Neden beni sarhoş bir aptal gibi gösteresin ki?
Demek farklı bir takma adla oradasın - Nastia, yoksa artık bu işin içine girmene izin vermiyorlar mı?
These users thanked the author Vajinist for the post:
[quote=Veronika post_id=347420 time=1710521730 user_id= 7907] 4Tümü. Beni gücendirdiler. İhtiyacım olanı yazdım ve bunun bir dizi mektup olduğu ortaya çıktı. Neden alay edesiniz ki? Erişimi engellediler ve hepsi bu. Neden beni sarhoş bir aptal gibi gösteresin ki? [/quote] Demek farklı bir takma adla oradasın - [ref=#4000ff] Nastia[/ref], yoksa artık bu işin içine girmene izin vermiyorlar mı?
Anlayamadın mı? EDEPSİZ? Bunu bilmiyorum. Natali vardı (daha genç olmak istiyordum). Nika öyleydi.
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Pinokyo, şimdi yine burada çıplak kadın fotoğrafları için yalvaracak mısın? Yorgun değil misin?
anonistov.net forumuna gidin. Tüm sevgilileriniz hem trenlerde hem de "komuta yerinizin" ve güç yerinizin bulunduğu (erkekler) tuvaletinde mastürbasyon yapmak için oradalar.
En azından bu forumu bozmayın.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Anlayamadın mı? EDEPSİZ? Bunu bilmiyorum. Natali vardı (daha genç olmak istiyordum). Nika öyleydi.
[size=85] [color=green]6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Pinokyo, şimdi yine burada çıplak kadın fotoğrafları için yalvaracak mısın? Yorgun değil misin? anonistov.net forumuna gidin. Tüm sevgilileriniz hem trenlerde hem de "komuta yerinizin" ve güç yerinizin bulunduğu (erkekler) tuvaletinde mastürbasyon yapmak için oradalar. En azından bu forumu bozmayın.
[quote=Veronika post_id=347428 time=1710522647 user_id= 7907] şimdi burada yine çıplak polis fotoğrafları için yalvaracak mısın? Yorgun değil misin? [/quote]Neden kendini vuruyorsun, beni bilirsin, nerede? :-D
All’daydı. Şimdi HİÇBİR ŞEY hatırlamıyor gibiyim. Ama seninle kavga ettiler. Hatırlamak güzel. Hatırlarsan sana Pinokyo derdim. Ve bir zamanlar engellendiğimde ayrıldım, sonra cevaplarımın yerine sapkınlık basıldı. Ondan sonra içeri girmedim.
İnsanların kötü davranmasından hoşlanmıyorum.
Ara sıra içerim ama harfleri karıştıracak kadar değil.
Ve yaşlanıyorum. Aman, zaten 46 yaşındayım. Bir kabus.
Vücut görülmeye değer ---- ama kollar ve boyun bunu ele veriyor.
Bu arada, kadınların, onların vücudu üzerinde çalışırsan geç yaşlanırsın.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
All’daydı. Şimdi HİÇBİR ŞEY hatırlamıyor gibiyim. Ama seninle kavga ettiler. Hatırlamak güzel. Hatırlarsan sana Pinokyo derdim. Ve bir zamanlar engellendiğimde ayrıldım, sonra cevaplarımın yerine sapkınlık basıldı. Ondan sonra içeri girmedim. İnsanların kötü davranmasından hoşlanmıyorum. Ara sıra içerim ama harfleri karıştıracak kadar değil. Ve yaşlanıyorum. Aman, zaten 46 yaşındayım. Bir kabus. Vücut görülmeye değer ---- ama kollar ve boyun bunu ele veriyor. Bu arada, kadınların, onların vücudu üzerinde çalışırsan geç yaşlanırsın.
Veronika: ↑15 Mar 2024, 20:26
Vücut görülmeye değer ---- ama kollar ve boyun onu ele veriyor.
ah saçmalık saçmalık, hiçbir şeye inanmıyorum , buraya birkaç kez geldin Başkalarının fotoğraflarını yapıştırdım ve her seferinde internette bulundular
siktir git - sen bir mastürbasyoncusun
These users thanked the author Vajinist for the post (total 2):
[quote=Veronika post_id=347442 time=1710523580 user_id= 7907] Vücut görülmeye değer ---- ama kollar ve boyun onu ele veriyor. [/quote]ah saçmalık saçmalık, hiçbir şeye inanmıyorum , buraya birkaç kez geldin Başkalarının fotoğraflarını yapıştırdım ve her seferinde internette bulundular siktir git - sen bir mastürbasyoncusun
Sen kimsin? Gerçek bir mastürbasyoncu olarak, "gerçek" kadınlardan alınan fotoğraflarda spermlerini forumdan döktüğünü ve bunların internetten alınmış ölü fotoğraflar değil, gerçek kadınlar olduğunu bildiğini hatırlıyorum ve bana itiraf etmiştim.
Boşver Pinokyo, Tanrı Anon senin elinde.
Ama forumdaki kızlara dokunmayın. Sana bir fotoğraf gönderdiğimden beri seni aptal, o kadar memnun değildim ki! Kalitesi kötü anlayacağınız. Detaya giremiyorum. Senin otuzbir çekmen için yeterli ayrıntı yok.
Tamam, seninle konuştum, ilginçti. Ama belli olan, fikri olmayan, yaklaşımı olmayan anonistlerle iletişim kurmuyorum.
Güle güle Sayın DROCHER.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Sen kimsin? Gerçek bir mastürbasyoncu olarak, "gerçek" kadınlardan alınan fotoğraflarda spermlerini forumdan döktüğünü ve bunların internetten alınmış ölü fotoğraflar değil, gerçek kadınlar olduğunu bildiğini hatırlıyorum ve bana itiraf etmiştim. Boşver Pinokyo, Tanrı Anon senin elinde. Ama forumdaki kızlara dokunmayın. Sana bir fotoğraf gönderdiğimden beri seni aptal, o kadar memnun değildim ki! Kalitesi kötü anlayacağınız. Detaya giremiyorum. Senin otuzbir çekmen için yeterli ayrıntı yok. Tamam, seninle konuştum, ilginçti. Ama belli olan, fikri olmayan, yaklaşımı olmayan anonistlerle iletişim kurmuyorum. Güle güle Sayın DROCHER.
Kız: ↑29 Apr 2024, 12:49
Peki herkes havlu kullanmayı öğrendi mi? Yakında size yeni bir yöntem anlatacağım =)
Ve evet - Natali_Natali, ne zaman yeni hikayelerimiz olacak!? Sonuncusu uzun zaman önceydi...
ama artık kimse tuzağına düşmüyor!! Ve eğer oralardan geliyorsan ve aptal bir Sahtekar değilsen, yalnızca kendi söylediklerine sahip olacaksın.
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
[quote=Girl post_id=364052 time=1714384153 user_id=25001] Peki herkes havlu kullanmayı öğrendi mi? Yakında size yeni bir yöntem anlatacağım =) Ve evet - [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref] , ne zaman yeni hikayelerimiz olacak!? Sonuncusu uzun zaman önceydi... [/quote]ama artık kimse tuzağına düşmüyor!! Ve eğer oralardan geliyorsan ve aptal bir Sahtekar değilsen, yalnızca kendi söylediklerine sahip olacaksın.
[quote=Girl post_id=364068 time=1714386702 user_id=25001] hayır, sahte değil, gerçek! [/quote] peki, kız da olabilir, yine de çeki kontrol et, kağıtla birlikte patini bana ver " kız seks forumu" ve numarası
Kız: ↑29 Apr 2024, 12:49
Ve evet - Natali_Natali, ne zaman yeni hikayelerimiz olacak!? Sonuncusu uzun zaman önceydi...
nerede?... burada, forumda mı? yoksa 4. sokakta mı? ... forumumuza muhtemelen yarın veya yarından sonraki gün yeni bir Hikaye ekleyeceğim...
ve eğer 4all forumundan bahsediyorsan, o zaman ben ona kayıtlı bile değilim forum....
[quote=Girl post_id=364052 time=1714384153 user_id=25001] Ve evet - Natali_Natali, ne zaman yeni hikayelerimiz olacak!? Sonuncusu uzun zaman önceydi... [/quote] nerede?... burada, forumda mı? yoksa 4. sokakta mı? ... forumumuza muhtemelen yarın veya yarından sonraki gün yeni bir Hikaye ekleyeceğim... ve eğer 4all forumundan bahsediyorsan, o zaman ben ona kayıtlı bile değilim forum....
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Sadece bir açıklama değil, insanların bilgi sahibi olması için. Bugün 4ALL forumunda Natali_Natali takma adı altında bir kullanıcı kayıtlı.
Bu kullanıcıyla hiçbir ilgim yok ve kullanıcının o forumda...
Last post
Iuppiter iratus ergo nefas
:)
(((veritatis oratio simplex est
7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyleyim Yeteneğim , zekam vb. hakkında bana her türlü kötü şeyi yazdıkları bir günlük...