Kimin annesine karşı gizli bir çekiciliği vardır?

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi

Annemi siker misin?

Poll runs till 17 Jan 2027, 17:11

Да
4
100%
Нет
0
No votes

Total votes: 4

Автор темы
Orgazm
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kimin annesine karşı gizli bir çekiciliği vardır?

Unread post by Orgazm »

Annesine gizli aşık olan var mı? Söylesene, onu gözetliyor musun, onunla tartışmayı sever misin?)
Şahsen, annemin toplum içinde tartışılmasını gerçekten seviyorum ve heyecanlanıyorum, onun sikilmesini seviyorum, çünkü o hala öyle bir piç, ben 19 yaşındayım, o 43 yaşında. Onunla birlikte yaşıyoruz ve kendisi kocasından, babamdan uzun süredir boşanmış ve evimize sık sık çeşitli pislikler getiriyor. Sık sık onun sikildiğini duyuyorum ve neredeyse evin her yerinde inliyor ve şu anda ben Kapı aralığından göz atıyorum ve neler olduğunu izlerken 31 çekiyorum. Bir keresinde kapıyı hiç kapatmadılar ve seks yapmaya başladılar, ben de bu anın tadını çıkardım ve tüm bunları uzaktan izledim. Anne yatakta köpek gibi durdu ve bir sonraki sikicisinin penisini emdi, yavaşça başını öptü, dudaklarını etrafına doladı ve diliyle okşadı, ardından yüzü ayaklarına gelecek şekilde onun üzerine uzandı, onu hareket ettirdi kıçını yüzüne dayadılar ve daha sonra 69 yaşında yaklaşık 10 dakika orada yattılar. Daha sonra onu köpek stili yapıp amın içine sokmaya ve lastik penisle analda sikmeye başladı, sonuna kadar izleyemedim çünkü bitirdim ve ilgim ve heyecanım gitti. , odama gittim ama zamanla birkaç dakika daha seviştiler 20. Sık sık annemin iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını çekerim, evde bu şekilde önümde yürümekten hiç utanmaz ve sık sık telefonundaki çıplak fotoğrafları bul ve bana gönder.
https://i.postimg.cc/3R5PNmc8/1713967834483.jpg
These users thanked the author Orgazm for the post (total 3):
Don Şeytanı, alexandr.lvov, Fred.Beyaz
Taş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kimin annesine karşı gizli bir çekiciliği var?

Unread post by Taş »

Orgazm: 24 Apr 2024, 17:07 Annesine gizli bir çekim duyan var mı? Söylesene, onu gözetliyor musun, onunla tartışmayı sever misin?)
Şahsen, annemin toplum içinde tartışılmasını gerçekten seviyorum ve heyecanlanıyorum, onun sikilmesini seviyorum, çünkü o hala öyle bir piç, ben 19 yaşındayım, o 43 yaşında. Onunla birlikte yaşıyoruz ve kendisi kocasından, babamdan uzun süredir boşanmış ve evimize sık sık çeşitli pislikler getiriyor. Sık sık onun sikildiğini duyuyorum ve neredeyse evin her yerinde inliyor ve şu anda ben Kapı aralığından göz atıyorum ve neler olduğunu izlerken 31 çekiyorum. Bir keresinde kapıyı hiç kapatmadılar ve seks yapmaya başladılar, ben de bu anın tadını çıkardım ve tüm bunları uzaktan izledim. Anne yatakta köpek gibi durdu ve bir sonraki sikicisinin penisini emdi, yavaşça başını öptü, dudaklarını etrafına doladı ve diliyle okşadı, ardından yüzü ayaklarına gelecek şekilde onun üzerine uzandı, onu hareket ettirdi kıçını yüzüne dayadılar ve daha sonra 69 yaşında yaklaşık 10 dakika orada yattılar. Daha sonra onu köpek stili yapıp amın içine sokmaya ve lastik penisle analda sikmeye başladı, sonuna kadar izleyemedim çünkü bitirdim ve ilgim ve heyecanım gitti. , odama gittim ama zamanla birkaç dakika daha seviştiler 20. Sık sık annemin iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını çekerim, evde bu şekilde önümde yürümekten hiç utanmaz ve sık sık telefonundaki çıplak fotoğrafları bul ve bana gönder.
https://i.postimg.cc/3R5PNmc8/1713967834483.jpg
как думаешь мама знает, что ты на нее дрочишь?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”