Bir kişiye cinsel olarak ne kadar süre sadık kalabildiniz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sekste bir kişiye ne kadar süre sadık kalabildiniz?

Unread post by Alex366 »

Bu da bir mazeret değil, sevişmedim, içki içmedim, uyuşturucu kullanmadım. Belki 10 yıl hapis yattı, şimdi değişime koşmalı?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

ScrewF: 11 Dec 2022, 00:04
ScrewF: 10 Dec 2022, 23:48
Karımla değil. Evliliğe biraz çarpık bir bakış açısı var. Evlendikten sonra bir erkeğin her zaman senin olduğunu düşünemezsin. Bunun için de baş ağrısından kaçınmanız yeterli)
Başım ağrımıyor ama bu eski kocamın sürekli içmek Onu mal olarak görmüyordum. Bu yüzden o bir eski sevgili. Kimsenin.
Ve evet onu aldattım ama vicdanım bana eziyet etmiyor. Bir damla bile değil.
Sürekli içiyorsa ihanetin haklı bir davranıştır. Yakınlık onun için özellikle önemli değildi.
Aile de onun için önemli değildi. Ama ihanetimi haklı çıkarmaya gerek yok. O an onu sevmeyi bıraktım ve yabancılaştık. Formaliteleri tamamlamak için vaktimiz yoktu ama ben zaten her şeye kendim karar verdim ve seçimimi yaptım.

1 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Aleks366: 11 Dec 2022, 00:08 Bu da bir bahane değil, sevişmedim, içtim, uyuşturucu kullandım. Belki 10 yıl hapis yattı, şimdi de değişmek için kaçtı?
neden kaçsın ki? araba ile ulaşılabilir
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by VidaFIX »

Marinka: 11 Dec 2022, 00:09
ScrewF: 11 Dec 2022, 00:04
Marinka: 10 Dec 2022, 23:55 Başım ağrımıyor ama bu eski kocamın aşırı içki içmesine engel olmadı. Onu mal olarak görmüyordum. Bu yüzden o bir eski sevgili. Kimsenin.
Ve evet onu aldattım ama vicdanım bana eziyet etmiyor. Bir damla bile değil.
Sürekli içiyorsa ihanetin haklı bir davranıştır. Yakınlık onun için özellikle önemli değildi.
Aile de onun için önemli değildi. Ama ihanetimi haklı çıkarmaya gerek yok. O an onu sevmeyi bıraktım ve yabancılaştık. Formaliteleri tamamlayacak vaktimiz yoktu ama ben zaten her şeye kendim karar vermiştim ve seçimimi yapmıştım.
Boşanana kadar bekleyebilirdim. Daha sonra)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

ScrewF: 11 Dec 2022, 00:10
Marinka: 11 Dec 2022, 00:09
ScrewF: 11 Dec 2022, 00:04 Sürekli içiyorsa ihanetiniz haklı bir davranıştır. Yakınlık onun için özellikle önemli değildi.
Aile de onun için önemli değildi. Ama ihanetimi haklı çıkarmaya gerek yok. O an onu sevmeyi bıraktım ve yabancılaştık. Formaliteleri tamamlayacak vaktimiz yoktu ama ben zaten her şeye kendim karar vermiştim ve seçimimi yapmıştım.
Boşanana kadar bekleyebilirdim. sonra)
Neden? Şöhret uğruna mı yoksa ne anlamı var?
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by Alex366 »

Harikasın Marinka, yürüyerek gidebiliriz))
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Şişman adam »

Sekiz yıl boyunca karısına sadık kaldı
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Veronika »

Seni nasıl anlıyorum Margot? Yakın zamanda evlendim. Yeni kocam uyurken kardeşleri tarafından becerildim. Köylüdür ve bugün annesinin evinde sarhoşken onu küçük kardeşine vermesi için zorlamış: "Senin sikilmeni izlemek hoşuma gitti" dedi. Ahlaki, ikincisinden dolayı uzun süre devam etmesinden korkuyorum ya da kız arkadaşımı ona bağlamak istedim, biliyorsun:::: evet onu aldattım, olmuyor. Bana maaş kartını verdi. Üzerinde yarım milyona yakın dümen var. Harcamaktan korkuyorum. Hiç bu kadar para görmemiştim. O sordu: Leshenka, parayı ne yapmalıyız? Evet, bir şey satın al. İki aydır evliyiz, yapamam. Paramı yemeğe harcıyorum. Aptal? Bütün arkadaşlarım bana bunu söylüyor ama ben söyleyemem.

4 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Evet, en önemlisi, bir nevi kendi işlerimden bahsediyorum. Berbattı. Boşalmayı bıraktım, başkasının erkeğini istiyorum ve onu zaten beş kez aldattım. Programı gayet iyi ama ben yetişemiyorum. Büyüyorum. Patlama bir komşuya verildi.

9 dakika sonra gönderildi:
Burada şunu yazmış: sekiz yıldır karısına sadık. Evlilik görevini biliyor musun: Kadınlar hakkında yazıyor. Domostroy’da şöyle yazıyor: Bir kocanın sağlığı için her hafta bir karısı olması gerekir. Lanet sağlığımız için. Kızlar, haftalık Domostroy’da bizi sikmek zorundalar. Hayır, eşin isteği üzerine evlilik görevini başka bir kayyımın yerine getirme hakkına sahip olduğu yazıyor.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Devam etmek »

14 yıldır direniyorum. Bu gerçekten zor, erkeklerle iletişim kurmayı tercih ettim, onlarla genellikle aynı dalga boyundaydım ve daha önce (derin doğum izninden önce) yakınlarda pek çok iyi adam vardı, erkeklerin ilgisi, sürekli baştan çıkarmalar. Hatta birkaç kez başkalarına aşık oldum ama dişlerimi gıcırdatarak bunu kendi içimde sindirdim. Doğru, ilk yıllarda arkadaşıma karşı yaramazlık yapıyordum ama kocam kızlarla yaramazlık yapabileceğimi biliyordu, aldırmadı, dolayısıyla bu hile değildi.
Aynı zamanda, Kendisi aldatma konusunda kategorik değildi ama kocasının bunun korkunç olduğu yönündeki fikrine saygı duyuyordu. Ona saygı duyuyordu.
Onu yasaklamadı, sadece bana karşı dürüst olmasını istedi. Aniden olursa, dürüstçe itiraf edin. “Bu kesinlikle benimle ilgili değil”, “Hiçbir zaman hile yapmak istemedim ve asla istemeyeceğim” diyerek bunu hep inkar etti. Ve şimdi, 12 yıllık bir ilişkiden sonra, hayatımın en zor döneminde, beni uzun süredir ve utanmadan aldattığını öğreniyorum. Ve son fahişeyle. Bu sadece pastanın üzerine kremaydı (zaten benim önümde birçok hata vardı). Artık muhtemelen daha önce aldattığımı düşünüyorum ama yakalanmadım.
Böylece adam sonunda beni sadık olma arzusundan kurtardı. Bunu engelleyen tek şey evde küçüklerle birlikte olmam.
Ona artık benim de hile yapma hakkım olduğunu dürüstçe söyledim. Evet boşandık ama hâlâ birlikte yaşıyoruz. Ve hâlâ ihanetimi öğrenirse beni öldüreceği konusunda ısrar ediyor. Komik) Dürüst olmak gerekirse bazen insanların ikiyüzlülüğüne hayret ediyorum
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 4):
Zorba Carrie, SashaBishka, Sibiryak89, Tapkin
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

AmberaMaze: 18 Apr 2024, 22:35 14 yıldır tutuyorum. Bu gerçekten zor, erkeklerle iletişim kurmayı tercih ettim, onlarla genellikle aynı dalga boyundaydım ve daha önce (derin doğum izninden önce) yakınlarda pek çok iyi adam vardı, erkeklerin ilgisi, sürekli baştan çıkarmalar. Hatta birkaç kez başkalarına aşık oldum ama dişlerimi gıcırdatarak bunu kendi içimde sindirdim. Doğru, ilk yıllarda arkadaşıma karşı yaramazlık yapıyordum ama kocam kızlarla yaramazlık yapabileceğimi biliyordu, aldırmadı, dolayısıyla bu hile değildi.
Aynı zamanda, Kendisi aldatma konusunda kategorik değildi ama kocasının bunun korkunç olduğu yönündeki fikrine saygı duyuyordu. Ona saygı duyuyordu.
Onu yasaklamadı, sadece bana karşı dürüst olmasını istedi. Aniden olursa, dürüstçe itiraf edin. “Bu kesinlikle benimle ilgili değil”, “Hiçbir zaman hile yapmak istemedim ve asla istemeyeceğim” diyerek bunu hep inkar etti. Ve şimdi, 12 yıllık bir ilişkiden sonra, hayatımın en zor döneminde, beni uzun süredir ve utanmadan aldattığını öğreniyorum. Ve son fahişeyle. Bu sadece pastanın üzerine kremaydı (zaten benim önümde birçok hata vardı). Artık muhtemelen daha önce aldattığımı düşünüyorum ama yakalanmadım.
Böylece adam sonunda beni sadık olma arzusundan kurtardı. Bunu engelleyen tek şey evde küçüklerle birlikte olmam.
Ona artık benim de hile yapma hakkım olduğunu dürüstçe söyledim. Evet boşandık ama hâlâ birlikte yaşıyoruz. Ve hâlâ ihanetimi öğrenirse beni öldüreceği konusunda ısrar ediyor. Komik) Bazen insanların ikiyüzlülüğüne hayret ediyorum, dürüst olmak gerekirse
Ağır konu (((
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Hooligan Carrie: 18 Apr 2024, 22:54 Zor bir konu (((
Evet, artık endişelenmiyorum) artık sadece utanç verici ’Hayatımın uzun yıllarını boşa harcadım. Ah, yüksek düşünmeye çalıştım ama bütün bunlara kimsenin ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı ve ayrılmak zorunda kaldım))
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Sibiryak89
gerz13
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by gerz13 »

15 yıl! Hiçbir yerde kimse yok!)
OwDrin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 190
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by OwDrin »

Bu kesinlikle bana göre değil, ben açık ilişkilerden yanayım
These users thanked the author OwDrin for the post:
Sibiryak89
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

AmberaMaze: 18 Apr 2024, 22:35 Böylece adam sonunda beni sadık olma arzusundan kurtardı. Bunu engelleyen tek şey evde küçüklerle birlikte olmam.
Ona artık benim de hile yapma hakkım olduğunu dürüstçe söyledim. Evet boşandık ama hâlâ birlikte yaşıyoruz. Ve hâlâ ihanetimi öğrenirse beni öldüreceği konusunda ısrar ediyor. Komik) Bazen insanların ikiyüzlülüğüne hayret ediyorum, dürüst olmak gerekirse
Çok tehlikeli bir durumda olduğunuzu unutmayın. Polis raporlarını okursanız, her gün çok sayıda bıçaklanma olayı yaşanıyor ve durum tam olarak sizinkine benziyor. İnsanlar boşanmış ama zengin değiller. Ve bunu beğen bir gün başka apartmanlara, bölgelere, şehirlere, ülkelere gidemezler. Yani kapının dışında ve akıldan uzak!
Ve birlikte yaşamaya devam ediyorlar.

Ve gerçekten boşanmış olsalar güzel olurdu. Ama hayır, zaman zaman sikişmeye devam ediyorlar. Ve sözde boşanma gibi görünüyor ama aslında boşanma yoktu. Sadece birbirlerine karşı uzun vadeli bir kinleri var. Ama yine de aynı yatakta uyuyorlar, tek bütçeleri var, koca mutfaktaki rafları tamir ediyor, kadın mutfakta yemek pişiriyor ve erkeği besliyor.
Fakat zaman zaman içlerinden biri şunu hatırlıyor: hala boşanmışlar. Ve karısı gerçekten boşanmaya çalışıyor ve gün içinde zaman zaman kocasından ayrılmak için zayıf girişimlerde bulunuyor. Geceleri de onunla yatıyor.

Ve güzel bir günde bir adam karısıyla birlikte ortaya çıkıyor, hatta belki karısı onu eve bile getiriyor. Mesela kocam işteyken. Tabii ki komşular kocama rapor veriyor. Ya da beklenmedik bir şekilde eve geldiğinde ve işte burada - darmadağınık bir yatak, terli ve korkmuş bir adam. Ve kızarmış bir eş.
Peki...

Kararını vermeni ve sonunda bir karar vermeni tavsiye ederim. Hiç barınmadan kalma korkusuyla hiçbir yere taşınmak istemediğiniz açık. Kocası kadını getirip kilitleri değiştirecek. Ve koca da bir oligark ya da aptal değil. O da yarın daireye bir adam getireceğinizi, kilitleri değiştireceğinizi ve onun da delikli eşofmanını ve yıpranmış terliklerini polise götüreceğini anlıyor. Yani ikiniz de daireyi koruyorsunuz. Ve birbirinizin yaşamasına izin vermiyorsunuz.

Yapmanız gereken ilk şey ayrılmak ve birbirinizle görüşmeyi bırakmak. Birbirinizle yatmayı bırakın ve herhangi bir konuda iletişim kurmayı bırakın. Basitçe söylemek gerekirse, birbirinizin alışkanlığından kurtulun.
Ya da belki her şeyden vazgeçip Tayland’a iki bilet alıp 90 gün boyunca oraya gidebilirsiniz. Tayland’ın vizesiz rejimi Rusların bunu yapmasına izin veriyor. 90 gün boyunca çok az paraya ihtiyacınız olacak. Ana tutar, konut kiralamaya ve iki kişilik gidiş-dönüş uçak biletine harcanacak. Ve bu doksan gün içinde ilişkinizi geliştirecek ve birbirinize yeniden aşık olacaksınız. Belki bir MFM bile ayarlayabilirim. Veya FFM. Görünüşe göre. Birbirinizi affedin ve yeniden yaşamaya başlayın. Ve bundan sonra gerçek, birbirinize yalan söylememektir.

Birini istedin ve bunu kocana anlattın. Öncesi veya sonrası önemli değil. Önemli olan onun söyledikleri. Şöyle böyle, nasıl oldu bilmiyorum ama güzel ve hoştu. Belki bir gün yine olur. Ve eğer istersen seni eve davet edebilirim, biraz şarap alırız ve o da kabul ederse üçümüz bunu telafi ederiz.
Bir düşün.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vasyanitsa: 19 Apr 2024, 18:47 Önce ayrılmanız ve birbirinizle görüşmeyi bırakmanız gerekiyor. Birbirinizle yatmayı bırakın ve herhangi bir konuda iletişim kurmayı bırakın. Basitçe söylemek gerekirse, birbirinizin alışkanlığından kurtulun.
Tavsiyeniz için teşekkürler)
Ayrılacak yerler var, şahsen ben yaşıyorum çocuklar ve ortak işler nedeniyle birlikte.
Bir ilişkiyi geliştirmek pek mümkün değildir, tamam, bu sadece bir hakaret olur ve bir kişi hakkında birden fazla kez sonsuz hayal kırıklığına uğradığınızda, bu başka bir düzeydir.
Bir yere gitmek de değildir iyi bir fikir - bunu kimseye bırakmayan iki küçük çocuk. Benim annem-babam yok, onun da anne babasına boyun eğmedik.
Bu bıçaklı kavgaya gelmez, onun çok cesareti var)) o sadece konuşuyor.
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Tapkin
Alesya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Alesya »

Veronika: 05 Nov 2022, 15:10 05 Kasım 2022, 14:37

Hâlâ 44 yaşındayım ama aynı zamanda her şeyden, iki kocadan vs. yoruldum. Neden sitede? Açıkça konuşmak, kendimi çıplak göstermek istedim.

26 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Unuttum, yüksek öğrenim
🤣&#129315 ;🤣&#129315 ;🤣&#129315 ;🤣
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 19 Apr 2024, 21:51 Bıçaklı kavgaya gelmez, çok cesareti var)) sadece konuşuyor.
Ama boşuna konuşuyorsun. Kendi kendine yetebilen, zengin ve kendine güvenen bir insan size bıçak sokmayacaktır. Ancak gururu zedelenmiş, kendisini mağdur gören ve her konuda kendini haklı çıkaran bir kişi bunu yapabilir. Senin yerinde olsaydım bu riski almazdım.
Boşanmış olan herkes bunun çok acı verici ve çok travmatik olduğunu söylüyor. Ve her ikisi için de.
Ve bu süreçten olabildiğince az kayıp ve sorunla çıkmanın en iyi yolu birbirinizi görmemeye çalışmaktır. Birbirinizi aramayın. Ve en akıllıca şey bir süreliğine şehirden ayrılıp telefonu kapatmak.

Evet, ikiniz de çok üzüleceksiniz, ancak yavaş yavaş ikiniz de bunu yapmayı öğrenmeye başlayacaksınız. Birbiriniz olmadan yaşayın. Hiçbir şey için birbirimizi suçlamadan. Bir sebepten dolayı buna ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz. Böylece yakınlarda bağırabileceğiniz veya saldırabileceğiniz bir kişi olsun. Ve onu bir şeyle suçla.
Ama başka bir yere gidersen, sıfırdan yaşamaya başlamak zorunda kalacaksın. Birine her dakika sinirlenmeden, tüm bunların sorumlusunun biri olduğuna dair sürekli kızgınlık duymadan. Etrafınızda olacak insanların tüm bunlara bir kez bile ihtiyacı olmayacak.

Ve olumsuzluklar olmadan yaşamaya alışmaya başlayacaksınız. Uyanın ve güzel havanın tadını çıkarın, öncelikle sorunları değil hoş bir şeyi düşünün. Genel olarak kama, kama ile devrilir. Demek istediğim şu ki, er ya da geç bir adam hayatında belirecek. Ve kocanızın ne kadar pislik biri olduğunu ve tüm hayatınızı nasıl mahvettiğini değil, onunla yapacağınız yaklaşan seks hakkında düşüneceksiniz.

Evet, iki çocukla tartışmıyorum, Hayatında bir şeyi düzenlemek çok zordur. Ancak maço erkeklere ve uzun boylu, havalı sarışın yakışıklı erkeklere acele etmezseniz, etrafınızda çok sayıda sıradan erkeğin dolaştığını göreceksiniz. Farklı yaşlar, farklı gelirler. Çok şık ve yakışıklı olmayabilirler ama belki içlerinden biri hayattaki iyi arkadaşınız olabilir. Genel olarak, bir koca ya da geçimini sağlayacak bir adam aramayın, her şeyden önce bir arkadaş arayın.

Gençliğinizdeki hataları yapmayın, don Akıllı ol ve zengin adam arama. Onunla sorun yaşayacaksın.
Bir arkadaş ara ki o da sana uygun olsun. Karşılıklı anlayış olsun ve onunla birlikte olmak ilginç olsun.
Ve eğer bir adam size umut verici görünüyorsa ama kalbinizi ısıtmıyorsa kendinizi ikna etmeyin.
hemen onun gibi. Kelimenin tam anlamıyla ilk tanıştığımızda. Ve onun da senden hoşlanması gerekiyor.
Senden hoşlandıysa bunu gözlerinden gizleyemezsin, bu hemen belli olur.

Ve bir şey daha.. .
Kendi deneyiminize göre...
Kurnaz olmayın ve bir kişiden hoşlanıyorsanız ve o da sizden hoşlanıyorsa yalan söylemeyin.
Bütün bu kuralların canı cehenneme - beğen İlk buluşmada sekse asla izin vermeyin. Hepsini siktir et!
Kalbinin sesini dinle. Yalan ve manipülasyonu ilişkinizin en başına koymayın.

Sözlerinizden yalan söylememiş olsa da kocanızın size neden yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Belki de seni yalan söylerken yakaladı ve onu kıskanmayacağını, sana yalan söylememesi ve her şeyi olduğu gibi söylememesi gerektiğini söylediğinde sana pek güvenmedi?
Belki de sadece seni bir çeşit manipülasyon yaparken yakaladı ama sana hiçbir şey söylemedi...

Ya da belki kazara arkadaşınla telefonda nasıl açıkça konuştuğunuz konuşmaya kulak misafiri oldu Kocanızı ne kadar ustaca yönetiyorsunuz, onu nasıl da dengesiz bir adam gibi tanıyorsunuz ve onun sonraki iki adımı atacağını ne kadar iyi biliyorsunuz.
Last edited by Saç gömlek on 19 Apr 2024, 22:42, edited 1 time in total.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Tapkin »

AmberaMaze: 19 Apr 2024, 21:51
Yapmanız gereken ilk şey ayrılmak ve birbirinizle görüşmeyi bırakmak. Birbirinizle yatmayı bırakın ve herhangi bir konuda iletişim kurmayı bırakın. Basitçe söylemek gerekirse, birbirinizin alışkanlığından kurtulun.
Tavsiyeniz için teşekkürler)
Ayrılacak yerler var, şahsen ben yaşıyorum çocuklar ve ortak işler nedeniyle birlikte.
Bir ilişkiyi geliştirmek pek mümkün değildir, tamam, bu sadece bir hakaret olur ve bir kişi hakkında birden fazla kez sonsuz hayal kırıklığına uğradığınızda, bu başka bir düzeydir.
Bir yere gitmek de değildir iyi bir fikir - bunu kimseye bırakmayan iki küçük çocuk. Benim annem-babam yok, biz de onun ailesine boyun eğmedik.
Bu bıçaklanmaya gelmez, çok cesareti var)) sadece konuşuyor.
nBurada nadiren acı veren şeylerden bahsediyorlar... Minnettarlık da buradan geliyor!
Ama aslında, kendinize ne kadar uzun süre işkence ederseniz, durum o kadar kötüleşir.
Zaman geçiyor ve sen onu yenemeyeceksin. Önceki KONUŞMACI, burada
çok fazla "yığın" yaptı ve bunu birkaç satırda yapabilirdi ama bunu yapamıyor!((

:Gül:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tapkin: 19 Apr 2024, 22:41 Önceki KONUŞMACI, burada
çok fazla "yığın" yaptı ve bunu birkaç satırda yapabilirdi ama bunu yapamıyor!((
Ya da hiçbir şey yazamazsınız. Böylece her şey herkes için net olur.
Ayrıca bu foruma da gidemezsiniz ve dolayısıyla kimsenin mesajını okuyamazsınız. gönderiler.
Ve bu daha da doğru olacaktır.
Ve tüm bu gereksiz zaman kaybı yerine gidip evin içinde yararlı bir şeyler yapabilirsiniz, yerleri veya pencereleri silebilirsiniz.
Ya da rafı onarın ya da son olarak elektrikli süpürgeyi onarın.
Bu forumda oturup kimin neyi yazması veya yazmaması gerektiği, ne kadar yazması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunun.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Vasyanitsa: 19 Apr 2024, 22:46
Önceki KONUŞMACI, burada
bir sürü "yığın" yaptı ve bunu birkaç satırda da yapabilirdi ama bunu yapamıyor!((
Ya da hiçbir şey yazamazsınız ve böylece her şey herkes için açıktır.
Ayrıca buraya, bu foruma da gidemezsiniz ve buna göre. kimsenin gönderilerini okuma.
İşte bu kadar. Daha da doğru olur.
Ve tüm bu gereksiz zaman kaybı yerine gidip evin içinde yararlı bir şeyler yapabilir, yerleri yıkayabilirsin. veya pencereler.
Veya rafı onarın veya son olarak elektrikli süpürgeyi onarın.
Bu forumda oturup kimin neyi yazması veya yazmaması gerektiği, ne kadar yazması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmaya neden gerçekten değer? yaz.
Sizi Scamp’a nasıl bağlayabilirim, burada Keşke yapacak bir işiniz olsa!
Biri ayrım gözetmeksizin YouTube’dan resim sürükler ..diğeri çarşafların üzerine karalıyor!
IDIL YEMEK!))))

:cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Eustace
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tapkin: 19 Apr 2024, 23:04 Yapacak bir işiniz olsaydı Scamp ile sizi nasıl bağlayabilirim!
Biri ayrım gözetmeksizin YouTube’daki resimleri sürükler.. ikinci sayfaya karalar!
IDIL TO YEMEK!))) )
Anladığım kadarıyla buradaki her deliğin bir tapası var!?
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Barsuk70 »

Görünüşe göre kız kardeşim ve ben bu yarışmayı kazandık. Düğünümde onu kıçından becerdim, o da kendisininkinde beni ve arkadaşımı emdi.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Tapkin: 19 Apr 2024, 22:41 Burada insanlar nadiren acı veren şeylerden bahsediyor... Minnettarlığımız da buradan geliyor!
Kişiye saf dürtüleri ve yardım etme arzusu için teşekkür ediyorum) empati ve insanlara yardım etme arzusu, zamanımızda, özellikle de bu forumda o kadar nadir görülen nitelikler ki, yalnızca bunun için "teşekkür ederim" diyebilirsiniz). Ne yazık ki tavsiyelerin çoğu beni aşıyor olsa da, asil dürtüleriniz nedeniyle sizi gücendirmek istemiyorum.
Ve bu yüzden buraya tamamen eğlence ve rahatlama amacıyla yazıyorum. Konuyla ilgili az çok yazabileceğimi yazıyorum. Tavsiye almak için değil, eğer gönderide belirtilmemişse) Bir amaç var, daha ziyade ilgi var, o olmasaydı uzun süre burada olmazdım, ama şimdilik sadece gözlemliyorum ve mesaj yazıyorum
Last edited by Devam etmek on 20 Apr 2024, 00:49, edited 2 times in total.
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 00:36 Bir hedef daha var, o olmasaydı uzun zaman önce burada olmazdım ama şimdilik sadece gözlemleyip mesaj yazıyorum
Söyle bana gol ne için?
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Anatolich: 20 Apr 2024, 00:45 Bana amacının ne olduğunu söyle?
Herkese söyleyemem, bu kişisel bir sır)
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 00:48
Anatolich: 20 Apr 2024, 00:45 Bana amacının ne olduğunu söyle?
Bunu herkese söyleyemem, bu kişisel bir sır)
Madem kişisel bir sır, o zaman neden bunun hakkında konuşalım ki?!
Ve sanırım A, B’ye de söyle dedi.
Ama bu elbette . Bu sizin işiniz.
Entrika yaratmak da eğlencelidir :wink:
These users thanked the author Anatolik for the post:
Devam etmek
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Anatolich: 20 Apr 2024, 00:52 neden ondan bahsediyoruz
Onun hakkında konuşmadım) Sadece burada olmamın ve yazmamın bir nedeni olduğunu söyledim gönderiler)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 00:36 Kişiye saf dürtüleri ve yardım etme arzusu, empatisi ve insanlara yardım etme arzusu için teşekkür ederim; çağımızda, özellikle bu forumda o kadar ender görülen nitelikler ki, ancak bunun için "teşekkür ederim" diyebilirsiniz. ). Ne yazık ki tavsiyelerin çoğu beni aşıyor olsa da asil dürtülerimi kırmak istemiyorum.
Bu yüzden buraya tamamen eğlence ve rahatlama amacıyla yazıyorum. Konuyla ilgili az çok yazabileceğimi yazıyorum. Tavsiye almak için değil, eğer gönderide belirtilmemişse) Bir amaç var, daha ziyade ilgi var, o olmasa uzun süre burada olamazdım, ama şimdilik sadece gözlemliyorum ve mesaj yazıyorum
Bütün bunları sizi trollemek için yazmıyorum. Bu konu hakkında söyleyecek bir şeyim var. Üstelik bir şeyden kesinlikle eminim. Nasıl olacağını, sanki gelecekten gelmişim gibi her şeyin nasıl çürüyeceğini biliyorum.

Bir zamanlar, kollarımda beş yaşında küçük bir kız çocuğuyla bütün bir yıl boyunca yalnız kalmıştım. Ve eşinizle birlikte sizi bekleyen ve henüz gelmemiş olan tüm sorunları çok iyi biliyorum.
Ve tüm bunlar çok acı verici. Ve bu ancak her iki eşi farklı köşelere ayırıp her ikisine de karşı cinsten bireyler vererek tedavi edilebilir.
Aynı şey, başka bir şey değil.
Ve birlikte yaşamaya devam etmek cehennemdir ve İsrail. Ve çok geç olmadan buna bir son vermeliyiz. Çünkü burası her ikisi için de rahatlık bölgesi. Ve bu, eşlerden biri şu veya bu nedenle başka bir dünyaya gidene kadar süresiz olarak devam edecektir.

Yani bu durumla ilgili bir şeyler yapılması gerekiyor. Ve ne kadar erken olursa o kadar iyi. İdeal olarak, sizin yerinize eşinizle iletişim kuracak ve boşanmayla ilgili tüm sorunları (barınma, çocuklar, nafaka, mal paylaşımı) çözecek bir avukat ayırın ve işe alın. Kesinlikle iş hayatında olmamalısınız. Ve tüm bunların amacı barışçıl bir şekilde ve skandal olmadan ayrılmaya çalışmaktır.
Ve çok çalışın, çünkü her ikisinin de buna ihtiyacı var.
Hiçbir durumda eski kocanızı, evliliğini bölmesi için kışkırtmamalısınız. çocuklar, yapmasın diye sizin için işleri bozmaya başladı ve size karşı askeri operasyon başlatmadı. Bu erkekler için tipiktir. Senin için bazı şeyleri mahvetmek için hayatının birkaç yılını feda edebilir.

Pazar akşamları beş yaşındaki bir kız çocuğunu yanına alan bu Pazar babalarını sık sık metroda görüyorum. ya da oğlan annesine geri döner. Ya da tam tersi Cuma akşamı geç saatlerde bu çocuğu evine götürür. Her ikisinin de tam bir seti var; bir sırt çantası, bir el arabası ve ihtiyaç duyabilecekleri her şeyden oluşan iki veya üç çanta daha.
Ve burada oturuyorlar ve bu baba acı içinde kendi çocuğuyla diyalog kurmaya çalışıyor. . Ve hiçbir şey yapamıyor. Çünkü daha önce çocuğu azarlamaya ya da geri çekmeye alışmıştı. Ancak burada bir şeylerin farklı yapılması gerekiyor gibi görünüyor.

Böylece her türden aptalca soru soruyor. Ve çocuk hâlâ çocuktur. Beş yaşında ne vicdanı ne de inceliği var. Başını cep telefonundan kaldırmadan babasına tek heceli yanıtlar veriyor. Ve babam şu anda ona tokat atıp cep telefonunu almaktan mutluluk duyardı. Ama bunu yapmaktan korkuyor. Çocuk şu anda öfke nöbeti geçirip annesini arayacak. Ve baba sikildi! Annesi onu polise şikayet edecek. Sadece bunu bekliyor. Adam da tüm bunları çok iyi biliyor ve dişlerini gıcırdatarak, bir sebepten dolayı kendisine yabancılaşan bu çocuğuna bir şey sormaya devam ediyor.

Olması gereken Normal bir durumda, eğer kadın boşanma sırasında kocasını şımartmasaydı, hafta sonu çocukları alıp onu asla rahatsız etmeyeceğini kaydetti. Ancak işler bu yüzleşmeye dönüştü. Ve adam dedi ki - ah öyle! Ben baba mıyım, değil miyim? Çocuğumu görmem gerekiyor. Bu benim bebeğim!
Aslında bu adam için bu çocuk, bir tavşan için trafik ışığı gibidir. Bütün hafta sonu ona bakıcılık yapacak ve yorulacak. Pazar akşamı onu karısına geri götürecek. Ama bir nedenden dolayı tüm bunlara ihtiyacı var.

Öncelikle beğenin ya da beğenmeyin, çocuk ona eski karısıyla neler olduğunu en ince ayrıntısına kadar anlatacaktır. Ve bu onun için kayıtsız değil.
İkincisi, eski sevgilisiyle birlikte olan adamın ekşi yüzünü ve eski sevgilisinin nefret dolu gözlerini görecek. Çünkü eski sevgilisinin her hafta göze batan bir şey olması, yeni erkeğinin tüm bunlardan pek hoşlanmadığı açık.
Üçüncüsü, eski sevgilisi yüzünden çocuk ona baba demeye devam ediyor ve eski karısının erkeğini kim bilir ne diye çağırıyor. Kadın, çocuğuna yeni erkeğine baba demeyi öğretmeye çalışıyor.

Çocuk sinirlenir ve tüm bunları görünce yetişkinleri manipüle etmeye başlar. Ve onun kafasına bir tokat atacakları veya onu bir şeyden mahrum bırakacakları yerde, burada onunla konuşup onu ikna ediyorlar. Ve yemin ediyor. İyi bir önlem olarak, eski sevgilinin gün batımına gitmesi ve bir daha görünmemesi gerekir. Ve karısının yeni kocası, çocuğa tam teşekküllü bir baba olmalıdır. Ve bu normal olacak ve herkes bundan hoşlanacak. Çünkü eski kocanın tüm bunlara gerçekten ihtiyacı yok. Zaten çocuklara vakti yoktu ve bir de bu tür zorluklar vardı.

Ve o anda karısı, eski sevgilisiyle bu savaşı başlattığı için artık mutlu değildi. Ve kendisi bile eski parasını vermekten memnuniyet duyardı ki, gitsin ve bir daha ortaya çıkmasın. Ama ondan intikam aldı ve çocuğa tuzak kurarak sürekli onun ve çocuğun hayatında görünerek hayatını zehirledi.

1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
AmberaMaze: 20 Apr 2024, 00:58 Ve onun hakkında konuşmadım) Sadece burada olmamın bir nedeni olduğunu söyledim ve neden yazı yazıyorum)
Benim gibi birinin buraya gelmesini bekledi ve her şeyi düzene koydu. Demek istediğim, bazı akıllıca düşüncelere yol açacaktır - nasıl yapılır ve ne yapmalı doBütün bunlarla ilgili daha fazlasını yapın.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Vasyanitsa: 19 Apr 2024, 18:47 Ve istersen seni eve davet edebilirim, biraz şarap alırız, eğer o kabul ederse üçümüz bunu telafi ederiz.
Bir düşün.
aldanmayın, bu sıkıcı bir tür
Etek saçlı gömlek: 20 Apr 2024, 01:58 Bütün bunları troll yapmak için yazmıyorum
hayır, sen Troll değilsin!!! seni Havasız Trol!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
Devam etmek
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Vasyanitsa: 19 Apr 2024, 23:27
Yapacak bir işiniz olsaydı Scamp’la nasıl bağlantı kurabilirim!
Biri ayrım gözetmeksizin YouTube’daki resimleri sürükler.. ikinci sayfaya karalar!
IDIL TO EAT )))))
Anladığım kadarıyla buradaki her delikte bir fiş var!?
Tapkin, Tapachkin, sen bir fiş!!! :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 20 Apr 2024, 03:04
Tapkin: 19 Apr 2024, 23:04 Yapacak bir işiniz olsaydı Scamp ile nasıl bağlantı kurabilirim!
Biri ayrım gözetmeksizin YouTube’dan resimleri sürükler.. ikinci sayfaya karalar!
İDİL YEMEK! ))))
Anladığım kadarıyla buradaki her deliğin bir tıkacı var!?
Tapkin, Tapachkin, sen bir fişsin!!! :ROFL: :ROFL: :ROFL:
nEvet, en azından ona tencere desin..Fırına koymazdım.
Yani...sen ve "neredeyse" saygılarımla...AKILLI, "köpekbalığı" kalemin yereli! )))) :deli:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Eustace
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Andrey-37 »

Üç yıl direndim. Birini becerme seçenekleri ve fırsatı vardı ama o direndi. İlk seferinde şöyle oldu: Eşim evde değildi, bir arkadaşım bana bir şeyler vermeye geldi.
- çay içmeye gelin
Biraz çay iç.
- Hadi biraz bira içelim
- hadi
Oturduk mutfakta ama odada kanepede. Ona sarıldı ve kalçalarını ve poposunu okşamaya başladı. Hiç aldırış etmiyor. Elbisenin arka fermuarını açtım
- Regl oluyorum
Hala elbiseyi çıkarıp güzelliğine bakacağımı söylüyorum. Onu uzun süre iç çamaşırı ve taytıyla sıktı, ardından sütyenini çıkarıp göğüslerini öptü.
- "Gerçekten istiyorum!" dedi
- hadi yatağa gidelim!
Ve onu kollarında taşıdı. Geri kalan kıyafetlerini çıkardı. Ve artık Girit günleri umurumda değil. Görünüşe göre onu akşam üç kez becerdim. Ama onun içine boşalmak mümkündü!
These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 2):
çiçek hastalığı, Grifan
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

saç gömlek,
Lanet olsun ... Böyle yaşamaktansa kendini asmak daha kolaydır) hayat değil ama umutsuz, üzücü bok.
Hayır, eski kocam arkadaşımla yaşayıp hayattan biraz daha keyif almayı tercih ederim)) ta ki daha fazla ne yapılması gerektiği tam olarak açık (ve bazı sol görüşlü adamlardan bahsetmiyorum)
Sackcloth: 20 Apr 2024, 01:58 Benim gibi birinin burada görünmesini ve her şeyi yoluna koymasını bekledi. Demek istediğim, bazı akıllıca düşüncelere yol açacaktır - nasıl yapılır ve tüm bunlarla ilgili bundan sonra ne yapılacağı.
Aaaaah! Hayır, kusura bakma Saçlı, gönderilerin burada takip ettiğim birkaç hedefimle hiçbir şekilde bağlantılı değil))) genellikle farklı bir evrenden geliyorlar, seninkine paralel bile değiller))
Tekrar ediyorum, Tavsiye istemediğim gönderiler için burada tavsiye aramıyorum :)
Eğer istekleriniz doğru yönde olsaydı, muhtemelen birçok standart boşanmış kadına yardım ederdiniz) Ama ne yazık ki benim durumum bu değil .
Bir keresinde kayınvalidemin evinde otururken kız kardeşinin onu görmeye geldiğini hatırlıyorum. Oturdum ve bazı soyut şeyler hakkında konuştum. Yaşamak ve ilginç olmak hakkında. Ve bazı nedenlerden dolayı, 50 yaş üstü bu iki kadın benimle kadınların kaderinin ne kadar zor olduğu, erkeklerin erkek olduğu, ancak bir kadının evde oturduğu, erkeği beklediği, onu yıkadığı, beslediği, büyüttüğü hakkında konuşmaya başladı. çocuklar ve şikayet etmiyor. Ve bir erkekle bir kadın arasındaki ilişkinin sonsuzca başka umutsuz, üzücü saçmalıklarla dolu olduğunu. Hatırlamıyorum... Kesinlikle. Çok iç çektiklerini ama şikayet etmediklerini hatırlıyorum. Ama bu konuşmada bana sonsuz derecede uzak olan çok üzücü bir şey vardı.
Bu kadınlardan kaçan erkekleri anladım. Ayrıca dışarı çıkıp erkeklerle sigara içmek ve daha ağır bir şeyler içmek ve hayatımızda var olan bir sürü hoş şey hakkında konuşmak istiyordum. Kayınpederimin işi hakkında konuşacağım ve en azından yakınlardaki servis istasyonuna koşup arabaları tamir etmeme yardım edeceğim (eğer çarpık ve beceriksiz ellerim bir şekilde yardımcı olabilirse). Öğrenilecek bir şey. Daha faydalı ve daha keyifli olurdu.
Nedense seninle konuşurken, onlarla konuşmanın hissini hatırlıyorum
Last edited by Devam etmek on 20 Apr 2024, 16:20, edited 6 times in total.
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
Anatolik, Tapkin
Milena69
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 237
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Milena69 »

Uzun zamanımı aldı ama oldu, ben de seks bağımlısıyım)))
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 15:28 Aaaaah! Hayır, kusura bakma Saçlı, gönderilerin burada takip ettiğim birkaç hedefimle hiçbir şekilde bağlantılı değil))) genellikle farklı bir evrenden geliyorlar, seninkine paralel bile değiller))
Tekrar ediyorum, Tavsiye istemediğim gönderiler için burada tavsiye aramıyorum :)
Eğer istekleriniz doğru yönde olsaydı, muhtemelen birçok standart boşanmış kadına yardım ederdiniz) Ama ne yazık ki benim durumum bu değil .
Bir keresinde kayınvalidemin evinde otururken kız kardeşinin onu görmeye geldiğini hatırlıyorum. Oturdum ve bazı soyut şeyler hakkında konuştum. Yaşamak ve ilginç olmak hakkında. Ve bazı nedenlerden dolayı, 50 yaş üstü bu iki kadın benimle kadınların kaderinin ne kadar zor olduğu, erkeklerin erkek olduğu, ancak bir kadının evde oturduğu, erkeği beklediği, onu yıkadığı, beslediği, büyüttüğü hakkında konuşmaya başladı. çocuklar ve şikayet etmiyor. Ve bir erkekle bir kadın arasındaki ilişkinin sonsuzca başka umutsuz, üzücü saçmalıklarla dolu olduğunu. Hatırlamıyorum... Kesinlikle. Çok iç çektiklerini ama şikayet etmediklerini hatırlıyorum. Ama bu konuşmada bana sonsuz derecede uzak olan çok üzücü bir şey vardı.
Bu kadınlardan kaçan erkekleri anladım. Ayrıca dışarı çıkıp erkeklerle sigara içmek ve daha ağır bir şeyler içmek ve hayatımızda var olan bir sürü hoş şey hakkında konuşmak istiyordum. Kayınpederimin işi hakkında konuşacağım ve en azından yakınlardaki servis istasyonuna koşup arabaları tamir etmeme yardım edeceğim (eğer çarpık ve beceriksiz ellerim bir şekilde yardımcı olabilirse). Öğrenilecek bir şey. Daha faydalı ve daha keyifli olurdu.
Nedense seninle konuşurken, onlarla konuşmanın verdiği hissi hatırlıyorum
okudum senin repliklerin ve nedense onlarla birlikte bir adam görüyorum. Yani bunların hepsi bir adam tarafından yazılmış.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 18:36 Satırlarınızı okudum ve nedense onların arkasında bir adam görüyorum. Yani bunların hepsi bir erkek tarafından yazılmış.
Oh, "beklenmedik")) ve neden sevgili dostum, sen olaya böyle mi bakıyorsun? ? Son yanıtta, adam çok mu öne çıktı?)
Peki avatarınıza güzel bir hatun koyarsanız ben de hatun olarak kabul edilir miyim?) Yoksa seçenek yok mu?)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 18:52 Ah nasıl, "beklenmedik")) ve neden sevgili dostum, sen bunu böyle mi görüyorsun? Son yanıtta, adam çok mu öne çıktı?)
Peki avatarınıza sevimli bir hatun koyarsanız ben de hatun olarak kabul edilir miyim?) Yoksa seçenek yok mu?)
İşte, yine biraz sinirlenmiş bir adamın vereceği gibi cevap verdin.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 19:04 Eh, yine biraz sinirlenmiş bir adamın vereceği gibi cevap verdin.
Hmm, her halükarda bana iltifat ettin). Beni bir erkek olarak gördüklerinde mutlu oluyorum.
Ve eğer bir erkeksem, ne kadar güzel bir fantezim var :)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 15:28 Hayır, eski eşimle yaşamayı ve biraz daha hayatın tadını çıkarmayı tercih ederim)) tamamen netleşene kadar, ne yapmalı bundan sonra
Yapılması gerekenler yazık kendine ve eski sevgiline. Ya da onun senin için şimdi kim olduğunu. Şu anda onu, kulaklarının arasını kaşıyan, sevgiyle Borka denilen dana gibi kesime hazırlıyorsunuz. Ve sonbaharda seni bıçağın altına koyacaklar ve taze dana eti olacak.
Ama adam için üzülmüyorsan en azından kendin için üzül. Yukarıda sen ve benim farklı evrenlerden olduğumuzu yazmıştın. Hayır, uygulamanın gösterdiği gibi, herkes için ve her yerde her şey aynıdır. Bu ne kadar üzücü? Eski sevgilinizin (veya hediyenizin) inşa edilmesi ve eve para getirmesinin sizin için daha uygun olduğu açıktır. Ve siz ne dersen de, evin her şeyini o yapıyor.
Ve genel olarak, iyi bir arkadaşımın da söylediği gibi - suçlu bir adam - evde gerekli ve çok faydalı bir şey.
n
Ve diyelim ki beş yüz yıl yaşasaydın her şey yoluna girecekti. Tamam, önümüzdeki yirmi yıl boyunca böyle yaşayabiliriz, sonra çocuklar büyüyecek ve sonunda her şeyi çözeceğiz. Ama çocuklar büyüyüp sonunda sana defolup gitmeni söylemeye başladıklarında (ve bu her zaman olur)....
Yirmi yıl sonra hepimizin başına ne geleceği konusunda seni üzmek bile istemiyorum.

Yani, bence hatalarımızı düzeltmek için acele etmeli ve onları daha iyi zamanlara ertelememeliyiz. Çünkü sorun çiviye takılıp çözülmezse düzelmez. Daha da kötüleşecek. İnanın bana.
Yani eğer şimdi erkeğinizden ayrılırsanız, ruh eşinizi ve dolayısıyla mutluluğunuzu bulma şansınız var. Ve eski sevgilinle yaşadığın tüm bu tartışmaları kötü bir rüya gibi unut. İnan bana bu mümkün. Ve eskisinden daha fazla fırsat var. Tüm bunlara başlarsınız; ne kadar erken girerseniz, o kadar çabuk çıkarsınız!

Şu anda bence sadece akıllılık yapıyorsun; iki çocukla yalnız kalmak istemiyorsun. Bir adamı hiçbir teminat vermeden, hiçbir şey vaat etmeden kullanıyorsunuz. Ücretsiz aramada da böylesiniz. Tabiri caizse bekleme modunda. Normal bir adam gözünüze çarparsa, bir şeye karar vereceksiniz. Ve o zaman bile eski sevgilinizle aranızdaki her şeyi çözme işini ona bırakın. Bu yeni adamın bir çeşit polis, savcı ya da araştırmacı olması özellikle harika olacak. O halde eski sevgilinizle aranızdaki sorunları hızla çözecektir. Ve tüm bu meseleyle uğraşmak zorunda kalmayacaksın.

Genel olarak eski sevgilin zaten berbat durumda. Bunu henüz gerçekten bilmiyor.
Ve onun için hangisinin daha kötü olduğu bilinmiyor - günlerinin sonuna kadar seninle kalması mı, yoksa iş ona gelirse onu kapıdan atacak olman mı? öyle.
Benim için şu anda arkasına bakmadan senden kaçması gerekiyor; ne kadar erken olursa o kadar iyi. Ve en iyisi, daha uzakta, Arjantin ya da Uruguay’da bir yerlerde. Ve orada hayatınızı yeniden kurmaya başlayın. Ben onun yerinde olsaydım, yapardım. Çünkü onu kesime hazırlıyorsunuz.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vasyanitsa: 20 Apr 2024, 19:25 Kendine ve eski sevgiline acı.
Siktir kardeşim, benim bir erkek olduğumu ve tüm bu gönderilerin erkek olduğumu zaten açıkladın uydurma)) Neden çarşafları yuvarlamaya devam ediyorsun? Kitap yazmak daha iyi, daha çok faydası olacak, göreceksiniz ki para toplayıp ünlü bir psikolog olacaksınız :)
Keşke ben de böyle yuvarlanabilseydim. Aksi takdirde saatte bir veya iki sayfa yazarım...
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

AmberaMaze: 20 Apr 2024, 19:33 Keşke ben de böyle ata binebilseydim. Aksi halde saatte bir veya iki sayfa yazıyorum...
Sorun değil; her şey on parmak yöntemini kullanarak yazıya dokunma becerisiyle ilgili. Bu beceriyi kazanmak için yaklaşık altı ay boyunca en az bir saatlik günlük egzersiz yapılması gerekecektir. Altı ay sonra hangi tuşa hangi parmağınızla bastığınızı bilemeyeceksiniz. Ayrıca klavyeye bakmadan yalnızca ekrana bakarak az çok hızlı yazacaksınız.

Peki, son gönderinize gelince...
Gittikçe kabalaşıyor .
Gerçekten erkek falan mısın? Benim için bir kadın bu kadar kabalıktan sonra böyle olmaktan çıkıyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”