Bir kişiye cinsel olarak ne kadar süre sadık kalabildiniz?
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bir kişiye cinsel olarak ne kadar süre sadık kalabildiniz?
Bilmiyorum, belki o kadar sürtüküm ki reddedecek iradeye sahip değilim. Belki de bunun nedeni, bana en yakın olan insanların çoğunun hiçbir zaman tek eşli olmamasıdır, ancak kendimi hiçbir zaman uzun süre tek bir partnerle sınırlandıramadım. Kocamın evlilik konusunda alışılmadık görüşleri olduğu için çok şanslıyım ama tüm bunlara rağmen bazen davranışlarımdan utanıyorum. Onu birçok kez aldattığımı biliyorum, ancak onun nadir maceralarıyla karşılaştırıldığında çok daha sık aldattığımı biliyorum. Ayrıca, zamanla sakinleşsem bile, benim durumumda erkeklerle ilişkilerle daha çok ilgilendiğimden şüpheleniyorum. Geçmişte, nispeten yakın geçmişte, üçlü[/url] ya da bir çift için bir çift, o zaman diğer kızlara karşı onu her zaman kıskanırdım, ama diğer erkeklerin beni ele geçirdiğini görünce gerçek, gerçek bir coşku gösterdi. Aynı zamanda onda bir damla bile boynuz fark edilmiyor. İhtiyaç duyduğunda verdiği kararlara her zaman katılıyorum. Onun evin reisi olduğuna itirazım yok. Klasik biçimde feminizm yok.
Last edited by Margo on 04 Nov 2022, 15:52, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Margo for the post (total 6):
- Sibiryak89, Andrey Petrov, YeniDim, Tolkala, andylee, Tapkin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Sekste bir kişiye ne kadar süre sadık kalabildiniz?
Belki o zaman ilişkileri tek eşli ilişkiler çerçevesi dışında düşünmemiz gerekir? O zaman artık aldatma olmayacak, bu gerçeği kocasından saklamadan başka bir erkekle seks yapılacak)
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Tanya
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
Kocam iş yerinde ilişkilerim olduğunu biliyor ve onun dışında. Muhtemelen ölçek hakkında hiçbir fikri yoktur.LustFromBeyond: ↑04 Nov 2022, 15:51 Belki de o zaman ilişkileri tek eşli ilişkiler çerçevesinin dışında düşünmemiz gerekir? O zaman artık aldatma olmayacak, bu gerçeği kocamdan saklamadan başka bir erkekle seks yapılacak)
- These users thanked the author Margo for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
O zaman bu kesinlikle vatana ihanet değil. Önemli olan, bunu bilerek olumlu (veya tarafsız) olarak algılamasıdır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 9 months
10 yıl eşime sadık kaldım, sonra 6 aylık bir ilişki oldu, sonra durdu ve yine 2,5 aldatmadım. Doğru, karımla seks yok ama tarafta da hiçbir şey yok. Bu iyi mi? - hayır ama elimizde olan var. Seks istiyor muyum? Evet ve çok fazla.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Ve seks olmadan nasıl yaşayabilirsin? Seks olmadan nasıl bir ilişki bu?
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Zaten oluyor ve altı ay boyunca hile yapmıyorum ama bazen yarım gün bile dayanamıyorum
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
İnisiyatif almak zorunda olmadıkları için erkeklerin sadık olması daha kolaydır, güzel kadınlar için bu çok daha zordur ve evli olmayan kızlar için bu çok zor bir iştir. Hatta bazen kaba davranıyor ve alay konusu bile oluyordu ama yine de onu oyalamak zordu. Yaş ve evlilik durumuyla birlikte her şey çok daha basittir; cinsel açıdan kaygılı kişilerin müdahaleci, saldırgan baskısı yoktur.
- These users thanked the author Margo for the post (total 2):
- Sibiryak89, Tapkin
-
- ön sevişme
7 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Üstelik ilk tanıştığımızda ve ilk iki yıl boyunca istediğimiz yerde seks yaptık. Plaj, sinema, park, tren... Sonra yavaş yavaş düşüş... Daha az daha az ve sonunda ayda bir.
Ayda bir, bazen iki ayda bir seks oluyor. Ancak bunların çoğu sadece kişisel tatmindir. Evet bu bana pek uymuyor. Daha doğrusu bundan hiç memnun değil. Ancak burada daha büyük bir rol oynuyor - ya seks yapmadan ya da ailenizi ve çocuğunuzu terk etmeden. Geçmişte bir şekilde ayrılma seçeneğini seçtim (ilk evliliğim). Vicdanım bana eziyet ediyor. İkinci kez mi atacaksın? Üçüncü evliliğin iyi olacağının garantisi nerede? Sonuçta, hem birinci hem de ikinci evliliklerde, ilk üç veya dört yıl boyunca cinsiyet açısından her şey yolundaydı.
7 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Üstelik ilk tanıştığımızda ve ilk iki yıl boyunca istediğimiz yerde seks yaptık. Plaj, sinema, park, tren... Sonra yavaş yavaş düşüş... Daha az daha az ve sonunda ayda bir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Birine vefa, anladığım kadarıyla, ya nişanlı ya da kocadır.
İlk sivil kıyafetli erkekle birlikte yaşadı (onu aileden uzaklaştırmaya çalıştı) ve aynı zamanda onun sekreteriydi. aşkım, yakında boşanacağını açıkladıktan sonra evlendik ve kendimize bir daire kiraladık ve yaklaşık 2 hafta sonra onu aldattım. ama bence o bunu biliyordu ve belki de bu onun yararınaydı, denetçinin aklını kaçırmıştı. ama ben ona söylemedim, o da sormadı.
Ve sen evlendiğinde ve “yakın” arkadaşlarım beni kocamla tanıştırdığında, düğünden sonra muhtemelen 10 gün sonra göreve gitmek üzere ayrıldı ( Bir aylığına işimden ayrıldım ve evrakları doldurdum vs.) “yakın” arkadaşlarım hemen “vedalaşıyorlardı”.
İlk sivil kıyafetli erkekle birlikte yaşadı (onu aileden uzaklaştırmaya çalıştı) ve aynı zamanda onun sekreteriydi. aşkım, yakında boşanacağını açıkladıktan sonra evlendik ve kendimize bir daire kiraladık ve yaklaşık 2 hafta sonra onu aldattım. ama bence o bunu biliyordu ve belki de bu onun yararınaydı, denetçinin aklını kaçırmıştı. ama ben ona söylemedim, o da sormadı.
Ve sen evlendiğinde ve “yakın” arkadaşlarım beni kocamla tanıştırdığında, düğünden sonra muhtemelen 10 gün sonra göreve gitmek üzere ayrıldı ( Bir aylığına işimden ayrıldım ve evrakları doldurdum vs.) “yakın” arkadaşlarım hemen “vedalaşıyorlardı”.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Margo, Cidden, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Bildiğiniz gibi antropologların önemli bir kısmı, insanın "doğal" durumunun seri tek eşlilik, yani bir partnerle birkaç yıl boyunca uzun vadeli ilişkiler kurma eğilimi olduğundan emin. Üstelik bunun, günlük düzeyde "aşık olmanın" ve "tutkunun" birkaç yıl sürdüğü ve ardından yavaş yavaş kaybolduğu gerçeğiyle kendini gösteren biyolojik açıklamaları da var. Biyolojik açıklamalar, bir çocuğu aşağı yukarı tamamen savunmasız olmayacağı bir duruma getirmek için tam olarak birkaç yılın gerekli olduğu gerçeğine dayanmaktadır. Bu dönemde güçlü bir çiftin var olması arzu edilir.
Yani “doğal” düzeyde, sosyal kurumların etkisi olmadan, kişi ortalama olarak kuğular gibi tamamen tek eşli değildir ve evlilik dışı ilişkilere yatkın değildir. tam bir rastgelelik. Ve gerçekten de zaman içinde ortalama olarak bir cinsel partnere karşı "sakinleşme" eğilimi gösteriyor.
Bu, kesinlikle antropoloji ve modern bilim dilinde konuşmak anlamına geliyor. Doğal olarak, tüm bunlar, alfa erkeklerle ilgili herhangi bir konuşma gibi, gelişmiş bir topluma doğrudan ve değişiklik yapılmadan aktarılamaz.
Yani “doğal” düzeyde, sosyal kurumların etkisi olmadan, kişi ortalama olarak kuğular gibi tamamen tek eşli değildir ve evlilik dışı ilişkilere yatkın değildir. tam bir rastgelelik. Ve gerçekten de zaman içinde ortalama olarak bir cinsel partnere karşı "sakinleşme" eğilimi gösteriyor.
Bu, kesinlikle antropoloji ve modern bilim dilinde konuşmak anlamına geliyor. Doğal olarak, tüm bunlar, alfa erkeklerle ilgili herhangi bir konuşma gibi, gelişmiş bir topluma doğrudan ve değişiklik yapılmadan aktarılamaz.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Margo
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Kişisel deneyimim, ilk uzun vadeli ciddi ilişkimin 12 yıl süren bir evlilikle çözüldüğü yönünde. Ve eşim hala benim en çok arzu edilen ve heyecan verici cinsel partnerimdir. "Tek eşli kıvılcımın" çok daha uzun süre yandığı ve çoğu zaman 3-5 yıl sonra söndüğü ilişkileri biliyorum. "Edeplilik", "duyguların doğruluğu" ve diğer ahlaki şeylerin bununla hiçbir ilgisi yoktur, çünkü cinsel arzularımızı kontrol etmeyiz, sadece onların tatminini kontrol edebiliriz.
Bu yüzden eşim ve ben sallanma, grup seks ve benzeri cinsel uygulamalar konusunda rahatız. Hem o hem de ben evliyken diğer partnerlerle rızaya dayalı seks yaptık. Çünkü ilişkilerimiz ve sevgimiz bu şekilde sorgulanamaz. Çünkü bizimki de dahil olmak üzere herhangi bir uzun vadeli derin ilişki, her şey onunla başlayabilir olsa da, sekse indirgenmez.
Partnerinize "cinsel açıdan sadık" olmanın hiçbir anlamı yok. Gerçek sadakati ve "cinsel sadakatten" çok daha fazlası olan ve diğer insanlarla seks nedeniyle kolayca zarar görmeyen gerçek derin güveni korumanız gerekir.
Bu yüzden eşim ve ben sallanma, grup seks ve benzeri cinsel uygulamalar konusunda rahatız. Hem o hem de ben evliyken diğer partnerlerle rızaya dayalı seks yaptık. Çünkü ilişkilerimiz ve sevgimiz bu şekilde sorgulanamaz. Çünkü bizimki de dahil olmak üzere herhangi bir uzun vadeli derin ilişki, her şey onunla başlayabilir olsa da, sekse indirgenmez.
Partnerinize "cinsel açıdan sadık" olmanın hiçbir anlamı yok. Gerçek sadakati ve "cinsel sadakatten" çok daha fazlası olan ve diğer insanlarla seks nedeniyle kolayca zarar görmeyen gerçek derin güveni korumanız gerekir.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 7):
- Margo, Tanya, Cidden, YeniDim, Sibiryak89, Tolkala, Barsuk70
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İki yıldır bu tavan... ve sola gitme isteği çok daha erken ortaya çıkıyor. Yapamam, istiyorum ve bu kadar
- These users thanked the author 4sex’e ihtiyaç var for the post (total 2):
- Margo, Cidden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Metin formatındaki nadir çevrimiçi sanal sohbetler dışında eski kocasına 15 yıl boyunca sadıktı ve bu zaten birlikte hayatımızın son 1-2 yılındaydı.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Margo, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Ve o da seninle dayanışma içindeydi, ya da...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Nov 2022, 09:51 Eski kocama 15 yıl boyunca sadık kaldım, metin biçimindeki nadir çevrimiçi sanallar dışında ve bu zaten sonuncuydu Birlikte geçirdiğimiz 1-2 yıl.
-
- Nirvana’dayım
evet, aynı fikirdeydi. Nerede olduğunu her zaman biliyordum, telefon yakınımdaydı, oradaki her şeyi her zaman okuyabiliyordum ve diğer işaretlere göre ortalıkta dolaşmıyordu. Yanlış anlaşılma, farklı çocuk yetiştirme yöntemleri, bana karşı saldırganlık vb. nedeniyle ayrıldık.Tania: ↑05 Nov 2022, 10:12Ve o da seninle dayanışma içindeydi, ya da...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Nov 2022, 09:51 Eski kocasına 15 yıl boyunca sadık kaldı, ancak ağdaki metin biçimindeki nadir sanallar dışında ve bu zaten birlikte geçirdiğimiz hayatımızın son 1-2 yılındaydı.
- Tanya, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Registered for: 3 years
eşim beni ilk kez düğünden yaklaşık beş yıl sonra aldattı, bunu yapmam için beni çok ikna ettikten sonra
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
Bunu nasıl net bir şekilde anlatabilirim? Okul yıllarımda neredeyse tüm frenleri kaybettim, bunun sadece bir tane ile iyi olamayacağını ve yakınınızdaki erkeklerin (erkeklerin) çokluğunun size daha fazla değer vereceklerinin garantisi olduğunu fark ettim. bir fahişe olarak. Hala harici verilerim var. Erkekler sizi sürekli rahatsız ettiğinde, özellikle istiyorsanız, sürekli reddetme iradesine sahip olmanız gerekir. Geçmişteki tüm iyi niyetlerim erkek inatçılığına yenildi.
- These users thanked the author Margo for the post (total 4):
- Cidden, YeniDim, Tanya, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
Benimki, tüm maceralarına rağmen neredeyse 15 yıl sürdü. Sonra dayanamadım, tesadüfen bir adamla tanıştım ve sinirlendim. Dün bana her şeyi anlattı. Hep birlikte her şeyi olduğu gibi bırakmaya karar verdik, ayrılmayacağız. Kadın zaten yaşlı, sonradan mümkün olup olmayacağını asla bilemezsin... Bırakın eğlensin. Çok fazla oynamamam gerektiğini düşünüyorum. Çok uzun zamandır birlikteyiz, gündelik bir ilişki yüzünden ayrılamayacak kadar çok ortak noktamız var.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- Fargal94, Sibiryak89, Tapkin
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
Bundan emin değilim bu genel olarak hiledir. Bir zamanlar kocam ve ben bir çiftle tanıştık, burada koca, karısının aynı fikirde olması konusunda ısrar ediyordu. Bunun ona özel bir zevk verdiğinden emin değilim.
- These users thanked the author Margo for the post (total 2):
- fare60, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years 2 months
12 yılın 10’unu sürdüm, değiştirmeyi bile düşünmedim, eski bir arkadaşımla tanıştım (kocasıyla sorunları vardı) ve her şey oldu, ama sadece bir oral seks vardı ve muhtemelen hatırlayacağım bir tane uzun zamandır. Maalesef toplantı tek seferlik bir olaydı. Ama eşimin aldatıp aldatmadığını bilmiyorum, olsa bile bu iyi bir şey, kesinlikle kıskanmayacağım, tam tersine sadece bunun için.
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Ben de annemi mzhm veya mzhmzh yapmaya ikna etmeye çalıştım ama onun pek isteği yok, muhtemelen tüm girişimleri durdurmalıyım (
- These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
- YeniDim, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Üstelik onu asla aldatmadım. Bir ilişkinin başlangıcında bile. Birincisi bu konuda son derece olumsuz bir tavrı var, ikincisi ise bana her anlamda her zaman yetti.
Ama... Son birkaç aydır müşterilerimden biriyle yakın iletişim halindeyim, benden çok daha genç, bir yıl önce boşandı, bu duruma çok üzüldü, çok güzel kız ama şu ana kadar hiçbir şey olmadı, yani her şey flört ve şaka düzeyinde. Bu arada eşi onu tanıyor, iletişim kurduğumuzu biliyor. Ama sanki tüm gücümüzle dayanıyormuşuz gibi))) Manevi hakkım var gibi, eşimin artık sevgilisi var ama bir şeyler duruyor...
Ama... Son birkaç aydır müşterilerimden biriyle yakın iletişim halindeyim, benden çok daha genç, bir yıl önce boşandı, bu duruma çok üzüldü, çok güzel kız ama şu ana kadar hiçbir şey olmadı, yani her şey flört ve şaka düzeyinde. Bu arada eşi onu tanıyor, iletişim kurduğumuzu biliyor. Ama sanki tüm gücümüzle dayanıyormuşuz gibi))) Manevi hakkım var gibi, eşimin artık sevgilisi var ama bir şeyler duruyor...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Muhtemelen onu sevmediği için ilk kocasını birden fazla kez aldattı. Ve 20 yıl içinde ikinci kez böyle bir istek yoktu.
- These users thanked the author Allochka.s for the post:
- Cidden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Yakın zamanda 15 Eylül’de evlendim. Ve birkaç hafta sonra kardeşleri tarafından becerildim. Özellikle direnmedi. Patronuma da verdim; bugün beni iç çamaşırsız bekledikleri bir partiye gideceğim. Ne için? Bir gün kocam gelecek; yol yapılıyor. Ben yemeğime hizmet ediyorum.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Cidden, Julikos, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
nErkekler izin verdiğiniz şekilde davranırlar. Ben de güzelim, zekiyim, uzun boyluyum, ince yapılıyım, erkekler hep benimle ilgilenir, gülümser, gözlerimin içine bakar, kahve içmeye davet eder, hediyeler verir, arabada durur, beni gezdirmeyi teklif eder... ama ben yapmadım’ Onlara bu dikkat işaretlerinden daha fazlasına izin vermeyin.
Seni hiçbir şey için suçlamıyorum... senin hayatın, bu senin hayatın.Margo: ↑05 Nov 2022, 11:11 Bunu nasıl net bir şekilde anlatabilirim? Okul yıllarımda neredeyse tüm frenleri kaybettim, bunun sadece bir tane ile iyi olamayacağını ve yakınınızdaki erkeklerin (erkeklerin) çokluğunun size daha fazla değer vereceklerinin garantisi olduğunu fark ettim. bir fahişe olarak. Hala harici verilerim var. Erkekler sizi sürekli rahatsız ettiğinde, özellikle istiyorsanız, sürekli reddetme iradesine sahip olmanız gerekir. Geçmişteki tüm iyi niyetlerim erkek inatçılığı tarafından mağlup edildi.
nErkekler izin verdiğiniz şekilde davranırlar. Ben de güzelim, zekiyim, uzun boyluyum, ince yapılıyım, erkekler hep benimle ilgilenir, gülümser, gözlerimin içine bakar, kahve içmeye davet eder, hediyeler verir, arabada durur, beni gezdirmeyi teklif eder... ama ben yapmadım’ Onlara bu dikkat işaretlerinden daha fazlasına izin vermeyin.
- Veronika, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Aldatılmaktan zevk almayı bıraktım, kızlardan aldığım zevki ve hisleri artık alamadım.
Artık yapabileceğim en fazla birini görmek, bir içki içmek için sohbet etmek, emzirmek, okşamak, anlamak. benimki daha iyi ve bu kadar bırak.
Artık yapabileceğim en fazla birini görmek, bir içki içmek için sohbet etmek, emzirmek, okşamak, anlamak. benimki daha iyi ve bu kadar bırak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Hala 44 yaşındayım ama her şeyden de bıktım, iki kocadan vs. Neden sitede? Açıkça konuşmak, kendimi çıplak göstermek istedim.
26 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Unuttum, en yüksek eğitim
6 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak burada markalanmadım ama sadece güzelim, genç bir kadın değilim, yüksek eğitimli, sadece sohbet etmek istiyorum.. benim adı Nika.
26 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Unuttum, en yüksek eğitim
6 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak burada markalanmadım ama sadece güzelim, genç bir kadın değilim, yüksek eğitimli, sadece sohbet etmek istiyorum.. benim adı Nika.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
- Cidden, Yoldaş, 4sex’e ihtiyaç var, Julikos, Tolkala, Nicolausblind
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Neredeyse 15 yıl oldu ve bunun zor olduğunu söyleyemem. İkimiz de öyle bir görünüme sahibiz ki, prensipte ihanete ortak bulmak zor olacak. Ve bir anlaşmamız vardı; o benim bekaretimi alıyor ve ben asla başka kadınları denemem.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
Hayatım boyunca sadık kalmaya hazırım ama henüz kimseye değil. Aynı gün hem kalın hem de zayıf ölebileceğim biriyle henüz tanışmadım.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Timuryai, Şamanakalar, Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 7 months
İhanetinden 8 yıl önce. Görünüşe göre boşuna.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
Demek istediğim, eğer bir fahişe sikişmek isterse hiçbir fren onu durduramaz. Ne çocuk, ne evlilik. Sadece geldiği gibi kabul etmeli ve ortaya çıktığı gibi yaşamalısın)
-
- Nirvana’dayım
Erkek köpekler hakkında hiçbir şey yazmadın. Muhtemelen onlardan bahsetmeyi unuttular. Onlar için de ne aile ne de çocuklar zinaya engel değildir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
26 yaşındayım....
Huşu içinde olduğumu fark ettim :lütfen:
Huşu içinde olduğumu fark ettim :lütfen:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
Erkek çeşitlilik arar. Eğer karısıyla mümkünse o zaman soldan yürüyemeyecektir.Marinka: ↑10 Dec 2022, 11:20Erkek köpekler hakkında hiçbir şey yazmadın. Muhtemelen onlardan bahsetmeyi unuttular. Onlar için de ne aile ne de çocuklar zinaya engel değildir.Anladığım kadarıyla, eğer bir fahişe sikişmek isterse hiçbir fren onu durduramaz. Ne çocuk, ne evlilik. Sadece onu olduğu gibi kabul etmeli ve ortaya çıktığı gibi yaşamalısın)
-
- Nirvana’dayım
Başkasının bahçesindeki çimenler her zaman daha mı yeşildir? Peki onu nasıl buluyor?
-
- Sürtünmeler
Karısıyla değil. Evliliğe biraz çarpık bir bakış açısı var. Evlendikten sonra bir erkeğin her zaman senin olduğunu düşünemezsin. Ve bunun için sadece baş ağrılarından kaçınmanız gerekir)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 7 months
Neredeyse 7 yılım var... Genelde katlanabilirim ama bazen mecbur kalıyorum.
-
- Nirvana’dayım
Ve evet onu aldattım ama vicdanım bana eziyet etmiyor. Biraz değil.
Başım ağrımıyor ama bu eski kocamın sürekli içmek Onu mal olarak görmüyordum. Bu yüzden o bir eski sevgili. Kimsenin.
Ve evet onu aldattım ama vicdanım bana eziyet etmiyor. Biraz değil.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Sürekli içiyorsa ihanetin haklı bir davranıştır. Seks onun için pek önemli değildiMarinka: ↑10 Dec 2022, 23:55Başım ağrımıyor ama bu eski kocamın sürekli içmek Onu mal olarak görmüyordum. Bu yüzden o bir eski sevgili. Kimsenin.
Ve evet onu aldattım ama vicdanım bana eziyet etmiyor. Bir damla bile değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post