Marinochka, belki de akıl hastanesinden çıkıp normal bir kliniğe gitsen iyi olur? Çok geç olmadan :üzgünüm:
Başkan, yedi yıllık iktidardan sonra delirebileceğinizi söyledi E>
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Marinochka, belki de akıl hastanesinden çıkıp normal bir kliniğe gitsen iyi olur? :wink: Çok geç olmadan :üzgünüm: Başkan, yedi yıllık iktidardan sonra delirebileceğinizi söyledi :unknown: E>
Bolbol: ↑17 Apr 2024, 11:33
Marinochka, belki de akıl hastanesini bırakıp normal bir kliniğe gitsen iyi olur? Çok geç olmadan :üzgünüm:
Başkan, yedi yıllık iktidardan sonra delirebileceğinizi söyledi E>
))) Oradaki deneyimim yaklaşık bir buçuk yıl sürüyor. Ödenekler. Neredeyse iki ay tatil ve çalışma, yatarken bana vurma))) nereye gideceğim? bunların hiçbiri olmayan terapiye.
Eğer gidersem tamamen tıptan olacak.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote=Bolbol post_id=359589 time=1713342782 user_id=7207] Marinochka, belki de akıl hastanesini bırakıp normal bir kliniğe gitsen iyi olur? :wink: Çok geç olmadan :üzgünüm: Başkan, yedi yıllık iktidardan sonra delirebileceğinizi söyledi :unknown: E> [/quote]
))) Oradaki deneyimim yaklaşık bir buçuk yıl sürüyor. Ödenekler. Neredeyse iki ay tatil ve çalışma, yatarken bana vurma))) nereye gideceğim? bunların hiçbiri olmayan terapiye. Eğer gidersem tamamen tıptan olacak.
[quote=Strecoza post_id=359585 time=1713342198 user_id=15698] Elbette beni en çok Hooligan hayal kırıklığına uğrattı. Alenka ile aynı yılan olduğu ortaya çıktı. [/quote] Yukarıda bunların erkek olduğunu yazmıştınız. Şimdi onlar hakkında dişil cinsiyet kullanarak yazıyorsunuz :unknown:
Veronika: ↑14 Apr 2024, 18:44
Elbette yazık. Ama sitenin kapatılması gerekiyor.
Burası halk düşmanlarının sığınağıdır.
Rusya’nın düşmanlarını yüceltiyorlar. Askerlerimize karşı bu tür hikayeler basılıyor.
Çocuklara yönelik tecavüzler hakkında.
Eh, halkın gerçek düşmanları önlerinde duracak. Mevcut garantörün ölümünden sonra duvar ve şimdi çok yüksek mevkilerde bulunuyorlar. Örneğin, Rusya’yı soyan Chubais sakince İsrail’e uçtu, ancak ormanı kesmeye bırakmadı. Onu serbest bırakan halk düşmanı değil mi? Mesleki eğitim sistemini yıkan halk düşmanı değil mi? Kontrolsüz bir şekilde göçmen ithal edenler halkın düşmanı değil mi? Orada düşman aramıyorsun. Bu siteye gelince, tematik TG kanallarına girecekler, hepsi bu.
These users thanked the author evet peki for the post (total 3):
[quote=Veronika post_id=358655 time=1713109469 user_id= 7907] Elbette yazık. Ama sitenin kapatılması gerekiyor. Burası halk düşmanlarının sığınağıdır. Rusya’nın düşmanlarını yüceltiyorlar. Askerlerimize karşı bu tür hikayeler basılıyor. Çocuklara yönelik tecavüzler hakkında. [/quote] Eh, halkın gerçek düşmanları önlerinde duracak. Mevcut garantörün ölümünden sonra duvar ve şimdi çok yüksek mevkilerde bulunuyorlar. Örneğin, Rusya’yı soyan Chubais sakince İsrail’e uçtu, ancak ormanı kesmeye bırakmadı. Onu serbest bırakan halk düşmanı değil mi? Mesleki eğitim sistemini yıkan halk düşmanı değil mi? Kontrolsüz bir şekilde göçmen ithal edenler halkın düşmanı değil mi? Orada düşman aramıyorsun. Bu siteye gelince, tematik TG kanallarına girecekler, hepsi bu.
Bolbol, bilmiyorum. Daha dün sabah Bully Carrie’yi arkadaşım olarak gördüm. Üç ya da dört gün önce Alenka ile olan tüm çatışmaların çoktan unutulduğunu ve normal şekilde iletişim kurduğumuzu düşündüm. Vagr bana sadece iyi bir adam değil aynı zamanda çok ilginç bir adam gibi göründü. Ve küçük bir çatışma bile önemsiz görünüyordu. Tüm şüphelerini gördüm ama adamın sadece şüpheci olduğunu düşündüm. Sonra o takıma katılmak istediğini düşündüm. Katılmanın en kolay yolu çoğunluğu desteklemektir. Burada şakalaşmalarını gördüm. Peki insanlar nasıl iletişim kurar? Sadece şaka yaptıklarını sanıyordum. O zamanlar burada ürettikleri ve benim hakkımda forum boyunca yaydıkları dedikodulardan haberim yoktu.
Varg, erkek olsaydı elbette özür dileyebilir ve dedikodu yapmayı bırakabilirdi, ama görünüşe göre dedikodu yapmayı seviyor. Zorba özür dileyebilirdi.
Fakat dedikodu yaymanın normal olduğuna inanıyorlar. Bir insana iftira atmak normaldir ama kendi pisliğine burnunu soktuğunda bu onun ruhuna tükürür.
Tuhaf insanlar. Ruhu olmayan, vicdanı olmayan, insani hiçbir yanı olmayan birinin ruhuna nasıl tükürebilirsin?
These users thanked the author Venüs for the post:
[ref=#bf0000]Bolbol[/ref], bilmiyorum. Daha dün sabah Bully Carrie’yi arkadaşım olarak gördüm. Üç ya da dört gün önce Alenka ile olan tüm çatışmaların çoktan unutulduğunu ve normal şekilde iletişim kurduğumuzu düşündüm. Vagr bana sadece iyi bir adam değil aynı zamanda çok ilginç bir adam gibi göründü. Ve küçük bir çatışma bile önemsiz görünüyordu. Tüm şüphelerini gördüm ama adamın sadece şüpheci olduğunu düşündüm. Sonra o takıma katılmak istediğini düşündüm. Katılmanın en kolay yolu çoğunluğu desteklemektir. Burada şakalaşmalarını gördüm. Peki insanlar nasıl iletişim kurar? Sadece şaka yaptıklarını sanıyordum. O zamanlar burada ürettikleri ve benim hakkımda forum boyunca yaydıkları dedikodulardan haberim yoktu. Varg, erkek olsaydı elbette özür dileyebilir ve dedikodu yapmayı bırakabilirdi, ama görünüşe göre dedikodu yapmayı seviyor. Zorba özür dileyebilirdi. Fakat dedikodu yaymanın normal olduğuna inanıyorlar. Bir insana iftira atmak normaldir ama kendi pisliğine burnunu soktuğunda bu onun ruhuna tükürür. Tuhaf insanlar. Ruhu olmayan, vicdanı olmayan, insani hiçbir yanı olmayan birinin ruhuna nasıl tükürebilirsin?
[quote=Strecoza post_id=359614 time=1713347741 user_id=15698] Varg erkek olsaydı elbette özür dileyebilirdi [/quote] Belki de kadındır! Doğrulama fotoğrafı var mıydı?
Alenka: ↑17 Apr 2024, 13:09
Doğrulama fotoğrafı var mıydı?
))) Fotoğrafında onun fotoğrafı var, bunu kendisi yazmış ve orada gözler göz konusu ve bacakları yırtık kot pantolonlu)))) Genel olarak onu beğendim elbette. İlginç bir adam. Yumuşak vücutlu olması ve başkalarının kötü etkilerine kolayca maruz kalması üzücü.
[quote=Alenka post_id=359621 time=1713348547 user_id=19239] Doğrulama fotoğrafı var mıydı? [/quote]
))) Fotoğrafında onun fotoğrafı var, bunu kendisi yazmış ve orada gözler göz konusu ve bacakları yırtık kot pantolonlu)))) Genel olarak onu beğendim elbette. İlginç bir adam. Yumuşak vücutlu olması ve başkalarının kötü etkilerine kolayca maruz kalması üzücü.
Ciddiyim. Kendisiyle özel olarak iletişime geçtim. Kendini göstermek için ya da fotoğraf dilenmek için gelenlerden çok farklı. Çok hoş bir sohbetimiz oldu ama çok uzun sürmedi. Muhtemelen benimle ilgilenmiyordu. Görünüşe göre arkadaşlarla daha ilginç.
Ciddiyim. Kendisiyle özel olarak iletişime geçtim. Kendini göstermek için ya da fotoğraf dilenmek için gelenlerden çok farklı. Çok hoş bir sohbetimiz oldu ama çok uzun sürmedi. Muhtemelen benimle ilgilenmiyordu. Görünüşe göre arkadaşlarla daha ilginç.
[quote=Alenka post_id=359621 time=1713348547 user_id=19239] Belki de bir kadındır! Doğrulama fotoğrafı var mıydı? [/quote] kahretsin... dikkatli ol, neredeyse kahvem yüzünden boğuluyordum!!! :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Hiçbir şey anlayamıyorum, kim erkek, kim kadın, kahretsin, her şey birbirine karışmış durumda. Erkek ve kadın listeleri oluşturup yayınlayalım, yoksa kafam karışır!!! Ve tek kişi ben değilim!!!
These users thanked the author Eustace for the post:
Hiçbir şey anlayamıyorum, kim erkek, kim kadın, kahretsin, her şey birbirine karışmış durumda. Erkek ve kadın listeleri oluşturup yayınlayalım, yoksa kafam karışır!!! Ve tek kişi ben değilim!!! :ireful1:
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], ya [ref=#bf0000]Eustace[/ref], ayrıca bir kadın mı? düğün. Aksi takdirde düğün gecesinde bir sürpriz olacak .
[ size=85][color=green]1 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], kusura bakmayın, tüm saygımla... Gerçekten bir çeşit tımarhane :leto:
[ref=#bf0000]Alenka[/ref], ))) Ahah. Benimle evlenmek istemiyor. Mümkün değil)))) Ben yüzük hakkında konuşmaya başladığım anda hemen ortadan kayboluyor.
Strecoza, Alenka, ha ha ha henüz kızken iyi eğlenceler, Hadi liste yapalım!!! yoksa dedikodu yapan ya da ona her ne diyorsa onu yakalayacak ve hepimiz Transseksüel olacağız, cinsiyetimiz bir tıklamayla kolayca değiştirilebilir! Vardiyalarda kuyruk yok!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], [ref=#bf0000]Alenka[/ref], ha ha ha henüz kızken iyi eğlenceler, Hadi liste yapalım!!! :vorch: yoksa dedikodu yapan ya da ona her ne diyorsa onu yakalayacak ve hepimiz Transseksüel olacağız, cinsiyetimiz bir tıklamayla kolayca değiştirilebilir! Vardiyalarda kuyruk yok!!! :deli:
Belki şahit olarak giderim....
Duvayı orada tut ya da beyaz bir elbisenin kuyruğunu...
Belki gelinin buketini yakalayabilirim... ..Ben de evlenmek istiyorum... :m0571 :
These users thanked the author Alice for the post (total 3):
Belki şahit olarak giderim.... Duvayı orada tut ya da beyaz bir elbisenin kuyruğunu... Belki gelinin buketini yakalayabilirim... ..Ben de evlenmek istiyorum... :m0571 :
[quote=Alenka post_id=359700 time=1713361856 user_id=19239] Ben de evlenmek istiyorum... :m0571: [/quote] İki kocaya sahip olmak gerçekten mümkün mü? :göz kırp:
[quote=Alenka post_id=359700 time=1713361856 user_id=19239] Ben de evlenmek istiyorum... [/quote] Yusufçuk kıkırdadı, sen erkeksin!!!! yoksa yeniden Rahibe mi oldun???? :lol: :lol: :lol:
Alenka, Strecoza, Ch....le’nize burada bir zemin değişikliğimiz olduğunu söyleyeceksiniz ÜCRETSİZ!!!!! tamamen Dostluktan dolayı, Reklamınızı tanıtın!!!
[ref=#bf0000]Alenka[/ref], [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Ch....le’nize burada bir zemin değişikliğimiz olduğunu söyleyeceksiniz ÜCRETSİZ!!!!! tamamen Dostluktan dolayı, Reklamınızı tanıtın!!! :smile171:
Strecoza: ↑17 Apr 2024, 12:55Bolbol, bilmiyorum . Daha dün sabah Bully Carrie’yi arkadaşım olarak gördüm. Üç ya da dört gün önce Alenka ile olan tüm çatışmaların çoktan unutulduğunu ve normal şekilde iletişim kurduğumuzu düşündüm. Vagr bana sadece iyi bir adam değil aynı zamanda çok ilginç bir adam gibi göründü. Ve küçük bir çatışma bile önemsiz görünüyordu. Tüm şüphelerini gördüm ama adamın sadece şüpheci olduğunu düşündüm. Sonra o takıma katılmak istediğini düşündüm. Katılmanın en kolay yolu çoğunluğu desteklemektir. Burada şakalaşmalarını gördüm. Peki insanlar nasıl iletişim kurar? Sadece şaka yaptıklarını sanıyordum. O zamanlar burada ürettikleri ve benim hakkımda forum boyunca yaydıkları dedikodulardan haberim yoktu.
Varg, erkek olsaydı elbette özür dileyebilir ve dedikodu yapmayı bırakabilirdi, ama görünüşe göre dedikodu yapmayı seviyor. Zorba özür dileyebilirdi.
Fakat dedikodu yaymanın normal olduğuna inanıyorlar. Bir insana iftira atmak normaldir ama kendi pisliğine burnunu soktuğunda bu onun ruhuna tükürür.
Tuhaf insanlar. Ruhu olmayan, vicdanı olmayan ve insani hiçbir yanı olmayan birinin ruhuna nasıl tükürebilirsin.
Holigan Carrie’yi düşünsem daha iyi olurdu. arkadaşım, onun bir arkadaş olduğu ortaya çıkar mı?)))
[quote=Strecoza post_id=359614 time=1713347741 user_id=15698] [ref=#bf0000]Bolbol[/ref], bilmiyorum . Daha dün sabah Bully Carrie’yi arkadaşım olarak gördüm. Üç ya da dört gün önce Alenka ile olan tüm çatışmaların çoktan unutulduğunu ve normal şekilde iletişim kurduğumuzu düşündüm. Vagr bana sadece iyi bir adam değil aynı zamanda çok ilginç bir adam gibi göründü. Ve küçük bir çatışma bile önemsiz görünüyordu. Tüm şüphelerini gördüm ama adamın sadece şüpheci olduğunu düşündüm. Sonra o takıma katılmak istediğini düşündüm. Katılmanın en kolay yolu çoğunluğu desteklemektir. Burada şakalaşmalarını gördüm. Peki insanlar nasıl iletişim kurar? Sadece şaka yaptıklarını sanıyordum. O zamanlar burada ürettikleri ve benim hakkımda forum boyunca yaydıkları dedikodulardan haberim yoktu. Varg, erkek olsaydı elbette özür dileyebilir ve dedikodu yapmayı bırakabilirdi, ama görünüşe göre dedikodu yapmayı seviyor. Zorba özür dileyebilirdi. Fakat dedikodu yaymanın normal olduğuna inanıyorlar. Bir insana iftira atmak normaldir ama kendi pisliğine burnunu soktuğunda bu onun ruhuna tükürür. Tuhaf insanlar. Ruhu olmayan, vicdanı olmayan ve insani hiçbir yanı olmayan birinin ruhuna nasıl tükürebilirsin. [/quote] Holigan Carrie’yi düşünsem daha iyi olurdu. arkadaşım, onun bir arkadaş olduğu ortaya çıkar mı?)))
))) Her şey yerli yerinde mi? Bak ya da hisset yoksa endişeleniyorum
her şey yerli yerinde, endişelenme! Orada veya herhangi bir yerde hiçbir şey yetiştirmedin mi??? Köstebek hala orada mı? yoksa memeyle birlikte alınıp saç mı takıldı?
))) Her şey yerli yerinde mi? Bak ya da hisset :cat2: yoksa endişeleniyorum [/quote]
her şey yerli yerinde, endişelenme! Orada veya herhangi bir yerde hiçbir şey yetiştirmedin mi??? Köstebek hala orada mı? yoksa memeyle birlikte alınıp saç mı takıldı? *x)
Holigan Carrie’yi arkadaşınız olarak düşünseniz daha iyi olur muydu, ama onun bir arkadaş olduğu ortaya çıktı?
n
)) )) Bana inanmayabilirsin ama hesapların arkasında kimin saklandığı umurumda değil. M veya F))) Ben heteroyum. Erkekleri severim.
Önemli olan kişinin iyi olmasıdır.
[quote="pekala" post_id=359710 time=1713362926 user_id=20300] Holigan Carrie’yi arkadaşınız olarak düşünseniz daha iyi olur muydu, ama onun bir arkadaş olduğu ortaya çıktı? [/quote] n )) )) Bana inanmayabilirsin ama hesapların arkasında kimin saklandığı umurumda değil. M veya F))) Ben heteroyum. Erkekleri severim. Önemli olan kişinin iyi olmasıdır.
))) Hangi ben? Çağın çok gerisindesiniz. Fotoğraflarım artık benim değil, hikayelerim benim değil ve artık doktor bile değilim ve kim olduğunu bile bilmiyorum)))) o yüzden köstebeği unut
[quote=Eustace post_id=359711 time=1713362999 user_id=21266] Ben hâlâ orada mı? [/quote]
))) Hangi ben? Çağın çok gerisindesiniz. Fotoğraflarım artık benim değil, hikayelerim benim değil ve artık doktor bile değilim ve kim olduğunu bile bilmiyorum)))) o yüzden köstebeği unut :cat2:
[quote=Strecoza post_id=359712 time=1713363124 user_id=15698] Ben heteroyum. Erkekleri severim. [/quote] O tam bir bacak ısıtıcı ama bunu GIF’lerden ve Fantezilerden anlayamazsınız... :-D
[quote=Strecoza post_id=359564 time=1713339496 user_id=15698] Burada sen yalnızsın, ben de yalnızım. Seninle kendimizi iyi hissediyoruz. [/quote]hayır Allah’ım, yak kimimi..) peki.. ne diyeyim.. biraz tutku azaldı.. ve güzel..)
[quote=Pierro post_id=360074 time=1713463252 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=359564 time=1713339496 user_id= 15698] Burada sen yalnızsın, ben de yalnızım. Seninle kendimizi iyi hissediyoruz. [/quote]hayır Allah’ım, yak kimimi..) peki.. ne diyeyim.. biraz tutku azaldı.. ve güzel..) [/quote] Bu "biraz"la birlikte, sadece hafif bir karamsarlık kokusu duyuldu.
Burada sen yalnızsın, ben de yalnızım. Seninle kendimizi iyi hissediyoruz.
hayır Allah’ım, yak kimimi..)
peki.. ne diyeyim.. biraz tutku azaldı.. ve güzel..)
))) Ahah. Benim de bir tankın içinde olduğumu ve herkesi acımasızca ezdiğimi mi düşünüyorsun?(((Gerçekten
Yusufçuk takma adını aldığımda onların sevimli ve kırılgan olduklarını düşündüm ve sonra onlar hakkında bir makale okudum) ve yusufçuk’un Dünya gezegenindeki en üretken, en etkili yırtıcı olduğu ortaya çıktı. Vakaların %95’inde avlanmada başarı elde ederken, acımasız bir katil olan köpekbalığı sadece %50’sinde ve aslanlarda başarılı oluyor. hayvanların kralları, genel olarak sadece %25’inde. Üstelik yusufçuk aç olmasa bile durmadan avlanır.
Bir takma ad kullanıcının karakterini etkileyebilir mi yoksa kullanıcı karakterine göre bir takma ad mı seçer? />
Kaçıp yeni bir hayata başlamak istedim, yeni bir forumda, sonra yeni bir forumda kaçıp hesaplarımı değiştirerek yeni bir hayata başlamak istedim. Ama kaçamazsın. Eğer bir tankın içinde doğduysam, hayatım boyunca bir tankın içinde olacağım.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Pierro post_id=360074 time=1713463252 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=359564 time=1713339496 user_id= 15698] Burada sen yalnızsın, ben de yalnızım. Seninle kendimizi iyi hissediyoruz. [/quote]hayır Allah’ım, yak kimimi..) peki.. ne diyeyim.. biraz tutku azaldı.. ve güzel..) [/quote]
))) Ahah. Benim de bir tankın içinde olduğumu ve herkesi acımasızca ezdiğimi mi düşünüyorsun?(((Gerçekten Yusufçuk takma adını aldığımda onların sevimli ve kırılgan olduklarını düşündüm ve sonra onlar hakkında bir makale okudum) ve yusufçuk’un Dünya gezegenindeki en üretken, en etkili yırtıcı olduğu ortaya çıktı. Vakaların %95’inde avlanmada başarı elde ederken, acımasız bir katil olan köpekbalığı sadece %50’sinde ve aslanlarda başarılı oluyor. hayvanların kralları, genel olarak sadece %25’inde. Üstelik yusufçuk aç olmasa bile durmadan avlanır. Bir takma ad kullanıcının karakterini etkileyebilir mi yoksa kullanıcı karakterine göre bir takma ad mı seçer? /> Kaçıp yeni bir hayata başlamak istedim, yeni bir forumda, sonra yeni bir forumda kaçıp hesaplarımı değiştirerek yeni bir hayata başlamak istedim. Ama kaçamazsın. Eğer bir tankın içinde doğduysam, hayatım boyunca bir tankın içinde olacağım.
Strecoza: ↑20 Apr 2024, 09:50
Kaçıp yeni bir hayata başlamak istedim, yeni bir forumda, ardından yeni bir forumda kaçıp hesabımı değiştirerek yeni bir hayata başlamak istedim. Ama kendinden kaçamazsın. Eğer bir tankta doğduysam tüm hayatım boyunca bir tankta yaşarım.
Bu kadar.. Yoksa etrafımdaki herkesi düşünürdüm alçak olmak. Ve şimdi aklım başıma geldi
Ben de 30 yaşıma kadar herkesin aptal olduğunu düşünüyordum, sonra bıraktım ve hayat kolaylaştı
[quote=Strecoza post_id=360527 time=1713595820 user_id=15698] Kaçıp yeni bir hayata başlamak istedim, yeni bir forumda, ardından yeni bir forumda kaçıp hesabımı değiştirerek yeni bir hayata başlamak istedim. Ama kendinden kaçamazsın. Eğer bir tankta doğduysam tüm hayatım boyunca bir tankta yaşarım. [/quote]
Bu kadar.. Yoksa etrafımdaki herkesi düşünürdüm alçak olmak. Ve şimdi aklım başıma geldi :cat1: Ben de 30 yaşıma kadar herkesin aptal olduğunu düşünüyordum, sonra bıraktım ve hayat kolaylaştı :)
Kötü bir kızdım ve cezalandırılmam gerekiyor))) Rol yapma oyunları için bir sahip arıyorum, 25 yaşındayım ve kendine güvenen ve dayanıklı birini istiyorum
Bir an önce 10 erkek tarafından sikilmek istiyorum Her türlü aleti ağzıma taşaklarına kadar almaya hazırım Altın duşları kabul edebilirim Karşılığında tüm ailenize hizmet edebilirim Acilen 5 bin...