Strecoza: ↑16 Apr 2024, 22:46
Bu dedikodunun taşıyıcısı bile olmadığı, onu ürettiği ortaya çıktı.
Size özel mesajla sordum ama almadım bir cevap, ve sana burada soracağım. Söylentiler tam olarak neler? Alıntılar, ekran görüntüleri?
Benim "entrika örmekten" daha iyi bir işim olmadığını düşünmeyin. Her gün foruma bile gitmiyorum ve nadiren seni düşünüyorum. Ve yanıt olarak kaba olmayacağım ve forumdaki herhangi birinin bununla ilgilendiğinden bile şüpheliyim. Neden ayrılmanı ve artık kendini strese sokmamanı öneriyorum?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=Strecoza post_id=359413 time=1713296788 user_id=15698] Bu dedikodunun taşıyıcısı bile olmadığı, onu ürettiği ortaya çıktı. [/quote] Size özel mesajla sordum ama almadım bir cevap, ve sana burada soracağım. Söylentiler tam olarak neler? Alıntılar, ekran görüntüleri? Benim "entrika örmekten" daha iyi bir işim olmadığını düşünmeyin. Her gün foruma bile gitmiyorum ve nadiren seni düşünüyorum. Ve yanıt olarak kaba olmayacağım ve forumdaki herhangi birinin bununla ilgilendiğinden bile şüpheliyim. Neden ayrılmanı ve artık kendini strese sokmamanı öneriyorum?
[quote="Jolly Roger" post_id=359419 time=1713297053 user_id=23298] bu hala bir saçmalık [/quote] yes.. evet) ancak katı olmayın.. hatta sıkıcı bir saçmalık. orospu çocuklarının ifşaatlarından daha ilginç..
Jolly Roger, içerik - evet, yaptım.
Burada kaç kişinin ruhuna girip onları umursamadığını biliyor musunuz?
Bugün burada, bu başlıkta arkadaşlarına yazdıklarını okuyun.
Bu insani bir davranış mı yoksa hayvani bir tavır mı?
Tüm manipülasyon işaretleri kendinizi kurban yapmak, başkalarını suçlamak ve Korolevishnaya’nın durumundan kurtulmaktır.
Bu iş yürümedi zaman, işe yaramadı. Keçi sakallı filozof araya girdi. Ve sonra, "burada" değil, "orada". Ve bu başka bir hizmetin reklamı değil.
İnsanlara yönelik bu vahşiliğe daha ne kadar tahammül edebilirsin?!
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 3):
[ref=#804000]Jolly Roger[/ref], içerik - evet, yaptım. Burada kaç kişinin ruhuna girip onları umursamadığını biliyor musunuz? Bugün burada, bu başlıkta arkadaşlarına yazdıklarını okuyun. Bu insani bir davranış mı yoksa hayvani bir tavır mı? Tüm manipülasyon işaretleri kendinizi kurban yapmak, başkalarını suçlamak ve Korolevishnaya’nın durumundan kurtulmaktır. Bu iş yürümedi zaman, işe yaramadı. Keçi sakallı filozof araya girdi. Ve sonra, "burada" değil, "orada". Ve bu başka bir hizmetin reklamı değil. İnsanlara yönelik bu vahşiliğe daha ne kadar tahammül edebilirsin?!
Strecoza: ↑16 Apr 2024, 22:46
Sonunda insanların neden benden uzak durduğunu anladım
eh, hayır.. Ben çekinmiyorum..
Roger, dışarı, diyor, forum boş.. Dragonfly olmadan..
Varg, o genel olarak.. Pinokyo gibi sıkıştı (geceleri hatırlanmaz)..)
biliniyor.. burada.. en misafirperverler.. sapıklar var..)
These users thanked the author Pierro for the post (total 3):
[quote=Strecoza post_id=359413 time=1713296788 user_id=15698] Sonunda insanların neden benden uzak durduğunu anladım [/quote] eh, hayır.. Ben çekinmiyorum.. Roger, dışarı, diyor, forum boş.. Dragonfly olmadan.. Varg, o genel olarak.. Pinokyo gibi sıkıştı (geceleri hatırlanmaz)..) biliniyor.. burada.. en misafirperverler.. sapıklar var..)
Pierro, ))) Sadece kim olduğunu merak ediyorum diğerleri kendi grubundadır. Alenka, Holigan, filozof, 79. ve başka kim? Bugün bana tam bir liste gönderdiler))) kötü niyetli kişilerin de kendi isteksizleri olduğu ortaya çıktı.
Buradaki pek çok insan aslında bana sempati duyuyor ya da belki de savaşlarımı izlemeyi seviyor. Burada bir forum üyesi var. Dövüşlerden tarif edilemeyecek kadar keyif alıyor. Her ne kadar kendisi katılmasa da.
İyi havanız için teşekkür ederim, aksi takdirde bir şekilde üzüldüm.
[ref=#bf0000]Pierro[/ref], ))) Sadece kim olduğunu merak ediyorum diğerleri kendi grubundadır. Alenka, Holigan, filozof, 79. ve başka kim? Bugün bana tam bir liste gönderdiler))) kötü niyetli kişilerin de kendi isteksizleri olduğu ortaya çıktı. Buradaki pek çok insan aslında bana sempati duyuyor ya da belki de savaşlarımı izlemeyi seviyor. Burada bir forum üyesi var. Dövüşlerden tarif edilemeyecek kadar keyif alıyor. Her ne kadar kendisi katılmasa da. İyi havanız için teşekkür ederim, aksi takdirde bir şekilde üzüldüm.
VARG_: ↑16 Apr 2024, 23:08
in insanlarla ilişkiler
))) Siz insan değilsiniz. Küçük insanlar, aşağılık oldukları kadar aşağılık yaratıklar. Konuşkan olman iyi bir şey. Sen kendin dedikodu çeten hakkında alenen gevezelik ettin. Görünüşe göre senin kötü şeylerinden gurur duyuyordum))) pekala, bu büyük bir zekadan kaynaklanmıyor.
4 dakika 33 saniye sonra gönderildi: VARG_, ))) Ah, ben hâlâ aptalın tekiyim, ruh hali konusunda Holigan’ı senin dedikoducu olduğun konusunda uyarmıştım. Dün. Ayrıca neden hiçbir şey sormadığını da düşündüm))) ve o da seninle aynı anda. Artık senden hoşlanıyor.
Bunca zamandır sana insan gibi davranan bendim, sen de yüzüme gülümsedin ve arkanı döndüğünde bıçağı sapladın.
Burada inlemene gerek yok. Kimse seni sikmiyor.
[quote=VARG_ post_id=359430 time=1713298129 user_id=22702] in insanlarla ilişkiler [/quote]
))) Siz insan değilsiniz. Küçük insanlar, aşağılık oldukları kadar aşağılık yaratıklar. Konuşkan olman iyi bir şey. Sen kendin dedikodu çeten hakkında alenen gevezelik ettin. Görünüşe göre senin kötü şeylerinden gurur duyuyordum))) pekala, bu büyük bir zekadan kaynaklanmıyor.
[size=85][color=green]4 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [ref=#804000]VARG_[/ref] , ))) Ah, ben hâlâ aptalın tekiyim, ruh hali konusunda Holigan’ı senin dedikoducu olduğun konusunda uyarmıştım. Dün. Ayrıca neden hiçbir şey sormadığını da düşündüm))) ve o da seninle aynı anda. Artık senden hoşlanıyor. Bunca zamandır sana insan gibi davranan bendim, sen de yüzüme gülümsedin ve arkanı döndüğünde bıçağı sapladın. Burada inlemene gerek yok. Kimse seni sikmiyor. :cat1:
))) Siz insan değilsiniz. Küçük insanlar, aşağılık oldukları kadar aşağılık yaratıklar. Konuşkan olman iyi bir şey. Sen kendin dedikodu çeten hakkında alenen gevezelik ettin. Görünüşe göre senin kötü şeylerinden gurur duyuyor))) peki, bu büyük bir zekanın ürünü değil.
Merak ediyorum, arkadaşın Veronica’yı buraya ne zaman davet edeceksin? ? Bu onun teması. Belki seni destekleyecektir?
Yoksa onun bizim grubumuzda olmasından mı korkuyorsunuz? ;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
))) Siz insan değilsiniz. Küçük insanlar, aşağılık oldukları kadar aşağılık yaratıklar. Konuşkan olman iyi bir şey. Sen kendin dedikodu çeten hakkında alenen gevezelik ettin. Görünüşe göre senin kötü şeylerinden gurur duyuyor))) peki, bu büyük bir zekanın ürünü değil. [/quote] Merak ediyorum, arkadaşın Veronica’yı buraya ne zaman davet edeceksin? ? Bu onun teması. Belki seni destekleyecektir? Yoksa onun bizim grubumuzda olmasından mı korkuyorsunuz? ;)
VARG_: ↑16 Apr 2024, 23:40
Merak ediyorum, arkadaşınız Veronica’yı ne zaman buraya davet edeceksiniz? Bu onun teması. Belki seni destekleyecektir?
Ya da onun bizim grubumuzda olmasından mı korkuyorsun? ;)
))) merak ediyorsun ve ’i arıyorsun. Ancak o benim gibi kedileri sevmeyecek, sana doğal üç harf gönderecek...
Sen bizim meraklı kişimizsin.
[quote=VARG_ post_id=359446 time=1713300050 user_id=22702] Merak ediyorum, arkadaşınız Veronica’yı ne zaman buraya davet edeceksiniz? Bu onun teması. Belki seni destekleyecektir? Ya da onun bizim grubumuzda olmasından mı korkuyorsun? ;) [/quote]
))) merak ediyorsun ve :cat1:’i arıyorsun. Ancak o benim gibi kedileri sevmeyecek, sana doğal üç harf gönderecek... Sen bizim meraklı kişimizsin.
VARG_: ↑16 Apr 2024, 23:40
Merak ediyorum, arkadaşınız Veronica’yı buraya ne zaman davet edeceksiniz? Bu onun teması. Belki seni destekleyecektir?
Ya da onun bizim grubumuzda olmasından mı korkuyorsun? ;)
))) merak ediyorsun ve ’i arıyorsun. Ancak o benim gibi burada kedileri sevmeyecek, ama sana doğal üç harf gönderecek...
Sen bizim meraklımızsın. n
Açık sözlülüğünüz için teşekkürler
Peki, üç harfli mesajı mı bekleyeceksiniz?
Ben zaten bu boku bekliyorum))
Last edited by MENZİL_ on 17 Apr 2024, 00:06, edited 1 time in total.
[quote=Strecoza post_id=359450 time=1713300282 user_id=15698] [quote=VARG_ post_id=359446 time=1713300050 user_id= 22702] Merak ediyorum, arkadaşınız Veronica’yı buraya ne zaman davet edeceksiniz? Bu onun teması. Belki seni destekleyecektir? Ya da onun bizim grubumuzda olmasından mı korkuyorsun? ;) [/quote]
))) merak ediyorsun ve :cat1:’i arıyorsun. Ancak o benim gibi burada kedileri sevmeyecek, ama sana doğal üç harf gönderecek... Sen bizim meraklımızsın. n[/quote] Açık sözlülüğünüz için teşekkürler :) Peki, üç harfli mesajı mı bekleyeceksiniz? Ben zaten bu boku bekliyorum))
VARG_, ))) Şiirlerini az önce gördüm konu şiirleri. Onları daha önce nasıl özlediğimi bilmiyorum. Güzel şiirleriniz var))) Gerçekten umarım sizinle yollarımız bir daha asla kesişmez. Asla.
[ref=#804000]VARG_[/ref], ))) Şiirlerini az önce gördüm konu şiirleri. Onları daha önce nasıl özlediğimi bilmiyorum. Güzel şiirleriniz var))) Gerçekten umarım sizinle yollarımız bir daha asla kesişmez. Asla.
Vay be, vay, hesaplaşma!) Ne kadar ilginç, her ne kadar hiçbir şey net olmasa da) *patlamış mısır almaya gittim*
Sikilmiş kıçlar, birisinin cinsel organları, akıntı ve anneler ve gençler hakkındaki ıslak fanteziler hakkında okumaktan çoktan yoruldum. Ve sonra hesaplaşma var! En azından ilginç bir şey))
Vay be, vay, hesaplaşma!) Ne kadar ilginç, her ne kadar hiçbir şey net olmasa da) *patlamış mısır almaya gittim* Sikilmiş kıçlar, birisinin cinsel organları, akıntı ve anneler ve gençler hakkındaki ıslak fanteziler hakkında okumaktan çoktan yoruldum. Ve sonra hesaplaşma var! En azından ilginç bir şey))
Hükümet yanlısı uşakların sitemize girmesine izin vermeyeceğiz!
Yetkililer herkes ve her şey üzerinde kontrol kurmaya çalışıyor. Ve seks, üzerinde kontrol ve iktidar kurmaya çalıştığı iktidar için en zor şeydir.
Hiçbir saçmalık yüzünden dikkatimizi zevkimizden ve keyfimizden alıkoymayalım.
These users thanked the author Truwor for the post:
Hükümet yanlısı uşakların sitemize girmesine izin vermeyeceğiz! Yetkililer herkes ve her şey üzerinde kontrol kurmaya çalışıyor. Ve seks, üzerinde kontrol ve iktidar kurmaya çalıştığı iktidar için en zor şeydir. Hiçbir saçmalık yüzünden dikkatimizi zevkimizden ve keyfimizden alıkoymayalım.
Strecoza: ↑17 Apr 2024, 01:18VARG_, ))) Gördüm artık şiirleriniz şiir konusu oldu. Onları daha önce nasıl özlediğimi bilmiyorum. Güzel şiirleriniz var))) Gerçekten umarım sizinle yollarımız bir daha asla kesişmez. Asla.
[quote=Strecoza post_id=359466 time=1713305895 user_id=15698] [ref=#804000]VARG_[/ref], ))) Gördüm artık şiirleriniz şiir konusu oldu. Onları daha önce nasıl özlediğimi bilmiyorum. Güzel şiirleriniz var))) Gerçekten umarım sizinle yollarımız bir daha asla kesişmez. Asla. [/quote]neyse, ona aşık oldun :-D
:detia-25: [quote=Strecoza post_id=359424 time=1713297764 user_id=15698] Ve belki birileri sizin erkek olmanızla ilgilenecektir. [/quote] [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], kardeşim, sen erkek misin?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=359376 time=1713293788 user_id=18654] O forumda kalsanız daha iyi olur. Ve burada erkekler ve ben sakince bira içmeye devam ederdik. [/quote] elinde bir doğrulama fotoğrafın var kardeşim!!! :deli:
[quote=Alenka post_id=359497 time=1713322171 user_id=19239] Eh....Her şeyi özledim....ama biraz uyudum! Herkese günaydın!!! [/quote]siz hiçbir şeyi kaçırmadı. Bu sadece başlangıç. Bu arada Dragonfly senin bir erkek olduğunu anladı. :haha:
Eustace,
Yusufçuk burada ne halt ettim ben? Sherlock Holmes çarkların dibinde sikildi .
Bak, o kadar berbat ki. Her şeyin ve herkesin üzerine yemin eder. Forumda sıkıcı olmaya başladı gibi görünüyor.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], Yusufçuk burada ne halt ettim ben? Sherlock Holmes çarkların dibinde sikildi :lol:. Bak, o kadar berbat ki. Her şeyin ve herkesin üzerine yemin eder. Forumda sıkıcı olmaya başladı gibi görünüyor.
Alenka: ↑17 Apr 2024, 05:49
Eh....Her şeyi özledim....ama biraz uyudum!
Herkese günaydın!!!
Kaçırmadığın hiçbir şey yok. Bu sadece başlangıç. Bu arada Dragonfly senin bir erkek olduğunu anladı.
Bu süreçte ürün yazılımı yalnızca Botala’yı etkilemedi. Listelerini gönderdikleri başka bir tane daha var. Tam bir aracı ağı .
Muhtemelen bütün gece uyumadım. Orada oturup hesap yapıyor.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
[quote=Eustace post_id=359498 time=1713322273 user_id=21266] [quote=Alenka post_id=359497 time=1713322171 user_id= 19239] Eh....Her şeyi özledim....ama biraz uyudum! Herkese günaydın!!! [/quote]Kaçırmadığın hiçbir şey yok. Bu sadece başlangıç. Bu arada Dragonfly senin bir erkek olduğunu anladı. :lol: [/quote] Bu süreçte ürün yazılımı yalnızca Botala’yı etkilemedi. Listelerini gönderdikleri başka bir tane daha var. Tam bir aracı ağı :-D :-D . Muhtemelen bütün gece uyumadım. Orada oturup hesap yapıyor.
))) Onlardan gelen doğrulama fotoğrafı yok ve hiçbir zaman da olmayacak. Bu konuyu sonsuza dek kapatmak için bunu dün yapabilirlerdi. Herkesin elinin altında bir telefon var. Ama bunu yapamazlar.))) Alenka ve Hooligan Carrie gerçekten kadın hesabına bağlı erkekler.
Yani ister şaka yapın ister yapmayın ama gerçek hala bir gerçek. Bu durumda sadece aldatılmakla kalmıyor, enayi gibi aldatılıyorsunuz.
79 her zaman biliyor olabilir. Eşcinsel olduğu hemen anlaşılıyor.
These users thanked the author Venüs for the post:
))) Onlardan gelen doğrulama fotoğrafı yok ve hiçbir zaman da olmayacak. Bu konuyu sonsuza dek kapatmak için bunu dün yapabilirlerdi. Herkesin elinin altında bir telefon var. Ama bunu yapamazlar.))) Alenka ve Hooligan Carrie gerçekten kadın hesabına bağlı erkekler. Yani ister şaka yapın ister yapmayın ama gerçek hala bir gerçek. Bu durumda sadece aldatılmakla kalmıyor, enayi gibi aldatılıyorsunuz. :cat1: 79 her zaman biliyor olabilir. Eşcinsel olduğu hemen anlaşılıyor.
))) Her ne kadar büyük olasılıkla tüm eşcinsel grubunuz olsa da. Aksi takdirde kadın forumundan sağ çıkamazdınız. Birlikte ku-ka-re-ku deyin)))
Siz eşcinseller birbirinizin kıçından sikiştiğiniz için değil, kadınlardan nefret ettiğiniz için yasaklanıyorsunuz.
))) Her ne kadar büyük olasılıkla tüm eşcinsel grubunuz olsa da. Aksi takdirde kadın forumundan sağ çıkamazdınız. Birlikte ku-ka-re-ku deyin))) Siz eşcinseller birbirinizin kıçından sikiştiğiniz için değil, kadınlardan nefret ettiğiniz için yasaklanıyorsunuz.
Strecoza: ↑17 Apr 2024, 07:39
))) Her ne kadar büyük olasılıkla tüm eşcinsel grubunuz olsa da. Aksi takdirde kadın forumundan sağ çıkamazdınız. Birlikte ku-ka-re-ku deyin)))
Siz eşcinseller birbirinizin kıçından siktiğiniz için değil, kadınlardan nefret ettiğiniz için yasaklanıyorsunuz.
Çocukça sana şaka yapmıyorum!!! Yusufçuk, şimdiden sevişelim, şiddetle, en azından iyileşeceksin, bu arada, Mentenok istifa mı etti? :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Strecoza post_id=359522 time=1713328774 user_id=15698] ))) Her ne kadar büyük olasılıkla tüm eşcinsel grubunuz olsa da. Aksi takdirde kadın forumundan sağ çıkamazdınız. Birlikte ku-ka-re-ku deyin))) Siz eşcinseller birbirinizin kıçından siktiğiniz için değil, kadınlardan nefret ettiğiniz için yasaklanıyorsunuz. [/quote] Çocukça sana şaka yapmıyorum!!! Yusufçuk, şimdiden sevişelim, şiddetle, en azından iyileşeceksin, bu arada, Mentenok istifa mı etti? :deli:
))) Ancak büyük olasılıkla tüm eşcinsel grubunuz. Aksi takdirde kadın forumundan sağ çıkamazdınız. Birlikte ku-ka-re-ku deyin)))
Siz eşcinseller birbirinizin kıçından siktiğiniz için değil, kadınlardan nefret ettiğiniz için yasaklanıyorsunuz.
Çocukça sana şaka yapmıyorum!!! Yusufçuk, şimdiden sevişelim, şiddetle, en azından iyileşeceksin, bu arada, Mentenok istifa mı etti?
))) Natasha seni terk mi etti?))) Bana evlenme teklif et. Yüzük numaram 17,5.
Burada bir hayran kulübüm olduğu ortaya çıktı. Öğrendiğimde çok mutlu oldum ve dün hayranlarla bir toplantı yapıldı. Onlar beni seviyor, ben de onları seviyorum.
[quote=Eustace post_id=359523 time=1713329388 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=359522 time=1713328774 user_id= 15698] ))) Ancak büyük olasılıkla tüm eşcinsel grubunuz. Aksi takdirde kadın forumundan sağ çıkamazdınız. Birlikte ku-ka-re-ku deyin))) Siz eşcinseller birbirinizin kıçından siktiğiniz için değil, kadınlardan nefret ettiğiniz için yasaklanıyorsunuz. [/quote] Çocukça sana şaka yapmıyorum!!! Yusufçuk, şimdiden sevişelim, şiddetle, en azından iyileşeceksin, bu arada, Mentenok istifa mı etti? :crazy: [/quote]
))) Natasha seni terk mi etti?))) Bana evlenme teklif et. Yüzük numaram 17,5. :cat2: Burada bir hayran kulübüm olduğu ortaya çıktı. Öğrendiğimde çok mutlu oldum ve dün hayranlarla bir toplantı yapıldı. Onlar beni seviyor, ben de onları seviyorum.
Pierro, Şimdi ne düşündüm biliyor musun? Burada sen yalnızsın ve ben yalnızım. Seninle kendimizi iyi hissediyoruz. Düşündüğümüzü yazarız, istediğimizi yaparız. Bizim fikrimiz hiç kimseye veya hiçbir şeye bağlı değildir.
Ve keçi sakalı da sürünün bir parçasıdır. Koyun ve koç sürüleri. Bir yandan benimle konuşmak ve arkadaşlarının önünde itibarını kaybetmemek istiyordu.
O forumda bana 30 yıldır başıma pek çok şey geldiğini yazdıklarında. Bana destek olmak için arkadaşının 29 yaşında kliniğin başına geçtiğini yazabilirdi. Beni desteklerdim ama onun burada arkadaşları var, çok şeyin çok şey ifade ettiğine karar veren koyunlar. Belki hikayelerimi beğendi ama arkadaşları bunların benim olmadığına karar verdi ve o da bunların benim olmadığını yazdı. Belki fotoğraflarımı beğendi ama arkadaşları fotoğrafların bana ait olmadığını düşünüyor ve fotoğrafların bana ait olmadığını yazıyor.
Bir yanda sürü içgüdüsü, diğer yanda diğer koyunlardan sıkılma.
Hatta onun için üzülüyorum. Hepsine üzülüyorum. Koyun oldukları için değil, sürü oldukları için.
These users thanked the author Venüs for the post:
[ref=#bf0000]Pierro[/ref], Şimdi ne düşündüm biliyor musun? Burada sen yalnızsın ve ben yalnızım. Seninle kendimizi iyi hissediyoruz. Düşündüğümüzü yazarız, istediğimizi yaparız. Bizim fikrimiz hiç kimseye veya hiçbir şeye bağlı değildir. Ve keçi sakalı da sürünün bir parçasıdır. Koyun ve koç sürüleri. Bir yandan benimle konuşmak ve arkadaşlarının önünde itibarını kaybetmemek istiyordu. O forumda bana 30 yıldır başıma pek çok şey geldiğini yazdıklarında. Bana destek olmak için arkadaşının 29 yaşında kliniğin başına geçtiğini yazabilirdi. Beni desteklerdim ama onun burada arkadaşları var, çok şeyin çok şey ifade ettiğine karar veren koyunlar. Belki hikayelerimi beğendi ama arkadaşları bunların benim olmadığına karar verdi ve o da bunların benim olmadığını yazdı. Belki fotoğraflarımı beğendi ama arkadaşları fotoğrafların bana ait olmadığını düşünüyor ve fotoğrafların bana ait olmadığını yazıyor. Bir yanda sürü içgüdüsü, diğer yanda diğer koyunlardan sıkılma. Hatta onun için üzülüyorum. Hepsine üzülüyorum. Koyun oldukları için değil, sürü oldukları için.
[quote=Strecoza post_id=359564 time=1713339496 user_id=15698] Hepsi için üzülüyorum. Koyun oldukları için değil, sürü oldukları için. [/quote]nasıl listeler bunlar! Peki, yayınlayın, yoksa çığlık atacağım...
Eustace, ))) Bu arada, sen orada da, ama senin hakkında buna inanmadım))) Bence yeterli bir yetişkin böyle saçmalıklara karışmaz. Sen bana yetersin, umarım
Diğerlerine de inanmam ama sen olanları gördün.
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], ))) Bu arada, sen orada da, ama senin hakkında buna inanmadım))) Bence yeterli bir yetişkin böyle saçmalıklara karışmaz. Sen bana yetersin, umarım :cat2: Diğerlerine de inanmam ama sen olanları gördün.
Eustace, ))) Ah, seni çok özledim çok))) özellikle sizin için. Beni ziyaret edeceğine söz verdin ve beni terk ettin. Natasha sana kısa bir tasma mı takıyor?
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], ))) Ah, seni çok özledim çok))) özellikle sizin için. :cat2: Beni ziyaret edeceğine söz verdin ve beni terk ettin. Natasha sana kısa bir tasma mı takıyor?
[quote=Strecoza post_id=359576 time=1713340630 user_id=15698] Beni ziyaret edeceğine söz verdin ve vazgeçtin [/quote]bu yüzden beni yasakladılar, yasağı kaldırmayı unuttular :-D [quote=Strecoza post_id=359576 time=1713340630 user_id=15698] Natasha seni kısa bir tasmayla mı tutuyor? [/quote] çok kısa bir tasmayla mı? :deli:
quote=Rasrom post_id=358716 time=1713118274 user_id=7703] Rusya’nın düşmanlarının nesi var? Mordor’un düşmanları harika insanlardır, ve bunların yüceltilmesi gerekiyor n[/quote]o halde neden yeraltı dünyasındansın, Rusya’ya gelip bunu sokakta yüksek sesle söylüyorsun. Zayıf? Ve tam sana göre bir iş var. [/quote]
Zehirli sürüngenlerin olduğu bir kafese mi geldin?! Neden?? Onları dışarıdan yok etmek daha iyidir😏
Eustace: ↑17 Apr 2024, 11:03
bu yüzden beni yasakladılar, yasağı kaldırmayı unuttular
))) Yani sen yazarsan yasağını kaldırırlar))) Vagist orada yasağı zaten kaldırıldı. Ancak daha önce olduğu gibi kokuyordu ve kokmaya devam ediyor.
Genel olarak, elbette kokan tek kişi o değil. Varg’ın dün burada halka açık olarak arkadaşlarımı umursamadığımı yazdığını okudun mu? 79’uncu kişi benim hakkımda iyi bir fikri olduğunu mu yazmış?
Kelepçeler hakkında yazan Xenophon’un benim hakkımda iyi bir fikri vardı. İlginç içerikler yayınladığımı yazan Roger.
Ah, 79 benimle ve Enchantress’le şakalaşıyor ve dalga geçiyordu, Holigan onlarla birlikteydi ve Varg da bu aradaydı.
Ah, orada Varg’la normal bir şekilde iletişim kurdum ve devam ederdim iletişim kurmak için ama o ve arkadaşları kavga çıkardılar, yıldızlar aldılar ve sonra gücendiler.
Burada yayılan söylentiler hakkında bana ne kadar meydan okuyarak yazdığını gördünüz. Söylentiler yayıyorlar ve bunun sorumlusu da benim. Kavga başlattılar ve yine benim hatam oldu. Onlar bir koyun sürüsü ve yine bu benim hatam ve bundan sonra umurumda bile değiller.
Yakında midemi yakacaklar.
Tabii ki Hooligan beni en çok hayal kırıklığına uğrattı. Alenka ile aynı yılan olduğu ortaya çıktı. Koçlar iyi, mantar kadar aptallar ama bu iki yıldız düşünceli. Hatta çok fazla.
[quote=Eustace post_id=359578 time=1713341025 user_id=21266] bu yüzden beni yasakladılar, yasağı kaldırmayı unuttular [/quote]
))) Yani sen yazarsan yasağını kaldırırlar))) Vagist orada yasağı zaten kaldırıldı. Ancak daha önce olduğu gibi kokuyordu ve kokmaya devam ediyor.
Genel olarak, elbette kokan tek kişi o değil. Varg’ın dün burada halka açık olarak arkadaşlarımı umursamadığımı yazdığını okudun mu? 79’uncu kişi benim hakkımda iyi bir fikri olduğunu mu yazmış? Kelepçeler hakkında yazan Xenophon’un benim hakkımda iyi bir fikri vardı. İlginç içerikler yayınladığımı yazan Roger. Ah, 79 benimle ve Enchantress’le şakalaşıyor ve dalga geçiyordu, Holigan onlarla birlikteydi ve Varg da bu aradaydı. Ah, orada Varg’la normal bir şekilde iletişim kurdum ve devam ederdim iletişim kurmak için ama o ve arkadaşları kavga çıkardılar, yıldızlar aldılar ve sonra gücendiler. Burada yayılan söylentiler hakkında bana ne kadar meydan okuyarak yazdığını gördünüz. Söylentiler yayıyorlar ve bunun sorumlusu da benim. Kavga başlattılar ve yine benim hatam oldu. Onlar bir koyun sürüsü ve yine bu benim hatam ve bundan sonra umurumda bile değiller. Yakında midemi yakacaklar. Tabii ki Hooligan beni en çok hayal kırıklığına uğrattı. Alenka ile aynı yılan olduğu ortaya çıktı. Koçlar iyi, mantar kadar aptallar ama bu iki yıldız düşünceli. Hatta çok fazla.
[quote=Alenka post_id=359587 time=1713342560 user_id=19239] [quote=Strecoza post_id=359585 time=1713342198 user_id= 15698] bu iki yıldız düşünceli. Hatta çok fazla. [/quote]
Sınırsız güç ve muazzam etkiyle!!! :shamp: [/quote]
))) Sana da günaydın))) o forumda seni acil duruma soktum durumlar, ancak henüz burada değil.
Kötü bir kızdım ve cezalandırılmam gerekiyor))) Rol yapma oyunları için bir sahip arıyorum, 25 yaşındayım ve kendine güvenen ve dayanıklı birini istiyorum
Bir an önce 10 erkek tarafından sikilmek istiyorum Her türlü aleti ağzıma taşaklarına kadar almaya hazırım Altın duşları kabul edebilirim Karşılığında tüm ailenize hizmet edebilirim Acilen 5 bin...