Aldatılan erkek ile alfa erkeği (aldatılan kişinin karısının sevgilisi) arasındaki ilişki

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
yıl1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aldatılan erkek ile alfa erkeği arasındaki ilişki (aldatılan kişinin karısının sevgilisi)

Unread post by yıl1 »

Mongoose: 08 Feb 2023, 14:07 Sizce bir boynuzlu erkek ile boynuzlu bir erkeğin karısının sevgilisi arasındaki ilişki nasıl olmalıdır?
Belki de bir boynuzlu erkeğin karısına ve onun sevgilisine karşı ne gibi sorumlulukları olmalıdır?
Bu ilişki kalıcı mı olmalı yoksa geçici mi? Bir aldatılan adam ile bir alfa erkeği arasındaki sorumluluğun ölçüsü mü?
Genel olarak bu ilişkilerin nasıl olması gerektiğini düşünüyorsunuz? Bu ilişkiden onlardan ne bekliyorsunuz ya da nasıl görmek istersiniz!?
Ya da belki genel olarak kabul edilmiyorlar...eğer klasik aile ilişki biçimlerini destekliyorsanız?
Her şey şunlara bağlıdır: bu ilişkilerden ne bekleniyor, ne kadar insan, bu kadar fikir, ne kadar fetiş))
Ben hala aralarındaki ilişkinin baskın ile alt arasındaki ilişki gibi olduğunu düşünüyorum. Ve bunun sadece yatak odası için mi yoksa kalıcı olarak mı geçerli olacağı da herkesin tercihine ve arzusuna bağlıdır. Bazı insanlar bunu cinsiyeti çeşitlendirmenin bir yolu olarak algılıyor, bazıları ise bir yaşam tarzı olarak algılıyor. Ve buna göre ilişki ya sadece yatak odasına ya da hayatın her alanına yayılıyor.
Bunun daha çok bir yaşam tarzı olduğuna ve bu ilişkilerin daha kalıcı olduğuna inanıyorum (Sonuçta istikrar sadece rahatlık vermez). Fiziksel yönü önemli ama aynı zamanda ahlaki yönü de önemli. Sonuçta karısı onunla iyi hissediyor, onu seçiyor ve o da böyle bir ilişki seçimini seçiyor/destekliyor.

2 saat 34 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak bana göre Yatakta sunum ayrıca konuya olan ilgiyi artırır. Bir alfa erkeği yalnızca yatakta değil, genel olarak (birlikte tatildeyken veya sadece birlikte olduğumuzda, karısı ona yapıştığında) hakimiyet kurduğunda, bu durum heyecan katar. Bir alfa erkeği kocasının seks hayatını kontrol ettiğinde ve kendisini sadece öyle gösterdiğinde Bir efendi, evinizin efendisi, ilişkilerinizin efendisi, ailenizin efendisi, bu da toplantılara etki katıyor.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aldatılan erkek ile alfa erkeği arasındaki ilişki (aldatılan kişinin karısının sevgilisi)

Unread post by Mart »

Herhangi bir "kural" duymadım. "Aldatılan", anladığım kadarıyla karısının bir kenarda "eğlencesine" izin veren bir adam. Ya da en azından umursamıyor.
İki evli çiftle ilişkilerini sürdürdü. Her iki durumda da eşlerle ayrı ayrı “iletişim kurmuştur”.
İlk çiftte kadın, kocasını açıkça küçümsemiştir. Benimle temas kurduğunun farkındaydı, ancak (anladığım kadarıyla) bundan haberi yokmuş gibi davranmanın en iyisi olduğunu düşündü. Onunla normal iletişimde neredeyse hiç yollarımız kesişmedi.
İkinci çiftte ilişki kocanın izniyle gerçekleşti. Bir sorun vardı; kocası Çernobil’den sağ kurtulan bir tasfiyeciydi. Tüm sonuçlarıyla birlikte. Karısı... libido artışıyla. O kadar yükselmişti ki, seks eksikliğinden dolayı akıllara durgunluk veriyordu. Durumu tartıştılar ve benimle iletişim kurmasına izin verdi. Çünkü beni tanıyordu. Ve anladığım kadarıyla herhangi biriyle fahişelik yapmaya başlamasından daha iyi olacağını düşündüm. Aslında aile dostlarıydılar. Onunla ilişkiler çok dostaneydi ama bu konulara onunla hiç değinilmedi. Eşimle iki kez, bazen haftada üç kez “konuştum”. Tarafsız bölgede.
Yeterince sahip görünüyordu.
Last edited by Mart on 15 Apr 2024, 15:11, edited 1 time in total.
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
O Yanochka, jant11, Ahah
CrosiusR
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by CrosiusR »

anno1: 15 Apr 2024, 14:41 Alfa erkeği kocasının seks hayatını kontrol ettiğinde ve kendisini basitçe efendisi, evinizin efendisi, ilişkilerinizin efendisi, ailenizin efendisi olarak gösterdiğinde, bu, toplantılara etki katar.
Bu elbette ciddi bir durum ancak herkes bunu başaramaz ve günlük iletişimde ikincil bir rol oynayabilir.
These users thanked the author CrosiusR for the post:
O Yanochka
yıl1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by yıl1 »

CrosiusR: 15 Apr 2024, 15:11
Alfa erkeği kocasının seks hayatını kontrol ettiğinde ve kendisini basitçe efendisi, evinizin efendisi, ilişkilerinizin efendisi, ailenizin efendisi olarak gösterdiğinde, bu, toplantılara etki katar .
Bu elbette ciddi bir durum, ancak herkes bunu başaramaz ve günlük iletişimde ikincil bir rol oynayabilir
n
Katılıyorum, herkes için değil. ama eğer seviyorsan neden olmasın
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years

Unread post by jant11 »

Mart: 15 Apr 2024, 15:09 Herhangi bir "kural" duymadım. "Aldatılan", anladığım kadarıyla karısının bir kenarda "eğlencesine" izin veren bir adam. Ya da en azından umursamıyor.
Tamamen katılıyorum. Tanıdığım bir ailem var, kızı yardımcı olarak kullanıyorum, erkek arkadaşı onu tanıyor. Erkek arkadaşımla yaşamaya başlamadan önce de bu şekilde kullanıyordum. Yaşamaya başladı - artık "bunu" hiçbir şey yapmayacağını, bir ailesi olduğunu söyledi. Kesinlikle sorun değil, insan kendi hayatını kurarsa ne mutlu bana. Birkaç ay sonra bir telefon alacağım - her şeyi yeniden yapacağım, daireye borcum var, buzdolabı boş, kedi aç, Sasha da aynı fikirde. Buradaki durum iki yönlü, ben kıza karşı değilim ama boş bir buzdolabının erkekle ilişkilerini ve onun rızasını etkilemesi fikrine karşıyım. Gençler her şeyi anlamayabilir. Onları ziyarete gelip ikisiyle ayrı ayrı konuşmayı kabul ettim.
Adamla konuştum. Çalışmıyor, ara sıra tuhaf işler. Kalıcı bir iş bulamıyor, pasaportunu kaybetmiş ve geri kazanılacak parası da yok. Alena’nın kendisinden önce ne yaptığını biliyor, sinirlendi, tüm oyuncakları, şort gibi külotlardan daha açık olan tüm iç çamaşırlarını attı. Artık Alena’nın bunu tekrar yapacağını kabul ediyor, hiçbir sorusu, talebi veya şikayeti yok.
Onunla konuştum. Sordum, ders çalışacağına emin misin? Belki de Sasha’nın pasaportunu yenilemek ve iş bulmasına izin vermek için para vermeliyiz? Ona ve onun iş bulmasına yardım edin ve bu süre zarfında kediye pirinç ve yiyecek mi alın? Bana pasaport için para vermeyi, iş bulmama yardım etmeyi ve yiyecek almayı kabul etti. Ve o itaat edecek ve söylediklerimi yapacak.
Ne diyebilirim ki, her şeye kendileri karar verdiler. Adam hiçbir şey yapmak istemiyor ve kız arkadaşını paylaşmaya hazır. Kız da hiçbir şey yapmak istemiyor, üstelik yeniden kendisi olabilmek için nedenler arıyor.
İkisine de bu sohbete bir hafta sonra, tüm testler hazır olduğunda tekrar döneceğimizi (kendisine önceden randevu aldım) ve bugün onu kliniğe götüreceğimi söyledim. Anlaşırsak Alena’yı gerektiğinde ve gerektiği kadar alacağımı, tüm aksesuarların dairelerinde saklanacağını, dairelerinin de kullanılabileceğini açıkladı. Söylenmeyen şey dışında hiçbir soruları veya itirazları yok - neden onlar kabul etti de ben etmedim?
Burayı anlamanız gerekiyor. Bir kıza ihtiyacım var; ama ona ihtiyaç duyduğum için sorun olmayacağım. Bu durumda, saygın MART’ın beyanını doğrulayarak, alfanın aile hayatına hakim olduğu yazarın temasının sapmasına atıfta bulunuyorum. Aile üzerinde bu şekilde hakimiyet kurmaya ihtiyacım yok ama bu aileden yağlı saçlı veya külotunda delik olan bir kıza da ihtiyacım yok. Eğer böyle bir şeyi düzeltmek bana düşerse, düzelteceğim. Bir kez daha açıklığa kavuşturayım; bir bakıma ben dominantım ve konunun yazarının soruyu sorduğu da dominantlık ile ilgili. Ancak MART bu konuda doğru tanımları ve örnekleri verdi.
Birleşik banyoya baktım. Tezgahın üzerinde boş bir 3’ü 1 arada şişe (şampuan, jel, diş macunu), çamaşır makinesinin üzerinde yarı çözünmüş bir pakette bir parça çamaşır sabunu, bir el bezi, üç küçük havlu, küvetin kenarında bir adet Aynı çözünmüş pakette bir parça beyaz sabun, tuvaletin yanında kullanılmış kedi kumu. Ben yokken kimse kızı üç günde bir kuaföre götürmüyordu ve kendisi de buna hazır değildi. Sasha’ya para verdi, aynı binadaki "beş"e gitmesini istedi, ne alacağını yazdı - farklı sertlikte ve renkte dört el bezi, kadınlar ve erkekler için şampuan, duş jeli, özel jel, erkekler için tek kullanımlık tıraş makineleri ve kadınlar. Neden bu şekilde tarif ediyorum? Sadece. Bir kıza ihtiyacım var. Ama yağlı saçları ve koltuk altı kokusu olan bir kıza ihtiyacım yok. Aslında bir kız arkadaşım + erkek arkadaşım var. Bir erkeğin bir kızla aynı temizlik ürünlerini kullanmasını istemiyorum. Eğer biri ya da diğeri bunu kendileri sağlayamıyorsa ve ben de kişisel olarak benim için gereksiz olan bir faktörden kurtulamıyorsam, bu faktörü ihtiyacım olan cihazlarla sağlamalıyım.
Sasha gerekli her şeyi getirdi. Alena’ya kapıyı kapatmamasını, odada soyunmasını ve yıkanmasını söyledim. Kimseyi küçük düşürmek için değil, sadece ikisinin de bu kadar küçük bir şeye nasıl tepki vereceğini görmek için. Her şey yolunda, ikisi de bunu sakince karşıladı.
Bulaşıkları yıkadıktan sonra, ona tabaklardan kıyafetlere kadar dairede ne varsa göstermesini söyledi. Durum iç karartıcı ama konu bu değil. Birlikte yaşadıkları için her ikisinin de bir takım gerekli şeylere sahip olmalarına ihtiyacım var. Bu aileye hükmetme arzusu değil, kızı kontrol altına alma zorunluluğudur.
These users thanked the author jant11 for the post (total 3):
Fargal94, Ahah, gizler
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Psvnl’ni »

Mongoose: 08 Feb 2023, 14:07 Sizce bir boynuzlu erkek ile boynuzlu bir erkeğin karısının sevgilisi arasındaki ilişki nasıl olmalıdır?
Belki de bir boynuzlu erkeğin karısına ve onun sevgilisine karşı ne gibi sorumlulukları olmalıdır?
Bu ilişki kalıcı mı olmalı yoksa geçici mi? Bir aldatılan adam ile bir alfa erkeği arasındaki sorumluluğun ölçüsü mü?
Genel olarak bu ilişkilerin nasıl olması gerektiğini düşünüyorsunuz? Bu ilişkiden onlardan ne bekliyorsunuz ya da nasıl görmek istersiniz!?
Ya da belki genel olarak kabul edilmiyorlar...eğer klasik aile ilişki biçimlerini destekliyorsanız?
Anladım ailemin partnerleriyle ilişkileri çok iyi, güveniyorlar, onlara en değerli şeyleri emanet ettim - sevgili karım ve sikişme kıçım, bu paha biçilemez, erkek sikişmek zorunda, ben de yalayıp emmek zorundayım. Ama sevgili Lech’in bir piçi var, bir tek o beni kadın olarak algılamıyor, bana hakaret ediyor ve aşağılıyor, karısını sikerken beni evden atıyor, tek kelimeyle iyi bir adam değil, O gidene kadar saatlerce balkonun altında yürümek zorunda kalıyorum, aksi takdirde geceyi tanıştığım ilk kişiyle, gece onu nerede bulursa bulsun, arabada, garajda veya ucuz otelde geçirerek onun şehvetini tatmin ederek geçirmek zorunda kalacağım))) ama yine de , Bu hayatı ve yaşam tarzımı seviyorum
These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 2):
Ahah, Parapar
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by çoban »

Eşimin sevgilileriyle sadece samimi yaşamda değil, günlük yaşamda da iletişim kuruyoruz. Hayatta Alfa değiller, eşime karşı belli bir tutkuları var ve bu nedenle onlarla ilişkilerimiz ikimiz için de çok rahat. Gerçi içlerinden biri eşimle bensiz buluştuğunda ona hükmetmeyi gerçekten seviyor ve o da bundan hoşlanıyor. Cinsel açıdan karım onlara eşlerinden alamadıkları bir şey veriyor.
These users thanked the author çoban for the post (total 2):
Psvnl’ni, Sibiryak89
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

schäfer: 18 Apr 2024, 09:43 Eşimin sevgilileriyle sadece samimi hayatta değil, günlük hayatta da iletişim kuruyoruz. Hayatta Alfa değiller, eşime karşı belli bir tutkuları var ve bu nedenle onlarla ilişkilerimiz ikimiz için de çok rahat. Gerçi içlerinden biri eşimle bensiz buluştuğunda ona hükmetmeyi gerçekten seviyor ve o da bundan hoşlanıyor. Eşim cinsel açıdan onlara eşlerinde alamadıkları bir şey veriyor.
Ne güzel bir cennet
çoban
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by çoban »

Katılıyorum, idil! 😉😁
These users thanked the author çoban for the post:
Psvnl’ni
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kadınköle »

Alfa erkeği boynuzlanan erkeği küçük düşürmelidir. Ve karısı da ona mümkün olan her şekilde yardım etmelidir. Boynuzlanan erkeğin tek görevi, döllenmeden sonra ve tuvaleti kullandıktan sonra her iki cinsel organını da yıkamaktır.
These users thanked the author kadınköle for the post (total 2):
yıl1, Psvnl’ni
çoban
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by çoban »

Her biri kendine ait. Karılarının başkalarıyla eğlenmesine izin veren kocaların hepsi aşağılanmak istemez. Ve her kadın kocasını küçük düşürmek istemez. Her özel durumun zevk almanın kendine özgü yönleri vardır.
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

Womanslave: 18 Apr 2024, 12:09 Alfa erkeğinin boynuzlu erkeği küçük düşürmesi gerekir. Ve karısı da ona mümkün olan her şekilde yardım etmelidir. Boynuzlanan erkeğin tek görevi, döllenmeden sonra ve tuvaleti kullandıktan sonra her iki cinsel organı da yıkamaktır.
Doğru, ideal bir ilişki
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

schäfer: 18 Apr 2024, 22:56 Herkes kendine ait. Karılarının başkalarıyla eğlenmesine izin veren kocaların hepsi aşağılanmak istemez. Ve her kadın kocasını küçük düşürmek istemez. Her özel durumun zevk alma konusunda kendine özgü yönleri vardır.
Kesinlikle katılıyorum. Herkes bundan hoşlanmalı. Eşim, arkadaşları ve annesi beni korkak ve salak olarak gördüğünde bu tür ilişkiler benim için heyecan verici oluyor ve Gerçek bir erkek kadınımı yatakta tatmin eder.
These users thanked the author kadınköle for the post:
Psvnl’ni
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

Womanslave: 18 Apr 2024, 23:47
schäfer: 18 Apr 2024, 22:56 Herkes kendine ait. Karılarının başkalarıyla eğlenmesine izin veren kocaların hepsi aşağılanmak istemez. Ve her kadın kocasını küçük düşürmek istemez. Her özel durumun zevk alma konusunda kendine özgü yönleri vardır.
Kesinlikle katılıyorum. Herkes bundan hoşlanmalı. Eşim, arkadaşları ve annesi beni korkak ve salak olarak gördüğünde bu tür ilişkiler benim için heyecan verici oluyor ve Gerçek bir erkek kadınımı yatakta tatmin eder.
Aile içindeki bu hiyerarşiye tamamen katılıyorum ve destekliyorum)
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Passiv_anal’nyi: 19 Apr 2024, 01:15
Ve onu sadece tatmin etmekle kalmıyor, aynı zamanda besliyor da gerçek erkek
These users thanked the author kadınköle for the post (total 2):
Psvnl’ni, yıl1
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

Womanslave: 20 Apr 2024, 09:12
Passiv_anal’nyi: 19 Apr 2024, 01:15
Ve onu sadece tatmin etmekle kalmıyor, aynı zamanda besliyor da gerçek bir erkek
Hamilelik bizim hayalimiz ama şu ana kadar kimse onu dölleyemedi, o kadar çok klinikten geçtik ki hepsi sonuçsuz kaldı, ama gerçekten aşkımın hepsini yaşamasını istiyorum hamileliğin keyifli yanları
Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 11 months

Unread post by Parapar »

Ve bir alfa erkeğinin sorumlulukları ne olmalıdır? olmak? Çiçek getir, maddi destek mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”