Bir erkekle bir kadın arasında dostluk var mıdır?
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadın ve erkek arasında dostluk var mıdır?
Var. Yaklaşık 10 yıldır arkadaş olduğum bir arkadaşım var. Aramızda hiçbir cinsel ilişki olmadı, en ufak bir ipucu bile olmadı. Bir öpücük bile olmadı. Oldukça güzel ve ince. Ve hala evli değil. Ve biz hala arkadaşız. Neden her şey birbiriyle ilgili? En gizli şeyleri bile. Birbirimizi defalarca kıyafetsiz gördük. Hatta çılgın partilerden sonra aynı yatakta uyuduğumuz bile oldu. Arkadaşım onu kıskanmıyor, hatta onunla arkadaş bile oldu. Hatta eski arkadaşımla bir kulüpte bir yerdeysem arkadaşlarımdan daha sakin olduğunu bile söylüyor)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadınlarım arasında dostum diyebileceğim kişiler var. Okuldan biriyle iletişim kuruyoruz, gruplar halinde buluşuyoruz, işyerinden biriyle iletişim kuruyoruz ve hala iyi iletişim kuruyoruz. Arkadaşların eşleri var. Prensip olarak herkesi zevkle sikerdim. Biri birine vermedi, birine teklif etmedi, birisini becerdi ama yine de herkesle aynı iyi ilişki korundu.
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Hala oluyor. Biriyle arkadaştım, bu yüzden arkadaşlığımdan dolayı ona oral seks yaptım ve o da bana oral seks yaptı.
- These users thanked the author RedFox for the post (total 2):
- Sibiryak89, Didudo
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Elbette var. Cazibe olsun ya da olmasın, seks olsun ya da olmasın. Çeşitli. Çoğu zaman erkeklerle arkadaş olmayı tercih ederim. Pek çok ortak çıkar var. Neden var olmasın?
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Sibiryak89, Alex1987
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Elbette böyle bir dostluk var. Sadece seks partileri düzenlemekle kalmayıp
biz sadece arkadaşız, arkadaş canlısı bir grup şirketim var. Bir düzineden fazla yıl! Elbette böyle bir dostluğun gelişmesi uzun sürdü ve kolay olmadı. Birisi geldi,
biri bizi terk etti. Kavgalar, açıklamalar ve uzlaşmalar vardı; her şey oldu. Ama uzun zamandır hiçbir sorun yok!
biz sadece arkadaşız, arkadaş canlısı bir grup şirketim var. Bir düzineden fazla yıl! Elbette böyle bir dostluğun gelişmesi uzun sürdü ve kolay olmadı. Birisi geldi,
biri bizi terk etti. Kavgalar, açıklamalar ve uzlaşmalar vardı; her şey oldu. Ama uzun zamandır hiçbir sorun yok!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 424
- Registered for: 1 year 1 month
AlsoAmberaMaze: ↑23 Apr 2024, 11:44 Elbette var. Cazibe olsun ya da olmasın, seks olsun ya da olmasın. Çeşitli. Çoğu zaman erkeklerle arkadaş olmayı tercih ederim. Pek çok ortak çıkar var. Neden olmasın?
Ayrıca arkadaşlığın seks olsun ya da olmasın var olabileceğini düşünüyorum. Önemli olan her şeyin karşılıklı olmasıdırAmberaMaze: ↑23 Apr 2024, 11:44 Elbette var. Cazibe olsun ya da olmasın, seks olsun ya da olmasın. Çeşitli. Çoğu zaman erkeklerle arkadaş olmayı tercih ederim. Pek çok ortak çıkar var. Neden olmasın?
- These users thanked the author Alex1987 for the post:
- Devam etmek
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year
Cinsiyetler arasındaki dostluğa inanmıyorum. Bu düette mutlaka birileri birilerini istiyor. Ya da adamlar "zaten buna sahipti" ama sonra karşılıklı ilgi kaybı nedeniyle sona erdi ve ortaklığı sürdürmeyi başardılar. Yalnızca platonik iletişimden başka hiçbir şey yoksa, "arkadaşlardan" biri için bu açıkça en iyi seçenek değildir. Hatta aynı isimli diziyi de hatırlayalım. Sonunda orada kaç çift oluştu? Kaç karakterin aslında birbiriyle ilişkisi vardı? İşte bu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Herkes kişisel deneyimine dayanarak konuşuyor. Ve eğer içinde hiçbir şey yoksa, o zaman böyle bir şey yoktur.
şahsen onun için...
şahsen onun için...
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 10 months
Bir erkekle bir kadın arasında elbette dostluk vardır
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post