Bir erkekle bir kadın arasında dostluk var mıdır?
-
Автор темыpuhhht76
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Kadın ve erkek arasında dostluk var mıdır?
Yemek yemek. Ama nadiren. Diyelim ki kız olarak beni etkilemeyen bir arkadaşım var. Ve ona bir erkekmiş gibi davranıyorum. Ancak çoğu zaman taraflardan biri daha fazlasını ister ve her şeyin seks, yakınlık, aşık olma vb. söz konusu olduğu anı bekleme umuduyla "arkadaşlığı" kabul eder.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Ateev
-
Автор темыpuhhht76
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Elbette var. Bazen onlarca yıl, bazen de ömür boyu sürer. Ve boşuna birileri onu bir şekilde cinsiyete göre bölmeye çalışıyor. Soru arkadaşlıkla ilgiliyse arkadaşınızın M ya da F olması hiç fark etmez.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Burada zaten tartışılmıştı - seks yılda bir kez yapılıyorsa arkadaşlar, ayda birkaç kez yapılıyorsa aşıklar

-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Arkadaşlık ve tanışma birbirimizi daha yakın tanıyoruz arkadaş, ortak hobiler ve ilgi alanları seksi daha parlak ve daha keyifli hale getiriyor!) Bizi hayvanlardan ayıran şey budur!)) Doğru, yatakta içgüdüler bunun bedelini ödüyor!)))))Marshmallow: ↑02 Oct 2022, 10:47 Arkadaşlık başlangıçta sempatiden doğar, zamanla insanlar birbirini daha iyi tanır ve çoğu zaman yakın ilişkilere yol açar)))
-
- Nirvana’dayım
Aşıklar arkadaş olamaz mı? Deneyimlerim bunu hala yapabildiklerini gösteriyor!
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Süpürme, Devam etmek, AlexK85, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bir arkadaşa en azından biraz bile olsa baskı yapmamak küfürdür.
10’dan sonra gönderilir saniye:
Eh, bir arkadaşı en azından sıkmamak küfürdür.
Arkadaşlık kavramı bulanıktır ve seksi kesinlikle dışlamaz. Seks olmasa bile, aslında en azından arkadaşlardan biri bunu düşünüyor.
Bir arkadaşa en azından biraz bile olsa baskı yapmamak küfürdür.
10’dan sonra gönderilir saniye:
Arkadaşlık kavramı bulanıktır ve seksi hiçbir şekilde dışlamaz. Aslında seks olmasa bile arkadaşlardan en azından biri bunu düşünüyor.
Eh, bir arkadaşı en azından sıkmamak küfürdür.
- These users thanked the author Süpürme for the post (total 2):
- Diktatör, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Fikrinizi tamamen paylaşıyorum!
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Süpürme, Diktatör, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Kız evli olmadığı sürece arkadaşlarla seksin nesi yanlış?
- These users thanked the author Süpürme for the post (total 2):
- Öksürük, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Arkadaşlık için seks başka şeydir, ama bir erkekle bir kız arasındaki arkadaşlık... Bundan gerçekten şüpheliyim
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Fakat bazen bu böyle olmaz. Örneğin, boşluk zaten doldurulmuşsa :) ve her ikisi de dostane destek, sempati vb. ile tatmin olmuşsa. Ve eğer içlerinden biri daha fazlasını isterse bu arkadaşlık kaybolur. Her yerde ve defalarca anlatılıyor.Marshmallow: ↑02 Oct 2022, 10:47 birbirimizi daha iyi tanırız ve çoğu zaman yakın ilişkilere yol açar
- These users thanked the author plena.bk for the post (total 3):
- Hatmi, seksforumu_, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Doğru. Çocukluğumdan beri bir kızla arkadaştım. Kız kardeş ve erkek kardeş gibi. Arkadaş olarak birden fazla kez içtik. Sırrı paylaştılar ve... Diğer yarılarımızı tartıştık. istişarede bulunduk. Bir şekilde ikisi de özgürdü. Kendisi arkadaşlıktan kurtulmayı teklif etti. Birlikte uyuduk ve hâlâ sevişiyoruz. Evlendiğimde bile. O ve karısı biseksüel. Bazen geceyi üçümüz geçiririz. Ya da ben orada olmadığımda birbirlerinden keyif alıyorlar. Her ikisi de iyi arkadaştır. Onun ebeveynleri ve benimkiler arkadaş olduğumuzu biliyorlar ama organizmalar olarak zaten arkadaş olduğumuzu bilmiyorlar. Küçük sırrımız...Marshmallow: ↑02 Oct 2022, 10:47 Arkadaşlık başlangıçta sempatiden doğar; zamanla insanlar birbirini daha iyi tanır ve çoğu zaman yakın ilişkilere yol açar))
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Bir erkekle bir kadın arasındaki dostluk gecikmiş sekstir!
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
En önemli şey birlikte frenleri kaldıracak dozdan fazla içmemek
Evet var. Flört ederken bile ama seks olmadan. Aile sorunları ve aile cinsiyeti tartışmalarında bile. Birbirlerinin önünde çıplak olsa bile. Böyle kız arkadaşlar var.
En önemli şey birlikte frenleri kaldıracak dozdan fazla içmemek

- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Süpürme
-
- heyecanlanıyorum
Bu durumda bir arkadaşa boşalmasına yardım etmemek küfürdür
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Kse72, sınıf arkadaşlarım onun önünde kıyafet değiştirdiler ben (ve birden fazla kez),
Bir arkadaşımın karısı bir gün onun yokluğunda (duştan çıktığında) onu beklerken çıplak dolaşıyordu, onu da okuldan tanıyorum.
Sahildeki başka bir arkadaşının karısı göğüslerini gösterdi.
Neden şimdi onları sikeyim
Bir arkadaşımın karısı bir gün onun yokluğunda (duştan çıktığında) onu beklerken çıplak dolaşıyordu, onu da okuldan tanıyorum.
Sahildeki başka bir arkadaşının karısı göğüslerini gösterdi.
Neden şimdi onları sikeyim

- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Süpürme
-
- Orgazm!
Sanki işten eve dönmüştüm ve arkadaşım onu ziyaret etmek için bahçeye gitmişti. Gitmek bile istemedim. Onlar oturup kadınlara dair dedikodu yapacaklar, benimki de eve gelecek diye düşündüm. Ama hanımlar mangal istediler. Yemek yapmam gerekiyordu. Minnettarlığın bir göstergesi olarak beni buhar odasına götürdüler ve buharda pişirdiler. Bir arkadaşımın karımın ikinci kuzenim olduğunu nasıl öğrendiğini hatırlıyorum. Aynı yaştaki amcasıyla yakın bir ilişkisi olduğunu söyledi. Hatta hamile kaldı ve kürtaj yaptırdı. Sonuç olarak, ruh hali düzeldi (ve sadece değil) - üçümüz zaten çıplaktık. Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kızlar dans etmek istedi. Dans edip öpüştüler. O halde hadi hickey’i öperek dalga geçelim. Elimden geldiğince dayandım. Bana masaj yapmayı teklif etti. Çılgınca soyundular, merhemle vücudunu ovdular ve masaj yapalım. Parmağımı kıçımda yıka, sonra ikincisini. Arkadaşım da bunu istiyordu. Kemerine bir kayış taktı ve kıçıma girdi. Benim "arkadaşım" çoktan bir kazığa dönüştü! Daha sonra kıçıma vurdular. Bitirememiş olmam bir mucize. Daha sonra sırayla penisin üzerine atladılar. Heyecanım kıçıma girme isteği uyandırdı. Arkadaşının askısına oturdu ve ben de onun kıçını yıkadım. Daha sonra arkadaşım da çift penetrasyon istedi. Sonuçta onu da kullandılar. Ama sonuçta asla bitiremedim. Üçümüz yatmaya gittik. Bütün gece seks hakkında rüya gördüm. Sabah uyandığımda hala heyecanlıydım. Döndü ve parmağını yavaşça arkadaşının ağzına koydu. Yavaşça emdi. Uyandım ve ağzına verdim. Elimle çalıştım ve geldim. Ve uyumaya devam edelim. Öğle yemeğinden önce uyandık. Sabah arkadaşım oral seks hakkında tek kelime etmedi. Ancak karısıyla çift penetrasyon bunu tartışırken çok eğlendi. Oral seks olayını hatırlayıp hatırlamadığını sordu. Ve aslında bunun bir rüya olduğunu düşünüyordu. Karısı güldü.
Bir yıl sonra sevgilim hamileliğinin beşinci ayındaydı ve o arkadaş-"kız kardeş" bizi ziyarete geldi. Hamilelik sırasında, özellikle de ikincisinde karımın kafası seks yüzünden uçtu. Ben de atı emmeye hazırdım. Erkeklerle ya da kadınlarla bile sikiştiğimden bahsetmiyorum bile. Vajina veya ağızdaki iki sike bağlandım.
O geceyi tekrarlamak konusunda anlaştık. Daha sonra sevgilim ayrıldı. Ona son kaltakmış gibi davrandılar. Ve bu giderek azalıyor. Hatta iki sikle (biri straponlu) kıçına bile girmişler. Sonunda sakinleşti ve uykuya daldı. Ben de diğer odada arkadaşımla birlikteyim. Ben de çok eğlendim. Bir yıl önce olduğu gibi yine beni kıçımdan sikmeyi teklif etti. Bundan heyecan duyduğunu söylüyor. Ona titreşimli bir popo tıkacı yerleştirdim. Daha sonra bir yıl önce önümüzde ilk kez kıçını siktiğini itiraf etti. Bundan önce vızıltıyı anlamıyordum. Eşime bile vermedim. Ama sonra bunun yeni duyumlar için vajinal sekse yönelik bir uygulama olduğunu fark ettim. Bu yüzden bunu bizimle tekrarlamaya karar verdim. Eş gibi eşcinsel ilişkiler de bir değişiklik için ana ilişkilere ek olarak algılanıyor. Onunla ilk kez seks yapmadan önce onu becermesini istediğimi söyleyerek beni azarladı. Rüyalarımda bütün deliklerimde oyuncaklar vardı. Ancak er ya da geç seks gerçekleşti. Hiçbir yükümlülük altına girmeden. Hatta şimdi ikimiz de evliyiz (ya da daha doğrusu o üçüncü kocasından ayrılmıştı), ama bazen konuşmak için buluştuğumuz, sonra da aynı anda seks yaptığımız zamanlar oldu.
Bir yıl sonra sevgilim hamileliğinin beşinci ayındaydı ve o arkadaş-"kız kardeş" bizi ziyarete geldi. Hamilelik sırasında, özellikle de ikincisinde karımın kafası seks yüzünden uçtu. Ben de atı emmeye hazırdım. Erkeklerle ya da kadınlarla bile sikiştiğimden bahsetmiyorum bile. Vajina veya ağızdaki iki sike bağlandım.
O geceyi tekrarlamak konusunda anlaştık. Daha sonra sevgilim ayrıldı. Ona son kaltakmış gibi davrandılar. Ve bu giderek azalıyor. Hatta iki sikle (biri straponlu) kıçına bile girmişler. Sonunda sakinleşti ve uykuya daldı. Ben de diğer odada arkadaşımla birlikteyim. Ben de çok eğlendim. Bir yıl önce olduğu gibi yine beni kıçımdan sikmeyi teklif etti. Bundan heyecan duyduğunu söylüyor. Ona titreşimli bir popo tıkacı yerleştirdim. Daha sonra bir yıl önce önümüzde ilk kez kıçını siktiğini itiraf etti. Bundan önce vızıltıyı anlamıyordum. Eşime bile vermedim. Ama sonra bunun yeni duyumlar için vajinal sekse yönelik bir uygulama olduğunu fark ettim. Bu yüzden bunu bizimle tekrarlamaya karar verdim. Eş gibi eşcinsel ilişkiler de bir değişiklik için ana ilişkilere ek olarak algılanıyor. Onunla ilk kez seks yapmadan önce onu becermesini istediğimi söyleyerek beni azarladı. Rüyalarımda bütün deliklerimde oyuncaklar vardı. Ancak er ya da geç seks gerçekleşti. Hiçbir yükümlülük altına girmeden. Hatta şimdi ikimiz de evliyiz (ya da daha doğrusu o üçüncü kocasından ayrılmıştı), ama bazen konuşmak için buluştuğumuz, sonra da aynı anda seks yaptığımız zamanlar oldu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Böyle bir arkadaşlık sadece 2 temel faktörün varlığında mümkündür:
1) birinden veya her ikisinden de cinsel çekim yoktur. Dilediğiniz gibi anlayın, böyle kız arkadaşlarım var.
2) ortak ilgi alanlarının varlığı.
Genel olarak kadın arkadaşlığına “Hiç” kelimesinden inanmadığım için arkadaşlık Bir erkekle bir kız arasındaki ilişki erkeğe dayanır, bayan ihanet etmeyeceğini bildiğinden, arkasından tartışma yapılmayacaktır vb. IMHO :)
En iyi dileklerimle)
1) birinden veya her ikisinden de cinsel çekim yoktur. Dilediğiniz gibi anlayın, böyle kız arkadaşlarım var.
Genel olarak kadın arkadaşlığına “Hiç” kelimesinden inanmadığım için arkadaşlık Bir erkekle bir kız arasındaki ilişki erkeğe dayanır, bayan ihanet etmeyeceğini bildiğinden, arkasından tartışma yapılmayacaktır vb. IMHO :)
En iyi dileklerimle)
- These users thanked the author Sapık for the post (total 2):
- Tpoo, Tekrar Geri Dön
-
- Orgazm!
İkinci örneğe göre adı geçen kız kardeş ve ben arkadaşız.Sapık: ↑04 Oct 2022, 01:29 Böyle bir arkadaşlık vardır, ancak yalnızca 2 temel faktör varsa:
1) birinden veya her ikisinden de cinsel çekim gelmez. Dilediğiniz gibi anlayın, böyle kız arkadaşlarım var.
Genel olarak kadın arkadaşlığına “Hiç” kelimesinden inanmadığım için arkadaşlık Bir erkekle bir kız arasındaki ilişki erkeğe dayanır, bayan ihanet etmeyeceğini bildiğinden, arkasından tartışma yapılmayacaktır vb. IMHO![]()
En iyi dileklerimle)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
M ve F arasındaki dostluğun seksten önce ya da sonra gerçekleştiğine inanıyorum.
-
- Orgazm!
Eşiyle arkadaş oldu. Eşime başına gelenleri, sikiştiklerini önceden anlattım. Eşiyle tesadüfen tanıştı. Dili hızla buldular. Benimki zaten sınırsız sekse bağımlı. Ben bir iş gezisindeyken birlikte uyudular. Daha sonra üçümüz buluşuyoruz. Eşim hakkında "kız kardeş" bunu ona vermeye hazır olduğunu söylüyor. Bazen benimle birebir sevişiyoruz. Aralarında duygusal birliktelik olmayıp sadece cinsel ilişki olan iki kişi.
“Kız kardeşim” ve ben seksten önce çocukluktan beri arkadaştık. İlk seksten sonra kendini bana kapattı. Bir süre sonra iletişim kurmaya başladım. Bir süre sonra tekrar birlikte uyuduk. Ben zaten başlatıcıydım. O soğuk. Ama belirli zamanlarda, kızışmış bir orospu gibi. Onunla seksi ensest olarak algılıyorum.
Eşiyle arkadaş oldu. Eşime başına gelenleri, sikiştiklerini önceden anlattım. Eşiyle tesadüfen tanıştı. Dili hızla buldular. Benimki zaten sınırsız sekse bağımlı. Ben bir iş gezisindeyken birlikte uyudular. Daha sonra üçümüz buluşuyoruz. Eşim hakkında "kız kardeş" bunu ona vermeye hazır olduğunu söylüyor. Bazen benimle birebir sevişiyoruz. Aralarında duygusal birliktelik olmayıp sadece cinsel ilişki olan iki kişi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 6 months
eğer bu bir arkadaşınızın karısıysa ve uzun yıllardır iletişim kuruyorsanız bu durumda mümkün ama yine de birlikte içmemelisiniz, sarhoşken bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 7 months
Hatırlamıyorum, birisi klasik anlamda bir erkek ile bir kadın arasındaki arkadaşlığın seksten önce veya sonra mümkün olduğunu söylemişti.
- These users thanked the author Sanek for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Sadece erkek akrabalar, aile dostları, iş arkadaşları vb. ile bu tür arkadaşlıklarım oldu. başka hiçbir sosyal rolle bağlı olmadığımız erkeklerle, arkadaşlık genellikle yürümedi. Bunu gözlerimdeki ve dudaklarımdaki bakıştan, bana dokunma arzularından hissettim..
Bir erkek bir kadınla neden arkadaş olsun ki? Birlikte ne tartışabilirler?
Bir erkek bir kadınla neden arkadaş olsun ki? Birlikte ne tartışabilirler?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Yün, Eklembacaklılar, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
n
Tamamen katılıyorum.
n
Oldukça tartışmalı bir tez... Prensip olarak arkadaşım olmayan kadınlarla birlikteyim ve kiminle Yakın ilişkilerim olmadı, defalarca çeşitli konuları tartıştım - çok farklı.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑26 Nov 2022, 15:45 Bir erkek neden bir kadınla arkadaş olmalıdır? Birlikte ne tartışabilirler?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Evet, eğer ikiniz de anlamlı bir seks yapıyorsanız ve farklı bir seks partneri tercih ediyorsanız. O zaman iletişim daha "dürüst" olacaktır.
Fakat genel olarak soru oldukça farklıdır; seks arkadaşlığa engel midir, yoksa onu yok edecek bir şey midir? Bence olgun insanlar için hayır.
Külotuna girme niyetiyle belirlenmeyen iletişim anlamında arkadaşlık mı?
Evet, eğer ikiniz de anlamlı bir seks yapıyorsanız ve farklı bir seks partneri tercih ediyorsanız. O zaman iletişim daha "dürüst" olacaktır.
Fakat genel olarak soru oldukça farklıdır; seks arkadaşlığa engel midir, yoksa onu yok edecek bir şey midir? Bence olgun insanlar için hayır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Bu durumum var. 2005 yılında staj yaparken dersin son gününde rekreasyon merkezinde bir kızla (16 yaşında) tanıştım. Öpüştüler, sarıldılar ama konu sekse gelmedi. Şehre doğru yola çıktı. Stajımı yapmak için orada kaldım ve bütün yaz çalıştım. Ağustos sonunda geldi. Üniversitede eğitimine devam etti. Bir yıl sonra (2006’da) üniversiteme girdi. Onu görüyorum ama yakın iletişim kurmuyoruz. Bir yıl sonra (2007’de) evlendim. 1 yıl 3 ay sonra boşandım. Mail.ru’da buldum. ICQ alışverişi yaparak iletişim kurmaya başladık. Daha sonra buluştuk ve yürüdük. Daha sık iletişim kurmaya ve birbirimizi görmeye başladık. 1-1,5 yıllık iletişimimiz sonucunda öyle arkadaş olduk ki, sanki birbirimizi tüm hayatımız boyunca tanıyormuşuz gibi hissettik. Ayrıca iki kez seks yaptık ama yine de seks yaptık. 2017 yılında bir erkek çocuk doğurdu ve ben onun vaftiz babası oldum. Yani bir erkekle bir kadın arasında dostluk vardır. Ve evet, erkek cinsiyeti (doğası gereği) çekici ve seksi görünen her kadınla seks yapmaya programlıdır. Yani böyle bir şey!
-
- Orgazm!
Bir iş gezisindeyim. Müşterilerle anlaşma imzaladık ama onları uzun zamandır tanıyorum ve 15 yıldır görüşmüyorum, bu süre boyunca sadece video konferans yoluyla iletişim kurdum. Biri benim yaşımda, diğeri dün 50 yaşına girdi. İkisi de boşandı. Üçümüz doğum günümüzü bir kafede kutladık. Beni otellerine davet ettiler. Aynı otele yerleştiğim gerçeği beni şaşırttı. Daha sonra kutlamaya devam ettik. Sonuç olarak şortumdan nasıl atladığımı fark etmedim. Şerit kartları oynadık. Sonuç olarak üçümüz aynı yataktayız. Bayanlar lezbiyen gösterisi düzenledikleri için özgürleştiler. Dayanamadım ve doğum günü kızını becerdim. İçtiğim için uzun süre bitiremedim. Kızlar bundan tam anlamıyla yararlandı. Sabahın erken saatlerine kadar sikimin üstüne atladılar. Beni boşalmak için bir akran kıçıma parmağını soktu ve prostatıma masaj yaparak benden bir ağız dolusu sperm sağdı. Bunu doğum günü kızıyla ağızdan ağza paylaştı. Şimdi onları odada bekliyorum. Seks için birbirleriyle ve benimle birlikte kullanacakları çift kayış satın aldık. Bugünkü seks partisine yetecek kadar güce sahip olmak için Viagra’yı aldım. Yarın bunu nasıl harcadığımızı yazacağım.
Yıllarca süren arkadaşlık sonunda sekse yol açtı.
Lavman yaptırdım, penisim kazık gibi duruyor. Hanımlar çoktan işten ayrılmışlardı. Onlara da kıçlarını yıkamalarını söyledi; onlar da analdan hoşlanıyorlar.
Yıllarca süren arkadaşlık sonunda sekse yol açtı.
Lavman yaptırdım, penisim kazık gibi duruyor. Hanımlar çoktan işten ayrılmışlardı. Onlara da kıçlarını yıkamalarını söyledi; onlar da analdan hoşlanıyorlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Örneğin arkadaşımın hiçbir koşulda şaplak atmayacağım karısıysa arkadaş olabilirim veya bana vermeyeceğinden% 100 emin olabilirim. Diğer durumlarda, ne kadar arkadaş canlısı olurlarsa olsunlar ona her zaman biraz tokat atmak isterim

-
- Orgazm!
- Total posts: 586
Kadın ve erkek arasında dostluk ve seks olduğunda bu idealdir)
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Evet var ama ancak seksten sonra hormonlar sakinleştiğinde
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 5 months
Evet
Sadece inanın
Bu arkadaşlıkta çoğu zaman ruh ve bedenden arınmış bir iletişim olsa bile
Filmlerde bu başka bir şeydir, hayatta ise daha havalı, inanın bana
10 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Arkadaş... . O, büyük F harfiyle Arkadaştır
Örneğin, aynı cinsiyetten arkadaşlarsınız
Seks maceralarınızı tartışabilirsiniz
Peki aranızda seks mi var?
karşı cins için de aynısı
Bir arkadaşım çekici olsa bile onunla seks yapamam
Burada ihanetten söz edilmiyor
Burada sizin algınızdan bahsediyoruz
br/> Eğer seks "arkadaşlığa" karışıyorsa...o zaman bu farklı bir ilişkidir
Sadece inanın
Bu arkadaşlıkta çoğu zaman ruh ve bedenden arınmış bir iletişim olsa bile
Filmlerde bu başka bir şeydir, hayatta ise daha havalı, inanın bana
10 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Arkadaş... . O, büyük F harfiyle Arkadaştır
Örneğin, aynı cinsiyetten arkadaşlarsınız
Seks maceralarınızı tartışabilirsiniz
Peki aranızda seks mi var?
karşı cins için de aynısı
Bir arkadaşım çekici olsa bile onunla seks yapamam
Burada ihanetten söz edilmiyor
Burada sizin algınızdan bahsediyoruz
br/> Eğer seks "arkadaşlığa" karışıyorsa...o zaman bu farklı bir ilişkidir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 4 years 8 months
Dostluk yoktur, en sadık dost kocadır. Ve geri kalanı böyle.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Arkadaşlık yoktur) zaten birileri daha fazlasını ister
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Bir erkek ile bir kadın arasında dostluk var mıdır?
sınırlı!
’nin
arkadaşlara sahip olması çok iyi. :deli:
sınırlı!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Örneğin, bir kadının bir kadın amın metresi olmadığı gibi, bir erkeğin bazı konulardaki konuşmasını desteklemeye direnmek erkekler için çok zordur. .
Karısının önünde bu açıklamayı yapsa da desteklemeyecektir, korkacaktır.
Ya da örneğin, bir erkek şirketinde erkekler genellikle söylenen her şeyi anlatır kadınlara saygı göstermezler ve bunu hiçbir durumda eşlerinin önünde söylemezler. Bir erkek şirketteki bir konuşmada birisinin kişisel hayatından bir örnek verdiği bu tür durumlar konusunda zaten sessizim. Ve bu örnekte eş, en iyi yönden değil, bir kadın modeli gibi davranıyor. Mesela - benimki de orada! Ona söyle, sen de aynı şeyi söylüyorsun! Vesaire.
Aslında eğer kadın gerçekten arkadaşsa, o zaman koca onu erkeklerin yanında terk etmemelidir. Ama yine de bunu yapıyor çünkü sessiz kalırsa kılıbık olduğunu düşünüp karısının ağzına bakabilirler. Ve genel olarak o bir erkek değil, bir zavallı ve karısı onunla istediği gibi oynuyor. Ama eğer karı ve koca gerçekten arkadaşsa, o zaman erkeklerin onun hakkında ne düşündüğü umrunda olmamalı. Ama çoğu zaman hala umurunda değil.
İkiden fazla kadın bir araya geldiğinde zaten susuyorum. Ve elbette kocalar da bıçağın altına giriyor. Onunla ne tür arkadaşları olursa olsun. Kadınlar kocalarının tüm sakatatlarını kız arkadaşlarına sızdırıyorlar. Tüm zayıflıklarıyla ve sıkıntılarıyla. Bunu yüz binlerce kez gördüm. Ve hepsi bir kadın şirketin genel atmosferinin işe yaraması nedeniyle. Saygı istiyorum ve harika olmak istiyorum.
Bu nedenle karı kocanın arkadaş olması çok zordur. Gerçek arkadaşlar. Ve eğer birbirleriyle yalnızca yalnız kaldıklarında arkadaş oluyorlarsa, o zaman bu arkadaşlık değildir. Bu çok saçma. İkisi de öyle düşünmek istiyor. Ancak durum böyle değil.
Bir kadın ile bir erkek arasındaki arkadaşlık hakkında.
Arkadaşlık güvendir.
Ve farklı cinsiyetten arkadaşlar arasındaki seks en yüksek seviyededir güven derecesi. Er ya da geç farklı cinsiyetlerden arkadaşlar da buraya gelecektir.
Peki, içlerinden biri bir arkadaşı için güzel bir şey yapmak isteyecektir. Ve bir erkek için kendini iyi, rahat ve keyifli hissettiğin bir kadınla seks yapmaktan daha keyifli ne olabilir?
Ayrıca bir kadın sadece biriyle seks yapmak istemez mi? evlilik görevleri şeklinde ya da sadece gerekli olduğu için onu bir yere götürüp onunla vakit geçirdiği için. Ve zaman zaman verilmesi gerekiyor çünkü...
Neden?
Peki, çünkü gerekli.
Çünkü sikişmek istiyor.
Ve işte hiçbir konuda ısrar etmeyen bir arkadaş. Zaten seks olmadan seninle kim ilgileniyor? Kim seni iyi anlıyor? Ve seks sadece pastanın kreması.
Yine, bir arkadaş bu seksi takdir edecektir. Ve onun için bu sadece gerilimi azaltmanın bir yolu değil, daha fazlası.
Genel olarak insanlar kendinizi ve başkalarını kandırmayın; bir erkek ve bir kadın arasındaki dostluk, zaten er ya da geç sekse yol açacaktır. Bu nedenle karınız veya kocanız karşı cinsten bir arkadaşı olduğunu söylüyorsa yanılsama yaratmayın. Ve er ya da geç birbirlerine saldıracaklarına hazırlıklı olun.
Ve eğer ruh eşinizi seviyorsanız ve kıskançlık sahneleri yaratmak istemiyorsanız üçünüze arkadaş olmayı önerin. Bırakın bu arkadaşını evinize sürüklesin ve birlikte arkadaş olmaya başlasın. Ve bir aile dostunuz olacak.
Ve Rusça’da bir aile dostunun her zaman bir alt metni vardır; bir aile dostu genellikle bu aileden biriyle sikişir.
Ve onunla tartışır. buna değmez, her zaman böyle olur.
Ve inanın bana, birinizin ortalıkta dolaşıp sürekli bunu düşünmesinden, kıskanmasından, casusluktan kendini alıkoymasından veya eşinizin telefonuna girmek istemesinden daha iyi.
Demek istediğim, bu işi yönetmek daha iyi, üçünün de arkadaş olması meselesi.
Amerikalıların şöyle bir atasözü var: Beni seviyorsan köpeğimi de sev!
Bu burada da aynısı - eğer sevgilinizin bir arkadaşı varsa, o zaman başka seçeneği yoktur - Siz de onun arkadaşı olmalısınız.
Ve üçünüzün arkadaşlığı işe yaramazsa ya arkadaşlığınız dağılır dışarı. Veya her şey yolundaysa, o zaman üçünüz de sorunsuz bir şekilde üçlü seks aşamasına geçeceksiniz.
Aile dostunun kim olduğu da önemli değil; erkek ya da kadın . Yani, bunun hangi kompozisyonda gerçekleşeceği önemli değil: MFM veya FFM.
Bu seçeneklerin her ikisi de eşit derecede iyidir ve eğer gerçekten iyi ve sıcak bir arkadaşlığınız varsa, bu gerçekten de sadece kirazdır. pasta ve başlı başına bir amaç değil.
Çünkü burada asıl önemli olan seks değil, arkadaşlıktır.
Ya da ruh eşinizden bu arkadaşlığı şu tarihte bitirmesini isteyebilirsiniz: yan.
Bunu yapabilirsiniz. Eğer sevgiliniz zeki biriyse ve onun için değerliyseniz, o zaman kendi boğazına basacak ve karşı cinsten bu arkadaşıyla tüm ilişkisini sonlandıracaktır.
Genel olarak tüm bunlar zordur. .
Tek şey, tüm bunların çok masum olduğunu ve böyle bir dostluğun olabileceğini iddia etmeye gerek yok.
Bu bir rüya. Teorik olarak böyle olması gerekiyor. Ancak her iki taraf da bunu söylese bile bu her zaman gerçeğe karşılık gelmiyor.
Örneğin, bir kadının bir kadın amın metresi olmadığı gibi, bir erkeğin bazı konulardaki konuşmasını desteklemeye direnmek erkekler için çok zordur. .
Karısının önünde bu açıklamayı yapsa da desteklemeyecektir, korkacaktır.
Ya da örneğin, bir erkek şirketinde erkekler genellikle söylenen her şeyi anlatır kadınlara saygı göstermezler ve bunu hiçbir durumda eşlerinin önünde söylemezler. Bir erkek şirketteki bir konuşmada birisinin kişisel hayatından bir örnek verdiği bu tür durumlar konusunda zaten sessizim. Ve bu örnekte eş, en iyi yönden değil, bir kadın modeli gibi davranıyor. Mesela - benimki de orada! Ona söyle, sen de aynı şeyi söylüyorsun! Vesaire.
Aslında eğer kadın gerçekten arkadaşsa, o zaman koca onu erkeklerin yanında terk etmemelidir. Ama yine de bunu yapıyor çünkü sessiz kalırsa kılıbık olduğunu düşünüp karısının ağzına bakabilirler. Ve genel olarak o bir erkek değil, bir zavallı ve karısı onunla istediği gibi oynuyor. Ama eğer karı ve koca gerçekten arkadaşsa, o zaman erkeklerin onun hakkında ne düşündüğü umrunda olmamalı. Ama çoğu zaman hala umurunda değil.
İkiden fazla kadın bir araya geldiğinde zaten susuyorum. Ve elbette kocalar da bıçağın altına giriyor. Onunla ne tür arkadaşları olursa olsun. Kadınlar kocalarının tüm sakatatlarını kız arkadaşlarına sızdırıyorlar. Tüm zayıflıklarıyla ve sıkıntılarıyla. Bunu yüz binlerce kez gördüm. Ve hepsi bir kadın şirketin genel atmosferinin işe yaraması nedeniyle. Saygı istiyorum ve harika olmak istiyorum.
Bu nedenle karı kocanın arkadaş olması çok zordur. Gerçek arkadaşlar. Ve eğer birbirleriyle yalnızca yalnız kaldıklarında arkadaş oluyorlarsa, o zaman bu arkadaşlık değildir. Bu çok saçma. İkisi de öyle düşünmek istiyor. Ancak durum böyle değil.
Bir kadın ile bir erkek arasındaki arkadaşlık hakkında.
Arkadaşlık güvendir.
Ve farklı cinsiyetten arkadaşlar arasındaki seks en yüksek seviyededir güven derecesi. Er ya da geç farklı cinsiyetlerden arkadaşlar da buraya gelecektir.
Peki, içlerinden biri bir arkadaşı için güzel bir şey yapmak isteyecektir. Ve bir erkek için kendini iyi, rahat ve keyifli hissettiğin bir kadınla seks yapmaktan daha keyifli ne olabilir?
Ayrıca bir kadın sadece biriyle seks yapmak istemez mi? evlilik görevleri şeklinde ya da sadece gerekli olduğu için onu bir yere götürüp onunla vakit geçirdiği için. Ve zaman zaman verilmesi gerekiyor çünkü...
Neden?
Peki, çünkü gerekli.
Çünkü sikişmek istiyor.
Ve işte hiçbir konuda ısrar etmeyen bir arkadaş. Zaten seks olmadan seninle kim ilgileniyor? Kim seni iyi anlıyor? Ve seks sadece pastanın kreması.
Yine, bir arkadaş bu seksi takdir edecektir. Ve onun için bu sadece gerilimi azaltmanın bir yolu değil, daha fazlası.
Genel olarak insanlar kendinizi ve başkalarını kandırmayın; bir erkek ve bir kadın arasındaki dostluk, zaten er ya da geç sekse yol açacaktır. Bu nedenle karınız veya kocanız karşı cinsten bir arkadaşı olduğunu söylüyorsa yanılsama yaratmayın. Ve er ya da geç birbirlerine saldıracaklarına hazırlıklı olun.
Ve eğer ruh eşinizi seviyorsanız ve kıskançlık sahneleri yaratmak istemiyorsanız üçünüze arkadaş olmayı önerin. Bırakın bu arkadaşını evinize sürüklesin ve birlikte arkadaş olmaya başlasın. Ve bir aile dostunuz olacak.
Ve Rusça’da bir aile dostunun her zaman bir alt metni vardır; bir aile dostu genellikle bu aileden biriyle sikişir.
Ve onunla tartışır. buna değmez, her zaman böyle olur.
Ve inanın bana, birinizin ortalıkta dolaşıp sürekli bunu düşünmesinden, kıskanmasından, casusluktan kendini alıkoymasından veya eşinizin telefonuna girmek istemesinden daha iyi.
Demek istediğim, bu işi yönetmek daha iyi, üçünün de arkadaş olması meselesi.
Amerikalıların şöyle bir atasözü var: Beni seviyorsan köpeğimi de sev!
Bu burada da aynısı - eğer sevgilinizin bir arkadaşı varsa, o zaman başka seçeneği yoktur - Siz de onun arkadaşı olmalısınız.
Ve üçünüzün arkadaşlığı işe yaramazsa ya arkadaşlığınız dağılır dışarı. Veya her şey yolundaysa, o zaman üçünüz de sorunsuz bir şekilde üçlü seks aşamasına geçeceksiniz.
Aile dostunun kim olduğu da önemli değil; erkek ya da kadın . Yani, bunun hangi kompozisyonda gerçekleşeceği önemli değil: MFM veya FFM.
Bu seçeneklerin her ikisi de eşit derecede iyidir ve eğer gerçekten iyi ve sıcak bir arkadaşlığınız varsa, bu gerçekten de sadece kirazdır. pasta ve başlı başına bir amaç değil.
Çünkü burada asıl önemli olan seks değil, arkadaşlıktır.
Ya da ruh eşinizden bu arkadaşlığı şu tarihte bitirmesini isteyebilirsiniz: yan.
Bunu yapabilirsiniz. Eğer sevgiliniz zeki biriyse ve onun için değerliyseniz, o zaman kendi boğazına basacak ve karşı cinsten bu arkadaşıyla tüm ilişkisini sonlandıracaktır.
Genel olarak tüm bunlar zordur. .
Tek şey, tüm bunların çok masum olduğunu ve böyle bir dostluğun olabileceğini iddia etmeye gerek yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post