Para yoksa ne yapmalı?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Paranız yoksa ne yapmalısınız?

Unread post by Fritz »

Şu anda henüz kimse SVO’yu iptal etmedi.

13 saniye sonra gönderildi:
Şu anda kimse SVO’yu iptal etmedi.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Fritz: 09 Apr 2024, 22:13 Şu anda SVO’yu henüz kimse iptal etmedi.

13 saniye sonra gönderilir:
Şu anda kimse SVO’yu iptal etmedi.
Araç kabul etmeyecekler Orası. Dizleri kötü.
Bunu iki kez tekrarlamana gerek yok.
Nicolausblind
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Nicolausblind »

Loafer’lar ve avaralar güvenliğe alınır. Monitöre bakın.
These users thanked the author Nicolausblind for the post:
Ahah
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Psvnl’ni »

Karıncayı sikeyim, ne yapayım………. Sadece işe gitmeyin, kollarınız ve bacaklarınız var, onlarla yapamazsınız, kıçınız ve ağzınızla iyi para kazanabilirsiniz, asıl mesele onu istemektir ve sonra dağları yerinden oynatacaksınız, Rusya’da zaten "paraları yok" diye ağlayan çok sayıda pes eden ve tembelimiz var)
These users thanked the author Psvnl’ni for the post:
Ahah
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by frenk »

Juss: 09 Apr 2024, 18:29 Joseph Vissarionovich’iniz yok, o size on yıl boyunca iş bulurdu. Üstelik ücretsiz.
Gerçekten çok keyif aldım!
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Psvnl’ni »

Juss: 09 Apr 2024, 18:29 Joseph Vissarionovich’iniz yok, o size on yıl boyunca iş bulurdu. Üstelik bedava.
Saygı duyuyorum ve destekliyorum, parazitler ve vazgeçenler var, ormanlar kesilerek ve elektrik hatları çekilerek herkes sürgüne zorlanıyor
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Alenka: 09 Apr 2024, 19:20Açıklamıyorlar mı?
işe alınmadığı boş pozisyonların listesi var mıydı?
kişinin isteklerinin düzeyi belirsiz ..
insan sıkıntısı her yerde.. her alanda..
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Hımmm »

Ya da belki çalışanları, iş arkadaşlarını taciz ediyordur. Ya da patronların karılarını baştan çıkarmalarının intikamını almak için patronlara tecavüz ediyor.
O yüzden almıyorlar, korkuyorlar)
These users thanked the author Hımmm for the post:
Ahah
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorsan bile iş bulabilirsin ama sikin maliyeti iyi :)
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years

Unread post by natalya.harita »

Her zaman iş bulabilirsin.
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Samara »

Bu adamın bugün iş bulamayacağına inanamıyorum, bu tamamen saçmalık! Büyük bir ticari organizasyonda çalışıyorum, 25 şubesi var, İK departmanımda tüm şubelerde 8 kişilik bir eksiklik var ve örneğin Samara’da satış elemanları tek başına 7 kişiye ihtiyaç duyuyor ki bunların çoğu fabrika sahiplerinin tanıdığı kişiler. atölyeler de aynı hikaye, üretimde çalışmak için eğitim ve barınma ile normal maaşlarla insanları işe alıyorlar, ancak hala büyük bir işçi sıkıntısı var, ayrıca aynı scooter veya Yandex teslimatında her zaman boş yerler var. Yani iş olmadığını söyleyenler yalan söylüyorlar ve iş aramıyorlar ya da kendilerinin uymadığı gerçek dışı bir şey arıyorlar.
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

natalya.harita: 10 Apr 2024, 10:17 Her zaman bir iş bulabilirsiniz.
Bu bir efsanedir.
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Samara: 10 Apr 2024, 11:01 Bu adamın bugün iş bulamayacağına inanmıyorum, bu tamamen saçmalık! Büyük bir ticari organizasyonda çalışıyorum, 25 şubesi var, İK departmanımda tüm şubelerde 8 kişilik bir eksiklik var ve örneğin Samara’da satış elemanları tek başına 7 kişiye ihtiyaç duyuyor ki bunların çoğu fabrika sahiplerinin tanıdığı kişiler. atölyeler de aynı hikaye, üretimde çalışmak için eğitim ve barınma ile normal maaşlarla insanları işe alıyorlar, ancak hala büyük bir işçi sıkıntısı var, ayrıca aynı scooter veya Yandex teslimatında her zaman boş yerler var. Yani iş olmadığını söyleyenler yalan söylüyorlar ve iş aramıyorlar ya da kendilerinin uymadığı gerçek dışı bir şey arıyorlar
n Peki bunu kim söyledi? Rusya’dan mı bahsediyoruz? ;)
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Samara »

Rasrom: 10 Apr 2024, 11:19 Peki Rusya’dan bahsettiğimizi kim söyledi?
O halde evet, bilmiyorum)
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by evet peki »

di1111: 09 Apr 2024, 16:08 İlginç bir konunuz var, belki onu mümkün olan her yerde geliştirip bağış kazanabilirsiniz
Bağış için size nasıl bağış kazanılacağını anlatacağım :haha:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Samara: 10 Apr 2024, 11:01 Bu adamın bugün iş bulamayacağına inanmıyorum, bu tamamen saçmalık! Büyük bir ticari organizasyonda çalışıyorum, 25 şubesi var, İK departmanımda tüm şubelerde 8 kişilik bir eksiklik var ve örneğin Samara’da satış elemanları tek başına 7 kişiye ihtiyaç duyuyor ki bunların çoğu fabrika sahiplerinin tanıdığı kişiler. atölyeler de aynı hikaye, üretimde çalışmak için eğitim ve barınma ile normal maaşlarla insanları işe alıyorlar, ancak hala büyük bir işçi sıkıntısı var, ayrıca aynı scooter veya Yandex teslimatında her zaman boş yerler var. Yani iş olmadığını söyleyenler yalan söylüyorlar ve iş aramıyorlar ya da kendilerinin uymadığı gerçek dışı bir şey arıyorlar
Bazıları Bir süre önce kulesi olan ve bir zamanlar mesleğinde büyük umutlar vaat eden, işsiz kalan bir ağabeyim vardı. Bir işten ayrıldım, diğerinde bir şeyler yolunda gitmedi. Ben de ona endişelenme, bir iş bulacağına dair güvence verdim, ama bu arada biraz para kazanmak için arabanı bombalayabilirsin.
Ve bana nasıl baktığını görmeliydin. ondan sonra - sanki sikilmişsin gibi!!!
Benim için arabayı bombalamak!!!

Aslında her şeyin onlar için olduğu insanlar var o kadar da kötü değil. Ve hayatları henüz onları gerçekten etkilemedi. Ve henüz gösterişten kurtulmadılar.
Ve genel olarak her şey yolunda. Çünkü eğer yiyecek bir şey kalmasın diye onu sıkarsa, o zaman insanlar sonunda onun kıçını kanepeden koparacak.
Ve o onu silerken bu, birisinin onu beslediği ve ona su verdiği anlamına gelir. Ve buzdolabında bir şey olana kadar bu kanepede oturacak.

4 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Rasrom: 10 Apr 2024, 11:19 Rusya’dan bahsettiğimizi kim söyledi?
O halde dili öğren. İyi bir dil olmadan kimse seni hiçbir yere götürmez.
Asıl önemli olan şu ki bunu sen kendin çok iyi biliyorsun ve burada insanları trollüyorsun.
Ve dil öyle bir şey ki, hemen yapamam. Ve en önemlisi onu çalamazsınız ve satın alamazsınız! :-)
Ve bunu çok kolay bir şekilde öğrenmek mümkün.
Ve iyi bir dil olmadan, her ülkede aptal bir budalasın.
Yani dili ne kadar erken ciddi şekilde öğrenirseniz o kadar çabuk ustalaşırsınız.

Bir dili öğrenme konusunda çok ciddiyseniz ve kelimenin tam anlamıyla her gün en az üç ila dört saatinizi buna ayırırsanız o zaman sözde hayatta kalma seviyesine ulaşmak bir yıl sürecektir. Bu, genellikle yabancı konuşmaları anladığınız ve size bir şey sorulduğunda bir şekilde tepki verebildiğiniz zamandır. Yani evet ya da hayır demek. Ve kimseye herhangi bir şey sormak yeterli değildir.
Ama bu, sıfırdan öğrenmeye başlarsanız, kişi tamamen sıfır olduğunda gerçekleşir.
Eğer hayatta kalma düzeyi zaten oradaysa, o zaman bu Tabii ki iş bulmak için yeterli değil. Ancak dil üzerinde bir yıl daha sıkı çalıştıktan sonra, zaten B1 seviyesine, hatta çok çalışırsanız B2 seviyesine güvenebilirsiniz. Bir kişinin hayatta kalma seviyesine ulaştığı ve bir yıl sonra B2’ye sahip olduğu emsalleri şahsen biliyorum. Ama bu kişinin hafızası çok iyi.

ORAYA gidenler benim gelip ortamdaki dili hızlıca öğrenmemi bekliyor. Ama siktir et!
Böyle bir şey olmaz. İnsanlar şehirdeki mağazalara gidiyor ve dil deri tarafından emilmiyor. Ve bazı nedenlerden dolayı kendi başına öğrenemiyor.
Ve bunun için kendi başına bir şeyler yapmalısın. En iyi şey, yerel anadili İngilizce olan bir öğretmen tutmaktır. Kim Rusça bilmiyor ki? Ve onun da İngilizce bilmemesi daha da iyi, böylece ortak bir diliniz yok. Ve böyle bir öğretmenle en azından günaşırı bir saat çalışırsanız işler daha eğlenceli hale gelecektir.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Omut46
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!

Rasrom: 10 Apr 2024, 11:18Bu bir efsanedir.
bunu yalnızca tembel biri söyler. Eğer iş yoksa git hademe olarak çalış. İşçilere ihtiyaç duyulan bir web sitesi açtım - orada çok sayıda boş pozisyon var. Günümüzde çoğunlukla insanlar üniversitelerden mezun olmuş ve uzmanlık alanlarında iş bulmak zorlaşırken, artık iş olmadığı da ortaya çıktı.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
aryamari
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

natalya.harita: 10 Apr 2024, 12:24
Rasrom: 10 Apr 2024, 11:18Bu bir efsanedir.
bunu yalnızca tembel biri söyler. Eğer iş yoksa git hademe olarak çalış. İşçilere ihtiyaç duyulan bir web sitesi açtım - orada çok sayıda boş pozisyon var. Günümüzde insanların çoğunluğu üniversitelerden mezun olduğundan uzmanlık alanlarında iş bulmak zorken, artık iş olmadığı ortaya çıktı.
Uzmanlığın bununla ne alakası var?
Sana söylüyorum - HİÇBİR YERDE.
Sileceklere mi? Sizce bir işverenin "kendisi hakkında çok şey hayal etmesi" için yüksek eğitimli bir kapıcıya ihtiyacı var mı? 😏
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Rasrom: 10 Apr 2024, 12:33 yüksek öğrenimli
))) İş tecrübenize bakılırsa eğitiminizi boşuna almışsınız))))
Rasrom: 10 Apr 2024, 12:33

"kendiniz hakkında çok şey hayal etmek
Neden bunu hayal ediyorsunuz? Düşünün, karınızın boynuna oturmayı sever misiniz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
natalya.harita, aryamari
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!

Rasrom: 10 Apr 2024, 12:33 Sizce işverenin bir kapıcıya ihtiyacı var mı?
evet var, bunun hayal gücüyle alakası yok ya da yok. Önemli olan kapıcı olarak görevini yapıp yapmayacağıdır ve bunun için de bir deneme süresi bulunmaktadır.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
aryamari
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

natalya.harita: 10 Apr 2024, 12:51
Rasrom: 10 Apr 2024, 12:33 Sizce işverenin bir kapıcıya ihtiyacı var mı
evet var, hayal etmeye gerek yok. En önemlisi kapıcı olarak görevini yapıp yapmayacağıdır ve bunun için bir deneme süresi vardır.
Tecrübe aksini söylüyor.

3 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
yüksek öğrenimle
))) İş tecrübenize bakılırsa eğitiminizi boşuna almışsınız))))
n

"kendiniz hakkında çok şey hayal etmek
Neden hayal ediyorsunuz? ? Karınızın boynuna oturmayı sever misiniz?
1) Peki, boşuna mı değil mi? Önceden nasıl tahmin edebilirsiniz? Çalışmak harikaydı. Bu süreç başlı başına değerlidir.

2) Hiç kimse bir şeyi bilerek hayal etmez. Ancak insanlar basmakalıp düşünüyor.

3) herkes aile bütçesine katkıda bulunuyor.
Peki bu durum nasıl karşılaştırılır: 50/50, 90/10, 10/90 - ne kadar fark? ?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Rasrom: 10 Apr 2024, 13:02 10/90 - ne fark var?
)))) Yani karınızın boynuna oturmayı seviyorsunuz)))) neden o zaman işe alınmadığını yaz? Çalışmak istemediğinizi dürüstçe yazın.
These users thanked the author Venüs for the post:
aryamari
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by aryamari »

Rasrom: 09 Apr 2024, 15:38 Ve seni işe para kazanmak için götürmüyorlar....
kemerini sık :zeki:
These users thanked the author aryamari for the post:
Venüs
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Strecoza: 10 Apr 2024, 13:50 )))) Yani karınızın boynuna oturmayı seviyorsunuz)))) o zaman neden sizi işe almadıklarını yazıyorsunuz? Çalışmak istemediğinizi dürüstçe yazın.
Evet, bu forumda insanları trollüyor. Eşiyle birlikte yurt dışında bir yerde olduğunu ima etti. Kendisi ve eşinin durumu da oldukça anlaşılır.
Bir yere vardılar. Belki Arjantin’e. Orada çocuk doğurursanız çocuk otomatik olarak vatandaşlık alıyor. Ebeveynler de çocuklarına göre vatandaşlık alıyor.
Bir yandan her şey güllük gülistanlık görünüyor. Ama dışarıdan göründüğü gibi değil.
Başka bir ülkeye geldiniz, diliniz yok. Bir şeyler üzerinde yaşamamız gerekiyor. Çocuğunuz için size geçici oturma izni verecekler.
Ama her şey burada bitiyor, size hiçbir faydası yok, yardım yok, istediğiniz gibi sikişin.

Ayrıca vatandaşlık yani Arjantin pasaportunun da uzatılması gerekiyor. Yani insanlar aslında bunu ancak iki veya üç yıl sonra alıyorlar.
Evet, hatta o zaman bile. Bu iki veya üç yıl içinde dili öğrenmezseniz ve mülakata kelimelerle gelmezseniz kimse size pasaport vermeyecektir - ama avlo Espanyol.
Yine, bu iki veya üç yılı yaşamak zorundasınız. bir şey, yiyecek bir şeyler için bir ev kirala.

Yani adam görünüşe göre ailesinde lokomotifin karısı olduğu bir duruma sahip. Görünüşe göre bir tür dili var, görünüşe göre orada birini doğurmuş ve görünüşe göre anne olduğu için bir yerlerde iş bulabilmiş ve yerel yetkililer ona acıyarak bir şekilde iş bulmasına yardım etmiş.
Aslında bu adamın durumu çok kötü. Çünkü kimsenin ona ihtiyacı olmayacak. İş bulamayacak çünkü kimse onu dili olmadan işe almayacak.
Ve bir yıl içinde az çok bir tür dile sahip olacak. Ve o zaman bile her gün birkaç saat çiftçilik yapsa. Yine, göçmenlik yetkilileri tarafından göçmenler için düzenlenen ücretsiz kurslara gidin.

Bu yüzden adamı tembel olduğu falan için utandırmaya gerek yok. Kendini pervane gibi dönmesi gereken bir durumda buldu. Diyelim ki ticari zekası yok. Ve ne kadar yozlaşmış bir yönetici olursa olsun, sabun olmadan birinin kıçına girmek ve konuşmadan kendine iş bulmak için asla çalışmadı. Bu gerçekten neredeyse imkansızdır. Peki, Rus dilini hiç bilmeyen ve kendisine söylenen hiçbir şeyi anlamayan bir kişinin Rusya’da iş bulma şansının ne olduğunu kendiniz düşünün.

Herhangi bir Tacik göçmen işçiyi ele alırsanız, en azından biraz Rusça konuşabiliyor ve kendisine söylenen her şeyi anlıyorsa, akıllı ve başarılı olacaktır. Rus dilinin vakalarıyla birlikte çok karmaşık bir dil olduğu göz önüne alındığında BU aslında çok yüksek bir başarıdır.
Ve örneğin İspanyolca veya İngilizce konuşmak, çünkü Gaster’lar Rusça konuştuğundan herkes konuşamaz. sen ve ben bunu başaracağız.
Bu nedenle iyi Rusça konuşan Gaster taksi şoförlerine saygıyla bakmanızı tavsiye ederim.
Çünkü onlar dili öğrenebildiler, geçebildiler Rusya’daki ehliyetlerini aldılar ve taksi şoförü olarak iş bulabildiler. Bu arada, en kötüsü değil. İnşaatta ya da kapıcı olarak çalışmak daha az keyifli.

Ve burada tekmelediğin bu adam taksi şoförü olarak iş bile bulamıyor. Çünkü ehliyetini yabancı dilde geçirmesi gerekiyor. Ve bir şekilde onları geçse bile yine de dile ihtiyacı var, aksi takdirde yolcuyu nereye götüreceğini anlamayacak. Ve tüm bunları anlayınca, dili yoksa kimse onu taksi şoförü olarak işe almaz. Ya da dil çok kötüyse.
Yani bu adamın şu an bulunduğu yerde her şey yerel dil bilgisiyle başlıyor.

Bunun öğrenilmesi gerekiyor. Ancak herhangi bir dili öğrenmek çok zordur ve çok uzun zaman alır.
Ama öte yandan istisnasız herkes kendi dilini konuşmayı öğreniyor. Aşağıların bile şu ya da bu dili konuştuğunu unutmayın.
Bu sadece bir demir kıç ve kahrolası motivasyon meselesi.
ibadet ediyorum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by ibadet ediyorum »

https://i.postimg.cc/KjhnsZZZ/dcc712640c941c113ecc1ddcf1e4054c.jpg
Если нет денег, есть такой заработок как стриптиз. Здесь Светка Бондарчук и гОленька прильнули к пилону. Две многоопытные милфы решили использовать шест и голые задницы чтобы наловить себе новых спонсоров. Любой ночной клуб охотно предоставит пилон великосветским стриптизершам. Если только на нем не висит голозадая Любовь Толкалина. Тоже подсекающая папиков толстосумов - любителей шлюховатых сереблядей.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”