Adamlar nereye gitti?

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Автор темы
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel
 Adamlar nereye gitti?

Unread post by Elenarus »

Önceki gün mağazada bir adamla küçük bir şeyler atıştırdım ve tam da seks yapma havasındaydım, mağazadan çıkıp bir bankta oturdum ve bu oldu. biri yine git seni sikeyim dedi.. fahişe, ona zevkle sikişmeye gideceğimi söyledim.. .Hadi, beni bütün deliklerime vur ve sonra ben de seni emeceğim. Adamın gözleri fırladı ve. kaçtım ona, nereye gidiyorsun, ben fahişe, seni istiyorum diye bağırıyorum...
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 1 year 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Adamlar nereye gitti?

Unread post by Seksbi »

Bunu beklemiyordum. Shurygina ve onun gibi diğerlerinden sonra birçok erkek spontan seksten korkmaya başladı. Bunun sorumlusu kadınların kendileridir.
These users thanked the author Seksbi for the post (total 4):
Ahah, alexandr.lvov, sapık, Tsverg
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 2 years

Unread post by Geniş »

Elenarus: 09 Apr 2024, 08:47 Önceki gün mağazada bir adamla küçük bir şeyler atıştırdım ve sadece seks yapmak istiyordum, bir erkeği nerede bulacağımı düşünüyordum ve mağazadan çıkıp bir banka oturdum. bu sefer yine siktir git diyorlar.. fahişe ben ona zevkle seninkine gideceğimi söylüyorum x...hadi beni bütün deliklerime vuralım sonra da seni emeceğim adamın gözleri fırladı ve kaçtı. Ona nereye gidiyorsun, seni istiyorum diye bağırıyorum..
Evet birine yaklaşman lazım ama bunu onsuz yapman lazım sinirlerinizi bozun, 5 dakika hava durumu hakkında konuşun, sonra deyin ki...Sevişebilir miyiz?..
These users thanked the author Geniş for the post (total 3):
Elenarus, alexandr.lvov, sapık
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Hımmm »

Anladım? Olumsuz? :-D )))
These users thanked the author Hımmm for the post (total 3):
Elenarus, kötü Eeh, George
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Ahah »

Elenarus: 09 Apr 2024, 08:47 Önceki gün mağazada bir adamla küçük bir şeyler atıştırdım ve sadece seks yapmak istiyordum, bir erkeği nerede bulacağımı düşünüyordum ve mağazadan çıkıp bir banka oturdum. bu sefer yine siktir git diyorlar.. fahişe ben ona zevkle seninkine gideceğimi söylüyorum x...hadi beni bütün deliklerime vuralım sonra da seni emeceğim adamın gözleri fırladı ve kaçtı. Ona nereye gidiyorsun, seni istiyorum fahişe diye bağırıyorum....
Yanlış olana saldırdım)))
:göz kırp:
These users thanked the author Ahah for the post:
Elenarus
Saneek007
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Saneek007 »

Elenarus, хай
These users thanked the author Saneek007 for the post:
Elenarus
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Orientation: aseksüel

Unread post by Derin yüz »

Anlaşılmaz bir görünüme sahip bilinmeyen bir kadın acele ettiğinde herkesin kaçacağını düşünüyorum. Kafasında ne sorun olduğunu ve ne tür bir buketi olduğunu asla bilemezsiniz, prezervatif bile sizi kurtaramayabilir.
These users thanked the author Derin yüz for the post (total 3):
alexandr.lvov, sapık, Tsverg
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Evgeniy7519 »

Evet... adamın tek düşüncesi "amaç ne?" olacaktır. Onu becereceğim ve o da şikayette mi bulunacak?...”
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 6):
alexandr.lvov, Seksbi, sapık, alexnikit, jant11, Tsverg
Saneek007
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Saneek007 »

Elenarus, hadi PM atalım.
Cedric
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Cedric »

Garip adam, tabii ki bana gelsen reddetmezdim, çünkü yeni bir tanışma, iletişim ve seks asla gereksiz değildir, her zaman yeni bir deneyim ve olumlu duygulardır
These users thanked the author Cedric for the post (total 2):
alexandr.lvov, sapık
alexandr.lvov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by alexandr.lvov »

Bize samimi fotoğraflarınızı gösterin, aç kızınızı değerlendirmek ilginç olur ve bu tür beslenmemiş kızlar hangi şehirde yaşıyor?)
Don Şeytanı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175

Unread post by Don Şeytanı »

Belki kadınlardan hoşlanmıyor...
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Orientation: aseksüel

Unread post by Derin yüz »

Sadece spekülasyon. Ya da belki evli ve karısına sadıktır. Ya da belki kaba ve skandal bir kadın onu heyecanlandırmıyordur. Ya da belki de onun tipi değildir ve herkesi beceremez. Ya da belki bu sadece kendisinin meselesidir, istiyor ama kimse yok. Ya da belki bu sadece bir fantezidir.
These users thanked the author Derin yüz for the post (total 2):
hayalet, sapık
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by George »

Elenarus: 09 Apr 2024, 08:47 Önceki gün mağazada bir adamla küçük bir şeyler atıştırdım ve sadece seks yapmak istiyordum, bir erkeği nerede bulacağımı düşünüyordum ve mağazadan çıkıp bir banka oturdum. bu sefer yine siktir git diyorlar.. fahişe ben ona zevkle seninkine gideceğimi söylüyorum x...hadi beni bütün deliklerime vuralım sonra da seni emeceğim adamın gözleri fırladı ve kaçtı. Ona nereye gidiyorsun, seni istiyorum fahişe diye bağırıyorum....
Sen gerizekalı bir kadınsın! 21. yüzyıl çok yakında! Kesinlikle baştan aşağı maviydi! :şok:
These users thanked the author George for the post:
Elenarus
hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by hayalet »

Yakında sayıları daha da azalacak
These users thanked the author hayalet for the post:
Elenarus
sağırlığın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by sağırlığın »

Çocuklarınız var mı? Tercihen reşit olmayanlar mı?
Seninle çok ilgileniyorum)
These users thanked the author sağırlığın for the post:
Elenarus
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478

Unread post by Hımmm »

karlikin: 09 Apr 2024, 12:15 Çocuğunuz var mı? Tercihen reşit olmayanlar mı?
Seninle çok ilgileniyorum)
RKN rüyası geldi)
rulo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89

Unread post by rulo »

Elenarus,
Есть же дураки
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ahtung »

Hemen bir şaka aklıma geldi.
Bir kadın bir erkek istiyordu ama kimse rol yapmıyordu, herkes birleşmişti, balkona çıkıp bağırdı - hey millet, öyle mi? Ve sonra bir yerden bir ses geldi - ne yemeliyim???
These users thanked the author Ahtung for the post:
sapık
Kunimen
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kunimen »

Elenarus: 09 Apr 2024, 08:47 Önceki gün mağazada bir adamla küçük bir şeyler atıştırdım ve sadece seks yapmak istiyordum, bir erkeği nerede bulacağımı düşünüyordum ve mağazadan çıkıp bir banka oturdum. bu sefer yine siktir git diyorlar.. fahişe ben ona zevkle seninkine gideceğimi söylüyorum x...hadi beni bütün deliklerime vuralım sonra da seni emeceğim adamın gözleri fırladı ve kaçtı. Ona bağırıyorum nereye gidiyorsun, fahişe seni istiyorum....
bu aralar her taraftan hile bekliyorsun...)) eğer normaldir, her şeyi sakince söyleyin, sanırım kimse kaçmaz)) 😉
These users thanked the author Kunimen for the post (total 2):
sapık, Tsverg
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Didudo »

Annem bu meyveyi senin için yetiştirmedi :cat1 :
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Bundan kaçarak doğru olanı yaptın. Giriş yeterli değil. Bu durum, erkeklerin ortadan kaybolduğu anlamına gelmiyor; çatışmaya katılanlardan birinin bariz bir komplosu olduğu anlamına geliyor. Bazı nedenlerden dolayı şunu söylemenin yeterli olduğunu düşünüyorlar: Sana oral seks yapacağım ve sana iki delik açacağım ve sonra tüm erkekler sıraya girecek. Çoğu erkeğin partneri vardır. Ayrıca, dış verileri bilmiyoruz - belki tacos’un görüntüsü seks hakkında herhangi bir düşünceye neden olmuyor.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
sapık, Tsverg
bulutlar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by bulutlar »

Elenarus: 09 Apr 2024, 08:47 Önceki gün mağazada bir adamla küçük bir şeyler atıştırdım ve sadece seks yapmak istiyordum, bir erkeği nerede bulacağımı düşünüyordum ve mağazadan çıkıp bir banka oturdum. bu sefer yine siktir git diyorlar.. fahişe ben ona zevkle seninkine gideceğimi söylüyorum x...hadi beni bütün deliklerime vuralım sonra da seni emeceğim adamın gözleri fırladı ve kaçtı. Ona nereye gidiyorsun, fahişe seni istiyorum diye bağırıyorum....
Bir adam mağazada bir bayanla öpüşmüş, meğerse yandığı için aynı anda söylemeye karar vermiş, görünüşe bakılırsa, o da ona sikmiş, ben böyleyim.... adam gittiğini sanıp gitti... sonuçta aynen böyle Flört olur elbette, yalan mı söylüyorsun, yoksa bunu ciddi mi yazıyorsun bilmiyorum ama yüzde 90’ı bu şekilde, bir tür çılgın ve yetersiz bayan olduğuna karar verecek. Seks için, genellikle başka yerlerde ve kesinlikle başka koşullar altında :unknown:

6 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
grekko10: 11 Apr 2024, 02:21 bunun çatışmanın bir katılımcısı tarafından açıkça yapılan bir tuzak olduğu gerçeği hakkında
evet bir kurulum Bununla hiçbir ilgisi yok, fazlasıyla eminim, o değil, başka hiç kimse (kafadaki en ufak bir dost bile) bunu uğruna buluşma arzusu olarak algılamaz. seks, çılgın bir teyzenin yakalanmış olması, evet ve bundan daha uzun süre uzak durmanız gerekiyor, bu yüzden saldırı ya da tuzak demiyorum, ama şeytan ne bekleyeceğini bildiği için saldırabilir. bıçak ya da başka bir şey, çünkü bu uygunsuz davranış çok açık
z.y yazar, kişisel bir şey değil, sadece durumunuza ilişkin değerlendirici bir görüş, zaten burada olduğunuz için bu soru
internos olarak soruldu Eğer yazar, kalbinin derinliklerinde adamı cehenneme gönderse ve adam yanan gözlerle yayına başlasa tepki verseydi, evet, onun içine gireceğim, oradaki her şeyi yalayacağım, seni becereceğim
Bunun akşamı güzel bir şekilde geçirmenin bir yolu olarak algılanacağından ciddi olarak şüpheliyim
These users thanked the author bulutlar for the post:
sapık
kurs
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by kurs »

Sonunda kendine bir erkek buldun mu yoksa herkes kaçtı mı?)))
These users thanked the author kurs for the post:
koma kız
Eklembacaklılar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Eklembacaklılar »

İngiltere’de, Liverpool’un banliyölerinde dolaşırken, alkol ya da başka bir şeyin etkisinde olmasına rağmen hemen hemen aynı şekilde davranan bir kadınla tanıştım. Doğal olarak bu güzel bayanı reddetmek zorunda kaldım.
These users thanked the author Eklembacaklılar for the post:
sapık
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Elenarus: 09 Apr 2024, 08:47 Adam gözlerini şişirip kaçtı.
Oldukça komik bir hikaye. Bir erkekle bu şekilde savaşılabileceği ortaya çıktı. Onu doğrudan seks yapmaya davet et :).
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Vay »

Genellikle üç saat sürse de akşam karanlığından şafağa kadar kendimi yormak istemiyorum.

Genellikle "acil bir iş çağrısı" veya "sabaha kadar çok iş var" gibi bahaneler uydururum.
Öyle bir durum vardı ki kültürel olarak yürümedi, sessiz kalmak zorunda kaldım, arkamı dönüp gittim.

Ve dahası, bir yabancıyı gecikmeden ve açıklama yapmadan terk ederseniz - "her ihtimale karşı" ", artı - tüm toplantılar planlanmıştır.
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by clng2 »

Elimde değil; Konunun yazarına sormak istiyorum - Yanıt: Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı? (Yayın clng2 #298807)
These users thanked the author clng2 for the post:
abartı
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Yaklaşık on yıl önce bazı mizahi programlarda böyle bir olay örgüsü vardı. Görünüşe göre Stoyanov’la Gorodok adında mizahi bir programdı. Ancak Stoyanov orada değildi; kamerayı bir izin gününde hamama yerleştirdiler. Hamam biletlerinin satıldığı bilet gişesinin yanına da, bugün hamamın ortak kullanıldığı, kadın ve erkeğin aynı odada yıkandığını belirten bir pankart asıldı. Ve ikna edici olmak için kalabalıktan birkaç genç, iri kıçlı kadını davet ettiler. Zaman zaman soyunma odasından tek çarşaf halinde çıkıyorlar ve sanki iş yapıyormuşçasına, hamama bilet almak için bilet gişesine yeni gelmiş olanların önünde geçit töreni yapıyorlardı.

Bunun üzerine bütün erkekler geri döndüler ve hamamın hamamına gitmeyi reddettiler. İlk başta uzun süre şüphelendik ve karar veremedik. Ama sonra, görünüşe göre bir iş için fuayeye çarşaflarla çıkan ve sonra utanç verici bir şekilde bilet almadan kaçan bu kadınları gördük.
:-)
A Erkekler çoğunlukla orta yaşlıydı; kırk, kırk beş yaşlarında. Görünüşe göre birileri onu rahatsız edeceklerinden ve kendisini utandıracağından korkuyordu. Eh, öyle durmayacak falan.
Birisi küçük penisinden, bu kadınların onu görüp dalga geçmesinden utanmış olabilir. Ve kalabalığın içindeki kadınlar gerçekten çok şakacıydı. Kaba şarkılar söyleyen neşeli köy sütçü kızları gibi.

Genel olarak, böyle bir gerçeklikle karşı karşıya kalan tüm erkekler şaşkına döndü. Bu arada, hiçbiri bunun bir tuzak olduğunu bile düşünmedi; herkes şakayı göründüğü gibi değerlendirdi.
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
jant11, abartı
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 03 Jul 2024, 04:39 On yıl önce bir mizahi programda böyle bir olay örgüsü vardı. Görünüşe göre Stoyanov’la Gorodok adında mizahi bir programdı. Ancak Stoyanov orada değildi; kamerayı bir izin gününde hamama yerleştirdiler. Hamam biletlerinin satıldığı bilet gişesinin yanına da, bugün hamamın ortak kullanıldığı, kadın ve erkeğin aynı odada yıkandığını belirten bir pankart asıldı. Ve ikna edici olmak için kalabalıktan birkaç genç, iri kıçlı kadını davet ettiler. Zaman zaman soyunma odasından tek çarşaf halinde çıkıyorlar ve sanki iş yapıyormuşçasına, hamama bilet almak için bilet gişesine yeni gelmiş olanların önünde geçit töreni yapıyorlardı.

Bunun üzerine bütün erkekler geri döndüler ve hamamın hamamına gitmeyi reddettiler. İlk başta uzun süre şüphelendik ve karar veremedik. Ama sonra, görünüşe göre bir iş için fuayeye çarşaflarla çıkan ve sonra utanç verici bir şekilde bilet almadan kaçan bu kadınları gördük.
:-)
A Erkekler çoğunlukla orta yaşlıydı; kırk, kırk beş yaşlarında. Görünüşe göre birileri onu rahatsız edeceklerinden ve kendisini utandıracağından korkuyordu. Eh, öyle durmayacak falan.
Birisi küçük penisinden, bu kadınların onu görüp dalga geçmesinden utanmış olabilir. Ve kalabalığın içindeki kadınlar gerçekten çok şakacıydı. Kaba şarkılar söyleyen neşeli köy sütçü kızları gibi.

Genel olarak, böyle bir gerçeklikle karşı karşıya kalan tüm erkekler şaşkına döndü. Bu arada, hiçbiri bunun bir tuzak olduğunu bile düşünmedi, herkes şakayı göründüğü gibi kabul etti.
))) Sanki hayatta da öyle))) Çoğu erkek sadece forumda cesurdur... böyle bir hamama gider misiniz?
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334

Unread post by jant11 »

Bir keresinde genç bir kızı denize götürdüm. Bir keresinde arabayla doğrudan suya gidebileceğiniz Azak Denizi’ne geldik. Mayosuna kadar soyundu, ona onu da çıkar dedim. O - bunu yapamazsın, insanlar burada görebilir, bu utanç verici falan. Ona cevap veriyorum - görecekler ve gidecekler, daha az insan olacak. Ve ben haklıyım!
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 03 Jul 2024, 12:54 ))) Hayatta da durum aynı)))) Çoğunlukla erkekler sadece forumda cesurdur... böyle bir hamama gider misiniz?
Nihayet ne zaman insanları trafik konusunda dolandırmayı bırakıp normal şekilde iletişim kurmaya başlayacaksınız?
Muhtemelen siz de çevrimdışısınız, alışkanlıktan dolayı, muhatabınızdan beğenmeyi unutmamasını isteyin ve onun (muhatapınızın) soru hakkında ne düşündüğünü söylemeyi unutmayın; hangisi daha iyi bir şekilde mayonez satın alır? şu anda saklayabilirsiniz - yumuşak bir kabukta mı yoksa bir kavanozda mı?

Ayrıca bazen Auchan’dan ayrılıp orada beş parasız özel taksi şoförleri görüyorsunuz. Ayağa kalkıp kendileri hakkında bir şeyler konuşuyorlar, ancak birisi yanlarından geçtiğinde, konuşmayı kesmeden rutin olarak şu cümleyi söylüyorlar - taksi, taksi, ucuz!
Ve böyle durumlarda bu fikir her zaman aklıma gelir - burada muhtemelen evde de aynı şekildedir, yatak odasına gelir, battaniyenin altına girer ve karısı yatak odasına girdiğinde o da muhtemelen alışkanlıktan dolayı, cep telefonundan başını kaldırmadan görevdedir. , diyor ki - taksi, taksi, ucuz! :-)

Siz de buradasınız! :-)
Genel olarak, bir kaynağın iyi bir sahibi veya moderatörü olarak kaynağınızda ziyaretçi olarak iletişim kuramazsınız; bu yalnızca zarara neden olur.
Faydası minimum düzeydedir ve zaman ve çaba gerektirir, çok şey gerektirir. Ve bu gereksiz.
Daha stratejik şeyler düşünmek daha iyidir. Kaynağınızın çalışmasını tamamen farklı bir ölçekte oluşturmanın nasıl mümkün olduğu hakkında.

Bakın...
Herhangi bir büyük alışveriş merkezi, kural olarak, şöyle bir yapıya sahiptir: -çapa kiracı denir. Yani ziyaretçilerin çoğunu getiren biri. Kural olarak, bu bir tür perakende zinciridir - Auchan, Perekrestok veya benzeri bir şey. Kesinlikle alıcıları çekecek bir şey. Ve insanların kesinlikle geleceği yer. Geldiklerinde ise yemek alanına gidiyorlar, butiklere gidiyorlar ve belki de sinemaya gidiyorlar. Ve bu potansiyel alıcıların ardından Sportmaster, CSN, MVideo vb. diğer zincir mağazalar da bu alışveriş merkezine gelecektir.

İşte kaynağınız da burada. Onun sizin hayrana saçmalamanıza değil, çok özel eylemlere ihtiyacı var, örneğin bu kaynağınıza çevrimdışı bir flört motoru bağlamak gibi. Ve bence bu senin aptal gönderilerinden daha faydalı olacak.
Ve görüyorum ki "Hayal gücünü harekete geçiren resimler" başlığı altında resim paylaşmayı seviyorsun. Kaynağınız için daha yararlı bir şey yapmak daha iyi olur.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 05 Jul 2024, 17:06
))) Hayatta da durum aynı)))) Çoğunlukla erkekler sadece forumda cesurdur... böyle bir hamama gider misiniz?
Nihayet ne zaman insanları trafik konusunda dolandırmayı bırakıp normal şekilde iletişim kurmaya başlayacaksınız?
Muhtemelen siz de çevrimdışısınız, alışkanlıktan dolayı, muhatabınızdan beğenmeyi unutmamasını isteyin ve onun (muhatapınızın) soru hakkında ne düşündüğünü söylemeyi unutmayın; hangisi daha iyi bir şekilde mayonez satın alır? şu anda saklayabilirsiniz - yumuşak bir kabukta mı yoksa bir kavanozda mı?

Ayrıca bazen Auchan’dan ayrılıp orada beş parasız özel taksi şoförleri görüyorsunuz. Ayağa kalkıp kendileri hakkında bir şeyler konuşuyorlar, ancak birisi yanlarından geçtiğinde, konuşmayı kesmeden rutin olarak şu cümleyi söylüyorlar - taksi, taksi, ucuz!
Ve böyle durumlarda bu fikir her zaman aklıma gelir - burada muhtemelen evde de aynı şekildedir, yatak odasına gelir, battaniyenin altına girer ve karısı yatak odasına girdiğinde o da muhtemelen alışkanlıktan dolayı, cep telefonundan başını kaldırmadan görevdedir. , diyor ki - taksi, taksi, ucuz! :-)

Siz de buradasınız! :-)
Genel olarak, bir kaynağın iyi bir sahibi veya moderatörü olarak kaynağınızda ziyaretçi olarak iletişim kuramazsınız; bu yalnızca zarara neden olur.
Faydası minimum düzeydedir ve zaman ve çaba gerektirir, çok şey gerektirir. Ve bu gereksiz.
Daha stratejik şeyler düşünmek daha iyidir. Kaynağınızın çalışmasını tamamen farklı bir ölçekte oluşturmanın nasıl mümkün olduğu hakkında.

Bakın...
Herhangi bir büyük alışveriş merkezi, kural olarak, şöyle bir yapıya sahiptir: -çapa kiracı denir. Yani ziyaretçilerin çoğunu getiren biri. Kural olarak, bu bir tür perakende zinciridir - Auchan, Perekrestok veya benzeri bir şey. Kesinlikle alıcıları çekecek bir şey. Ve insanların kesinlikle geleceği yer. Geldiklerinde ise yemek alanına gidiyorlar, butiklere gidiyorlar ve belki de sinemaya gidiyorlar. Ve bu potansiyel alıcıların ardından Sportmaster, CSN, MVideo vb. diğer zincir mağazalar da bu alışveriş merkezine gelecektir.

İşte kaynağınız da burada. Onun sizin hayrana saçmalamanıza değil, çok özel eylemlere ihtiyacı var, örneğin bu kaynağınıza çevrimdışı bir flört motoru bağlamak gibi. Ve bence bu senin aptal gönderilerinden daha faydalı olacak.
Ve görüyorum ki "Hayal gücünü harekete geçiren resimler" başlığı altında resim paylaşmayı seviyorsun. Kaynağınız için daha faydalı bir şeyler yapsanız daha iyi olur.
Auchan’ı sevmiyorum.

3 dakika sonra gönderilir 22 saniye:
saç gömlek: Mayonez’i bir mağazadan satın almak daha mı iyidir? yumuşak bir kabukta mı yoksa kavanozda mı?
))) Size ev yapımı mayonez tarifi vermemi ister misiniz? mağazadan alınandan daha lezzetli)))) daha doğal ve sağlıklı...
These users thanked the author Venüs for the post:
Zorba Carrie
Mixxxa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Mixxxa »

Elenarus, peki sen neredesin? 😁
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Böyle bir durumda kesinlikle kaçmazdım. Ama kesinlikle onu da becermeyecektim. Ve bayanla büyük bir ilgiyle konuşurdum! Tamamen koleksiyon amaçlı.
İletişim kurmayı seviyorum.... :roll:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Sidor, Zorba Carrie
Mixxxa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Mixxxa »

Geceleri bir kafede çalışan bir arkadaşım vardiyadan sonra eve gidiyordu, yaz sabahı erkendi, kendisi bana bir adamın ona ulaştığını, etrafta kimse olmadığını, onu yanına almak istediğini söyledi. kuvvet ve o da direnmedi, aksine kendisi önerdi ve karakteristik kibirli tavrıyla, "sik beni" gibi, adamın aletini söylediği gibi düşürdü. Daha sonra kaldırımda bir sigara içtik ve bir yudum almadan yollarımızı ayırdık. Manyak etkisiz hale getirildi. Bu sunumda biraz çılgına döndü. İşte bu.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 05 Jul 2024, 19:55 Auchan’ı sevmiyorum.
Bunun nedeni onun (Auchan) olmadığı bir yerde asla altı aydan fazla yaşamamış olmandır.
Altı ay boyunca Auchan’sız bir yerde yaşadıktan sonra, ne kadar iyi ve kötü yaşadığınızı fark ediyorsunuz.
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Slavik 34 »

Mixxxa: 05 Jul 2024, 22:39 Gece kafede çalışan bir arkadaşım vardiyadan sonra eve gidiyordu, yazın sabahın erken saatleriydi, kendisi bana bir adamın ona ulaştığını, etrafta kimse olmadığını, gitmek istediğini söyledi. onu zorla aldı ve o da direnmedi, tam tersine bunu kendisi önerdi ve karakteristik kibirli tavrıyla, "sik beni" gibi, söylediği gibi sikini düşürdü. Daha sonra kaldırımda bir sigara içtik ve bir yudum almadan yollarımızı ayırdık. Manyak etkisiz hale getirildi. Bu sunumda biraz çılgına döndü. Hepsi bu kadar.
En iyi savunma saldırıdır 😅 korkacağını, fare gibi olacağını bekliyordu
Artık ona dava açabilir, kaşları artık kırılmış durumda ☹ şimdi psikologlara para harcamamız gerekiyor 😕 😆😆😆
These users thanked the author Slavik 34 for the post:
Mixxxa
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 05 Jul 2024, 23:12
Auchan’ı sevmiyorum.
Bunun nedeni, onun (Auchan) olmadığı bir yerde asla altı aydan fazla yaşamamış olmanızdır. .
Altı ay boyunca Auchan’sız bir yerde yaşadıktan sonra, ne kadar iyi ve kötü bir hayat sürdüğünüzü fark ediyorsunuz.
))) Auchan’da alışveriş yapıyorum, orada her zaman bir şeyler çalma isteğim var))) diğer mağazalarda böyle bir istek nadiren ortaya çıkıyor...
These users thanked the author Venüs for the post:
Yün
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 06 Jul 2024, 11:48 ))) Auchan’da alışveriş yaptığımda her zaman orada bir şeyler çalma isteği duyarım))) diğer mağazalarda böyle bir istek nadiren ortaya çıkar...
Benim sözüme güvenin, Rus Auchan’ımız tüm sorumluluğuyla dünya harikası olarak adlandırılabilir.
Rusya’da veya yurt dışında herhangi bir yerde bulunan diğer zincir mağazalar yalnızca kaba el sanatlarıdır ve bazı rastgele şeyleri ve ürünleri aptalca depoladı.
Bunu Rusya’yı uzun süre terk eden birçok insandan veya büyük, tam teşekküllü bir Auchan’ın bulunduğu yerden duydum.

Başka hiçbir yerde bu kadar eksiksiz bir ürün yelpazesi, bu kadar düşük fiyatlar, bu kadar seçenek yok. Seni rahatsız etmeyen ve seni takip etmeyen türden şeyler.
Bu arada, bir şey çalmakla ilgili...
Auchan, Rusya’da orada olduğunu fark ettikleri ilk mağaza. güvenlik görevlisinin herkesin kıçına bakmasına, çıkarken herkesi aramasına gerek yok. Her yere kamera yerleştirmeniz ve bu kameraların arkasına insanları yerleştirmeniz yeterli. Ve böylece bu kameraların arkasında çalışırlar ve cep telefonlarına bakmazlar.

Demek istediğim şu ki, eğer bir şeyi aldatırsanız, o zaman çok yüksek bir olasılıkla size yaklaşacaktır. çıkış yolu. Ve internetteki yayınlara bakılırsa hile yapıp ceza davası açmayacaklar. Yiyecekleri alıp huzur içinde gitmenize izin verecekler. Auchan’ın liderliğinin skandallara ve dışlanmış insanlarla ilgili davalara ihtiyacı yok. Onu alıp bırakmak daha kolay.
Bu arada Auchan’daki gözlemlerime göre güvenlik genellikle spesifik. Kafkasyalılar, sporcular, sporcular, eski ya da şimdiki yarı zamanlı polisler yok. Bir zamanlar, 2000’li yıllarda bu her yerde uygulanıyordu. Ancak daha sonra tüm büyük mağaza zincirlerinde bu uygulamadan vazgeçildi.

Bir keresinde IKEA’da bazı babalar ve çocuklarının yoğun bakıma kadar çok ciddi şekilde dövüldüğünü hatırlıyorum. Ama o sadece çocukla birlikte yıkanmak için kapalı olan tuvalete gitmek istiyordu. Ona bunun imkansız olduğunu söylediler! Ve babam dedi ki - çocuk şu anda kendine sıçacak! Ve gardiyan dedi ki - hayır siktir, bunun imkansız olduğunu söyledi, bu imkansız olduğu anlamına geliyor! Babam dedi ki - git kendini becer! Eh, sonra yoğun bakımda uyandım.

Gerçek şu ki yukarıda bahsettiğimiz bu kategoriler boş duramaz, iş yerlerinde çalışmaya başlarlar, mutlaka kaslarını esnetmeleri gerekir. Hemen kendilerini bir sonraki yüz metrenin en önemlileri ilan ediyorlar ve herkesi ayıklamaya başlıyorlar, işleri berbat etmek için ne yapabilecekleri konusunda kendi fikirleri üretiyorlar. Ve hiçbir şeyden hoşlanmayabilirsin. Kirli ayakkabılarla geldiğinizden ya da başka bir mağaza zincirinden bebek arabası alamadığınızdan şikayet edebilirler. Veya bir çanta veya sırt çantasıyla yapamayacaklarınız. Ve onu koyacak hiçbir yer yok. Ve bu onun umurunda değil. Genel olarak, çatışma durumlarını kendileri yaratırlar ve sonra bunları kahramanca çözerler - suçlunun ellerini bükerler. Ve çoğu zaman bu durum kavga ve ciddi bedensel yaralanma noktasına geldi.

Sen Auchan’a yiyecek almak için gelen ve mor göz ve kırık kaburgayla ayrılan tiplerdensin. ve yiyecek olmadan. Ve çok geçmeden tüm bu zincir mağazalar güvenlik görevlisi almayı bıraktı ve neredeyse engelliler için yatılı ıslah okullarından karakterler almaya başladı. Evet, bu doğru. :-)
Ashan’ın korumalarına bakıyorsunuz ve hepsinde bir sorun olduğunu anlıyorsunuz. :-)
Ve bunların hepsi bu şekilde işe alındıkları için. Sırf insanlara acele etmemeleri, sadece işlevlerini yerine getirmeleri için. Ancak gerçekte çok az işlevi var - çalıntı malları almak ve evsizlerin salona girmesine izin vermemek. Üstelik kural olarak salonun kendisinde de gardiyan yok. Sadece girişte, çıkışta ve bilet gişesinin yakınındalar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”