Yün nereye gitti?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Bolbol nereye gitti?

Unread post by Yün »

İki haftadır ortalıkta yok :bilinmiyor:
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Cevap: Bolbol nereye gitti?

Unread post by Christmas_Christmas »

Bolbol: 25 Aug 2024, 12:31 İki haftadır ortalıkta yok :unknown:
ve Vichen ona benziyor.... Bolbol, bizim...
şaka yapıyoruz. . Elbette sen o değilsin...
Ayrıca şaka yapıyorum.. Rakip bir kaynağı "salladığını" sanıyordum... "Elden Ele" - değil orada mısın?

ana rağmen sözlerimi ciddiye alma... ben neredeyim ve kimim ki... yetkili forum üyelerinin ayakları altında toz...
yalnızca bir buçuk ay önce, burada bir konu oluşturdunuz... ve ardından rakip bir kaynakta, Elden El’e benzer bir konu oluşturdunuz, kelimesi kelimesine aynı konu.....
Şimdiden özür dilerim... Tabii ki yanılmışım, aynı konuların yaşanması da sadece tesadüf....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Yün, Sibiryak89
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Natali_Natali: 25 Aug 2024, 12:41 ve ayrıca şaka yapıyorum... Rakip bir kaynağı "salladığını" sanıyordum... "Elden Ele" - oradaki sen değil misin?
Hayır, bir eroforum benim için yeterli, dürüst öncü :evet:
These users thanked the author Yün for the post:
Christmas_Christmas
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bolbol: 25 Aug 2024, 12:47
Natali_Natali: 25 Aug 2024, 12:41 ve ben de şaka yapıyorum... Rakip bir kaynak üzerinde "sallandığını" sanıyordum... "Elden Ele" - oradaki sen değil misin? n
Hayır, bir eroforum benim için yeterli, dürüst öncü :yes:
burada... öncü olmakla ilgiliydi, gönderiniz... şimdi tam olarak hatırlıyorum....
neden bahane uyduruyorsunuz... haklısınız istediğin yerde iletişim kurabilirsin.. burada.. rakip bir forumda.... özellikle burada genel olarak kral olduğun için, hatta yönetimle en doğrudan ilişkinin senin olduğunu düşünüyorum...
ve orada Arkadaşlarımdan birinin bir tanıdığının statüsünü vurgulamak istediğinde söylediği gibi, "Moskova’nın yarısı onun adına imza atacak".. yani orada Moskova’nın yarısı imzalayacak sen... tüm forum olmasa da...

her ne kadar oradan kovulmuş olsam da, bazen o foruma girip, Allah korusun, kimsenin girmediğinden emin oluyorum benim adıma bir şey yazarsa.... nasıl olur bilirsin.... Bir hafta daha gittim, ama hesabın artık bana ait olmadığı ortaya çıktı.... ve garip bir olay nedeniyle hesaba erişim kesildi. tesadüf.... ben de içeri giriyorum, kimse benim adıma bir şey yazmasın diye... ne iyi ne kötü.....
bu arada, eğer oradan ayrılırsan... kahretsin ... üzgünüm... sen değil. ama eğer elden ele giderse... o zaman o forum tamamen bakır bir havzayla kaplanacak... aktif kullanıcıdan hiçbir şey kalmayacak... kelimenin tam anlamıyla 5, maksimum altı)))))... bu kadar tüm bu kahrolası faaliyetler....
otamam, bu beni ilgilendirmez, ben kimim ki bana ihtiyaç duyulmayan ve ilgilenmediğim bir kaynak üzerinde kendi kurallarıma müdahale ederim...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Natali_Natali: 25 Aug 2024, 12:59 işte... öncü olmakla ilgiliydi bu paylaşımınız... şimdi tam olarak hatırlıyorum....
neden bahane uyduruyorsunuz... istediğiniz yerde iletişim kurma hakkınız var. . burada.. rakip bir forumda ....
Natasha, benim şahsıma göre tüm öncüleri gücendirdin :( Dürüst bir öncünün sözü kanundur.
Diğer eroforumlarda değilim

Bize manikürünü göstersen iyi olur, aksi halde Hooligan Kerry bizi uzun süre mutlu edemez. zaman :göz kırp:
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

bu arada, sen... kahretsin, sen değil, Elden Ele ve bizimki Sibiryak89, çevrimiçi iletişim kurmanın ilginç olduğu en aktif ve en önemlisi yeterli kullanıcılar var.... ve daha fazlası.... 5, yani en fazla altı "onların" " kullanıcılar..... hepsine lanet olsun) )))) kelimenin tam anlamıyla her şeye... ne yazık ki....
böylece gitmene izin vermeyecekler... seni kolları ve bacaklarıyla tutacaklar ... ayılı çingene koroları... "kadın orkestraları" ve daha birçok güzellik size garantili... çünkü Sibiryak89, işte bu kadar... bütün forum berbat durumda....

ana rağmen her iki forumun da aynı "sahibi" olduğu görüşünde kalıyorum .... ve eğer o isterse, ya burada ya da orada "yetişecekler"....
bunun gibi bir şey ...

5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
işte... öncü olmakla ilgiliydi paylaşımınız... Şimdi iyice hatırlıyorum....
Neden bahane uyduruyorsunuz...iletişim kurma hakkınız var nerede istersen..burada..rakip bir forumda....
Natasha, benim şahsımda tüm öncüleri gücendirdin :( Bir öncünün dürüst sözü kanundur.
Diğer eroforumlarda değilim.

Bize manikürünü göstersen iyi olur, yoksa Holigan Kerry bizi uzun zamandır memnun etmedi :wink:
anlaşıldı.. Rakip bir kaynak konusunu kapatıyorum.... sonuçta, bulundunuz ve zaten bizimle buradasınız ve asıl önemli olan da bu....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Yün, Sibiryak89
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Natali_Natali, iyi ki kocan değilim , aksi halde çoktan taşınırdım :yes:
Hayır, yani, tüm kadınlar gerçeklere rağmen tartışır, ama sen özel bir şeysin :roll:
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Eustace
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Natali_Natali: 25 Aug 2024, 13:12anlaşıldı.. Rakip bir kaynak konusunu kapatıyorum.... kendinizi buldunuz ve zaten buradasınız, ve asıl önemli olan da bu....
E- ah. Bunu nasıl açıklayabilirim? Genel olarak bir konu yaratmış olmam ≠ bulunmuş olmam. Şimdi açık mı? :soru:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Eustace »

Bolbol: 25 Aug 2024, 13:14Natali_Natali, iyi ki senin kocan değilim, yoksa çoktan taşınmış olurdum
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Bu arada Marinka nereye gitti? :bilinmiyor:
Post Reply Previous topicNext topic