Öğrencinin öğretmenlik hayalleri

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Öğrencinin öğretmenlik hayalleri

Unread post by Himi »

Bir süre kırsal bir okulda, daha doğrusu 10. sınıfın tamamında okudum. Herkesin herkesi tanıdığı tipik küçük bir köy. Oraya sık sık gidiyordum ve bu nedenle neredeyse tüm öğretmenleri tanıyordum. Kadınlar çoğunlukla 40 yaşın üzerinde, sıradan öğretmenler de diğer binlercesi gibi. Ve 1 Eylül’de, üniversiteden yeni mezun olmuş üç yeni öğretmen, iki kız ve bir erkek, orada iş buldu. Genç ve coşku dolu. İlk bakışta bayanlar bana pek çekici gelmedi, + - öğretmene yakışır şekilde giyindiler. Parlak kıyafetler, saç veya makyaj yok. Onlarla oldukça çabuk arkadaş olduk, dersler ilginçti ve bu nedenle hırslı isyancılar bile derslerde genellikle sakin davrandılar.
Biri Rus dili ve edebiyatı dersleri veriyordu ve özellikle edebiyata dayalı romantik hikayelerden hoşlanıyordu, karakterleri ve ilişkilerini analiz etmeyi seviyordu. Onun dersleri sayesinde Usta’ya, Kaptan’ın Kızı Margarita’ya ve çok daha fazlasına aşık oldum. Ve birkaç ay sonra ona bir dereceye kadar aşık olduğumu fark ettim. O zamana kadar zaten benim yaşımdaki kadınlarla seks deneyimim vardı, çıplak kızları tanıyordum ve görüyordum ama kıyafetlerimden dolayı onun siluetini göremiyordum.
Bir derste bizden kütüphanede bir kitap bulmamızı ve bir kısa öykü hazırlamamızı istedi ve eğer aniden kitap orada olmazsa, dersten sonra onun evine gidebiliriz ve onun ya çıktısını alabiliriz ya da bir not. Ben de elbette bundan yararlanmaya karar verdim çünkü ’i istiyordum. vakit geçirhadi onunla ders dışında konuşalım. Aynı akşam onu ​​görmeye gitti ve bu onun için sürpriz oldu. Kütüphanede uygun materyal olmadığına inanıyordu ama kendisi de kekelediği için reddetmedi ve onu eve davet etti. Dar hafif kot pantolon ve balıkçı yaka, figürünü tamamen ortaya çıkardı. Güzel bir eşek, kot pantolonla kaplı ve hafif dışbükey bir pubis, düz bir karın, bir bel ve düzgün göğüsler, o malzeme ararken onu kelimenin tam anlamıyla gözlerimle soydum. Bütün bunlara dokunmak ve okşamak istedim, kahretsin, onu gerçekten becermek istedim, neden saklayayım ki? Geceleri onu rüyamda gördüm ve uzun süre roman okuyarak geçirdiğimiz derslerden sonra mümkün olan her şekilde onunla kalmaya çalıştım. Şunu veya bu noktayı açıklayabilmesi için onu özellikle yanıma çağırdım. Kelimenin tam anlamıyla kokusundan boğuldum, arkadan gelip bir kitap veya not defterini incelemek için eğildiğinde inanılmaz bir zevk aldım. Bu arada, görme yeteneği öyleydi, bu yüzden sürekli eğilip orada yazılanlara bakmak zorunda kalıyordu.
Ona ilk kez okulu bitirdikten sonra, sahildeki bir kulübe gittiğimde sarıldım. hafta sonu ve o da gözetmen olarak oradaydı, böylece öğrenciler geç saatlere kadar okulda kalmazlardı. Oturup sohbet ettik ve bir gece diskosunda ondan dans etmesini istedim. Vücudunun sıcaklığını ve saçının kokusunu hissetmek güzeldi, dansın her dakikasından keyif aldım ama daha fazlasına gücüm yetmezdi.
These users thanked the author Himi for the post (total 5):
Mart, Fargal94, AnonimTmn, Anatolik, Sibiryak89
Skatman
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Öğrencinin öğretmenlik hayali

Unread post by Skatman »

Annem öğretmen olarak çalışıyor, bazen kaç çocuğun onu sikmek istediğini dehşetle düşünüyorum
These users thanked the author Skatman for the post:
Mart
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Birisi birçok kadını sikmek istiyor)) ve eğer güzelse, bunda yanlış bir şey yok. O sizin annenizdir, ancak diğerleri için o öncelikle bir kadındır.
These users thanked the author Himi for the post (total 2):
alexandr.lvov, Mart
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by evet peki »

Skatman: 22 Mar 2024, 15:37 Annem öğretmen olarak çalışıyor, bazen kaç çocuğun onu sikmek istediğini dehşetle düşünüyorum
Hayır, kesinlikle hiç kimse olmasaydı çok kötü olurdu onun sikişmesini istedim)))
These users thanked the author evet peki for the post (total 2):
alexandr.lvov, Mart
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Ya da belki kimse :cat2:’yi istemiyor olabilir
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Himi: 22 Mar 2024, 15:41 Ya da belki kimse istemez :cat2:
Sizce annesinin bu kadar berbat bir insan olduğunu mu düşünüyorsunuz?)))
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Büyücü »

Her amcık için bir sik vardır.
These users thanked the author Büyücü for the post:
alexandr.lvov
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Andrey-37 »

Böyle bir konuyu ilk defa okumuyorum. Öğretmenlerimi hatırlıyorum ve sadece bir tane istiyorum. Ben 16 yaşındaydım, o ise 36-38 yaşındaydı. Ama figür hala hoşuma gidiyor: hafif, hoş dolgunluk, C-cup göğüsler, yüksek değil. İlginç giyinmişti, basit görünüyordu ama ne zamandır bunlar bir kadının üzerinden çıkarmak isteyeceğiniz türden şeylerdi. Ehhh!!!
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Himi: 22 Mar 2024, 15:34 Bir süre kırsal bir okulda, daha doğrusu 10. sınıfın tamamında okudum. Herkesin herkesi tanıdığı tipik küçük bir köy. Oraya sık sık gidiyordum ve bu nedenle neredeyse tüm öğretmenleri tanıyordum. Kadınlar çoğunlukla 40 yaşın üzerinde, sıradan öğretmenler de diğer binlercesi gibi. Ve 1 Eylül’de, üniversiteden yeni mezun olmuş üç yeni öğretmen, iki kız ve bir erkek, orada iş buldu. Genç ve coşku dolu. İlk bakışta bayanlar bana pek çekici gelmedi, + - öğretmene yakışır şekilde giyindiler. Parlak kıyafetler, saç veya makyaj yok. Onlarla oldukça çabuk arkadaş olduk, dersler ilginçti ve bu nedenle hırslı isyancılar bile derslerde genellikle sakin davrandılar.
Biri Rus dili ve edebiyatı dersleri veriyordu ve özellikle edebiyata dayalı romantik hikayelerden hoşlanıyordu, karakterleri ve ilişkilerini analiz etmeyi seviyordu. Onun dersleri sayesinde Usta’ya, Kaptan’ın Kızı Margarita’ya ve çok daha fazlasına aşık oldum. Ve birkaç ay sonra ona bir dereceye kadar aşık olduğumu fark ettim. O zamana kadar zaten benim yaşımdaki kadınlarla seks deneyimim vardı, çıplak kızları tanıyordum ve görüyordum ama kıyafetlerimden dolayı onun siluetini göremiyordum.
Bir derste bizden kütüphanede bir kitap bulmamızı ve bir kısa öykü hazırlamamızı istedi ve eğer aniden kitap orada olmazsa, dersten sonra onun evine gidebiliriz ve onun ya çıktısını alabiliriz ya da bir not. Ben de elbette bundan yararlanmaya karar verdim çünkü ’i istiyordum. vakit geçirhadi onunla ders dışında konuşalım. Aynı akşam onu ​​görmeye gitti ve bu onun için sürpriz oldu. Kütüphanede uygun materyal olmadığına inanıyordu ama kendisi de kekelediği için reddetmedi ve onu eve davet etti. Dar hafif kot pantolon ve balıkçı yaka, figürünü tamamen ortaya çıkardı. Güzel bir eşek, kot pantolonla kaplı ve hafif dışbükey bir pubis, düz bir karın, bir bel ve düzgün göğüsler, o malzeme ararken onu kelimenin tam anlamıyla gözlerimle soydum. Bütün bunlara dokunmak ve okşamak istedim, kahretsin, onu gerçekten becermek istedim, neden saklayayım ki? Geceleri onu rüyamda gördüm ve uzun süre roman okuyarak geçirdiğimiz derslerden sonra mümkün olan her şekilde onunla kalmaya çalıştım. Şunu veya bu noktayı açıklayabilmesi için onu özellikle yanıma çağırdım. Kelimenin tam anlamıyla kokusundan boğuldum, arkadan gelip bir kitap veya not defterini incelemek için eğildiğinde inanılmaz bir zevk aldım. Bu arada, görme yeteneği öyleydi, bu yüzden sürekli eğilip orada yazılanlara bakmak zorunda kalıyordu.
Ona ilk kez okulu bitirdikten sonra, sahildeki bir kulübe gittiğimde sarıldım. hafta sonu ve o da gözetmen olarak oradaydı, böylece öğrenciler geç saatlere kadar okulda kalmazlardı. Oturup sohbet ettik ve bir gece diskosunda ondan dans etmesini istedim. Vücudunun sıcaklığını ve saçının kokusunu hissetmek güzeldi, dansın her dakikasından keyif aldım ama daha fazlasına gücüm yetmezdi.
Konu yanlış, doğru bir şekilde adlandırılmış - bir okul çocuğu öğretmeninin hayalleri))). Ve sonra zaten birisinin Trudovik’e nasıl acı çektiğini açıkladığını düşündüm)))
These users thanked the author evet peki for the post:
Mart
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Trudovik de bir insan ve aynı zamanda dikkate değer))) şaka. Mesleklerin cinsiyete göre bölünmesinden hoşlanmıyorum. Muhasebeci, muhasebeci değil, kasiyer, kasiyer değil, öğretmen, öğretmen değil. Bunun gramer açısından ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bence daha doğru
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kahretsin »

Bir okulda çalışmaya geldim ve öğretmen olan birkaç genç kız vardı ve onlarla tanışmak istediler ama olmadı.
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Bugün artık öğretmenlerle ilgilenmiyorum. Tanıdığım, iletişim kurduğum birçok öğretmen var... Şirket iyi ama ilişkilerde öyle. Çok genç olsa da 30 yaşın altındaki kadınlar ilgimi çekmiyor.
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

%100 katılıyorum. Ben de pek çok öğretmen tanıyorum ama onlara erkekmiş gibi davranıyorum. Birlikte kebap kızartabilir, votka içebilir, hatta hamama bile gidebilirsiniz ama sevişmek istemezsiniz. Ve mesele güzellik ve çekicilikte bile değil, onların bir şekilde hayatla falan yanmış olmalarıdır.
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kadınköle »

Skatman: 22 Mar 2024, 15:37 Annem öğretmen olarak çalışıyor, bazen kaç çocuğun onu sikmek istediğini dehşetle düşünüyorum
Benimki de bir öğretmen. Sınıf arkadaşlarım ve ben birlikte ona doğru mastürbasyon yaptık. Külotunu getirdim ve her şey onların içine aktı.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Womanslave: 31 Mar 2024, 21:53
Annem öğretmen olarak çalışıyor, bazen kaç çocuğun onu sikmek istediğini dehşetle düşünüyorum
Benimki de bir öğretmen. Sınıf arkadaşlarım ve ben birlikte ona doğru mastürbasyon yaptık. Külotunu getirdim ve içine her şey karışmış.
Soru, külotu nereden aldın, kimin için giydirdi? 🤣
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kadınköle »

Sibiryak89: 01 Apr 2024, 07:52
Benimki de öyle bir öğretmen. Sınıf arkadaşlarım ve ben birlikte ona doğru mastürbasyon yaptık. Külotunu getirdim ve içine her şey karışmış.
Soru, külotu nereden aldın, kimin için giydirdi? 🤣
Nereyi beğendiniz? Evde. Bu benim annem, birlikte yaşadık.
These users thanked the author kadınköle for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”