Bir kız öğrencinin 30’una yaklaşan bir erkekle takılması normal mi?
-
Автор темыTamara
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 2 months
Bir kız öğrencinin 30’una yaklaşan bir erkekle takılması normal mi?
Kızım 10. sınıfta. Geçen yaz Lazarevskoye’de tatil yaptık ve orada 25-30 yaşlarında bir adam onunla tanıştı (Nastya yakın zamanda 17 yaşına girdi). Denizden sonra internette Nastya’yı buldu ve onunla iletişim kurmaya başladı. Sonra evimize geldi ve Nastya’yı herkesin önünde yürüyüşe davet etti. İstemedi ama sonra gitti. Sonra içinde bir şeyler değişti ve onunla sinemaya, su parkına ya da başka bir yere gitmeye başladı. Ve şimdi zaten birlikte takılıyorlar. Yani Nastya onların sadece arkadaş olduklarını ve hiçbir ilişkilerinin olmadığını söylüyor. O halde neden yetişkin bir adam bir kız öğrenciyle takılıyor?
- These users thanked the author Tamara for the post (total 2):
- Marik :), KseniaPony
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir kız öğrencinin 30’una yaklaşan bir erkekle takılması normal mi?
Normal!
Kızlar akranlarından hoşlanmaz. Aptal ve deneyimsizler. Sevgilinin kızdan büyük olması daha da iyidir. Okul hamileliği veya rahim yırtılması olmayacaktır. Ve sadece olumlu bir deneyim olacak. ,
Kızlar akranlarından hoşlanmaz. Aptal ve deneyimsizler. Sevgilinin kızdan büyük olması daha da iyidir. Okul hamileliği veya rahim yırtılması olmayacaktır. Ve sadece olumlu bir deneyim olacak. ,
- These users thanked the author Marik :) for the post (total 2):
- KseniaPony, MaksMaks
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Elbette bu normal :) tam da üyesini daha iyi tanıdığı anda "kızgınlaştı". Sağlığına lanet olsun.
- These users thanked the author Femboi1 for the post (total 2):
- Marik :), KseniaPony
-
- heyecanlanıyorum
Bilge anneler, kızlarının deneyimli sevgilileri olduğunda sakinleşirler. Annelerin okul hamileliğine ve hayatta hiçbir şey başaramamış genç bir damadına ihtiyacı yok. Bu babalar delilik derecesinde kıskançlar ve pragmatizmden tamamen yoksunlar.
Babalar karşı, anneler yanlısı))
Yaşasın sonuçsuz aşk!)))
Babalar karşı, anneler yanlısı))
Yaşasın sonuçsuz aşk!)))
- These users thanked the author Marik :) for the post (total 2):
- KseniaPony, İvannavi
-
Автор темыTamara
- İlgi gösteriliyor
* x) Zaten sahip olduklarını mı düşünüyorsunuz?????? Aralarındaki yaş farkı çok büyük. Deneyimli bir adamın neden buna ihtiyacı var?
* x) Zaten sahip olduklarını mı düşünüyorsunuz?????? Aralarındaki yaş farkı çok büyük. Deneyimli bir adamın neden buna ihtiyacı var?
-
- heyecanlanıyorum
Sevinç için))
Tazelik, gençlik, güzellik.
O zaten 17 yaşında! Tabii ki öyleydi. Bir şekilde bir şeyler zaten oldu
Tazelik, gençlik, güzellik.
O zaten 17 yaşında! Tabii ki öyleydi. Bir şekilde bir şeyler zaten oldu
-
Автор темыTamara
- İlgi gösteriliyor
Ondan hoşlanmıyordu. Geldiğinde onu onunla yürüyüşe çıkmaya zar zor ikna ettik.Elbette öyleydi. Zaten bir yerlerde bir şeyler oldu
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Yetişkin bir adam neden bir kız öğrenciyle takılır ki? Ve eğer bu kız öğrenci zaten yetişkin bir kadının tüm cazibesine sahipse ve olgunlaştıysa ve 17 yaşında olması gereken bu! Üstelik güzel bir yüzü var, bu yüzden karşı konulmaz bir arzu doğuyor! Ve onu ona bağlayan şey, onu basitçe zombileştirmesiydi! Hayır, telkinle değil, tecrübeli Casanova’ların yaptığı gibi!!!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
- Marik :), frenk
-
Автор темыTamara
- İlgi gösteriliyor
Farkı ne? O hâlâ bir çocuk. Ve o sağlıklı bir çocukAndrey Petrov: ↑07 Mar 2022, 12:02 Ve eğer bu kız öğrenci zaten yetişkin bir kadının tüm cazibesine sahipse ve 17 yaşında olması gereken de buysa! Üstelik güzel bir yüzü var, bu yüzden karşı konulamaz bir arzu doğuyor!
Neden ona bu kadar vurarak onu dönüştürdüğünü anlamıyorum. ... harcaVe ona takılan şey de onu zombileştirmesiydi! Hayır, telkinle değil, tecrübeli Casanova’ların bunu yapma şekli!!!
-
- heyecanlanıyorum
Kız onunla ilgilenmeye başladı. Aşk her zaman ilk görüşte olmaz. Zamanla sempati ortaya çıkabilir.
3 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Eğer onu bu adamla tanışmaya ikna ettiyseniz, kız bir ergen gibi isyan edebilir ve "ebeveyn sözünün" aksine her şeyi yapabilir.
Kendime göre, kızlardan bazılarını baştan çıkardığım ilk akşam bile değildi. Özenle seçtim, ayarladım ve birkaç görüşmeden sonra bana Kotya adını verip kalp gönderdiler.
3 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Eğer onu bu adamla tanışmaya ikna ettiyseniz, kız bir ergen gibi isyan edebilir ve "ebeveyn sözünün" aksine her şeyi yapabilir.
Kendime göre, kızlardan bazılarını baştan çıkardığım ilk akşam bile değildi. Özenle seçtim, ayarladım ve birkaç görüşmeden sonra bana Kotya adını verip kalp gönderdiler.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Bir erkek olarak ya onu zaten becerdiğini ya da onu becereceğini söyleyeceğim. ... Ve daha sonra olacak....Tamara: ↑06 Mar 2022, 22:50 Kızım 10. sınıfta. Geçen yaz Lazarevskoye’de tatil yaptık ve orada 25-30 yaşlarında bir adam onunla tanıştı (Nastya yakın zamanda 17 yaşına girdi). Denizden sonra internette Nastya’yı buldu ve onunla iletişim kurmaya başladı. Sonra evimize geldi ve Nastya’yı herkesin önünde yürüyüşe davet etti. İstemedi ama sonra gitti. Sonra içinde bir şeyler değişti ve onunla sinemaya, su parkına ya da başka bir yere gitmeye başladı. Ve şimdi zaten birlikte takılıyorlar. Yani Nastya onların sadece arkadaş olduklarını ve hiçbir ilişkilerinin olmadığını söylüyor. O halde yetişkin bir adam neden bir kız öğrenciyle takılıyor?
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Bu sizin için bir çocuk, ama onun için cinsel bir nesneTamara : ↑07 Mar 2022, 12:10Farkı ne? O hâlâ bir çocuk. Ve o sağlıklı bir çocukVe eğer bu kız öğrenci zaten yetişkin bir kadının tüm cazibesine sahipse ve 17 yaşında olması gereken de buysa! Üstelik güzel bir yüzü var, bu yüzden karşı konulamaz bir arzu doğuyor!
Neden ona bu kadar vurarak onu dönüştürdüğünü anlamıyorum. ... harcayınVe ona takılan şey de onu zombileştirmesiydi! Hayır, telkinle değil, tecrübeli Casanova’ların bunu yapma şekli!!!
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Marik :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ve eğer onunla evlenirse, o zaman günlük işlerinizde size bir şekilde yardımcı olabilecek harika bir damadınız olabilir. Annesi ve kayınvalidesinin geçimini sağlayacak, zamanını ve parasını atış oyunlarına harcayacak bir velet!
Zavallı anneciğim! Bu kadar endişelenme! Onu kollarında taşıyacak deneyimli bir adamla tanıştığı için şanslıydı!Tamara: ↑07 Mar 2022, 12:10Farkı ne? O hâlâ bir çocuk. Ve o sağlıklı bir çocukVe eğer bu kız öğrenci zaten yetişkin bir kadının tüm cazibesine sahipse ve 17 yaşında olması gereken de buysa! Üstelik güzel bir yüzü var, bu yüzden karşı konulamaz bir arzu doğuyor!
Neden ona bu kadar vurarak onu dönüştürdüğünü anlamıyorum. ... harcaVe ona takılan şey de onu zombileştirmesiydi! Hayır, telkinle değil, tecrübeli Casanova’ların bunu yapma şekli!!!
Ve eğer onunla evlenirse, o zaman günlük işlerinizde size bir şekilde yardımcı olabilecek harika bir damadınız olabilir. Annesi ve kayınvalidesinin geçimini sağlayacak, zamanını ve parasını atış oyunlarına harcayacak bir velet!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Keşke erkek arkadaşının acelesi olmasaydı
- These users thanked the author Marik :) for the post:
- Vladimir69
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post