Çocuk doğmadan önce seks vardı ama sonra kesildi, sorun ne?
-
Автор темыTuhaf Adam 163
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 1 month
Çocuk doğmadan önce seks vardı ama sonra kesildi, sorun ne?
Çocuğun doğumundan önceki seks çok iyiydi, ondan sonra hiç çeşme olmadı, ne olabilir, söyle bana)?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bebek doğmadan önce seks yaptım ama sonra bıraktım, sorun ne?
Karınıza yardım etmeyi denediniz mi? Deneyin, yardımcı olacaktır.
- These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
- MENZİL_, Devam etmek, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karınızın hamileliği sırasında yanınızda bir "bağırsak" mı vardı?
İlk çocuğunuz mu yoksa...?
"Öncesi ve sonrasını" daha ayrıntılı olarak anlatır mısınız?
Soruya bakılırsa, yaşam ve aile deneyimi açısından çok gençsiniz.
Ama Bazılarının cinsel hayatları ilk çocuklarının doğumundan sonra gerçekten bozuluyor. Her ikisinin de hem fizyolojik hem de psikolojik nedenleri vardır.
Doğum yaptıktan sonra ne kadar zaman geçti?Garip Adam 163: ↑30 Mar 2024, 20:54 Bebek doğmadan önceki seks çok iyiydi, sonrasında çeşme bile olmadı, ne olabilir, söyle bana)?
Karınızın hamileliği sırasında yanınızda bir "bağırsak" mı vardı?
İlk çocuğunuz mu yoksa...?
"Öncesi ve sonrasını" daha ayrıntılı olarak anlatır mısınız?
Ama Bazılarının cinsel hayatları ilk çocuklarının doğumundan sonra gerçekten bozuluyor. Her ikisinin de hem fizyolojik hem de psikolojik nedenleri vardır.
- These users thanked the author MENZİL_ for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Öncelikle kiminle seks yaptığını ve ne tür bir seks yaptığını bulmanız gerekir. O zaman çocuğu kimin ve kimden aldığını öğrenin)))
))) Erkek poposu konusunda ilk mesajı TS veriyor. Bir erkeğin poposuna hayran olduğu yer.VARG_: ↑30 Mar 2024, 21:55Doğum yaptıktan sonra ne kadar zaman geçti?Eksantrik adam 163: ↑30 Mar 2024, 20:54 Bebek doğmadan önceki seks çok iyiydi, sonrasında hiç çeşme olmadı, ne olabilir, söyle bana)?
Eşinizin hamileliği sırasında yanınızda bir “bağırsak” mı vardı?
İlk çocuğunuz veya. ..? "Öncesi ve sonrasını" daha ayrıntılı olarak anlatabilirsiniz.
Fakat Bazılarının cinsel hayatları ilk çocuğun doğumundan sonra gerçekten bozuluyor. Her ikisinin de fizyolojik ve psikolojik sebepleri var.
Öncelikle kiminle seks yaptığını ve ne tür bir seks yaptığını bulmanız gerekir. O zaman çocuğu kimin ve kimden aldığını öğrenin)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- red_fox, Sibiryak89, AlexK85
-
- Orgazm!
Ama bu Ayrıca buraya ilk gelişimde en popüler konuların arasında bir soruyla çıkmadım. Yani kimse cevap vermedi. Sonra o konuları trollemeye başladım, ne yazdıklarının/yaptıklarının farkında olmadıklarını fark ettim.
Şimdi her şey açık))
Ama bu Ayrıca buraya ilk gelişimde en popüler konuların arasında bir soruyla çıkmadım. Yani kimse cevap vermedi. Sonra o konuları trollemeye başladım, ne yazdıklarının/yaptıklarının farkında olmadıklarını fark ettim.
-
- Nirvana’dayım
VARG_, TS bizden yardım istedi, işte buradayım Burada başka neler yazdığına bakmaya karar verdim.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Ne yapıyorsun diye bakmaya başladım. yazdı. Büyükannelerle seks yapmaktan hoşlanıyor musun? Başka bir “suç” bulamadım.
-
- Orgazm!
9 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ben de aynısını yapıyorum. Ama bu sefer daha da fazla dinamizm :)
9 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Evet, çekiciliği öğrenmek istedim. Nereden geliyor? Özellikle büyükanneleriyle deneyenler için. Bu tamamen psikolojik bir soruydu.Ne yapıyorsun diye bakmaya başladım. yazdı. Büyükannelerle seks yapmaktan hoşlanıyor musun? Başka bir "suç" bulamadım.
-
- Nirvana’dayım
VARG_, büyükannelerle seks hakkında yazdın mı? Burada başka hesabınız var mı?
-
- Orgazm!
Başka bir forumdayım;) Forum üyelerinden biri olan Tama burada biliyor )))
Dürüst olmak gerekirse burada yedek bir hesap var ama kullanmıyorum. Ben de bir şekilde birine beğeni verdim...varlığımı kaydettirmek için.
Başka bir forumdayım;) Forum üyelerinden biri olan Tama burada biliyor )))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Orientation: biseksüel
Arkadaşlar, iş çocuk sahibi olmaya gelince, çoğunuzun neden bu kadar inatçı aptal olduğunuzu gerçekten anlamıyorum? Eşinizin artık 24 saat ücretsiz, yemek yemenin, uyumanın, kusura bakmayın günde bir kez bile huzur içinde sıçmanın mümkün olmadığı bir işte çalıştığını görmüyor musunuz? Doğuma gelince, kıçına karpuz sok, belki sonra anlarsın. İki yıl sonra günün sonunda ne tür bir seks var (ülkede büyükanne ve büyükbaba yok, kız kardeş yok, en azından bazen çocukları bırakabileceğiniz kız arkadaş yok ve kocam her gün işte 21-22:00 ve işten gelen nadir boş zamanlarımda yapılacak başka işler ya da arkadaşlarla ya da metresle buluşmalar vardı) Daha önce arka planda TV’yi duyacak gücüm yoktu. çocuklarla geçirdiğim bütün bir günün ardından zihinsel olarak berbat durumdaydım. Ve önümüzde hala uykusuz bir gece var, yoohoo! ve sonra yine bu kahrolası Köstebek Günü.
Kocam da üç yılını normal seks hakkında sızlanarak geçirdi (sonunda delirdi). Ondan önce de 7 yılımı çocuklara sızlanarak geçirdim. Bunun için yalvardım. İçtenlikle ve kahrolası bir şekilde bana ne olduğunu sordu. Sonuç olarak, çocuklardan önce olduğu gibi seks, en küçüğü 2 yaşına geldiğinde bize geri döndü.
Çünkü bu zamana kadar birkaç takımyıldız aynı anda bir araya gelmişti - Beslenmeyi bitirdim, yeterince uyumaya başladım, kocam ve ben boşandık (ama birlikte yaşamak için kaldık hehe, ama bazı şartlar altında - en azından o gevezelik edecek veya yanlış bir şey yaparsam giderim) ve sonunda spor için haftada birkaç boş saatim olduğu gerçeği.
Çocuklara hazır değilim/hanımıma yardım etmeye ve çocuklarımı kendim büyütmeye hazır değilim (yani, annenin dahil olduğu kadar babanın da dahil olması) / hâlâ kıçınızda oynayan bir çocukluk yaşıyorsunuz - hiçbir durumda çocuk sahibi olmayın. Aksi takdirde sadece "yıldız" a göre seks yapmayacaksınız
Kocam da üç yılını normal seks hakkında sızlanarak geçirdi (sonunda delirdi). Ondan önce de 7 yılımı çocuklara sızlanarak geçirdim. Bunun için yalvardım. İçtenlikle ve kahrolası bir şekilde bana ne olduğunu sordu. Sonuç olarak, çocuklardan önce olduğu gibi seks, en küçüğü 2 yaşına geldiğinde bize geri döndü.
Çünkü bu zamana kadar birkaç takımyıldız aynı anda bir araya gelmişti - Beslenmeyi bitirdim, yeterince uyumaya başladım, kocam ve ben boşandık (ama birlikte yaşamak için kaldık hehe, ama bazı şartlar altında - en azından o gevezelik edecek veya yanlış bir şey yaparsam giderim) ve sonunda spor için haftada birkaç boş saatim olduğu gerçeği.
Çocuklara hazır değilim/hanımıma yardım etmeye ve çocuklarımı kendim büyütmeye hazır değilim (yani, annenin dahil olduğu kadar babanın da dahil olması) / hâlâ kıçınızda oynayan bir çocukluk yaşıyorsunuz - hiçbir durumda çocuk sahibi olmayın. Aksi takdirde sadece "yıldız" a göre seks yapmayacaksınız
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- red_fox, Amatör
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 8 months
Geleceğin en umut verici ikinci bilim insanı, enstitüdeki bölümdeki profesörlerin gururu. Enstitüdeki herkes onun yüksek lisansa devam etmesini, tezini savunmasını ve çok umut verici bir alan olan elektronik alanında çalışmasını bekliyordu.
Sonuç olarak, biri ordudan terhis edildi. ana.
İkincisi herhangi bir tez savunmadı ve yüksek lisansa girmedi. Genel olarak, daha sonra terk ettiği küçük bir işletmeye girdi ve ardından muhasebeci olmak için yeniden eğitim aldı. Ve bunların hepsi, her ikisinin de aileleri tarafından yutulması ve her ikisinin de çocuk doğurması nedeniyle oldu. Biri dört, diğeri iki yaşında. Peki, eve gelir gelmez sürekli evde bir şeyler yapmaya zorlanırken bu nasıl bir saçmalık.
Yine tüm bunlar için paraya ihtiyaç var. çocuklar. Peki, iki nazik insan durmadan çığlık atarken yüksek lisans nasıl bir şey? Buna göre eşim çalışmıyor ve her şey için paraya ihtiyacı var. Çok para. Hele ki kendi eviniz yoksa.
Sonuç şu: Erkekler hiçbir durumda eşlerine tüm bu ev işlerinde yardım etmemelidir. Bu nedenle tüm imkanlarını boşa harcayacaktır. Ve o, onun karısı, fırsatları boşa harcadığı için kendini becerecek. Kıçını yırtması gerektiğinde bezleri yıkadı, geceleri çocukların kıçlarını sildi, kahvaltı hazırladı. Ve hafta sonları daireyi berbat ediyordum. Çünkü karısı çok yorgun ve onun için üzülüyor ve onun için bazı ev işleri yapıyor.
Sonra o da tıpkı sizin yaptığınız gibi ondan boşanıyor çünkü o tüm fırsatlarını, parasını çarçur ediyor fazla kazanmıyor.
Ama keşke tek bir adam elli yaşında general rütbesine ve bölge komutanlığı pozisyonuna yükselebilseydi. Ve otuz yaşında başka bir adam Bilim Doktoru olurdu, önce bölüme başkanlık ederdi, sonra bir Pleshka’nın rektörü olurdu, ama durum tamamen farklı olurdu. Ve her ikisinin de şerefi ve saygısı olacaktı. Ve kadınlar daha sonra kocalarının üzerindeki toz zerrelerini üfler ve onlarla gurur duyarlardı. Ve onlardan boşanmayacaklardı.
Ve eşlerin ayrıca şoförlü arabaları ve masajcı, kuaför ve stilistlerden oluşan bir personeli olacaktı. Kır evi.
İki akrabam var, kim olduğunu tam olarak söylemeyeceğim, ikisi de erkek. Sonuç olarak bu adamların her ikisi de daha sonra bu yardım nedeniyle tüm yeteneklerini tuvalete attılar. Ve aslında tüm hayatım. Adamlardan biri askeriydi; otuz yaşındayken zaten binbaşıydı. Herkes ondan bahsediyordu - bu kesinlikle bir general olacak.AmberaMaze: ↑31 Mar 2024, 01:05 Arkadaşlar, iş çocuk sahibi olmaya gelince, çoğunuzun neden bu kadar inatçı aptallar olduğunuzu gerçekten anlamıyorum? Eşinizin artık 24 saat ücretsiz, yemek yemenin, uyumanın, kusura bakmayın günde bir kez bile huzur içinde sıçmanın mümkün olmadığı bir işte çalıştığını görmüyor musunuz? Doğuma gelince, kıçına karpuz sok, belki sonra anlarsın. İki yıl sonra günün sonunda ne tür bir seks var (ülkede büyükanne ve büyükbaba yok, kız kardeş yok, en azından bazen çocukları bırakabileceğiniz kız arkadaş yok ve kocam her gün işte 21-22:00 ve işten gelen nadir boş zamanlarımda yapılacak başka işler ya da arkadaşlarla ya da metresle buluşmalar vardı) Daha önce arka planda TV’yi duyacak gücüm yoktu. çocuklarla geçirdiğim bütün bir günün ardından zihinsel olarak berbat durumdaydım. Ve önümüzde hala uykusuz bir gece var, yoohoo! ve sonra yine bu kahrolası Köstebek Günü.
Kocam da üç yılını normal seks hakkında sızlanarak geçirdi (sonunda delirdi). Ondan önce de 7 yılımı çocuklara sızlanarak geçirdim. Bunun için yalvardım. İçtenlikle ve kahrolası bir şekilde bana ne olduğunu sordu. Sonuç olarak, çocuklardan öncekiyle aynı olan seks, en küçüğü 2 yaşına geldiğinde bize geri döndü.
Çünkü bu zamana kadar birkaç takımyıldız aynı anda birleşti - Beslenmeyi bitirdim, yeterince uyumaya başladım, kocam ve ben boşandık (ama birlikte hayatta kaldık hehe, ancak bazı şartlarla - küfür etse veya yanlış bir şey yapsa bile gider) ve nihayet haftada spor için kendime birkaç boş saat ayırmış olmam. Çocuklar için hazır değiller/ hanıma yardım etmeye ve çocuklarını kendileri yetiştirmeye hazır değiller (yani annenin dahil olduğu kadar babanın da dahil olmasına) / kendilerinin hâlâ çocuklukları var - yok her koşulda çocuk sahibi olmak. Aksi takdirde sadece "yıldız"a göre seks yapmayacaksınız
Geleceğin en umut verici ikinci bilim insanı, enstitüdeki bölümdeki profesörlerin gururu. Enstitüdeki herkes onun yüksek lisansa devam etmesini, tezini savunmasını ve çok umut verici bir alan olan elektronik alanında çalışmasını bekliyordu.
Sonuç olarak, biri ordudan terhis edildi. ana.
İkincisi herhangi bir tez savunmadı ve yüksek lisansa girmedi. Genel olarak, daha sonra terk ettiği küçük bir işletmeye girdi ve ardından muhasebeci olmak için yeniden eğitim aldı. Ve bunların hepsi, her ikisinin de aileleri tarafından yutulması ve her ikisinin de çocuk doğurması nedeniyle oldu. Biri dört, diğeri iki yaşında. Peki, eve gelir gelmez sürekli evde bir şeyler yapmaya zorlanırken bu nasıl bir saçmalık.
Yine tüm bunlar için paraya ihtiyaç var. çocuklar. Peki, iki nazik insan durmadan çığlık atarken yüksek lisans nasıl bir şey? Buna göre eşim çalışmıyor ve her şey için paraya ihtiyacı var. Çok para. Hele ki kendi eviniz yoksa.
Sonuç şu: Erkekler hiçbir durumda eşlerine tüm bu ev işlerinde yardım etmemelidir. Bu nedenle tüm imkanlarını boşa harcayacaktır. Ve o, onun karısı, fırsatları boşa harcadığı için kendini becerecek. Kıçını yırtması gerektiğinde bezleri yıkadı, geceleri çocukların kıçlarını sildi, kahvaltı hazırladı. Ve hafta sonları daireyi berbat ediyordum. Çünkü karısı çok yorgun ve onun için üzülüyor ve onun için bazı ev işleri yapıyor.
Sonra o da tıpkı sizin yaptığınız gibi ondan boşanıyor çünkü o tüm fırsatlarını, parasını çarçur ediyor fazla kazanmıyor.
Ama keşke tek bir adam elli yaşında general rütbesine ve bölge komutanlığı pozisyonuna yükselebilseydi. Ve otuz yaşında başka bir adam Bilim Doktoru olurdu, önce bölüme başkanlık ederdi, sonra bir Pleshka’nın rektörü olurdu, ama durum tamamen farklı olurdu. Ve her ikisinin de şerefi ve saygısı olacaktı. Ve kadınlar daha sonra kocalarının üzerindeki toz zerrelerini üfler ve onlarla gurur duyarlardı. Ve onlardan boşanmayacaklardı.
Ve eşlerin ayrıca şoförlü arabaları ve masajcı, kuaför ve stilistlerden oluşan bir personeli olacaktı. Kır evi.
-
- Penetrasyon
nBir kadının kendisinin de bir grup çocuk istemesi bir şeydir, çünkü kıçını yıkamak ve kocasının boynuna oturmak dışında başka bir şey yapmayı bilmiyorsa veya o sadece doğal bir anneyse ve başka hiçbir şeye ihtiyacı yoksa hayatta. Ve ben bu bataklıkta yaşamaya hazırım ve kocamdan şunu duymaya hazırım: "Ah, çirkinleştin, tamamen aptallaştın", "Neden bu kadar şişmanladın?", "Sen hiçbir şeye ihtiyacım yok”, “Evde boynuma oturuyorum”, “Ah, seks neden bu kadar nadir ve tüyler ürpertici?” ve bu grup çocuğu büyütmek, başarılı ve mutlu bir kocanın eğlendiğinin farkına vardığında ve hayattan mümkün olan her şekilde keyif alıyor - işte bir kariyer, işte eş şeklinde güçlü bir arka plan, güzel çocuklar, işte metresler ruh ve beden için. Eğer bir kadın buna hazırsa ve herkes her şeyden memnunsa - evet, Tanrı aşkına.
Bir zamanlar zirveye yaklaşan başarılı bir kariyerden, muhteşem bir figür ve görünümden, arkadaşlardan, erkek arkadaşlardan ayrıldım. doğum izni uğruna. Bütün bunlar, günün her saatinde kollarınızda çığlık atan iki bebek bezi olduğunda ortadan kalkar. Çünkü kocam öyle istiyordu. Kayınvalidesi ve kocası bağırmaya başladı: "7 yıldır birliktesiniz, çocuk sahibi olmanın tam zamanı." "Çocukları çok istiyorum," "Torunları çok istiyorum." " Sonuç olarak bu çocuklara ve torunlara benden başka kimsenin ihtiyacı yoktu. Kayınvalidesi, kendi hayatının olduğunu inkar ederek herhangi bir radardan tamamen kayboldu. Herkes harika sosyalleşmiş hayatını yaşamak ister. Sadece bir erkek değil.
Ben de doğum izninde oturuyorum ve iki küçük çocukla mümkün olan her şeyi yapmaya çalışıyorum. Neyse ki artık İnternet var ve uzaktan çalışıp para kazanabilirsiniz.
Ve Kocam iyi kazanmadığı veya kendini gerçekleştirmediği için boşanmadım, bu tür saçmalıklar yüzünden değil (evet, benim için bu saçmalık, çünkü kendim nasıl para kazanacağımı biliyorum ve onu sevdiğim için) . Ama bir anda benimle ve ailemizle birlikte olmaktan çoktan vazgeçtiğini fark ettiğim için ara sıra eve geldiğinde ehliyetini de kontrol ediyordu (başka nedenler de vardı ama konuyla hiç ilgisi yoktu). Metresler hakkında bile kategorik olmadığımı söyledi, bırakın dürüst olsun. Ama bu aynı zamanda bir başarısızlıktır. Şimdi beni/ailemi kurtarmak için elinden geleni yapıyor ama ne yazık ki artık çok geç.
"Sonuç şu: Erkekler hiçbir durumda eşlerine tüm bu ev işlerinde yardım etmemeli. O gidecek bu yüzden tüm olanakları cehenneme gitsin." - peki, böyle bir adam çocuklar hakkında sızlanmasın ve çocuk sahibi olmasın. Ya tüm bunlara sevinecek yerli bir fahişe-köle arıyor ya da ailesine bir dadı/hizmetçi sağlayacak kadar para kazanmaya hazır olsun ve sonra kadına “ne oldu sana/ne oldu” diye sızlanma. seks” yapın ve fahişelerin etrafında dolaşmayın.
Son paragrafta çok fazla “olurdu” cümlesi var ama olmayabilir ve bu da büyük olasılıkla. Bu neden böyle - en yaygın seçenek "sarhoştan ölene kadar". Ve çocuksuz bir erkek çoğu zaman iş/sorumluluk/kriz vb. konulardaki rekabete dayanamaz. Yüzlerce başka seçenek var ama adamlarımız genellikle hayatlarını raydan çıkarmak için en kolay olanı seçiyor: alkol.
Bir kadın neden kariyerini ve hayatını bebek bezi yıkamak ve poposunu silmekle harcasın ki?Vasyanitsa: ↑31 Mar 2024, 08:45 İki akrabam var, kim olduğunu tam olarak söylemeyeceğim, ikisi de erkek. Sonuç olarak bu adamların her ikisi de daha sonra bu yardım nedeniyle tüm yeteneklerini tuvalete attılar. Ama aslında tüm hayatı.
nBir kadının kendisinin de bir grup çocuk istemesi bir şeydir, çünkü kıçını yıkamak ve kocasının boynuna oturmak dışında başka bir şey yapmayı bilmiyorsa veya o sadece doğal bir anneyse ve başka hiçbir şeye ihtiyacı yoksa hayatta. Ve ben bu bataklıkta yaşamaya hazırım ve kocamdan şunu duymaya hazırım: "Ah, çirkinleştin, tamamen aptallaştın", "Neden bu kadar şişmanladın?", "Sen hiçbir şeye ihtiyacım yok”, “Evde boynuma oturuyorum”, “Ah, seks neden bu kadar nadir ve tüyler ürpertici?” ve bu grup çocuğu büyütmek, başarılı ve mutlu bir kocanın eğlendiğinin farkına vardığında ve hayattan mümkün olan her şekilde keyif alıyor - işte bir kariyer, işte eş şeklinde güçlü bir arka plan, güzel çocuklar, işte metresler ruh ve beden için. Eğer bir kadın buna hazırsa ve herkes her şeyden memnunsa - evet, Tanrı aşkına.
Bir zamanlar zirveye yaklaşan başarılı bir kariyerden, muhteşem bir figür ve görünümden, arkadaşlardan, erkek arkadaşlardan ayrıldım. doğum izni uğruna. Bütün bunlar, günün her saatinde kollarınızda çığlık atan iki bebek bezi olduğunda ortadan kalkar. Çünkü kocam öyle istiyordu. Kayınvalidesi ve kocası bağırmaya başladı: "7 yıldır birliktesiniz, çocuk sahibi olmanın tam zamanı." "Çocukları çok istiyorum," "Torunları çok istiyorum." " Sonuç olarak bu çocuklara ve torunlara benden başka kimsenin ihtiyacı yoktu. Kayınvalidesi, kendi hayatının olduğunu inkar ederek herhangi bir radardan tamamen kayboldu. Herkes harika sosyalleşmiş hayatını yaşamak ister. Sadece bir erkek değil.
Ben de doğum izninde oturuyorum ve iki küçük çocukla mümkün olan her şeyi yapmaya çalışıyorum. Neyse ki artık İnternet var ve uzaktan çalışıp para kazanabilirsiniz.
Ve Kocam iyi kazanmadığı veya kendini gerçekleştirmediği için boşanmadım, bu tür saçmalıklar yüzünden değil (evet, benim için bu saçmalık, çünkü kendim nasıl para kazanacağımı biliyorum ve onu sevdiğim için) . Ama bir anda benimle ve ailemizle birlikte olmaktan çoktan vazgeçtiğini fark ettiğim için ara sıra eve geldiğinde ehliyetini de kontrol ediyordu (başka nedenler de vardı ama konuyla hiç ilgisi yoktu). Metresler hakkında bile kategorik olmadığımı söyledi, bırakın dürüst olsun. Ama bu aynı zamanda bir başarısızlıktır. Şimdi beni/ailemi kurtarmak için elinden geleni yapıyor ama ne yazık ki artık çok geç.
"Sonuç şu: Erkekler hiçbir durumda eşlerine tüm bu ev işlerinde yardım etmemeli. O gidecek bu yüzden tüm olanakları cehenneme gitsin." - peki, böyle bir adam çocuklar hakkında sızlanmasın ve çocuk sahibi olmasın. Ya tüm bunlara sevinecek yerli bir fahişe-köle arıyor ya da ailesine bir dadı/hizmetçi sağlayacak kadar para kazanmaya hazır olsun ve sonra kadına “ne oldu sana/ne oldu” diye sızlanma. seks” yapın ve fahişelerin etrafında dolaşmayın.
Son paragrafta çok fazla “olurdu” cümlesi var ama olmayabilir ve bu da büyük olasılıkla. Bu neden böyle - en yaygın seçenek "sarhoştan ölene kadar". Ve çocuksuz bir erkek çoğu zaman iş/sorumluluk/kriz vb. konulardaki rekabete dayanamaz. Yüzlerce başka seçenek var ama adamlarımız genellikle hayatlarını raydan çıkarmak için en kolay olanı seçiyor: alkol.
-
- Nirvana’dayım
))) Bilmiyorum))) bunu bana yaz kişisel bir mesaj, pzhl
-
- En güçlü orgazm!
Bir tez yazması gerekiyordu ve bu da danışmanlık için Moskova’ya gitmesi anlamına geliyordu. Adayın minimum İngilizce seviyesini geçmek. Bu, bir ayda öğrenemeyeceğiniz çok iyi İngilizce konuşma anlamına gelir ve en az bir yıl boyunca neredeyse her gün bir öğretmenle çok yakın çalışmanız gerekir. Ve bebek bezlerini evde yıkamayın.
Binbaşı olan ikinci adama gelince, onun durumunda rotasyon sırasında daha umut verici pozisyonlar seçmek gerekiyordu. Bu da askeri noktalar, taşra bölgeleri, zor yaşam koşulları anlamına geliyor. Ama en azından kariyer gelişimi ve başka bir unvan. Yine pozisyonunuza göre personeliniz varsa uyandığınızdan ışıklar sönene kadar ünitedesiniz. O zaman orada düzen olacak ve pervaz olmayacak. Ve karınızın çocuk bezlerini yıkamasına yardım etmek için saat beşte eve ıslık çaldıysanız, bu bezginliğin nereden geldiğini merak etmenize gerek kalmaz. Atandığınız birimdeki bazı ihlaller nereden geldi ve kişisel dosyanızda nereden ceza aldınız?
Ve bence siz de bu adam konusunda şanssızdınız. Sizin de söylediğiniz gibi, kendisinin istediği çocuklar adına yaptığınız fedakarlığı takdir edemezdi. Görünüşe göre tüm bunların neleri gerektireceğini ve ne kadar zor olacağını düşünmemişti bile. Belki sizin de tüm bunların ne kadar zor olduğu hakkında hiçbir fikriniz yoktu.
Zaman zaman her türlü farklı Rus klasik düzyazısını okurum. Ve bunların hepsi pratik olarak devrim öncesi dönemlerle ilgili. Yani soylular hakkında. Ve herkesin bir malikanesi, bu evin önünde bir çimenliği ve bu çimenlikte yüz yıllık bir meşe ağacı olan kendi mülkü yoktu. Pek çok soylunun hiçbir mülkü yoktu, herhangi bir gayrimenkulü yoktu. Ama bir şekilde külotlarını ve çoraplarını asla yıkamayarak, kendilerine yemek hazırlamayarak hayatlarını düzenlemeyi başardılar.
Ve dolayısıyla çocuklarını asla emzirmediler. Kendi kendine sıçmadığında, yürüyüp konuşabildiğinde bile onlarla bilinçli olarak etkileşime geçmeye başladılar. Hepimizin bildiği gibi, Puşkin’e konuşmayı serf büyükannesi Arina Rodionovna öğretti. Ve kendi annen değil.
Demek istediğim şu ki, eğer iyi para kazandıysanız ve kariyeriniz zirvedeyse, o zaman neden küçük çocuklarınıza küçükken ve hareketsizken bakacak kişileri işe almadınız? çok zaman mı gerekiyor?
Neden günün her saatinde çocuğunuzla ilgilenecek yatılı bir kızı işe almadınız? O kadar paraya değeceğini düşünmüyorum. Moskova’ya karanlıktan karanlığa kadar zorlu işlerde üç kuruş karşılığında çalışan çok sayıda ziyaretçi var. Her halükarda çocuklarınıza her zaman sıcak bir yerde bakmak, bir yerlerde bir dikiş atölyesinde günlerce dikiş makinesinin başında oturmaktan daha iyidir.
Kariyerinizden neden vazgeçtiniz? her şeyin nasıl olacağını önceden biliyor muydunuz? Kayınvalidenizin yanınıza taşınacağını, çocukla yemek pişirip yürüyüşe çıkacağını mı düşündünüz? Evet, tüm arkadaşları ve akrabaları, hepsinin zaten torunları olduğunu ve herkesin uzun süredir seyahat ettiğini, torunları için keçi yaptığını ve akrabalarına cep telefonlarından fotoğraf gönderdiğini söyledi. Ama kayınvalideniz bununla övünemez. Ve bu yüzden görünüşe göre onun muhtemelen kısır olduğuna dair dedikodu yapmaya başladılar. Ya da daha iyi ve daha zengin bir adam aradığı için uzman olmak istemiyor. Ve bugün kocanızı bırakmayın. Yine bir kariyer yapıyor, muhtemelen iş seyahatlerinde, sempozyum ve müzakere gezilerinde oradaki herkesle sevişiyor.
Doktorlardan oluşan bir aile tanıyorum. O zamanlar tıp fakültesinden yeni mezun olmuş bir hemşireydi. Yoğun bakım hemşiresi, tıp dördüncü sınıf öğrencisi. Yoğun bakımda tanışıp birbirimize bağlandık. Zaten ilk evliliğinden bir kızı vardı. Ama bir şekilde her şey yolunda gitti, ilk evliliğinden olan bu kız, sanki kendi babasıymış gibi bu aileye katıldı. Yakında onlara bir oğlan doğdu. Tıp fakültesinden mezun oldu ve şu anda yoğun bakımda anestezi uzmanı olarak çalışıyor. Ve onlarla her şey yolunda.
Yani...
Bu kız aslen Moskova bölgesinden bir köy hemşiresidir. Bu adamına hiçbir şekilde dokunmadı. Ve bir şekilde her şeyi kendi başına yapmayı başardı: yemek pişirmek, kıçları silmek ve evi temizlemek. Ve tıbbi çalışmalarını bitirip diplomasını yazarken adama hiç dokunmadım. Ve bir süre sonra bu kız, doğum izninden önce bulunduğu yoğun bakım ünitesinde çalışmaya geri döndü. Ve bir şekilde kocamla birlikte yoğun bakımda nöbette kalmayı planlıyorlar ki evde her zaman oğlanın yanında birileri olsun. Ama bunlar geçmişte kaldı.
Şu anda oğlanın okula gittiğini düşünüyorum; ilk evliliğinden olan kızım sanırım zaten on yedi yaşında. Ve onlar için her şey yolunda.
Genel olarak bu adam konusunda şanssızdınız.
Fakat öte yandan, hayatınızla ilgili mesajınız da onlardan biri olabilir. madalyonun tarafı. Ama keşke kocanızı dinleyebilseydim. Belki orada başka bir şey daha vardır. Belki birbirinizi aldatıyordunuz ve ikinizin de tarafında biri vardı?
Bu, ilişkileri çok sert vurur; ihanet. Ve kişi bir ikilemle karşı karşıyadır - ya da hemen bavulunu topla ve git. Veya...
Ya da her şeyi olduğu gibi bırakın çünkü dairenin parasını ödemeniz gerekiyor, çünkü nafaka, çünkü ikisi de şu anda buna hazır değil.
Ve böylece yaşamaya ve sevişmeye devam edersiniz. birbirimize. Her şey çok üzücü...
Şu iki adam hakkında: Yukarıda yazdığım kişiler eşleri konusunda şanssızdı. Her ikisi de eşlerine karşı çok dürüsttüler ve eşleri zor zamanlar geçirdiğinde onlara yaptıkları yardımlar zarar vericiydi. kariyerine.AmberaMaze: ↑31 Mar 2024, 12:34 Bir kadın neden kariyerini ve hayatını bebek bezini yıkamak ve kıçını silmekle harcasın ki?
Başka hiçbir şeyi nasıl yapacağını bilmediği için bir kadının kendisinin de bir sürü çocuk istemesi başka bir şeydir. kıçını yıkamak ve kocasının boynuna oturmak dışında, yoksa o sadece doğal bir anne mi ve hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Ve ben bu bataklıkta yaşamaya hazırım ve kocamdan şunu duymaya hazırım: "Ah, çirkinleştin, tamamen aptallaştın", "Neden bu kadar şişmanladın?", "Sen hiçbir şeye ihtiyacım yok”, “Evde boynuma oturuyorum”, “Ah, seks neden bu kadar nadir ve tüyler ürpertici?” ve bu grup çocuğu büyütmek, başarılı ve mutlu bir kocanın eğlendiğinin farkına vardığında ve hayattan mümkün olan her şekilde keyif alıyor - işte bir kariyer, işte eş şeklinde güçlü bir arka plan, güzel çocuklar, işte metresler ruh ve beden için. Eğer bir kadın buna hazırsa ve herkes her şeyden memnunsa - evet, Tanrı aşkına.
"Sonuç şu: Erkekler hiçbir durumda bu ev işlerinde eşlerine yardım etmemeli. Bu yüzden tüm fırsatlarını boşa harcayacaktır." Ailesine bir dadı/hizmetçi sağlayacak kadar para kazanmaya hazır olmalı ve sonra kadına “Sana ne oldu/sekste” diye sızlanmıyor ve fahişelerle ortalıkta dolanmıyor.
son paragrafta çok fazla "olurdu" ama olmayabilir ve bu büyük olasılıkla böyledir - en yaygın seçenek "sarhoştur" Ve çocuksuz bir adam çoğu zaman işteki rekabete dayanamaz. sorumluluk/kriz vb. Başka yüzlerce seçenek var ama adamlarımız genellikle hayatını rayından çıkarmanın en kolay yolunu seçiyor.
Bir tez yazması gerekiyordu ve bu da danışmanlık için Moskova’ya gitmesi anlamına geliyordu. Adayın minimum İngilizce seviyesini geçmek. Bu, bir ayda öğrenemeyeceğiniz çok iyi İngilizce konuşma anlamına gelir ve en az bir yıl boyunca neredeyse her gün bir öğretmenle çok yakın çalışmanız gerekir. Ve bebek bezlerini evde yıkamayın.
Binbaşı olan ikinci adama gelince, onun durumunda rotasyon sırasında daha umut verici pozisyonlar seçmek gerekiyordu. Bu da askeri noktalar, taşra bölgeleri, zor yaşam koşulları anlamına geliyor. Ama en azından kariyer gelişimi ve başka bir unvan. Yine pozisyonunuza göre personeliniz varsa uyandığınızdan ışıklar sönene kadar ünitedesiniz. O zaman orada düzen olacak ve pervaz olmayacak. Ve karınızın çocuk bezlerini yıkamasına yardım etmek için saat beşte eve ıslık çaldıysanız, bu bezginliğin nereden geldiğini merak etmenize gerek kalmaz. Atandığınız birimdeki bazı ihlaller nereden geldi ve kişisel dosyanızda nereden ceza aldınız?
Ve bence siz de bu adam konusunda şanssızdınız. Sizin de söylediğiniz gibi, kendisinin istediği çocuklar adına yaptığınız fedakarlığı takdir edemezdi. Görünüşe göre tüm bunların neleri gerektireceğini ve ne kadar zor olacağını düşünmemişti bile. Belki sizin de tüm bunların ne kadar zor olduğu hakkında hiçbir fikriniz yoktu.
Zaman zaman her türlü farklı Rus klasik düzyazısını okurum. Ve bunların hepsi pratik olarak devrim öncesi dönemlerle ilgili. Yani soylular hakkında. Ve herkesin bir malikanesi, bu evin önünde bir çimenliği ve bu çimenlikte yüz yıllık bir meşe ağacı olan kendi mülkü yoktu. Pek çok soylunun hiçbir mülkü yoktu, herhangi bir gayrimenkulü yoktu. Ama bir şekilde külotlarını ve çoraplarını asla yıkamayarak, kendilerine yemek hazırlamayarak hayatlarını düzenlemeyi başardılar.
Ve dolayısıyla çocuklarını asla emzirmediler. Kendi kendine sıçmadığında, yürüyüp konuşabildiğinde bile onlarla bilinçli olarak etkileşime geçmeye başladılar. Hepimizin bildiği gibi, Puşkin’e konuşmayı serf büyükannesi Arina Rodionovna öğretti. Ve kendi annen değil.
Demek istediğim şu ki, eğer iyi para kazandıysanız ve kariyeriniz zirvedeyse, o zaman neden küçük çocuklarınıza küçükken ve hareketsizken bakacak kişileri işe almadınız? çok zaman mı gerekiyor?
Neden günün her saatinde çocuğunuzla ilgilenecek yatılı bir kızı işe almadınız? O kadar paraya değeceğini düşünmüyorum. Moskova’ya karanlıktan karanlığa kadar zorlu işlerde üç kuruş karşılığında çalışan çok sayıda ziyaretçi var. Her halükarda çocuklarınıza her zaman sıcak bir yerde bakmak, bir yerlerde bir dikiş atölyesinde günlerce dikiş makinesinin başında oturmaktan daha iyidir.
Kariyerinizden neden vazgeçtiniz? her şeyin nasıl olacağını önceden biliyor muydunuz? Kayınvalidenizin yanınıza taşınacağını, çocukla yemek pişirip yürüyüşe çıkacağını mı düşündünüz? Evet, tüm arkadaşları ve akrabaları, hepsinin zaten torunları olduğunu ve herkesin uzun süredir seyahat ettiğini, torunları için keçi yaptığını ve akrabalarına cep telefonlarından fotoğraf gönderdiğini söyledi. Ama kayınvalideniz bununla övünemez. Ve bu yüzden görünüşe göre onun muhtemelen kısır olduğuna dair dedikodu yapmaya başladılar. Ya da daha iyi ve daha zengin bir adam aradığı için uzman olmak istemiyor. Ve bugün kocanızı bırakmayın. Yine bir kariyer yapıyor, muhtemelen iş seyahatlerinde, sempozyum ve müzakere gezilerinde oradaki herkesle sevişiyor.
Doktorlardan oluşan bir aile tanıyorum. O zamanlar tıp fakültesinden yeni mezun olmuş bir hemşireydi. Yoğun bakım hemşiresi, tıp dördüncü sınıf öğrencisi. Yoğun bakımda tanışıp birbirimize bağlandık. Zaten ilk evliliğinden bir kızı vardı. Ama bir şekilde her şey yolunda gitti, ilk evliliğinden olan bu kız, sanki kendi babasıymış gibi bu aileye katıldı. Yakında onlara bir oğlan doğdu. Tıp fakültesinden mezun oldu ve şu anda yoğun bakımda anestezi uzmanı olarak çalışıyor. Ve onlarla her şey yolunda.
Yani...
Bu kız aslen Moskova bölgesinden bir köy hemşiresidir. Bu adamına hiçbir şekilde dokunmadı. Ve bir şekilde her şeyi kendi başına yapmayı başardı: yemek pişirmek, kıçları silmek ve evi temizlemek. Ve tıbbi çalışmalarını bitirip diplomasını yazarken adama hiç dokunmadım. Ve bir süre sonra bu kız, doğum izninden önce bulunduğu yoğun bakım ünitesinde çalışmaya geri döndü. Ve bir şekilde kocamla birlikte yoğun bakımda nöbette kalmayı planlıyorlar ki evde her zaman oğlanın yanında birileri olsun. Ama bunlar geçmişte kaldı.
Şu anda oğlanın okula gittiğini düşünüyorum; ilk evliliğinden olan kızım sanırım zaten on yedi yaşında. Ve onlar için her şey yolunda.
Genel olarak bu adam konusunda şanssızdınız.
Fakat öte yandan, hayatınızla ilgili mesajınız da onlardan biri olabilir. madalyonun tarafı. Ama keşke kocanızı dinleyebilseydim. Belki orada başka bir şey daha vardır. Belki birbirinizi aldatıyordunuz ve ikinizin de tarafında biri vardı?
Bu, ilişkileri çok sert vurur; ihanet. Ve kişi bir ikilemle karşı karşıyadır - ya da hemen bavulunu topla ve git. Veya...
Ya da her şeyi olduğu gibi bırakın çünkü dairenin parasını ödemeniz gerekiyor, çünkü nafaka, çünkü ikisi de şu anda buna hazır değil.
Ve böylece yaşamaya ve sevişmeye devam edersiniz. birbirimize. Her şey çok üzücü...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 1 month
ve işte, bir çocuğun doğumundan sonra, bir adam arka planda kaybolur... sevilen bir adam olsa bile... artık bir kadın, her şeyden önce kendini çocuğa ve ancak o zaman ona verecektir. erkek)))...
sektin neden "şans olmadığı"nın hiçbir nedeni yok... bir kadının kafası artık sadece bir erkekle ve "cinsiyetiyle" meşgul değil... .
Bir çocuğun doğumundan önce siz, eşiniz/kadınınız için onun en önemli çocuğusunuz. Buradan bu kadar))))... her şey sadece sizin için... seks.. ikramlar ve çeşit çeşit güzellikler... ilgi vs.... kısacası her şey sizin için...Garip Adam 163: ↑30 Mar 2024, 20:54 Bebek doğmadan önceki seks çok iyiydi, sonrasında çeşme bile olmadı, ne olabilir, söyle bana)?
ve işte, bir çocuğun doğumundan sonra, bir adam arka planda kaybolur... sevilen bir adam olsa bile... artık bir kadın, her şeyden önce kendini çocuğa ve ancak o zaman ona verecektir. erkek)))...
sektin neden "şans olmadığı"nın hiçbir nedeni yok... bir kadının kafası artık sadece bir erkekle ve "cinsiyetiyle" meşgul değil... .
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Tanya
-
- En güçlü orgazm!
Nedenini biliyor musun? Çünkü tüm bu hayat kutlaması, kural olarak onun boğazındadır ve eğer kendi isteği olsaydı, düğünü yine de ertelerdi.
Nedenini biliyor musun? Evet, çünkü artık yaklaşıyor, çünkü şu anda bu hayatta ne yapacağına bir şekilde karar vermesi gerekiyor. Okuduğu bu üniversiteye neden ihtiyaç duyuyor, mezun olduktan sonra ne yapacak?
Ve eğer çalışıyorsa, çalıştığı yerde şu anda ne yaptığını dikkatlice düşünmesi gerekiyor. Peki neden orada ve beklentileri neler? Peki harçlığını, kirasını, kıyafetlerini, öğle yemeklerini ve evdeki buzdolabını da hesaba katarak harcadığı kadar para kazandığı bu işe neden ihtiyacı olsun ki?
Ve sonra babaaaaaaaah karısı da kafasında! !!
Ve bir şekilde karşı koymaya çalışıyor gibiydi - ve o, ah, sen ne kadar akıllısın! Nasıl sikilirdüzenli olarak beğenin. Ve hemen evlenin!
Kısacası ya evlenin ya da bir daha seks olmayacak. Ve şimdi düğünde başka bir üzgün damat görüyoruz.
Ve tabii ki düğünden sonra bir ödül alır - kaç ay istediği kadar sikişir - onu çıkarıp koy içinde!!!! Fakat tüm bunlar Kinder ortaya çıkana kadar devam etti. Damadın çocuğu yani kocanın ortaya çıkışı nasıl kısaltılabilir ve kısaltılmalıdır. Bu kadar yeter! Hediye bitti - acele et, işe geç kalacaksın!
Ve burada sikilmeyeceksin çünkü kamuoyu onun tarafında; sen bir kocasın, bir babasın. Ailenizi geçindirmeniz gerekiyor, ayrıca bir ağaç dikmeniz, bir ev inşa etmeniz gerekiyor...
Ve sonra muhtemelen öleceksiniz.
Çocuğunuza yaşam alanı açmak için. Çünkü yaşam alanı dışında temelde hiçbir şeyiniz yok.
Herhangi bir düğünde en üzgün olanın kim olduğunu biliyor musun? Ve sana şunu söyleyeyim: damat!Natali_Natali: ↑31 Mar 2024, 23:38 Bir çocuğun doğumundan önce siz, eşiniz/kadınınız için onun en önemli çocuğusunuz. Buradan bu kadar))))... her şey sadece sizin için... seks.. ikramlar ve çeşit çeşit güzellikler... ilgi vs.... kısacası her şey sizin için...
Nedenini biliyor musun? Çünkü tüm bu hayat kutlaması, kural olarak onun boğazındadır ve eğer kendi isteği olsaydı, düğünü yine de ertelerdi.
Nedenini biliyor musun? Evet, çünkü artık yaklaşıyor, çünkü şu anda bu hayatta ne yapacağına bir şekilde karar vermesi gerekiyor. Okuduğu bu üniversiteye neden ihtiyaç duyuyor, mezun olduktan sonra ne yapacak?
Ve eğer çalışıyorsa, çalıştığı yerde şu anda ne yaptığını dikkatlice düşünmesi gerekiyor. Peki neden orada ve beklentileri neler? Peki harçlığını, kirasını, kıyafetlerini, öğle yemeklerini ve evdeki buzdolabını da hesaba katarak harcadığı kadar para kazandığı bu işe neden ihtiyacı olsun ki?
Ve sonra babaaaaaaaah karısı da kafasında! !!
Ve bir şekilde karşı koymaya çalışıyor gibiydi - ve o, ah, sen ne kadar akıllısın! Nasıl sikilirdüzenli olarak beğenin. Ve hemen evlenin!
Kısacası ya evlenin ya da bir daha seks olmayacak. Ve şimdi düğünde başka bir üzgün damat görüyoruz.
Ve tabii ki düğünden sonra bir ödül alır - kaç ay istediği kadar sikişir - onu çıkarıp koy içinde!!!! Fakat tüm bunlar Kinder ortaya çıkana kadar devam etti. Damadın çocuğu yani kocanın ortaya çıkışı nasıl kısaltılabilir ve kısaltılmalıdır. Bu kadar yeter! Hediye bitti - acele et, işe geç kalacaksın!
Ve burada sikilmeyeceksin çünkü kamuoyu onun tarafında; sen bir kocasın, bir babasın. Ailenizi geçindirmeniz gerekiyor, ayrıca bir ağaç dikmeniz, bir ev inşa etmeniz gerekiyor...
Ve sonra muhtemelen öleceksiniz.
Çocuğunuza yaşam alanı açmak için. Çünkü yaşam alanı dışında temelde hiçbir şeyiniz yok.
-
- Penetrasyon
Kariyerinizin devamı ile ilgili önerdiğiniz seçenek hakkında - Ben de bunu istedim, ancak farklı çıktı, buna yol açan olaylar zincirini açıklamak uzun zaman alır, konu dışı ve hiçbir şey yok nokta.
İhanet hakkında - ah, iğrençlik, Tanrıya şükür ki bunu yapabilecek kapasitede değilim.
Bu yüzden ayrılmıyoruz çünkü zor. On yılı aşkın süredir inşa edilen bir şeyi yıkma arzusu yoktur. Ortak mülkiyet, çocuklar, iş, çoğu zaman birlikte iyi vakit geçiriyoruz. Mali açıdan ve günlük yaşamda bu ne benim ne de onun için karlı değil - ikimiz de rasyonalistiz.
Eh, bunların hepsi konu dışı! Konu başka bir şeyle ilgili. Doğumdan sonra karısına “ne oldu sana?” diye soran erkekler, bu ne lan, bu nasıl bir aptallıktır, başka bir gezegende mi yaşıyorsunuz yoksa kendi ailenizden mi yaşıyorsunuz? ? Çocuk doğurmanın ve onlara bakmanın ne demek olduğunu anlamıyor musunuz?
17 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Gerçek şu ki pek çok kadın bir an önce evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyor, evet onlardan çok var. Ancak hiç kimse bir adamı, özellikle de bir adamı (!!) kendi isteği dışında zorla koridordan aşağı sürükleyemez - özgür bir ülkemiz var). Köle sahibi bir anaerkillik değil)
Ve buna yalnızca kadınların ihtiyaç duyduğu doğru değil. Zaten bu şekilde yazdım. Bizim için her şey yolundaydı, 7 yıl boyunca rahatça, evlenmeden, istediğimiz kadar çıktık - istediğimizi kazandık, istediğimizi yaptık, istediğimiz kadar sikiştik. Kimse onu arayıp bir sürü çocuk vermeyecekti. Her şeyden tamamen memnun kaldım. Ve üç yıllık ilişkiden sonra, o zamanki sevgilim ve akrabaları beynimi sikmeye başladı - düğün olduğunda, çocuklar çığlık attığında. Ve bu 4 yıl boyunca böyle devam etti, ta ki sonunda onlar benden vazgeçene ve ben de vazgeçene kadar. Ve bunu kendim düşünmedim - bu doğru, belki gerçekten buna ihtiyacım var, görünüşe göre bende bir sorun var.
Ve evlilik ve çocuk isteyenin, onun üzerine atlayan, ona tecavüz eden ve iradesi dışında onu bağlayan kızın değil, adamın olduğu başka örnekler de biliyorum.
Öyleyse yapma canım, yapma, doldurma)
Eğer birdenbire olduysa, bana göre yüzüklerin çalınması ve onun isteği dışında doğum yapmaları gerçeküstü, çünkü kadının ihtiyacı olan şey buydu; soru sorulmadı, bırakın bu işi kendisi halletsin. Ama eğer erkeğin kendisi isterse, kadın kadını kendisi sunağa götürdü ve çocukların doğumu için bir araya geldiler, eğer kendisinin bu çocuklara ve bu evliliğe ihtiyacı varsa, o zaman bırakın normal bir ilgili koca ve baba olsun. Ve aile amcasına yabancı değil
Bunun nedenlerinden biri de bu. Kocamın kötü olduğunu söyleyemem, sadece yetişkinlik ve yetişkinlik sorunları ortaya çıktığında farklı insanlara dönüştük, hayata karşı tavrımız ve hayattan almak istediklerimiz tamamen farklı, ama ataletle devam ettik. birlikte olun. Ve onu araya girmeye zorlayan şey, genel olarak çocukların aynı doğum döneminde, kısa süreliğine birkaç felaketin birbiri ardına meydana gelmesiydi - sevilen birinin ölümü, bazı hesaplaşmalar (dış tahriş edici maddelerle), başka bir ülkeye taşınmak, sevdiklerine/arkadaşlarına ihanet, hayata sıfırdan başlamak. Çok zordu. Ve her zor durumda beklediğimden tamamen farklı davrandı; neredeyse hiçbir yerde benim için güvenilir bir ortak olduğunu kanıtlayamadı. Ve aniden ona tamamen farklı gözlerle baktım. Daha önce onun hakkında farklı bir fikrim vardı, ön koşullar hep orada olmasına rağmen neden fark etmedim bilmiyorum. Bir yerlerde ben de suçluyum - battaniyeyi boşuna üzerime sürüklüyordum, ama onun hatalarının ve genel zorluklarının sadece beni değil onu da vurması gerekiyordu.Vlayanitsa: ↑31 Mar 2024, 23:31 Görünüşe göre tüm bunların neleri gerektireceğini ve ne kadar zor olacağını düşünmemişti bile. Belki sizin de tüm bunların ne kadar zor olduğu hakkında hiçbir fikriniz yoktu.
Kariyerinizin devamı ile ilgili önerdiğiniz seçenek hakkında - Ben de bunu istedim, ancak farklı çıktı, buna yol açan olaylar zincirini açıklamak uzun zaman alır, konu dışı ve hiçbir şey yok nokta.
İhanet hakkında - ah, iğrençlik, Tanrıya şükür ki bunu yapabilecek kapasitede değilim.
Bu yüzden ayrılmıyoruz çünkü zor. On yılı aşkın süredir inşa edilen bir şeyi yıkma arzusu yoktur. Ortak mülkiyet, çocuklar, iş, çoğu zaman birlikte iyi vakit geçiriyoruz. Mali açıdan ve günlük yaşamda bu ne benim ne de onun için karlı değil - ikimiz de rasyonalistiz.
Eh, bunların hepsi konu dışı! Konu başka bir şeyle ilgili. Doğumdan sonra karısına “ne oldu sana?” diye soran erkekler, bu ne lan, bu nasıl bir aptallıktır, başka bir gezegende mi yaşıyorsunuz yoksa kendi ailenizden mi yaşıyorsunuz? ? Çocuk doğurmanın ve onlara bakmanın ne demek olduğunu anlamıyor musunuz?
17 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Eh, bu muhteşem bir şey. Kendi iradesine karşı çıkan bir adam hiç görmedim; Boom ve karısının kafası! Bu nasıl mümkün olabilir?)Etek saç gömlek: ↑01 Apr 2024, 02:16 Ve bir şekilde karşı koymaya çalışıyor gibiydi - ve ah, ne kadar da kurnaz bir göt! Nasıl sikilirdüzenli olarak beğenin. Ve çalıların arasında hemen evlenmek!
Gerçek şu ki pek çok kadın bir an önce evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyor, evet onlardan çok var. Ancak hiç kimse bir adamı, özellikle de bir adamı (!!) kendi isteği dışında zorla koridordan aşağı sürükleyemez - özgür bir ülkemiz var). Köle sahibi bir anaerkillik değil)
Ve buna yalnızca kadınların ihtiyaç duyduğu doğru değil. Zaten bu şekilde yazdım. Bizim için her şey yolundaydı, 7 yıl boyunca rahatça, evlenmeden, istediğimiz kadar çıktık - istediğimizi kazandık, istediğimizi yaptık, istediğimiz kadar sikiştik. Kimse onu arayıp bir sürü çocuk vermeyecekti. Her şeyden tamamen memnun kaldım. Ve üç yıllık ilişkiden sonra, o zamanki sevgilim ve akrabaları beynimi sikmeye başladı - düğün olduğunda, çocuklar çığlık attığında. Ve bu 4 yıl boyunca böyle devam etti, ta ki sonunda onlar benden vazgeçene ve ben de vazgeçene kadar. Ve bunu kendim düşünmedim - bu doğru, belki gerçekten buna ihtiyacım var, görünüşe göre bende bir sorun var.
Ve evlilik ve çocuk isteyenin, onun üzerine atlayan, ona tecavüz eden ve iradesi dışında onu bağlayan kızın değil, adamın olduğu başka örnekler de biliyorum.
Öyleyse yapma canım, yapma, doldurma)
Eğer birdenbire olduysa, bana göre yüzüklerin çalınması ve onun isteği dışında doğum yapmaları gerçeküstü, çünkü kadının ihtiyacı olan şey buydu; soru sorulmadı, bırakın bu işi kendisi halletsin. Ama eğer erkeğin kendisi isterse, kadın kadını kendisi sunağa götürdü ve çocukların doğumu için bir araya geldiler, eğer kendisinin bu çocuklara ve bu evliliğe ihtiyacı varsa, o zaman bırakın normal bir ilgili koca ve baba olsun. Ve aile amcasına yabancı değil
-
- En güçlü orgazm!
Ama hayatında hata olarak gördüğün o kişiyle yaşamaya devam ediyor olman bence kötü. Çok kötü.
Evet, burası bir konfor alanı. Sanki çok kullanışlı; hiçbir şeyi kesmenize gerek yok, her ikisi için de faydalı. Hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorum çünkü her şey çok karmaşık ve eğer her şeyi değiştirmeye başlarsan bu herkes için çok kötü olur. Kayınvalidem, hayatı boyunca küçümsediği kocasıyla birlikte yaşlandı ve hayatı boyunca, kocasının onu nasıl becerdiğini, ne kadar pislik biri olduğunu ve aralarının ne kadar kötü olduğunu herkese anlatmaktan hiç yorulmadı. Şu anda ikisi de yaralarıyla hastanelere gidiyor.
Kıçınız gevşek ve sarkık hale gelmeden konfor alanınızdan çıkın. Hala bir şekilde ruh eşinizi bulma şansınız varken. Yaşlandıkça daha da zor olacaktır.
Ne kadar zor olursa olsun bu duruma takılıp kalmayın.
Bütün bunlarla ilgili söyleyecek bir şeyim var ama şu anda Bir şeyi bitirmek için acelem var, belki daha sonra eklerim.
Her şeyi doğru yazıyorsun. Böyle durumlarda seninle tartışmaya cesaret edemiyorum. Görünüşe göre gerçekten evlenmemeliydin.AmberaMaze: ↑01 Apr 2024, 03:10 Öyleyse yapma canım, yapma, doldurma)
Eğer birdenbire olduysa, bana göre o kadar sürpriz ki çaldırılıp ona karşı doğurmuşlar. yapacak, çünkü kadının ihtiyacı olan şey buydu; soru yok, bırakın kendisi çözsün. Ama eğer erkeğin kendisi isterse, kadın kadını kendisi sunağa götürdü ve çocukların doğumu için bir araya geldiler, eğer kendisinin bu çocuklara ve bu evliliğe ihtiyacı varsa, o zaman bırakın normal bir ilgili koca ve baba olsun. Ve ailenin yabancısı da değilsin
Ama hayatında hata olarak gördüğün o kişiyle yaşamaya devam ediyor olman bence kötü. Çok kötü.
Evet, burası bir konfor alanı. Sanki çok kullanışlı; hiçbir şeyi kesmenize gerek yok, her ikisi için de faydalı. Hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorum çünkü her şey çok karmaşık ve eğer her şeyi değiştirmeye başlarsan bu herkes için çok kötü olur. Kayınvalidem, hayatı boyunca küçümsediği kocasıyla birlikte yaşlandı ve hayatı boyunca, kocasının onu nasıl becerdiğini, ne kadar pislik biri olduğunu ve aralarının ne kadar kötü olduğunu herkese anlatmaktan hiç yorulmadı. Şu anda ikisi de yaralarıyla hastanelere gidiyor.
Kıçınız gevşek ve sarkık hale gelmeden konfor alanınızdan çıkın. Hala bir şekilde ruh eşinizi bulma şansınız varken. Yaşlandıkça daha da zor olacaktır.
Ne kadar zor olursa olsun bu duruma takılıp kalmayın.
Bütün bunlarla ilgili söyleyecek bir şeyim var ama şu anda Bir şeyi bitirmek için acelem var, belki daha sonra eklerim.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 6 months
Çul, iyi eğlenceler, ben de bazen çok seviyorum ve düşüncelerimi detaylı bir şekilde ifade etmek isterim ve size birçok şey yazmak, deneyimlerimi paylaşmak ve örnek koleksiyonunuza eklemek isterim ama bunu burada yapmak muhtemelen uygunsuz olur... Ben’ Sadece söyleyeceğim. Her cümle burada yazdıklarınız ruhumda yankılandı, her şey doğru ve hayati! Kim olduğunuzu, kaç yaşında olduğunuzu, kaderinize nasıl karar verdiğinizi ve böyle bir muhakeme yürütecek kadar deneyimi nereden edindiğinizi öğrenmek için sizinle konuşmak ilginç olurdu... Umarım bir fırsat olur. anlamak. Eklemek istediğim tek şey. Mevcut realitelerde genel olarak çocuk sahibi olmaya ve aile kurmaya gerek yok, bu benim kişisel görüşüm, istersen beni tekmele. Evlenmek ve özellikle çocuk sahibi olmak için en azından bir sınavı geçmek gerektiğini düşünüyorum! Üstelik sınav bir üniversitedeki gibi değil... Microsoft’taki lanet bir sertifika ya da buna benzer bir şey gibi, doğrudan kişinin ilk etapta nereye gittiğini görmek için bilgi ve becerilerinin ciddi bir şekilde test edildiği bir sınav!
n
19 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
n
19 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Burada belki de bu kelimenin alışıldık anlayışına göre kafasına silah dayanmış biri olarak zorlanmadığı kastedildi. ayakta durmak değil, olgunlaşmamış ve deneyimsiz bir zihne yönelik toplumsal baskıdır kastedilen... mesela düzgün bir insan evlenmek ZORUNLUDUR... ama bunun arzularının, hayallerinin ve özlemlerinin sonu olduğunu anlamıyor, çoğu zaman evlilikle kazandığını düşünür ama verdiğini düşünmez (AmberaMaze: İşte harika bir şey. Kendi iradesine karşı çıkan bir adam hiç görmedim; Boom ve karısının kafası! Bu nasıl mümkün olabilir?)
Gerçek şu ki pek çok kadın bir an önce evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyor, evet onlardan çok var. Ancak hiç kimse bir adamı, özellikle de bir adamı (!!) kendi isteği dışında zorla koridordan aşağı sürükleyemez - özgür bir ülkemiz var). Köle sahibi anaerkillik değil)
-
- Penetrasyon
Sanırım artık biraz nefes almam ve sonunda hayatımı değiştirmeye karar vermem gerekiyor. Ancak hâlâ süper şefkatli babalarına bağlanan çok küçük çocuklar var. Onları bir babadan ve tam teşekküllü bir aileden nasıl mahrum bırakacağımı anlamıyorum. Artı, şimdi her şeyi anladığım için, aslında onunla birlikte olmayı istemeden onu ve onun içgörüsünü kullandığım gerçeği, belki de bu ona onu geri vermenin hala mümkün olduğuna dair umut veriyor - ayrıca iyi bir şey değil.
8 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Tamamen katılıyorum, henüz ayrılmadık, aniden patronlarını gönderdi, Daha önce her zaman bedavaya fazla mesai yapmasına ve onların, arkadaşlarının ve diğer işlerinin etrafında istediği gibi dönmesine izin veren ve ailesiyle vakit geçirmeye başlayan. Adam, geri dönüşü olmayan bu noktanın aşıldığını anladığı anda her şey birdenbire aklına geldi. Aniden şefkatli bir baba ve koca oldu. Genel işleri, bazı ev işlerini ve sorumluluklarını üstlenmeye başladım. Ailesini kaybetmek istemediğini söylüyor. Bunu bu kadar geç fark etmem üzücü. Nedense bağırırken, küfrederken, sorun çıkarırken ama yine de severken ve her şeyi sürüklerken, anlamadım. Gelip hiçbir şikâyette bulunmadan bu kadar dediğinde yüzüğü çıkardı, boşanma dilekçesini mahkemeye götürdü, oraya gitti ve her şeyin nasıl ayrılıp kesileceğini anlatmaya başladı - gözleri aniden açıldı. İnanılmaz derecede berbat olan benim için (sağlık sorunları yaşamadan önce bile), bu bana artık biraz ara verme fırsatı veriyor. Artık aşktan eser kalmadığını ve zaten kayınvalideniz gibi hissettiğimi ve hatta davrandığımı anlasam da. Ve yanımda başka birini görmek istediğimi hissediyorum.Vasyanitsa: ↑01 Apr 2024, 05:45 O halde kıçınız gevşek ve sarkık hale gelmeden konfor alanınızdan çıkın. Hala bir şekilde ruh eşinizi bulma şansınız varken. Yaşlandıkça bu daha da zor olacak.
Sanırım artık biraz nefes almam ve sonunda hayatımı değiştirmeye karar vermem gerekiyor. Ancak hâlâ süper şefkatli babalarına bağlanan çok küçük çocuklar var. Onları bir babadan ve tam teşekküllü bir aileden nasıl mahrum bırakacağımı anlamıyorum. Artı, şimdi her şeyi anladığım için, aslında onunla birlikte olmayı istemeden onu ve onun içgörüsünü kullandığım gerçeği, belki de bu ona onu geri vermenin hala mümkün olduğuna dair umut veriyor - ayrıca iyi bir şey değil.
8 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Birkaç tanesi hakkında düşüncelerim dile getirildi :) yıllar önce, sosyal ağlarımda, insanların uygun eğitim almadan ve bir teori sınavını geçmeden çocuk sahibi olmalarını ve genel olarak psikolojik uygunluk ve ebeveyn olmaya hazır olmalarını bir şekilde yasaklamanın gerekliliği hakkında bir yazı yayınladım. Ebeveyn olabilirsiniz, olun diyen bir diploma aldınız. Anlayamadım - çocuk yok! Ve sonra kesinlikle aptalca ama prensipte zararsız sorulardan - "İnsanlar, eşim ve ben neden normal seksimizi kaybettik?" silahlar (birinin hayatına zarar verebilecek), karmaşık ekipmanlarla çalışmak için eğitime ve uygun belgelere ihtiyacınız var, ancak herkes biraz canı kendi ellerine alıp onu istediği gibi parçalayabilir.
-
- En güçlü orgazm!
16 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ve eğer varsa, o zaman burada neden bahsediyoruz? Sonunda huzursuz ata binmeyi başardın. Demir bir parçayla dudaklarını sıyırdılar, üzerine bir eyer koydular ve kuşağını iyice sıktılar. Ve o senin küçük teknen, sana itaat etmeye ve ondan istediğini yapmaya başladı. Ucu sola çektin - o sola dönüyor. Sağa çektiler, o da sağa gidiyor.
Daha önce bu atından istediğin bu değil miydi?
Sanırım ne yapacağına karar vermen gerekiyor. ihtiyacın olan türde bir adam. Peki sonunda ondan ne istiyorsun? Ancak iki sandalyeye oturamayacağınızı anlamalısınız. Ya erkek evdeki her şeye yardım edecek ve kahrolası bir aile babası olacak, ama bu yüzden ailede her zaman para olacak, sadece yeterli para olmayacak, her zaman para sıkıntısı olacak. herkes. Bunlardan sadece birkaçı olacak.
Ya da adam evde hiçbir şey yapmayacak, ama sonra bir kariyer yapmalı ve bunu şu prensibe göre uygulamalı - on yıl ve ben patronun yanındayım sandalye. Yani gerçekten bunun peşinden gitmeli ve bunun için her şeyi yapmalıdır. Bazı ek stajları tamamlayın, bazı tezler yazın, gerekli MBA’leri tamamlayın. Rusya Liderleri gibi her türlü başkanlık partisine katılın. Veya adı her neyse.
Ayrıca iş yerinde çok fazla konuşmayın, iş yerinde ilişki yaşamayın, burnunuzu rüzgara karşı koruyun ve genellikle hata yapmamaya çalışın.
Ve şimdi on yıl geçti ve o gerçekten patron koltuğuna oturdu. Ve kendi yepyeni arabanızı almaya gücünüz yetiyor, bu hayatta bir daha asla çalışmamayı göze alıyorsunuz ve sonra bununla birlikte gelen tüm güzellikler de var.
Sonunda tam olarak kime ihtiyacınız olduğuna karar vereceksiniz.
Peki ya aşk...
Eğer siz ve kocanız şu anda seks yapıyorsanız, bu aşk var demektir. Yani evde oturan bir kocaya ihtiyacın var. Peki, bu hale geldiğine sevin.
Ama o zaman Tanrı’dan çok para isteme.
O zaman tam ihtiyacın kadar para olacak, daha fazlası değil.
9 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Ama yarın bu sistem yanlışlıkla bozulursa veya bir şekilde yok edilirse, o zaman insanlar çocuk yetiştirmenin uzun, pahalı ve en önemlisi nankör bir iş olduğunu anlayacak. Büyüyorlar ve sana defolup gitmeni söylüyorlar. Gidin kliniklerdeki büyükanneleri dinleyin. Size her şeyi popüler bir şekilde anlatacaklar ve aynı anda yüz çocuk sahibi olduklarına ve bunun hiçbir faydası olmadığına artık nasıl pişman olduklarını anlatacaklar. Ve eğer hayatında daha iyi vakit geçirseydi, daha sağlıklı olurdu.
Genel olarak, eğer bu şey bozulursa ve herkes doğum yapmayı bırakıp kendine bakmaya, para harcamaya başlarsa sadece kendi başlarına, o zaman sadece kazanacaklar.
Ve kimse bu sınavlara çocuk sahibi olma izni için gelmeyecek.
Neden?
Önümüzdeki beş yıl boyunca geceleri uyuyamamanız ve hatta kucağınızda bir çocukla tuvalete bile gidememeniz için mi?
2 saat sonra gönderilir 10 saniye:
Kişiselleştiğiniz anda hemen sıçacaksınız. Peki o zaman neden soruyorsunuz, birbirinizle iletişim kurdunuz mu? Birbirlerine kötü şeyler söylemek ve en iyi ihtimalle birbirlerinden memnun kalmayarak ayrılmak. En kötü ihtimalle birbirinizi dövün ve sonra birbirinizden nefret edin. Gerçekten başından beri istediğin bu muydu?
Yani bana kişisel hayatımdan bir şey sormanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Aynen öyle!AlexK85: ↑01 Apr 2024, 08:56 Burada belki de bu kelimenin alışılagelmiş anlayışında zorlanmamak, başına silah dayamış birinin ayakta durmaması kastediliyor ama kırılgan ve tecrübesiz bir zihin üzerindeki toplumsal baskı kastediliyor... mesela, düzgün bir insan evlenmek ZORUNDADIR... ve bunun arzularının, hayallerinin ve özlemlerinin sonu olduğunu anlamıyor, çoğu zaman evlilikle kazandığını düşünüyor ama verdiğini düşünmüyor (
16 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
En önemli soruyu yanıtlayın: Şu anda onunla seks yapıyor musunuz? Sanırım var.AmberaMaze: ↑01 Apr 2024, 10:21 Tamamen katılıyorum, henüz ayrılmadan önce, daha önce ücretsiz olarak fazla mesai yapmasına ve arkadaşlarını ve diğer işlerini yönetmesine izin veren patronlarını aniden gönderdi. dilediğince ailesiyle vakit geçirmeye başladı. Adam, geri dönüşü olmayan bu noktanın aşıldığını anladığı anda her şey birdenbire aklına geldi. Aniden şefkatli bir baba ve koca oldu. Genel işleri, bazı ev işlerini ve sorumluluklarını üstlenmeye başladım. Ailesini kaybetmek istemediğini söylüyor. Bunu bu kadar geç fark etmem üzücü. Nedense bağırırken, küfrederken, sorun çıkarırken ama yine de severken ve her şeyi sürüklerken, anlamadım. Gelip hiçbir şikâyette bulunmadan bu kadar dediğinde yüzüğü çıkardı, boşanma dilekçesini mahkemeye götürdü, oraya gitti ve her şeyin nasıl ayrılıp kesileceğini anlatmaya başladı - gözleri aniden açıldı. İnanılmaz derecede berbat olan benim için (sağlık sorunları yaşamadan önce bile), bu bana artık biraz ara verme fırsatı veriyor. Artık aşktan eser kalmadığını ve zaten kayınvalideniz gibi hissettiğimi ve hatta davrandığımı anlasam da. Ve yanımda başka birini görmek istediğimi hissediyorum.
Sanırım artık biraz nefes almam ve sonunda hayatımı değiştirmeye karar vermem gerekiyor. Ancak hâlâ süper şefkatli babalarına bağlanan çok küçük çocuklar var. Onları bir babadan ve tam teşekküllü bir aileden nasıl mahrum bırakacağımı anlamıyorum. Artı, şimdi her şeyi anladığım için, aslında onunla birlikte olmayı istemeden onu ve onun içgörüsünü kullandığım gerçeği, belki de bu ona onu geri vermenin hala mümkün olduğuna dair umut veriyor - üstelik bu da iyi bir şey değil.>[/quote]
Ve eğer varsa, o zaman burada neden bahsediyoruz? Sonunda huzursuz ata binmeyi başardın. Demir bir parçayla dudaklarını sıyırdılar, üzerine bir eyer koydular ve kuşağını iyice sıktılar. Ve o senin küçük teknen, sana itaat etmeye ve ondan istediğini yapmaya başladı. Ucu sola çektin - o sola dönüyor. Sağa çektiler, o da sağa gidiyor.
Daha önce bu atından istediğin bu değil miydi?
Sanırım ne yapacağına karar vermen gerekiyor. ihtiyacın olan türde bir adam. Peki sonunda ondan ne istiyorsun? Ancak iki sandalyeye oturamayacağınızı anlamalısınız. Ya erkek evdeki her şeye yardım edecek ve kahrolası bir aile babası olacak, ama bu yüzden ailede her zaman para olacak, sadece yeterli para olmayacak, her zaman para sıkıntısı olacak. herkes. Bunlardan sadece birkaçı olacak.
Ya da adam evde hiçbir şey yapmayacak, ama sonra bir kariyer yapmalı ve bunu şu prensibe göre uygulamalı - on yıl ve ben patronun yanındayım sandalye. Yani gerçekten bunun peşinden gitmeli ve bunun için her şeyi yapmalıdır. Bazı ek stajları tamamlayın, bazı tezler yazın, gerekli MBA’leri tamamlayın. Rusya Liderleri gibi her türlü başkanlık partisine katılın. Veya adı her neyse.
Ayrıca iş yerinde çok fazla konuşmayın, iş yerinde ilişki yaşamayın, burnunuzu rüzgara karşı koruyun ve genellikle hata yapmamaya çalışın.
Ve şimdi on yıl geçti ve o gerçekten patron koltuğuna oturdu. Ve kendi yepyeni arabanızı almaya gücünüz yetiyor, bu hayatta bir daha asla çalışmamayı göze alıyorsunuz ve sonra bununla birlikte gelen tüm güzellikler de var.
Sonunda tam olarak kime ihtiyacınız olduğuna karar vereceksiniz.
Peki ya aşk...
Eğer siz ve kocanız şu anda seks yapıyorsanız, bu aşk var demektir. Yani evde oturan bir kocaya ihtiyacın var. Peki, bu hale geldiğine sevin.
Ama o zaman Tanrı’dan çok para isteme.
O zaman tam ihtiyacın kadar para olacak, daha fazlası değil.
9 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Hiçbir makul ve aklı başında devlet bunu yapmaz. Devletin işçilere ve vergi mükelleflerine ihtiyacı var. Ve kimseyi çocuk doğurmaya zorlayamazsınız. Ve şu ana kadar insanlar bunu gönüllü olarak yapıyor. Çünkü beyinleri bozuk. Kadınlar, eğer çocuğu yoksa kadın olmadığını söylüyor. Ve bir erkek, bir oğul doğurmamış, bir ağaç dikmemiş ve bir ev inşa etmemişse, erkek değildir. Peki, ve tüm bunlar.AmberaMaze: ↑01 Apr 2024, 10:21 Düşüncelerim şunlardı: dile getirildi :) yaklaşık birkaç yıl önce, sosyal ağlarımda, insanların uygun eğitim almadan ve teori sınavını geçmeden çocuk sahibi olmalarını ve genel olarak psikolojik uygunluk ve ebeveyn olmaya hazır olmalarını bir şekilde yasaklamanın gerekliliği hakkında bir yazı yayınladım. Ebeveyn olabilirsiniz, olun diyen bir diploma aldınız. Anlayamadım - çocuk yok! Ve sonra kesinlikle aptalca ama prensipte zararsız sorulardan - "İnsanlar, eşim ve ben neden normal seksimizi kaybettik?" silahlar (birinin hayatına zarar verebilecek), karmaşık ekipmanlarla çalışmak için eğitime ve uygun belgelere ihtiyacınız var, ancak herkes biraz canı kendi eline alıp onu istediği gibi parçalayabilir.
Ama yarın bu sistem yanlışlıkla bozulursa veya bir şekilde yok edilirse, o zaman insanlar çocuk yetiştirmenin uzun, pahalı ve en önemlisi nankör bir iş olduğunu anlayacak. Büyüyorlar ve sana defolup gitmeni söylüyorlar. Gidin kliniklerdeki büyükanneleri dinleyin. Size her şeyi popüler bir şekilde anlatacaklar ve aynı anda yüz çocuk sahibi olduklarına ve bunun hiçbir faydası olmadığına artık nasıl pişman olduklarını anlatacaklar. Ve eğer hayatında daha iyi vakit geçirseydi, daha sağlıklı olurdu.
Genel olarak, eğer bu şey bozulursa ve herkes doğum yapmayı bırakıp kendine bakmaya, para harcamaya başlarsa sadece kendi başlarına, o zaman sadece kazanacaklar.
Ve kimse bu sınavlara çocuk sahibi olma izni için gelmeyecek.
Neden?
Önümüzdeki beş yıl boyunca geceleri uyuyamamanız ve hatta kucağınızda bir çocukla tuvalete bile gidememeniz için mi?
2 saat sonra gönderilir 10 saniye:
Biriyle hoş bir sohbet yapmak ve beş dakika sonra kavga etmek istemiyorsanız, kişiselleştirmeyin. Muhatabınıza söylemeyin - kendiniz ne yapardınız? Bunu söyleyecek çocuğunuz var mı? Bunu söylemek için hiç şu şekilde çalıştınız mı? Vesaire.AlexK85: ↑01 Apr 2024, 08:56 Vasyanitsa, günaydın, ben de bazen duygularımı ifade etmeyi severim Çok fazla ve ayrıntılı düşünüyorsunuz ve birçok şeyin yazılmasını, deneyimlerinizin paylaşılmasını ve örnek koleksiyonunuza eklenmesini istiyorsunuz, ancak bunu burada yapmak muhtemelen uygunsuz olur... Sadece şunu söyleyeyim. Her cümle burada yazdıklarınız ruhumda yankılandı, her şey doğru ve hayati! Sizinle konuşmak, kim olduğunuzu, kaç yıl önce olduğunuzu, kaderinize nasıl karar verdiğinizi, böyle bir mantık yürütecek kadar deneyimi nereden edindiğinizi öğrenmek ilginç olurdu... Umarım bir fırsat olur. öğrenmek için.
Kişiselleştiğiniz anda hemen sıçacaksınız. Peki o zaman neden soruyorsunuz, birbirinizle iletişim kurdunuz mu? Birbirlerine kötü şeyler söylemek ve en iyi ihtimalle birbirlerinden memnun kalmayarak ayrılmak. En kötü ihtimalle birbirinizi dövün ve sonra birbirinizden nefret edin. Gerçekten başından beri istediğin bu muydu?
Yani bana kişisel hayatımdan bir şey sormanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
-
- Penetrasyon
Yardım hakkında - tanımladığınız iki aşırı durum, var olabilecek yaşam durumlarının tamamı değil. Neden aşırılıklara gitmeniz gerekiyor - ya da "boktan bir baba ve koca olun, ancak bir nedenden dolayı yüksek bir konum ve zenginlik elde etmeniz gerekiyor" (ama boktan bir aile babası olabileceğiniz, ancak asla başaramayacağınız yönündeki sözlerimi görmezden geliyorsunuz) kariyerinizde başarılı olmak, sarhoşlarla dolu olmak ya da çocuk doğuran, onları hiç büyütmeyen ya da onlara bakmayan beceriksiz erkeklerle dolu olmak) ya da "kendini gerçekleştirme fırsatı olmayan topuklu bir at, küçük bir at olmak" ". Aptal bir insan değilsin ve tek taraflı değilsin, bunu neden yapıyorsun?
Ailenin kariyere, kariyerin de aileye müdahale ettiği açık, ama atladığın o kadar çok seçenek var ki, bu yüzleşmenin en uç noktaları.
İş yerinde başarılı bir insan olabilirsiniz ama yine de eşinizi ve çocuklarınızı sevip değer verebilirsiniz. Değerli bir baba ve koca olmak için evde baş parmağınızın altında oturmanıza gerek yok. Ayrıca bebek bezlerini yıkamak da gerekli değildir. Normal bir eş secdeye kapanır ve kopmaz. Ancak sevgi dolu bir insan, sevdikleri için değerli bir şeyler yapmak isteyecektir.
Bahsettiğiniz durumun ufacık bir kısmını bile bilmiyorsunuz. Çünkü tüm bilgilere sahip değilsiniz, tamamen yanlış sonuçlara varıyorsunuz. Bunu yapma. Kişisel hayatımı tartışmayı bitirelim.
Yardım hakkında - tanımladığınız iki aşırı durum, var olabilecek yaşam durumlarının tamamı değil. Neden aşırılıklara gitmeniz gerekiyor - ya da "boktan bir baba ve koca olun, ancak bir nedenden dolayı yüksek bir konum ve zenginlik elde etmeniz gerekiyor" (ama boktan bir aile babası olabileceğiniz, ancak asla başaramayacağınız yönündeki sözlerimi görmezden geliyorsunuz) kariyerinizde başarılı olmak, sarhoşlarla dolu olmak ya da çocuk doğuran, onları hiç büyütmeyen ya da onlara bakmayan beceriksiz erkeklerle dolu olmak) ya da "kendini gerçekleştirme fırsatı olmayan topuklu bir at, küçük bir at olmak" ". Aptal bir insan değilsin ve tek taraflı değilsin, bunu neden yapıyorsun?
Ailenin kariyere, kariyerin de aileye müdahale ettiği açık, ama atladığın o kadar çok seçenek var ki, bu yüzleşmenin en uç noktaları.
İş yerinde başarılı bir insan olabilirsiniz ama yine de eşinizi ve çocuklarınızı sevip değer verebilirsiniz. Değerli bir baba ve koca olmak için evde baş parmağınızın altında oturmanıza gerek yok. Ayrıca bebek bezlerini yıkamak da gerekli değildir. Normal bir eş secdeye kapanır ve kopmaz. Ancak sevgi dolu bir insan, sevdikleri için değerli bir şeyler yapmak isteyecektir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 2 months
Eksantrik adam 163, Merhaba hemşehrim, görünüşe göre, Ne kadar zaman geçti sorusunu destekliyorum, her şeyin bir zamanı var. Çok çocuklu bir baba olarak şunu söyleyebilirim ki eşimin uzaklaşıp yeni bir role ve yeni gerçekliklere alışması gerekiyor, sizin de bu konuda yardımcı olmanız gerekiyor, sizi bakıma muhtaç, bakıma muhtaç biri olarak görmemeli. beslenmesi, yıkanması, temizlenmesi vb. gerekiyor, o senin içinde ona her zaman her konuda yardım edecek tek kişiyi görmelisin, ilk çocuğumla, hatırlıyorum eşim ve ben geceleri neredeyse ayağa fırlayıp bebeğe koştuk, sallandık Diş çıkarırken, uyumasına izin verirken, eşyaları yıkarken, ortalığı toparlarken vb. saatlerce kollarımdaydı. Bu onun için gerçekten çok zor, fiziksel ve ahlaki açıdan da ötesinde, tüm hayatı değişti, tüm yaşam tarzı değişti. şimdi farklı ve büyük olasılıkla fantezilerinde hayal ettiği gibi değil... pratikte sizin yardımınıza, küçük şeylerde bile, hava gibi desteğe ve bakıma ihtiyacı var
- These users thanked the author Samara for the post (total 2):
- Devam etmek, Tuhaf Adam 163
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
Çocuğum doğduğunda altı ay boyunca pek istemedim, sonra çılgına döndüm, sonra çocuktan önceki gibi olmayacak.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Vakaların %95’inde çocuğun doğumunu kadın başlatır. Ve sonra etrafındaki herkesi suçlamaya ve onun kafasını karıştırmaya başlar, doğum yaptığını ve şimdi tüm gezegenin ona borçlu olduğunu söyleyerek övünür.
Yalnızca birini canlandıracağım.AmberaMaze: ↑31 Mar 2024, 12:34 Vasyanitsa: ↑31 Mart 2024, 06:45
İki akrabam var, kim olduğunu tam olarak söylemeyeceğim, ikisi de erkek. Sonuç olarak bu adamların her ikisi de daha sonra bu yardım nedeniyle tüm yeteneklerini tuvalete attılar. Ama aslında tüm hayatı.
Bir kadın neden kariyerini ve hayatını bebek bezi yıkamak ve poposunu silmekle harcasın ki?
Bir kadının kendisinin de bir sürü çocuk istemesi başka bir şeydir, çünkü kıçını yıkamak ve kocasının boynuna oturmak dışında bir şey yapmayı bilen başka hiçbir şey yok ya da o sadece doğal bir anne ve hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Ve ben bu bataklıkta yaşamaya hazırım ve kocamdan şunu duymaya hazırım: "Ah, çirkinleştin, tamamen aptallaştın", "Neden bu kadar şişmanladın?", "Sen hiçbir şeye ihtiyacım yok”, “Evde boynuma oturuyorum”, “Ah, seks neden bu kadar nadir ve tüyler ürpertici?” ve bu grup çocuğu büyütmek, başarılı ve mutlu bir kocanın eğlendiğinin farkına vardığında ve hayattan mümkün olan her şekilde keyif alıyor - işte bir kariyer, işte eş şeklinde güçlü bir arka plan, güzel çocuklar, işte metresler ruh ve beden için. Eğer bir kadın buna hazırsa ve herkes her şeyden memnunsa - evet, Tanrı aşkına.
Son paragrafta çok fazla “olurdu” cümlesi var ama olmayabilir ve bu da büyük olasılıkla. Bu neden böyle - en yaygın seçenek "sarhoştan ölene kadar". Ve çocuksuz bir erkek çoğu zaman iş/sorumluluk/kriz vb. konulardaki rekabete dayanamaz. Yüzlerce seçenek daha var ama adamlarımız genellikle hayatlarını raydan çıkarmak için en kolay olanı seçiyor: alkol.
Vakaların %95’inde çocuğun doğumunu kadın başlatır. Ve sonra etrafındaki herkesi suçlamaya ve onun kafasını karıştırmaya başlar, doğum yaptığını ve şimdi tüm gezegenin ona borçlu olduğunu söyleyerek övünür.
-
- Penetrasyon
Çok şükür annem ve babam bu tür tavırlarla beyinlerini asla kirletmediler. Çalışmaya, entelektüel kaynaklarımı kullanmaya ve başarılar elde etmeye odaklandım. Prensip olarak çocukları düşünmedim, düşündüm ki, belki bir gün 30 yaşıma geldiğimde doyuma ulaştığımda bir çocuk doğurabilirim. Ama sonra eşimin akrabaları ve kendisi beynimi kirletmeye başladı. Kocam ve akrabaları arasında çocuklarla ilgili tatlı sohbetlerden, birkaç yıl sonra sıra doğrudan tacize, gaz çıkarmaya ve aylık skandallara geldi - “Neden çocuk istemiyorsun, zaten 22-23-24 yaşındasın ve hala istemiyorsun İstemiyorum, asla doğum yapmayacaksın." Bir araya geleceksin ve sen ve ben çocuğumuz olmayacak, ama ben çocuk istiyorum, "ve 30’una geldiğinde istemeyeceksin, ama istersen, doğurmayacaksın, yaşlı bir kız olacaksın ve bir sürü yaran olacak”, tam anlamıyla kocamın sözleri. Ve bazı tanıdıklarım bana 22-23 yaşlarında herkesin zaten en az bir tane doğurduğunu söyledi. 24 yaşımda bunu başından savmaktan yoruldum ve bende bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Fikrimi tamamen değiştirdiler ve çocuklar için plan yapmayı kabul ettim. Sonra buna çoktan geldiğimi bile düşündüm. Ama aslında eşim ve kamuoyu tarafından zorlandım ve sonra ondan kopmak değil, bu ilişkiyi bırakmak gerekiyordu. Şimdi psikolojiyi dinliyor ve okuyorum - eğer eşler çocukların doğumu konusunda bu şekilde küfür edecek kadar farklı görüşlere sahipse, bunun evliliği sona erdirmek için kritik ve açık bir sinyal olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır formüle edilmiş bir varsayım: Eğer eşlerden biri diğerini çocuk sahibi olmaya/yapmamaya zorlarsa, iyi bir şey olmayacak. Bu bir ilişki için kritik bir fikir ayrılığıdır. O zaman bunu anlamadım.
Ve erkeklerin nasıl başlatıcı olduğuna dair başka örneklerim de var. Elbette kadınlara göre sayıları daha az ama 95/5 gibi bir durum yok. Genel olarak kimsenin kimseyi zorlamaması normaldir ancak ikisi buna mantıklı ve bilinçli bir şekilde gelirler.
Ancak her halükarda seks her kadın için doğum öncesine göre daha kötü ve daha az sıklıkta olacaktır (tabii ki her şeyi kendi başına yapmadığı ve yardım olmadığı sürece) çünkü doğum yapmak ve çocuk büyütmek fiziksel olarak çok zordur. ve zihinsel olarak yorucu bir iş. Ve bunu anlamamak ve uykusuz ve berbat bir kadını bununla suçlamak en azından iğrenç.
Ve kibirli ve her şeyin kendilerine borçlu olduğuna inanan orospu çocukları tek bir şey yapmalı; onlarla birlikte gitmeli larvaları cehenneme))
Bu tür birçok kadının olduğuna katılıyorum. Bunun nedeni aynı zamanda çocukluktan itibaren bir kadının evlenmesi, bir sürü çocuk doğurması ve evde kalması gibi bir asırdır modası geçmiş fikirlerle dolu olmasıdır. Öyle de olmuyor; bundan hoşlanan, bunun için gerçekten çabalayan, bunu harika yapan ve mutlu olan gerçek kadınlar var. Herkesi besleyin, yıkayın, yatırın. Zanaatkarlar ve evin gerçek bekçileri.
Çok şükür annem ve babam bu tür tavırlarla beyinlerini asla kirletmediler. Çalışmaya, entelektüel kaynaklarımı kullanmaya ve başarılar elde etmeye odaklandım. Prensip olarak çocukları düşünmedim, düşündüm ki, belki bir gün 30 yaşıma geldiğimde doyuma ulaştığımda bir çocuk doğurabilirim. Ama sonra eşimin akrabaları ve kendisi beynimi kirletmeye başladı. Kocam ve akrabaları arasında çocuklarla ilgili tatlı sohbetlerden, birkaç yıl sonra sıra doğrudan tacize, gaz çıkarmaya ve aylık skandallara geldi - “Neden çocuk istemiyorsun, zaten 22-23-24 yaşındasın ve hala istemiyorsun İstemiyorum, asla doğum yapmayacaksın." Bir araya geleceksin ve sen ve ben çocuğumuz olmayacak, ama ben çocuk istiyorum, "ve 30’una geldiğinde istemeyeceksin, ama istersen, doğurmayacaksın, yaşlı bir kız olacaksın ve bir sürü yaran olacak”, tam anlamıyla kocamın sözleri. Ve bazı tanıdıklarım bana 22-23 yaşlarında herkesin zaten en az bir tane doğurduğunu söyledi. 24 yaşımda bunu başından savmaktan yoruldum ve bende bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Fikrimi tamamen değiştirdiler ve çocuklar için plan yapmayı kabul ettim. Sonra buna çoktan geldiğimi bile düşündüm. Ama aslında eşim ve kamuoyu tarafından zorlandım ve sonra ondan kopmak değil, bu ilişkiyi bırakmak gerekiyordu. Şimdi psikolojiyi dinliyor ve okuyorum - eğer eşler çocukların doğumu konusunda bu şekilde küfür edecek kadar farklı görüşlere sahipse, bunun evliliği sona erdirmek için kritik ve açık bir sinyal olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır formüle edilmiş bir varsayım: Eğer eşlerden biri diğerini çocuk sahibi olmaya/yapmamaya zorlarsa, iyi bir şey olmayacak. Bu bir ilişki için kritik bir fikir ayrılığıdır. O zaman bunu anlamadım.
Ve erkeklerin nasıl başlatıcı olduğuna dair başka örneklerim de var. Elbette kadınlara göre sayıları daha az ama 95/5 gibi bir durum yok. Genel olarak kimsenin kimseyi zorlamaması normaldir ancak ikisi buna mantıklı ve bilinçli bir şekilde gelirler.
Ancak her halükarda seks her kadın için doğum öncesine göre daha kötü ve daha az sıklıkta olacaktır (tabii ki her şeyi kendi başına yapmadığı ve yardım olmadığı sürece) çünkü doğum yapmak ve çocuk büyütmek fiziksel olarak çok zordur. ve zihinsel olarak yorucu bir iş. Ve bunu anlamamak ve uykusuz ve berbat bir kadını bununla suçlamak en azından iğrenç.
Ve kibirli ve her şeyin kendilerine borçlu olduğuna inanan orospu çocukları tek bir şey yapmalı; onlarla birlikte gitmeli larvaları cehenneme))
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- Amatör
-
- En güçlü orgazm!
Yoksa bu konsepti mi tercih edersiniz; eğer fikrinize ihtiyacım olursa, söylerim sana söylüyorum!
Yani şu anda beni dinledin, beğenmedin ve şu anda sana yazman gerekenleri bana yayınlıyorsun. Benim yazdığım değil, senin bana az önce söylediğin şey.
Biraz hamile olamazsın. Ya evet ya da hayır. Sözlerinize göre bir kariyer yaptınız. Tek bir hedefe ulaşmanın ne kadar zor ve zor olduğunu ve tüm bu arayışı tamamlamanın ne kadar zor olduğunu bilmelisiniz. Ve bunu aile olmadan yapmak daha iyidir. Ve eğer bir ailenizle birlikteyseniz, o zaman bir ailenizin olduğunu tamamen unutmalısınız. Bu, eğer gerçekten bir kariyer peşinde koşmak istiyorsanız ve işte oyalanmak istemiyorsanız ve sadece patron koltuğunun boşalmasını beklemek istiyorsanız geçerlidir. Aynı zamanda bazı ek stajlar tamamlamalı, sektördeki üst düzey yöneticilerin her türlü buluşmasına (sempozyum, kongre vb.) gitmeli, her türlü başkanlık programına kayıt olmalı, oraya buraya katılmaya çalışmalıyız. Yol boyunca tanıdıklar ve gerekli bağlantılar ediniliyor.
Tüm bunlarla birlikte bir aile var ama çok uzakta bir yerde. Ufuk çizgisinin üzerinde. Ve kariyer yapan böyle bir kişinin evi, bir tür geminin ana limanından başka bir şey değildir. Limanında nadiren bulunur ama giderek daha çok denizde bulunur.
Ve bir süre sonra genel yıldızlar ortaya çıkacak ve Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı gibi etkileyici pozisyonlara sahip kartvizitler ortaya çıkacak.
Sen tuhaf bir insansın; hayatını kendin tartışmaya açtın. Ben yapmadım. Artık size hiçbir şekilde bağımlı olmayan, durumu dışarıdan gören insanların size söylediklerini duymak istemezsiniz. Birisinin ona bakıp arkadaşlarınızın, tanıdıklarınızın, akrabalarınızın tüm bunlar hakkında ne düşündüğünü söylemesini istediğiniz bu değil miydi?AmberaMaze: ↑03 Apr 2024, 13:40 Tartıştığınız durumun en ufak bir kısmını bile bilmiyorsunuz. Çünkü tüm bilgilere sahip değilsiniz, tamamen yanlış sonuçlara varıyorsunuz. Bunu yapma. Kişisel hayatımı tartışmayı bitirelim.
Yoksa bu konsepti mi tercih edersiniz; eğer fikrinize ihtiyacım olursa, söylerim sana söylüyorum!
Yani şu anda beni dinledin, beğenmedin ve şu anda sana yazman gerekenleri bana yayınlıyorsun. Benim yazdığım değil, senin bana az önce söylediğin şey.
Biraz hamile olamazsın. Ya evet ya da hayır. Sözlerinize göre bir kariyer yaptınız. Tek bir hedefe ulaşmanın ne kadar zor ve zor olduğunu ve tüm bu arayışı tamamlamanın ne kadar zor olduğunu bilmelisiniz. Ve bunu aile olmadan yapmak daha iyidir. Ve eğer bir ailenizle birlikteyseniz, o zaman bir ailenizin olduğunu tamamen unutmalısınız. Bu, eğer gerçekten bir kariyer peşinde koşmak istiyorsanız ve işte oyalanmak istemiyorsanız ve sadece patron koltuğunun boşalmasını beklemek istiyorsanız geçerlidir. Aynı zamanda bazı ek stajlar tamamlamalı, sektördeki üst düzey yöneticilerin her türlü buluşmasına (sempozyum, kongre vb.) gitmeli, her türlü başkanlık programına kayıt olmalı, oraya buraya katılmaya çalışmalıyız. Yol boyunca tanıdıklar ve gerekli bağlantılar ediniliyor.
Tüm bunlarla birlikte bir aile var ama çok uzakta bir yerde. Ufuk çizgisinin üzerinde. Ve kariyer yapan böyle bir kişinin evi, bir tür geminin ana limanından başka bir şey değildir. Limanında nadiren bulunur ama giderek daha çok denizde bulunur.
Ve bir süre sonra genel yıldızlar ortaya çıkacak ve Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı gibi etkileyici pozisyonlara sahip kartvizitler ortaya çıkacak.
-
- Penetrasyon
Birkaç mesajınıza yanıt vererek hayatımla ilgili bir tartışma başlatmama izin vermemin benim hatam olduğunu kabul ediyorum. Bütün bu konu beni tetikledi ve şimdi de tetikliyor, bu yüzden fazla konuşmamak adına artık buna bir son vermek ve bitirmek istiyorum.
Zaman ayırabilen bir adam için kariyer yapmak ailesine (bunu da unutmadan), ama esas olarak eve ve çocuklara her saniye bağlı kalmadan kariyer yapmak ve bu eve demir zincirle zincirlenmiş, elleri ve ayakları orada bağlı bir kadın için bunlar tamamen farklı şeyler. Bana göre bu çok açık.
Ben o zaman ayrılıyorum.
Artık konu dışı mesajları çoğaltmayalım.
Örnek olarak hayatımdan bazı olayları verdim (böylece konuşursak, ilk dudakların güvenilirliği)) ve hayatımı özel olarak tartışmayacaktı.
Birkaç mesajınıza yanıt vererek hayatımla ilgili bir tartışma başlatmama izin vermemin benim hatam olduğunu kabul ediyorum. Bütün bu konu beni tetikledi ve şimdi de tetikliyor, bu yüzden fazla konuşmamak adına artık buna bir son vermek ve bitirmek istiyorum.
Zaman ayırabilen bir adam için kariyer yapmak ailesine (bunu da unutmadan), ama esas olarak eve ve çocuklara her saniye bağlı kalmadan kariyer yapmak ve bu eve demir zincirle zincirlenmiş, elleri ve ayakları orada bağlı bir kadın için bunlar tamamen farklı şeyler. Bana göre bu çok açık.
Ben o zaman ayrılıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Bu oranı yazdım çünkü arkadaş çevremde çocuk doğumunu başlatan kişi ya bir kadındı, ya da hamilelik "kazara" meydana geldi. ve başlatıcı asla bir erkek olmadı. Bunlar benim kişisel istatistiklerim. Nihai gerçekmiş gibi davranmıyorum.AmberaMaze: ↑03 Apr 2024, 16:17 Amatör: ↑Bugün, 13:20
Vakaların %95’inde, çocuk doğumunu başlatan kişi bir kadındır
Bu tür çok sayıda kadın olduğuna katılıyorum. Bunun nedeni aynı zamanda çocukluktan itibaren bir kadının evlenmesi, bir sürü çocuk doğurması ve evde kalması gibi bir asırdır modası geçmiş fikirlerle dolu olmasıdır. Öyle de olmuyor; bundan hoşlanan, bunun için gerçekten çabalayan, bunu harika yapan ve mutlu olan gerçek kadınlar var. Herkesi besleyin, yıkayın, yatırın. Zanaatkarlar ve evin gerçek bekçileri.
Ve erkeklerin nasıl başlatıcı olduğuna dair başka örneklerim de var. Elbette kadınlara göre sayıları daha az ama 95/5 gibi bir durum yok. Genel olarak kimsenin kimseyi zorlamaması normaldir, ancak ikisinin bu noktaya mantıklı ve bilinçli bir şekilde gelmesi normaldir.
Ancak her halükarda seks, herhangi bir kadın için doğum öncesine göre daha kötü ve daha az sıklıkta olacaktır (tabii ki bu durum hariç) , her şeyi kendi başına yapıyor ve yardım yok) çünkü çocuk doğurmak ve büyütmek, fiziksel ve zihinsel olarak çok yorucu bir iştir. Ve bunu anlamamak ve uykusuz ve berbat bir kadını bununla suçlamak en azından iğrenç.
Ve kibirli ve herkesin kendilerine borçlu olduğuna inanan orospu çocukları tek bir şey yapmalı: git larvalarıyla birlikte cehenneme))
- These users thanked the author Amatör for the post:
- Devam etmek
-
- En güçlü orgazm!
Evet ve bu konu dışı değil. Oldukça yaygın bir durum: Bir şeyden bahsediyorlardı ama başka bir şeye değindiler. Teknik forumlarda dizüstü bilgisayarların tartışıldığı yerde arabaların da tartışılması alışılmış bir şey değil. Ama burada bu oldukça normal.
Kadınlarla erkeklerin farklı olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ve sadece dışarıdan ve cinsel organlardan dolayı değil. Farklı amaçları var. Ve bununla tartışmak zor. Kadınlarımızın askerlik yapmak zorunda olmamasından memnuniyetsizlik göstermiyorsunuz. Buna normal davranırsınız ve bu sizi rahatsız etmez. Neden? Kadınların neden orduda görev yapmadığını merak etmiyorsunuz. Ayrıca, fark edilmeyen ve hepimizin uzun zamandır alıştığı ve varsayılan olarak kabul ettiği pek çok farklılık da var.
Yani, doğum iznine çıkmayı düşünüyorsanız ve çocuklara bakmak aşağılayıcıdır ve bu bir kadının işi değildir, o halde evlenmeyin ve bu çocukları doğurmayın. Ne sorun var!?
Kariyer yapan insanlar için bu çok zor bir konu. Kelimenin tam anlamıyla her şeyi alır. Bunu gerçekten yaparsanız ve bunu sadece ilan etmekle kalmazsanız geçerlidir.
Ve iyi nedenlerden ötürü, kariyer sahibi kişilerin hiç evlenmemesi daha iyidir. Ve evlenmeyin. Boşuna evlenip çocuk doğurmanın boşuna olduğunu kendin söyledin. Hiç kimsenin buna ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı; ne sizin, ne kocanızın, ne de başkasının.
Elbette bunu çocukların kutsal olduğunu söyleyemezsiniz. Ancak şu anda burada bir veli toplantısında değiliz.
Evliliğe bağlı kalmadan kariyer yapmak daha iyi. Kararları seçmekte özgürsünüz, kişisel zamanınızın efendisi sizsiniz. Görünüşte mantıksız ve aptalca eylemleri kimseye açıklamanıza gerek yok. Ancak kural olarak, belirli eylemlerin faydasını yalnızca siz kendiniz görürsünüz. Kadınlar sıklıkla bazı doğru kararların alınmasına müdahale ederler. Çünkü bunun için fazla pratikler. Mantıksız şeyler yapmaktan acizdirler.
Soru: Neden ünlü politikacılar, sanatçılar, yetenekli mühendisler ve bilim adamları kural olarak sadece erkeklerden oluşuyor? Bunun doğum izninde olmalarına gerek olmadığı için mi olduğunu düşünüyorsunuz?
Bu yüzden düşünmüyorum. Ve bu adamlar hayatlarının bir kısmını, sıradan bir kadının parmağını şakağında döndürüp "Bu işe yaramaz saçmalığı yaparak sıçtın mı sen?" diyeceği şeyleri yaparak geçirdikleri için. Orada ne çiziyorsun ya da aptal gibi ne oynuyorsun? Kimin ihtiyacı var? Ya da daha iyisi, bir iş bulun!
Ve sonra boş bir odada havya tutan bu insanlar Zuckerberg’e, Jobs’a, Gates’e dönüşür.
Bunun içinde kimin olduğunu biliyor musunuz? fotoğraf?
https://i.postimg.cc/RZvZv3TW/44444444.jpg
https://i.postimg.cc/gkHGtzPm/55555555.jpg
Это Безос, самый богатый человек на свете во времена когда у него все только начиналось. И за окном там у него темно, это означает что это ночь. И на его квартиру эта комната не похожа. То есть на дворе ночь и он работает. И работает не дома.
И что либо у него семьи нет, либо она на втором месте для него. По крайней мере сейчас.
n Ben de soyut konuları tartışmaktan ve forumlarda asla kişisel konuşmamaktan yanayım. Ama bunu kendiniz yaptınız - kişisel aile dramınızı her ayrıntısına kadar ortaya koydunuz. Kimse dilini çekmedi. Tekrar ediyorum, bu sizin kişisel kaynağınız değil, Odnoklassniki değil, VKontakte değil, Facebook veya LiveJournal değil. Bu forum halka açık bir yerdir. Bu nedenle, birinin aniden sizin vahiyleriniz hakkında sizinkine benzemeyen kendi fikrini ifade etmesi durumunda gücenmek biraz aptalca olur. Bu tanıtımdır, her iki yolu da keser. Başkalarının fikirlerine karşı bu kadar duyarlıysanız tanıtım konusunda dikkatli olun.AmberaMaze: ↑03 Apr 2024, 17:51 Örnek olarak hayatımdaki bazı olayları aldım (tabiri caizse birinci elden özgünlük)) ve özel olarak hayatımı tartışmak gibi bir niyetim yoktu.
Birkaç paylaşımınıza yanıt vermiş olmam, böylece hayatım hakkında bir tartışma başlatmamıza izin verdi, benim hatam olduğunu kabul ediyorum. Bütün bu konu beni tetikledi ve şimdi de tetikliyor, bu yüzden fazla konuşmamak adına artık buna bir son vermek ve bitirmek istiyorum.
Zaman ayırabilen bir adam için kariyer yapmak ailesine (bunu da unutmadan), ama esas olarak eve ve çocuklara her saniye bağlı kalmadan kariyer yapmak ve bu eve demir zincirle zincirlenmiş, elleri ve ayakları orada bağlı bir kadın için bunlar tamamen farklı şeyler. Benim için bu çok açık.
Ben ayrılıyorum o zaman.
Evet ve bu konu dışı değil. Oldukça yaygın bir durum: Bir şeyden bahsediyorlardı ama başka bir şeye değindiler. Teknik forumlarda dizüstü bilgisayarların tartışıldığı yerde arabaların da tartışılması alışılmış bir şey değil. Ama burada bu oldukça normal.
Kadın olarak doğmuş olmanızın sorumlusu kim? Erkek olarak doğman gerekiyordu. Sadece davranıyorsun ve mutsuz olduğun şey ve diğer her şey bir erkeğin konumundan. Sanki bir kariyer adamı bir anda kariyerinden uzaklaştırılıyor ve iki çocuğuyla birlikte doğum iznine çıkarılıyor. Ve muhtemelen o da aynı şekilde kanatlarını bu kafese vururdu ve her şeyden - ruh eşinden, mevcut durumdan ve tüm bunlara neden başladığı konusunda - aynı derecede tatminsiz olurdu.AmberaMaze: ↑03 Apr 2024, 17:51 ve bu eve demir zincirle zincirlenen ve elleri ve ayakları oraya bağlanan bir kadın için - tamamen farklı şeyler
Kadınlarla erkeklerin farklı olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ve sadece dışarıdan ve cinsel organlardan dolayı değil. Farklı amaçları var. Ve bununla tartışmak zor. Kadınlarımızın askerlik yapmak zorunda olmamasından memnuniyetsizlik göstermiyorsunuz. Buna normal davranırsınız ve bu sizi rahatsız etmez. Neden? Kadınların neden orduda görev yapmadığını merak etmiyorsunuz. Ayrıca, fark edilmeyen ve hepimizin uzun zamandır alıştığı ve varsayılan olarak kabul ettiği pek çok farklılık da var.
Yani, doğum iznine çıkmayı düşünüyorsanız ve çocuklara bakmak aşağılayıcıdır ve bu bir kadının işi değildir, o halde evlenmeyin ve bu çocukları doğurmayın. Ne sorun var!?
Kariyer yapan insanlar için bu çok zor bir konu. Kelimenin tam anlamıyla her şeyi alır. Bunu gerçekten yaparsanız ve bunu sadece ilan etmekle kalmazsanız geçerlidir.
Ve iyi nedenlerden ötürü, kariyer sahibi kişilerin hiç evlenmemesi daha iyidir. Ve evlenmeyin. Boşuna evlenip çocuk doğurmanın boşuna olduğunu kendin söyledin. Hiç kimsenin buna ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı; ne sizin, ne kocanızın, ne de başkasının.
Elbette bunu çocukların kutsal olduğunu söyleyemezsiniz. Ancak şu anda burada bir veli toplantısında değiliz.
Evliliğe bağlı kalmadan kariyer yapmak daha iyi. Kararları seçmekte özgürsünüz, kişisel zamanınızın efendisi sizsiniz. Görünüşte mantıksız ve aptalca eylemleri kimseye açıklamanıza gerek yok. Ancak kural olarak, belirli eylemlerin faydasını yalnızca siz kendiniz görürsünüz. Kadınlar sıklıkla bazı doğru kararların alınmasına müdahale ederler. Çünkü bunun için fazla pratikler. Mantıksız şeyler yapmaktan acizdirler.
Soru: Neden ünlü politikacılar, sanatçılar, yetenekli mühendisler ve bilim adamları kural olarak sadece erkeklerden oluşuyor? Bunun doğum izninde olmalarına gerek olmadığı için mi olduğunu düşünüyorsunuz?
Bu yüzden düşünmüyorum. Ve bu adamlar hayatlarının bir kısmını, sıradan bir kadının parmağını şakağında döndürüp "Bu işe yaramaz saçmalığı yaparak sıçtın mı sen?" diyeceği şeyleri yaparak geçirdikleri için. Orada ne çiziyorsun ya da aptal gibi ne oynuyorsun? Kimin ihtiyacı var? Ya da daha iyisi, bir iş bulun!
Ve sonra boş bir odada havya tutan bu insanlar Zuckerberg’e, Jobs’a, Gates’e dönüşür.
Bunun içinde kimin olduğunu biliyor musunuz? fotoğraf?
https://i.postimg.cc/RZvZv3TW/44444444.jpg
https://i.postimg.cc/gkHGtzPm/55555555.jpg
Это Безос, самый богатый человек на свете во времена когда у него все только начиналось. И за окном там у него темно, это означает что это ночь. И на его квартиру эта комната не похожа. То есть на дворе ночь и он работает. И работает не дома.
И что либо у него семьи нет, либо она на втором месте для него. По крайней мере сейчас.
-
- Penetrasyon
Kadınların fazla pratik ve mantıklı olduğu fikrine kesinlikle katılmıyorum. Tıpkı erkekler gibi farklılar)
Kadınların belirli bir sektörde başarılı olma ihtimalinin daha düşük olmasının nedeninin bebek bakıcılığı yapmaları veya çocuklar tarafından bir kenara itilmeleri olduğu yönünde uzun süredir tartışılan konuya kesinlikle katılıyorum. Ancak bu başka bir büyük konu dışı ve bu konu hakkında tartışma isteği kesinlikle yok.
Anlaşmazlığı vurguladığım için üzgünüm, ancak bunlar bir kadın olarak üzerinde tamamen fikir sahibi olduğum iki nokta. sizden farklı düşünüyorum)
Genel olarak kadınlar hakkında oldukça fazla önyargınız olduğunu düşünüyorum) en azından benim için kadınlar hakkında yazdıklarınızın çoğu tuhaf) belki de sosyal olarak farklıyız aynı kadınların çevreleri. Belki bazen erkek/erkek doğmak istediğim için bazen ona göre davranıyorum, bazen de aynı kişilerle iletişim kuruyorum.
Hayır, hayır, kırılmıyorum. Sadece hayatımdan bir alıntı örneği verdim, tartışmak için değil, konunun konusuyla ilgili sözlerimi doğrulamak için. Bu pasajın tanıtımını yapmaya başladınız. Sonunda, ek bilgi olmadan kesinlikle doğru olmayan sonuçlara vardınız)
Bunları kendi konumunuza göre yaptınız, ancak bildiğiniz gibi pek çok şey farklı şekillerde yorumlanabilir. Özellikle giriş verileri yeterli olmadığında ve hayal gücüne yer olduğunda. Kaba değildin, kaba değildin, beni kızdıracak, kıracak hiçbir şey yok, seninle iletişim kurmaktan geriye sadece olumlu şeyler kalıyor :) Zeki, eğitimli biriyle konuşmaktan her zaman memnuniyet duyarım. Sadece farklı bir fikrim var. Ama bir forumda iki yabancının, birkaç sınırlı mesajla birinin rastgele özel hayatı hakkında birbirlerine bir şeyler kanıtlamasının ne anlamı var? Bunda bir amaç göremiyorum. Özellikle durumu daha iyi bildiğimde. Benim için kesinlikle açık olan durumlarda (ve yukarıda sıralanan durumlar da böyledir), evet, uzun zamandır sizin gibi güçlü, yerleşik bir fikrim var ve bu forumlarda değiştirilemez :)
Barış ve Barış evinize bereket gelsin :)
Yazınızı okudum ve bir paragrafta size tamamen katılıyorum , ama diğerinde değil. Açıklamak uzun zaman alır)
Kadınların fazla pratik ve mantıklı olduğu fikrine kesinlikle katılmıyorum. Tıpkı erkekler gibi farklılar)
Kadınların belirli bir sektörde başarılı olma ihtimalinin daha düşük olmasının nedeninin bebek bakıcılığı yapmaları veya çocuklar tarafından bir kenara itilmeleri olduğu yönünde uzun süredir tartışılan konuya kesinlikle katılıyorum. Ancak bu başka bir büyük konu dışı ve bu konu hakkında tartışma isteği kesinlikle yok.
Anlaşmazlığı vurguladığım için üzgünüm, ancak bunlar bir kadın olarak üzerinde tamamen fikir sahibi olduğum iki nokta. sizden farklı düşünüyorum)
Genel olarak kadınlar hakkında oldukça fazla önyargınız olduğunu düşünüyorum) en azından benim için kadınlar hakkında yazdıklarınızın çoğu tuhaf) belki de sosyal olarak farklıyız aynı kadınların çevreleri. Belki bazen erkek/erkek doğmak istediğim için bazen ona göre davranıyorum, bazen de aynı kişilerle iletişim kuruyorum.
Hayır, hayır, kırılmıyorum. Sadece hayatımdan bir alıntı örneği verdim, tartışmak için değil, konunun konusuyla ilgili sözlerimi doğrulamak için. Bu pasajın tanıtımını yapmaya başladınız. Sonunda, ek bilgi olmadan kesinlikle doğru olmayan sonuçlara vardınız)
Bunları kendi konumunuza göre yaptınız, ancak bildiğiniz gibi pek çok şey farklı şekillerde yorumlanabilir. Özellikle giriş verileri yeterli olmadığında ve hayal gücüne yer olduğunda. Kaba değildin, kaba değildin, beni kızdıracak, kıracak hiçbir şey yok, seninle iletişim kurmaktan geriye sadece olumlu şeyler kalıyor :) Zeki, eğitimli biriyle konuşmaktan her zaman memnuniyet duyarım. Sadece farklı bir fikrim var. Ama bir forumda iki yabancının, birkaç sınırlı mesajla birinin rastgele özel hayatı hakkında birbirlerine bir şeyler kanıtlamasının ne anlamı var? Bunda bir amaç göremiyorum. Özellikle durumu daha iyi bildiğimde. Benim için kesinlikle açık olan durumlarda (ve yukarıda sıralanan durumlar da böyledir), evet, uzun zamandır sizin gibi güçlü, yerleşik bir fikrim var ve bu forumlarda değiştirilemez :)
Barış ve Barış evinize bereket gelsin :)
-
- En güçlü orgazm!
Sanırım bu tür kadınların ikinci yarı olarak böyle bir kocaya ihtiyacı var, böylece o her şeyden önce bir arkadaş ve bu nedenle zaten zaten bir koca, bir sevgili ve daha fazlası.
Fakat bu tür kadınların bir sorunu var. Pek çok kişiden biri.
Böyle bir kadının her yerde erkek arkadaşları olacaktır. Kiminle çok iyi dostane ve güvenilir ilişkilere sahip olacak. Sanki bir erkekmiş gibi. Ve her şey yoluna girecek.
Ama bildiğiniz gibi kadınla erkek arasında dostluk yoktur. Yine de, er ya da geç bir kadın arkadaş ile bir erkek arkadaş aynı yatakta buluşacaktır. Ve bunların hepsi böyle bir arkadaşlıktaki seksin sıradan erkek ve kadınlarınki gibi seks olmaması nedeniyle. Ve bu sadece güvenin en yüksek derecesidir. O kadar harika arkadaşlıkları var ki bazen içlerinden biri birbirleri için güzel bir şeyler yapmak istiyor. Bir erkek ve kadın çok iyi ve güvene dayalı bir ilişkileri varsa birbirlerini memnun etmek için başka ne yapabilirler? Sana pasta vereyim mi?
Ve aslında beyni olan yarı bir erkek olan bir kadının kocasının tüm bu durumda ne yapması gerektiği tam olarak belli değil mi?
Bu kadının birçok yüzüne gözlerini kapat erkek arkadaşlar?
Peki ya bu kıskançlığı konusunda hiçbir şey yapamıyorsa?
Sonra düşündüm ki...
Ya da belki de kocanız kasten sana çocuk sahibi olmanı mı tavsiye etti? O zaman kesinlikle tüm bu arkadaşlarınızı uzun bir süre kaybedeceksiniz.
Belki de kocanız sizi kıskanmaktan bıkmıştır? Belki de bu yüzden kıskançlıktan ve seni bir şekilde etkileme arzusundan dolayı sola gittim?
Ve belki de seni doğum iznine çıkarmak çok kurnaz bir plandı?
Bu başarılı oldu.
: -)
Şu anda bu kafenizde gürültü yapıyorsunuz ama bu konuda hiçbir şey yapamazsınız - yani onları teslim edemezsiniz yetimhaneye!
Peki neden, ben Bir kadının erkeksi bir karaktere sahip olduğu böyle bir duruma çok aşinayım. Ve en iyi adamın beynine sahip olduğunda. Dışarıdan her şey mevcut ve hatta gereğinden fazla olmasına rağmen. Ve bu tür kadınlar erkek iletişimini tercih ediyor. Ve kendileri de kadınlara aptal amcıklardan başka bir şey demiyorlar. Ve kendileri de bu fahişeleri sıkıştırmaktan hoşlanmıyorlar!AmberaMaze: ↑03 Apr 2024, 22:23 Genel olarak kadınlara karşı oldukça fazla önyargınız olduğunu düşünüyorum (en azından benim için kadınlar hakkında yazdıklarınızın çoğu tuhaf) belki de aynı kadınların farklı sosyal çevreleri var. Belki bazen erkek/erkek doğmak istediğim için bazen ona göre davranıyorum, bazen de aynı olanlarla iletişim kuruyorum.
Sanırım bu tür kadınların ikinci yarı olarak böyle bir kocaya ihtiyacı var, böylece o her şeyden önce bir arkadaş ve bu nedenle zaten zaten bir koca, bir sevgili ve daha fazlası.
Fakat bu tür kadınların bir sorunu var. Pek çok kişiden biri.
Böyle bir kadının her yerde erkek arkadaşları olacaktır. Kiminle çok iyi dostane ve güvenilir ilişkilere sahip olacak. Sanki bir erkekmiş gibi. Ve her şey yoluna girecek.
Ama bildiğiniz gibi kadınla erkek arasında dostluk yoktur. Yine de, er ya da geç bir kadın arkadaş ile bir erkek arkadaş aynı yatakta buluşacaktır. Ve bunların hepsi böyle bir arkadaşlıktaki seksin sıradan erkek ve kadınlarınki gibi seks olmaması nedeniyle. Ve bu sadece güvenin en yüksek derecesidir. O kadar harika arkadaşlıkları var ki bazen içlerinden biri birbirleri için güzel bir şeyler yapmak istiyor. Bir erkek ve kadın çok iyi ve güvene dayalı bir ilişkileri varsa birbirlerini memnun etmek için başka ne yapabilirler? Sana pasta vereyim mi?
Ve aslında beyni olan yarı bir erkek olan bir kadının kocasının tüm bu durumda ne yapması gerektiği tam olarak belli değil mi?
Bu kadının birçok yüzüne gözlerini kapat erkek arkadaşlar?
Peki ya bu kıskançlığı konusunda hiçbir şey yapamıyorsa?
Sonra düşündüm ki...
Ya da belki de kocanız kasten sana çocuk sahibi olmanı mı tavsiye etti? O zaman kesinlikle tüm bu arkadaşlarınızı uzun bir süre kaybedeceksiniz.
Belki de kocanız sizi kıskanmaktan bıkmıştır? Belki de bu yüzden kıskançlıktan ve seni bir şekilde etkileme arzusundan dolayı sola gittim?
Ve belki de seni doğum iznine çıkarmak çok kurnaz bir plandı?
Bu başarılı oldu.
: -)
Şu anda bu kafenizde gürültü yapıyorsunuz ama bu konuda hiçbir şey yapamazsınız - yani onları teslim edemezsiniz yetimhaneye!
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Devam etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 2 months
Tanıdık bir bok, aynı şeyi bende de yaşadım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 800 Views
-
Last post by çiçek hastalığı
-
- 11 Replies