60 yaş üstü bir erkekle seks yapmak istiyorum

[/url]< /’i seven için olanlar için e>daha eski
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: 60 yaş üstü bir erkekle seks yapmak istiyorum

Unread post by Kardeş »

Ksenofont, dikkatli ol, bir şeye dönüşüyorsun grafomani kıllı gömlek :-D
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ksenofon »

Çul, senil demans nedeniyle ne yazık ki, Metnin sonunda ne yazdığınızı hatırlayamıyorum. Ama sizin bunu hatırlayamayacağınız izlenimine kapılıyorum.
Sizi çok iyi karakterize eden kısım, ameliyatınızı gerçekleştiren doktorun 60 yaşından sonra erkeklerin neden prostat hastalığından muzdarip olduğunu merak etmesidir. İhtiyacınız olan şeyi kestiğinden emin misiniz?
Bence kendinizi meslektaşınızın ameliyat masasında buldunuz. Tüm bilimlerin aynı yarı eğitimli ve megaloman profesörüne.
Seninle tartışmak zor çünkü metinleri nasıl okuyacağını bilmiyorsun, onları yetersiz algılıyorsun ve en önemlisi hepinizin kendi yanılmazlığındaki aynı narsist terk edilmişler olduğuna içtenlikle inanıyorsunuz.
Size defalarca eğitimini tamamlamış, uzmanlık alanında çalışan ve kendini aşağılık hissetmeyen insanlar olduğunu aktarmaya çalıştım.
Son olarak sizi çok endişelendiren soruna gelince: mastürbasyon!
31 çekmek hoş ve faydalıdır, ancak bir şey var! Beynini değil, penisini çekmen gerekiyor. Ve sizden bunu istemeyen insanların beyinlerini mastürbasyon yapmak bir rezalet! Ve sağlığımın kötü olması nedeniyle buna katılmak istemiyorum!

1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Kardeş: 02 Jan 2024, 21:10 Ksenofont, dikkatli ol, grafoman kıllı bir gömleğe dönüşüyorsun :-D
Kime gidiyorsun dalga geçmek...!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Üstü kendinize saklayın
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

Ksenofont, yani onun çarşaflarına baktığınızda hâlâ duruyor yararlı %0,09 var
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
vesaire, Zorba Carrie, Gurme
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

На него подрочить надо или что?
А то я текст не стал читать.

У кого-то уже получилось? А то я не знаю что делать...
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Ksenofon
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Ksenofont: 02 Jan 2024, 21:15 Vasyanitsa, senil demans nedeniyle, ne yazık ki, en başında yazdığını yazdığın metnin sonunda hatırlama fırsatım yok. Ama sizin bunu hatırlayamadığınız izlenimine kapılıyorum.
Sizi çok iyi karakterize eden pasaj, ameliyatınızı gerçekleştiren doktorun şu soruyu sormasıydı: Erkekler neden 60 yaşından sonra prostat hastalığından muzdarip oluyor? İhtiyacınız olanı kestiğinden emin misiniz?
Bence kendinizi meslektaşınızın ameliyat masasında buldunuz. Tüm bilim dallarının aynı okulu bırakmış ve megaloman profesörü için.
Seninle tartışmak zor çünkü metinleri nasıl okuyacağını bilmiyorsun, onları yetersiz algılıyorsun ve en önemlisi, aynı okulu bırakmış olduğuna içtenlikle inanıyorsun. yanılmazlıkları konusunda narsist öğrenciler.
Size defalarca eğitimini tamamlamış, uzmanlık alanında çalışan ve kendini aşağılık hissetmeyen insanlar olduğunu aktarmaya çalıştım.
Ve son olarak, hakkında seni bu kadar endişelendiren sorun mastürbasyon!
31 çekmek hoş ve faydalıdır, ama bir şey var! Beynini değil, penisini çekmen gerekiyor. Ve sizden bunu istemeyen insanların beyinlerini mastürbasyon yapmak bir rezalet! Ve sağlığım kötü olduğu için buna katılmak istemiyorum!
Seninle tartışmak ya da oturup düşünmek gibi en ufak bir arzum yok sana nasıl daha acı verici bir şekilde hakaret edebileceğim hakkında. Buna ihtiyacım yok.
Bu forum gibi kaynaklar iyidir çünkü buradaki insanlar bazen şu veya bu sorun hakkında akıllı ve orijinal düşüncelerini ifade ederler. Çevrimdışıyken asla yapamayacakları şey.
Endüstriyel casusluğa benziyor. Birisi teknik geliştirmeye ve araştırmaya milyarlarca dolar döküyor ve sonunda şu veya bu soruna teknik bir çözüm buluyor. Ancak birisi bunu yapmaz ve sadece bu çalışmaların sonuçlarını yayınlar ve bu şekilde tasarruf edilen parayı daha az önemli olmayan başka bir şeye yatırır.

Bu konuda da durum tamamen aynı. forum - birçok kişi belirli sorunlar hakkında ilginç ve orijinal düşünceler ve fikirler ortaya koyuyor. Ben de bulduğum çözümlerden bazılarını paylaşıyorum. Ve bu forumdaki iletişimin özü de tam olarak budur; birbirimizle kavga etmek ya da birbirimize bir şey kanıtlamak değil. Mesela bu forumda söylediğimden daha çok insanı dinliyorum. Ve bu bakımdan bana yönelik şikâyetlerinizi pek anlamıyorum. Kendimi diğerlerinden daha akıllı gördüğümü ve büyüklük yanılgılarından muzdarip olduğumu söylüyorlar. Dünkü terhis edilmiş emekli albay gibi davranmanız daha muhtemel. Daha dün alay komutanıydım ve siz alay kontrol noktasını geçerken kuşlar bile sustu. Ve burada, süpermarketin koridorunda yükleyici sana defolup gitmeni söyledi. Bütün bunlarla yaşamaya nasıl devam edebilirim!?

Genel olarak seninle tartışmak istemiyorum. Buraya bunun için gelmedim. Ve sana bunu tavsiye etmiyorum. Hepsi boş. Zaman, çaba, duygu, ruh hali kaybı...
Buna değmez.

3 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Buna mı dalayım yoksa ne yapayım?
Metni okumaya zahmet etmedim.

Başarılı olan var mı? Aksi takdirde ne yapacağımı bilmiyorum...
Hayır. Sadece geçmeniz gerekiyor. Eğer çit SİKİŞTİR diyorsa, o zaman sen de aynı şeyi merak ediyorsun; otuzbir çekmeli misin?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

olga: 29 Dec 2023, 21:29 Çok basit. Yaşlı adamın yanına gidip beni becerelim mi demeliyim?
Ve büyük ihtimalle o da senden hemen kaçacak! Bu yaklaşım boşanmaya çok benziyor...
Ayrıca insanlara yaklaşabilmeniz de gerekiyor...
sergey0361
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by sergey0361 »

Neden onu arayalım))) İşte buradayım. St.Petersburg’da yaşıyorum. Yazmak. Her şey birbirine uyuyor, bence 30 yaşında bir kadın en iyi dönemindedir)))
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366

Unread post by İsimsiz9 »

Evet, yaşlı insanlar nazikçe, soğukkanlılıkla sikişiyor, o zaman kıç neredeyse hiç acımıyor
These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 2):
seksforumu_, Sibiryak89
Raşid
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Raşid »

merhaba, gel benimle Magnitogorsk’ta yaşa, 65 yaşındayım, mükemmel am yalama, bedava, içki içmiyorum, sigara içiyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yaşlı insanlarla seks”