60 yaş üstü bir erkekle seks yapmak istiyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: 60 yaş üstü bir erkekle seks yapmak istiyorum
Ksenofont, dikkatli ol, bir şeye dönüşüyorsun grafomani kıllı gömlek

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Çul, senil demans nedeniyle ne yazık ki, Metnin sonunda ne yazdığınızı hatırlayamıyorum. Ama sizin bunu hatırlayamayacağınız izlenimine kapılıyorum.
Sizi çok iyi karakterize eden kısım, ameliyatınızı gerçekleştiren doktorun 60 yaşından sonra erkeklerin neden prostat hastalığından muzdarip olduğunu merak etmesidir. İhtiyacınız olan şeyi kestiğinden emin misiniz?
Bence kendinizi meslektaşınızın ameliyat masasında buldunuz. Tüm bilimlerin aynı yarı eğitimli ve megaloman profesörüne.
Seninle tartışmak zor çünkü metinleri nasıl okuyacağını bilmiyorsun, onları yetersiz algılıyorsun ve en önemlisi hepinizin kendi yanılmazlığındaki aynı narsist terk edilmişler olduğuna içtenlikle inanıyorsunuz.
Size defalarca eğitimini tamamlamış, uzmanlık alanında çalışan ve kendini aşağılık hissetmeyen insanlar olduğunu aktarmaya çalıştım.
Son olarak sizi çok endişelendiren soruna gelince: mastürbasyon!
31 çekmek hoş ve faydalıdır, ancak bir şey var! Beynini değil, penisini çekmen gerekiyor. Ve sizden bunu istemeyen insanların beyinlerini mastürbasyon yapmak bir rezalet! Ve sağlığımın kötü olması nedeniyle buna katılmak istemiyorum!
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Sizi çok iyi karakterize eden kısım, ameliyatınızı gerçekleştiren doktorun 60 yaşından sonra erkeklerin neden prostat hastalığından muzdarip olduğunu merak etmesidir. İhtiyacınız olan şeyi kestiğinden emin misiniz?
Bence kendinizi meslektaşınızın ameliyat masasında buldunuz. Tüm bilimlerin aynı yarı eğitimli ve megaloman profesörüne.
Seninle tartışmak zor çünkü metinleri nasıl okuyacağını bilmiyorsun, onları yetersiz algılıyorsun ve en önemlisi hepinizin kendi yanılmazlığındaki aynı narsist terk edilmişler olduğuna içtenlikle inanıyorsunuz.
Size defalarca eğitimini tamamlamış, uzmanlık alanında çalışan ve kendini aşağılık hissetmeyen insanlar olduğunu aktarmaya çalıştım.
Son olarak sizi çok endişelendiren soruna gelince: mastürbasyon!
31 çekmek hoş ve faydalıdır, ancak bir şey var! Beynini değil, penisini çekmen gerekiyor. Ve sizden bunu istemeyen insanların beyinlerini mastürbasyon yapmak bir rezalet! Ve sağlığımın kötü olması nedeniyle buna katılmak istemiyorum!
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Kime gidiyorsun dalga geçmek...!
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Ksenofont, yani onun çarşaflarına baktığınızda hâlâ duruyor yararlı %0,09 var
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
- vesaire, Zorba Carrie, Gurme
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
На него подрочить надо или что?
А то я текст не стал читать.
У кого-то уже получилось? А то я не знаю что делать...
На него подрочить надо или что?
А то я текст не стал читать.
У кого-то уже получилось? А то я не знаю что делать...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Bu forum gibi kaynaklar iyidir çünkü buradaki insanlar bazen şu veya bu sorun hakkında akıllı ve orijinal düşüncelerini ifade ederler. Çevrimdışıyken asla yapamayacakları şey.
Endüstriyel casusluğa benziyor. Birisi teknik geliştirmeye ve araştırmaya milyarlarca dolar döküyor ve sonunda şu veya bu soruna teknik bir çözüm buluyor. Ancak birisi bunu yapmaz ve sadece bu çalışmaların sonuçlarını yayınlar ve bu şekilde tasarruf edilen parayı daha az önemli olmayan başka bir şeye yatırır.
Bu konuda da durum tamamen aynı. forum - birçok kişi belirli sorunlar hakkında ilginç ve orijinal düşünceler ve fikirler ortaya koyuyor. Ben de bulduğum çözümlerden bazılarını paylaşıyorum. Ve bu forumdaki iletişimin özü de tam olarak budur; birbirimizle kavga etmek ya da birbirimize bir şey kanıtlamak değil. Mesela bu forumda söylediğimden daha çok insanı dinliyorum. Ve bu bakımdan bana yönelik şikâyetlerinizi pek anlamıyorum. Kendimi diğerlerinden daha akıllı gördüğümü ve büyüklük yanılgılarından muzdarip olduğumu söylüyorlar. Dünkü terhis edilmiş emekli albay gibi davranmanız daha muhtemel. Daha dün alay komutanıydım ve siz alay kontrol noktasını geçerken kuşlar bile sustu. Ve burada, süpermarketin koridorunda yükleyici sana defolup gitmeni söyledi. Bütün bunlarla yaşamaya nasıl devam edebilirim!?
Genel olarak seninle tartışmak istemiyorum. Buraya bunun için gelmedim. Ve sana bunu tavsiye etmiyorum. Hepsi boş. Zaman, çaba, duygu, ruh hali kaybı...
Buna değmez.
3 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Seninle tartışmak ya da oturup düşünmek gibi en ufak bir arzum yok sana nasıl daha acı verici bir şekilde hakaret edebileceğim hakkında. Buna ihtiyacım yok.Ksenofont: ↑02 Jan 2024, 21:15 Vasyanitsa, senil demans nedeniyle, ne yazık ki, en başında yazdığını yazdığın metnin sonunda hatırlama fırsatım yok. Ama sizin bunu hatırlayamadığınız izlenimine kapılıyorum.
Sizi çok iyi karakterize eden pasaj, ameliyatınızı gerçekleştiren doktorun şu soruyu sormasıydı: Erkekler neden 60 yaşından sonra prostat hastalığından muzdarip oluyor? İhtiyacınız olanı kestiğinden emin misiniz?
Bence kendinizi meslektaşınızın ameliyat masasında buldunuz. Tüm bilim dallarının aynı okulu bırakmış ve megaloman profesörü için.
Seninle tartışmak zor çünkü metinleri nasıl okuyacağını bilmiyorsun, onları yetersiz algılıyorsun ve en önemlisi, aynı okulu bırakmış olduğuna içtenlikle inanıyorsun. yanılmazlıkları konusunda narsist öğrenciler.
Ve son olarak, hakkında seni bu kadar endişelendiren sorun mastürbasyon!
31 çekmek hoş ve faydalıdır, ama bir şey var! Beynini değil, penisini çekmen gerekiyor. Ve sizden bunu istemeyen insanların beyinlerini mastürbasyon yapmak bir rezalet! Ve sağlığım kötü olduğu için buna katılmak istemiyorum!
Bu forum gibi kaynaklar iyidir çünkü buradaki insanlar bazen şu veya bu sorun hakkında akıllı ve orijinal düşüncelerini ifade ederler. Çevrimdışıyken asla yapamayacakları şey.
Endüstriyel casusluğa benziyor. Birisi teknik geliştirmeye ve araştırmaya milyarlarca dolar döküyor ve sonunda şu veya bu soruna teknik bir çözüm buluyor. Ancak birisi bunu yapmaz ve sadece bu çalışmaların sonuçlarını yayınlar ve bu şekilde tasarruf edilen parayı daha az önemli olmayan başka bir şeye yatırır.
Bu konuda da durum tamamen aynı. forum - birçok kişi belirli sorunlar hakkında ilginç ve orijinal düşünceler ve fikirler ortaya koyuyor. Ben de bulduğum çözümlerden bazılarını paylaşıyorum. Ve bu forumdaki iletişimin özü de tam olarak budur; birbirimizle kavga etmek ya da birbirimize bir şey kanıtlamak değil. Mesela bu forumda söylediğimden daha çok insanı dinliyorum. Ve bu bakımdan bana yönelik şikâyetlerinizi pek anlamıyorum. Kendimi diğerlerinden daha akıllı gördüğümü ve büyüklük yanılgılarından muzdarip olduğumu söylüyorlar. Dünkü terhis edilmiş emekli albay gibi davranmanız daha muhtemel. Daha dün alay komutanıydım ve siz alay kontrol noktasını geçerken kuşlar bile sustu. Ve burada, süpermarketin koridorunda yükleyici sana defolup gitmeni söyledi. Bütün bunlarla yaşamaya nasıl devam edebilirim!?
Genel olarak seninle tartışmak istemiyorum. Buraya bunun için gelmedim. Ve sana bunu tavsiye etmiyorum. Hepsi boş. Zaman, çaba, duygu, ruh hali kaybı...
Buna değmez.
3 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Hayır. Sadece geçmeniz gerekiyor. Eğer çit SİKİŞTİR diyorsa, o zaman sen de aynı şeyi merak ediyorsun; otuzbir çekmeli misin?Buna mı dalayım yoksa ne yapayım?
Metni okumaya zahmet etmedim.
Başarılı olan var mı? Aksi takdirde ne yapacağımı bilmiyorum...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ayrıca insanlara yaklaşabilmeniz de gerekiyor...
Ve büyük ihtimalle o da senden hemen kaçacak! Bu yaklaşım boşanmaya çok benziyor...
Ayrıca insanlara yaklaşabilmeniz de gerekiyor...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Neden onu arayalım))) İşte buradayım. St.Petersburg’da yaşıyorum. Yazmak. Her şey birbirine uyuyor, bence 30 yaşında bir kadın en iyi dönemindedir)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
Evet, yaşlı insanlar nazikçe, soğukkanlılıkla sikişiyor, o zaman kıç neredeyse hiç acımıyor
- These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 2):
- seksforumu_, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 4 months
merhaba, gel benimle Magnitogorsk’ta yaşa, 65 yaşındayım, mükemmel am yalama, bedava, içki içmiyorum, sigara içiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 83 Replies
- 8101 Views
-
Last post by Nataşa44
-
- 11 Replies