Tarih_16\1_Biraz “vanilya”
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Tarih_16\1_Biraz “vanilya”
Şimdi size anlatmak istediğim hikayenin kişisel olarak benimle hiçbir ilgisi yok. Daha doğrusu öyle değil. Tarihteki olaylar benim başıma gelmez. Ama başına bu olayların geldiği kızı çok iyi tanıyorum. Bu kızla üniversitedeyken tanıştım. Ona Katya diyeceğim. Yani Katya genel olarak "benim tematik kalabalığımdan" değildi, bizim BDSM’mizi umursamıyordu. Bazen "genel partilere" gelen bir tanıdığın tanıdığıydı, yani Katya birkaç kez seyirci olarak oradaydı ve ardından sadece kendi insanlarına yönelik olan "kapalı" oturumlarda, bu kıza asla izin verilmedi...
Olan her şeyin komik doğası olmasaydı Katya’nın hikayesini hiç anlatamazdım.
Bu nedenle, nehir kıyısındaki bir seferde gençlerin nasıl dinlendikleri, orada nasıl dinlendikleri ve hangisinin ne kadar içtiği gibi gereksiz ayrıntıları hemen atlayacağım ve doğrudan konuya geçeceğim. asıl mesele.
Tüm şirket nihayet eve gitmeye karar verdiğinde akşam geç vakit olmuştu, taksi çağırmanın bir yolu olmadığı ve taksi şoförlerinin şehir dışına çıkmayı reddettikleri ortaya çıktı. çok geç bir saatte.
Böylece herkes oybirliğiyle oraya Kostik’in arabasıyla gitmeye karar verdi. Tüm şirkette bekar ve en önemlisi hiç alkol içmeyen tek kişi oydu, bu yüzden tüm şirket anında onun "herkesi eve gönderme" teklifinden yararlanmaya karar verdi.
Şaşırtıcı bir şekilde, kesinlikle herkes kabine sığdı . Katya’nın kocası önde, sürücünün yanında onurlu bir yerde oturuyordu. Igor ve Nikita arka koltuğa oturdular ve "kızları" oraya, kucaklarına oturttular.
Natasha, Igor’un karısı, Lilya, Nikita’nın karısı ve tabii ki Katya’nın kendisi de bir şekilde erkeklerin kucağına oturdu. ve Kostya motoru çalıştırdılar ve sahilden ayrılarak yavaşça ilerlemeye başladılar.
Hemen söyleyeyim, herkes sarhoştu, dolayısıyla o anda kendilerini maruz bıraktıkları tehlikeyi anlamadılar. Peki, bir düşünün, arka koltukta beş kişi var...
Aksine kabinde sürekli gürültü, gürültü ve ciyaklama vardı çünkü harika bir ruh hali içindeydik ve ısınmıştık şirket alkol alarak eğlenmeye devam etti.
Katya da herkesle birlikte güldü ve şarkı söyledi. Peki neden daha kötü? Kızın yalnızca bir rahatsızlığı vardı. Kostya, arabayı dikkatli sürmesine rağmen orada yol yoktu, bu yüzden araba sürekli olarak deliklere "düştü" veya tam tersine bir sonraki tümsek veya tümsekte sıçradı.
Doğal olarak kabin çok güçlü bir şekilde titriyordu ve bir sonraki “başarısızlık” veya “kalkış”a oturanların dostça cıvıltıları ve kahkahaları eşlik ediyordu.
Katya rahatsızdı. Genel yaygara ve sarsıntı sürecinde kızlar onu salonun en köşesine ittiler, böylece artık olup biten her şeye kapılmış olan ve artık olup biteni kontrol edemeyen Igor’un kucağında oturuyordu. hiç olmuyor.
O bunu kontrol etmedi. Ancak penisi kazık gibi durduğu için Katya’ya pek çok rahatsızlık veriyordu ve sürekli kıçına sokuyordu.
Şimdi kazığı eliyle düzeltip hareket ettirirse buna makul şekilde inanıyorum biraz yana, kimse bir şey fark etmeyecek. Ne neredeyse "uyuyan" Igor, ne de gülen kız arkadaşlar ve özellikle de karşı kapıda oturan ve tüm arzusuna rağmen hiçbir şey göremeyen Nikita.
nDedikleri gibi, "bir kez söylendi ve yapıldı" ve gerçekten de herkes tarafından fark edilmeyen Katya, elini Igor’un eşofmanının içine koydu ve elastik bandı biraz geriye iterek penisini yan tarafına koymaya çalıştı ve diğer tarafa işaret etti. yön. Ve o anda Kostya "başka bir deliğe düştü, sonra araba tam tersine havaya fırlatıldı ve dayanamayan Katya penisini bırakmak zorunda kaldı" ve sürücü koltuğunu iki elinizle tutun. Sadece o penisi bıraktı. Ve eşofman altının elastik bandı aşağı çekildiğinden, Igor’un penisi serbest kaldı ve bu arada, artık sadece etek giyen, külotsuz olan Katya, arabanın bir sonraki "atlamasında" tekrar Igor’un kucağına düştü. , ancak bu sefer penisi artık ona baskı yapmadı ve tamamen amının içine girdi.
Kız bir anlığına paniğe kapıldı. Korkuyla, o zaman ne olduğunu artık herkesin göreceğini düşündü... Ama birkaç saniye geçti ve hiçbir şey olmadı. İlk koltukta oturan koca hâlâ yola bakıyordu. Yakınlarda oturan kızlar yüksek sesle çığlık attılar. Penisin sahibi Igor hala "uyuyordu", ne olduğunun farkına bile varmıyordu.
Katya’ya hakkını vermeliyiz, ilk şok geçtiğinde dürüstçe penisten kurtulmaya çalıştı, ama dedikleri gibi, söylemek yapmaktan daha kolaydı.
Gerçek şu ki, araba artık yolun en kötü bölümünde ilerliyordu ve sürekli olarak yukarıya fırlayıp farklı yönlere doğru sallanıyordu. . Arabayla birlikte, içinde oturan her şey sıçradı, sadece kızlar, ama Katya bunu kelimenin tam anlamıyla penisin üzerine yaptı.
Doğrudan delen kazıktan kurtulmak için birkaç başarısız girişim daha yaptıktan sonra Katya vajinası aracılığıyla sakinleşmeye karar verdi ve deyim yerindeyse olan biteni kabullendi.
Araba hâlâ titriyor ve sallanıyordu ve Katya’nın bunu yapmasına bile gerek yoktu. penisin üzerinde kıpırdanmak. Yol, daha doğrusu yokluğu ve araba onun için her şeyi yaptı.
Bir süre sonra Katya’nın alt karnı uyuşmaya başladı. Nefes alışverişim hızlandı ve vücuduma hoş bir halsizlik yayılmaya başladı.
Arabanın içi sessiz olsaydı muhtemelen herkes kızın durumundaki değişiklikleri fark ederdi. Ve böylece, Katya sözünü bitirdiğinde bile kimse bir şey fark etmedi ve Katyukha’nın da herkesle birlikte ciyaklayıp bağırdığına karar verdi. Ve çok geçmeden Igor’un kendisi de geldi. Bunu yaptı bu doğru sessizce, "uykuda"yken, Katya amındaki penisin titrediğini ve kasıldığını açıkça hissetti...
Yalnızca yarım saat sonra, Kostya arabayı sürdüğünde otoyol ve arabanın sallanması durdu, Katya penisten kurtulmayı ve eşofmanının içine saklamayı başardı.
Bunun gibi bir şey... Hikayede çok az ayrıntı var çünkü Ben sadece kendi bildiğimi söyledim. Daha doğrusu Katya’nın bana söylediği şey)))…
Bu nedenle, nehir kıyısındaki bir seferde gençlerin nasıl dinlendikleri, orada nasıl dinlendikleri ve hangisinin ne kadar içtiği gibi gereksiz ayrıntıları hemen atlayacağım ve doğrudan konuya geçeceğim. asıl mesele.
Tüm şirket nihayet eve gitmeye karar verdiğinde akşam geç vakit olmuştu, taksi çağırmanın bir yolu olmadığı ve taksi şoförlerinin şehir dışına çıkmayı reddettikleri ortaya çıktı. çok geç bir saatte.
Böylece herkes oybirliğiyle oraya Kostik’in arabasıyla gitmeye karar verdi. Tüm şirkette bekar ve en önemlisi hiç alkol içmeyen tek kişi oydu, bu yüzden tüm şirket anında onun "herkesi eve gönderme" teklifinden yararlanmaya karar verdi.
Şaşırtıcı bir şekilde, kesinlikle herkes kabine sığdı . Katya’nın kocası önde, sürücünün yanında onurlu bir yerde oturuyordu. Igor ve Nikita arka koltuğa oturdular ve "kızları" oraya, kucaklarına oturttular.
Natasha, Igor’un karısı, Lilya, Nikita’nın karısı ve tabii ki Katya’nın kendisi de bir şekilde erkeklerin kucağına oturdu. ve Kostya motoru çalıştırdılar ve sahilden ayrılarak yavaşça ilerlemeye başladılar.
Hemen söyleyeyim, herkes sarhoştu, dolayısıyla o anda kendilerini maruz bıraktıkları tehlikeyi anlamadılar. Peki, bir düşünün, arka koltukta beş kişi var...
Aksine kabinde sürekli gürültü, gürültü ve ciyaklama vardı çünkü harika bir ruh hali içindeydik ve ısınmıştık şirket alkol alarak eğlenmeye devam etti.
Katya da herkesle birlikte güldü ve şarkı söyledi. Peki neden daha kötü? Kızın yalnızca bir rahatsızlığı vardı. Kostya, arabayı dikkatli sürmesine rağmen orada yol yoktu, bu yüzden araba sürekli olarak deliklere "düştü" veya tam tersine bir sonraki tümsek veya tümsekte sıçradı.
Doğal olarak kabin çok güçlü bir şekilde titriyordu ve bir sonraki “başarısızlık” veya “kalkış”a oturanların dostça cıvıltıları ve kahkahaları eşlik ediyordu.
Katya rahatsızdı. Genel yaygara ve sarsıntı sürecinde kızlar onu salonun en köşesine ittiler, böylece artık olup biten her şeye kapılmış olan ve artık olup biteni kontrol edemeyen Igor’un kucağında oturuyordu. hiç olmuyor.
O bunu kontrol etmedi. Ancak penisi kazık gibi durduğu için Katya’ya pek çok rahatsızlık veriyordu ve sürekli kıçına sokuyordu.
Şimdi kazığı eliyle düzeltip hareket ettirirse buna makul şekilde inanıyorum biraz yana, kimse bir şey fark etmeyecek. Ne neredeyse "uyuyan" Igor, ne de gülen kız arkadaşlar ve özellikle de karşı kapıda oturan ve tüm arzusuna rağmen hiçbir şey göremeyen Nikita.
nDedikleri gibi, "bir kez söylendi ve yapıldı" ve gerçekten de herkes tarafından fark edilmeyen Katya, elini Igor’un eşofmanının içine koydu ve elastik bandı biraz geriye iterek penisini yan tarafına koymaya çalıştı ve diğer tarafa işaret etti. yön. Ve o anda Kostya "başka bir deliğe düştü, sonra araba tam tersine havaya fırlatıldı ve dayanamayan Katya penisini bırakmak zorunda kaldı" ve sürücü koltuğunu iki elinizle tutun. Sadece o penisi bıraktı. Ve eşofman altının elastik bandı aşağı çekildiğinden, Igor’un penisi serbest kaldı ve bu arada, artık sadece etek giyen, külotsuz olan Katya, arabanın bir sonraki "atlamasında" tekrar Igor’un kucağına düştü. , ancak bu sefer penisi artık ona baskı yapmadı ve tamamen amının içine girdi.
Kız bir anlığına paniğe kapıldı. Korkuyla, o zaman ne olduğunu artık herkesin göreceğini düşündü... Ama birkaç saniye geçti ve hiçbir şey olmadı. İlk koltukta oturan koca hâlâ yola bakıyordu. Yakınlarda oturan kızlar yüksek sesle çığlık attılar. Penisin sahibi Igor hala "uyuyordu", ne olduğunun farkına bile varmıyordu.
Katya’ya hakkını vermeliyiz, ilk şok geçtiğinde dürüstçe penisten kurtulmaya çalıştı, ama dedikleri gibi, söylemek yapmaktan daha kolaydı.
Gerçek şu ki, araba artık yolun en kötü bölümünde ilerliyordu ve sürekli olarak yukarıya fırlayıp farklı yönlere doğru sallanıyordu. . Arabayla birlikte, içinde oturan her şey sıçradı, sadece kızlar, ama Katya bunu kelimenin tam anlamıyla penisin üzerine yaptı.
Doğrudan delen kazıktan kurtulmak için birkaç başarısız girişim daha yaptıktan sonra Katya vajinası aracılığıyla sakinleşmeye karar verdi ve deyim yerindeyse olan biteni kabullendi.
Araba hâlâ titriyor ve sallanıyordu ve Katya’nın bunu yapmasına bile gerek yoktu. penisin üzerinde kıpırdanmak. Yol, daha doğrusu yokluğu ve araba onun için her şeyi yaptı.
Bir süre sonra Katya’nın alt karnı uyuşmaya başladı. Nefes alışverişim hızlandı ve vücuduma hoş bir halsizlik yayılmaya başladı.
Arabanın içi sessiz olsaydı muhtemelen herkes kızın durumundaki değişiklikleri fark ederdi. Ve böylece, Katya sözünü bitirdiğinde bile kimse bir şey fark etmedi ve Katyukha’nın da herkesle birlikte ciyaklayıp bağırdığına karar verdi. Ve çok geçmeden Igor’un kendisi de geldi. Bunu yaptı bu doğru sessizce, "uykuda"yken, Katya amındaki penisin titrediğini ve kasıldığını açıkça hissetti...
Yalnızca yarım saat sonra, Kostya arabayı sürdüğünde otoyol ve arabanın sallanması durdu, Katya penisten kurtulmayı ve eşofmanının içine saklamayı başardı.
Bunun gibi bir şey... Hikayede çok az ayrıntı var çünkü Ben sadece kendi bildiğimi söyledim. Daha doğrusu Katya’nın bana söylediği şey)))…
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 11):
- Eustace, Venüs, Omut46, Seks tavuğu, Denchik42, Denach, Zorba Carrie, Nick1979, Fargal94, sapık, Romannaich
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Tarih_16\1_Küçük bir “vanilya”
En sevdiğim!!!Natali_Natali: ↑20 Mar 2024, 13:21 Şimdi size anlatmak istediğim hikayenin kişisel olarak benimle hiçbir ilgisi yok. Daha doğrusu öyle değil. Tarihteki olaylar benim başıma gelmez. Ama başına bu olayların geldiği kızı çok iyi tanıyorum. Bu kızla üniversitedeyken tanıştım. Ona Katya diyeceğim. Yani Katya genel olarak "benim tematik kalabalığımdan" değildi, bizim BDSM’mizi umursamıyordu. Bazen "genel partilere" gelen bir tanıdığın tanıdığıydı, yani Katya birkaç kez seyirci olarak oradaydı ve ardından sadece kendi insanlarına yönelik olan "kapalı" oturumlarda, bu kıza asla izin verilmedi...
Bunun gibi bir şey... Hikayede çok az ayrıntı var çünkü Ben sadece kendi bildiğimi söyledim. Daha doğrusu Katya’nın bana söylediği şey)))...

- These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
- Christmas_Christmas, Oksana, Fargal94, Juravl
-
- Nirvana’dayım
Eustace,
asöz verildi . . tema yok, aşağılama, hakimiyet ve boyun eğme... saf "vanilya"...
Başkalarının pek fazla hikayesi yok, ama bir şeyler biliyorum... buluşmamızda çok ilginç kişilikler vardı.. neredeyse herkesin\herkesin böyle "vakaları ve sırları" var...
Bende buna benzer birkaç \"sıradan" vaka var... belki Her şeyi "metin"
[size=85]35 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
belki söylemem....
asöz verildi . . tema yok, aşağılama, hakimiyet ve boyun eğme... saf "vanilya"...
Başkalarının pek fazla hikayesi yok, ama bir şeyler biliyorum... buluşmamızda çok ilginç kişilikler vardı.. neredeyse herkesin\herkesin böyle "vakaları ve sırları" var...
Bende buna benzer birkaç \"sıradan" vaka var... belki Her şeyi "metin"
[size=85]35 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
belki söylemem....
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Natali_Natali, vay be! Bu gerçek bir hayat hikayesi! Zavallı Katya! Acaba sonradan ondan hamile kalmadı mı? Bunu sana söylemeye nasıl karar verdi?
3 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, Tell biz onlar hakkında utangaç olmayın! Yapabiliyorsanız)) ve anlatmak istiyorsanız!
8 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Natali_Natali ve Neden aniden bu hikayeyi hatırlamaya karar verdiniz? Ya da belki birdenbire hatırladım ve kendi kendime gülmeye ve başkalarının moralini yükseltmeye karar verdim)
Gerçi durumu gerçekten hayal ettim)) herhangi bir birime gerek yok, her şey doğal ve özgür
3 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, Tell biz onlar hakkında utangaç olmayın! Yapabiliyorsanız)) ve anlatmak istiyorsanız!
8 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Natali_Natali ve Neden aniden bu hikayeyi hatırlamaya karar verdiniz? Ya da belki birdenbire hatırladım ve kendi kendime gülmeye ve başkalarının moralini yükseltmeye karar verdim)
Gerçi durumu gerçekten hayal ettim)) herhangi bir birime gerek yok, her şey doğal ve özgür
- These users thanked the author Denach for the post (total 2):
- Oksana, alexandr.lvov
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 5 months
Sadece yetkililerimizin
kötü yollarla suçlanması
sevinin insanlara, böyle bir cinsel çekim
yalnızca bizim ülkemizde mümkündür , gurur duyduğum otomotiv endüstrisi
tarafınızdan
arabaları ve yolları
bilin ve iyileştirmeyin, yoksa yabancı gibi oluruz ülkeler, hiçbiri memnun değil,
kızgın
ve protestolara ve mitinglere gidin
ve sonra bir çarpma, bir veya iki küçük çarpma olur ve şimdi kedi zaten sızdırıyor
hepimiz çok mutlu oturuyoruz
hee hee protestocuların sahte haberlerini izliyoruz
Avrupa’dan
burada Avrupalıların bu kadar sinirlenmesinin nedeni daha da pahalı olanlar
çünkü Ruslara binmedik
seks gezileri
bir off-road atraksiyon turu ile sonrasında herkes memnun kalacak
ve memnun kalacak
- These users thanked the author alexandr.lvov for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
- Registered for: 1 year 7 months
https://i.postimg.cc/J4mVBRKy/SUx150.webp
Ваниль. Пасха. Куличи☺
Ваниль. Пасха. Куличи☺
- These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
- Orgazm!
aleksandr.lvov, komik ama bu Bizim için ama yine de bu hiçbir şey ifade etmiyor. Yolların her zaman iyi olması lazım ki arabalar bozulmasın, bu tür saçma olaylar yaşanmasın ve eğer insanlar gerçekten isterse o zaman istediklerini yapabilirler. ihtiyaç! Ya ondan hamile kalsaydı, sonra kocasından boşansaydı ve çocukla yalnız kalsaydı ama yolda her şey normal olsaydı bu olmazdı.
Şimdi morallerini bozanlardan özür dilerim!
Şimdi morallerini bozanlardan özür dilerim!
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca Paskalya’ya da varım Paskalya ile Paskalya anılar Çocukluğumuzdan beri... Paskalya’da ya da Paskalya’dan önce kızlar ve ben köyde dolaşıyorduk... ve tüm köyde "pişirme" kokusu vardı, insanlar o Paskalya keklerini pişiriyorlardı.. . ve sokaklara baktık ve köşeyi döndük ve orada bizden daha korkunç bir genç kızla karşılaştık, ama konu bu değil... tam orada, kavşakta öyle bir şey vardı ki. Irka ve Svetka ile birlikte tüm yol boyunca kokladığımız güçlü "pişirme" kokusu Sonra o kızın Paskalya pastası gibi koktuğunu söyleyerek şaka yaptılar... yani, Paskalya pastaları)))....
Yani hâlâ Paskalya’ya kaldı... Yoksa kafamı mı karıştırıyorum, Paskalya Mayıs’ta mı olacak?...
Ayrıca Paskalya’ya da varım Paskalya ile Paskalya anılar Çocukluğumuzdan beri... Paskalya’da ya da Paskalya’dan önce kızlar ve ben köyde dolaşıyorduk... ve tüm köyde "pişirme" kokusu vardı, insanlar o Paskalya keklerini pişiriyorlardı.. . ve sokaklara baktık ve köşeyi döndük ve orada bizden daha korkunç bir genç kızla karşılaştık, ama konu bu değil... tam orada, kavşakta öyle bir şey vardı ki. Irka ve Svetka ile birlikte tüm yol boyunca kokladığımız güçlü "pişirme" kokusu Sonra o kızın Paskalya pastası gibi koktuğunu söyleyerek şaka yaptılar... yani, Paskalya pastaları)))....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Fargal94, sapık
-
- Nirvana’dayım
hamile kalmamıştı... eğer bir şeyler "yanlış" olsaydı, başka birinin sırrını söylememe asla izin vermezdim
- alexandr.lvov, sapık
-
- Orgazm!
Natali_Natali, Sana bundan bahsettiği için Bu? Neden aniden bunu seninle paylaşmaya karar verdi? O zamanlar iyi arkadaş mıydınız?
-
- Orgazm!
Süzme peynir olan Paskalya. Aynısını vanilya için de yapıyorlar.
- These users thanked the author Canis91 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
tsöyledim... nasıl, daha doğrusu neden... Hiçbir şey söylemeyeceğim... çünkü.. . bu hikayenin devamı olacak...
- Denach, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
4 saat 13 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
"vanilya"... "düzenli" seksten bahsediyordum... veya "normal" " genel kabul görmüş standartlara göre)))... Tema, BDSM vb. olmadan......
4 saat 13 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Bu tür Paskalya pastasını hiç denemedim... muhtemelen çok lezzetlidir....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Canis91
-
- Orgazm!
- These users thanked the author Canis91 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
no.. Sadece Tarih yanımda değildi ve onu nasıl numaralandıracağımı bilmiyordum))) ).. .ama yol şöyle olacak... onda biri...
- Denach
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
kahretsin... Ben tamamen ıslıklardan ibaretim... Bütün bir hikaye yazabilirim... eğer bir şey olursa, yapabilirim)))...
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 9 months
Buna nasıl da kapıldın.
Evet bundan şüphemiz bile yok. İlk önce düdüğü kendi üzerinde denemelisin. Her şeyi, tabiri caizse, elinizden geldiğince ayrıntılı olarak anlatmak.Natali_Natali: ↑20 Mar 2024, 22:31lanet olsun... Ben tamamen ıslıklardan ibaretim... Bütün bir hikayeyi yazsam iyi olur... eğer bir şey varsa, yapabilirim)))...
Buna nasıl da kapıldın.
-
- Nirvana’dayım
rolüne alışın veya TS’e Düdük hakkında soru sorun, , daha fazla ayrıntı!

-
- Nirvana’dayım
Nick1979: ↑21 Mar 2024, 06:35Evet bundan şüphemiz bile yok. İlk önce düdüğü kendi üzerinde denemelisin. Her şeyi, tabiri caizse, elinizden geldiğince ayrıntılı olarak anlatmak.Natali_Natali: ↑20 Mar 2024, 22:31lanet olsun... Ben tamamen ıslıklardan ibaretim... Bütün bir hikaye yazabilirim... eğer bir şey varsa, yapabilirim)))...
Vay be, buna hayran kalmışsın.
Bugün ıslık çalmak istemiyorum.... Role alışmak istemiyorum....
- Eustace, Denach
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
nNatali_Natali, Depresnyak!!!, ya bu olursa Depresyon mu? :)
ne tür bir şey Dipresnyak?
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
nNatali_Natali, Depresnyak!!!, ya bu olursa Depresyon mu? :)
-
- Nirvana’dayım
tam tersi... Harika bir ruh halindeyim... Sadece tembelim... Yapmıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum... hiçbir şey...
- Eustace, Denach
-
- Nirvana’dayım
Sims’i oyna.... :)Natali_Natali: ↑21 Mar 2024, 16:58 sadece tembelim...Hiçbir şey yapmak istemiyorum... hiçbir şey....
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Eh, böyle saçmalıklara maruz kalmaman doğru! Daha iyi bir amaç için yaratıldın))
Natali_Natali: ↑21 Mar 2024, 16:42Evet, bundan şüphemiz bile yok. İlk önce düdüğü kendi üzerinde denemelisin. Her şeyi, tabiri caizse, elinizden geldiğince ayrıntılı olarak anlatmak.Natali_Natali: ↑20 Mar 2024, 22:31 damn... Ben tamamen ıslıklardan ibaretim... Bütün bir hikaye yazabilirim... eğer öyleyse, yapabilirim)))...
Vay be, buna hayran kalmışsın.Bugün ıslık çalınmasını istemiyorum.... Role alışmak istemiyorum.... n
Eh, böyle saçmalıklara maruz kalmaman doğru! Daha iyi bir amaç için yaratıldın))
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 29 Replies
- 6765 Views
-
Last post by Peru’da