nlütfen bana söyleyin, aksi takdirde onsuz yaşayamayacağımı anlıyorum
Onun hakkında fanteziler kuruyorum gerçekten beni öpmesini ve bana sarılmasını istiyorum(

Onsuz yaşayamıyorsan öğretmen olarak çalış ve okulunuzda bir iş bulun)))MashenkaKlubnichka2009: 30 Aug 2023, 10:20 Uzun süre ona bakıp iltifat etmeye başladım, geceleri hikayeyi sıkıştırdım ama hiç tepki vermiyor (((onu bana nasıl aşık edeceğimi bilmiyorum lütfen bana söyleyin, aksi takdirde onsuz yaşayamayacağımı anlıyorum
Hayal kuruyorum Onun hakkında çok konuşuyorum, beni öpmesini ve bana sarılmasını gerçekten istiyorum(

Marinka: 30 Aug 2023, 10:39 Onsuz yaşayamıyorsanız, öğretmen olarak çalışın ve okulunuzda iş bulun)))
Marinka bu mesaj için yazara teşekkür etti:

Bir öğretmenin veya aslında herhangi bir yetişkin erkeğin bir kızla çıkması yasaktır. reşit olma yaşına ulaşmamış kız.MashenkaKlubnichka2009: 30 Aug 2023, 10:20 Uzun süre ona bakıp iltifat etmeye başladım, geceleri hikayeyi sıkıştırdım ama hiç tepki vermiyor (((onu bana nasıl aşık edeceğimi bilmiyorum lütfen bana söyleyin, aksi takdirde onsuz yaşayamayacağımı anlıyorum
Hayal kuruyorum Onun hakkında çok fazla konuşuyorum, beni öpmesini ve bana sarılmasını gerçekten istiyorum(

Kızım, her şey geçecek. Ona neden ihtiyacın var, yaşlı piç? Şimdi 10 yıl içinde 55 yaşında olacağını hayal edin. Ve şimdi sizinle bir ilişkisi olsa bile (veya "dikkat belirtilerinize" tepki vermeye başlasa bile, bu onun için çok kötü sonuçlanabilir: en azından işte sorunlar, İşten atılana kadar en fazla pedofili suçundan cezaevine girer. Hangi ülkede yaşadığımızı bilirsiniz, bu ne size ne de kişiye sorun yaratır. Ders çalışın, akranlarınızı sevin ve başınıza kötü şeyler almayın, ağır şeyleri elinize alın.MashenkaKlubnichka2009: 30 Aug 2023, 10:20 Uzun süre ona bakıp iltifat etmeye başladım, geceleri hikayeyi sıkıştırdım ama hiç tepki vermiyor (((onu bana nasıl aşık edeceğimi bilmiyorum lütfen bana söyleyin, aksi takdirde onsuz yaşayamayacağımı anlıyorum
Hayal kuruyorum Onun hakkında çok şey söylüyorum, beni öpmesini ve bana sarılmasını gerçekten istiyorum(

Womanslave: 30 Aug 2023, 16:01 bu onun için çok kötü sonuçlanabilir: en azından işten çıkarılmaya kadar varabilecek iş sorunları; maksimumda pedofili nedeniyle hapse girecek

Sorun değil. Sabırlı ol, geçecek. Kendine birini bul. Dikkatini dağıtacak bir şey yap, elbette.MashenkaKlubnichka2009: 30 Aug 2023, 16:52onun için bu durum çok kötü sonuçlanabilir: en azından işten çıkarılmaya kadar varabilecek iş sorunları; maksimumda pedofili nedeniyle hapse girecek
ne yapmalıyım onu gerçekten gerçekten seviyorum!(

"Yapamıyorsan ama gerçekten istiyorsan , o zaman şunları yapabilirsiniz" (c)Serg_A: 30 Aug 2023, 15:48Bir öğretmene, hatta herhangi bir yetişkine yasak erkek, reşit olma yaşına gelmemiş bir kızla çıkmak.Uzun süre ona bakıp iltifat etmeye başladım, geceleri hikayeyi sıkıştırdım ama hiç tepki vermiyor (((onu nasıl düşürebileceğimi bilmiyorum) bana aşık
Lütfen söyle bana, yoksa onsuz yapamayacağımı anlıyorum
Onun hakkında çok fazla fantezi kuruyorum, beni öpmesini ve bana sarılmasını o kadar çok istiyorum ki(

Ona bir mektup yazmayı deneyin.MashenkaKlubnichka2009: 30 Aug 2023, 16:52onun için bu durum çok kötü sonuçlanabilir: en azından işten çıkarılmaya kadar varabilecek iş sorunları; maksimumda pedofili nedeniyle hapse girecek
ne yapmalıyım onu gerçekten gerçekten seviyorum!(

Gel hadi, kızı hayal kırıklığına uğratma. Elbette haklısın ama durum böyle değil. Ve en önemlisi - neden? 10 yıllık bir fark olur, anlıyorum. Ve bu yüzden.Rasrom: 31 Aug 2023, 10:51"Yapamıyorsan, ama gerçekten istiyorsan yapabilirsin" (c)Serg_A: 30 Aug 2023, 15:48Öğretmen için yasaktır, veya aslında herhangi bir yetişkin erkek, reşit olma yaşına gelmemiş bir kızla çıkabilir.MashenkaKlubnichka2009: 30 Aug 2023, 10:20 Uzun süre ona bakıp iltifat etmeye başladım, geceleri hikayeyi sıkıştırdım ama hiç tepki vermiyor (((nasıl yapacağımı bilmiyorum) onu bana aşık et
Lütfen bana aksini söyle Onsuz yaşayamayacağımı anlıyorum
Onun hakkında çok fazla fantezi kuruyorum, beni öpmesini ve sarılmasını çok istiyorum(
Sadece dikkatli ol, elbette![]()