Bir şey ıslık çalıyor
-
Автор темыOksana
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel

Kim poposuna çeşitli nesneler sokmayı sever - oraya bir ıslık takıp bu şekilde dolaşırsan, o zaman osurmak istediğinde kendini tutabilecek misin yoksa yüksek bir ıslık duyulacak mı?
Raporu kontrol edebilir misiniz? Teşekkür ederim)
Raporu kontrol edebilir misiniz? Teşekkür ederim)
- These users thanked the author Oksana for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir şey ıslık çalıyor
Girişimci insanlar bu çizgileri fark edecek ve mantarlarla mantar üretmeye başlayacaklar. garajlarda düdükler ;)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 5 months
Kabul ediyorum ön siparişler!
Yarın makineleri yeniden yapılandıracağız!
Kabul ediyorum ön siparişler!
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- MENZİL_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
şaka yapıyorum....
damn... kim neyden bahsediyor))))...
bu da her şeyi kökten değiştiriyor... Kendime böyle bir tıpa alırdım ve birden fazla))) faydalı şeyleri müzikle birleştirin tabiri caizse...Girişimci insanlar bu çizgileri fark edecek ve garajlarda düdüklü tıpalar üretmeye başlayacaklar;)
şaka yapıyorum....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Eustace, MENZİL_, Nick1979, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 9 months
Evet, eğlenecek ve melodiyi çalacaksınız. Ve eğer bir müzisyen yakalanırsa, yine de bunu takdir edecektir. Bakın, sanatsal ıslıklara dayalı konserler de vereceksiniz.Natali_Natali: ↑20 Mar 2024, 22:25 yani bu, bazı şeyleri kökten değiştiriyor... Kendime böyle bir mantar ve birden fazla mantar alırdım))) tabiri caizse yararlı şeyleri müzikle birleştiririm...
şaka yapıyorum....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
hala yardım edecek insanlara ihtiyacımız var... ve zaten ülke çapında turlar var, hatta yurt dışı turları bile var ..
şaka yapıyorum.. ama yetişkinlere yönelik bir filmde kesinlikle ana rolü teklif edecekler... bunu daha önce kimse yapmamıştı)))
amn... Tek başıma konser yapamam... Ben bir gruba ihtiyacımız olacak)))

şaka yapıyorum.. ama yetişkinlere yönelik bir filmde kesinlikle ana rolü teklif edecekler... bunu daha önce kimse yapmamıştı)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- MENZİL_, Fargal94, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 9 months
Filmler konusunda haklısın. Yeni bir tür ortaya çıkacak. Finalde sıçramaların değil ıslıkların olacağı yer. Memnuniyet derecesi buna göre belirlenecektir. Evet ve taklit edilmesi zor olacak, onu bilerek vurgulayamayacaksınız
Görüyorsunuz, benzer düşünen insanları bulacak ve tura çıkacaksınız.Natali_Natali: ↑20 Mar 2024, 22:37amn... Konseri tek başıma kaldıramam ... bir gruba ihtiyacım olacak) ))![]()
hala yardım edecek insanlara ihtiyacımız var... zaten ülke çapında turlar var ve hatta yurt dışı turları..
şaka yapıyorum.. ama yetişkinlere yönelik bir filmde kesinlikle başrolü teklif edecekler... bunu daha önce kimse yapmamıştı)))
Filmler konusunda haklısın. Yeni bir tür ortaya çıkacak. Finalde sıçramaların değil ıslıkların olacağı yer. Memnuniyet derecesi buna göre belirlenecektir. Evet ve taklit edilmesi zor olacak, onu bilerek vurgulayamayacaksınız
- These users thanked the author Nick1979 for the post:
- Christmas_Christmas
-
Автор темыOksana
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 2 years
Peki ıslık çaldın mı?)
- These users thanked the author Oksana for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Her ne kadar üzücü olsa da, bugün bu konu aslında oldukça “düzgün” görünüyor. Özellikle tüm yaşlıların gittiği ve "eskiler" arasında kimsenin kalmadığı göz önüne alındığında
Göreceksiniz, birkaç ay daha geçecek ve eğer kimse dönmezse o zaman geriye kalanlar bazen Konular’da "Zamanları hatırla" yazacakları "arama kartları" " olacak
Ben de bu konuya şimdi geldim ve o zamanı hatırladım tüm "kartvizitler" hâlâ forumdayken.
Ve kimin kıçında bir sürtük olmadığını ve bunu kimin kasıtlı veya kazara yaptığını anlamıyorum böylece forumda kimse kalmadı
Göreceksiniz, birkaç ay daha geçecek ve eğer kimse dönmezse o zaman geriye kalanlar bazen Konular’da "Zamanları hatırla" yazacakları "arama kartları" " olacak

Ben de bu konuya şimdi geldim ve o zamanı hatırladım tüm "kartvizitler" hâlâ forumdayken.
Ve kimin kıçında bir sürtük olmadığını ve bunu kimin kasıtlı veya kazara yaptığını anlamıyorum böylece forumda kimse kalmadı

-
- Orgazm!
Kendi konularımı denedim - kimsenin onlara ihtiyacı yok. Ve seksle ilgili her şey vardı.
Daha önce de vardı ama daha ciddi konular vardı.
Güncel konulara bakmakta fayda var - ve hemen temiz.Jolly Roger: ↑12 Jun 2024, 22:32 Ne kadar üzücü olsa da, bugün bu konu aslında oldukça "düzgün" görünüyor. Özellikle tüm yaşlıların gittiği ve "eskiler" arasında kimsenin kalmadığı göz önüne alındığında
Göreceksiniz, birkaç ay daha geçecek ve eğer kimse dönmezse o zaman geriye kalanlar bazen Konular’da "Zamanları hatırla" yazacakları "arama kartları" " olacak![]()
Ve kimin kıçında bir sürtük olmadığını ve bunu kimin kasıtlı veya kazara yaptığını anlamıyorum böylece forumda kimse kalmadı![]()
Kendi konularımı denedim - kimsenin onlara ihtiyacı yok. Ve seksle ilgili her şey vardı.
Daha önce de vardı ama daha ciddi konular vardı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 2 months
Ve seks makinesinin altına uzandım.... asıl önemli olan ellerimin bağlı ve tam dönüşte olması..... BU SAKİN bir şey! Sonra sürünerek yatağa girdim...
- These users thanked the author Zhenechka for the post:
- Manul 1637
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Yenilerinin ortaya çıkacağını anlıyorum, ancak bunlar farklı insanlar ve "farklı" bir forum olacak
Daha ciddi konuların olduğuna katılıyorum. Ama asıl önemli olan bu konularda iletişim kurabileceğimiz insanların olmasıydı. Artık insanlar gitti. Geri dönmeleri iyi olur ama ya dönmezlerse?
Yenilerinin ortaya çıkacağını anlıyorum, ancak bunlar farklı insanlar ve "farklı" bir forum olacak
-
- Orgazm!
Ve evet, bazıları çok daha sakin bir şekilde ya da herhangi bir eşcinsel davranışı göstermeden yoluna devam etti. Ancak arkadan çekişli arabalar, ensest veya pedofili yok.
İlginç konular oluşturulmuyor.
Herkesin A-aah temaları oluşturma isteği ve yeteneği yoktur. Herkes/çoğu eğlence yaratmak değil eğlenmek istiyor.
Şimdiye kadar.
Resimler, fotoğraflar, çizimler, gifler - ne yeterli değil?
İnsanlar gitmedi, buradalar. Sadece sakinleştiler))Jolly Roger: ↑15 Jun 2024, 21:17Daha ciddi konuların olduğuna katılıyorum. Ama asıl önemli olan bu konularda iletişim kurabileceğimiz insanların olmasıydı. Artık insanlar gitti. Geri dönmeleri iyi, ama ya dönmezlerse?
Ve evet, bazıları çok daha sakin bir şekilde ya da herhangi bir eşcinsel davranışı göstermeden yoluna devam etti. Ancak arkadan çekişli arabalar, ensest veya pedofili yok.
İlginç konular oluşturulmuyor.
Herkesin A-aah temaları oluşturma isteği ve yeteneği yoktur. Herkes/çoğu eğlence yaratmak değil eğlenmek istiyor.
Şimdiye kadar.
Resimler, fotoğraflar, çizimler, gifler - ne yeterli değil?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 3 months
Oksanka: ↑18 Mar 2024, 19:33 Kim poposuna çeşitli nesneler sokmayı sever - eğer oraya bir ıslık sokarsanız ve o şekilde etrafta dolaşırsanız, o zaman osurmak istediğinizde kendinizi dizginleyebilecek misiniz, yoksa yüksek bir ıslık duyulacak mı? Bir raporla kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler! #129303;![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 499 Views
-
Last post by Stirlitz
-
- 8 Replies