[quote="Hooligan Carrie" post_id=345587 time=1710238802 user_id=18654] [quote=Rasrom post_id= 345579 time=1710237515 user_id=7703] O halde diğer insanların hamamböceklerini rahat bırakalım ve üremeleri konusunda tavsiye vermeyelim [/quote] Tam tersine çabalıyorum onları yetiştirmek için . [/quote]
Sizinkiler - lütfen. Yabancılar - onlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ;)
Rasrom: ↑12 Mar 2024, 13:32
Yabancılar - onlarla ne ilgileniyorsunuz?
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
121 mesaj.
Onlar her yerdeler, sorun bu.
Ve özel olarak konuşalım. Bunlar kişisel hamamböcekleri değil. Bunlar zararlı agresif hamamböcekleridir. Hamamböcekleri bile yok. Tecavüzcüler. Ve evet, itilmeleri gerekiyor.
[quote=Rasrom post_id=345594 time=1710239562 user_id=7703] Yabancılar - onlarla ne ilgileniyorsunuz? Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
121 mesaj. [/quote] Onlar her yerdeler, sorun bu. Ve özel olarak konuşalım. Bunlar kişisel hamamböcekleri değil. Bunlar zararlı agresif hamamböcekleridir. Hamamböcekleri bile yok. Tecavüzcüler. Ve evet, itilmeleri gerekiyor.
Rasrom: ↑12 Mar 2024, 13:32
Yabancılar - onlarla ne ilgileniyorsunuz?
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
121 mesaj.
Onlar her yerdeler, sorun bu.
Ve özel olarak konuşalım. Bunlar kişisel hamamböcekleri değil. Bunlar zararlı agresif hamamböcekleridir. Hamamböcekleri bile yok. Tecavüzcüler. Ve evet, ezilmeleri gerekiyor.
Sanal fanteziler çerçevesinde kalırlarsa saldırganlık olmaz. nEvet ve diğer insanların fantezilerini yok edin - bunun bir anlamı yok
These users thanked the author Rasaroam for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=345595 time=1710239708 user_id=18654] [quote=Rasrom post_id= 345594 time=1710239562 user_id=7703] Yabancılar - onlarla ne ilgileniyorsunuz? Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
121 mesaj. [/quote] Onlar her yerdeler, sorun bu. Ve özel olarak konuşalım. Bunlar kişisel hamamböcekleri değil. Bunlar zararlı agresif hamamböcekleridir. Hamamböcekleri bile yok. Tecavüzcüler. Ve evet, ezilmeleri gerekiyor. [/quote]
Sanal fanteziler çerçevesinde kalırlarsa saldırganlık olmaz. nEvet ve diğer insanların fantezilerini yok edin - bunun bir anlamı yok ;)
[quote=Aion2012Dead post_id=345533 time=1710232641 user_id=6819] Tanrı’nın bununla ne alakası var? [/quote] Bunun bununla ne alakası var? Evet, insanları yaratırken bizzat kendisi ensest yaptı. Ensest onunla ortaya çıktı, yani Tanrı olmasaydı ensest olmazdı.
[size=85][color=green]1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] [quote= "Hooligan Carrie" post_id=345595 time=1710239708 user_id=18654] Ve evet, bunların yok edilmesi gerekiyor. [/quote] Peki ya Psikolojinin ataları tarafından incelenen ve kanıtlanmış çocuk cinselliği?
Vadim77: ↑12 Mar 2024, 14:27
Psikolojinin ataları tarafından incelenen ve kanıtlanmış olan çocuk cinselliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çocukların bedene olan ilgisi ile yetişkin seksine bilinçli rıza göstermelerini karıştırmayın. Çocuklar bilgilendirilmiş onam alamaz: Aynı nedenden dolayı çocukların araba kullanması ERKENDİR. Alkol alın ve tehlikeli makineleri çalıştırın. Sebep-sonuç ilişkileri kurmaktan, analitik düşünmeden ve eleştirel düşünmeden sorumlu olan beynin limbik loblarının olgunlaşmamış olması. Williams-Schellenberg piramidine bakın: her şey açıkça gösteriliyor. Basitçe ifade etmek gerekirse, beyin yetişkinlere yönelik kararlar verecek kadar olgun değil! Ve sen zaten onlarla dalga geçmeyi planlıyorsun.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Vadim77 post_id=345611 time=1710242872 user_id=5167] Psikolojinin ataları tarafından incelenen ve kanıtlanmış olan çocuk cinselliği hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote] Çocukların bedene olan ilgisi ile yetişkin seksine bilinçli rıza göstermelerini karıştırmayın. Çocuklar bilgilendirilmiş onam alamaz: Aynı nedenden dolayı çocukların araba kullanması ERKENDİR. Alkol alın ve tehlikeli makineleri çalıştırın. Sebep-sonuç ilişkileri kurmaktan, analitik düşünmeden ve eleştirel düşünmeden sorumlu olan beynin limbik loblarının olgunlaşmamış olması. Williams-Schellenberg piramidine bakın: her şey açıkça gösteriliyor. Basitçe ifade etmek gerekirse, beyin yetişkinlere yönelik kararlar verecek kadar olgun değil! Ve sen zaten onlarla dalga geçmeyi planlıyorsun.
Vadim77: ↑12 Mar 2024, 14:27
Psikolojinin ataları tarafından incelenen ve kanıtlanmış olan çocukların cinselliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çocukların ilgisini karıştırmayın bedenen ve yetişkin cinsiyetine bilgilendirilmiş rıza. Çocuklar bilgilendirilmiş onam alamaz: Aynı nedenden dolayı çocukların araba kullanması ERKENDİR. Alkol alın ve tehlikeli makineleri çalıştırın. Sebep-sonuç ilişkileri kurmaktan, analitik düşünmeden ve eleştirel düşünmeden sorumlu olan beynin limbik loblarının olgunlaşmamış olması. Williams-Schellenberg piramidine bakın: her şey açıkça gösteriliyor. Basitçe ifade etmek gerekirse, beyin yetişkinlere yönelik kararlar verecek kadar olgun değil! Ve sen zaten onlarla dalga geçmeyi planlıyorsun.
Uygulamaların gösterdiği gibi, "biz" olmadan bile iyi sikişiyorlar Limbik loblara ve Williams-Schellenberg piramidine rağmen.
Hayat budur: kendi içinde teori ve kendi içinde gerçeklik.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=346161 time=1710336963 user_id=18654] [quote=Vadim77 post_id= 345611 time=1710242872 user_id=5167] Psikolojinin ataları tarafından incelenen ve kanıtlanmış olan çocukların cinselliği hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote] Çocukların ilgisini karıştırmayın bedenen ve yetişkin cinsiyetine bilgilendirilmiş rıza. Çocuklar bilgilendirilmiş onam alamaz: Aynı nedenden dolayı çocukların araba kullanması ERKENDİR. Alkol alın ve tehlikeli makineleri çalıştırın. Sebep-sonuç ilişkileri kurmaktan, analitik düşünmeden ve eleştirel düşünmeden sorumlu olan beynin limbik loblarının olgunlaşmamış olması. Williams-Schellenberg piramidine bakın: her şey açıkça gösteriliyor. Basitçe ifade etmek gerekirse, beyin yetişkinlere yönelik kararlar verecek kadar olgun değil! Ve sen zaten onlarla dalga geçmeyi planlıyorsun. [/quote]
Uygulamaların gösterdiği gibi, "biz" olmadan bile iyi sikişiyorlar ;) Limbik loblara ve Williams-Schellenberg piramidine rağmen. Hayat budur: kendi içinde teori ve kendi içinde gerçeklik.
[quote=Rasrom post_id=346164 time=1710337340 user_id=7703] Hayat budur: teori kendi içindedir, gerçeklik de kendi içindedir [/quote] bu yüzden bir ebeveyn her şeyin güvenli bir yerde gerçekleşmesini sağlar
Hooligan Carrie: ↑13 Mar 2024, 16:36
çocukların bedene olan ilgisi
Ve benim için bu, anaokulunda yoğun mastürbasyonda mükemmel bir şekilde ortaya çıktı ve onlar da mastürbasyon yaptı kapatıp neredeyse birbirlerinin amlarını gösterdiler. Üstelik yetişkinler olmadan. Onlardan saklanıyorlardı çünkü beyinleri yıkananlardan iyi bir şey beklenmiyordu.
Yani bana bilinç kaybı ve diğer saçmalıkları anlatmana gerek yok, ben senden farklı olarak ben de bir çocuktum ve hem arzularımı hem de onları tatmin etmenin hislerini çok iyi hatırlıyorum. :evet:
These users thanked the author Vadim77 for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=346161 time=1710336963 user_id=18654] çocukların bedene olan ilgisi [/quote] Ve benim için bu, anaokulunda yoğun mastürbasyonda mükemmel bir şekilde ortaya çıktı ve onlar da mastürbasyon yaptı kapatıp neredeyse birbirlerinin amlarını gösterdiler. Üstelik yetişkinler olmadan. Onlardan saklanıyorlardı çünkü beyinleri yıkananlardan iyi bir şey beklenmiyordu. Yani bana bilinç kaybı ve diğer saçmalıkları anlatmana gerek yok, ben senden farklı olarak ben de bir çocuktum ve hem arzularımı hem de onları tatmin etmenin hislerini çok iyi hatırlıyorum. :evet:
Vadim77: ↑13 Mar 2024, 23:40
Ve benim için bu, anaokulunda yoğun mastürbasyonda mükemmel bir şekilde ortaya çıktı ve neredeyse herkes mastürbasyon yaptı ve birbirinin amını gösterdi. Üstelik yetişkinler olmadan. Onlardan saklanıyorlardı çünkü beyinleri yıkananlardan iyi bir şey beklenmiyordu.
O halde bana bilgisizliği ve diğer saçmalıkları anlatmaya gerek yok, ben de senin aksine ben bir çocuktum ve güzeldi
Sanırım hepimiz anaokuluna gittik ama bunu kesin olarak hatırlamıyorum ama 7 yaşında kendi isteğimle kardeşimi emdim, kardeşim 6, muhtemelen o zamanlar amına karşı bir çekim ve ilgi olduğuna katılıyorum, ama daha fazlası değil, sadece beceriksizce emdim ve yatağa gittik, herhangi bir zevkten söz edilmedi, ancak daha sonraki bir yaşta ilgi çoktan ortaya çıktı ve yaklaşık 12 yaşımda, kirli kokarken aktif olarak mastürbasyon yapmaya, sperminizi yutmaya ve çeşitli nesneleri ve sebzeleri kıçıma itmeye başladım annemin külotu ve kıyafetlerini giymek, hepsi bu ve ben gerçekten heyecan ve tatmin yaşamak istedim ve kızlar daha erken olgunlaşır ve bu yaşta istediklerinin uygunsuz olduğunu, her birinin kendisine ait olduğunu söyler, birbirini sever, saygı duyar ve mutlu olur, o zaman HUZUR
[quote=Vadim77 post_id=346450 time=1710362421 user_id=5167] Ve benim için bu, anaokulunda yoğun mastürbasyonda mükemmel bir şekilde ortaya çıktı ve neredeyse herkes mastürbasyon yaptı ve birbirinin amını gösterdi. Üstelik yetişkinler olmadan. Onlardan saklanıyorlardı çünkü beyinleri yıkananlardan iyi bir şey beklenmiyordu. O halde bana bilgisizliği ve diğer saçmalıkları anlatmaya gerek yok, ben de senin aksine ben bir çocuktum ve güzeldi [/quote] Sanırım hepimiz anaokuluna gittik ama bunu kesin olarak hatırlamıyorum ama 7 yaşında kendi isteğimle kardeşimi emdim, kardeşim 6, muhtemelen o zamanlar amına karşı bir çekim ve ilgi olduğuna katılıyorum, ama daha fazlası değil, sadece beceriksizce emdim ve yatağa gittik, herhangi bir zevkten söz edilmedi, ancak daha sonraki bir yaşta ilgi çoktan ortaya çıktı ve yaklaşık 12 yaşımda, kirli kokarken aktif olarak mastürbasyon yapmaya, sperminizi yutmaya ve çeşitli nesneleri ve sebzeleri kıçıma itmeye başladım [url= viewtopic.php?t=5719 ]annemin külotu[/url] ve kıyafetlerini giymek, hepsi bu ve ben gerçekten heyecan ve tatmin yaşamak istedim ve kızlar daha erken olgunlaşır ve bu yaşta istediklerinin uygunsuz olduğunu, her birinin kendisine ait olduğunu söyler, birbirini sever, saygı duyar ve mutlu olur, o zaman HUZUR 🌍
[quote=PilotCamelot post_id=387670 time=1720596871 user_id=21922] Anlamıyorum, kim bu? [/quote] Gönderinin yazarının kızı ve onunla cinsel olarak ilgileniyor!
[quote=Aion2012Dead post_id=387713 time=1720613647 user_id=6819] [quote=PilotCamelot post_id=387670 time=1720596871 user_id= 21922] Anlamıyorum, kim bu? [/quote] Gönderinin yazarının kızı ve cinsel açıdan ilgileniyor o! [/quote ]O onlar için mi, yoksa o mu onun için?
[quote=Aion2012Dead post_id=387717 time=1720614152 user_id=6819] [ref=#804000]PilotKamelot[/ref], nEvet, o onun için... Konuyu mahvettiğim için özür dilerim.... [/quote]Eğer o onun içinse sorun değil!
Camelot Pilotu,
Hayır! Tamamen anormal!
Biz, tüm saygın insanlar, hep birlikte bir araya gelip kınamalıyız!!
Kınayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Hep birlikte..\Biz!!!!
Topluluk!!!!
[ref=#804000]Camelot Pilotu[/ref], Hayır! Tamamen anormal! Biz, tüm saygın insanlar, hep birlikte bir araya gelip kınamalıyız!! Kınayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Hep birlikte..\Biz!!!! Topluluk!!!!
PilotKamelot,
Evet, kahretsin babasının nefret etmesi doğal!!!!!!
Sonuçta onunla sevişmedi!!
Ayrıca bir arkadaşıyla ve onunla değil, bu iki kat saldırgan...
[ref=#804000]PilotKamelot[/ref], Evet, kahretsin babasının nefret etmesi doğal!!!!!! Sonuçta onunla sevişmedi!! Ayrıca bir arkadaşıyla ve onunla değil, bu iki kat saldırgan...
Aion2012Dead: ↑10 Jul 2024, 15:47PilotKamelot, nEh, kendi babanın nefret etmesi çok doğal!!!!!!
Sonuçta, o onunla sevişmedi!!
Ayrıca bir arkadaşıyla ve onunla değil, bu iki kat daha fazla saldırgan...
[quote=Aion2012Dead post_id=387728 time=1720615674 user_id=6819] [ref=#804000]PilotKamelot[/ref], nEh, kendi babanın nefret etmesi çok doğal!!!!!! Sonuçta, o onunla sevişmedi!! Ayrıca bir arkadaşıyla ve onunla değil, bu iki kat daha fazla saldırgan... [/quote]Sizce bu yüzden onun sorunu ne?
PilotKamelot,
Eh, kendi babanın da nefret etmesi çok doğal!!!!!!
Sonuçta o onunla sevişmedi!!
Ayrıca bir arkadaşıyla, onunla değil ona, bu iki kat saldırgan.. .
[quote=PilotCamelot post_id=387733 time=1720616265 user_id=21922] [quote=Aion2012Dead post_id=387728 time=1720615674 user_id= 6819] [ref=#804000]PilotKamelot[/ref], Eh, kendi babanın da nefret etmesi çok doğal!!!!!! Sonuçta o onunla sevişmedi!! Ayrıca bir arkadaşıyla, onunla değil ona, bu iki kat saldırgan.. . [/quote]Sizce bu yüzden onun nesi var? [/quote] Belki olabilir ama hiç de gerekli değil.
Aion2012Dead: ↑10 Jul 2024, 15:35PilotKamelot, nHayır! Tamamen anormal!
Biz, tüm saygın insanlar, hep birlikte bir araya gelip kınamalıyız!!
Kınayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Hep birlikte..\Biz!!!!
Topluluk!!!!
[quote=Aion2012Dead post_id=387721 time=1720614905 user_id=6819] [ref=#804000]PilotKamelot[/ref], nHayır! Tamamen anormal! Biz, tüm saygın insanlar, hep birlikte bir araya gelip kınamalıyız!! Kınayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Hep birlikte..\Biz!!!! Topluluk!!!!
Ayrıca, Yoruldum. [/quote]Sizce bu konunun yazarının kınanması gerekir mi?
[ref=#804000]Camelot Pilotu[/ref], Yapmalıyız! Hayır, buna mecburuz!!! Kınayın!!! Ama onu değil... Hayır.. Gerçekliğin kendisi!!!!!! !! Bizi kınamaya zorlayan!!!!!!
[quote=Aion2012Dead post_id=387747 time=1720617598 user_id=6819] [quote=PilotCamelot post_id=387733 time=1720616265 user_id= 21922] [quote=Aion2012Dead post_id=387728 time =1720615674 user_id=6819] [ref=#804000]PilotCamelot[/ref], Eh, kendi babanın nefret etmesi çok doğal!!!!!! Sonuçta, onunla sevişmedi!! Ayrıca bir arkadaşıyla , onunla değil, iki kat saldırgan... [/quote]Sizce bu yüzden onun nesi var? [/quote] Öyle olabilir ama hiç de gerekli değil. [/quote]Yine de bence babası ondan nefret ediyor çünkü o dönüştü sadece bir sürtük olduğu ortaya çıktı.
[quote="Kişi 7" post_id=387736 time=1720616563 user_id=26076] Güzel ve bunun için yaşadığınız ülkenin ceza kanununda da güzel bir madde olabilir. [/quote]
Lyokha Panin’in (Zhmurka) da güzel bir kızı var. [url=https://postimg.cc/68bwBMnR] [img]https://i.postimg.cc/HLdL4KLS/1080x810-0xa-Gd-P4jzy-7201369987559575309.jpg[/img][/url] Счастливая семья на фото
Peki, Lyokha’nın çok güzel bir kızı olduğuna katılıyor musun?! [url=https://postimg.cc /rds7VWLP] [img]https://i.postimg.cc/8CmGbBXN/aleksey-panin065907.jpg[/img][/url]
Aion2012Dead: ↑10 Jul 2024, 17:36
bir şeyler uydurmaya gerek yok!
Ben bir şeyler uydurmuyorum, Lyokha’yı şahsen tanırım. Doğru, İspanya’dan ayrıldıktan sonra hiç telefonda konuşmamışlardı ama yolları daha önce de birkaç kez kesişmişti.
[quote=Aion2012Dead post_id=387781 time=1720622202 user_id=6819] bir şeyler uydurmaya gerek yok! [/quote] Ben bir şeyler uydurmuyorum, Lyokha’yı şahsen tanırım. Doğru, İspanya’dan ayrıldıktan sonra hiç telefonda konuşmamışlardı ama yolları daha önce de birkaç kez kesişmişti.
Lanet olsun, söyle ya da söyleme.
Tamam, seni ikna ettik.
Kısacası bir gün internette
Daha doğrusu VK’da onun yaşında bir kızla tanıştık. 38 yaşındayım. 30 yaşındayım. Sayfasında fotoğrafı yoktu....
Last post
Rus dili yoktur. Ergenlik fantezilerinin öne çıktığı yer burasıdır.
anonim
O NE KADAR GÜZEL!
Ne kadar güzel! Yaramaz oğlumu çok seviyorum ve onun hakkında sadece iyi şeyler düşünüyorum! Sikim çok güzel! Bana hayatımda o kadar çok neşe getirdi ki! Vücudumun en önemli,...
by Artık üvey baba değilim, ensestin efendisiyim » » in Ensest
First post
Burada inisiyatif alan ve erkek kardeşlerini sikişmeye ikna eden kızların olup olmadığını bilmek ilginç mi? Bakalım burada kaçımız var, sanırım çok daha fazla erkek olacak, bilmek ilginç. genel...
Ne güzel ki kuzenlerim, ikinci dereceden kuzenlerim de var ve benimkilerden biri de canım, çok
Last post
Ve yıldızın balık gibi kokmaması için yıkanması gerekiyor! Ve olması gerektiği gibi - sabun! Şampuanla yapılabilir.
duş alabilirsiniz. Muhtemelen musluğun altında. Muhtemelen bir havzanın üzerinde....