[quote=LustFromBeyond post_id=344300 time=1709961607 user_id=9845] Ve durumu düzeltmek için eşimle hiçbir diyaloğun olmaması tam bir felaket [/quote] Diyalog var ama artık seks olamaz geçici olarak. n [size=85][ color=green]1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Sibiryak89 post_id=344303 time=1709961877 user_id=944] nSex zevk almak değil, gelecek nesile hamile kalmak ve bunun için sonunda tatmin olmaktır. Ve bu tür düşüncelerle bir kenara atılırsınız [/quote] İşte tam da bu nedenle, kolaylık ve zamanın verimli kullanımı açısından bir mastürbasyoncu çok daha avantajlı.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 12:38
Düşüncelerinizi okumuyorum ama yukarıda özgür seks ve bunun için ödemeniz gereken nafaka hakkında yazdıklarınızı okudum.. sonuç ortada. n
Adaletsizliği, suçlanacak kişiyi aramayı, acı çekmeyi, borcun reddini nereden bulabiliriz... tüm bunları bilmiyorum biliyorum - bunu ben yazmadım ama sen Bu gerekli değil, değil mi? Gerekli sonuçları kendiniz çıkaracaksınız
Size o kadar iyi anladığınız ve hala bulamadığınız "olgun sorumlu adam" hakkında soru bile sormayacağım
Tekrar ediyorum, harika bir sohbet uzmanısınız!
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=345115 time=1710149926 user_id=5795] Düşüncelerinizi okumuyorum ama yukarıda özgür seks ve bunun için ödemeniz gereken nafaka hakkında yazdıklarınızı okudum.. sonuç ortada. n[/quote]Adaletsizliği, suçlanacak kişiyi aramayı, acı çekmeyi, borcun reddini nereden bulabiliriz... tüm bunları bilmiyorum biliyorum - bunu ben yazmadım ama sen Bu gerekli değil, değil mi? Gerekli sonuçları kendiniz çıkaracaksınız ;) Size o kadar iyi anladığınız ve hala bulamadığınız "olgun sorumlu adam" hakkında soru bile sormayacağım ;) Tekrar ediyorum, harika bir sohbet uzmanısınız! :D
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 12:38
Düşüncelerinizi okumuyorum ama yukarıda özgür seks ve ödemeniz gereken nafaka hakkında yazdıklarınızı okudum o.. sonuç ortada.
Adaletsizlik, suçlanacak kişinin aranması, acı çekme, borcun reddi... tüm bunlar, Bilmiyorum, bunu ben yazmadım ama buna ihtiyacın yok, değil mi? Gerekli sonuçları kendiniz çıkaracaksınız
Size o kadar iyi anladığınız ve hala bulamadığınız "olgun sorumlu adam" hakkında soru bile sormayacağım
Tekrar ediyorum, harika bir sohbet uzmanısınız!
teşekkür ederim.. yani sen de beni hiç tanımadan benim hakkımda çıkarımlarda bulunuyorsun.
[quote=bot458 post_id=345121 time=1710150592 user_id=23237] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=345115 time=1710149926 user_id=5795] Düşüncelerinizi okumuyorum ama yukarıda özgür seks ve ödemeniz gereken nafaka hakkında yazdıklarınızı okudum o.. sonuç ortada. [/quote]Adaletsizlik, suçlanacak kişinin aranması, acı çekme, borcun reddi... tüm bunlar, Bilmiyorum, bunu ben yazmadım ama buna ihtiyacın yok, değil mi? Gerekli sonuçları kendiniz çıkaracaksınız ;) Size o kadar iyi anladığınız ve hala bulamadığınız "olgun sorumlu adam" hakkında soru bile sormayacağım ;) Tekrar ediyorum, harika bir sohbet uzmanısınız! :D [/quote]teşekkür ederim.. yani sen de beni hiç tanımadan benim hakkımda çıkarımlarda bulunuyorsun.
Tommass: ↑10 Mar 2024, 20:41
Cinsiyetin yerini almamalı, onu tamamlamalı ve çeşitlendirmeli mi?)
Bu kimin durumuna bağlıdır. Duygular kesinlikle farklı, ilginç ve yeni.
Kıçınız kıvrılıyor mu?)
Cihaz henüz elime ulaşmadı, denediğimde cevap yazacağım.
Eh, bu zaten son nokta...
Bu size bağlı. Artık daha kullanışlı. Geçen hafta tek seans yeterliydi. Ve iş gününün ortasında acı çekmek yok, arzu yok. Hiçbir şey dikkatinizi dağıtmıyor, tüm düşünceleriniz elinizdeki göreve odaklanıyor ve akşam seksi beklemeye değil (ki bu henüz gerçekleşecek bir gerçek değil).
[quote=Tommass post_id=344856 time=1710092509 user_id=23800] Cinsiyetin yerini almamalı, onu tamamlamalı ve çeşitlendirmeli mi?) [/quote] Bu kimin durumuna bağlıdır. Duygular kesinlikle farklı, ilginç ve yeni. [quote=Hmmmm post_id=344872 time=1710096286 user_id=22517] Kıçınız kıvrılıyor mu?) [/quote] Cihaz henüz elime ulaşmadı, denediğimde cevap yazacağım. [quote=Danafil post_id=344878 time=1710097005 user_id=11084] Eh, bu zaten son nokta... [/quote] Bu size bağlı. Artık daha kullanışlı. Geçen hafta tek seans yeterliydi. Ve iş gününün ortasında acı çekmek yok, arzu yok. Hiçbir şey dikkatinizi dağıtmıyor, tüm düşünceleriniz elinizdeki göreve odaklanıyor ve akşam seksi beklemeye değil (ki bu henüz gerçekleşecek bir gerçek değil).
Çocuk yetiştirmek için nafaka gerekiyor. Pek çok erkek bunu anlamıyor ve gelecekte nafaka konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bencil çocukların çocuk sahibi olamayacakları kesin.
Bu tam bir ütopya
Ne alırsanız alın Ailenize bakmak ve onu desteklemek aslında aile üyelerinden herhangi birinin görevidir, öyleydi ve öyle kalacak ki, erkekler için en büyük korku hikayesi ve boyunlarına dolanan potansiyel bir boyunduruk.
Bilinç düzeyi ne olursa olsun , her gün bedava seks yaptığınızda, büyük olasılıkla o anı kaybedeceğiniz ve yetişkin yaşamınızın yarısını bunun bedelini ödemek zorunda kalacağınız anlayışı, sizi korkutmaktan başka bir şey yapamaz. nEğer kişi tam bir moron değilse, bu sizin teorinize uymuyor
Bunu düşünebilirsiniz erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı yoktur ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=bot458 post_id=345101 time=1710147983 user_id=23237] [quote=Strecoza post_id=345089 time=1710147270 user_id= 15698] Çocuk yetiştirmek için nafaka gerekiyor. Pek çok erkek bunu anlamıyor ve gelecekte nafaka konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bencil çocukların çocuk sahibi olamayacakları kesin. [/quote]Bu tam bir ütopya :D Ne alırsanız alın Ailenize bakmak ve onu desteklemek aslında aile üyelerinden herhangi birinin görevidir, öyleydi ve öyle kalacak ki, erkekler için en büyük korku hikayesi ve boyunlarına dolanan potansiyel bir boyunduruk. Bilinç düzeyi ne olursa olsun , her gün bedava seks yaptığınızda, büyük olasılıkla o anı kaybedeceğiniz ve yetişkin yaşamınızın yarısını bunun bedelini ödemek zorunda kalacağınız anlayışı, sizi korkutmaktan başka bir şey yapamaz. nEğer kişi tam bir moron değilse, bu sizin teorinize uymuyor :D [/quote]
Bunu düşünebilirsiniz erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı yoktur ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=345122 time=1710150718 user_id=5795] teşekkür ederim.. ayrıca benim hakkımda da çıkarımlarda bulunuyorsun, beni hiç tanımıyorum. [/quote]Kendinizi içe dönük biri olarak görmüyor musunuz?
Strecoza: ↑11 Mar 2024, 12:56
Erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor.
Tüm yetişkinler, ama hepsi değil... Amları büyüyenler var ama bilinçleri aynı seviyede kalıyor bir anaokulu öğrencisi.
30 saniye sonra gönderildi:
n
teşekkür ederim.. sen de benim hakkımda çıkarımlarda bulunuyorsun, beni hiç tanımıyorum.
Erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor. [/quote]Tüm yetişkinler, ama hepsi değil... Amları büyüyenler var ama bilinçleri aynı seviyede kalıyor bir anaokulu öğrencisi.
[size=85][color=green]30 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=bot458 post_id=345128 time=1710151009 user_id=23237] n[quote="◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_◊" post_id= 345122 time=1710150718 user_id=5795] teşekkür ederim.. sen de benim hakkımda çıkarımlarda bulunuyorsun, beni hiç tanımıyorum. [/quote]Kendinizi içe dönük biri olarak görmüyor musunuz? [/quote]İçe dönük olmanın nesi kötü?..
Strecoza: ↑11 Mar 2024, 12:56
Erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor.
Evet, ancak kadınlardan daha azı var. Ve insanlar prensipte bencil yaratıklardır. Ve sen gerçekten bir cennete saldırdın. Genetik seçilime dayanmaktadır. Bu arada yeni bir fikir değil. Ünlü bir isim zaten böyle bir girişimde bulundu. Bu arada, büyük ölçekte. Ve adı çok sesliydi - Adolf. Ciddi adam. :)
[quote=Strecoza post_id=345125 time=1710150961 user_id=15698] Erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor. [/quote]Evet, ancak kadınlardan daha azı var. Ve insanlar prensipte bencil yaratıklardır. Ve sen gerçekten bir cennete saldırdın. Genetik seçilime dayanmaktadır. Bu arada yeni bir fikir değil. Ünlü bir isim zaten böyle bir girişimde bulundu. Bu arada, büyük ölçekte. Ve adı çok sesliydi - Adolf. Ciddi adam. :)
tuhaf bir soru. bunlar, bir kişinin etrafındaki dünyayla etkileşim kurma şeklinin tanımlarıdır - bu nasıl iyi ya da kötü olabilir?
ve biri bana bu forumda kibarlığı öğretti, soruyu soruyla yanıtlamak için 8- )
[size=85][color=green]13 dakika 11 saniye sonra gönderildi :[/color][/size] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=345131 time=1710151137 user_id=5795] içe dönük olmanın nesi kötü?.. [/quote]tuhaf bir soru. bunlar, bir kişinin etrafındaki dünyayla etkileşim kurma şeklinin tanımlarıdır - bu nasıl iyi ya da kötü olabilir? ve biri bana bu forumda kibarlığı öğretti, soruyu soruyla yanıtlamak için 8- )
bot458: ↑11 Mar 2024, 13:17
garip bir soru. bunlar, bir kişinin etrafındaki dünyayla etkileşim biçimini gösteren tanımlardır - bu nasıl iyi ya da kötü olabilir?
ve biri bana bu forumda nezaket öğretti, yanıt için soruya soru
İnsanlarla bu şekilde, içe dönük bir şekilde iletişim kurma eğilimim var ve bu benim hayatımı hiçbir şekilde etkilemiyor, Her şeyi seviyorum. Bu soruyu neden sordun?..
[quote=bot458 post_id=345133 time=1710152270 user_id=23237] garip bir soru. bunlar, bir kişinin etrafındaki dünyayla etkileşim biçimini gösteren tanımlardır - bu nasıl iyi ya da kötü olabilir? ve biri bana bu forumda nezaket öğretti, yanıt için [url=viewtopic.php?t=13300]soruya soru[/url] 8-) [/quote]İnsanlarla bu şekilde, içe dönük bir şekilde iletişim kurma eğilimim var ve bu benim hayatımı hiçbir şekilde etkilemiyor, Her şeyi seviyorum. Bu soruyu neden sordun?..
Evet, ancak kadınlardan daha azı var. Ve insanlar prensipte bencil yaratıklardır. Ve sen gerçekten bir cennete saldırdın. Genetik seçilime dayanmaktadır. Bu arada yeni bir fikir değil. Ünlü bir isim zaten böyle bir girişimde bulundu. Bu arada, büyük ölçekte. Ve adı çok sesliydi - Adolf. Ciddi adam.
Her şey burada yazdığınız gibi olsaydı... insanlık çoktan ölmüş olurdu.
[quote=bot458 post_id=345133 time=1710152270 user_id=23237] [quote=Strecoza post_id=345125 time=1710150961 user_id= 15698] Erkeklerin çocuklara hiç ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Erkekler de çocuk ister. Evet, çocuklar kendi başlarına büyümezler. Onları büyütmek çok çaba, zaman ve para gerektirir. Bana göre tüm yetişkinler bunu anlıyor. [/quote]Evet, ancak kadınlardan daha azı var. Ve insanlar prensipte bencil yaratıklardır. Ve sen gerçekten bir cennete saldırdın. Genetik seçilime dayanmaktadır. Bu arada yeni bir fikir değil. Ünlü bir isim zaten böyle bir girişimde bulundu. Bu arada, büyük ölçekte. Ve adı çok sesliydi - Adolf. Ciddi adam. :) [/quote]Her şey burada yazdığınız gibi olsaydı... insanlık çoktan ölmüş olurdu.
Sotoval: ↑09 Mar 2024, 07:46
Uzun süredir evli. Seks sıkıcı olmaya başladı ve daha az seks istemeye başladım. Seksin zevk almanın modası geçmiş bir biçimi olduğu sonucuna vardım: pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor, pek çok sorun, ruh hali, yorgunluk, heyecan. Eşim bana otomatik bir masturbatör verdi, duyumlar seks sırasında olduğundan çok daha hafif, daha yumuşak ve orgazma daha yavaş ulaşıyorsunuz. Eşim beni emmiyor, mastürbasyoncu bunu birinci sınıf bir şekilde, her an ve hatta bir saat boyunca yapıyor. Benimki titriyor ve berbat. Geçen hafta sadece üç seans yeterliydi, bu hafta sadece bir seans. Vızıltı gerçek değil ve rahatlık. Ayrıca sürtünmeli ve 360 derece dönebilen bir tane sipariş ettim, normal seks sırasında bu kesinlikle imkansızdır.
[quote=Sotoval post_id=344290 time=1709959586 user_id=15215] Uzun süredir evli. Seks sıkıcı olmaya başladı ve daha az seks istemeye başladım. Seksin zevk almanın modası geçmiş bir biçimi olduğu sonucuna vardım: pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor, pek çok sorun, ruh hali, yorgunluk, heyecan. Eşim bana otomatik bir masturbatör verdi, duyumlar seks sırasında olduğundan çok daha hafif, daha yumuşak ve orgazma daha yavaş ulaşıyorsunuz. Eşim beni emmiyor, mastürbasyoncu bunu birinci sınıf bir şekilde, her an ve hatta bir saat boyunca yapıyor. Benimki titriyor ve berbat. Geçen hafta sadece üç seans yeterliydi, bu hafta sadece bir seans. Vızıltı gerçek değil ve rahatlık. Ayrıca sürtünmeli ve 360 derece dönebilen bir tane sipariş ettim, normal seks sırasında bu kesinlikle imkansızdır. [/quote] Bu mucizenin hiç fotoğrafı var mı?)
Harika, konu psikolojik bir yöne gitti)
Aslında sizi bilgilendirmek istedim ki, şehvet zevkini bu kadar verimli, ilginç ve gereksiz güçlükler yaşamadan elde etmek istiyorsanız, o zaman bu yöntem bulundu. Yaşayan bir kadının yerinin doldurulamayacağı açıktır. Ancak duyumlar daha da yumuşak ve daha incedir.
Harika, konu psikolojik bir yöne gitti) Aslında sizi bilgilendirmek istedim ki, şehvet zevkini bu kadar verimli, ilginç ve gereksiz güçlükler yaşamadan elde etmek istiyorsanız, o zaman bu yöntem bulundu. Yaşayan bir kadının yerinin doldurulamayacağı açıktır. Ancak duyumlar daha da yumuşak ve daha incedir.
Benimki bazen sarhoş gelip koridorda oturuyor ve hiç ses çıkarmıyor, kırmızı deri pelerinini çıkarıyorum, botlarını çıkarıyorum, fileli külotlu çorapların arasından dantel pembe iç çamaşırını...
Last post
Manfred ,
Kesinlikle duygusal bir durum olmayacak iletişim kurun ve çabalarınızı hissetmeyecektir. Eğer bu sizin için bir tür fetişse (sarhoş bir kadının hamur tatlısını yalamak), o zaman o ve onun...
Bir ay içinde seksi daha canlı yaşayabilmek için seksten uzak durmaya karar verdik. İki haftadır direniyoruz, karım yakında bu günlerde onların önünde vahşice sevişmeye başlayacak, sonra bir şey bana...
Kısa bir süre önce şunu okudum:: Kuklaları sever misin? GÜL VE KLARA HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE ETTİ.. Oral seks neden güzel, oral seks neden kötü? Aynı şey. Gelincik. Bizim şehirde 45 yıllık hayatımda...
Last post
Veronika , İçeri girmene bile gerek yok arkadaşlarıma gösteriş yapmak için...bir kız beni emdi ya da...ben bir kızı yaladım! Bütün bunlar gereksizdir.
Herkese merhaba! Sevgili forum kullanıcıları, söyleyin bana, hiç derin bir uyku çekerken aniden birinin size oral seks yapması, oral seks yapması, sizi sikmesi vb. ile uyandığınız bir durum yaşadınız...
Last post
Bunca zaman içinde bu yalnızca bir kez oldu. Doğru, ondan önce neredeyse iki gün çalıştım. Sadece bitirdiğimde uyandım