Bir mastürbasyoncu uğruna seksten tamamen vazgeçtim
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 3 months

Uzun süredir evli. Seks sıkıcı olmaya başladı ve daha az seks istemeye başladım. Seksin zevk almanın modası geçmiş bir biçimi olduğu sonucuna vardım: pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor, pek çok sorun, ruh hali, yorgunluk, heyecan. Eşim bana otomatik bir masturbatör verdi, duyumlar seks sırasında olduğundan çok daha hafif, daha yumuşak ve orgazma daha yavaş ulaşıyorsunuz. Eşim beni emmiyor, mastürbasyoncu bunu birinci sınıf bir şekilde, her an ve hatta bir saat boyunca yapıyor. Benimki titriyor ve berbat. Geçen hafta sadece üç seans yeterliydi, bu hafta sadece bir seans. Vızıltı gerçek değil ve rahatlık. Bir tane daha sipariş ettim: sürtünmeli ve 360 derece dönebilen bir tane, normal seks sırasında bu kesinlikle imkansızdır.
- These users thanked the author Sotowal for the post (total 3):
- Alexa, seksforumu_, Seryoga99
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Mastürbatör uğruna seksten tamamen vazgeçtim
Kahretsin. İlerleme nereye doğru gidiyor?
- These users thanked the author 0dlb0 for the post (total 4):
- Sibiryak89, MENZİL_, Alexa, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Hiçbir şey bir insanın yerini tutamaz. Bir seks oyuncağı daha hızlı sonuçlar ve yeni hisler sağlayabilir ancak fiziksel hislerden başka bir şey sağlayamaz. Eşimle durumu düzeltecek bir diyaloğun olmaması da felaket
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 7):
- Fargal94, Sibiryak89, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, MENZİL_, seksforumu_, Juravl, Dal
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Yakında Çinliler yapay zeka ile bu tür şeyler yapmaya başlayacak... olacak bir diyalog olsun))LustFromBeyond: ↑09 Mar 2024, 08:20 Hiçbir şey bir insanın yerini tutamaz. Bir seks oyuncağı daha hızlı sonuçlar ve yeni hisler sağlayabilir ancak fiziksel hislerden başka bir şey sağlayamaz. Eşimle durumu düzeltmek için herhangi bir diyaloğun olmaması da sorun teşkil ediyor
- These users thanked the author Gurme for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Tam tersi: Seks, mastürbasyoncuya göre çok daha hızlı bir sonla sonuçlanır, daha hassas ve "daha incedir".LustFromBeyond: ↑09 Mar 2024, 08:20 Hiçbir şey bir insanın yerini tutamaz. Bir seks oyuncağı daha hızlı sonuçlar ve yeni hisler sağlayabilir ancak fiziksel hislerden başka bir şey sağlayamaz. Ve durumu düzeltmek için eşle diyaloğun olmaması da bir sorun
- These users thanked the author Sotowal for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Seks zevk almak değil, gelecek nesli hamile bırakmaktır ve bunun için sonunda tatmin olursunuz. Ve bu tür düşüncelerle, iş yerinde dikkatinizin dağılmaması için hadım edilmeniz gerekirSotoval: ↑09 Mar 2024, 07:46 Uzun süredir evli. Seks sıkıcı olmaya başladı ve daha az seks istemeye başladım. Seksin zevk almanın modası geçmiş bir biçimi olduğu sonucuna vardım: pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor, pek çok sorun, ruh hali, yorgunluk, heyecan. Eşim bana otomatik bir masturbatör verdi, duyumlar seks sırasında olduğundan çok daha hafif, daha yumuşak ve orgazma daha yavaş ulaşıyorsunuz. Eşim beni emmiyor, mastürbasyoncu bunu birinci sınıf bir şekilde, her an ve hatta bir saat boyunca yapıyor. Benimki titriyor ve berbat. Geçen hafta sadece üç seans yeterliydi, bu hafta sadece bir seans. Vızıltı gerçek değil ve rahatlık. Ayrıca sürtünmeli ve 360 derece dönebilen bir tane de sipariş ettim, normal sekste bu kesinlikle imkansızdır.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Tapkin, seksforumu_, Dal
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 1 year 11 months
Yutuyor mu?Sotoval: ↑09 Mar 2024, 07:46 Karım beni emmiyor, mastürbasyoncu bunu birinci sınıf bir şekilde ve her an, hatta bir saat boyunca yapıyor. Benimki titriyor ve berbat. Geçen hafta sadece üç seans yeterliydi, bu hafta sadece bir seans. Vızıltı gerçek değil ve rahatlık. Ayrıca sürtünmeli ve 360 derece dönebilen bir tane de sipariş ettim, normal seks sırasında bu kesinlikle imkansızdır.
- These users thanked the author Gurme for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
- These users thanked the author Sotowal for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
OSR2 +MAX bilgisayar programı virt-A-Mate ve kask oculus Quest 3 iyi, 3D ile çalışma becerileri ve sanal dünyadaki herhangi bir model oluşturulabilir
vicdanın yettiği kadar
- These users thanked the author Cujoi for the post (total 2):
- Alexa, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bütün bu aletler bir peri masalı olarak mı yoksa bir kızartma tavası olarak mı satılabilir? Aksi takdirde değersizdirler.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Omut46, seksforumu_
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year 2 months
Bütün bu aletler kötü olandan! Cinsiyetin yerini almamalı, onu tamamlamalı ve çeşitlendirmeli mi?)
- These users thanked the author Tommass for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Önemli olan, gadget’ların asla tartışmaması, itiraz etmemesi ve aptalca sorularla sizi rahatsız etmemesidir! Tüm insanlığı
sanal gerçekliğe yeniden yerleştirme planları zaten var. Böylece herkesin kendi seçimine göre
seks bombalarıyla dolu kendi sanal dünyası olacak...
sanal gerçekliğe yeniden yerleştirme planları zaten var. Böylece herkesin kendi seçimine göre
seks bombalarıyla dolu kendi sanal dünyası olacak...

- These users thanked the author Nikk for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Sıradan seksin yerini yavaş yavaş sanal seks alıyor ve sanal seksin yerini yapay zekalı cihazlar alacak. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, ihanetler, skandallar ve hakaretler olmayacak. Sonunda erkekler evlenmek zorunda kalmayacak ve sakinleşecekler. Sakinleşecekler ve üremeyi bırakacaklar. Onların kimseye ihtiyacı yok ve kimsenin de onlara ihtiyacı olmayacak. Yavaş yavaş gen havuzu tüm pisliklerden ve pisliklerden arındırılacaktır. Dünyadaki cennet hasta ahlaki canavarların yüzüne gelecek)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- alexey2024, Sibiryak89, AnonimTmn
-
- Nirvana’dayım
Böylece tüm dünya genetik ucubelerle dolu olacak. Ve sonunda buradan cehenneme sürükleneceğiz.
Sen bir iyimsersin. Pedofiller için gadget’lar çocukların yerini alamaz. Akrabaların ensestleri. Ve zayıf bağırsaklar osurmayı durdurmayacaktır. Ama normal erkeklere yer olmayacak. Biz olmadan çoğaltabilirsiniz. Kardeşini ve karısını becermeyi seven bir adamın spermini alın, üreme aletini onunla doldurun ve iş bitsin!Strecoza: ↑10 Mar 2024, 20:55 ))) Sıradan seksin yerini yavaş yavaş sanal seks alıyor ve sanal seksin yerini de yapay zekalı cihazlar alacak. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, ihanetler, skandallar ve hakaretler olmayacak. Sonunda erkekler evlenmek zorunda kalmayacak ve sakinleşecekler. Sakinleşecekler ve üremeyi bırakacaklar. Onların kimseye ihtiyacı yok ve kimsenin de onlara ihtiyacı olmayacak. Yavaş yavaş gen havuzu tüm pisliklerden ve pisliklerden arındırılacaktır. Yeryüzündeki cennet hasta ahlaki canavarlarla yüzleşecek)))
Böylece tüm dünya genetik ucubelerle dolu olacak. Ve sonunda buradan cehenneme sürükleneceğiz.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Sperm, görünüşü güzel, fiziksel olarak gelişmiş, kalıtsal olmayan bir adamdan alınacak. hastalıklar, yüksek öğrenim ve faydalı bir şeyler yapmak. Bütün bu ukala, yalancı, ikiyüzlü, aptal biyokütle normal erkeklere ait değil. Yapay seçilimle ayıklanacaklar.Ksenofont: ↑10 Mar 2024, 21:19Sen bir iyimsersin. Pedofiller için gadget’lar çocukların yerini alamaz. Akrabaların ensestleri. Ve zayıf bağırsaklar osurmayı durdurmayacaktır. Ama normal erkeklere yer olmayacak. Biz olmadan çoğaltabilirsiniz. Kardeşini ve karısını becermeyi seven bir adamın spermini alın, üreme aletini onunla doldurun ve iş bitsin!))) Sıradan seksin yerini yavaş yavaş sanal seks alıyor ve sanal seksin yerini de yapay zekalı cihazlar alacak. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, ihanetler, skandallar ve hakaretler olmayacak. Sonunda erkekler evlenmek zorunda kalmayacak ve sakinleşecekler. Sakinleşecekler ve üremeyi bırakacaklar. Onların kimseye ihtiyacı yok ve kimsenin de onlara ihtiyacı olmayacak. Yavaş yavaş gen havuzu tüm pisliklerden ve pisliklerden arındırılacaktır. Yeryüzündeki cennet hasta ahlaki canavarlarla yüzleşecek)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Ksenofon, seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
O halde normal bir erkeği elde tutmanın tek yolu 
https://i.postimg.cc/Nf6mWQxf/post-188501-1366869476-thumb.jpg
https://i.postimg.cc/Nf6mWQxf/post-188501-1366869476-thumb.jpg
- These users thanked the author Cujoi for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 5 months
- These users thanked the author Hımmm for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
Eh, bu zaten uç nokta...Sotoval: ↑09 Mar 2024, 07:46 Uzun süredir evli. Seks sıkıcı olmaya başladı ve daha az seks istemeye başladım. Seksin zevk almanın modası geçmiş bir biçimi olduğu sonucuna vardım: pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor, pek çok sorun, ruh hali, yorgunluk, heyecan. Eşim bana otomatik bir masturbatör verdi, duyumlar seks sırasında olduğundan çok daha hafif, daha yumuşak ve orgazma daha yavaş ulaşıyorsunuz. Eşim beni emmiyor, mastürbasyoncu bunu birinci sınıf bir şekilde, her an ve hatta bir saat boyunca yapıyor. Benimki titriyor ve berbat. Geçen hafta sadece üç seans yeterliydi, bu hafta sadece bir seans. Vızıltı gerçek değil ve rahatlık. Ayrıca sürtünmeli ve 360 derece dönebilen bir tane sipariş ettim, normal seks sırasında bu kesinlikle imkansızdır.
-
- Nirvana’dayım
Aynı zamanda görünüş olarak güzel, fiziksel olarak gelişmiş vb. olamazsınız. normal erkekler. Bu bir kişi değil, bir idol, yani. cansız kişi.
Bu gerçekleşmeyecek. Böyle adamlara ihtiyacın yok. Normal erkeklerle değil, çoğunlukla kurnaz ve ikiyüzlü erkeklerle evleniyorsunuz. Sen de onlardan sperm alacaksın ve sonra benim baktığım yere kızacaksın.Strecoza: ↑10 Mar 2024, 21:26Sperm, görünüşü güzel, fiziksel olarak gelişmiş, kalıtsal olmayan bir adamdan alınacak. hastalıklar, yüksek öğrenim ve faydalı bir şeyler yapmak. Bütün bu ukala, yalancı, ikiyüzlü, aptal biyokütle normal erkeklere ait değil. Yapay seçilim yoluyla ayıklanacaklar.Ksenofont: ↑10 Mar 2024, 21:19Sen bir iyimsersin. Pedofiller için gadget’lar çocukların yerini alamaz. Akrabaların ensestleri. Ve zayıf bağırsaklar osurmayı durdurmayacaktır. Ama normal erkeklere yer olmayacak. Biz olmadan çoğaltabilirsiniz. Kardeşini ve karısını becermeyi seven bir adamın spermini alın, üreme aletini onunla doldurun ve iş bitsin!Strecoza: ↑10 Mar 2024, 20:55 ))) Sıradan seksin yerini yavaş yavaş sanal seks alıyor ve sanal seksin yerini de yapay zekalı cihazlar alacak. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, ihanetler, skandallar ve hakaretler olmayacak. Sonunda erkekler evlenmek zorunda kalmayacak ve sakinleşecekler. Sakinleşecekler ve üremeyi bırakacaklar. Onların kimseye ihtiyacı yok ve kimsenin de onlara ihtiyacı olmayacak. Yavaş yavaş gen havuzu tüm pisliklerden ve pisliklerden arındırılacaktır. Yeryüzündeki cennet hasta ahlaki canavarlarla yüzleşecek)))
Aynı zamanda görünüş olarak güzel, fiziksel olarak gelişmiş vb. olamazsınız. normal erkekler. Bu bir kişi değil, bir idol, yani. cansız kişi.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Evlilik kurumu unutulmaya yüz tutacak. Gereksiz bir atavizm gibi yok olup gidecek. Erkekler giderek daha çocuksu hale geliyor. Ayrı kadınlar ve ayrı erkekler olacak.Ksenofont: ↑10 Mar 2024, 22:20Bu gerçekleşmeyecek. Böyle adamlara ihtiyacın yok. Normal erkeklerle değil, çoğunlukla kurnaz ve ikiyüzlü erkeklerle evleniyorsunuz. Sen de onlardan sperm alacaksın ve sonra benim baktığım yere kızacaksın.Sperm, görünüşü güzel, fiziksel olarak gelişmiş, kalıtsal olmayan bir adamdan alınacak. hastalıklar, yüksek öğrenim ve faydalı bir şeyler yapmak. Bütün bu ukala, yalancı, ikiyüzlü, aptal biyokütle normal erkeklere ait değil. Yapay seçilim yoluyla ayıklanacaklar.Ksenofont: ↑10 Mar 2024, 21:19 Sen bir iyimsersin. Pedofiller için gadget’lar çocukların yerini alamaz. Akrabaların ensestleri. Ve zayıf bağırsaklar osurmayı durdurmayacaktır. Ama normal erkeklere yer olmayacak. Biz olmadan çoğaltabilirsiniz. Kardeşini ve karısını becermeyi seven bir adamın spermini alın, üreme aletini onunla doldurun ve iş bitsin!
Aynı zamanda görünüş olarak güzel, fiziksel olarak gelişmiş vb. olamazsınız. normal erkekler. Bu bir kişi değil, bir idol, yani. cansız bir insan.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- seksforumu_, Oksana, bot458
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Bu doğru. Seks, küçük insanların boş yere kendi şehvetlerini tatmin etmeleri için değil, önemli bir devlet meselesiyle meşgul olmak için var: geleceğin askerlerini ve Çar için vergi mükelleflerini yontmak.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Oksana, Venüs, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Evlilik kurumu ortadan kalkamaz, evet artık eski çağlardaki gibi buna ihtiyaç yok, artık sen tek başına hayatta kalabilir, ama Rossiyushka’da yine de iki kişi bir kişiden daha kolaydır... bir talihsizliğimiz var, sonra bir başkası... ve sanırım bu asla bitmeyecek. Çocukları yalnız yetiştirmektense evlilik içinde büyütmek daha mantıklı.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- seksforumu_, Kral Kuş
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: aseksüel
Ve sen, Baba, ona kutsal su ver! Ve bir haç, gümüş bir haç, beş kilo kadar, Allah aşkına! Sonra aydınlanacak, kendini pisliklerden ve tüm bu şeylerden arındıracakSibiryak89: ↑09 Mar 2024, 08:24 Seks zevk almak değil, gelecek nesile hamile kalmaktır ve bunun için sonunda tatmin olursunuz. Ve bu tür düşüncelerle, işte dikkatinizin dağılmaması için hadım edilmeniz gerekiyor

-
- Nirvana’dayım
))) Gelecek hakkında yazdım. İnsanlar zaten gerçek hayatta iletişim kurmayı bırakıyorlar ve gelecekte de tamamen duracaklar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:28Evlilik kurumu ortadan kalkamaz, evet artık eski çağlardaki gibi buna ihtiyaç yok, artık sen tek başına hayatta kalabilir, ama Rossiyushka’da yine de iki kişi bir kişiden daha kolaydır... bir talihsizliğimiz var, sonra bir başkası... ve sanırım bu asla bitmeyecek. Ve çocukları tek başına yetiştirmektense evlilik içinde büyütmek daha mantıklı.
-
- Oral stimülasyon
Doğru! Bir mastürbasyoncu kesinlikle ASLA nafaka talebinde bulunmaz

-
- Nirvana’dayım
Çocuk yetiştirmek için nafaka gereklidir. Pek çok erkek bunu anlamıyor ve gelecekte nafaka konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bencil infantiller kesinlikle çocuk sahibi olamayacaklar.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Umarım bu, fantastik bir geleceğin korkunç dönüşlerinden biridir. Prensipte var olabilir ama kesin olarak var olamaz. Hiçbir masturbatör, anlık mesajlaşma programı veya yapay zeka canlı, insani iletişimin yerini alamaz.Strecoza: ↑11 Mar 2024, 11:44))) Gelecek hakkında yazdım. İnsanlar gerçek hayatta iletişim kurmayı çoktan bıraktılar ve gelecekte de tamamen bırakacaklar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:28Evlilik kurumu ortadan kalkamaz, evet artık eski çağlardaki gibi buna ihtiyaç yok, artık sen tek başına hayatta kalabilir, ama Rossiyushka’da yine de iki kişi bir kişiden daha kolaydır... bir talihsizliğimiz var, sonra bir başkası... ve sanırım bu asla bitmeyecek. Ve çocukları tek başına yetiştirmektense evlilik içinde büyütmek daha mantıklı.Strecoza: ↑10 Mar 2024, 22:26 Evlilik kurumu unutulmaya yüz tutacak. Gereksiz bir atavizm gibi yok olup gidecek. Erkekler giderek daha çocuksu hale geliyor. Ayrı kadınlar ve ayrı erkekler olacak.
-
- Oral stimülasyon
Evli misin? :)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:55 hiçbir mastürbasyon aleti, haberci veya yapay zeka canlı, insan iletişiminin yerini alamaz..
-
- Nirvana’dayım
Evliydim ama ne?bot458: ↑11 Mar 2024, 11:56Evli misiniz?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:55 hiçbir mastürbasyoncu, haberci, yapay zeka canlı, insan iletişiminin yerini alamaz..![]()
-
- Nirvana’dayım
))) Arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla ne sıklıkla canlı olarak iletişim kuruyorsunuz ve sosyal ağlarda ve anlık mesajlaşma programlarında ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Bana göre sanal gelecek şimdiden geliyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:55Umarım bu, fantastik bir geleceğin korkunç dönüşlerinden biridir. Prensipte var olabilir ama kesin olarak var olamaz. Hiçbir mastürbasyoncu, haberci veya yapay zeka canlı, insan iletişiminin yerini alamaz..Strecoza: ↑11 Mar 2024, 11:44))) Gelecek hakkında yazdım. İnsanlar gerçek hayatta iletişim kurmayı çoktan bıraktılar ve gelecekte de tamamen bırakacaklar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:28 evlilik kurumu ortadan kalkamaz, evet, artık buna eski çağlardaki gibi bir ihtiyaç yok, artık tek başınıza hayatta kalabilirsiniz, ancak Rusya’da iki kişi için bu bir kişiden daha kolaydır... bir talihsizliğimiz var, sonra bir diğeri... ve sanırım öyle olacak asla bitmez. Ve çocukları tek başına yetiştirmektense evlilik içinde büyütmek daha mantıklı.
-
- Nirvana’dayım
Akrabalarımın hepsi benden 1000 km uzakta yaşıyor, çocukları saymazsak, onlar her zaman yakınımdalar, arkadaşlarım ayrıca yakınlarda değiliz, telefonla, internet üzerinden iletişim kuruyoruz ama bu gerekli bir önlem; eğer hepsi yakınlarda yaşasaydı, onlarla memnuniyetle vakit geçirirdim.Strecoza: ↑11 Mar 2024, 11:58))) Arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla ne sıklıkla canlı olarak iletişim kuruyorsunuz ve sosyal ağlarda ve anlık mesajlaşma programlarında ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Bana göre sanal gelecek şimdiden geliyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 11:55Umarım bu, fantastik bir geleceğin korkunç dönüşlerinden biridir. Prensipte var olabilir ama kesin olarak var olamaz. Hiçbir mastürbasyoncu, haberci veya yapay zeka canlı, insan iletişiminin yerini alamaz..Strecoza: ↑11 Mar 2024, 11:44 ))) Gelecek hakkında yazdım. İnsanlar gerçek hayatta iletişim kurmayı çoktan bıraktılar ve gelecekte de tamamen bırakacaklar.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Venüs
-
- Oral stimülasyon

Ne alırsanız alın Ailenize bakmak ve onu desteklemek aslında aile üyelerinden herhangi birinin görevidir, öyleydi ve öyle kalacak ki, erkekler için en büyük korku hikayesi ve boyunlarına dolanan potansiyel bir boyunduruk.
Bilinç düzeyi ne olursa olsun , her gün bedava seks yaptığınızda, büyük olasılıkla o anı kaybedeceğiniz ve yetişkin yaşamınızın yarısını bunun bedelini ödemek zorunda kalacağınız anlayışı, sizi korkutmaktan başka bir şey yapamaz.
nEğer kişi tam bir moron değilse, bu sizin teorinize uymuyor
Bu tam bir ütopya

Ne alırsanız alın Ailenize bakmak ve onu desteklemek aslında aile üyelerinden herhangi birinin görevidir, öyleydi ve öyle kalacak ki, erkekler için en büyük korku hikayesi ve boyunlarına dolanan potansiyel bir boyunduruk.
Bilinç düzeyi ne olursa olsun , her gün bedava seks yaptığınızda, büyük olasılıkla o anı kaybedeceğiniz ve yetişkin yaşamınızın yarısını bunun bedelini ödemek zorunda kalacağınız anlayışı, sizi korkutmaktan başka bir şey yapamaz.
nEğer kişi tam bir moron değilse, bu sizin teorinize uymuyor

- These users thanked the author bot458 for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Bu yalnızca kurban konumundaki olgunlaşmamış, zayıf erkekleri korkutur.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- seksforumu_, Venüs
-
- Oral stimülasyon
Ve "öyleydi" buna herhangi bir puan kazandırmıyor. Ve diğer her şey - takma ad, imza, tüm gönderileriniz belirgin bir içe dönük olduğunuzu gösteriyor. Kesinlikle parti hayatı ya da rahat bir insan değil :)
Eh, ilham vermiyorsun güven, canlı insan iletişiminde bir uzman olarak beni bağışla :)
Ve "öyleydi" buna herhangi bir puan kazandırmıyor. Ve diğer her şey - takma ad, imza, tüm gönderileriniz belirgin bir içe dönük olduğunuzu gösteriyor. Kesinlikle parti hayatı ya da rahat bir insan değil :)
- These users thanked the author bot458 for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Mütevazı tavrıma gösterilen ilgi gururumu okşadı kişi.. ama bana güveniyorsun ve ben aramak istemiyorum... Forumda tartışma şeklin hoşuma gitmiyor.bot458: ↑11 Mar 2024, 12:17Evet, hayır Canlı insan iletişiminde bir uzman olarak güven uyandırıyorsunuz, kusura bakmayın :)
Ve "oldu" ifadesi buna herhangi bir puan kazandırmıyor. Ve diğer her şey - takma ad, imza, tüm gönderileriniz belirgin bir içe dönük olduğunuzu gösteriyor. Parti hayatı ya da rahat bir insan değil, kesinlikle :)
- bot458
-
- Oral stimülasyon
Evet, evet, evet. Yalnızca olgun, güçlü bir maço erkek bu canlı iletişimlerinizi ayırma eğiliminde olmayacak ve benzer şekilde düşünen bir genç bayanla sınırlı kalmayacak, bunlardan birkaçını veya daha fazlasını kendisine edinecektir :)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 12:11 bu yalnızca kurban konumundaki olgunlaşmamış, zayıf erkekleri korkutur.
-
- Oral stimülasyon
Ne Bu iletişimin bir parçası, değil mi? :)
Yani her şeyi doğru yapıyorum. Ben iyiyim!Forumda tartışma şeklinizi beğenmiyorum. n

-
- Nirvana’dayım
hayır, konu bu değil. Bu olgun, sorumlu adamın kim olduğunu bile bilmiyorsun). Sana göre, a priori, her şeyin sorumlusu kadın ve dünya o kadar adaletsiz ki!.. seni acı çekmeye ve birine para ödemeye zorluyor, ama sana her şeyi bedava vermeliler ve kimseye borcun yok bunun için herhangi bir şey.bot458: ↑11 Mar 2024, 12:25Evet, evet, evet. Yalnızca olgun, güçlü bir maço erkek bu canlı iletişimlerinizi ayırma eğiliminde olmayacak ve benzer şekilde düşünen bir genç bayanla sınırlı kalmayacak, bunlardan birkaçını veya daha fazlasını kendisine edinecektir :)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 12:11 bu yalnızca kurban konumundaki olgunlaşmamış, zayıf erkekleri korkutur.
- bot458
-
- Oral stimülasyon
Sen harika bir konuşmacısın! :evet:
Başkalarının ne düşündüğünü tam olarak bilen insanları seviyorum◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 12:30 no, konu bu değil. Bu olgun, sorumlu adamın kim olduğunu bile bilmiyorsun). Sana göre, a priori, her şeyin suçlusu kadın ve dünya o kadar adaletsiz ki!.. seni acı çekmeye ve birine para ödemeye zorluyor, ama sana her şeyi bedava vermeliler ve kimseye hiçbir borcun yok bunun için.

-
- Nirvana’dayım
Düşüncelerini okumuyorum ama yazdıklarını okudum yukarıda bedava seks ve bunun için ödemeniz gereken nafaka hakkında... sonuç açık.bot458: ↑11 Mar 2024, 12:35Başkalarının ne düşündüğünü tam olarak bilen insanları seviyorum◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Mar 2024, 12:30 no, konu bu değil. Bu olgun, sorumlu adamın kim olduğunu bile bilmiyorsun). Sana göre, a priori, her şeyin suçlusu kadın ve dünya o kadar adaletsiz ki!.. seni acı çekmeye ve birine para ödemeye zorluyor, ama sana her şeyi bedava vermeliler ve kimseye hiçbir borcun yok bunun için.Sen harika bir konuşmacısın! :evet:
![]()
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 4051 Views
-