Herkese sormalısınız. oral seksten de farklı hoşlanıyor)
Soru daha çok kadınlara yönelik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kadınlar için daha fazla soru
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 2):
- Serg_A, Yeşil
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Her kadının anahtarınızı alması için burada doğaçlama yapmanız gerekir)))Vert: ↑22 May 2023, 01:55Marina’nın da söylediği gibi, erkekler bunu daha çok kendi zevkleri için yapıyor). Her ne kadar elbette her zaman sadece kişinin kendi iyiliği için olmasa da. İşte öneriler, bana en iyi nasıl yapacağımı söylediklerinde dinledim ve kızın dediğini yaptım). Her ne kadar kendimi bu konuda bir profesyonel olarak görmem pek mümkün olmasa da. Sadece tüm kızların aynı tekniği sevmediğini söyleyebilirim. Diyelim ki bazı insanlar klitorisin ağızlarıyla emilmesinden hoşlanırken bazıları hoşlanmazBelki ).
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Marinka: ↑21 May 2023, 20:26 Tersinden emin değilim. Saçını kestireceksin, saçını şekillendireceksin, saçını boyayacaksın, yeni bir yazlık elbise alacaksın. Erkekler fark etmez. Hiçbir şeyi fark etmiyorlar. Telefonda oğlunuzun hangi okula gittiğini soruyorsunuz, o da bana kıyafetlerini çıkarmadığını söylüyor. Bir erkeğin, kadınının görünümündeki veya davranışındaki değişiklikleri fark etmeyeceğini düşünüyorum.
Genelleme yapmak gerekirse. Beraber bir yerde takılırken neredeyse her zaman (itiraf ediyorum, neredeyse) karımın ne giydiğini hatırlıyorum. Tayt ve kot pantolon arasındaki farkı anlayabiliyorum. Farklı küpeler taktığımı fark ediyorum (bazen sadece akşamları da olsa). Manikürün rengi basittir, her zaman görünür. Parfüm konusunda durum daha karmaşık, katılıyorum. Bu parfümlerin hepsini ismen hatırlayamıyorum veya karşılaştıramıyorum. Arabadaki çizikler uzun süre umurumda değil, bir tane daha eksik, bir donanım parçasından kült yaratmaya gerek yok. Bu daha çok kadınlara özgü bir durum; hatta arabalarına isim bile veriyorlar ve mekanizmanın bir ruhu olduğunu düşünüyorlar. Oğlunuz okula ne giydi? Yani çoğu durumda o okula biz işe gittiğimizden daha geç gidiyor. Araması gereken kocanız değil, oğlunun telefonuna bir mesaj gelmesi; artık her birinci sınıf öğrencisinin böyle bir durum için bir cep telefonu var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
İlginç konu! Özellikle yorumlar açısından...
Genel olarak hiç aldatılmadım ama sırf böyle bir ilişki olmadığı için en azından bir şekilde buna dikkat ederdim. Sebepler hakkında konuşmayacağım, şu anda bahsettiğim şey bu değil.
Başka bir şey beni daha çok eğlendirdi: Çoğu kız, erkeklerin nasıl yalan söyleneceğini bilmediğine dair özgüveni. Bu yalnızca "düşünceli" olarak adlandırılamayanlar için geçerli olabilir - herhangi bir yüksek kaliteli yalanın her zaman kendi "sanal" olay ortamına sahip olması gerekir ve bunu bizden çok daha iyi düşünmeyi başarırlar. Yalnızca bir (ama çok yaygın!) durumda "başarısız olurlar" - eğer tam olarak ne ve nasıl yalan söyleneceğini düşünme zahmetine girmezlerse! Ancak düşünürlerse prensipte onları yakalamak imkansızdır. Böyle şeyler.
Genel olarak hiç aldatılmadım ama sırf böyle bir ilişki olmadığı için en azından bir şekilde buna dikkat ederdim. Sebepler hakkında konuşmayacağım, şu anda bahsettiğim şey bu değil.
Başka bir şey beni daha çok eğlendirdi: Çoğu kız, erkeklerin nasıl yalan söyleneceğini bilmediğine dair özgüveni. Bu yalnızca "düşünceli" olarak adlandırılamayanlar için geçerli olabilir - herhangi bir yüksek kaliteli yalanın her zaman kendi "sanal" olay ortamına sahip olması gerekir ve bunu bizden çok daha iyi düşünmeyi başarırlar. Yalnızca bir (ama çok yaygın!) durumda "başarısız olurlar" - eğer tam olarak ne ve nasıl yalan söyleneceğini düşünme zahmetine girmezlerse! Ancak düşünürlerse prensipte onları yakalamak imkansızdır. Böyle şeyler.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: aseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Peki bir siberbot, hatta numaralı bir robot ne yapabilir ki? bir, kapılar hakkında bilginiz var mı? Kendini beğenmişlik hakkında mı? Ah... :soru:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Hiç yalan söylemek istemeyen o kadar akıllı kadınlar var ki!silver_fox: ↑06 Mar 2024, 00:49 İlginç bir konu! Özellikle yorumlar açısından...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
En azından kendi yasalarıyla olay Evrenleri’nin tamamını icat edebilir, ancak beden ve sözsüz beden onun yalan söylediğini söyleyecektir. Eğer kişiyi uzun yıllardır tanıyorsanız bu oldukça basittir.. bazen çok uzun yıllar bile gerekli değildir..silver_fox: ↑06 Mar 2024, 00:49 "Başarısız olurlar" yalnızca bir (ama çok yaygın!) durumda - tam olarak ne ve nasıl yalan söyleneceğini düşünme zahmetine girmezlerse! Ve
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: aseksüel
İnsan nasıl 40 yaşına kadar yaşayabileceğini ve yalnızca iki şeyi öğrenebileceğini sorabilir: yazmak ve mastürbasyon yapmak, ama bu Başka birinin zekasını yargılayacak bir siberbot ve ben bunu yapmayacağım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 10 months
Fikrim değişmiyor. Erkekler nadiren derinlemesine düşünürler; bir kadının ya daha aptal olduğu ya da görmezden geleceği alt kortekslerine kazınmıştır. Ama bu doğru değil. Ve klasik, kadının kendisinin de yalanlarına inandığını, dolayısıyla entrikalarının daha sinsi olduğunu belirtti.silver_fox: ↑06 Mar 2024, 00:49 Başka bir şey beni daha çok eğlendirdi: Kızların çoğunun, erkeklerin nasıl yalan söyleneceğini bilmediğine dair güveni. Bu yalnızca "düşünceli" olarak adlandırılamayanlar için geçerli olabilir - herhangi bir yüksek kaliteli yalanın her zaman kendi "sanal" olay ortamına sahip olması gerekir ve bunu bizden çok daha iyi düşünmeyi başarırlar>[/quote]
Fakat bu doğru bir şekilde not edilmiştir. . Ve bir kişiyi ne kadar uzun süre tanırsanız yalanları o kadar hızlı tespit edilir.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑06 Mar 2024, 21:53 en azından olay Evrenlerinin tamamını icat edebilir. kendi kanunları var ama beden ve sözsüz yalan söylediğini söyleyecektir. Bir kişiyi uzun yıllardır tanıyorsanız bu oldukça basittir.. bazen çok uzun yıllar bile gerekmez..
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
AlexTDV: ↑21 May 2023, 06:58 erkeğinin aldattığını nasıl anlarsın, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, her şey böyle mi bitti?
[/hileler ve hileler hepimizin öyle olduğunu düşünebilirsiniz. çok sadık mı? alıntı]
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi: nhileler ve hileler. Hepimizin bu kadar sadık olduğumuzu mu düşünüyorsunuz?asıl anladın ki erkeğin aldatıyor, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, öyle miydi, nasıl bitti her şey?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post