Soru daha çok kadınlara yönelik

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kadınlar için daha fazla soru

Unread post by Anastasya 2005 »

Vert: 22 May 2023, 01:55 Diyelim ki bazı insanlar klitorisin ağızlarıyla emilmesinden hoşlanıyor, bazıları ise hoşlanmıyor.
Herkese sormalısınız. oral seksten de farklı hoşlanıyor)
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 2):
Serg_A, Yeşil
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Serg_A »

Vert: 22 May 2023, 01:55
Serg_A: 22 May 2023, 00:11 "Ortalama" derseniz, büyük ihtimalle size sadece ortalamayı verdiler.
Belki )
Marina’nın da söylediği gibi, erkekler bunu daha çok kendi zevkleri için yapıyor). Her ne kadar elbette her zaman sadece kişinin kendi iyiliği için olmasa da. İşte öneriler, bana en iyi nasıl yapacağımı söylediklerinde dinledim ve kızın dediğini yaptım). Her ne kadar kendimi bu konuda bir profesyonel olarak görmem pek mümkün olmasa da. Sadece tüm kızların aynı tekniği sevmediğini söyleyebilirim. Diyelim ki bazı insanlar klitorisin ağızlarıyla emilmesinden hoşlanırken bazıları hoşlanmaz :unknown: .
Her kadının anahtarınızı alması için burada doğaçlama yapmanız gerekir)))
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Marinka: 21 May 2023, 20:26 Tersinden emin değilim. Saçını kestireceksin, saçını şekillendireceksin, saçını boyayacaksın, yeni bir yazlık elbise alacaksın. Erkekler fark etmez. Hiçbir şeyi fark etmiyorlar. Telefonda oğlunuzun hangi okula gittiğini soruyorsunuz, o da bana kıyafetlerini çıkarmadığını söylüyor. Bir erkeğin, kadınının görünümündeki veya davranışındaki değişiklikleri fark etmeyeceğini düşünüyorum.
Marinka: 21 May 2023, 21:52 Aynı olanlarda çalışır. Sahip olduğumuz her şey aynı. Arabanızda bir çizik olduğunu hemen fark edeceksiniz. Eşinizin ne giydiğini, nasıl bir makyaj yaptığını, nasıl bir saç stiline sahip olduğunu seviyorsunuz.
Genelleme yapmak gerekirse. Beraber bir yerde takılırken neredeyse her zaman (itiraf ediyorum, neredeyse) karımın ne giydiğini hatırlıyorum. Tayt ve kot pantolon arasındaki farkı anlayabiliyorum. Farklı küpeler taktığımı fark ediyorum (bazen sadece akşamları da olsa). Manikürün rengi basittir, her zaman görünür. Parfüm konusunda durum daha karmaşık, katılıyorum. Bu parfümlerin hepsini ismen hatırlayamıyorum veya karşılaştıramıyorum. Arabadaki çizikler uzun süre umurumda değil, bir tane daha eksik, bir donanım parçasından kült yaratmaya gerek yok. Bu daha çok kadınlara özgü bir durum; hatta arabalarına isim bile veriyorlar ve mekanizmanın bir ruhu olduğunu düşünüyorlar. Oğlunuz okula ne giydi? Yani çoğu durumda o okula biz işe gittiğimizden daha geç gidiyor. Araması gereken kocanız değil, oğlunun telefonuna bir mesaj gelmesi; artık her birinci sınıf öğrencisinin böyle bir durum için bir cep telefonu var.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Geçit
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by gümüş_fox »

İlginç konu! Özellikle yorumlar açısından...
Genel olarak hiç aldatılmadım ama sırf böyle bir ilişki olmadığı için en azından bir şekilde buna dikkat ederdim. Sebepler hakkında konuşmayacağım, şu anda bahsettiğim şey bu değil.
Başka bir şey beni daha çok eğlendirdi: Çoğu kız, erkeklerin nasıl yalan söyleneceğini bilmediğine dair özgüveni. Bu yalnızca "düşünceli" olarak adlandırılamayanlar için geçerli olabilir - herhangi bir yüksek kaliteli yalanın her zaman kendi "sanal" olay ortamına sahip olması gerekir ve bunu bizden çok daha iyi düşünmeyi başarırlar. Yalnızca bir (ama çok yaygın!) durumda "başarısız olurlar" - eğer tam olarak ne ve nasıl yalan söyleneceğini düşünme zahmetine girmezlerse! Ancak düşünürlerse prensipte onları yakalamak imkansızdır. Böyle şeyler.
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 3):
bot458, Ksenofon, İskender
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

niqk: 21 May 2023, 22:18 Marinka, neden bu kadar saldırganlaştın? Yeterli minetik yok mu?
Vay canına! Kapıdan öyle bir kibirle gireceksin ki 8-)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

bot458: 06 Mar 2024, 09:08
niqk: 21 May 2023, 22:18 Marinka, neden bu kadar saldırganlaştın? Yeterli minetik yok mu?
Vay canına! Böyle bir kibirle kapıdan içeri gireceksiniz 8-)
Peki bir siberbot, hatta numaralı bir robot ne yapabilir ki? bir, kapılar hakkında bilginiz var mı? Kendini beğenmişlik hakkında mı? Ah... :soru:
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

silver_fox: 06 Mar 2024, 00:49 İlginç bir konu! Özellikle yorumlar açısından...
Genel olarak hiç aldatılmadım ama sırf böyle bir ilişki olmadığı için en azından bir şekilde buna dikkat ederdim. Sebepler hakkında konuşmayacağım, şu anda bahsettiğim şey bu değil.
Başka bir şey beni daha çok eğlendirdi: Çoğu kız, erkeklerin nasıl yalan söyleneceğini bilmediğine dair özgüveni. Bu yalnızca "düşünceli" olarak adlandırılamayanlar için geçerli olabilir - herhangi bir yüksek kaliteli yalanın her zaman kendi "sanal" olay ortamına sahip olması gerekir ve bunu bizden çok daha iyi düşünmeyi başarırlar. Yalnızca bir (ama çok yaygın!) durumda "başarısız olurlar" - eğer tam olarak ne ve nasıl yalan söyleneceğini düşünme zahmetine girmezlerse! Ancak düşünürlerse prensipte onları yakalamak imkansızdır. Böyle şeyler.
Hiç yalan söylemek istemeyen o kadar akıllı kadınlar var ki!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

silver_fox: 06 Mar 2024, 00:49 "Başarısız olurlar" yalnızca bir (ama çok yaygın!) durumda - tam olarak ne ve nasıl yalan söyleneceğini düşünme zahmetine girmezlerse! Ve
En azından kendi yasalarıyla olay Evrenleri’nin tamamını icat edebilir, ancak beden ve sözsüz beden onun yalan söylediğini söyleyecektir. Eğer kişiyi uzun yıllardır tanıyorsanız bu oldukça basittir.. bazen çok uzun yıllar bile gerekli değildir..
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

niqk: 06 Mar 2024, 16:50 Peki bir siberbot, hatta bir numaralı robot, kapılar hakkında ne bilebilir?! Kendini beğenmişlik hakkında mı? Ah...
İnsan nasıl 40 yaşına kadar yaşayabileceğini ve yalnızca iki şeyi öğrenebileceğini sorabilir: yazmak ve mastürbasyon yapmak, ama bu Başka birinin zekasını yargılayacak bir siberbot ve ben bunu yapmayacağım.
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Aşka Dokunmak »

silver_fox: 06 Mar 2024, 00:49 Başka bir şey beni daha çok eğlendirdi: Kızların çoğunun, erkeklerin nasıl yalan söyleneceğini bilmediğine dair güveni. Bu yalnızca "düşünceli" olarak adlandırılamayanlar için geçerli olabilir - herhangi bir yüksek kaliteli yalanın her zaman kendi "sanal" olay ortamına sahip olması gerekir ve bunu bizden çok daha iyi düşünmeyi başarırlar>[/quote]
Fikrim değişmiyor. Erkekler nadiren derinlemesine düşünürler; bir kadının ya daha aptal olduğu ya da görmezden geleceği alt kortekslerine kazınmıştır. Ama bu doğru değil. Ve klasik, kadının kendisinin de yalanlarına inandığını, dolayısıyla entrikalarının daha sinsi olduğunu belirtti.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 06 Mar 2024, 21:53 en azından olay Evrenlerinin tamamını icat edebilir. kendi kanunları var ama beden ve sözsüz yalan söylediğini söyleyecektir. Bir kişiyi uzun yıllardır tanıyorsanız bu oldukça basittir.. bazen çok uzun yıllar bile gerekmez..
Fakat bu doğru bir şekilde not edilmiştir. . Ve bir kişiyi ne kadar uzun süre tanırsanız yalanları o kadar hızlı tespit edilir.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

AlexTDV: 21 May 2023, 06:58 erkeğinin aldattığını nasıl anlarsın, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, her şey böyle mi bitti?
[/hileler ve hileler hepimizin öyle olduğunu düşünebilirsiniz. çok sadık mı? alıntı]

1 dakika 27 saniye sonra gönderildi: n
asıl anladın ki erkeğin aldatıyor, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, öyle miydi, nasıl bitti her şey?
hileler ve hileler. Hepimizin bu kadar sadık olduğumuzu mu düşünüyorsunuz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”