Canis91: ↑11 Jan 2024, 10:55
Herkese iyi günler. Çok üzgünüm (ama üzgün değilim), ama tematik slaytlar olacak mı?
If slayt şakasında bir şeyler var. Bu yüzden biraz telaşlıyım.
Roman için çizimler işleniyor! !
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
[quote=Canis91 post_id=318136 time=1704959758 user_id=22727] Herkese iyi günler. Çok üzgünüm (ama üzgün değilim), ama tematik slaytlar olacak mı?😄 If slayt şakasında bir şeyler var. Bu yüzden biraz telaşlıyım. 😄 [/quote] Roman için çizimler işleniyor! !
Zayıf bağırsak: ↑05 Mar 2024, 13:41
Orada bir grupta osurmadın mı?)
damn, sevgili Bağırsak zayıf dedikleri gibi, kim ne konuşuyor... Orada osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zamanlar başka sorunlar hakkında endişeleniyordum...
[quote=Zayıf bağırsak post_id=342983 time=1709635268 user_id=5461] Orada bir grupta osurmadın mı?) [/quote] damn, sevgili [ref=# 804000]Bağırsak zayıf[/ref] dedikleri gibi, kim ne konuşuyor... Orada osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zamanlar başka sorunlar hakkında endişeleniyordum...
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 14:10lanet olsun sevgili Zayıf Bağırsak, kim neyden bahsediyor derler... Oraya osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zaman diğer sorunlar beni rahatsız etti...
Çok yazık. Bu çok akılda kalıcıdır, özellikle de kadın bir şirkette
[quote=Natali_Natali post_id=342989 time=1709637000 user_id=6331]lanet olsun sevgili Zayıf Bağırsak, kim neyden bahsediyor derler... Oraya osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zaman diğer sorunlar beni rahatsız etti... [/quote] Çok yazık. Bu çok akılda kalıcıdır, özellikle de kadın bir şirkette
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 14:10
damn, sevgili Zayıf Bağırsak, dedikleri gibi, kim ne hakkında konuşuyor... Orada osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zaman diğer sorunlar beni rahatsız etti...
Çok yazık. Bu çok unutulmaz, özellikle de kadın bir şirkette
Kahretsin... yani öyle değildi, daha doğrusu hatırlamıyorum.. Ama kişisel olarak sizin için "kızlarla benim konserve fasulye ve bezelye yediğimiz, onu fasulye çorbasıyla "yıktığımız" ve sonra, kusura bakmayın, osurduğumuzun hikayesini hayal edebilirim (gerçi bir tamamen farklı bir kelime burada uygun olur) kız arkadaşlarımla Svetka’nın babasının garajında... tam yarım saat.. kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman harcıyorsun, öyle dolaşıyorlar, bir saat boyunca osurdular... ve sonra, Nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve küçük çocukları garaja itmeye başladılar ve onları oraya kilitlediler. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ...
Kahretsin, ikisini kurtaramadık ((((...onları dışarı pompalamadık...
[quote=Zayıf bağırsak post_id=343051 time=1709646898 user_id=5461] [quote=Natali_Natali post_id=342989 time=1709637000 user_id= 6331] damn, sevgili Zayıf Bağırsak, dedikleri gibi, kim ne hakkında konuşuyor... Orada osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zaman diğer sorunlar beni rahatsız etti... [/quote] Çok yazık. Bu çok unutulmaz, özellikle de kadın bir şirkette [/quote] Kahretsin... yani öyle değildi, daha doğrusu hatırlamıyorum.. Ama kişisel olarak sizin için "kızlarla benim konserve fasulye ve bezelye yediğimiz, onu fasulye çorbasıyla "yıktığımız" ve sonra, kusura bakmayın, osurduğumuzun hikayesini hayal edebilirim (gerçi bir tamamen farklı bir kelime burada uygun olur) kız arkadaşlarımla Svetka’nın babasının garajında... tam yarım saat.. kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman harcıyorsun, öyle dolaşıyorlar, bir saat boyunca osurdular... ve sonra, Nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve küçük çocukları garaja itmeye başladılar ve onları oraya kilitlediler. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ... Kahretsin, ikisini kurtaramadık ((((...onları dışarı pompalamadık...
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 14:10
Lanet olsun sevgili Zayıf Bağırsak, dedikleri gibi, kim ne hakkında konuşuyor... Orada osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zaman diğer sorunlar beni rahatsız etti...
Kahretsin... yani öyle değildi, daha doğrusu hatırlamıyorum.. Ama kişisel olarak sizin için "kızlarla benim konserve fasulye ve bezelye yediğimiz, onu fasulye çorbasıyla "yıktığımız" ve sonra, kusura bakmayın, osurduğumuzun hikayesini hayal edebilirim (gerçi bir tamamen farklı bir kelime burada uygun olur) kız arkadaşlarımla Svetka’nın babasının garajında... tam yarım saat.. kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman harcıyorsun, öyle dolaşıyorlar, bir saat boyunca osurdular... ve sonra, Nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve küçük çocukları garaja itmeye başladılar ve onları oraya kilitlediler. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ...
Burada yazdım) özellikle senin için)))...
ona böyle mesaj at, yoksa osuruklarıyla bütün konuları mahveder(
These users thanked the author Fargal94 for the post:
[quote=Natali_Natali post_id=343104 time=1709654383 user_id=6331] [quote=Zayıf bağırsak post_id=343051 time=1709646898 user_id= 5461] [quote=Natali_Natali post_id= 342989 time =1709637000 user_id=6331] Lanet olsun sevgili Zayıf Bağırsak, dedikleri gibi, kim ne hakkında konuşuyor... Orada osurup osurmadığımı hatırlıyorum. O zaman diğer sorunlar beni rahatsız etti... [/quote] Çok yazık. Bu çok unutulmaz, özellikle de kadın bir şirkette [/quote] Kahretsin... yani öyle değildi, daha doğrusu hatırlamıyorum.. Ama kişisel olarak sizin için "kızlarla benim konserve fasulye ve bezelye yediğimiz, onu fasulye çorbasıyla "yıktığımız" ve sonra, kusura bakmayın, osurduğumuzun hikayesini hayal edebilirim (gerçi bir tamamen farklı bir kelime burada uygun olur) kız arkadaşlarımla Svetka’nın babasının garajında... tam yarım saat.. kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman harcıyorsun, öyle dolaşıyorlar, bir saat boyunca osurdular... ve sonra, Nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve küçük çocukları garaja itmeye başladılar ve onları oraya kilitlediler. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ... Kahretsin, ikisini kurtaramadık ((((...onları dışarı pompalamadık...
Burada yazdım) özellikle senin için)))... [/quote]ona böyle mesaj at, yoksa osuruklarıyla bütün konuları mahveder(
ona bu şekilde mesaj at, yoksa osuruklarıyla bütün konuları mahveder(
neye gerek olmadığını düşünüyorsunuz? Konuda yazılacak böyle bir şey var mıydı?
Çok yazık. Bu çok unutulmaz, özellikle de kadın bir şirkette [/quote] Kahretsin... yani öyle değildi, daha doğrusu hatırlamıyorum.. Ama kişisel olarak sizin için "kızlarla benim konserve fasulye ve bezelye yediğimiz, onu fasulye çorbasıyla "yıktığımız" ve sonra, kusura bakmayın, osurduğumuzun hikayesini hayal edebilirim (gerçi bir tamamen farklı bir kelime burada uygun olur) kız arkadaşlarımla Svetka’nın babasının garajında... tam yarım saat.. kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman harcıyorsun, öyle dolaşıyorlar, bir saat boyunca osurdular... ve sonra, Nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve küçük çocukları garaja itmeye başladılar ve onları oraya kilitlediler. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ... Kahretsin, ikisini kurtaramadık ((((...onları dışarı pompalamadık...
Burada yazdım) özellikle senin için)))... [/quote]ona bu şekilde mesaj at, yoksa osuruklarıyla bütün konuları mahveder( [/quote ] neye gerek olmadığını düşünüyorsunuz? Konuda yazılacak böyle bir şey var mıydı?
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 18:59
Kahretsin... yani öyle bir şey olmadı, daha doğrusu hatırlamıyorum... Ama kişisel olarak sizin için bunun nasıl olduğunu anlatan bir hikaye "hayal kurabilirim" kızlar ve ben konserve fasulye ve bezelye yedik, fasulye çorbasıyla "yıkadık" ve sonra, özür dilerim, Svetka’nın babasının garajında kız arkadaşlarımızla osurduk (her ne kadar burada tamamen farklı bir kelime uygun olsa da)... yarım saat boyunca... ama kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman kaybedelim, böyle yürüyün, yürüyün, bir saat boyunca osurdular... ve sonra nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve daha küçük olanı itmeye başladılar. boys into the garage, and locked them there. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ...
ona bu şekilde mesaj at, yoksa osuruklarıyla bütün konuları mahveder(
n Sizce ne gerekli değil mi? biraz)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Kahretsin... yani öyle bir şey olmadı, daha doğrusu hatırlamıyorum... Ama kişisel olarak sizin için bunun nasıl olduğunu anlatan bir hikaye "hayal kurabilirim" kızlar ve ben konserve fasulye ve bezelye yedik, fasulye çorbasıyla "yıkadık" ve sonra, özür dilerim, Svetka’nın babasının garajında kız arkadaşlarımızla osurduk (her ne kadar burada tamamen farklı bir kelime uygun olsa da)... yarım saat boyunca... ama kahretsin, neden önemsiz şeylerle zaman kaybedelim, böyle yürüyün, yürüyün, bir saat boyunca osurdular... ve sonra nefes aldıktan sonra, uykulu gözlerle dışarı atladılar ve daha küçük olanı itmeye başladılar. boys into the garage, and locked them there. Ve ancak yardım çığlıkları tamamen dinince kapıları açtılar... ve sonra çocuklar dört ayak üzerinde, açgözlülükle temiz hava almak için havaya doğru sürünerek çıktılar... ve biz de birazını kendimiz dışarı çıkarmak zorunda kaldık))) ... Kahretsin, ikisini kurtaramadık ((((...onları dışarı pompalamadık...
Burada yazdım) özellikle senin için)))... [/quote]ona bu şekilde mesaj at, yoksa osuruklarıyla bütün konuları mahveder( [/quote ] n Sizce ne gerekli değil mi? biraz)
Çok ilginç bir hikaye, harika hikayeleriniz var, sizi ilk satırlardan itibaren büyülüyorlar, ancak forumda onları aramak zor olsa da, ha!!! Acaba kızlar da geldi mi, yoksa sana bundan bahsetmediler mi???? :ayyy:
These users thanked the author Brutalçik for the post:
Çok ilginç bir hikaye, harika hikayeleriniz var, sizi ilk satırlardan itibaren büyülüyorlar, ancak forumda onları aramak zor olsa da, ha!!! Acaba kızlar da geldi mi, yoksa sana bundan bahsetmediler mi???? :ayyy:
Brutalchik: ↑11 Jul 2024, 08:57
Çok ilginç bir hikaye, harika hikayeleriniz var, ilk satırlardan itibaren sizi büyülüyorlar, ancak forumda onları aramak zor olsa da, ha!!! Acaba kızlar da geldi mi, yoksa sana bundan bahsetmediler mi????
Hikayeleri aramak neden zor?...hepsi tek bir bölümde "Seks hikayeleri , hikayeler, fanteziler "... bunun dışında her şey...
Ve arkadaşlarım hakkında, bitirip bitirmedikleri... yani Hikayeler’de zaten arkadaşlarımın ne yaptığını ve ne aldıklarını anlatıyorum... .
[quote=Brutalchik post_id=387911 time=1720677439 user_id=26277] Çok ilginç bir hikaye, harika hikayeleriniz var, ilk satırlardan itibaren sizi büyülüyorlar, ancak forumda onları aramak zor olsa da, ha!!! Acaba kızlar da geldi mi, yoksa sana bundan bahsetmediler mi???? :oops: [/quote] Hikayeleri aramak neden zor?...hepsi tek bir bölümde "Seks hikayeleri , hikayeler, fanteziler "... bunun dışında her şey... Ve arkadaşlarım hakkında, bitirip bitirmedikleri... yani Hikayeler’de zaten arkadaşlarımın ne yaptığını ve ne aldıklarını anlatıyorum... .
Tamamen delirmiş!!! Adam ve ben işten döndük ve yattık. Oğlu henüz evde değildi (17 yaşında, bir yere yürüyor). Yarım saat geçtikten sonra ve tüm bunlar tüm hızıyla devam ederken, yatak odamızın...
Sevgili hanımlar, tavsiyeye ihtiyacım var orgazm sonrası hisleriniz açısından - kız arkadaşımın yalnızca klitorisin uyarılmasıyla boşalabildiği bir durum var (fizyolojik olarak bu böyle oldu).
Ve bu...
Last post
Her gün buna ihtiyacı olan bir kızla çıktım. “Hızlı” bir kız olduğunu, 5-7 dakika sürdüğünü ve orgazmın başladığını, 3-4 sürtüşmeden sonra aniden sıçradığını, daha sonra söylediklerinin sinir bozucu...
29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar ondan pek...
Last post
30 yaşındayım ve ben de bakireyim, ama kafamda bir çılgınlık ya da bir sorun var gibi görünüyor, cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmaktan ölesiye korkuyorum ve görünüşümle ilgili bir...
Bu sefer oral seks yapma pratiği yapacağım bir erkek bulmak istiyorum
Tercihen siki 18 cm’den uzun olan erkekler, böylece ele normal şekilde oturacaklar)
Last post
Ve herkes o kadar saf ki, aptal bir hayalperest olan yazarın yorumlarımızı okuduğuna ve nabzı kesilinceye kadar mastürbasyon yaptığına inanıyor.