Benimki bu sefer artık bir fantezi değil

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Benimki bu sefer artık bir fantezi değil

Unread post by Christmas_Christmas »

8. sınıf.. daha doğrusu 8. sınıfa geçtim.. yaz.. temmuz sonu.. bahçemiz bir "kuyu" gibi... bilirsiniz.. yan yana üç ev.. ve bir girişi var. avlu.. her evin yanında iki giriş var... her girişin yanında dükkanlar var... komşular oraya çıkıyor ve geç saatlere kadar oturuyorlar. özellikle yazın.. ve biz çocuğuz.. çocuk olmasa da ergenlik çağındayız.. biz de sık sık banklara oturduk.. ve bir girişten diğerine dolaştık.. ta ki komşularımız bizi küçük yavruları uzaklaştırana kadar..
bakın... oyunlar farklıydı.. her şey "kalabalığın" havasındaydı... ama bazen oynuyorlardı... kahretsin, buna ne diyeceğimi bilemiyorum... "kralın önünde" ... yani, birbirlerini benchten ittiler.. çoğunlukla kıçlarını ittiler ama hem kollar hem de bacaklar kullanıldı... kısacası, kim neye hazırsa... o ya da itilen diğer taraftan döndü... ve oynamaya devam etti.. kısacası, saatlerce zamanı bu şekilde öldürmek mümkündü...
aynı anda herkes çığlık atıyor ve gülüyordu... yani, çocuklar genel olarak nasıl davrandılar
ve o yaz ilk orgazmımı yaşadım... Tabii ki neler olduğunu zaten anladım ve orada zaten kendime dokunuyordum.. ama ÇOK orgazm yaşadım. ilk defa..
çok daha kısa sanki..
in genel olarak, oyun sırasında... iki kız yanımda oturuyordu.. ben onların arasındaydım.. sanki onlar gibi görünüyordu beni banktan dışarı itiyorlardı.. elleriyle yardım ettiler.. diğer çocukların yaptığı gibi beni omuzlarımdan ve sırtımdan değil, göğsümden, karnımdan ve hatta bacaklarımın arasından itip ittiler. .. hayal edebiliyor musunuz?
ve genel gürültü ve kıkırdamada kimse bir şey fark etmedi... ve başlangıçta kızların bunu kazara yaptığını düşündüm.. ama hayır olduğu ortaya çıktı))) bunu bilerek yaptılar.. kahretsin, meğerse sadece bana el yordamıyla bakıyorlarmış.. hem de herkesin önünde...
ve şimdi ne olduğunu anladığımı anladıklarında, genel olarak daha cesur oluyorlar...
hayır, yine de kimse bir şey anlamasın diye yaptılar... ama çoktan benden uzaklaştılar saklanmaya gerek yoktu... kahretsin... öyle bir keyif dalgası geldi ki Üzerimde... Nefes almak bile zordu... Şaka yapmıyorum...
Kısacası bu yaygara ne kadar sürdü bilmiyorum... ama o kadar çok bitirdim ki. Büyük ihtimalle birkaç saniyeliğine bilincimi bile kaybetmiştim....
ve şaşırtıcı bir şekilde, üçümüz dışında kimse bunu fark etmedi...
ama eğer bu kadar olduğunu düşünüyorsanız, o zaman hayır. .
Gece o kadar çok sarsıldım ki... lanet olsun ki arka arkaya birkaç kez geldim.. inanılmaz yüksekti... ama hayal edebiliyor musunuz, hala aynı değildi.. bazı nedenlerden dolayı kızlarla birlikte bankta daha tatlıydı..
ertesi gün boyunca geceyi bekledim))) yine bankta yanlarında olmak için... ortaya çıktı... ama artık kimse "kral" rolü oynamadı, ne yazık ki... ve hiçbir şey olmamış gibi davrandılar...
sonra her şey dağılmaya başladı.. ve ben de onların yanında kaldım..
annem bile beni oturduğumuz banktan aramadı.. evim gibi.. ve biraz daha oturacağım diye bağırdım.. kiminle kalacağımı da bağırdım.. annem izin verdi...
ve kızlar elimden tuttular ve bizi başka bir girişe götürdüler.. daha parlak bir ışık vardı.. ama çok üzüm vardı ve doğal bir çardak gibiydi.. ve oradaki komşuların hepsi yaşlıydı.. öyle bir zamanda çıkmazdı..
asıl şimdi hatırladım.. Bankta oturdular, ben de önlerinde durdum.. sormadılar bile, sadece dediler.."Ben dün bitti"..."Daha fazlasını ister misin"..
"Evet" diye yanıtladım..ve bana soyunmamı söylediler...bana emir vermediler. ama öyle dediler.. itaat edeceğimi biliyorlardı.. sanki kimse beni zorlamadı ama... kısacası tamamen soyundum... hemen değil.. ama üzerimde baskı kurdular..
sonra pozlar kabul edildi.. dizlerimin üzerinde.. ellerim başımın arkasında.. bacaklarım iki yana açık ayakta duruyorum.. dört ayak üzerinde.. bir bankta ve tam yerde..
her yerime dokundular.. el yordamıyla bana saldırdılar.. ayrıca olup biten her şey hakkında da yorum yaptılar.. ve bu sözlerle..
Tüm hikayeyi bitireceğim kahretsin..
böyle bir şey... Bitirdim ve yine öyle bir orgazm oldu ki bir daha asla böyle bir şey yaşamadım, bir erkekle bile..
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Benimki bu sefer artık bir fantezi değil

Unread post by SergeiKa »

Güzel şarkı! 🤗... Sadece kafiye yeterli değil... 👍 :cat1:
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Kırk beşinci
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

SergeiKa, dikkat etme.. gönderdim bu kazara... bunların hepsi bir fantezi elbette.. ve genel olarak şimdi her şeyi sileceğim
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Dmitry Pechnik.
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by elektrikçi »

Natali_Natali: 13 Apr 2022, 22:58 dikkat etmeyin.. Bunu kazara gönderdim... tabii ki hepsi hayal.. ve genel olarak şimdi her şeyi sileceğim
Hayır, hayır, silmeye gerek yok, eklenmeli. Fantezileriniz (veya fantazileriniz değil) çok erotik.
These users thanked the author elektrikçi for the post:
Christmas_Christmas
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Denach »

Natali_Natali, katılıyorum, silmeyin, ama bu ruhla yazmaya devam edin! Bunun için yaratıldın; roman yazman lazım! 👍
These users thanked the author Denach for the post:
Christmas_Christmas
anonimus33
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by anonimus33 »

Harika bir hikaye
These users thanked the author anonimus33 for the post:
Christmas_Christmas
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473

Unread post by Timuryai »

Adamın çok şanslı
These users thanked the author Timuryai for the post:
Christmas_Christmas
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Natali_Natali, Teşekkürler!... Yapmadım Bunu beklemeyin!. Tepkiniz forum için iyi değil. Düşüncelerin, fantezilerin bitmiyor demek istedim... Neşeli bir şekilde ifade ediyorsun!... Beynim kaynıyor. Böyle düşünmek için böyle bir şeyi deneyimlemeniz gerekir.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Denach, Christmas_Christmas
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Frodo »

İyi hayal gücü, iyi çalışmaya devam edin, bravo :shamp: :shamp: :shamp:
These users thanked the author Frodo for the post:
Christmas_Christmas
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Natali_Natali, Yani lezbiyen önyargın mı var?
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Geri bildiriminiz için hepinize çok teşekkür ederim.. beğendiğinize sevindim... sadece bir fanteziden başka bir şey değil))

Piero, lezbiyen önyargım olduğundan değil... sadece... çocukluktan kalma anılarım...
Pol66
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Natali_Natali, Tebrikler! Çocukluk anıları insan hafızasında en kalıcı olanlardır! Özellikle de hayatın cinsel yönüyle ilgiliyse!
These users thanked the author Piero for the post:
Christmas_Christmas
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Natali_Natali: 14 Apr 2022, 15:16 geri bildirimleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. beğendiğinize sevindim... sadece bir fanteziden başka bir şey değil))

Piero, lezbiyen önyargım olduğundan değil... sadece... çocukluktan kalma anılarım.. .
Ben de beğendim, düzgün yazmayı biliyorsun, yaz😀🌹🌹🌹
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Denach, Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sibiryak89, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz
Sibiryak89
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

millet, bir devam filmi mi yazmalıyım yoksa...?
Pol66
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Natali_Natali: 18 Apr 2022, 21:19 dostlar, devamını mı yazayım yoksa...?
Nasıl yani - "peki, peki?!! " Ziyafetin devamını talep ediyoruz! Ve daha da sıcak olabilir! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post:
Christmas_Christmas
Colot kulesi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Colot kulesi »

Natali_Natali: 18 Apr 2022, 21:19 dostlar, devamını mı yazayım yoksa...?
Tabii ki :shamp: yazın
These users thanked the author Colot kulesi for the post:
Christmas_Christmas
baudmur
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by baudmur »

Natalie, elbette yaz!
These users thanked the author baudmur for the post:
Christmas_Christmas
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Natali_Natali, :muza: :lütfen: :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Anladım... bu yüzden bir devam filmi yazmam gerekecek
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, seni görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Ve hikayeleriniz!
Christmas_Christmas
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Natali_Natali, sen- HARİKA!... :cat1: :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Christmas_Christmas
ScromnayaLady
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by ScromnayaLady »

Natali_Natali, vay be. Fena değil. Peki sonra ne oldu? Eğer bu kesinlikle "bir fantezi değilse" başka hiçbir şeyin olmadığına inanmıyorum. Şimdi bana başladığını söyle
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ScromnayaLady, yani... belki bir şeyler vardı . ama şu anda devamını yazacak havamda değilim.. belki daha sonra
ScromnayaLady
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by ScromnayaLady »

Natali_Natali, eminim ki devamı ve sadece "bir şey" değil. Akşamları bankta onlarla birlikte okuduğunuz Puşkin’in şiirleri değildi. Yine de tamamen çıplak olsaydın, o zaman ilginç hale gelir. Kısaca devamını sabırsızlıkla bekliyorum
These users thanked the author ScromnayaLady for the post:
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, bizi gerçekten ısıttı ve sonra o dışarı çıktı ((konsantre olabilir ve çok acı veren bir şeyi hatırlayabilirsiniz; bizimle dalga geçtiniz ve sizi daha iyi tanımak için çok güçlü bir istek vardı)
These users thanked the author Denach for the post (total 2):
Fargal94, Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 27 Nov 2023, 16:48 Natali_Natali, gerçekten ısındı ayağa kalktık ve sonra söndü ((konsantre olup çok acı veren bir şeyi hatırlayabilirsin, bizimle dalga geçtin ve seni daha iyi tanımak için çok güçlü bir istek vardı
Tabii ki size başıma neler geldiğini anlatabilirim... Sadece okul yıllarımda sadece sefahatle uğraştığımı düşünmeyin... Sadece... Arkadaşlarıma daha çok izin verdiğimde, bana karşı daha “talepkar” davranmaya başladılar.. Yine... Genel bir Konu yazmak istemem ama detaya da girmek istemiyorum..
Mesela ne zaman "tüm avluyla birlikte" nehre gittik... ve kimin daha önce veya daha sonra kıyıya çıktığı önemli değildi... hep birlikte sahilden ayrıldık... eve gitmeden hemen önce, biz kızlar "kayaların arasına" saklandık " şınav çekmek için... yani, biz mayolarımızı üst üste koyarsak ıslanmasın diye yaptık... mesela arkadaşlarım bana mayoyu daha uzun süre sıkmam için "emir verebilir" diğer kızlara göre... ve meğerse herkes zaten giyinmiş... sadece mayo değil, şort da. etekler ve tişörtler... peki kim neyle geldi... ve ben de mayom henüz kurumamış gibi davranıp herkesin önünde uzun süre tamamen çıplak durmak zorunda kaldım... Üstelik kızlar arasında akranlarım vardı... 9-10 - harika ve bir yıl daha az (çok küçükleri yanımıza almadık)... Kızların önünde tamamen çıplak durduğumda durumumu hayal edebiliyor musunuz? benim için küçük”. Görünüşe göre daha dün onlardan yanaydım... yani, elbette bir otorite değildi))) kahretsin, bu "kavramlardan" bir tür kelime.. ama ben onlardan bir yaş büyüktüm.. diğerleriyle birlikte. dışarı akıyor.. daha dündü ve bugün karşılarında çıplak duruyorum, sanki mayomu sıkıyormuşum gibi..... bir dahaki sefere... onlar da bana sorular sormaya başlayabilirler.. diyelim, pek değil sıradan.. ve ben her şeye cevap vermek zorunda kaldım...
Kahretsin, şimdi bile, yazdan sonra okulda, her yıl aynı sınıftan bir grup kızın yanında koridorda nasıl yürüdüğümü hatırlıyorum benden daha genç... ve bazıları, bazıları nehirdeki davranışlarımdan haberdardı, yüksek sesle bana "Küçük, bugün bizimle yürüyüşe gelir misin?" diye sordular... Lanet olsun bu "küçük" kelimesine "...
Bunun ne anlama geldiğini anlıyorum, sana göre tüm bunlar bir tür saçmalık gibi görünüyor... ama benim için... Lanet olsun, dün bile o kıza bana "küçük" dediği için derdim. ".... hayır, onu duvara sürmezdim... ama yerine koyardım... Bu yüzden kendimi aşmak zorunda kaldım ve gözlerimi indirerek cevap verdim... "Elbette yapacağım." gel"... Nedenini bilmiyorum ama ben hafızama kazınan bu gibi anlar, seksin kendisi değil... Her ne kadar seks olsa da elbette... tam anlamıyla değil.. Daha doğrusu arkadaşlarımla seks yaptım ama kendimizi okşarken hayal kurduk... gülmeyin.. üyeleri hayal ettik.. aynı zamanda bizim ya da paralel sınıftaki erkeklerle de tartıştılar, ne tür hayaller kurdular? penisleri vardı)))..
Ayrıca yazın nasıl olduğunu da hatırlıyorum.. kızlar beni nehirden eve sadece bir mayoyla yürümeye zorladılar) )) Doğru, sadece birkaç kez böyle yürüdüm Çoğu zaman.. çünkü birisi bunu anneme bildirmişti ve ben de görünüşüm konusunda gerçekten başım belaya girmişti))))
Sonbahar geldiğinde, sonra kış.. hava öyleydi ki... Gerçekten yapamazsın sokakta "oynamak"... Birinin "evine" gidiyorduk... benim evime, kız arkadaşlarımın yanına... önemli değil, asıl mesele ebeveynlerin orada olmamasıydı’ o anda evdeydik... Farklı oyunlar oynadık.. En zararsız olanı, şeritli kartlarda... doğal olarak, neredeyse her zaman kaybeden ben oldum ve beni soydular... kahretsin... yani, tamamen kısa..
Ben de kendimi kaybettim... ama tamamen değil.. ah.. kahretsin, gülme, sadece... kısmen... Kollarımı kaybedebilirdim, söyle Tanya.. . bacaklar... Ole, Yüz... göğüs... yani... kısacası, farklı kız arkadaşlara kaptırıldım... komik olan... bundan sonra "kazananlardan" herhangi biri kendi rolünü talep edebilir. benimki, daha doğrusu onun vücudu... çıplak... ya da bana vermemi istedikleri pozda...
Pozlardan bahsetmişken.. seks için kart oynadılar... daha doğrusu seks.. kaybeden tamamen çıplak soyundu... ve istenen pozisyonu almaya zorlandı ve diğer kızlar geldi, bazıları arkadan..Ben dört ayak üzerinde dururken, biri önde.. . ve kahretsin cinsel ilişkiyi taklit ettiler.. yani beni sikiyormuş gibi hareketler yaptılar.. üstüme yatabiliyorlardı.. yani... ve elbiselerini bile çıkarmadılar.. ve kimse yok içime işledi... yani, böyle oynadık... yine, muhtemelen komik buldun... ama o zaman gerçekten beğendim)))
Evet... Hemen rezervasyon yapacağım .. bunların hepsi benim fantezilerim.. . Bunların hiçbiri bende yoktu)))
Elbette....
Kısacası şöyle bir şey... Bu eğer Krkatz’da... ayrıntıları kendiniz anlıyorsunuz, buraya yazmayacağım.... zaten PM’de.. ve bu kadar...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
Pol66, Fargal94, Didudo, Omut46, Peru’da
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, neden endişeleniyorsun, kimse gülmüyor , hepimiz hayatında bir kez güldük onlar striptiz için oynadılar)) ve kızların istediğini yapmış olman bir kart borcu, yerine getirilmesi gereken kutsal bir görev!

7 dakika 42 saniye sonra gönderildi :
Natali_Natali, merak ediyorum orada ne tür yürüyüşler yaptınız, bunlar tam olarak neyi içeriyordu? Bu gençler şu anda sizden ne yapmanızı istedi? Eğer sır değilse söyle)
These users thanked the author Denach for the post (total 4):
Christmas_Christmas, Fargal94, Zorba Carrie, sapık
Mamenkin Testi)
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63

Unread post by Mamenkin Testi) »

Natali_Natali, bir soru soracağım, orada mısın benzer bir şey daha yetişkinlikte üniversitede kabul edilebilirdi, çünkü hepimiz öğrencilik günlerimizde samimi anlamda pek çok ilginç şey öğrendiğimizi biliyoruz)
These users thanked the author Mamenkin Testi) for the post:
sapık
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 13 Apr 2022, 22:17 8. sınıf.. daha doğrusu 8. sınıfa geçtim.. yaz.. temmuz sonu.. bahçemiz bir “kuyu” gibi.. bilirsiniz.. yan yana üç ev.. ve avluya bir giriş.. her evin yanında iki giriş... her girişin yanında dükkanlar var... komşular oraya gider ve geç saatlere kadar otururlar. özellikle yazın.. ve biz çocuğuz.. çocuk olmasa da ergenlik çağındayız.. biz de sık sık banklara oturduk.. ve bir girişten diğerine dolaştık.. ta ki komşularımız bizi küçük yavruları uzaklaştırana kadar..
bakın... oyunlar farklıydı.. her şey "kalabalığın" havasındaydı... ama bazen oynuyorlardı... kahretsin, buna ne diyeceğimi bilemiyorum... "kralın önünde" ... yani, birbirlerini benchten ittiler.. çoğunlukla kıçlarını ittiler ama hem kollar hem de bacaklar kullanıldı... kısacası, kim neye hazırsa... o ya da itilen diğer taraftan döndü... ve oynamaya devam etti.. kısacası, saatlerce zamanı bu şekilde öldürmek mümkündü...
aynı anda herkes çığlık atıyor ve gülüyordu... yani, çocuklar genel olarak nasıl davranıyorlardı
ve ilk orgazmımı o yaz yaşadım... Tabii ki neler olduğunu zaten anladım ve orada zaten kendime dokunuyordum.. ama ÇOK orgazm yaşadım. ilk seferde..
çok daha kısa sanki..
in genel olarak, oyun sırasında... yanımda iki kız oturuyordu.. aralarındaydım.. sanki onlarmış gibi görünüyordu beni banktan dışarı ittiler.. elleriyle yardım ettiler.. beni diğer çocukların yaptığı gibi omuzlarımdan ve sırtımdan değil, göğsümden, karnımdan ve hatta bacaklarımın arasından itip ittiler. . hayal edebiliyor musunuz?
ve genel gürültü ve kıkırdamada kimse bir şey fark etmedi... ve başlangıçta kızların bunu kazara yaptığını düşündüm.. ama hayır))) onlar bunu bilerek yaptı.. kahretsin, meğerse sadece bana el yordamıyla bakıyorlarmış.. hem de herkesin önünde...
ve şimdi ne olduğunu anladığımı anladıklarında, genellikle daha cesur oluyorlar...
hayır, yine de kimse bir şey anlamasın diye yaptılar... ama çoktan benden uzaklaştılar " saklanmaya gerek yoktu... kahretsin... öyle bir keyif dalgası geldi ki üzerime ben... nefes almak bile zordu... Şaka yapmıyorum...
in kısacası bu yaygara ne kadar sürdü bilmiyorum... ama o kadar çok bitirdim ki... . hatta büyük olasılıkla birkaç saniyeliğine bilincini kaybetmiştir....
ve şaşırtıcı bir şekilde, bunu üçümüz dışında kimse fark etmedi...
ama eğer bu kadar olduğunu düşünüyorsanız, o zaman hayır..
Geceleri kendime o kadar çok mastürbasyon yaptım ki... kahretsin, arka arkaya birkaç kez geldim... inanılmaz derecede yüksekti... ama hayal edin, hala aynı değildi.. bazı nedenlerden dolayı kızlarla bankta oturmak daha tatlıydı..
ertesi gün boyunca bütün geceyi bekledim))) yine bankta yanlarında olmak için... ortaya çıktı... ama artık kimse "kral" oynamadı ne yazık ki... ve sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandılar...
sonra her şey dağılmaya başladı.. ve ben onlarla kaldım..
evarım bile annem beni bankımızdan aradı..ev gibi.. ve biraz daha oturacağım diye bağırdım.. kiminle kalacağımı da bağırdım.. annem izin verdi...
ve kızlar beni götürdüler. ellerimden tuttu ve beni başka bir girişe götürdü.. daha parlak bir ışık vardı .. ama çok fazla üzüm var ve orası doğal bir çardak gibi.. ve oradaki komşuların hepsi yaşlı.. şu anda olmazdı. çık dışarı..
asıl şimdi hatırladım... bir banka oturdular, ben de önlerinde durdum.. Sormadılar bile, sadece dediler.."Dün bitirdim" ..."Hala istiyor musun"..
"Evet" diye cevap verdim.. ve bana soyunmamı söylediler.. emir yok. ama öyle dediler.. itaat edeceğimi biliyorlardı.. sanki kimse beni zorlamadı ama... kısacası tamamen soyundum... hemen değil.. ama üzerimde baskı kurdular..
sonra pozlar kabul edildi.. dizlerimin üzerinde.. ellerim başımın arkasında.. bacaklarım iki yana açık ayakta duruyorum.. dört ayak üzerinde.. bir bankta ve tam yerde..
her yerime dokundular.. el yordamıyla bana dokundular.. ayrıca olup biten her şey hakkında da yorum yaptılar.. ve bu sözlerle..
Tüm hikayeyi bitireceğim kahretsin..
böyle bir şey... Bitirdim ve yine öyle bir orgazm oldu ki, bir erkekle bile böyle bir şey yaşamadım..
Böyle bir Sekizinci Sınıf öğrencim olmamıştı :cry: :cry: :cry:

Gönderildi 1 dakika 39 saniye sonra:
Natali_Natali:27 Nov 2023, 19:50 sadece okulum sırasında bunu düşünmeyin Yıllar boyunca sefahatten başka bir şey yapmadım...
Biz de tam olarak böyle düşünüyoruz! *x) :)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 10 Jan 2024, 22:11 Böyle bir Sekizinci Sınıf öğrencim yoktu
Onu yanlış yerde arıyorduk .. o sekizinci sınıf öğrencim)))
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Denach, Fargal94, sapık
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 10 Jan 2024, 22:16 onu yanlış yerde arıyorlardı.. o sekizinci sınıf öğrencisi)))
gerçekten bütün masaların altına baktı. :pardon: yoktu
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 10 Jan 2024, 22:19 Aslında tüm masaların altına baktım.
damn... peki, sekizinci sınıf öğrencilerini masasının altında arayan kimse yoktu))))
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Denach, sapık
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 13 Apr 2022, 22:17 peki, birbirlerini yedek kulübesinden ittiler.
yedek kulübesinin altına mı? :şok:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 10 Jan 2024, 22:26bankın altında mı?
bira çadırına da bakarlardı.... şaka yapıyordum....
gelirlerdi yüzmek için nehrimize gittikleri ...kahretsin, kendilerine sekizinci sınıf öğrencisi ve birden fazla öğrenci bulurlardı)))))..
ama "sonraki bölümde" sana nasıl yapılacağını anlatacağım Sahilde sekizinci sınıf öğrencilerini "doğru şekilde" arayın)))...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, Denach, Zorba Carrie
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali: 10 Jan 2024, 22:34
Alex_: 10 Jan 2024, 22:26bankanın altında mı?
bira çadırına da bakarlardı.... şaka yapıyordum....
nehirde yüzmemiz gerektiğine gelirlerdi... kahretsin kendimize bir sekizinci sınıf öğrencisi ve birden fazla öğrenci bulabilirsek))))..
ama "sonraki bölümde" size anlatacağım sekizinci sınıf öğrencilerini sahilde nasıl "doğru şekilde arayabiliriz"))) ...
bunu sabırsızlıkla bekliyoruz!)
Yani tabiri caizse bir kızdan kişisel talimat!)
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 10 Jan 2024, 22:34 ama "sonraki bölümde" size sahilde sekizinci sınıf öğrencilerini nasıl "doğru şekilde" arayacağınızı anlatacağım)))...
bölüm prömiyeri ne zaman? Zaten izlemek istiyorum! :vorch:

1 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
nehrimize yüzmek için gelir misiniz?
bu nehir nerede? :Bravo:
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali dedi, bekle ama yalan söylemiyor!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 10 Jan 2024, 22:38 bunu sabırsızlıkla bekliyoruz!
Alex_: 10 Jan 2024, 22:40 dizi ne zaman yayınlanacak? Zaten izlemek istiyorum!
damn... çok yakında))))
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, anlıyorum, seni rahatsız etmeyeceğim artık yoksa anlatma arzusu azalacak! (
Christmas_Christmas
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”