Sanal bir ilişkiniz olduysa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu?
Uzun süre konuştuksa neden durduk?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi? ’e şunu söyleyin:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Sanal bir ilişkiniz olduysa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi? Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu? Uzun süre konuştuksa neden durduk? Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi? :angel:’e şunu söyleyin:
Pek çok deneyimim oldu: Bir etkinlikte bir kız gördüm ve ondan gerçekten hoşlandım. Ama orada yalnız değildim, onunla tanışmadım ve asla bilemezsin; hoşlandığın her kız için koşmak zorunda değilsin.
Birkaç ay sonra sosyal ağlarda o etkinliğe ait bir fotoğraf gördüm, inceledim ve birdenbire fotoğrafta aynı kızın olduğunu gördüm, üstelik o etiketlenmişti. Sayfasına gittim. Fotoğrafa baktım ve bir kez daha onun sadece bir mucize ve sevimli olduğunu fark ettim.
Birkaç gün sonra ona komik bir şey yazdım, o da yanıt verdi. Birkaç ay boyunca yazıştık, ama neredeyse hayata dair, baharatlı hiçbir şey olmadan. Daha sonra sadece kahve içmek için buluştuk. Toplantı ilginç görünüyordu ama hâlâ çok farklı insanlar olduğumuza dair bir his vardı. O günden bu yana 10 yıldan fazla zaman geçti. Bunca zaman boyunca birbirimizi hiç görmedik, her ne kadar birkaç kez yapmayı planlamış olsak da ama bir şey önümüze çıktı. Bunca zaman boyunca aileler, çocuklar, işler, işler, hobiler edindik - düzensiz yazışmalar sırasında bunu defalarca ayrıntılı olarak tartıştık. Tam teşekküllü bir erdem yok ve hiçbir zaman da olmadı, ama bir keresinde ilk toplantıda ondan hoşlandığımı itiraf ettim (bunu avatarımdan tahmin edebilirsiniz))) - çok mutluydu ve o zamandan beri bana fotoğraf gönderiyor zaman zaman) Onlarda farklı bir şey var, samimi bir şey var, ancak bu genellikle hayatınızda bir kez gördüğünüz bir kişiye, onu 15 yıldır tanıyor olmanıza rağmen gönderilmez)))
These users thanked the author Vince for the post (total 3):
Pek çok deneyimim oldu: Bir etkinlikte bir kız gördüm ve ondan gerçekten hoşlandım. Ama orada yalnız değildim, onunla tanışmadım ve asla bilemezsin; hoşlandığın her kız için koşmak zorunda değilsin. Birkaç ay sonra sosyal ağlarda o etkinliğe ait bir fotoğraf gördüm, inceledim ve birdenbire fotoğrafta aynı kızın olduğunu gördüm, üstelik o etiketlenmişti. Sayfasına gittim. Fotoğrafa baktım ve bir kez daha onun sadece bir mucize ve sevimli olduğunu fark ettim. Birkaç gün sonra ona komik bir şey yazdım, o da yanıt verdi. Birkaç ay boyunca yazıştık, ama neredeyse hayata dair, baharatlı hiçbir şey olmadan. Daha sonra sadece kahve içmek için buluştuk. Toplantı ilginç görünüyordu ama hâlâ çok farklı insanlar olduğumuza dair bir his vardı. O günden bu yana 10 yıldan fazla zaman geçti. Bunca zaman boyunca birbirimizi hiç görmedik, her ne kadar birkaç kez yapmayı planlamış olsak da ama bir şey önümüze çıktı. Bunca zaman boyunca aileler, çocuklar, işler, işler, hobiler edindik - düzensiz yazışmalar sırasında bunu defalarca ayrıntılı olarak tartıştık. Tam teşekküllü bir erdem yok ve hiçbir zaman da olmadı, ama bir keresinde ilk toplantıda ondan hoşlandığımı itiraf ettim (bunu avatarımdan tahmin edebilirsiniz))) - çok mutluydu ve o zamandan beri bana fotoğraf gönderiyor zaman zaman) Onlarda farklı bir şey var, samimi bir şey var, ancak bu genellikle hayatınızda bir kez gördüğünüz bir kişiye, onu 15 yıldır tanıyor olmanıza rağmen gönderilmez)))
Benim durumumda neredeyse bir yıl sürdü. Sınıf arkadaşlarımda tesadüfen Yunanistan’dan bir kızla tanıştım. Romantizm çok fırtınalıydı. Her gün sanal ortamda seks yapıyorlar, video aracılığıyla mastürbasyon yapıyorlardı; ben de onu görmek için birkaç kez oraya uçtum. seks sadece akıllara durgunluk vericiydi. Ve sonra her şey bitti. Ama yine de bazen iletişim kuruyoruz
These users thanked the author X’i işaretle for the post (total 2):
Benim durumumda neredeyse bir yıl sürdü. Sınıf arkadaşlarımda tesadüfen Yunanistan’dan bir kızla tanıştım. Romantizm çok fırtınalıydı. Her gün sanal ortamda seks yapıyorlar, video aracılığıyla mastürbasyon yapıyorlardı; ben de onu görmek için birkaç kez oraya uçtum. seks sadece akıllara durgunluk vericiydi. Ve sonra her şey bitti. Ama yine de bazen iletişim kuruyoruz
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑08 Aug 2023, 21:55
2018’den beri bir adamla yazıştık, önce bir forumda, sonra onunla birlikte başka bir foruma geçtik. Bir arabada yazıştık.. başlangıçta büyük olasılıkla sanal değildi, ancak telefonda samimi konuşmalar, fotoğraf alışverişi, 2022’de bir erkekle tanıştığımda ve onunla çıkmaya başladığımda iletişim kesildi, bu yıl dostça yazışmalar yeniden başladı , ama bitti.. Ne hakkında konuşacağımı bilmiyorum ve muhtemelen o da bilmiyor... bu süre zarfında birden fazla kez tanışabilirdik.
İlginç bir hikaye. Ancak gerçek hayatta herhangi bir sanal aktiviteye devam etmek daha iyidir - aksi takdirde er ya da geç sona erecektir.
These users thanked the author X’i işaretle for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=240156 time=1691520914 user_id=5795] 2018’den beri bir adamla yazıştık, önce bir forumda, sonra onunla birlikte başka bir foruma geçtik. Bir arabada yazıştık.. başlangıçta büyük olasılıkla sanal değildi, ancak telefonda samimi konuşmalar, fotoğraf alışverişi, 2022’de bir erkekle tanıştığımda ve onunla çıkmaya başladığımda iletişim kesildi, bu yıl dostça yazışmalar yeniden başladı , ama bitti.. Ne hakkında konuşacağımı bilmiyorum ve muhtemelen o da bilmiyor... bu süre zarfında birden fazla kez tanışabilirdik. [/quote] İlginç bir hikaye. Ancak gerçek hayatta herhangi bir sanal aktiviteye devam etmek daha iyidir - aksi takdirde er ya da geç sona erecektir.
Hooligan Carrie: ↑03 Aug 2023, 13:13
Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi?
Söyle
Bütün sanal hanımlarım , sorunsuz bir şekilde mektup arkadaşı kategorisine geçiş, "sınıf arkadaşları" gibi bir şey
arkadaş olarak yüzden fazla kişi var .. ve zaman zaman iletişim kuruyoruz... bazen zaman olmuyor, bazen vakit uygun olmuyor, bazen ruh hali başka dalgada! Çevrimiçi görünüyorlar ve Tanrıya şükürler olsun, bu onların hayatta olduğu anlamına geliyor ve asıl önemli olan da bu! :bileşim:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237845 time=1691057596 user_id=18654] Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi? Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu? Uzun süre konuştuksa neden durduk? Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi? Söyle :angel: [/quote]
Bütün sanal hanımlarım , sorunsuz bir şekilde mektup arkadaşı kategorisine geçiş, "sınıf arkadaşları" gibi bir şey arkadaş olarak yüzden fazla kişi var .. ve zaman zaman iletişim kuruyoruz... bazen zaman olmuyor, bazen vakit uygun olmuyor, bazen ruh hali başka dalgada! Çevrimiçi görünüyorlar ve Tanrıya şükürler olsun, bu onların hayatta olduğu anlamına geliyor ve asıl önemli olan da bu! :bileşim:
İki buçuk yıldır uzun mesafeli bir ilişkim var. Kamera önünde pek çok ahlaksız seans vardı, her ikisi de web kamerası açıkken mastürbasyon yapıyordu (gerçi son zamanlarda benim otuzbir çekmemi izlemeyi seviyor, süreci tamamen kontrol ediyor). Genellikle fotoğraf ve her türlü videoyu değiş tokuş edin. Bazen bir tür rol yapma oyunu vardı, birkaç kez erkek ve kız kardeş maskelerini denedik, bir kez nispeten uzun bir rol yapma oyunu vardı, halka açık yerlerde seviştik. Bunun yanı sıra prensip olarak birbirimizi seviyoruz ve birlikte çok zaman geçiriyoruz. Bir yıl sonra buluşmayı ve her türlü eğlenceyi yapmayı umuyoruz. Evlilik ve birlikte yaşam planları
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 4):
İki buçuk yıldır uzun mesafeli bir ilişkim var. Kamera önünde pek çok ahlaksız seans vardı, her ikisi de web kamerası açıkken mastürbasyon yapıyordu (gerçi son zamanlarda benim otuzbir çekmemi izlemeyi seviyor, süreci tamamen kontrol ediyor). Genellikle fotoğraf ve her türlü videoyu değiş tokuş edin. Bazen bir tür rol yapma oyunu vardı, birkaç kez erkek ve kız kardeş maskelerini denedik, bir kez nispeten uzun bir rol yapma oyunu vardı, halka açık yerlerde seviştik. Bunun yanı sıra prensip olarak birbirimizi seviyoruz ve birlikte çok zaman geçiriyoruz. Bir yıl sonra buluşmayı ve her türlü eğlenceyi yapmayı umuyoruz. Evlilik ve birlikte yaşam planları :m0571:
Hooligan Carrie, aynı kızla birlikteydim yaklaşık 6 yıldır sanal ilişkiler vardı. Üstelik bu genellikle kişinin fantezilerinin tartışılması, birinin sahip olduğu hikayeler, fotoğraf alışverişiydi. Onlar. Banal değil, "Penisimi çıkarıyorum, içine sokuyorum.. vb.) duygularını paylaşıp kimin denemek isteyebileceğini tartıştılar.
Bu formatı hala seviyorum
These users thanked the author Mancuso for the post (total 3):
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], aynı kızla birlikteydim yaklaşık 6 yıldır sanal ilişkiler vardı. Üstelik bu genellikle kişinin fantezilerinin tartışılması, birinin sahip olduğu hikayeler, fotoğraf alışverişiydi. Onlar. Banal değil, "Penisimi çıkarıyorum, içine sokuyorum.. vb.) duygularını paylaşıp kimin denemek isteyebileceğini tartıştılar. Bu formatı hala seviyorum
Yalnızca üç sanal ilişkim oldu. İki kez erkeklerle ve bir kez de bir kızla. İlk erkekten sadece 4 ay önce ayrıldık çünkü benim dışımda başka kızlarla da aynı ilişkiye başladığı ortaya çıktı. İkincisi yarım yaşındaydı. Wirth de yanındaydı. Metinler, samimi fotoğraflar sıklıkla paylaşıldı. Videolar birbirlerine gönderildi. Her şey güzel ve güzeldi. Ama sonra bir şekilde o ve ben daha az iletişim kurmaya başladık. Bunun neyle bağlantılı olduğunu asla anlamadılar. Ondan sonra konuştuk ve ayrılıp arkadaş kalmaya karar verdik. Ama artık çok nadiren iletişim halinde kalıyoruz. Kızla yaklaşık 5 aydır bir ilişkim vardı. Ayrıca prensipte pek bir ilişkim yoktu. Ayrıca sanal ve fotoğraf/video, hem değişim hem de video iletişimi (sadece iletişim dahil değil). Daha sonra yanıt vermeyi ve çevrimiçi görünmeyi bıraktı. Ona bulabildiğim her yere yazdım. Aradım ve öğrendim. İki hafta sonra ortaya çıktı. Ayrılmamız gerektiğini söyledi, gerçek hayatta beni kırmak istemeyen hiçbir şeyin yolunda gitmesinin pek mümkün olmadığını söyledi ve hepsi bu. Artık iletişim kuramıyorduk.
Fakat tanıdıklarınıza ya da kız arkadaşlarınıza baktığınızda, bir arkadaşınızın bir erkekle yaklaşık iki yıldır böyle bir ilişkisi olduğunu görüyorsunuz. Hatta gerçek hayatta birkaç kez karşılaştık. Daha sonra birlikte yaşamaya başladılar ve hâlâ birlikte yaşıyorlar. Yani herkes için farklıdır. Şansınıza bağlı sanırım. Ve bu ilişkilerin her ikisi tarafından ne kadar süreyle gerçek kabul edileceğine bağlı olarak)
These users thanked the author Alena for the post (total 7):
Yalnızca üç sanal ilişkim oldu. İki kez erkeklerle ve bir kez de bir kızla. İlk erkekten sadece 4 ay önce ayrıldık çünkü benim dışımda başka kızlarla da aynı ilişkiye başladığı ortaya çıktı. İkincisi yarım yaşındaydı. Wirth de yanındaydı. Metinler, samimi fotoğraflar sıklıkla paylaşıldı. Videolar birbirlerine gönderildi. Her şey güzel ve güzeldi. Ama sonra bir şekilde o ve ben daha az iletişim kurmaya başladık. Bunun neyle bağlantılı olduğunu asla anlamadılar. Ondan sonra konuştuk ve ayrılıp arkadaş kalmaya karar verdik. Ama artık çok nadiren iletişim halinde kalıyoruz. Kızla yaklaşık 5 aydır bir ilişkim vardı. Ayrıca prensipte pek bir ilişkim yoktu. Ayrıca sanal ve fotoğraf/video, hem değişim hem de video iletişimi (sadece iletişim dahil değil). Daha sonra yanıt vermeyi ve çevrimiçi görünmeyi bıraktı. Ona bulabildiğim her yere yazdım. Aradım ve öğrendim. İki hafta sonra ortaya çıktı. Ayrılmamız gerektiğini söyledi, gerçek hayatta beni kırmak istemeyen hiçbir şeyin yolunda gitmesinin pek mümkün olmadığını söyledi ve hepsi bu. Artık iletişim kuramıyorduk. Fakat tanıdıklarınıza ya da kız arkadaşlarınıza baktığınızda, bir arkadaşınızın bir erkekle yaklaşık iki yıldır böyle bir ilişkisi olduğunu görüyorsunuz. Hatta gerçek hayatta birkaç kez karşılaştık. Daha sonra birlikte yaşamaya başladılar ve hâlâ birlikte yaşıyorlar. Yani herkes için farklıdır. Şansınıza bağlı sanırım. Ve bu ilişkilerin her ikisi tarafından ne kadar süreyle gerçek kabul edileceğine bağlı olarak)
Hooligan Carrie: ↑03 Aug 2023, 13:13
Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi? ’e söyle:
Öyleydi. Ve yıllar sonra bile, birkaç dakika içinde ateş yakabilen ve yakınlarda olmadığında bu kadar zevk verebilen bu kadar ateşli, tutkulu bir partneri heyecanla hatırlıyorum.
Gerçek hayatta hiçbir seks bu kadar dolu değildi. onunla şaka olarak duyumların
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237845 time=1691057596 user_id=18654] Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi? Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu? Uzun süre konuştuksa neden durduk? Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi? :angel:’e söyle: [/quote] Öyleydi. Ve yıllar sonra bile, birkaç dakika içinde ateş yakabilen ve yakınlarda olmadığında bu kadar zevk verebilen bu kadar ateşli, tutkulu bir partneri heyecanla hatırlıyorum. Gerçek hayatta hiçbir seks bu kadar dolu değildi. onunla şaka olarak duyumların
[quote=ScrewF post_id=341959 time=1709415524 user_id=9130] gerçek hayatta hiçbir seks onunla yapılan şakalar kadar duygu dolu değildi [/quote] Vay be! Görüntülü görüşme yoluyla mı oldu?
ScrewF: ↑03 Mar 2024, 00:38
Gerçek hayatta hiçbir seks onunla yapılan şakalar kadar duygu dolu değildi
Vay be! Video görüşmesiyle mi yapıldı?
Evet. Ve bir kereden fazla. Bunun ilk olduğu zamanı hatırlıyorum. Biraz başım dönüyor. Kız işten eve öğle yemeği için geleceğini, çok sıkıldığını ve beni aramak istediğini yazdı. Ve sonra konuşma sırasında soyunmaya başladı. Ve sadece külotumla kaldığımda, bunun benim olduğunu fark ettim. videoyla ilk kez
These users thanked the author VidaFIX for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341961 time=1709415637 user_id=18654] [quote=ScrewF post_id= 341959 time=1709415524 user_id=9130] Gerçek hayatta hiçbir seks onunla yapılan şakalar kadar duygu dolu değildi [/quote] Vay be! Video görüşmesiyle mi yapıldı? [/quote] Evet. Ve bir kereden fazla. Bunun ilk olduğu zamanı hatırlıyorum. Biraz başım dönüyor. Kız işten eve öğle yemeği için geleceğini, çok sıkıldığını ve beni aramak istediğini yazdı. Ve sonra konuşma sırasında soyunmaya başladı. Ve sadece külotumla kaldığımda, bunun [url=viewtopic.php?t=10964]benim olduğunu fark ettim. videoyla ilk kez[/url]
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341967 time=1709416398 user_id=18654] [ref=#804000]Vida[/ref] , Bu ilişki ne kadar sürdü? [/quote][quote="Hooligan Carrie" post_id=341967 time=1709416398 user_id=18654] [ ref =#804000]ScrewF[/ref], Bu ilişki ne kadar sürdü? [/quote] Bir yıl daha. yaklaşık 1,5
Ve yaklaşık altı ayımız var
Ancak birkaç günlüğüne tamamen ortadan kayboluyor
Bence o evli (
Yarım gün okuldayım ve akşamları o) her zaman meşgul(
Ailesi yoksa ne yapıyor o zaman??????
These users thanked the author Alalala for the post (total 3):
Ve yaklaşık altı ayımız var Ancak birkaç günlüğüne tamamen ortadan kayboluyor Bence o evli ( Yarım gün okuldayım ve akşamları o) her zaman meşgul( Ailesi yoksa ne yapıyor o zaman??????
Alalala: ↑03 Mar 2024, 14:07
Bence o evli (
Yarım gün okuldayım ve akşamları hep meşguldür(
Ailesi yoksa ne yapıyor??????
hı.....belki çalışırım :)
Neden altı ay içinde evli olup olmadığını ya da nerede olduğunu öğrenmedin?)))
[quote=Alalala post_id=342170 time=1709464067 user_id=23402] Ve yaklaşık altı ayımız var Ancak birkaç günlüğüne tamamen ortadan kayboluyor Bence o evli ( Yarım gün okuldayım ve akşamları hep meşguldür( Ailesi yoksa ne yapıyor?????? [/quote] hı.....belki çalışırım :) Neden altı ay içinde evli olup olmadığını ya da nerede olduğunu öğrenmedin?)))
Bence o evli (
[quote=Alalala post_id=342170 time=1709464067 user_id=23402] Ve yaklaşık altı ayımız var Ancak birkaç günlüğüne tamamen ortadan kayboluyor Bence o evli ( Yarım gün okuldayım ve akşamları hep meşguldür( Ailesi yoksa ne yapıyor?????? [/quote] Merhaba, konuş benimle.
Bence o evli (
Erkeğin evli olup olmaması sanal iletişimde ne fark eder mesela? Evli olduğu için evli insanlarla birlikte olmayı tercih ediyor ve çoğu kişi bir buçuk vardiya çalışıyor ya da asıl işinin ardından çalışıyor. taksi şoförleri, bugünlerde hayat karmaşık. Ayrıca her erkeğin içki gibi arkadaşları ve hobileri var. .
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote=Alalala post_id=342170 time=1709464067 user_id=23402] Ve yaklaşık altı ayımız var Ancak birkaç günlüğüne tamamen ortadan kayboluyor Bence o evli ( Yarım gün okuldayım ve akşamları hep meşguldür( Ailesi yoksa ne yapıyor?????? [/quote] Erkeğin evli olup olmaması sanal iletişimde ne fark eder mesela? Evli olduğu için evli insanlarla birlikte olmayı tercih ediyor ve çoğu kişi bir buçuk vardiya çalışıyor ya da asıl işinin ardından çalışıyor. taksi şoförleri, bugünlerde hayat karmaşık. Ayrıca her erkeğin [s. ]içki[/s] gibi arkadaşları ve hobileri var. .
[quote=Alalala post_id=342311 time=1709487123 user_id=23402] [ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], Peki nasıl öğreneceğim? Karısı olmadığını söylüyor [/quote] Gerçekten bir fark var mı? Evlenmiyorsun, bu sadece eğlence ve fantezi. Yoksa senin için daha fazlası mı?
[quote=frenk post_id=342424 time=1709514260 user_id=2970]u sadece eğlence ve fantezi. [/quote] Kesinlikle. Ama yine de merak ediyorum. IMHO evli insanlarla bir şekilde daha kolay.
frenk, Holigan Carrie, belki kız hâlâ sanal ortamda evlenmeyi denemek istiyordur? Mesela, daha sonra hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak için, öncelikle metin biçiminde, bir erkeğin tam olarak ne tür bir cinsiyeti ve hangi pozisyonları tercih ettiğini anlayın.
[ref=#804000]frenk[/ref], [ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], belki kız hâlâ sanal ortamda evlenmeyi denemek istiyordur? Mesela, daha sonra hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak için, öncelikle metin biçiminde, bir erkeğin tam olarak ne tür bir cinsiyeti ve hangi pozisyonları tercih ettiğini anlayın.
Kral Zogu: ↑04 Mar 2024, 15:59frenk , Hooligan Carrie, ya da sonuçta o bir kız olabilir sanal ortamda evlenmeyi denemek ister misin? Daha sonra hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak için öncelikle metin biçiminde bir erkeğin tam olarak ne tür bir seks ve hangi pozisyonları tercih ettiğini öğrenin.
Peki , bilmiyorum, internetten koca seç )
Gerçi her şey mümkün. Ama genç bir kız evli olsa bile, eğer ondan gerçekten hoşlanıyorsa belki ona gider. Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif etse bunu düşünebilirdim
[quote="Kral Zogu" post_id=342627 time=1709557187 user_id=10833] [ref=#804000]frenk[/ref] , [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], ya da sonuçta o bir kız olabilir sanal ortamda evlenmeyi denemek ister misin? Daha sonra hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak için öncelikle metin biçiminde bir erkeğin tam olarak ne tür bir seks ve hangi pozisyonları tercih ettiğini öğrenin. [/quote] Peki , bilmiyorum, internetten koca seç ) Gerçi her şey mümkün. Ama genç bir kız evli olsa bile, eğer ondan gerçekten hoşlanıyorsa belki ona gider. Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif etse bunu düşünebilirdim
Alalala: ↑04 Mar 2024, 19:34
Evlenmek için henüz çok erken
Sadece 14 olacak
Yani senin bu forumda yapacak bir şeyin yok ve bu erkeklerin kafasını kandırmak için henüz çok erken. Git ödevini öğret ve annene evin işlerinde yardım et.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote=Alalala post_id=342683 time=1709570084 user_id=23402] Evlenmek için henüz çok erken Sadece 14 olacak [/quote] Yani senin bu forumda yapacak bir şeyin yok ve bu erkeklerin kafasını kandırmak için henüz çok erken. Git ödevini öğret ve annene evin işlerinde yardım et.
frenk: ↑05 Mar 2024, 04:25
Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif ederse diye düşünmüş olabilirim
O zaman bu artık sanallık değil, tam teşekküllü bir ihanettir. Veya şunu yansıtabilirsiniz: Genç bir kedi, karınızı kendisine gitmeye davet edecektir. VE...-? )))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=frenk post_id=342834 time=1709601906 user_id=2970] Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif ederse diye düşünmüş olabilirim [/quote] O zaman bu artık sanallık değil, tam teşekküllü bir ihanettir. Veya şunu yansıtabilirsiniz: Genç bir kedi, karınızı kendisine gitmeye davet edecektir. VE...-? )))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342963 time=1709631417 user_id=18654] [quote=frenk post_id= 342834 time=1709601906 user_id=2970] Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif ederse diye düşünmüş olabilirim [/quote] O zaman sanal değil , ama tam teşekküllü ihanet. Veya şunu yansıtabilirsiniz: Genç bir kedi, karınızı kendisine gitmeye davet edecektir. VE...-? ))) [/quote] Kedilerin yanına gitmiyorlar. Genellikle eve alınırlar.
frenk: ↑05 Mar 2024, 04:25
Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif ederse diye düşünmüş olabilirim
O zaman sanal değil , ama tam teşekküllü ihanet. Veya şunu yansıtabilirsiniz: Genç bir kedi, karınızı kendisine gitmeye davet edecektir. VE...-? )))
Bu demek oluyor ki karım olmaması iyi bir şey)
Fakat ne yazık ki genç amcıklardan alternatif teklif yok henüz (Sadece seks yapmak, dürüst olmak gerekirse, bu bana çok yakışıyor!
These users thanked the author frenk for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342963 time=1709631417 user_id=18654] [quote=frenk post_id= 342834 time=1709601906 user_id=2970] Genç amcık karısı yerine onu almayı teklif ederse diye düşünmüş olabilirim [/quote] O zaman sanal değil , ama tam teşekküllü ihanet. Veya şunu yansıtabilirsiniz: Genç bir kedi, karınızı kendisine gitmeye davet edecektir. VE...-? ))) [/quote] Bu demek oluyor ki karım olmaması iyi bir şey) Fakat ne yazık ki genç amcıklardan alternatif teklif yok henüz (Sadece seks yapmak, dürüst olmak gerekirse, bu bana çok yakışıyor!
[url=viewtopic.php?t=12285]sanal ilişkim[/url] çok uzun bir süre dayandı... bir yıldan fazla. Kabalık yoktu... Aşk vardı. Bu zamanı hala sıcaklıkla hatırlıyorum.
[quote=Ksenofont post_id=343086 time=1709652119 user_id=17996] Kedilere gitmezler. Genellikle eve götürülürler. [/quote] Peki ya amcıklar? Konu bağlamında elbette.
[quote="Kral Zogu" post_id=343267 time=1709696586 user_id=10833] [quote=Ksenofont post_id= 343086 time=1709652119 user_id=17996] Kedilere gitmiyorlar. Genellikle eve götürülürler. [/quote] Peki ya amcıklar? Konu bağlamında elbette. [/quote] Konu bağlamında amcıklarla bu daha da kolay. Genellikle kendi başlarına gelirler.
Anonim.
Benim değil. Ama öğreticidir.
Seks ortalama ne kadar sürer?
Hayır, porno filmlerde değil, sıradan insanların gerçek hayatlarında.
Bunu hiç merak ettiniz mi veya duydunuz mu? partnerinizden:...
Last post
her şeyin ne anlama geldiğine bağlı olarak, tam hazırlık ve oyun yaparsanız 2-3 saat sürebilir.
Çabuk boşalırım:
- Uzun zamandır seks yapmadım;
- durum çok baharatlı ve heyecanlı))
- yetenekli bir partner))
Uzun süre boşalmam:
- yukarıdakiler olmadan süreci kontrol edebilirim;
- alkol...
Kızlara soru, yeni bir partnerle seks yapmaya başladığınızda, onunla sürekli orgazm yaşamanız yaklaşık olarak ne kadar sürer?
2 saat 24 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
kızlar, açın, kim ilk...
Last post
İkinci seferde de işe yaramazsa ben de ilgilenmiyorum.) Onuncu kez yarı bakireler yetişiyor, bilenler ne istediğini biliyor. Her ihtimale karşı üçüncü bir şans verilebilir. Kızlar adına ben cevap...
Erkeklere soru. İlk orgazmınızdan sonra ereksiyona ulaşmanız ortalama ne kadar sürer?
Last post
Erkeklere yönelik soru. İlk orgazmınızdan sonra ortalama ne kadar sürede ereksiyona ulaşabilirsiniz?
Her şey kişiye özeldir. Bazen ikinci bir ereksiyon hemen mümkün olur, bazen ise uzun bir süre...
Yüz bin dolar karşılığında, muhtemelen bir yıl boyunca riski göze alırdım :wink:
Elbette, birlikte yaşamaya zorlanmamaları şartıyla :) :voprosy:
Last post
Mart ,
Ne kadar koyarlarsa koysunlar onun üzerindeki her şey benimdir. Şikayet etmiyorum sanırım.
Hiç şikayet olmaması harika! Bu durumda kitaba gerek yok...