[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 108 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Hooligan Carrie: ↑01 Mar 2024, 21:49
Genellikle günde 2 bardak: 1’i sabahları kremayla, diğeri ise çalışırken siyah. Veya yolda, eğer şehirde bir yerdeyse, o zaman katkı maddeli raf gibi zil ve ıslıklarla)
Semaverin nasıl eritileceğini biliyor musun?
Semaverin çizmeyle değil "eski usul" nasıl eritildiğini şahsen gördüm)) ama bunu kendim yapmadım. Hangilerini kullandım - içinde ısıtma elemanı/kazan bulunan tüm elektrikli olanlar.
Bir kez gittiğinde...
Balık çorbasını yakalandığı yerde, ateşte tencerede mi pişirdiniz?
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341471 time=1709318983 user_id=18654] Genellikle günde 2 bardak: 1’i sabahları kremayla, diğeri ise çalışırken siyah. Veya yolda, eğer şehirde bir yerdeyse, o zaman katkı maddeli raf gibi zil ve ıslıklarla) Semaverin nasıl eritileceğini biliyor musun? [/quote] Semaverin çizmeyle değil "eski usul" nasıl eritildiğini şahsen gördüm)) ama bunu kendim yapmadım. Hangilerini kullandım - içinde ısıtma elemanı/kazan bulunan tüm elektrikli olanlar.
Bir kez gittiğinde... Balık çorbasını yakalandığı yerde, ateşte tencerede mi pişirdiniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341567 time=1709329679 user_id=18654] [quote=VARG_ post_id= 341491 time=1709322530 user_id=22702] Balık çorbasını avlanma yerindeki tencerede ateşte mi pişirdin? [/quote] Oldu! Ve çok lezzetliydi! Kollarınızda kadın mı taşıyordunuz? Çok mu?) [/quote]hayır.. Buna gerek yoktu :lol: Yalnızca kızım, ama o hala küçük) Şu anda ne okuyorsun?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=341569 time=1709329964 user_id=5795] Şu anda ne okuyorsunuz? [/quote] "Kaygılı insanlar", from yazar "Uwe’nin ikinci hayatı". Erkeklerin şımartılması ve el üstünde tutulması gerektiğine katılıyor musunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341571 time=1709331138 user_id=18654] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=341569 time=1709329964 user_id=5795] Şu anda ne okuyorsun? [/quote] "Kaygılı insanlar", "Ove’nin İkinci Hayatı" kitabının yazarından. Erkeklerin bakımlı ve el üstünde tutulması gerektiğine katılıyor musunuz? [/quote] hayır.. Bunu geçmiş hayatımda yaptım, şimdi şu kurallara bağlıyım: bakımlı olma ve bana değer verme taktiği.
Forum üyelerinden hangisi ıssız bir adaya götürülürdü ve neden?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑02 Mar 2024, 06:29
Forum üyelerinden hangisi ıssız bir adaya götürülür ve neden?
Strecoz- u. Sanırım kelimenin tam anlamıyla biraz estetikçiyim. Güzel bir vücudu seviyorum. Ancak gördüklerim istediğim gibi olmayabilir.
Bir kadının buzlu koşullarda yüksek topuklu ayakkabılarla yürümesini sağlayan şey nedir?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=341608 time=1709350197 user_id=5795] Forum üyelerinden hangisi ıssız bir adaya götürülür ve neden? [/quote] Strecoz- u. Sanırım kelimenin tam anlamıyla biraz estetikçiyim. Güzel bir vücudu seviyorum. Ancak gördüklerim istediğim gibi olmayabilir. Bir kadının buzlu koşullarda yüksek topuklu ayakkabılarla yürümesini sağlayan şey nedir?
[quote=Sidor post_id=341625 time=1709360785 user_id=23403] Bir kadını buzlu koşullarda yüksek topuklu ayakkabılarla yürüten şey nedir? [/quote]Bilmiyorum, yüksek topuklu ayakkabı giymiyorum. Tüm ayakkabılar düzdür.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=341629 time=1709361396 user_id=5795] Şu anda neyin hayalini kuruyorsun? [/quote] Güzel olurdu.. .beer :-D Neyi hayal ediyorsun ama karar veremiyorsun?
[quote=Sidor post_id=341656 time=1709365365 user_id=23403] Neyi hayal ediyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? [/quote] İspanya’ya uçun ve yeni bir dil öğrenmeye başlayın (İspanyolca değil). Hayal ile plan arasında bir fark var mı?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341707 time=1709373980 user_id=18654] Hayaller ile planlar arasında bir fark var mı? [/quote] Pratik olarak hayır. Düşünceler eyleme dönüştüğünde hayaller gerçeğe dönüşür. Sihire, mucizelere veya büyücülüğe inanır mısınız?
[quote=Sidor post_id=341730 time=1709375823 user_id=23403] Sihire, mucizelere veya büyücülüğe inanır mısınız? [/quote] Buna inanmıyorum. Fiziğe ve kuantum alanına inanıyorum. Sezgileriniz iyi mi?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341754 time=1709377889 user_id=18654] Sezgileriniz iyi mi? [/quote] Mükemmel, ancak zihin çoğu zaman bunu görmezden gelir ve gitmemesi gereken yere gider. Hangi filmde rol almak istersiniz?
Hooligan Carrie: ↑02 Mar 2024, 14:11
Buna inanmıyorum. Fiziğe ve kuantum alanına inanıyorum.
Harika ve Schrödinger denklemini hatırlıyor musun??? Bu bir soru değil öyle, öyle görünüyor ki ben de bu konuda kör değilim.
Hiçbir kaza olmadığına inanıyor musunuz?
5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑02 Mar 2024, 14:32
Hangi filmde yer almak istersiniz?
Moo-Mu
Bir yıldız kayarsa hangi dilek tutarsın?
These users thanked the author Sidor for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341754 time=1709377889 user_id=18654] Buna inanmıyorum. Fiziğe ve kuantum alanına inanıyorum. [/quote] Harika ve Schrödinger denklemini hatırlıyor musun??? Bu bir soru değil :-D öyle, öyle görünüyor ki ben de bu konuda kör değilim. :-D Hiçbir kaza olmadığına inanıyor musunuz?
[ size=85][color=green]5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=341776 time=1709379126 user_id=5795] Hangi filmde yer almak istersiniz? [/quote] Moo-Mu Bir yıldız kayarsa hangi dilek tutarsın?
Sidor: ↑02 Mar 2024, 14:45
Hiçbir kaza olmadığına inanıyor musunuz?
Hayır. Bazen bir muz sadece bir muzdur.
Kurt mu, ayı mı? Aralarından seçim yapabileceğiniz sadece iki hayvan varsa totem hayvanınız olarak kimi seçeceksiniz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Sidor post_id=341781 time=1709379934 user_id=23403] Hiçbir kaza olmadığına inanıyor musunuz? [/quote] Hayır. Bazen bir muz sadece bir muzdur. Kurt mu, ayı mı? Aralarından seçim yapabileceğiniz sadece iki hayvan varsa totem hayvanınız olarak kimi seçeceksiniz?
Hooligan Carrie: ↑02 Mar 2024, 14:50
Kurt mu, ayı mı? Aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca iki hayvan varsa, totem hayvanınız olarak kimi seçeceksiniz?
Zor seçim. Kurt bir sürüdür, ayı ise yalnızdır. Büyük olasılıkla bir ayı
Hangi tabuları ve yasakları yıkmayı hayal ediyorsunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341787 time=1709380256 user_id=18654] Kurt mu, ayı mı? Aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca iki hayvan varsa, totem hayvanınız olarak kimi seçeceksiniz? [/quote] Zor seçim. Kurt bir sürüdür, ayı ise yalnızdır. Büyük olasılıkla bir ayı Hangi tabuları ve yasakları yıkmayı hayal ediyorsunuz?
[quote=Sidor post_id=341788 time=1709380463 user_id=23403] Hangi tabuları ve yasakları yıkmayı hayal ediyorsunuz? [/quote]Hayal kurmuyorum ama bazen yıkıyorum)
[quote=AryaMari post_id=341793 time=1709381047 user_id=18087] Ölüm acısıyla bile neyi yapmazsınız? [/quote] İhanet. Neye veya kime asla direnmeyeceksiniz?
[quote=AryaMari post_id=341797 time=1709381431 user_id=18087] Para için ne tür bir çılgınlık yapmaya hazırsın? [/quote] Bunun için sana daha fazla para veriyorlar mı??? Hiç verdin mi? hiç dahili telefon üzerinden sanal aşk yaşadınız mı?
[quote=Sidor post_id=341799 time=1709381703 user_id=23403] Hiç dahili telefon üzerinden sanal seviştiniz mi? [/quote]no))) [quote=Sidor post_id=341781 time=1709379934 user_id=23403] Bir yıldız kayarsa hangi dilek tutarsınız? n[/quote]Kişinizle tanışın ve ona tüm ruhunuzla aşık olun.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=341800 time=1709382061 user_id=5795] Hangi süper güce sahip olmak istersiniz? [/quote] Yok. Tüm bu süper güçler kişiliği öldürüyor Lark mı yoksa baykuş mu?
[quote=Viola post_id=341898 time=1709404067 user_id=17698] 8 Mart’ta hangi etkinliği sabırsızlıkla bekliyorsunuz? [/quote] 8 Mart yerine 9 Mart’ın (mizah şakası) olması nEn çok hangi hediyeyi hayal ediyorsunuz?
[quote=Sidor post_id=341899 time=1709404400 user_id=23403] En çok hangi hediyeyi hayal edersiniz? [/quote] Hediyelerden hoşlanmam. Yılda bir hediye, ama iyi ve pahalı mı, yoksa her tatil için, biblolar dışında mı?
[quote=Starik938 post_id=342054 time=1709443676 user_id=22299] Yılda bir hediye, ama iyi ve pahalı mı, yoksa her tatil için mi, ama biblolar? [/quote] daha iyi, elbette, her tatil için iyi ve pahalı) ) ama asıl önemli olan çiçekler!!! Sevgili hediye, sizce değeri ne kadar veya özellikle ne kadar?
Hooligan Carrie: ↑03 Mar 2024, 12:01
Sevgili hediye, sizce bu ne kadar veya özellikle ne için?
Bir miktar için. Arkadaşım ve karısı birbirlerine sadece başka şeyler için hediyeler veriyorlar. Arkadaşım ona iyi bir dizüstü bilgisayar veriyor, o da ona bir tablet ve telefon veriyor. Ancak 14 Şubat ve 8 Mart Yeni Yıl’da hiçbir şey olmadı.
Çay mı kahve mi?)
These users thanked the author Starik938 for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342108 time=1709456508 user_id=18654] Sevgili hediye, sizce bu ne kadar veya özellikle ne için? [/quote] Bir miktar için. Arkadaşım ve karısı birbirlerine sadece başka şeyler için hediyeler veriyorlar. Arkadaşım ona iyi bir dizüstü bilgisayar veriyor, o da ona bir tablet ve telefon veriyor. Ancak 14 Şubat ve 8 Mart Yeni Yıl’da hiçbir şey olmadı. Çay mı kahve mi?)
[quote=Starik938 post_id=344043 time=1709898134 user_id=22299] Çay mı kahve mi?) [/quote] Kıvrımlı kahve)) Şimdi tam zamanı, buna bayıldım)) 8 Mart - öyle mi erkekler için zor mu yoksa güzel mi?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=344122 time=1709918570 user_id=18654] 8 Mart erkekler için zor mu yoksa keyifli mi? [/quote] Bir kadını nasıl şaşırtacağını bilmediğin zaman zordur, ama hoş - bunu yapmayı başardığında :) Ama en zoru samimiyetin olmayışı.
Kadınlara soru: [url=viewtopic.php?t=14040]8 Mart’ta böyle bir[/url] var mıydı? tatil mahvoldu mu? Peki onu tam olarak ne bozdu?
VARG_: ↑08 Mar 2024, 21:10
Kadınlara yönelik soru: böyle bir şey var mıydı Bugün 8 Mart, tatil mahvoldu mu? Peki bunu tam olarak ne mahvetti?
Bir keresinde Sri Lanka’da tatildeydik; bu, 8 Mart’ta ve evlilik yıldönümümüzde kocamın bana bir hediyesiydi. Orası sadece kirli ve sıkıcı değildi, aynı zamanda yerel mangolardan gıda zehirlenmesi yaşadık ve paramız kasamızdan çalındı. Pek öyle değil ama 8 Mart çok şımarıktı.
Kız arkadaşına vermeyi başardığın en harika hediye nedir?
Last edited by Zorba Carrie on 08 Mar 2024, 22:34, edited 1 time in total.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
[quote=VARG_ post_id=344140 time=1709921412 user_id=22702] Kadınlara yönelik soru: [url=viewtopic.php?t=14040]böyle bir şey var mıydı[ /url] Bugün 8 Mart, tatil mahvoldu mu? Peki bunu tam olarak ne mahvetti? [/quote] Bir keresinde Sri Lanka’da tatildeydik; bu, 8 Mart’ta ve evlilik yıldönümümüzde kocamın bana bir hediyesiydi. Orası sadece kirli ve sıkıcı değildi, aynı zamanda yerel mangolardan gıda zehirlenmesi yaşadık ve paramız kasamızdan çalındı. Pek öyle değil ama 8 Mart çok şımarıktı. Kız arkadaşına vermeyi başardığın en harika hediye nedir?
Hooligan Carrie: ↑08 Mar 2024, 21:34
Kız arkadaşınıza vermeyi başardığınız en muhteşem hediye nedir?
Hafızamı zorladım ve hiçbirini hatırlayamadım maddi hediyelerden. Belki de hediyeler çok mütevazıydı)))
Bir (birden fazla, daha fazla, ama benim değil) bir kızı şiirlerimle şok ettim.
Gerçek şu ki benimle kişisel iletişimde bazı kişiler Kızlar/kadınlar, ruh hallerini ve hayatlarındaki diğer olayları etkileyen bir tür psikoterapötik etki olduğunu düşündükleri şeyi aldılar. Basit bir sohbetin kendilerini ve gerçek arzularını keşfetmelerine yardımcı olduğu için onlar adına mutluyum.
Kadınlar, Kendi kendinize maddi ve mali açıdan tamamen güvende olduğunuzu hayal edin: ne tür bir adam yanında görmek/yaşamak ister misin?
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=344160 time=1709922873 user_id=18654] Kız arkadaşınıza vermeyi başardığınız en muhteşem hediye nedir? [/quote] Hafızamı zorladım ve hiçbirini hatırlayamadım maddi hediyelerden. Belki de hediyeler çok mütevazıydı))) Bir (birden fazla, daha fazla, ama benim değil) bir kızı şiirlerimle şok ettim. Gerçek şu ki benimle kişisel iletişimde bazı kişiler Kızlar/kadınlar, ruh hallerini ve hayatlarındaki diğer olayları etkileyen bir tür psikoterapötik etki olduğunu düşündükleri şeyi aldılar. Basit bir sohbetin kendilerini ve gerçek arzularını keşfetmelerine yardımcı olduğu için onlar adına mutluyum.
Kadınlar, [url=viewtopic.php?t=13433]Kendi kendinize[/url] maddi ve mali açıdan tamamen güvende olduğunuzu hayal edin: ne tür bir adam yanında görmek/yaşamak ister misin?
VARG_: ↑08 Mar 2024, 22:13
Kadınlar, hayal edin maddi ve mali açıdan tamamen güvende olduğunuzu hayal edin: yanınızda nasıl bir adam görmek/yaşamak istersiniz?
Sırada kim var?
Cidden kadınların erkeklerle sadece para için yaşadığını mı düşünüyorsun?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=VARG_ post_id=344181 time=1709925223 user_id=22702] Kadınlar, [url=viewtopic.php?t=13433]hayal edin[/url] maddi ve mali açıdan tamamen güvende olduğunuzu hayal edin: yanınızda nasıl bir adam görmek/yaşamak istersiniz? [/quote] Sırada kim var? Cidden kadınların erkeklerle sadece para için yaşadığını mı düşünüyorsun?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=344190 time=1709926597 user_id=18654] Cidden kadınların erkeklerle sadece para için yaşadığını mı düşünüyorsunuz? [/quote] Hayır. Paradan daha değerli olan erkeksi (özel) nitelikler vardır. Bu arada kadınlar da aynı niteliklere sahip. Tahmin edin hangileri?)
Nazik bir yürüyüş, hafif bir figür, İnatçı bir yürekle bilseydin, Zorba sevmeyi nasıl bilir, itaatkar olmayı nasıl bilir. İyi tatiller Hooligan!! :shamp: :shamp:
[quote=VARG_ post_id=344192 time=1709927175 user_id=22702] Kadınlarda "orta yaş krizi" olur mu? [/quote] Elbette var! Ancak akıllı bir insan her zaman rahatsız edecek bir şeyler bulacaktır :wink: İnsanlarda en çok nefret ettiğiniz şey nedir?
Hooligan Carrie: ↑09 Mar 2024, 00:39
İnsanlarda en çok nefret ettiğiniz şey nedir?
В
Gerçekten nefret ettiğimden değil ama yine de yalanı, yalanı, aldatmayı kabul etmeyin. Bu ihanet ve ihanetle ilgilidir. Kasıtlı olarak yanılttıklarında.
(Evli) kadınlar ayakları iyi değilse neden yüksek topuklu ayakkabı giyerler?;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=344213 time=1709933968 user_id=18654] İnsanlarda en çok nefret ettiğiniz şey nedir? В [/quote] Gerçekten nefret ettiğimden değil ama yine de yalanı, yalanı, aldatmayı kabul etmeyin. Bu ihanet ve ihanetle ilgilidir. Kasıtlı olarak yanılttıklarında.
(Evli) kadınlar ayakları iyi değilse neden yüksek topuklu ayakkabı giyerler?;)
VARG_: ↑09 Mar 2024, 01:32
(Evli) kadınlar bacaklarını kötü hissettiriyorsa neden yüksek topuklu ayakkabı giyerler? ;)
Peki, bilmiyorum.. ..Daha ince, daha seksi görünmek için... Omurgamla ilgili sorunlarım var, dolayısıyla ben bir teorisyenim.
Çocukken ne biriktirirdiniz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=VARG_ post_id=344224 time=1709937154 user_id=22702] (Evli) kadınlar bacaklarını kötü hissettiriyorsa neden yüksek topuklu ayakkabı giyerler? ;) [/quote] Peki, bilmiyorum.. ..Daha ince, daha seksi görünmek için... Omurgamla ilgili sorunlarım var, dolayısıyla ben bir teorisyenim. Çocukken ne biriktirirdiniz?
VARG_: ↑09 Mar 2024, 01:32
(Evli) kadınlar ayakları için iyi hissetmiyorlarsa neden yüksek topuklu ayakkabı giyerler?;)
Bilmiyorum... Daha ince, daha seksi görünmek için... Omurgamla ilgili sorunlarım var, dolayısıyla teorisyenim.
Çocukken ne topladınız?
ve çocukluğumda ve şimdi sıra dışı elleri seviyorum, bu bir koleksiyon değil ama her zaman severim başka bir hediyeyi pençelemek veya ele geçirmek için, ayrıca farklı kuruluşlardan gelen kalemler
Çocukluğunuzdaki en canlı izleniminiz nedir?
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=344390 time=1709976365 user_id=18654] [quote=VARG_ post_id= 344224 time=1709937154 user_id=22702] (Evli) kadınlar ayakları için iyi hissetmiyorlarsa neden yüksek topuklu ayakkabı giyerler?;) [/quote] Bilmiyorum... Daha ince, daha seksi görünmek için... Omurgamla ilgili sorunlarım var, dolayısıyla teorisyenim. Çocukken ne topladınız? [/quote]ve çocukluğumda ve şimdi sıra dışı elleri seviyorum, bu bir koleksiyon değil ama her zaman severim başka bir hediyeyi pençelemek veya ele geçirmek için, ayrıca farklı kuruluşlardan gelen kalemler
AryaMari: ↑09 Mar 2024, 12:32
Çocukluğunuzda en canlı izleniminiz nedir?
Bunu söylemek zor. Belki tesadüfen görülen annemin çıplak göğüsleri. Aklınıza takılan soruları tahmin etmek gerekirse, ensest yoktu.
Takma adınız var mı ya da oldu mu?
[quote=AryaMari post_id=344393 time=1709976748 user_id=18087] Çocukluğunuzda en canlı izleniminiz nedir? [/quote] Bunu söylemek zor. Belki tesadüfen görülen annemin çıplak göğüsleri. Aklınıza takılan soruları tahmin etmek gerekirse, ensest yoktu. Takma adınız var mı ya da oldu mu?
Sidor: ↑09 Mar 2024, 16:24
Takma adınız var mı ya da oldu mu?
Vardı ama gençliğimde “çıngıraklar” bana uzun süre yapışmadı uzun zaman. Ona Lomonosov, ardından Tef (kart takımı), Bulbulator adını verdiler - birkaç ay sonra düştüler ve tekrar isimle çağrıldılar. Bir yetişkin olarak, onlara çoğunlukla Psikolog, Filozof, Şaman deniyordu - aynı anda üç takma ad, daha sık olarak eski ZK’den arkadaşlar Psikolog veya Filozof olarak adlandırılıyordu; Ama onlara daha çok ilk isimleriyle hitap ediliyordu. Artık hiçbiri hayatta değil.
Akrabalar ve yakın arkadaşlara her zaman Dryunya/Dryusha denir).
Gençliğinizde alt kültürlerden herhangi birinin üyesi miydiniz?
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
[quote=Sidor post_id=344456 time=1709990688 user_id=23403] Takma adınız var mı ya da oldu mu? [/quote] Vardı ama gençliğimde “çıngıraklar” bana uzun süre yapışmadı uzun zaman. Ona Lomonosov, ardından Tef (kart takımı), Bulbulator adını verdiler - birkaç ay sonra düştüler ve tekrar isimle çağrıldılar. Bir yetişkin olarak, onlara çoğunlukla Psikolog, Filozof, Şaman deniyordu - aynı anda üç takma ad, daha sık olarak eski ZK’den arkadaşlar Psikolog veya Filozof olarak adlandırılıyordu; Ama onlara daha çok ilk isimleriyle hitap ediliyordu. Artık hiçbiri hayatta değil. Akrabalar ve yakın arkadaşlara her zaman Dryunya/Dryusha denir).
Gençliğinizde alt kültürlerden herhangi birinin üyesi miydiniz?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: