Yönetici mevcut mu?

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Admin var mı?

Post by Gurme »

Vasyanitsa: 02 Mar 2024, 01:31 Evet, bunu yapmam gerektiğini zaten anladım.
İşte bu, Düşmanlar’a ekledim. Yukarıda adı geçen beyler, bana hiçbir şey yazmanıza gerek yok - hala göremiyorum ve okumayacağım.
Bu, buna bir şekilde son vermenin en iyi yolu. Trolling, insanlar iletişim kurmak için değil, birisini trollemek için geldiğinde.
Kişiye sordum - neyi yanlış yazdım, tam olarak neyi beğenmedim? Ama cevap yok.
Evet, sıkıcı olduğu için olamaz ve görünüşe göre kişinin buraya gelme nedeni bu değil.

Peki, eğer kişi şunu düşünürse: sana cevap vermek onun onuruna yakışmıyor, o halde neden onunla iletişim kuruyorsun ki? Her durumda, ona bir şey kanıtlamak yerine, onu Düşmanlar’a eklemek ve bu ziyaretçinin gönderilerini artık görmemek daha iyi olduğu ortaya çıktı. Çünkü ne yapmalı tamamen işe yaramaz - zaten genel kabul görmüş çerçeve dahilinde iletişim kurmayacak. Çünkü sıkıcı ve çok fazla mektup var. Sadece kötü şeyler yazmak daha kolaydır ve muhtemelen birine bir şeyler yazmaktan daha eğlencelidir.
Beni kaydedin. Gönüllüyüm

34 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
nKendilerini tanıdılar sanırım. Çocuklarımızın 18 yaşın altında olduğunu biliyorsunuz. Sözleşmede, aile kanununda bu yazılıdır ve 18 yaşına kadar çocuk kliniğinde çocuk doktoru tarafından tedavi edilirler. Aslında ergenlik göreceli bir kavramdır. Google’da ararsanız Ergenliğin insan gelişiminde bir dönem, çocukluk ile yetişkinlik arasında bir geçiş aşaması olduğunu göreceksiniz. Farklı yaş dönemlerine göre ergenlik kızlarda 10-13, erkeklerde 11-13 yaşlarında başlayıp, sırasıyla 15-18 ve 16-18 yaşlarında sona ermektedir. Ama tanımın kendisi bile oldukça şartlı.
Burada beni sürekli düzelten, hatta öğreten birkaç karakter var. Yazdıklarımı sorguluyorlar, gerçeklerle örtüşmeyen kendi açıklamalarını yazıyorlar
Aptal görünüyorlar.
Onları Google’dan önce alıkoyan ne?
Tıpkı Munchausen gibi. Önce kutlamalar planlandı... sonra tutuklamalar... sonra birleştirmeye karar verildi. Bu temelde ergenlikle mi ilgili? Okulda cinsellik eğitimi hakkında konuşuyorduk. Bu gerekli mi, değil mi? Kimse bunu inkar ediyor gibi görünmüyordu. Birisi bunun ergenlikten önce yapılması gerektiğini yazdı. sonra birisi. Sonra Teğmen Rzhevsky geldi ve her şeyi bayağılaştırdı. Ama canı cehenneme. Sizi düzelten ve hatta size yetenekli karakterler olarak öğreten kişilerin takma adlarını yazmak kötü kokuyor... forum için değil... forum her şeye tahammül eder... gerçek hayatta. İşte takma adlar...ve gerçek kişiler var

4 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Düğünden sonra hemen balayına gitmek üzere yola çıktık. Ben Türkiye’ye gittim, eşim İsviçre’ye gitti ve orada üç yıl sevgi ve uyum içinde yaşadık.
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Post by Hımmm »

Strecoza: 01 Mar 2024, 16:33 Çocuklarına hiçbir şey öğretmeyecekler
Peki sizce kaç yaşında öğretmeye başlamalılar?

1’den sonra gönderildi dakika 56 saniye:
saç gömlek: Peki, eğer bir kişi bunu onuruna aykırı buluyorsa sana cevap vermek için, o zaman neden uğraşasın ki onunla iletişim kurayım.
Don Kişot hakkındaki yorumuma yanıt vermedin... Seni listeye ekledim kitap...)
n
38 saniye sonra gönderildi:
Bu arada... Yöneticinin nesi var)?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 7 months

Post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Gourmet: 02 Mar 2024, 04:32 Sizi düzelten, hatta size yetenekli karakterler olarak öğreten kişilerin takma adlarını yazmak kötü kokuyor.
böylece kendisiyle aynı fikirde olmayan herkesi etkisiz hale getiriyor. .. yaygın bir şey.. buna alışmalısın.. Marinka o kadar tahmin edilebilir ki) Ondan başka bir şey beklemiyordum)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Fargal94, aryamari
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Kral Kuş »

Vasyanitsa: 01 Mar 2024, 21:34 Bunun kölelik gibi olduğunu düşünüyorum. Er ya da geç kölelik tüm dünyada kaldırıldı.
Bir kez olsun bu uzun yazının tamamını okudum. Bazı argümanlar ve gerçekler açık, ancak ortadaki sonuç oldukça tartışmalı - bkz.

Hiç kimse köleliği ortadan kaldırmadı. Daha da karmaşık hale geldi.
Bu ilki.
Bazı ülkelerde yetkililer, deneklerin cinsel organlarından sıkı bir şekilde tutulması ve onların (yetkililerin) ihtiyaç duyduğu yöne yönlendirilmesi gerektiğini açıkça anladılar. . Orta vadede işe yarıyor.
Bu ikincisi.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Fargal94, aryamari
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Gurme »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 06:59 Gourmet: ↑Bugün, 07:32
Sizi düzelten, hatta size öğreten kişilerin takma adlarını yazmak kötü kokuyor yetenekli karakterler..
kendisiyle aynı fikirde olmayan herkesi bu şekilde etkisiz hale getiriyor.. bu yaygın bir şey.. buna alışmak lazım.. Marinka o kadar tahmin edilebilir ki) Ondan başka bir şey beklemiyordum)
Kalbinin boş olmasına çok üzüldüm..
Görünüşe göre kimseyi etkisiz hale getirmiyor. Buradasın ve yazıyorsun. Görünüşe göre bu acil durum, görmemek ve rahatsız olmamak için paylaşımlarınızdan kendisini nötrleştirdiği anlamına geliyor. Bir kadına sırf kadın olduğu için (şartlı olarak) aptal demenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gourmet: 02 Mar 2024, 09:31
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 06:59 Gourmet: ↑Bugün, 07:32
Sizi düzelten ve hatta size yetenekli karakterleri öğreten kişilerin takma adlarını yazmak kötü kokuyor..
kendisiyle aynı fikirde olmayan herkesi bu şekilde etkisiz hale getiriyor.. bu yaygın bir şey.. buna alışmak lazım.. Marinka ne kadar tahmin edilebilir biri) Ondan başka bir şey beklemiyordum )
Gerçekten kalbimin boş olması üzücü..
Görünüşe göre kimseyi etkisiz hale getirmiyor. Buradasın ve yazıyorsun. Görünüşe göre bu acil durum, görmemek ve rahatsız olmamak için paylaşımlarınızdan kendisini nötrleştirdiği anlamına geliyor. Sadece kadın olduğu gerekçesiyle (şartlı olarak) bir kadına aptal demenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Yani o kendisi için öyle İstenmeyen kişileri etkisiz hale getirir. Ama okuyor... ilginç)))
O aptal kadını anlamadım, kim kime böyle seslendi?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
aryamari
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Gurme »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 09:39 Demek istediğim, hoşlanmadığı kişileri etkisiz hale getiriyor. Ama okuyor... ilginç)))
Kimin kime böyle seslendiğini anlamadım?
Anlamıyor İnsanların gönderilerini görmüyor ve okumuyor... bana öyle geliyor. Aptal bir kadın hakkında sadece bir örnek
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 9 months

Post by Pierro »

harika!)

p.s. ama yine de... dün ne oldu? manyetik fırtına??))
These users thanked the author Pierro for the post:
Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gourmet: 02 Mar 2024, 09:56
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 09:39 Demek istediğim, hoşlanmadığı kişileri kendisi için etkisiz hale getiriyor. Ama okuyor... ilginç)))
Kimin kime böyle seslendiğini anlamadım?
Anlamıyor İnsanların gönderilerini görmüyor ve okumuyor... bana öyle geliyor. Aptal bir kadın hakkında sadece bir örnek
görmezse neden yorum yapıyor? :D
aryamari
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Gurme »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:25 görmüyorsa neden yorum yapıyor?
Yalnızca gördü Dün acil duruma dahil oldunuz. Her ne kadar yanılıyor olsam da...Bu forumun karanlık tarafına hiç girmedim.
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 9 months

Post by Hımmm »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:25 o halde göremiyorsa neden yorum yapıyor?
Onlar İmparatoriçe’ye bilgi verin!)
These users thanked the author Hımmm for the post (total 3):
Yağmurcu, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gourmet: 02 Mar 2024, 10:29
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:25 o halde göremiyorsa neden yorum yapıyor?
O Daha dün acil duruma dahil oldun. Her ne kadar yanılıyor olsam da...Bu forumun karanlık tarafına geçmedim.
hayır... Onun favorilerinden biriyim uzun zamandır :roll :
aryamari
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Gurme »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:47 nnoooo.. Uzun zamandır onun favorilerinden biriyim
Tada ah))
These users thanked the author Gurme for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 2 years 2 months

Post by Yağmurcu »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:47
Gourmet: 02 Mar 2024, 10:29
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:25 görmüyorsa neden o zaman yorum yapıyorsunuz? ?
Daha dün seni acil duruma dahil etti. Her ne kadar yanılıyor olsam da...Bu forumun karanlık tarafına geçmedim.
hayır... Onun favorilerinden biriyim uzun süredir :roll :
Dinle, belki işbirliği yapıp AİHM’ye dava açabiliriz? Çünkü aforoz edileli henüz birkaç gün oldu ve şimdiden kendime yer bulamıyorum. Ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum)))
Last edited by Yağmurcu on 02 Mar 2024, 10:59, edited 1 time in total.
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rainmaker: 02 Mar 2024, 10:50
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:47
Gourmet: 02 Mar 2024, 10:29 Sizi daha dün acil durum listesine ekledi. Her ne kadar yanılıyor olsam da...Bu forumun karanlık tarafına geçmedim.
hayır... Onun favorilerinden biriyim uzun süredir :roll :
Dinle, belki işbirliği yapıp AİHM’ye dava açabiliriz? Çünkü aforoz edileli henüz birkaç gün oldu ve şimdiden kendime yer bulamıyorum. Ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum)))
bu kısaltma ne anlama geliyor? Her halükarda bu geri çekilme geçicidir, alışırsınız)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Yağmurcu, aryamari
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Post by Yağmurcu »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:57
Rainmaker: 02 Mar 2024, 10:50
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:47 nnoooo.. Ben zaten uzun zamandır onun favorisiyim :roll:
Dinle, belki işbirliği yapıp dosya hazırlayabiliriz AİHM’e başvuru var mı? Çünkü aforoz edileli henüz birkaç gün oldu ve şimdiden kendime yer bulamıyorum. Ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum)))
bu kısaltma ne anlama geliyor? Her halükarda bu geri çekilme geçicidir, alışacaksınız)
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 5 months

Post by Ksenofon »

Rainmaker: 02 Mar 2024, 10:57
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Mar 2024, 10:57
Rainmaker: 02 Mar 2024, 10:50 Dinleyin, belki işbirliği yapıp AİHM’ye dava açabiliriz? Çünkü aforoz edileli henüz birkaç gün oldu ve şimdiden kendime yer bulamıyorum. Ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum)))
bu kısaltma ne anlama geliyor? Her durumda, bu geri çekilme geçicidir, alışacaksınız)
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi)
Hayır, Cinsel Reformlar Birliği’ne katılmak daha iyi. Daha doğru olacak!
Ama eğer yarı ciddiysem, I anlamıyorum bu, hoşlanmadığınız forum üyelerini kara listeye almanın evrensel bir hobisidir. Bu şekilde burada yalnız kalabilirsin. Öyleyse düşmanı görerek tanımanız gerekiyor!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 5):
Yağmurcu, Fargal94, Zorba Carrie, aryamari, Tanya
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 3 months

Post by Fargal94 »

Ksenofont, ne tür düşmanlar bunlar? Yalnızca başkalarının pahasına kendilerini forumda savunmaya çalışan kişiler. Herkes ibne, ben de D’Artagnan’ım.
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Yağmurcu, Zorba Carrie
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Ksenofon »

Fargal94: 02 Mar 2024, 11:50 Ksenofont, ne tür düşmanlar bunlar ?
Sadece başkalarının pahasına kendilerini forumda savunmaya çalışan kişilerdir. Mesela herkes ibne, ben de D’Artagnan.
Mecazi anlamda düşmanları kastediyorum. Ve kendilerini savunmalarına izin verin. Önemli olan kaba olmamak veya küfür etmemek. Ve sırf anlaşamadığınız için kara listeye alınmak aşırılıktır. Yani burada yakında kendinizle iletişim kurmanız gerekecek.
Bugünü kara listeleri iptal etme günü yapmayı öneriyorum. Birbirimizin gözlerinin içine bakalım, el ele tutuşalım ve yenilenmiş bir güçle birlikte saçmalık yapmaya devam edelim!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 5):
Aion2012Ölü, Fargal94, aryamari, Yağmurcu, Tanya
Svetlana.Kudriya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years 1 month

Post by Svetlana.Kudriya »

Ksenofont: 02 Mar 2024, 13:22 Birbirimizin gözlerinin içine bakalım, el ele tutuşalım ve yenilenmiş bir güçle birlikte saçma sapan şeyler yapmaya devam edelim!
O halde bir süreliğine ellerimizi dezenfekte etmemiz gerekecek çok uzun zaman 🤣🤣🤣 çünkü bu forumdaki karakterlerin bu ellerle ne yaptığı belli değil 🤣🤣🤣Toplantı sırasında bir şeye yakalanmamak için genellikle yüzüme eldiven ve maske takardım 🤣🤣🤣
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Ksenofon »

svetlana.kudriy: 02 Mar 2024, 13:26
Ksenofont: 02 Mar 2024, 13:22 Birbirimizin gözlerinin içine bakalım, el ele tutuşalım ve yenilenmiş bir güçle birlikte saçmalık yapmaya devam edeceğiz!
Sonra ellerimizi çok uzun süre dezenfekte etmemiz gerekiyor 🤣🤣 🤣 çünkü bu forumdaki karakterlerin bunlarla ne yaptığı belli değil eller 🤣🤣🤣Bir şeye yakalanmamak için genellikle toplantı sırasında eldiven ve yüz maskesi takardım 🤣🤣🤣
Ne yaptıkları biliniyor. Ama hepimiz medeni insanlarız ve öncesinde ve sonrasında ellerimizi yıkıyoruz. Ve bazıları genellikle gizli bir yere girmiş veya gizli bir yere gitmiş bir el tarafından tutulmaktan memnun olacaktır.
İnsanlardan korkmayın! :evet:
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
Zorba Carrie, Fargal94, aryamari, Tanya
Svetlana.Kudriya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years 1 month

Post by Svetlana.Kudriya »

Ksenofont: 02 Mar 2024, 13:30 Fakat hepimiz medeni insanlarız
buradaki konuları okuduğuma göre eminim ki pek çok medeni insan vardır yazdıklarına bakılırsa 🤣🤣🤣
These users thanked the author Svetlana.Kudriya for the post (total 2):
Venüs, seksforumu_
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 6 months

Post by Venüs »

svetlana.kudriy: 02 Mar 2024, 13:40
Ksenofont: 02 Mar 2024, 13:30 Ama hepimiz medeni insanlarız
Buradaki konuları okuduktan sonra eminim ki bunu yapan pek çok kişi vardır. uygar oldukları göz önüne alındığında, yazdıklarının açıkça yetersiz kaldığı ve ellerini kesinlikle her gün yıkamadıkları göz önüne alındığında 🤣🤣🤣
))) Bu konu çay fincanındaki fırtınadır. Düzenli olarak gerçekleşir.
Genelde bu konular daha kısa olur ama artık bahar geldi, işler daha da kötüye gidiyor...
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Zorba Carrie, Fargal94, aryamari, Yağmurcu
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 4 months

Post by Zorba Carrie »

Strecoza: 02 Mar 2024, 14:08 Genelde bu konular daha kısadır ama şimdi bahar geldi, ağırlaşma...
Daha baharın başlangıcı! Önümüzde her şey var))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Venüs, Fargal94, aryamari
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 5 months

Post by Aion2012Ölü »

Bir yönetici vardı.
Var.
Ve olacak.
Varlığına ilişkin sorular en mahrem ve aynı zamanda en anlamsız sorulardır.
Sonuçta burada olan her şey onun iradesiyle var oluyor.
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Post by Yağmurcu »

Aion2012Dead: 02 Mar 2024, 17:19 Bir yönetici vardı.
Var.
Ve olacak.
Onun varlığına ilişkin sorular en mahrem ve aynı zamanda en anlamsız sorulardır. Sonuçta burada olan her şey onun iradesi sayesinde var oluyor.
Amin. Ve bana bu saçmalığın üçüncü sayfasının sonunda Gazabını gösterdi. Ve bana günahkar olduğumu söyledi. Ve gördüm ve inandım.
These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
Aion2012Ölü, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 2 years

Post by Saç gömlek »

Kral Zogu: 02 Mar 2024, 07:14 Kölelik hiçbir zaman kaldırılmadı. Daha da karmaşık hale geldi.
Bu sizin kölelik anlayışınızdır, oldukça koşulludur. Evet, her şey ne kadar berbat.
Fakat aslında kölelik, başka seçeneğinizin olmadığı zamandır. Birinin kölelik olarak adlandırdığı diğer her şey kölelik değildir. Sadece bir nedenden ötürü ve bir nedenden dolayı siz de kölelik dediğiniz her şeye bulaştınız. Herhangi bir işten ayrılabilirsiniz. Başarısız olan herhangi bir evlilikte boşanabilirsiniz. Başarısız olduğunuz herhangi bir yerden alıp hareket edebilirsiniz.

Evet, bir anlamda konfor alanınızdan çıkıyorsunuz. Ama bu senin seçimin. Yani kölelik dediğiniz şeyden memnunsunuz.
Fakat gerçek kölelik, başka seçeneğinizin olmadığı zamandır.
Mesela, bir zamanlar askerlik yaparken ben de böyle bir durumdaydım. Ve bu en eski ortaçağ köleliğiydi. Uzun bir süre köle olduğunuzda, birine hizmet ettiğinizde ve birileri için tüm kirli işleri yaptığınızda. Ama bu efendilerine yetmiyor.
Ve bunun sonucunda ruhunun kölesi bile oluyorsun. Efendilerinizi memnun etmeye çalışmaya başlarsınız. Hatta bir bakıma bunu içtenlikle yapmaya çalışın.

Bunun ne olduğunu daha iyi anlamak için ebeveynlerle gençler arasındaki ilişkiyi hayal edin. Gençler nihayet ne zaman yetişkin olacaklarını ve sonunda kendi hayatlarını yönetebileceklerini hayal ederler. Ancak şimdilik bunu yapmalarına izin verilmiyor ve buna katlanmak zorundalar ve bir daha başlarını ağrıtmamaları için ebeveynlerini memnun etmek zorundalar.
Ve bazı gençler, içtenlikle bile olsa, bunu yapıyorlar. ebeveynlerini memnun edecek bir şey. Seviniyorlar, ne kadar da itaatkar bir çocuk.
Ve bu aslında onun tekrar hataya düşmemesi için aldığı bir önleyici tedbir. Mesela ben itaatkârım, bana karşı herhangi bir baskıya gerek yok. Bir şeyi yapmamı yasaklamana gerek yok, ben zaten itaatkârım.

Askerlik hizmetinde de hemen hemen aynı şey var, ancak her şey çok daha zor. Herkesin her zaman bir seçeneği olmasına rağmen bu doğrudur. Mesela benim hatırladığım kadarıyla bir adam zorunlu askerlik konusunda o kadar kafayı yemişti ki, daha ikinci yılında bile gidip uzun dönem askerlik başvurusu yazmıştı. Ve böylece işkencecilerin elinden kurtuldu. Bu ona gerçekten iki yıllık bir hizmete daha mal oldu. Ancak içinde bulunduğu durumdan başka bir çıkış yolu göremedi. İntihar etmeyin!

Ama genel olarak elbette gençlerin bir süreliğine köle olması muhtemelen çok kötüdür. Hatta nesiller ve gen havuzu üzerinde kötü bir etkisi bile olabilir.
Last edited by Saç gömlek on 02 Mar 2024, 19:02, edited 5 times in total.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 02 Mar 2024, 18:16 Bunun ne olduğunu daha iyi anlamak için hayal edin ebeveynler ve gençler arasındaki ilişkiyi hayal edin.
neden hayal edin ki?.. Çocuklarım var ve onlar köle değiller ve seçim benim Her zaman vardırlar.
Yalnızca ebeveynlikten uzak bir kişi ya da bir yerlerde çocukları belli belirsiz görmüş dışlanmış biri, ezilen ve mutsuz küçük insanlar hakkında bu saçmalığı yazabilir.
Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 11 months

Post by Eustace »

Artık bu hayatta HERŞEYİ gördüm!!! Hatta gerçek bir Sapık Beyin sikici!!!!!! *x)
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Firavun faresi, Fargal94
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years 2 months

Post by Firavun faresi »

Aion2012Dead: 02 Mar 2024, 17:19 Sonuçta burada olan her şey onun iradesi sayesinde var oluyor.
ALLAH AKBAR !

8 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
saç gömlek: 02 Mar 2024, 18:16 Ne olduğunu daha iyi anlamak için Ebeveynler ve gençler arasındaki ilişkiyi hayal edin.
bir neden hayal edin?.. Çocuklarım var ve onlar köle değiller ve her zaman bir seçim şansları var.
Yalnızca ebeveynlikten uzak bir kişi veya bir yerlerde çocukları belli belirsiz görmüş, çitlerin dışında dışlanmış biri bunu yapabilir. Ezilen ve mutsuz küçük insanlar hakkında bu saçmalıkları yaz.
Evet, yoksa onda yok! Veya kendi anılarınız zor çocukluk.
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94, Üstü kendinize saklayın
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 3 months

Post by Fargal94 »

Firavun Faresi, Gerçekten Ekber!)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Yağmurcu, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Post by Yağmurcu »

Fargal94: 02 Mar 2024, 22:13 Мангуст, Воистину Акбар!) n
С языка снял)
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 2 years

Post by Saç gömlek »

Rainmaker: 02 Mar 2024, 18:13 Amin. Ve bana bu saçmalığın üçüncü sayfasının sonunda Gazabını gösterdi. Ve bana günahkar olduğumu söyledi. Ben de gördüm ve inandım.
Öfkesini kim gösterdi? Yönetici mi? Peki kime inandınız, Yöneticiye?
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Post by Yağmurcu »

Vasyanitsa: 02 Mar 2024, 22:35
Amin. Ve bana bu saçmalığın üçüncü sayfasının sonunda Gazabını gösterdi. Ve bana günahkar olduğumu söyledi. Ben de gördüm ve inandım.
Öfkesini kim gösterdi? Yönetici mi? Peki kime inandınız, Yönetici’ye?
Doğru.

"Ve benden intikamını aldığında bir Yöneticinin var olduğunu öğrendim"
These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
Fargal94, Üstü kendinize saklayın
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mongoose: 02 Mar 2024, 19:23 Evet, ya da onda yok! Veya kendi anılarınız zor bir çocukluk.
Eminim hayır... ve o sadece kadınları pornoda görüyordu.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Post by Üstü kendinize saklayın »

Rainmaker: 02 Mar 2024, 22:38 "Ve benden intikamını aldığında bir Yöneticinin var olduğunu öğrendim.
Ve korkunç bir şey oldu: aforoz günahkar demans ve zina şehveti.
Ve aynı fikirde olmayan günahkarlar lanetlendi!

Ve cinsel sapkınlığın tüm hayranları ve bakanları siki ağızlarına aldılar ve buradan sidik paçavralarıyla sürülmeleri ve gelişmiş anüslerinin altına tekme atılmasınlar diye sessiz kaldılar.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Yağmurcu
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Post by Üstü kendinize saklayın »

YÖNETİCİ BANA YAZDI!!!

Küfür ettiğim için beni uyardı!!!

Bazı pislikler onun resimlerini ifşa ettiğimden şikayetçi oldu ve Ona lanet bir top dedim!!!

ama sen burada yönetim olmadığını söylüyorsun...
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Eustace, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

BENİ MAT İÇİN UYARI VERDİ!!!
beni işaret etme! Ben de uyarıyorum! onu aldı ve Drochuga’ya heyecan verdi! İşte size bir çörek! :-D
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Yağmurcu, kahretsin :shock:! Ava’dan Pisa eğrisini nereden aldın? Elizarov’un cihazını ona taktığını söyleme sakın. *x) :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 2 years 1 month

Post by Oksana »

Bu konular için RKN yasakları)
These users thanked the author Oksana for the post: