Beni kaydedin. GönüllüyümVasyanitsa: 02 Mar 2024, 01:31 Evet, bunu yapmam gerektiğini zaten anladım.
İşte bu, Düşmanlar’a ekledim. Yukarıda adı geçen beyler, bana hiçbir şey yazmanıza gerek yok - hala göremiyorum ve okumayacağım.
Bu, buna bir şekilde son vermenin en iyi yolu. Trolling, insanlar iletişim kurmak için değil, birisini trollemek için geldiğinde.
Kişiye sordum - neyi yanlış yazdım, tam olarak neyi beğenmedim? Ama cevap yok.
Evet, sıkıcı olduğu için olamaz ve görünüşe göre kişinin buraya gelme nedeni bu değil.
Peki, eğer kişi şunu düşünürse: sana cevap vermek onun onuruna yakışmıyor, o halde neden onunla iletişim kuruyorsun ki? Her durumda, ona bir şey kanıtlamak yerine, onu Düşmanlar’a eklemek ve bu ziyaretçinin gönderilerini artık görmemek daha iyi olduğu ortaya çıktı. Çünkü ne yapmalı tamamen işe yaramaz - zaten genel kabul görmüş çerçeve dahilinde iletişim kurmayacak. Çünkü sıkıcı ve çok fazla mektup var. Sadece kötü şeyler yazmak daha kolaydır ve muhtemelen birine bir şeyler yazmaktan daha eğlencelidir.
34 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Tıpkı Munchausen gibi. Önce kutlamalar planlandı... sonra tutuklamalar... sonra birleştirmeye karar verildi. Bu temelde ergenlikle mi ilgili? Okulda cinsellik eğitimi hakkında konuşuyorduk. Bu gerekli mi, değil mi? Kimse bunu inkar ediyor gibi görünmüyordu. Birisi bunun ergenlikten önce yapılması gerektiğini yazdı. sonra birisi. Sonra Teğmen Rzhevsky geldi ve her şeyi bayağılaştırdı. Ama canı cehenneme. Sizi düzelten ve hatta size yetenekli karakterler olarak öğreten kişilerin takma adlarını yazmak kötü kokuyor... forum için değil... forum her şeye tahammül eder... gerçek hayatta. İşte takma adlar...ve gerçek kişiler varnKendilerini tanıdılar sanırım. Çocuklarımızın 18 yaşın altında olduğunu biliyorsunuz. Sözleşmede, aile kanununda bu yazılıdır ve 18 yaşına kadar çocuk kliniğinde çocuk doktoru tarafından tedavi edilirler. Aslında ergenlik göreceli bir kavramdır. Google’da ararsanız Ergenliğin insan gelişiminde bir dönem, çocukluk ile yetişkinlik arasında bir geçiş aşaması olduğunu göreceksiniz. Farklı yaş dönemlerine göre ergenlik kızlarda 10-13, erkeklerde 11-13 yaşlarında başlayıp, sırasıyla 15-18 ve 16-18 yaşlarında sona ermektedir. Ama tanımın kendisi bile oldukça şartlı.
Burada beni sürekli düzelten, hatta öğreten birkaç karakter var. Yazdıklarımı sorguluyorlar, gerçeklerle örtüşmeyen kendi açıklamalarını yazıyorlar
Aptal görünüyorlar.
Onları Google’dan önce alıkoyan ne?
4 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Düğünden sonra hemen balayına gitmek üzere yola çıktık. Ben Türkiye’ye gittim, eşim İsviçre’ye gitti ve orada üç yıl sevgi ve uyum içinde yaşadık.