Barmenlerle ilgili kişisel deneyimimden bunu doğrulayabilirim)AlexTDV: ↑28 Feb 2024, 11:09 Bence barmenlik, garsonluk vs. de berbat meslekler, çünkü... meyhanelerdeki sarhoş kadınlar hala amatör, hatırlıyorum, bir keresinde bir iş arkadaşıyla bir barda oturduğumuzu ve yan masada üç kadının bir şeyi kutladığını, geç saatlere kadar oturduklarını, birbirlerinin gözleriyle birbirlerine baktıklarını hatırlıyorum. daha akıllı olanlar beni dansa davet etti ve onlarla devam etmem için beni çağırdılar , ancak ben zaten gelecekteki eşimle tanışmıştım ve onlarla daha ileri gitmeyi kibarca reddetmiştim)
Meslekler ve kahrolası
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Meslekler ve sikişmek
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
- Zorba Carrie, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hımm, Somerset Maugham’ın "Tiyatro" romanı bunu kısmen doğruluyor. Ama ana kahraman da bunu anladı.Rainmaker: ↑28 Feb 2024, 10:46 Genel olarak bir erkeğin yapabileceği en kötü şey bir aktrisle iletişime geçmektir. Neredeyse herkesin içinde bir yönetmen yaşıyor (bazen, söylediğim gibi, kelimenin tam anlamıyla) ve sizin de ana rollerden birine sahip olduğunuz bir tür berbat sanat draması sahneliyor.
Arkadaşım taksi şoförü olarak çalışıyordu. Ayrıca bunun "ruh için" bir iş olduğu konusunda da yalan söyledi. Ama gerçekte, hoş kadınları değil, çocuklu kötü anneleri, sarhoş holiganları ve konuşkan yaşlı adamları sürüyorsunuz. Bu sana sadece hayatı öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda koltuklarını da kirletiyor....Ve taksi şoförleri de bunun kendilerinin işi olduğunu söylüyor ama ruhları için taksi yapıyorlar)
Muhtemelen, ancak tüm bu temsilcilerle kimin seks yaptığı konusuna aboneliğinizi iptal etmelerini istiyorum, ve bir kereden fazla. Temiz, temsili amaçlı :zeki: . Ya da bu listeden en az 3 meslek değiştirme şansım oldu.Genel olarak şu ana kadar. Hızlı İşyerinde seks - bunlar:
kondüktörler,
yüksek memurların sekreterleri,
aktörler.,
fitness eğitmenleri.
Sonraki gece operatörleri geliyor , haklarında abartılı efsanelerin olduğu eğitimciler ve doktorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Okudum ve hayattan koptuğumu fark ettim. İşyerlerinde listelenen mesleklerin temsilcilerinden hiçbiriyle seks yapmadım! Gelecekteki bir yargıcın yanındaydım ama o zaman bile bir arkadaşımın evindeydim.
Bu nedenle konuyu döngüye alacağım. Bence en az seksi profesyonel yer morgdur. Bir zamanlar patologlar ve adli tıp uzmanlarıyla sık sık iletişim kuruyordum ve onlardan işyerinde seks hakkında hiç haber almıyordum.
Bu fikrimi geliştirin!
Bu nedenle konuyu döngüye alacağım. Bence en az seksi profesyonel yer morgdur. Bir zamanlar patologlar ve adli tıp uzmanlarıyla sık sık iletişim kuruyordum ve onlardan işyerinde seks hakkında hiç haber almıyordum.
Bu fikrimi geliştirin!
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
Belki de bu övünilecek bir şey değildir)Ksenofont: ↑28 Feb 2024, 11:53 Okudum ve hayattan koptuğumu fark ettim. İşyerlerinde listelenen mesleklerin temsilcilerinden hiçbiriyle seks yapmadım! Gelecekteki bir yargıcın yanındaydım ama o zaman bile bir arkadaşımın evindeydim.
Bu fikrimi geliştirin!
-
- Nirvana’dayım
Haydi! Olay yerinde geçirilen bir gecenin ardından birkaç bardak votka. HAYIR. Burada farklı bir şeyler var! :deli:Rainmaker: ↑28 Feb 2024, 11:57Belki de bu genellikle övünülen bir şey değildir)Ksenofont: ↑28 Feb 2024, 11:53 Okudum ve hayattan koptuğumu fark ettim. İşyerlerinde listelenen mesleklerin temsilcilerinden hiçbiriyle seks yapmadım! Gelecekteki bir yargıcın yanındaydım ama o zaman bile bir arkadaşımın evindeydim.
Bu fikrimi geliştirin!
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Yukarıda belirtilen garson versiyonunu destekliyorum. Kişisel deneyimlerimize göre, sık sık bir grupla aynı kafeye giderdik ve sonunda çekici bir garsonla ve grubumuzdan birkaç adamla sikişirdik. Daha sonra ortaya çıktığı üzere, her sevgilisinden düğünü için borç para almasını bile istedi.
- These users thanked the author İskender for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Tanya
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
Son on yıldır baş muhasebeciler konusunda çok şanslıyım. Kuzeybatıda buldum. Şu anda onlardan biriyle bugün ya da yarın buluşma konusunda yazışıyorum
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
-
- Sürtünmeler
Paraya ihtiyacım yok ve ondan daha fazlasını kazanıyorum. Ama nedense sıradan muhasebecilere rastlayamıyoruz ve 10 yılda 5-6 şef çıktı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Giriş kapılarını takmaya geldiklerinde iki kez seks imaları vardı, ancak sürücü bunları kabul etmelerine izin vermedi (((.
- These users thanked the author Sirius198 for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Senden değil, muhasebeciliğin popüler bir meslek olduğundan bahsediyorum çünkü parayla çalışırlar ve para heyecanlandırır. Ama bu elbette bir şaka. Muhasebecilerle hiç seks yapmadım. :bilinmiyor:
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ksenofont,
Listeye devam ediliyor en sevimsiz meslekler...ikinci sırada kim var? Trafik polisi müfettişi mi? Herkes onlara küfrediyor ama... kimse istemiyor
Listeye devam ediliyor en sevimsiz meslekler...ikinci sırada kim var? Trafik polisi müfettişi mi? Herkes onlara küfrediyor ama... kimse istemiyor

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 5 months
Ve bu kavramı nasıl anladım? sağlık çalışanlarından, bu doğaldır, %100 işe yaramaz
Fakat... Onunla tanıştığımızda bir kişi vardı. Ama aile hayatının, flörtün, şehvetin onu nasıl dönüştürdüğü tamamen farklı bir hikaye)
Benim...hemşirem.Hooligan Carrie: ↑27 Feb 2024, 22:11 Burada ayrı bir soru var: doktorlar arasında neden bu kadar çok seks var? Gece vardiyaları, sabahlıklar..... - başka neden var?)
Ve bu kavramı nasıl anladım? sağlık çalışanlarından, bu doğaldır, %100 işe yaramaz
Fakat... Onunla tanıştığımızda bir kişi vardı. Ama aile hayatının, flörtün, şehvetin onu nasıl dönüştürdüğü tamamen farklı bir hikaye)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Trafik polisleri, ellerinde çizgili bir sopa gördüğümde beni heyecanlandırıyor )))))Hooligan Carrie: ↑29 Feb 2024, 10:52 Trafik Müfettişi? Herkes onlara küfrediyor ama... kimse istemiyor
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Müzisyenlik evet bu açıdan çok tehlikeli bir meslek. Özellikle turlarda, özellikle de uzun olanlarda.
Yaratıcı insanlar, karma ekip, kimya, direnilmesi zor... 20. yüzyılın en büyük şeflerinden biri, prensip olarak orkestrasına sadece erkekleri kabul ediyordu. Dikkatinizin dağılmaması için kadın müzisyenlere bakalım.))
Yaratıcı insanlar, karma ekip, kimya, direnilmesi zor... 20. yüzyılın en büyük şeflerinden biri, prensip olarak orkestrasına sadece erkekleri kabul ediyordu. Dikkatinizin dağılmaması için kadın müzisyenlere bakalım.))
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Venüs, bot458
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
*oldu..
Evet hepsi öyle sadece küçük şeyler!)))
*oldu..

- These users thanked the author Tapkin for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Orientation: aseksüel
Öyle söyledi. Ya da belki de smokinli erkeklere bakmaktan hoşlanıyordu ve ne kadar çok olursa o kadar iyi - bu yüzden bunu kadınlarla seyreltmek istemiyordu.Helga: ↑29 Feb 2024, 11:18 Müzisyenlik evet bu açıdan çok tehlikeli bir meslek. Özellikle turnelerde, özellikle de uzun olanlarda.
Yaratıcı insanlar, karışık ekip, kimya, direnmek zor... 20. yüzyılın en büyük şeflerinden biri, prensip olarak orkestrasına sadece erkekleri kabul ediyordu. Kadın müzisyenlerin dikkati dağılmasın diye.))

- These users thanked the author bot458 for the post (total 2):
- Hafta sonu, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
bot458, bu arada, evet. Ateşli bir homofil olması oldukça olası.)))
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- bot458
-
- Oral stimülasyon
7 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Erkek muhasebecileri bilmiyorum ama bu meslek kesinlikle kadınları çoğunlukla şımartıyor. Saymayı bırakamıyorlar. :)Hooligan Carrie: ↑29 Feb 2024, 10:48 Sizden bahsetmiyorum ama muhasebecinin parayla çalıştığı ve paranın heyecan verdiği için popüler bir meslek olduğu gerçeğinden bahsediyorum. Ama bu elbette bir şaka. Muhasebecilerle hiç seks yapmadım.
7 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Eh, hepimiz büyük Çaykovski’yi tanıyoruz, değil mi?bu arada, evet. Ateşli bir homofil olması oldukça muhtemel.)))

-
- Sürtünmeler
bot458, bu arada, Çaykovski hakkında her şey o kadar net değil. Büyük ihtimalle sadece sahtedir. Adam öyle bir kaltakla evliydi ki, sanırım bu onu tekrar evlenme isteğinden caydırdı. Çok sıcak bir şekilde iletişim kurduğu bir kadın vardı ve belki de sadece yazışmalarda değil. Üstelik isteseydi gerginliği atacak, aklını kaçırmadan gidecek birini bulmak onun için sorun değildi diye düşünüyorum.
- bot458
-
- Oral stimülasyon
Öyle bir şey değil. Kârlı olmayan bir şeyi tarihten silmek yaygın bir uygulamadır. Artık bu tür gerçekler parti çizgisiyle çelişiyor. Bu nedenle kesinlikle örnek bir aile babasıydı ve her gün kiliseye gidiyordu, evet. :)Helga: ↑29 Feb 2024, 13:46 Bu arada Çaykovski hakkında her şey o kadar net değil. Büyük ihtimalle sadece sahtedir. Adam öyle bir kaltakla evliydi ki, sanırım bu onu tekrar evlenme isteğinden caydırdı. Çok sıcak bir şekilde iletişim kurduğu bir kadın vardı ve belki de sadece yazışmalarda değil. Ayrıca, eğer isteseydi, gerilimi azaltacak ve aklını kaçırmadan ayrılacak birini bulmanın onun için sorun olmayacağını düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Müzisyen arkadaşlar Turda her zaman uğraşacak birinin olduğunu söylediler, onlar da öyle yaptılar. Ancak gruptaki kendi üyeleri arasında (iki kızları vardı - bir klavyeci ve bir vokalist), lider, işten çıkarılma tehdidi altında seksi yasakladı. Çünkü bu kaçınılmaz olarak müzisyenler arasındaki ilişkilerde keskin köşelere yol açacaktı ("neden bu sıradanlığa veriyor da bana vermiyor?" gibi) ve ayrıca görünen o ki bedava bir klavyecileri de yoktu. Bu onu gruptaki müzisyenler dışında başka biriyle seks yapmaktan alıkoymadı. Ancak ben mum tutmadım, söylentilere dayanarak konuşuyorum.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Hafta sonu
-
- Sürtünmeler
bot458, her halükarda herkes durumu şöyle algılıyor: deneyimlerime dayanarak. Onun homo hikayeleri olmayan normal bir adam olduğunu tamamen kabul ediyorum.
Ama bu düşündüğüm son şey. Müziği muhteşem. Kiminle yattığı ise onu ilgilendirir. BENİM NACİZANE FİKRİME GÖRE. ))
Ama bu düşündüğüm son şey. Müziği muhteşem. Kiminle yattığı ise onu ilgilendirir. BENİM NACİZANE FİKRİME GÖRE. ))
- bot458
-
- Sürtünmeler
Freddie Mercury de eşcinseldi. Ama müzik dinlerken solistin yönelimini düşünmüyorsunuz)
- These users thanked the author Hımmm for the post (total 3):
- Hafta sonu, bot458, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
Ünlü müzisyenlerden bahsettiğimiz için bir şekilde Lita Ford hakkında bilgiye ulaştım. Wikipedia şöyle yazıyor: "Ford’un Nikki Sixx (Mötley Crüe), Joe Lynn Turner (eski Rainbow, Yngwie Malmsteen) Jay Schellen (eski Hurricane, Unruly Child, Asya) gibi müzisyenlerle ilişkisi vardı.
С Kimden 1984’ten 1986’ya kadar Lita Ford, Black Sabbath gitaristi Tony Iommi ile nişanlıydı.
1987’den 1992’ye kadar Ford, Chris Holmes’la evlendi." (Aynı zamanda Mötley Crüe’deki adam).
Yeniden Ford Ünlü kız grubu Runaways’de başladı ve grup üyeleri ile yönetim arasındaki ilişki kesinlikle platonik değildi. Ve tacizle bile olmuş gibi görünüyor.
Bazı forumlardaki kötü diller, onun genellikle hareket eden ve hatta bayılan her şeyi siken Motorhead’den Lemmy ile ilişkisi olduğunu atfediyordu. Mötley Crüe’deki adamlar da ayrılmadı - onlar hakkındaki "Dirt" adlı biyografik filmi izlemenizi tavsiye ederim. Peki, Mick Jagger’ın kaç tane cinsel partneri vardı - fantezinizi ne kadar açarsanız açın, gerçeklik yine de daha havalı olacak.
С Kimden 1984’ten 1986’ya kadar Lita Ford, Black Sabbath gitaristi Tony Iommi ile nişanlıydı.
1987’den 1992’ye kadar Ford, Chris Holmes’la evlendi." (Aynı zamanda Mötley Crüe’deki adam).
Yeniden Ford Ünlü kız grubu Runaways’de başladı ve grup üyeleri ile yönetim arasındaki ilişki kesinlikle platonik değildi. Ve tacizle bile olmuş gibi görünüyor.
Bazı forumlardaki kötü diller, onun genellikle hareket eden ve hatta bayılan her şeyi siken Motorhead’den Lemmy ile ilişkisi olduğunu atfediyordu. Mötley Crüe’deki adamlar da ayrılmadı - onlar hakkındaki "Dirt" adlı biyografik filmi izlemenizi tavsiye ederim. Peki, Mick Jagger’ın kaç tane cinsel partneri vardı - fantezinizi ne kadar açarsanız açın, gerçeklik yine de daha havalı olacak.
-
- Nirvana’dayım
Bana öyle geliyor ki müzisyenler ve şov dünyası çalışanları konusunu tartışmanın asıl konuyla alakası yok. Tartışma cinsel partnerinizin mesleğiyle ilgili değil, işyerindeki seksle ilgili. Hastanede, eğer doktorsan. Takside, taksi şoförüyseniz, trende, kondüktörseniz (Provodnitsa).
Mick Jagger ve diğer müzisyenler elbette birbirleriyle çılgınca kavga ediyorlar. Peki müzisyenlerin işyerinde doğrudan seks yaptığına dair herhangi bir örnek biliyor musunuz? Sahnede veya stüdyoda.
Pekala, Çaykovski hakkında. Onu sadık bir aile babasına ve Ortodoks azizine dönüştürmeye gerek yok. Tek bir çelik kelepçe bile buna dayanamaz. Onun müziğini dinleyin ve keyfini çıkarın. Hatta bazen seksten daha iyidir, hatta neredeyse seks gibidir.
Mick Jagger ve diğer müzisyenler elbette birbirleriyle çılgınca kavga ediyorlar. Peki müzisyenlerin işyerinde doğrudan seks yaptığına dair herhangi bir örnek biliyor musunuz? Sahnede veya stüdyoda.
Pekala, Çaykovski hakkında. Onu sadık bir aile babasına ve Ortodoks azizine dönüştürmeye gerek yok. Tek bir çelik kelepçe bile buna dayanamaz. Onun müziğini dinleyin ve keyfini çıkarın. Hatta bazen seksten daha iyidir, hatta neredeyse seks gibidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Kadın spor takımlarının antrenörlerinin (özellikle genç takımların) oyuncularını sık sık becerdiğine inanıyorum.
Ve okullardaki beden eğitimi öğretmenleri
Ve okullardaki beden eğitimi öğretmenleri

-
- Sürtünmeler
Ve bana öyle geliyor ki (bu dolaylı olarak meslekle de ilgilidir), iş seyahatinde olanların sıklıkla seks yaptığı görülüyor. İş gezisi ne kadar uzun olursa, olasılık o kadar artar
-
- Sürtünmeler
Ksenofont, peki o zaman cerrahın iş yeri yani - ameliyathane Yani onun dışında burası iş yeri değil, eğer asistan odasının bir yerinde bir hemşireyi sıkıştırırsa bu sayılır mı? Aynı şekilde orkestra üyeleri de bir kültür merkezi binasında, dolabın bir yerinde seks yapabilirler...
Fakat bu önemli değil. O halde sorunun koşullarını açıklayayım.)
- İskender
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Bir yerlerde okuduğuma göre Çaykovski’nin eşcinselliği efsanesi 19. yüzyılda ortaya çıkmıştı. Piçlerin biri bir şeyden dolayı ondan intikam alıyordu...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Hafta sonu
-
- Sürtünmeler
Güvenlik görevlilerini hatırlıyorum, bazıları... Bazı mağazaların yöneticilerini becerdiler... Bazıları)
Özel bir güvenlik şirketindeydi... Veya sevk memurlarını becerdiler...
Özel bir güvenlik şirketindeydi... Veya sevk memurlarını becerdiler...
-
- Sürtünmeler
muhtemelen bazı hayranlarını reddetti. Ve reddedilmeye dayanamayan o, bunu buldu, çünkü onu nasıl istemezsin.))
-
- Nirvana’dayım
5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Dolap konusunda hemfikirim. Olaylara daha geniş açıdan bakmamız gerekiyor. Ancak konserden sonra otobüste; bu daha çok sürücüyle ilgili.Helga: ↑29 Feb 2024, 16:33 Ksenofont, o halde, cerrahın işini - ameliyathaneyi yerleştirin. Yani onun dışında burası iş yeri değil, eğer asistan odasının bir yerinde bir hemşireyi sıkıştırırsa bu sayılır mı? Aynı şekilde orkestra üyeleri de bir kültür merkezi binasında, dolabın bir yerinde seks yapabilirler...
5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Birinin çürüttüğüne dair bu efsanenin sözde bir uydurmaca olduğu düşünülüyor efsane. Şu anda bu efsaneyi ortadan kaldırmak gerekiyordu. Aksi takdirde LGBT bireylerle mücadele etme fikri ortaya çıkanlar, doğru zamanda "Kuğu Gölü" balesinden mahrum kalabilir.
- Hafta sonu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ksenofont, hayır, bunu bir yerlerde okumuştum 90’lar. Tam da Rusya’daki cinsel devrim sırasında.
Bunun sahte olmasına çok şaşırdığımı hatırlıyorum!..
Bunun sahte olmasına çok şaşırdığımı hatırlıyorum!..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Çünkü yalnızca Türkiye’de sıradan muhasebeciler var büyük ofislerde ve küçük ofislerde/ Orta ölçekli bir işletmede muhasebe genellikle aynı zamanda şef olan bir muhasebeci tarafından yürütülür. Buna göre çok daha fazlası var.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Parlak bir piyanist olan Mikhail Pletnev’in Tayland’da çirkin bir hikayesi vardı.
Bu nasıl bir orkestra? Yabancı? Bizimki mi?
Parlak bir piyanist olan Mikhail Pletnev’in Tayland’da çirkin bir hikayesi vardı.
-
- Orgazm!
Müzisyenlerimizin çoğunun başına çirkin hikayeler geliyor. Tayland. Tayland genellikle güzel bir tatil ve çirkin hikayeler için ideal bir yerdir)Hooligan Carrie: ↑29 Feb 2024, 18:47Bu nasıl bir orkestra? Yabancı? Bizimki mi?
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Hafta sonu
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Bu doğru.
Peki tamamen erkeklerden oluşan bir orkestra?
Arpta kim var o halde?
Peki tamamen erkeklerden oluşan bir orkestra?

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- bot458
-
- Orgazm!
Hooligan Carrie: ↑29 Feb 2024, 19:00 Evet.
Peki tamamen erkeklerden oluşan bir orkestra?![]()
![]()
Arpta kim var o halde?
Üzgün eşcinsel adam deşarj)
- These users thanked the author Yağmurcu for the post:
- Hafta sonu
-
- Sürtünmeler
Holigan Carrie, orkestra, görünüşe göre yabancı. Arpta elbette bir adam var, neden olmasın? Sonuçta kadınlar davul çalıyor.)))
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 149 Replies
- 4862 Views
-
Last post by -AlexNova-